אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
למי שלא יודע ה mznh-600 זה המינידיסק הראשון שיצא לשוק מדגמי ה hi-md של sony. המינידיסק הזה יצא כבר בארצות הברית וכל מי שיש לו את המינידיסק הזה מרוצה ממנו מאוד (לפי מה שקראתי) מישהו יודע מתי הוא אמור לנחות בארץ? ובאיזה חנויות יהיה אפשר למצוא אותו? מה יהיה המחיר שלו בערך? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כבר חצי שנה שיש לי את האייפוד ואני סובל בלי תמכיה בעברית, הפכתי את כל השירים לעברית אנגלית ( שלום = Shalom וכו' ) אבל בכל זאת למה אין תמיכה? חיפשתי באתר של Apple אבל לא מצאתי אימייל, מישהו יכול להואיל בטובו ולנסות לדבר איתם או למצוא לי כתובת אימייל שבה מישהו יתייחס אליי בכלל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות את הדרך ההפוכה? מדיסק מוכן לקובץ במחשב? נניח שברצוני להעתיק דיסק מיני לאיירוור שלי, שלא בעזרת הקלטה אנלוגית (מבחינת מהירות ההקלטה) האם יש תוכנה ההופכת דיסק מיני לקובץ במחשב? אם כן, מהי, ואיפה אפשר להוריד אותה?? מקווה שיש פתרון, תודה לכל המשיבים, עידו.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
לאחר סקר שוק מקיף ביותר וקריאה של הרבה מאוד ביקורות, נראה כי ה- iriver בהחלט המכשיר בעל מס' הרב ביותר של יתרונות. אך ממש לפני שהחלטתי לקנותו גיליתי שלא ניתן לעשות playlists במכשיר עצמו אלא רק להעביר רשימות השמעה מה- winamp, האם הדבר נכון??? אני רואה בזה חיסרון מוחלט אשר עולה על כל יתרונות המכשיר. תודה רבה על עזרתכם.
-
- 11 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום! אמא שלי קנתה אוטו יד שניה (MAZDA 323 1998), והגיעו איתו רמקולים ומערכת מעפנים, אי אפשר לשמוע בהם רק חלש חלש, אחרי שמגבירים מתחיל להיות רעשים של באסים כאלה.. בקיצור, אנחנו מחפשים רדיו דיסק שקורא MP3 באיכות טובה (אין צורך במשהו עם מלא אופציות ומחיר בשמיים) וארבעה רמקולים גם כן טובים לנהג הממוצע.. ראיתי ב-ZAP את הרדיו-דיסק הזה של Blaupunkt שהיו עליו תגובות ממש טובות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22438 והמחיר שלו טוב מאוד. יש גם את הרדיו-דיסק של JVC שיקר ממנו ב-100 ש"ח וקיבל תגובות מעולות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22574 רציתי לדעת האים ה-JVC עדיף בהרבה מהבלאנקפוט ותוספת המחיר שווה. עכשיו בקשר לרמקולים, אין לי מושג איך זה הולך עם הוואט, ואיזה ח…
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו של Sharp - CDBK210 יש לי אותה בערך שנתיים ולא מזמן המגש התחיל להתקע לפעמים המגש יוצא ולפעמים לא...מה אתם אומרים אני יכול לתקן את זה איכשהוא?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת של 8 רמקולים לאוטו ואני לא בטוח שהייה אפשרי לחבר את כולם לרדיו טייפ ....צריך מגבר חיצוני או משהו נוסף ?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יום הולדת מתקרב ואני מתחיל לחפש לעצמי מתנה... בטח אלה יהיו רמקולים , שאני חולם עליהם כבר איזה שנה... חחחח.... אז יש לי בערך 700~ עם הובלה ... חיפשתי בפנדה ומצאתי משהו טוב לדעתי, אלה CREATIVE INSPIRE 5400 5.1 שיוצא שהם עולים בערך 700 ש"ח עם ההובלה. עכשיו , מה שבקשר לכרטיס קול שלי , הוא און בורד על לוח של ABIT , SOUNSTORM של NVIDIA (5.1) החדר שלי הוא 3X3 מטר וגובה בערך 2 , זה חדר בטחון והשאלה שלי היא , אם הרמקולים האלה הכי עדיפים במחיר כזה? האם זה מקום טוב בין התיקרה והקיר לרמקולים ? גם קראתי את המדאיך לקניית רמקולים או משהו כזה , וזה ממש לא למתחילים ... קיצור לא הבנתי
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי לוח של abit nf7-s שכמובן כולל כרטיס כול של 5.1 וקניתי מערכת של eacan http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_845&products_id=4269 אבל כשאני מחבר אני שומע רק את הרמקולים בפרונט כלומר היציאה הירוקה של הכרטיס קול עובדת שאר היציאות לא פועלות ( צהובה ושחורה) השאלה היא אם צריך לאפשר משהו במחשב כדי שזה יעבוד או שזה עובד מידית כשמחברים? נ.ב כל רמקולים עובדים כי בדקתי אותם אחד אחד
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
טוב, אז כן, זאת השאלה: האם אפשר להעלות שירים מהאייפוד (3rd gen) למחשב? שימו לב שהכוונה היא לשירים שסונכרנו עם הפוד וכעת ניתן לשמוע אותם, לא לשירים שמאוכסנים כקבצים לכל דבר על הפוד כהרד-דיסק לכל דבר. תודה piro
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אז ככה אני מקווה שזה בפורום הנכון 1)אני רוצה להביו איך זה שאני מחבר את האוזניות לשקע של האוזניות במחשב אני יכול לשמוע בלי צורך בחשמל( וכמה מתח יש לי שם) 2)שאני מחבר שני רמקולים(הכי פשוטים שיש) אני צריך לחבר אותם גם לחשמל עכשיו עובר כבל בין המחשב(כרטיס קול) ולבין הרמקול הראשון ומהרמקול הראשון יוצא לשני , אני לא מבין איך זה עובד (הייתי פותח עם היה לי אחד אבל אין) מה הולך שם בפנים? 3)ברמקולים של מעל 2 (4,1\5,1\ועוד עוד) איך הם מתחברים למחשב? לכל אחד יש שקע מסוים במחשב או כולם ביחד ורק מהבאס(אם אני לא טועה) הם מתפצלים זהו בנתים מקווה שתענו או שלפחות תתנו לי פורום של יותר מתקדמים שאני יוכל להבין תעניין
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
שלום! הנני חדש כאן ואני כמובן הגעתי לכאן עם סיבה. לא מזמן (טוב, בעצם כן מזמן), הייתה לי יום הולדת וכמתנה ליום הולדתי, הוחלט לקנות לי נגן MP3. כמובן, שאני, אחרי שנים של חסכון, החלטתי להוציא טיפה יותר מהסכום ולהשקיע מעט גם ברמקולים בשביל הנאה כפליים. המפ, בשביל מה רמקולים? את המחשב שלי הולכים לקחת ולשים בחדרם של הוריי, כלומר, לקחת ממני את המחשב. מדוע? אל תשאלו, סיפור ארוך. , מאחר ואני מעוניין לשמוע קצת רדיו, קצת שירים שאקבל מהמחשב של אחותי, חבריי ועוד שכולם מאופיינים באיכות מקסימלית ומצויינת, אשמח גם לשמוע מוסיקה לא רק דרך האוזניות, אלא גם דרך רמקולים. לפיכך, חשבתי על משהו שיישאר אצלי לטווח ארוך ויספק אותי נאמנות (קצת גיי, לא?) - Altec Lansing ATP3. משתלם? אה, שכחתי לציין…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דריוורים חדשים ... נועדו לwindows xp 64 bit , אבל למרבה הפלא , עובדים גם על הXP הרגיל . איכות קול השתפרה . הפאנל הוחלף למשהו מאמם . מומלץ בחום לכל בעלי הnforce 2 עם סאונד סטורם עליו .
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הישנים 4.01 , אבל הם עושים לי כמה בעיות . באתר של הרקולס יש רק דרייברים קריסטל , והם אינם טובים בשבילי . מישהו יכול ל עזור ?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מה הגרסא האחרונה? אצלי כרגע זו גרסא 6.14.0362.0 (3.62) אשמח אם תעזרו ואם יש גרסא חדשה ומומלצת יותר אשמח אם תנדבו את הלינק אליה. תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
זה הנגן שאני רוצה לקנות. המחיר קצת מפחיד אבל אני אוליי יזמין אותו דרך קרוב שלי בארה"ב 2000 שקל מקסימום לפי האתר של החברה (430 דולר חבל שהם שולחים רק בארה"ב :'() אז מה אתם אומרים שווה? או שאוליי אפשר להוצא משהו יותר טוב באותו סכום או אוליי לחסוך קצת אני יוכל להחזיק בעוד 200 שקל אני מניח לא יותר מזה! נ.ב האם הנגנים באמת כולכך רגישים לזעועים כמו ששמעתי ואיך הוא מתפקד עם זעזועים? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! ברשותי נגן MP3 של LG דגם MF-PD355N3 הקטע הוא שהתוכנה שמעלה את הקבצים לנגן לא מזהה את הכרטיס הרחבה . מחקתי את התוכנה כדי שווינדוס יזהה את הנגן לבד, לא הלך. אשמח אם תביאו לי קישור לדריבר של הנגן . נ.ב. מה יכול לגרום למחשב לא לזהות את הכרטיס הרחבה ?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חברים יש לי בעיה חמורה בשירים במחשב לא קולות ושטויות שאירגון רירה הוציא נגד צריבות באינטרנט משהו כמו שעובד קשה או אבל זה לא זה לא רק זיופים אלה גם תקיעות קצרות המעבד עובד מצוין והזיכרון 1 גיגה מעבד 2.8 כרטיס קול קריאטיב 5.1 לייב וגם ניסיתי עם כרטיס און בורד התקנתי והסרתי והתקנתי הכל מחדש גם את הוונדוס ועידכונים הורדתי של הכל כולל דירקס איקס מדיה פלייר קודקים בקיצור אני בפלונטר עצבני בבקשה מי שיודע מי שמכיר את הבעיה בבקשה לעזור לי פליז!!!!
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
יש לי את הדיסקמן - mp3 הזה וכשאני צורב דיסקים עם שירים בעברית הנגן לא מזהה את השם שלהם (בצג הוא כותב ג'יבריש או קווים) האם יש משהו שיכול לתקן את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות ל-Ipod אוזניות אם באס טוב ושומעים חזק מאוווודדדדדד משהו באיכות בבקשה אם אתם יכולים להמליץ לי על משהו תודה רבה לכם. ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו שיכול ליסבול קפיצות ריצות מכשיר טוב תקציב עד 2500
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים לחדר יש לי מערכת aiwa משנת 2000 וחדר של 2.5X2.5 אני צריך המלצה בערך על סוג רמקולים, אם לקנות מקורי של איווה או משהו אחר ואיזה סוג לקנות
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-