אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
טוב קנו עכשיו את ה Hecules Game Theater XP ואני מרוצה בינתיים אבל אני צריך רמקולים טובים לא במחיר יותר מ1500 ש"ח עם סאב ועוד 4-5 רמקולים ושיהיו איכותיים יש הצעות? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מגיע מהMICROLAB SOLO 7C שהיו נהדרים עם הPS4 שלי. שמתי אותם אצל ההורים שלי לא מזמן ונראה שהם נהנים מהם מאוד אז לא אקח להם אותם חזרה אקנה כבר משהו חדש.. משהו מומלץ שאפילו עדיף על ה7C במחיר דומה ויצליח למלא חלל די גדול?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
היי, מבקש המלצה לרמקולים באיכות קול טובה במחיר 100-150 ש"ח. יש לי בסה"כ כרטיס קול מובנה לא משהו, אני רוצה לשמוע מוסיקה קלאסית ופופולרית בלי זיופים וחריקות, ועם כמה שיותר תחושת "ambience". אם אפשר, בלי חיבור לחשמל, רק USB. ספציפית, אני אוהב את העיצוב של הרמקולים האלה, האם הם בסדר מבחינת הקול ? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1261 לפני איזה חודש מישהו המליץ כאן על משהו במחיר הזה אבל איבדתי את הלינק. תודה.
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
בחור הציע לי רמקולים של חברת Acoustics (בחיים לא שמעתי על החברה הזאת) במחיר ממש זול. הוא הציע לי לבוא ולשמוע, השאלה היא האם בכלל שווה לטרוח או שזה עוד noname כמו Alpha Technology?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלכתי לקנות ממישהו רסיבר של סוני ועל הדרך קניתי ממנו גם סט רמקולים שהיו לו במחסן. במחסן הייתה לא מעט לחות וראיתי שיש קצת עובש על הרמקולים. הוספתי בערך 500 שקלים על הסט, רמקולים של KODA עם סאב דגם SW-1000. איך אני בודק שהרמקולים לא ניזוקו בצורה משמעותית, והאם זה משתלם לשפץ אותם במידה ואני מוצא שיש נזק?
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
משתלם לי לקנות מערכת רמקולים למחשב מבית Teac דגם PM-2000 זאת מערכת 5.1 אפשר לקנות אותם ב-750 שקל הם עולים בערך 1800 אם הם חדשים. אני יודע שהרמקולים הם של מנהל החנות והם היו אצלו שנה, אני מקבל על הרמקולים אחריות של שבועיים אם אני קונה אותם ?? שווה לי ??
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי רמקולים ישנים (מאוד) של מורל (יוצר בארץ ) ואני רוצה להעביר את הרמקולים עצמם לקופסא מעץ אמיתי, איכותי יותר ויפה יותר. פשוט הקופסא שלהם מתפרקת כבר, והכל מתקלף ומכוער.. וגם הטוויטר של אחד מהם לא עובד ובשביל לפתוח צריך לשבור את הקופסא.. כמה שאלות: כדאי להתעסק עם זה? מה צריך לדעת לפני שמתחילים? איך צריך לרפד/לאטום מבפנים? תודה מראש!
-
- 19 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אהלן, אז זוהי הבקשה החדשה מכם... אחרי שרכשתי את ה FORTISSIMO III המשובח של הרקולס, אני רוצה לנצל אותו נכונה: ברשותי כרגע , שני רמקולים וסאב וופר של UMAX... ראשית, מה עליי לקנות? כלומר במה להתמקד? האם לקנות רק 4 רמקולים נוספים? או 5? האם לזרוק את ה UMAX? או להוסיף אליהם? האם זה בכלל אפשרי? על מה ללכת בכלל???? אני אבוד שנית, איזו חברה, ועל מה אתם ממליצים... השימוש העיקרי הוא שמיעת MP3 ומשחקים...כמו כן, מדי שבוע סרט ב DIVX... מוקרן על הטלוויזיה ואני יתחיל להוריד AC3... אז מה אתם אומרייייייים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני בעל איי ריבר מדגם H-10 (לא שזה משנה), ואני ממש חייב המלצה לזוג רמקולים איכותיים בשבילו (לצבא).... במחיר נגיד של עד 400 ש"ח... הבעיה שכל הזוגות שראיתי היו 2.1 שאני לא רוצה.... אז אם אפשר בבקשה המלצות עם קישורים
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האם הרמקולים השונים ל ipod שווים משהו. התקציב הוא בסביבות 1000 שקל
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
