עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Sting,

ניסתי להתקין דריוורים שוב אפילו עשיתי פורמט (בגלל בעיות אחרות גם) אבל זה שוב חזר , מצד ימין שומעים הרבה יותר גבוה מהצד שמאל של הרמקולים , מה שמוזר זה שכשני מוציא טיפה את הכבל של הרמקול מהכרטיס קול הוויליום הגבוה עובר לצד השני אבל אני לא מצליח להגיע לאיזון בין שניהם יש לי מערכת רמקולים של creative 4.1 ועכשיו שומעים רק מצד ימין גם מאחורה וגם מקדימה אני לא יודע בדיוק איפה הבעיה אם היא ברמקולים או בכרטיס קול או אולי בדריוורים או איזה תוכנה שמשבשת אותם בקיצור , למישהו יש רעיונות לבעיה ? למישהו קרה משהו דומה ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  2. יש לי creatvie inspire 2.1 2100 ועוד שתי רמקולים גדולים של מערכת סטריו השאלה שלי אם אפשר לחבר את כולם וליצור סרואנד (הרמקולים של המערכת סטריומאחורה והרמקולים של creatvie מקדימה? האם פשוט צריך לחבר את הרמקולים של המערכת סטריו בחיבור השני של הכרטיס קול כמו שמחברים סרואנד ואז פשוט בדרייברים של הכרטיס קול לבחור ב4.1? או שצריך לעשות משהו אחר? תודה...

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by DJ_Ladi,

יש לי זוג רמקולים ישנים של LEAK מדגם סנדוויץ' 300... רמקולים באמת מעולים 18 וואט RMS בהתנגדות של 8 אוהם כרגע אני עם רסיבר של JVC..,. לא משהו במיוחד... חשבתי על הC300 דיברנו עם אמנון שהוא חבר טוב של אבא שלי כבר 30 שנה.. אין לו ואז דיברנו עם היבואן של נאד שנמצא בנמל תל אביב (5 דקות באוטו) והוא הציע לנו את הC300 חדש לגמריי אבל מתצוגה ב1200 שקל.. נראה לי שווה מה אתם אומרים? שווה?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. קיבלתי את הATP3 באמת אחלה סט איכות סבבה יותר טובה מהAIWA שהיתה לי מקודם הווליום שלה לא חזק כמו ה AIWA (קצת חסר לי בבוקר שאני יוצא לצחצח שיניים במקלחת ורוצה להמשיך לשמוע) אבל נדמה לי שזה היה shibby שאמר שיש "ברייק אין" וזה ישתפר עם הזמן אני קצת מפחד לשים את הסאונד על כמעט מקסימום כי נראה לי שהסט יהרס והוא לא בנוי להיות על מקסימום - אני צודק או טועה ? והמטרה של התארד: הATP מחובר רגיל לline out - speakers ורציתי לחבר את המערכת AIWA ל line in (היציאה הכחולה) שיהיה סראונד ניסיתי גם דרך הלוח בקרה של מיקרוסופט וגם דרך ה SOUND MAX להפוך ל "קוואדרופוני" ראו בתמונה 4 רמקולים אבל בתחלס עבדו רק הATP גם במוזיקה וגם בטסט של הלוח בקרה\סאונד מקס מה עושים? תודה.

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  5. אוקי אני חושב שזה ישפר את איכות השמיעה ,אבל אני חושב שלא כדאי להתעסק בפנים הרמקול.! וגם אין לי מושג איך לעשות זאת.! HELP ME :lsvader:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by sirotag,

יש לי אפשרות לקבל את הערכה הזאת ב 800 שקל לא מצאתי אותו כרגע באינטרנט מצאתי רק משהו שהיה לפני כמה חודשים: http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=1568666 למישהו יש ניסיון איתם ?מכירים את החברה? צריך תשובה מהר!

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  7. Started by SuSa,

אוקיי יש לי מכשיר איפוד (15 GB) שהוא דבר מעולה, ואני מאוד מסופק ממנו!!! עכשיו, אני יודע שקיימים מספר דגמים של מכשירים קטנים שמתחברים לiPod ומשדרים אותות גלי FM שאפשר לקלוט בכול מכשיר רדיו וגם הבנתי שזה אחלה דבר, שעובד כמעט תמיד החברות המובילות למיטב הבנתי (ונדמה לי היחידות שנמכרות בארץ) הן: Griffin שמייצרת את ה iTrip ו- Belkin שמייצרת את ה TuneCast אני מתכוון לרכוש את אחד המוצרים ובאמת לא יודע מי עדיף (או שאולי שניהם גרועים ואין מנוס מלהתחבר בעזרת כבלים מסורבלים...) תודה מראש לכול תשובה\עצה אפשרית. ;D

