עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Nick1986,

שלום. מחפש המלצה למערכת סטריאו שעולה עד 1,500 ש"ח. מה אתם אומרים, פיוניר XEM26, כדאי ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Snatch,

אהלן כולם ! בבעלותי מגבר ישן של NAD ואני מעוניין להתאים לו זוג חברים חדש. מישהו יכול להמליץ לי על זוג רמקולים אמין, טוב ואיכותי שיוכל להפיק את המיטב מהמגבר שלי !? ועוד שאלה : יש לי מאחורה מתג של Soft Clipping מה זה עושה ?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  3. מחפש רמקולים בסביבות 350 רמקולים עם סאבוופר ושהיו 5.1 ערוצים ושישמעו טוב עדיף מישהו ששמע מהם או יודע טוב

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by SAOD,

רכשתי APEX 815 והכל אחלה. מציג תרגום תקין. רק כשאני משנה שפה בתפריט עצמו הוא מציג לי עברית הפוכה. מישהו נתקל בזה\מכיר\יש אפשרות לסדר?

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  5. בלי מיקרופון ומגבר כי אז הוא קולט גם רעשים אחרים. יש לי מתאם של הג'ק הגדול לג'ק הרגיל(כמו של מחשב) שאני מחבר אותו לLINE IN זה עובד אבל שומעים כמו גיטרה רגילה.. בלי הדיסטורשיין.. איך אני יכול להקליט בלי המיקרופון את הגיטרה עם ה"צלילי רוק"? תודה רבה

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  6. במחשב של ההורים שלי יש כרטיס O.B סטנדרטי(אינטל היי משהו) והוא עבד מצויין איזה שנתיים. פתאום אתמול הפסיק האודיו. הבעיה היא לא ברמקולים כי חיברנו אותו לסטריאו והם עובדים...למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by x-boy_24,

שלום ראיתי באינטרנט את הדבר הבא http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2674259 האם זה שווה וכמה זה שווה והאם הטלויזיה היא טלויזיה טובה ורואים טוב תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by arel508,

קניתי טלוויזיה לפני כמה ימים (40pfl5507k) ושמתי לב שהמסך שחור לפעמים רואים קצת כתמים לבנים כאלה בטלוויזיה באזורים מסויימים.. הם לא ממש מורגשים אבל שמתי לב לזה.. ואני זוכר שמזמן קראתי שזה היה למישהו והוא שלח לתיקון ותיקנו לו את זה.. השאלה שלי היא אם זה בסדר שאני רואה טיפה כתמים לבנים? שאני אומר כתם לבן אני מתכוון כאילו לבן טיפה מרוח..

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by elizool99,

אני חדש בתחום ואני רוצה לקנות מערכת לסלון בשביל לשמוע FLAC באמת עם איכות עוד לא התחלתי לבחור מוצרים כי אני עוד מנסה להבין מי נגד מי בתחום לפי מה שהבנתי יש 4 דברים רמקולים, סאב, מגבר, רסיבר אשמח שתסבירו על 3 האחרונים, מה תפקידם וכו' ולמה יש סאבים בנפרד זה לא בא עם הרמקולים? (לא מצאתי מידע בלינקיה)

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by CocainHore,

שלום חברים, נרשמתי היום - חבר אמר לי להירשם, המליץ לי שזה אחלה אתר. אני מעוניין להזמין אחד מאלה, שבוע הבא אני רוצה כבר להזמין או לבצע הזמנה מאוחרת - ככה או ככה אני חייב לקנות אחד מאלה, כי המערכת שלי בקרשים - מאוד ישנה והיא התחילה לקרטע. השימוש העיקרי שלי - משחקי מחשב \ מוזיקה \ סרטים, זה לפי סדר החשיבויות. אני לא מעוניין בהמלצות ל 5.1 \ 7.1 אלא רק 2.1 או 2.0 ולא מצאתי משהו יותר טוב משני אלה בטווח המחירים שלהם [ 900-1000 שקל בארץ ]. לא מצאתי באינטרנט שום השוואה ביניהם, רק ביקורות שמהללות בעיקר את ה Altec Lansing . תודה לכל מי שיכול לעזור..