היי, אני מחפש רמקולים למערכת HTPC עד 1000 ש"ח ה HTPC יכול לתמוך בעד 6 ערוצים והעדיף שלרמקולים יהיו חיבורי SPDIF. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קניתי DVD חדש אני מחפש רמקולים במחיר הנ"ל... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני רוצה רמקולים לHTPC בעיקר לסרטים וטלויזיה ופחות לשמוע מוזיקה. אני מתכוון לשים אותם בחדר קטן ואני לא רוצה לשים 5.1 או משהו כזה. אני מתלבט בין soundsticks III לSOLO6C. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים איכותיים שאפשר לקחת למקומות בתיק ולחבר לMP3 (לא בלוטות') ראיתי את הרמקולים gear4 pg-142 ודי התלהבתי מהם, אבל הבנתי שמכרו אותם בסלקום לפני שנתיים ובאינטרנט מצאתי אותם רק באתר בשם זולה שופס ב650 ש"ח, שזה יותר מדי. אם מישהו מכיר איפה אפשר לקנות כאלה במחיר סביר זה יהיה מצוין, מעבר לזה אני אשמח להמלצות לרמקולים איכותיים אחרים, עד 400 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מערכת די ישנה של aiwa הרמקולים שהגיעו עם המערכת יש להם גם כבל רגיל של רמקול וגם עוד כבל של RCA. עד כאן הכל טוב ויפה אבל אני רוצה לחבר רמקולים יותר טובים שיש לי בבית שאין להם את הכבל הזה של הRCA. כשאני מחבר רק את הכבל של הרמקול שומעים ממש רע, ממש בצורה בלתי נסבלת יש דרך לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב . יש לי מגבר של PIONEER ומחוברים אליו רמקולים ( 7.1) ולא שומעים צלילים מהרמקולים. לפעמים הוא עובד ולפעמים לא . ביצעתי פריקת חשמל . אני חושב שהכל מחובר במקומו. **הרמקולים חדשים(לפני כחודש) והמגבר מלפני כמה שנים.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
חיברתי רמקולים חדשים לוגיטק z3 למחשב חדש. הכל היה עבד תקין. כיון שנאלצתי לפתוח את המחשב , פרקתי את כל החיבורים מאחורי המחשב , ולאחר הרכבת החלק( לא קשור לרמקולים) חיברתי שנית את כל החיבורים. משום מה הרמקולים שוב אינם עובדים.( ניסיתי את כל היציאות קול).כל החיבורים נראים תקינים , שום דבר לא רופף. לוח האם של אסוס עם כרטיס קול מובנה של 8 ערוצים.p5ld2 שום דבר לא "בהשתק" מה יכולה להיות הבעיה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי רמקולים Logitech X530 וכשחיברתי אותם עבדו רק שניים מתוך חמש וגם הסבופר עבד יש לי כזה חיבור שמתאים לשניי רמקולים ולכבל המקשר בין המחשב לרמקולים אבל אם אני מחבר אותו לשם הוא לא מיתחבר למחשב מאחורי הסב יש בננות שמתאימות לכל אחד מהרמקולים אבל אם אני מחבר את כולם לשם רק שניים עובדים למה זה קורה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רמקולים CREATIVE inspire 2500 2.1 הישנים והטובים. אני מחזיק אותם כבר הרבה שנים.. בתקופה האחרונה הם התחילו לעשות בעיות. הבנתי שהבעיה היא הבננה. כי כשאני מצמיד אותה חזק למחשב הרמקולים עובדים וכשאני משחרר את היד שוב לא שומעים כלום. מדובר בחוט בננה משני הצדדים- גם לסאב הוא נכנס ככה. אפשר להשיג כבל כזה או איכשהו לסדר את הבננה?
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ברמקולים למוזיקה ומשחקים בתקציב של עד 550 ש"ח בחדר של כ 4*3 מ"ר ראיתי שיש כמה דגמים של MICROLAB - למשל ה- X16 שעולה כ 550 ש"ח איך הדגם הזה - והאם בתקציב הזה יש דברים יותר מומלצים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
יש לי שובר החלפה בבאג על איזה נגן MP3 ג'נרי שעלה 299 ש"ח והחלטתי לנצל אותו... בא לי לפנק את עצמי קצת עם רמקולים חדשים. אני לא רוצה להוסיף מעל 300 ש"ח, ועל כן התקציב עומד על 600 נטו. צריך לקנות בבאג, כי שם יש לי זיכוי. מחשב דיי high end לגיימינג, אך לצערי מחירו הגבוה מנע ממני בזמנו להשקיע בכרטיס קול. על כן אני תקוע עם כרטיס Onboard בשם Realtek HD Audio, לא מציאה גדולה. כרגע יש לי את ה-ATP 3 הישנים של Altec Lansing. אני זוכר שבאיזו מסיבת רשת בעבר מאוד התרשמתי מה2.1 של לוג'יטק בסביבות המחיר שאני רוצה, אבל אני מתלבט בינהם לבין אלה של קריאייטיב לאותה רמת שוק. ה-I-Trigue 3200 אל מול ה-Z-3 Wood... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_155_1335&product…
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מה זה???? ואם כבר אז כבר איך אלה http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=6021&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=131&aff=Zap&aff=zap שוות 200$?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-