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  8. אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=2144 לבין: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=786 ו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=5550 מה ההבדלים? המון תודה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כרגע יש לי קראייטיב איספייר 4.1 שהזמני תגובה שלהם זה: 20Hz-40Hz וללוג'טק Z640 שאני שוקל כאלטרנטיבה לקנייה יש: System frequency response: 35Hz - 20kHz אני לא בדיוק מבין בזה, לי יש יתרון באיכות? והאם יורגש הבדל בין השניים? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Ameralis Zaiir,

יש לי בבית 4 רמקולים, בוקסה גדולה, רסיבר 2 ערוצים ישן וגם מערכת סטריאו. חשבתי אולי אפשר לעשות איזה חיבור ולהפוך את כל זה למערכת סראונד למחשב שלי (יש לי כרטיס שתומך ב5.1) או אולי לארגן משהו בעלות מינמלית (נגיד לקנות רסיבר שונה ופשוט?) בתודה מראש Ameralis Zaiir

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  11. היי לכולם . הביאו לי מערכת סטריו (חינם חינם) של החברה AIWA דגם NSX-S22, הביאו לי אותה ללא רמקולים. השאלה שלי מה אני יכול לעשות איתה בעצם? אפשר לחבר אותה איכשהו לכרטיס קול ובכך להשמיע במערכת דרך הרמקולים של המחשב ?(ATP3). יש למערכת מאחורה יציאה שנקראת AUX\VIDEO לפי מה שהבנתי זאת יציאה דיגטלית? וגם בכרטיס קול שלי יש גם כניסה דיגיטלית (LIVE 5.1 ) זה אמור לעזור איכשהו? . :-\ בקיצור אני פתוח לרעיונות .

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by DaMn18,

היי, אני רוצה לקנות מכשיר MP3 מחנות בארה"ב (ויש מישהו שמוכן לשלוח לי אותו).. הבעיה היא המכס.. האם יש דרך שבה המכשיר לא יעצור לבדיקה במכס ? (ואז אאלץ לשלם עוד 40% בערך) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by aylin,

:'( אוקי אז ככה... שלום אני איילין... ורציתי לשאול אותכם...אני מחפשת כבר שנים..!!!-(חודשים) נגן mp3 שיהיה 4 גיג'ה בסביבות ...900 שקל.. תגידו -תעזרו לי...אם אפשר למצוא כזה מכשיר...ואם לא... עדיף שאני יפסיק לחפש... ~תודה מראש~ P&L AYLIN

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  14. שלומות, זה ממש חשוב ודחוף משום שיש לי סרט במחשב אך משום מה הבעיה בסרט היא שהצליל שלו נמוך מידי אפילו כשאני שם את כל המאפינים על הכי גבוה [גם במדיה פליר] ניסיתי הכול אבל כנראה שצריך תוכנה שתכפיל את העוצמה... זה ממש דחוף! או שתפתרו לי בעיה אחרת שהיא בטליזיה או יותר נכון במחשב: אני מחשבה את הטלויזיה למחשב בשביל לצפות בסרטים, אך כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב יש רעש מוזר ומעצבן וכמה שהצלילי גבוה יותר בטלויזיה או במערכת הקולנוע הביתית ככה הצליל גבוה יותר ... זה ממש בלתי אפשרי לצפות בסרט ככה.. הבעיה מהמחשב משום שחיברתי נגן אמ פי 3 לטלויזיה ולמערכת באותו הזמן שהמחשב הופיע בטלויזיה והבעיה במחשב משום שעם הנגן הצליל נשמע מושלם... אז כנראה צריך להגדיר משהו או לעשות משהו.. וזה היה גם ב…

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  15. חייב חייב לקנות מינידיסקים ריקים לקראת ה hi-md. דרך אגב כמה עולים מינידיסקים ריקים של 80 דקות בקנדה?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by iib,

עם עדיפות לצפון ולמרכז (תל אביב). במחירי סביר (נגיד עד איזור ה 350 ש"ח). חשבתי על לחקות עד שיהיה לי גישה לחו"ל לקנות אותם ב 50$ אבל אני מוכן לשלם עוד 100 ש"ח בשביל לא לחקות 3 חודשים ובעיקר בשביל אחריות בארץ... מי שיודע איפה אפשר לקנות אני אשמח, ואם יש לו מספר טלפון של החנות אפילו יותר טוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  17. Started by mor873,