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. שלום! יש לי מערכת קולנוע לחדר של LG שכוללת רמקולים ו-DVD שכולל בתוכו מין רסיבר (דגם LH-D6230), אתמול רכשתי טלויזיה GRAETZ (דגם GR-C5439F). חיברתי את ה-DVD לטלויזיה דרך חיבור ה-Video In וכל מה שקשור ל-DVD ולסרטים עובד כרגיל. לאחר מכן חיברתי מה-Audio Out של הטלויזיה אל ה-AUX של ה-DVD כבל RCA כפול לשמאלי ולימני. יש לי כבלים רגילים של הוט (ללא ממיר דיגיטלי) ובכל הערוצים הסאונד עובד ברמקולים של המערכת אך יש דיליי (פיגור- בין הסאונד של הטלויזיה לסאונד של הרמקולים) באורך של כשנייה וחצי, מאוד מעצבן!!!! בדקתי את כל החיבורים והכל מחובר כשורה ... מישהו אולי יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by Cucilida123,

ערב טוב. אני מעוניין לפנק את עצמי בCX500 לכבוד יום הולדתי הקרב.(עוד שבועיים ;D) יצא לי לקרוא על מספר עצום של חיקויים אשר נמכרים גם בישראל. במקרה נתקלתי באותן אוזניות בחנות KSP במחיר מפתה ביותר. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8397 מה דעתכם, האם בטוח לקנות שם, או שמה אני אסתפק בCX300\400?

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  13. Started by SnakeBite,

שלום, הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב מבין 2 הכרטיסי קול האלה creative x - fi elite pro לבין creative e mu 1812 כי קראתי מאמר שאמר שהרמקולים creative gigaworks s750 מנוצלים הכי טוב עם creative e mu 1812 אבל תאריך הכתבה הוא לפני יותר מחצי שנה לפני שיצא הכרטיס קול של creative x -fi.

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by Lirux,

איזה אוזניות יותר טובות: sennheiser mx500 או sennheiser mx550 אני מבקש שרק מי שמבין יענה, ויפרט גם למה. תודה.

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by Yossarian22,

שלום לכולם אני מחפש טלוויזית LCD לא גדולה מדי[מטעמי תקציב] - 34'/37' וכו' אבל עם כל הסוגים והחברות וההמלצות מכל מקום אני מבולבל לגמרי ולא יודע על מה ללכת חלק אומרים לי לא לקנות טושיבה, סוני וLG, וחלק אומרים ללכת רק על אלה... השימושים הם הדברים הרגילים ביותר, סרטים[לפעמים בדיוידי], ספורט[כדורגל וכאלה] וסתם טלוויזיה.. הטלוויזיה תתחבר לממיר של HOT. מרחק ישיבה ממנה יהיה בערך 2.3 מטר[הערכה גסה]... תודה מראש לכל מי שימליץ לי על דגמים וגם בצורה יותר כללית על דברים שעליי לחפש...

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by Asaf.Y,

היי ושבוע טוב לכולם,קניתי לפני שלושה ימים כרטיס קול חדש למחשב.. Creative sound blaser 4.1 digital, לחבר אוזניוצ ומיקרופון אני יודע,אבל מה מחברים לכחול ולשחור? צירפתי תמונה... תודה מראש על העזרה, אסף. עריכה:מישהו יכול לעזור לי?? :-\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. חיברתי אוזניות למחשב מקדימה אני מפעילה שיר ואני לא שומעת באוזניות? למה?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  18. Started by אמיר יצחקי,

בוקר אור. קמתי היום בבוקר והלכתי לחנות KSP הקרובה וקניתי שם את הATP3 ב 340 ש''ח. הממממ עכשיו ממש ברגע זה חיברתי אותם ואני יכול להיות שאיכות השמע יותר טובה מקרייטיב אבל בפרטים די קטנים,למשל הרמקולים הקטנים נשמעים הרבה יותר אבל הסאב יותר טוב אבל לא בהרבה משל הקרייאטיב. הממ בקרות תמונות,ואני יודע שהייתי צריך לקנות את ה Z2300 שעולים יותר מכפול אבל אין להשיג אותם בשום חנות בחודש הקרוב לפחות.

• 52 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by RayZ,

טוב, לא ממש הצלחתי להמחיש בכותרת של הת'רד מה אני רוצה בדיוק, אבל זה הכי ענייני ומתאים לחוקים שאני יכול. בכל אופן, שאלתי היא כזאת- האם שילוב של אוזניות יקרות (דגם של סנסהייזר למשל במחיר שמעל ל-1K) וכרטיס קול יקר גם כן, יביא לאיכות אודיו שמבליטה באופן ברור לאוזן צלילים נסתרים בשירים ומוסיקה אחרת? אתם יודעים על מה אני מדבר... בשירים למשל, הצלילים האלו בצד ששומעים חלש אם מתאמצים, ורומסים לרוב לגמרי בהמרה ל-MP3 למינהם... (לסיכום- תוצאה של סאונד שכל הצלילים שבקושי שומעים בולטים לאוזן ללא מאמץ מיוחד לשים לב אליהם.) תודה.

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by t d,

שלום! ברשותי IRIVER IHP 120 וכבר איזה כמה חודשים אני מחכה שיצא עדכון עם עברית לנגן... בקריאה בפורום הבנתי שיש כבר דבר כזה... רציתי לדעת אם הוא רשמי? ואם כן איפה אפשר להוריד אותו? תודה מראש! t d

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  21. אחים שלי אני מיואש כבר כל אחד אומר לי משהו אחר אני כבר לא יודע מה לעשות... יש לי אולפן בייתי קונדנסר של סיטרוניקס שאני מבסוט ממנו,כרטיס קול פיירבוקס של פרסונס.. אני מעוניין במוניטורים עד 3000 שקל במקסימום,אין לי אפשרות ליותר מזה... כמובן שיהיו אקטיביים.. השימוש הוא יצירת מאסטרינג ומיקס ההתלבטות היא כמה אינץ ליקנות..,יש כאלה אומרים 8" יש כאלה אומרים 5".. החדר לא אקוסטי.. חוץ מהתקרה.. והינה סקיצה של החדר.. כמובן שאני יושב בין רמקול A לרמקול B,המרחק שלי הוא מטר מכל רמקול בצורת משולש http://up352.siz.co.il/up3/1jodzzkkidmd.jpg תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by fansor,

שלום, יש לי מסך LCD של LG שחיברתי לו מחשב עם כ.מסך GTX295 לחיבור DVI/HDMI 1 IN . עכשיו את הסאונד חיברתי עם חיבור 3.5 ממ מהמחשב לחיבור VGA/DVI AUDIO IN . עכשיו, כשהסאונד לבד מחובר והטלוויזיה על HDMI1 - יש סאונד וכמובן אין תמונה. כשגם הסאונד וגם והHDMI מחובר לHDMI1 והטלוויזיה על HDMI1 יש רק וידאו ואין סאונד. מה אפשר לעשות ?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by zionovadia,

שלום, לאחרונה 265 התחיל לעשות גלים. ומי שרוצה לנסות, מוזמן. אז, כולם מכירים את Ducks.Take.Off.2160p.QHD.CRF25.x264-CtrlHD הקובץ שוקל 500~ מגה אז, לקחתי את הקובץ המקורי של הברווזים, (5.5GB) והפכתי ל265 והכנסתי לMKV Ducks.Take.Off.2160p.h.265-Zion.mkv עכשיו שוקל רק 80מגה להורדה https://mega.co.nz/#!jcEWmRRC!Hn9qwnVXqn9ApuOhKaX-sUZNS2JvPTBzcRa9LGS33L0 הדרך היחידה שהצלחתי להריץ אותו הייתה להוריד FFMPEG (שרק לפני שבועיים תומך) גירסאת בטא http://ffmpeg.zeranoe.com/builds ולהריץ עם FFPLAY בתוספת מחרוזת ffplay -strict -2 Ducks.Take.Off.2160p.h.265-Zion.mkv לא רץ חלק בכלל (אבל מנגן) זה הכל אם יש למישהו/י דיעה, אשמח לשמוע. ציון

24. התקנתי את הכל והמחשב פשוט לא מזהה אפשר להטעין אותו אבל אי אפשר להכניס שירים כאילו שהוא לא מחובר למחשב ה-USB תקין אין לי מושג מה לעשות נראה לי שאני יקח ת'מחשב למעבדה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Roy.T,

יש לי טלויזיה HD שמחוברת בקבל HDMI ל4850, כדי לצפות בסרט HD שיש לי במחשב אני חייב כונן בלו ריי או שיש תוכנה כמו WMP למשל שמסוגלת להראות סרטים באיכות הזאת?

• 9 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.