אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
הכותרת אומרת הכל כבר אז אני מחפש רמקולים עדיף שיהיה 5.1 ושיהיו במחיר סביר בינתיים ראיתי רק את ה Genius SW-5.1Value 5 Channel Surround Sound Sys - מחירו כ 350-370 שקל הנה הנתונים שלו : http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=799854&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=127&aff=zap אבל מצד שני ראיתי שאם אני מוסיף לא הרבה אני יכול לקחת את Creative 5.1 Pc Works SBS LX520 E מחירו כ 500 שקל השאלה זה האם אני באמת אשמע את ההבדל ? אני משתמש במחשב בעיקר למוזיקה סרטים ומשחקים ... האם זה כזה משנה ?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קנתי רמקולים Creative Inspire 5.1 T5400 והכרטיס קול שלי מובנה 5.1 אבל לא יודע מה קרה ויש רעשים, אני גם לא שומע 5.1 דרך כרטיס הטלויזיה אבל אין רעשים בטלויזיה . מעוניין בכרטיס קול טוב בסביבות 400 ש"ח .
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי מינידיסק של סוני MZ-N1 ואני רוצה לחבר אותו לרכב הרדיו-טייפ ברכב הוא גם של סוני, דגם XRC5090 אם זה עוזר, ויש בו מאחורה כניסת AUDIO IN.. חיברתי את הMD היום בעזרת כבל RCA לרדיו-טייפ אבל אין לי מושג איך להעביר ממצב רדיו למצב MD (הרדיו מלפני חמש שנים ואני לא מוצא את החוברת הפעלה שלו) מקווה שתוכלו לעזור לי!!
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
למרות שאת ההודעה הראשונה שלי בפורמים פה, אני מסתובב פה בפורומים כבר המון זמן... קיצר, אבא שלי החליט לקנות מערכת קולנוע ביתית (עם רסיבר) + dvd. התקציב שלו הוא 1500ש"ח. ומה לעשות, לא לי ולא לו יש מושג בזה, אז החלטתי לפנות אליכם לעזרה. בבקשה תמליצו לי על מערכת קולנוע ביתית ונגן דיוידי (שקורא צרובים), במחיר הזה (רק בבקשה על תעלו יותר מידי מהמחיר הזה...). עוד בקשה אחת, תתנו לי את שם החנות + האתר שלה, שממנה נלקח המחיר. אהההה כן, ושהחנות תיהיה בארץ, כי מערכת רמקולים כזאת בטוח שיתפסו במכס... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני סוגי מערכות סורראונד 5.1 Creative 5.1 Pc Works SBS LX520 E או Logitec Z640 מי מכיר את המערכות האלו ויודע מה מהן יותר טוב ? או שזה לא כל כך משנה כי המחיר שלהם דומה עד 500 שקל
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לא ראיתי אותם בשום מקום יש אותם ,כמה הם עולים בארץ הנה לינק לאתר http://www.digitalriver.com/dr/v2/ec_MAIN.Entry16?V1=615597&PN=1&SP=10023&xid=48205&V5=31031486&S1=&S2=&S3=&S4=&S5=&V2=&V3=&V4=&DSP=0&CUR=840&PGRP=0&CACHE_ID=0
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים 5.1 של Yamaha TSS - 1 וכרטיס קול של Creative Audigy 2 Platinium External רציתי לדעת שלושה דברים: 1) האם יש מקודד של DTS 2) מה הדרך הכי טובה לחבר בין הכרטיס קול לבין הרמקולים 3) האם יש דרך בכלל לשמוע DTS מהמחשב תודה מראש לכל העונים נ.ב זה חשוב מאוד
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מתרגש... סאונד נקי כל כך וחזק סאונד עם עוצמה ולא חנוק כמו ברסיבר מגבר מדהים בשביל 1200 שקל תמונות מחר
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי מיני חדש חדש שקניתי ליפני פחות מחודש עכשיו כשניסיתי להעביר שירים MP3 היה בסדר כשהאיכות שלהם קבוע כלומר KBPS קבוע ולא קופץ,עכשיו יש לי דיסקוגרפיה של סקוטר באיכות מעולה שאני רוצה להעביר למיני ואני לא מצליח זה כותב לי שאין למכשיר מספיק זיכרון: Failed to write data to Device/Media. Waiting?For?Spring מה זה יכול ליהיות?צריך לשנות פורמאט?למישהו זה קרה? בבקשה תעזרו אני די מבועס מזה שאני לא מצליח להשמיע את השירים... :'(
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
סוף סוף חבר שלי שלח לי תאוזניות הנהדרות האלה ואני מרוצה עד הגג אז חשבתי לעשות להם ברייקאין בעצמי אז אחרי בערך 10 שעות לא רצופות שבהם שמעתי בין8/30-13/30(יותר זה כבר כואב לאוזן אבל אין עיוותים)חיברתי אותם לרדיו שלי והשמעתי בו ב1/2 ווליום במשך משהו כמו 5 שעות ועכשיו הסאונד לא מאוזן אני שומע את הדיבורבצורה משמעותיתי יותר חזק לאומת הבאס והשאר איך אני מתקן את זה? בבקשה תעזרו...PLZ שאלה קטנה כשאני מעביר שירים למיני שלי510 הם לא כולם באותו ווליום איך אני מכוון אותם לרמת ווליום שווה? ועוד משהו קטן למיני שלי יש חיבור אופטי מה אני יכול לעשות איתו?האם הקלטה מהמחשב דרך סיב אופטי יותר איכותית?אם אין לי חיבור אופטי יש דבר כזה מתאם USB לאופטי?
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום בבעלותי מכשיר אקסבוקס המתפקד גם כדיוידי עכשיו רציתי לדעת המלצה שלכם לרמקולים עד 500 ש"ח והאם הם מתחברים לבוקס \ לטלויזיה אני ממש לא מבין בזה [אני רוצה שיתמוך גם במשחקים עם הסאונד לא רק בסרטי הדי וי די] וכמו כן הייתי מעוניין לדעת האם אני זקוק לרסיבר או לכול מכשיר נוסף תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלומות, זה ממש חשוב ודחוף משום שיש לי סרט במחשב אך משום מה הבעיה בסרט היא שהצליל שלו נמוך מידי אפילו כשאני שם את כל המאפינים על הכי גבוה [גם במדיה פליר] ניסיתי הכול אבל כנראה שצריך תוכנה שתכפיל את העוצמה... זה ממש דחוף! או שתפתרו לי בעיה אחרת שהיא בטליזיה או יותר נכון במחשב: אני מחשבה את הטלויזיה למחשב בשביל לצפות בסרטים, אך כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב יש רעש מוזר ומעצבן וכמה שהצלילי גבוה יותר בטלויזיה או במערכת הקולנוע הביתית ככה הצליל גבוה יותר ... זה ממש בלתי אפשרי לצפות בסרט ככה.. הבעיה מהמחשב משום שחיברתי נגן אמ פי 3 לטלויזיה ולמערכת באותו הזמן שהמחשב הופיע בטלויזיה והבעיה במחשב משום שעם הנגן הצליל נשמע מושלם... אז כנראה צריך להגדיר משהו או לעשות משהו.. וזה היה גם ב…
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום ! לאחי יש יום-הולדת בעוד כשבועיים ורציתי להכין לו מתנה מאוד מיוחדת ומקורית , רציתי לקנות\לבנות לו מערכת סטריאו . ובשביל תהליך הבניה רציתי את עזרתכם - אני לא ממש מבין בנושא אז קודם כל תסלחו לי על הבורות ועל השאלות שאולי ישמעו לכם כמובן מאילו.. אז יש לי שתי קופסאות מרמקולים שלא פעילים , הוצאתי את הפנים מן קופסאות העץ הללו .. רציתי לקנות את אתו חלק שבעצם משמיע את הסאנד (אני לא יודע את השם שלו ???) אז הייתי שמח לקבל הפניות למקומות שבהן מוכרים את החלקים הללו (אזור הרצליה רעננה והסביבה) , מה שמם של החלקים והממ.. חשוב שאותו חלק ישמיע צליל איכותי ככל שאפשר במינימום כסף .. בנוסף לכך רציתי לקבל גם הפניות לחנויות שמוכרות את החלק שמחבר בין הרמקולים וגם בדרישות שכבר ניזכרו . מק…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו דרך יציאת ה-Line Out בכ.קול (Audigy 2), אני רוצה שתהיה לי מערכת סראונד למחשב וחשבתי שאולי במקום לקנות סט 5.1 ולהעיף את המערכת, אני אקנה סט ואחבר אותו למערכת סטריאו... עכשיו, יש לי הרבה שאלות, קודם כל האם בכלל שווה לשלב בין הרמקולים או שכדאי לא להשתמש ברמקולים של המערכת ופשוט לקנות סט חדש? ואם כדאי לשלב בין הרמקולים, איזה סט מומלץ לקנות ולהוסיף? 2.1 או 4.1? ושאלה אחרונה: אם אני מחליט לשלב בין הרמקולים, איך מרכיבים את כל הסיפור כדי שיישמעו הכי טוב? ובאיזו צורה? בעקרון המחשב נמצא על שולחן בקדמת חדר והמערכת סטריאו נמצאת על ארונית בקצה האחורי של החדר.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לאחר הרבהההההההההההה מאוד נדנודים בפסח (תאמינו לי כבר כולם צעקו שהם רוצים לסיים את הסדר הזה וללכת הביתה...) קיבלתי לידי 400 ש"ח במזומן! אני מעוניין לקנות נגן DVD לחדר שלי כדי להתנתק מהמחשב לצורכי סרטים (כמובן, שאני אנצל את הנגן כמערכת סטריאו). הנגן יתחבר לרמקולים של Crative דגם 5700 (יש חיבור Coaxcial ו Digital) במערכת... עכשיו השאלה היא איזה חברות אתם ממליצים? מה כדי? האם שווה לי להוסיף עוד 200 ש"ח ולקנות משהו הרבה יותר טוב? איפה כדאי לקנות? ושאלה מאוד מאוד חשובה... השם שווה לי להשקיע עוד ולקנות עם אפשרות ל Divx או שכרגע להתסדר עם העובדה שהמחשב מחובר גם כן לטלויזיה, ואני אוכל לראות סרטי DIVX משם... בקיצור, מה אתם ממליצים? הלכתי לZap , Walla , NetAction וראיתי כל מיני ד…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האתר מתעסק בעיקר באטמי אוזניים ובאוזניות של תוך האוזן Earplugs הוא דוקא לא מפרט על טווח אודיו של האוזניה ונתונים אחרים, אבל לדעתי זה הגיוני כי בד"כ ההבדלים בין אוזניה לאוזניה הם זניחים (בד"כ!) ויותר עיקרי כמה האוזניה אוטמת רעשים מבחוץ, ובזה בדיוק האתר מתעסק. יש "עופות מוזרות" שנראות כמו אטמי אוזניים של הצבא (תארו לעצמכם איזה אטימות! איך יכול להיות חסר ככה באסים?!) ויש אוזניות שמזמינים לפי צורת האוזן הפנימית שלך... אחלה של יחס: שלחתי מייל אתמול (מחפש אוזניות בלתי-נראות לצבא) וכבר קיבלתי תשובה. (וזה עוד חג! ) אגב, המליץ לי על משהו לא אידיאלי פשוט כי אם אני ישים אותם לא יהיה לי מושג מה קורה עם העולם החיצון :-\ ואם הכתובת מוכרת מידיי, פשוט תגידו לי אני יעיף את הת'רא…
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
קניתי את הלוח הנ"ל לוח פגז, סכה"כ אני מרוצה ממנו א-ב-ל כרטיס הקול המובנה בעייתי מעט ולעיתים קרובות יש רישרוש, בדרך כלל רק באחד מן הערוצים. נסיונות להחליף רמקולים / לחבר אזניות לא הניבו תוצאות. אשמח אם תוכלו תעזור
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! אני מעוניין לקנות נגן MP3 ואני מתלבט בין שלושה סוגים: נגן מבוסס דיסקים (צרובי MP3), נגן מבוסס זיכרון (או דיסק קשיח קטן), או מיני דיסק. אם למישהו יש רעיון או תשובה, אני אשמח לקבל גם דגם ספציפי. התקציב הוא עד 500 ש"ח. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני חושב על האייפוד כאופציה לקנייה אחרי שוויתרתי על האייריבר. נכנסתי עכשיו לאתר של אפל ויש פרסומת של אייפוד מיני למטה וכתוב now shipping יש מצב שאני יוכל להזמין אחד כשאני יהיה בקנדה? יש גם לאייפוד מיני את הגלגלת המפורסמת?
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי חלונות 98 סקונד אדישן ויש לי רמקולים שמחוברים ליציאה אחת ומערכת או משהו שמחובר ליציאה אחרת (סאונד בלאסטר לייב ואליו) ואחרי שמחקתי את החלונות 98 והתקנתי מחדש המיקרופון לא עבד ויכול להיות שגם מקודם הוא עשה בעיות אבל מה שכן מתישהו הוא עבד לי. ולחברה שלי היה מערכת חלונות אקס פי והמיקרופון שלה עבד היא לא שינתה את החיבור של המיקרופון (אצלי ניסיתי לא עזר) ויש לה מיקרופון משולב עם אוזניות .... כזה שעם פעם התקנת מסנג'ר היו שולחים לך ממייקרוסופט....... אבל לא שלחו לה היא קנתה אותו והתקנתי לה מערכת הפעלה חלונות 98 אס אי לאחר שמחקתי לה את האקס פי כי עשה בעיות וגם אצלה יש בעיות עם המיקרופון פשוט זה לא משמיע אף צליל ממנו יש למישהו הצעה מה אנחנו יכולים לעשות?(על מנת לפת…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום שלום.. בזמן האחרון אני חושב להחליף את הכרטיס קול שיש לי (onboard) באחד נורמלי. כרגע יש לי מערכת סטראו של איווה שמתפקדת בתור רמקולים (ושומעים ממש טוב.. בדיסקים וכאלה). עכשיו, חשבתי לקנות כרטיס קול ועוד מערכת 2.1 זולה כדי לחבר כסנטר וסאב(שכן סאב זה מה שיותר משמעותי לי כרגע) ולהשאר עם האיווה כרמקולים קדמיים. נראה לכם בסדר? השימושים העיקריים הם משחקים ומוסיקה (שמיעת שירים.. לא הקלטות או משהו כזה..) התקציב הוא בערך 500 ולנסות לא לחרוג יותר מדי... תודה רבה,רבה!
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני מס' ימים מינידיסק mz-r701, אני מנסה להקליט שירים דרך ה- USB. יש למישהו מושג איך להעביר גם את שם השיר המוקלט אוטומטית? (לא מדובר בהעברת שירי mp3 אלא בהקלטה). ועוד משהו: למה המינידיסק הזה, למרות שאינו NetMD כל כך יקר? האם הוא שווה את המחיר? כי אני כבר שוקל להחזירו לחנות.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
הם מחוברים באופטי.. עכשיו מה בדיוק אני אמור לכוון ברסיבר ב Digital in? יש לי כל מיני אפשרויות בסגנון של : 1dvd 2cd 1cd 2vcr וכל מיני שילובים בסגנון.. (vcr\dvd\cd\tv) ועוד משהו בהגדרות של הדי וי די יש לי שם אפשרויות ב audio setup : 1)analog שזה לא נראה לי 2)spdif/raw 3)spdif/pcm מה מהם לב חור? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי את ה IHP-120 של IRIVER. רציתי לדעת איך אני יכול לחבר אותו למערכת רדיו דיסק ברכב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-