שלום !! קניתי רמקלום Creative Inspire 5.1 T5400 , יש לי את הכרטיס קול 5.1 מובנה של לוח ASUS P4C800 (875P) - ATX לאחר התקנה ערכתי בדיקה עם הפנל SoundMAX® 4.0 וכולם עובדים , שמעתי דרך Windows Media Player ושומעים פיצוץ !! אבל ב Winamp 5 ו גם ב RealOne Player שומעים רק 2 רמקולים בלי הסנטר והאחוריים . יש לכם מושג מה הבעיה ! יש לי מערכת הפעלה Windows XP Pro . מותקנת בכונן c הנגנים בכונן D תודה !!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני רוצה לקנות מערכת לסלון לשמיעת מוזיקה (סטריאו) בתקציב של עד 2000 ש"ח. אני יודע שזה לא מספיק ליותר מידי, אבל בכל זאת עדיף לשאול... תודה על העצות.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by MDK,

אחרי שראיתי מפרט טכני ותמונות של Z680 מה זה התבאסתי... אני קניתי לפני איזה שנה וחצי - שנתיים את הרמקולים Z560 שהם בעצם אותו דבר רק 4.1 ולא 5.1, לא תומכים בSURROUND אמיתי של DOLBY \ DTS ובלי מגבר.. עכשיו הרמקולים שלי בכללי במצב טוב, למרות שלאחד מהם התפרק חלקית ה"כיסוי" של הרמקול ואיזה חלק מהכפתור של הM3D נאבד לי..אבל חוץ מזה הם במצב מצוין יש איזה מצב שאני אוכל למכור או להביא ליבואן \ לחנות ולקבל את הסט החדש עם תוספת תשלום או משהו? 8) לפי מה שראיתי הפסיקו לייבא את זה היבואנים של לוג'יטק אז בעצם הZ680 מחליף אותם, למרות שחסרים רמקולים בטווח שבין הHI-END לMID-END.. מה אתם אומרים? אני מבזבז את הזמן שלי בלחלום? נ.ב. - הרמקולים הZ560 לא מופיעים יותר באתר הרשמי ...

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  20. כפי שאמרתי יש לי סט של קראייטיב אינספייר 4.1 4400 עכשיו אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה.אפשרי? אם כן איך?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by piro,

ברוב הת'רדים שפתחו כאן על מערכות סטריאו הוזכרו מערכות יד שניה ש"אפשר למצוא אם מחפשים" במחירים טובים. אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לחדר שלי, למוזיקה בלבד, וחשבתי להתחיל ביד שניה מכיוון שהתקציב שלי לא גדול במיוחד. (כרגע אין לי ממש "תקציב", במובן של כסף ביד, אבל נחצה את הגשר כשנגיע אליו). בכל אופן, השאלה שלי היא איפה מחפשים יד שניה? אני מתאר לעצמי שאין שוק לדברים האלה, אז יש איזשהו פורום או קהילה לזה? אני אשמח להפניות מכל הסוגים,. אני מחפש רמקולים ורסיבר או רמקולים ואמפליפייר (ופרי - אמפליפייר) תודה piro

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  22. Started by coolmeen,

אני רוצה לקנות כרטיס קול איכותי ב 300 שקל לא יותר כי שמעתי שיש בעיות עם כרטיסי הקול שיש ob ,אני לא מבין שום דבר באודיו אז בבקשה תסבירו זה מתוכנן למחשב החדש וזה בשביל משחקים וקולנוע, אז תודה מה שלא יהיה seround תסבירו בבקשה.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. Started by Dana_s,

שלום חברים ביום א אחי נוסע לכריתים. ברשותי תקציב של 120-150 דולר. על איזה נגן הייתם ממליצים שיקנה מהדיוטי פרי? (אין לי עדיפות בין נגני מינידיסק לפלאש. שניהם טובים מבחינתי). נ.ב. אתר הדיוטיפרי של סקאל פשוט עלוב ואין שם נגנים בכלל! איך אני יכולה לדעת איזה נגנים, אם בכלל, הם מוכרים???

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by alon83438,

שלום! איזה נגן מבוסס דיסקים הוא הכי טוב היום בשוק? שמעתי מהרבה אנשים שIMP550 הוא נמצא בראש.. האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  25. Started by FatCat,

שלום, כאשר אני צופה בסרטים שנמצאים על המחשב אני נאלץ לשקול שתי אפשרויוית: 1. לראות את הסרט על מסך 17" של המחשב ועם הAltec Lansing ATP-5. 2. לראות את הסרט על הטלוויזיה 21" עם הרמקולים של הטלוויזיה. אני יכול לצפות בסרטים על הטלוויזיה ולשמוע מהרמקולים של המחשב, אבל הם 3 מטר מהטלוויזיה וזה מבאס לראות ככה סרט. מישהו יודע איך אני יכול לחבר את הרמקולים לטלוויזיה? Thanks in advance.

• 1 תגובה
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים