עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Culandur,

אני מעוניין לרכוש נגן אודיו נייד... לא סגור על סוג אלא רק על מחיר עד 1000 ש"ח זקוק לעזתכם בבחירה תודה

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  2. שירים מ-CD קנוי , או שרים שמורידים בפורמט של 192kbps האם הכרטיס קול הזה תומך בזה ? או רק Sound Blaster Audigy 2 שראיתי שהוא תומך ב-192kbps ו-24 BIT שאלה שניה האם בסרטים ב-DVD הסאונד הוא בפורמט של 192kbps ו-24 BIT תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by maxim22,

האם הנגן הזה שווה? יש אלטרנטיבות בסביבות המחיר הזה שיותר שוות? מה החסרונות שלו ומה היתרונות שלו? תודה רבה מראש.. דרך אגב כדאי לי לחכות ל hi-md ? אחרי שראיתי את הזמנים של הסוללות של ה hi-md די התאכזבתי ולדעתי סוני הולכים ליפול, אז אני לא יודע

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by overload,

לפני חודש נפל לי הרמקול מגובה של מטר וחצי :-\, רמקול גדול ודי כבד של "סוני" (גם יקר מאוד). היום שמעתי מוזיקה בוויוליום חזק ופתאום הצליל נעלם מאותו הרמקול שנפל :-X, לא הבנתי מה הבעיה אבל ראיתי שרק בוויליום גבוה הצליל נפסק, חשבתי שהרמקול מת, הוא די זקן ואני לא יודע אם ההגברה שלו מתאימה לו. OK אני לא יכל לעשות את המצב יותר גרוע אני ינסה לפתוח אותו, פתחתי את הפלטה של הכניסות של הכבלים והוצאתי אותה. הבנתי ששם הבעיה- יש שם מין דבר כמו נורה קטנה (קפיץ מתכת דק בתוך גליל זכוכית שמחובר לחשמל שמגיע מהכבלים), אז זה שבור. כנראה שמהנפילה נשברה הזכוכית, הקפיץ עוד מחובר. הבעיה היא שכל העסק רועד כמו זקנה בת 90, אין מה שיחזיק את הקפיץ יציב ובגלל זה בוויליום גבוה שהרמקול רועד הקפיץ זז …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by TimoTy,

יש לי התלבטות אני לא יודע מה לקנות .......... עכשיו עזבו אותכם כסף ועזבו אותכם רמקולים אחרים אני רוצה לדעת מי מהם יותר טוב הנתונים ובהתנסות אישית.............. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by TimoTy,

אני מחפש סט של 2.1 למוזיקה! יש לי תקציב של 1100 שח בערך אם תוכלו להציע לי ולהגיד לי איפה אני אוכל להשיג אותם במחיר הזול ביותר תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי, אוזניות הן דבר שאני ממש לא מתמצה בו לכן אני מבקש את עזרתכם. התקציב הוא כ500 ש"ח והשימוש העיקרי בהם הוא יהיה למשחקי מחשב ומסיבות רשת (UT2004, ועוד) מיקרופון לא דרוש. תודה

• 11 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by hell,

אני בעליו המאושרים של Z-640 מערכת מצוינת ומאוד כדאית,אני מודה ש ATP3 יותר חזק ויותר איכותי אבל הוא רק 2.1 אכזרי כמה שיהיה רציתי לבקש שמות של שירים שיעזרו לי ליראות את ביצועי המערכת המלאים:באס רציני,TRABL גבוה.בקיצור שירים איכותים מבחינת המוזיקה והצלילים בינתים שמעתי להקות כמו:LINKUN PARK MANOWAR OFFSPRINGואני ממש מרוצה הבס ממש איכותי והם די חזקים לפחות יותר מימה שציפיתי תודה

• 12 תגובות
    • 9.6k צפיות
  9. Started by pMor,

האם כדאי לי לקנות איי פוד מיני חדש, קופסה סגורה, מאיביי ולשלם למסטופ? זה ממש חשוב לי, וממש ממש דחוף כי המכירה מסתיימת השבוע... תודה רבה רבה לכל מי שיענה!!

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  10. אוקיי, יש לי שתי שאלות למעשה: 1. מה האיכות של האוזניות? כי של ריו, זה אוזניות של סאנהייזר, ושל אייפוד ידועות כטובות, מה הן האוזניות של הריבר? 2. וכמה הוא ה Load Time? ואם יש דברים שרצוי להוריד (עדכוני קושחה, וכאלו). וכמובן, כשאני מקבל אותה, יש סוג של ברייק אין, או משהו שרצוי לעשות על ההתחלה, כדי שהסוללה תהיה מעולה? או שהמכשיר יתפקד יותר טוב? (כמו טעינה מלאה, וכאלו). גבריאל.

• 10 תגובות
    • 868 צפיות
  11. סוני, שכנראה השכילה לשים לב שמכירות נגני ההרד דיסקים במגמת עלייה בזמן האחרון, שיחררה נגן MP3 מבוסס הרד דיסק חדש מתוצרתה. הנגן

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  12. מוכרים ב Klispch את המערכות שלהם ב"חיסול", Clearence, ואני רוצה לדעת כמה דברים: 1. מה ההבדלים בין ה GMX 5.1 ל Promedia 5.1? מוץ מ 100$. 2. אם אני קונה את ה GMX, אני ארגיש הבדל גדול מה Yamaha TSS1 שיש לי עכשיו? כם אם לא, אני לא אתאמץ להביא אותם. תודה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  13. אני צריך לדעת מה הכרטיס קול שלי בשביל שאני יוכל לעדכן אותו וכמו כן במה הכרטיס קול שלי תומך אז יש לי שאלה פשוטה איך אני יודע מה הכרטיס קול שלי???? מצפה לתגובות תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  14. בתקציב של 3,000-3,500 כולל סאב. חשבתי בגדול על רביעית Mission M71 ועל סאבוופר של וורפיידל דגם Powercube 8. מה אתם אומרים? אגב, ללא סנטר, המערכת עדיין תישמע מה שנקרא בתזונה, בסרטים? האם יהיה ניתן לצפות בסרטים עם דולבי דיגיטל או dts למרות היעדר סנטר? ואתם חושבים שרסיבר כמו Marantz 4300 או Yamaha RXV630 יחזיקו מערכת שכזאת? והשאלה הכי חשובה: האם כדי למקם רמקולים מדפיים אפשר לתלות אותם כמו לוויניים? או שחייבים מעמדים? תודה.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by THE-MASTER,

שלום לכולם! לפעמים באינטרנט אני שומע לדוגמא רדיו ומותר להקליט או שיר שמותר להקליט(לדוגמא ערוץ 7) עכשיו השאלה שלי איך אפשר להקליט את מה שאני שומע יש לי את התוכנה WINDOWS MEDIA PLAYER לדוגמא אני משמיע שיר ואני רוצה שהוא ישמר במחשב שלי או להקליט מרדיו כך שאני ייצר לי קובץ של השיר או של מה ששמעתי ברדיו עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את זה ואם אי אפשר עם התוכנה הזאת תמליצו על תוכנות אחרות (חוקיות וחופשיות) ותנו לי קישור וגם כיצד לגרום לכך שהתוכנה הזאת תפתח כל זמן(ולא תוכנה שיש לי) שאני רוצה לשמוע משהו תודה מצפה לתגובות

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  16. לאבא שלי יש יום הולדת ואנחנו רוצים לקנות לו מערכת סטריאו עם קומפקט דיסק וטייפ ושלט רחוק. הצלחנו לאסוף 700 ש"ח. מה מומלץ בטווח המחיר הזה ? האם יש גם משהו שיקרא דיסקים צרובים ? אולי אפילו MP3 ? באסים עמוקים זה לא ממש חשוב (הוא כבר לא שומע את הטווח הזה ... :'( ) חשוב שהצליל יהיה נקי עם טרבל ו MID טובים. הגזמתי עם הדרישות ? אנא עזרתכם,HF

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איזה משחקים מקבלים אם הכרטיס קול הזה למי שלא יבין דיברתי אל SOUND BALSTER AUDIGY2 SZ GAMER RETAIL בלי להגיד לי שזה לא שווה לי... אני שואל מה מקבלים לא אם זה שווה לי או לא

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  18. אני רוצה לקנות לטלויזיה 29 אינץ' המשפחתית רכיבים של קולנוע ביתי כדי לשמוע כמו שצריך בסרטים, בדולבי דיגיטל. מה שאני צריך זה רסיבר איכותי ומצוי (לא באיזו חנות אחת שרק לה נשאר מלאי, או שאפשר להשיג בחו"ל) שיהיה טוב להרבה סרטים וגם קצת למוזיקה, חשבתי על זה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1596362 (ה-ימאהה RXV630). בקשר לסט רמקולים אני צריך משהו איכותי, לא הזבל שנמכר תחת שמות שונים (*אהההמ* פירלס *אהההמ*) , שיבוא קומפלט עם סאב וופר, אני יודע שבתקציב שלי (שיבוא בסוף ההודעה) אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות סט איכותי של ממש, אבל אני לא יכול להעלות את התקציב ולכן אני מעוניין לרכוש את הסט הטוב ביותר שאני יכול להרשות לעצמי... חשבתי על הסט הזה: http://www.sakal.co.il/jsp/p…

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by lipa,

אני יודע שזה איזה פורמט קול מבית ג'ורג לוקס השאלה 1)איזה דברים תומכים בזה? 2)מה צריך כדי לשמוע את האפקטים , האם צריך כרטיס קול שתומך בזה ,(שזה אומר ZS Sound Blaster Audigy 2 הדגש על ZS או מה שחשוב זה הרמקולים שתומכים בזה ,שזה אומר רק רמקולים יקרים מאוד לי יש את הרמקולים של Altec Lansing VS-4121 וכרטיס קול Sound Blaster 5,1 בקיצור מה אני צריך כדי לשמוע THX ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Or ei,

בקיבוץ פה רוצים לקנות רמקולים חדשים לטקסים אבל הם בעיקר למסיבות שאנחנו עושים התקציב הוא 5 אלף שקל , צריך או זוג או 4 רמקולים סבירים אני מקווה שאתם יודעים לאיזה סוג רמקולים אני מתכוון

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  21. חברים יש לי בעיה חמורה בשירים במחשב לא קולות ושטויות שאירגון רירה הוציא נגד צריבות באינטרנט משהו כמו שעובד קשה או אבל זה לא זה לא רק זיופים אלה גם תקיעות קצרות המעבד עובד מצוין והזיכרון 1 גיגה מעבד 2.8 כרטיס קול קריאטיב 5.1 לייב וגם ניסיתי עם כרכיס און בורד התקנתי והסרתי והתקנתי הכל מחדש גם את הוונדוס ועידכונים הורדתי של הכל כולל דירקס איקס מדיה פלייר קודקים בקיצור אני בפלונטר עצבני בבקשה מי שיודע מי שמכיר את הבעיה בבקשה לעזור לי פליז!!!!

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  22. כמו שכתבתי, החלטתי לבנות בעצמי את הרמקולים למערכת הסטריאו שאני רוצה להקים. החלטתי לעשות אותם acustic suspention (שזה אומר שאריזת הרמקול היא אטומה למרי, וכך יש צליל יותר עמוק ומדיוק), ואני חושב ע הכניס את כל שלושת הדרייברים לאותה הקופסא, מה דעתכם? דבר שני, אני צריך הפניות למקומות שמוכרים דרייברים איכותיים, crossovers, כבלים וכד' ו/או קישורים למדריכים/טיפים בנושא בניית רמקולים. ;D *wish me luck*

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by piro,

האם להשאיר את הפוד מחובר למחשב (דרך firewire, כך שהוא נטען דרך המחשב) כל הזמן, גם כשלא בשימוש, פוגע בחיי הסוללה שלו? תודה

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  24. יש לי Z-560 LOGITECH 4.1 ...אין להם מפענים דיגיטליים פנימיים (למי שלא יודע) אני פונה לבעלי הרמקולים האלה בשאלתי את השאלה: האם יש לי אפשרות לחבר אותם לרסיבר שייתן פיענוח DOLBY\DTS וכו'? אם כן, איך? יש לי hercules game theater xp איזה אפשרויות חיבור קיימות לרסיבר?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by whodosntlikeomri,

שלום שמעתי שהיה לחבר של אבא שלי פעם אוזניות אלקטרו סטטיות של koss ורציתי לדעת אם יש עוד דברים כאלו אם כן איך זה עובד? איזה דגמים יש?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים