עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מעוניין לקנות אוזניות סיינהיזר HD201 הנה הדגם: http://www.ozniyot.co.il/Product.asp?ProID=33 האם האתר הזה אמין? האם יש בו זיופים? יש שנתיים אחריות כנראה זה מקורי אבל אני רוצה להיות בטוח תודה רבה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  2. מחפש נגן לספורט ולשמירות בצבא ;D דרישות מהמכשיר : *ניגון קבצי mp3,wma . *איכות טובה. *של חברה ידועה. *העברת קבצים אליו וממנו ללא שום תוכנה. *בעל טייפ מנהלים(לא הכי חשוב). *נפח מעל לשני גיגה . *בולם זעזועים.( לא מעוניין שיתקלקל לי באמצע ריצה או משהו כזה) מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח אשמח עם תעזרו לי קצת אבי

• 14 תגובות
    • 763 צפיות
  3. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. השאלה בכותרת. יש לי את הקובץ של הכתוביות והכל וגם את השיר אבל אני לא הצלחתי לחבר אותם ביחד. מישו יודע איך עושים את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  5. למישהו זה קרה? אפשר לעשות משהו בנידון? רמקול אחד משמיע רחשושים סטטים בפסגות של הסואנד כמו שמישהו מקווצץ איזה עטיפה של סוכריה על רמקולים כאלו טובים זה אפילו יותר מורגש מה הסיבות לזה עריכה" הורדתי את הכיסוי הקידמי והכל נראה תקין שחקתי קצת מאחורה עם הכניסה של החוט נחושת ושתי ההברגות חיזקתי קצת ועכשיו הרעש הסטטי עבר זה קשור למגע אולי? מקווה שלא יחזור

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by casio888,

יש לי כרטיס מסך palit 9600 gt. שיש בו גם חיבורי hdmi גם dvi ואני מחבר אותו כרגע עם מתאם vga למסך 19 אינץ asus lcd אני רואה סרטי hd ברזולוציה 720 עכשיו יש לי טלווזיה sharp lcd 37 ואני רוצה לחבר את המחשב אליו. השאלה שלי היא כזאת: בשביל לראות על הsharp סרטים באיכות hd 720 באיכות טובה, אני יכול לחבר את זה עם כבל vga?או בשביל לקבל תוצאות מעולות אני צריך לקנות כבל hdmi?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  7. הכותרת אני חושב מספיקה , נגן mp3 , כמה שיותר איכותי , בארצות הברית , 512MB , כולל אפשרות הקלטה.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  8. לילה טוב, בהמשך להתקדמות שלי בתחום האודיו וה-HD555 שצריכות כנראה להגיע אליי בקרוב החלטתי אחרי מחשבה ארוכה שבדרכה עמד מגבר ה-CHO MOY הגעתי למסקנה שאני רוצה לבנות מגבר אוזניות DIY, בעזרת עצה של חבר וסיבוב ברשת (HEAD WIZE) אחר חיפוש מגבר אוזניות טוב וקל לבניה שלא זקוק להזמנת חלקים מחו"ל החלטתי ללכת על המגבר הנ"ל- http://headwize.com/projects/showfile.php?file=szeke1_prj.htm מהבנתי המגבר מבוסס על שבב MOSFET שאמור לתת הגברה טובה והחלקים שלו זולים והוא אמור להיות מגבר טוב כמגבר לבניה ראשונה. ישבתי על הסכמה של המגבר ולא לגמרי הבנתי איזה חלקים אני צריך בדיוק לבקש מחנות האלקטרניקה (טלמיר) כי הסכמה בהד וויז לא ברורה לי והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. זו הסכמה המדוברת- את כל ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני מתכנן לרכוש בימים הקרובים את האוזניות Audio-Technica ATH-AD700 לאחר ששמעתי עליהן המלצות רבות. האוזניות מיועדות בעיקר לשימוש עם המחשב שלי. בעקבות הרכישה המתוכננת, חשבתי שאולי כדאי גם לשדרג את כרטיס הקול במחשב. כרגע אני משתמש בכרטיס הקול המובנה בלוח האם - Realtek Al888. אני שוקל לרכוש את ה- Asus Xonar D1, הבנתי שהוא כרטיס טוב ביחס למחיר שלו, אך רציתי לדעת האם באמת אני אוכל לשמוע שיפור בסאונד בעזרתו, בעת שימוש באוזניות? השימוש העיקרי שלי במחשב ובאוזניות הוא למטרת משחקים, אך גם לא מעט לטובת סרטים ומוסיקה. כמובן אם יש כרטיס קול אחר שאתם ממליצים אשמח לשמוע. שאלה נוספת היא, האם ניתן לחבר את האוזניות לכרטיס הקול כגון ה-Xonar, ובמקביל להשאיר את הרמקולים שלי מחוברים לכרט…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. אני מחפש משהו עם שני או 4 רמקולים + סאב. שיעלה לי 500 ומטה משהו טוב לא צריך בשביל לפוצץ את הבית משהו באיכות סאונד טובה ועמיד למחשב יחסית ישן בעל כרטיס קול- Creative Sound blaster PCI אני חושב שזה 128BIT. בקיצור הוא כרטיס ישן... אז אני יודה מאוד עם קיים כזה דבר ושתתנו לי פה פרטים... כי אני עדיין עם אוזניות וקצת נמאס...

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by overload,

מחפש דיסק טראנסים טוב, לבית, למישהו יש המלצה בישבילי כי אני ממש לא מכיר שירים . :dJsmile: .

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Doron098,

שלום לכולם. הטלוויזיה שלי "קצת" ישנה והחלטתי לפנק את עצמי בחדשה. לאחר מחקר קצר על סוגי הטלוויזיות הלכתי לאיבוד מרוב כמות הדגמים אבל אני מתמקד על 4 סוגים שונים: Panasonic THL32X20 LCD טלויזיה Samsung LA32B450 LCD ‏32 ‏אינטש סמסונג Sony Bravia KDL32S5500 LG 32LF20FR אם יש לכם הצעות יותר טובות אז תציעו. הינה הטופס: מרחק צפייה: 2 מטרים. *גודל באינצ'ים : 32 *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: 2650 *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: שיראו טוב ואחריות לכול הבעיות. ואני ישתמש כנראה בממיר רגיל של YES. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by Erez360,

שלום לכולם... יש לי את הרמקולים כבר כמעט חצי שנה... לא יודע אם זה מהיום או שפשוט לא שמתי לב לזה.. שמתי לב שכשברגע שאין מוזיקה ברקע והרמקולים דולקים , אז אם אני מקרב את האוזן לכיוון הרמקולים אני שומע רחשים מסויימים.. כמו בקליטה כזאת של רדיו.. כשאני מנמיך את כפתור הווליום עד הסוף , הגיוני שזה נעלם. האם זה אמור להיות ככה? *עדכנתי את הדרייברים של כרטיס הקול. *חיברתי מחדש את החיבורים. תודה , חג שמח ושבת שלום

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by shimon23,

אני מעוניין לקנות את הסטרימר הנ"ל. [http://www.bug.co.il/xtreamer/spec.html] האם אמורה להיות בעיה כלשהי לחבר אותו למסך מחשב - Dell2209WA? את הוידאו חשבתי לחבר עם כבל HDMI2DVI ואת הסאונד אני אחבר לרמקולים כלשהם. ד"א אין לו כניסה של רמקולים סטנדרטים של מחשב, נכון?

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. היי, אני מחפש ווסת ווליום חיצוני, בסגנון הזה: http://www.xantech.com/products/volume_controls.htm (דגם XVC100, או XVCD100 שהוא דיי אותו דבר) הבעיה היא שלא מצאתי את הדבר הזה (כל דגם שהוא, למעשה, או ווסת של כל חברה אחרת) לא בארץ ואפילו לא באתרים מחו"ל ששולחים לארץ (אתרים ששולחים רק בתוך ארה"ב יש לא מעט). יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות דבר כזה, בארץ? (או באתר שעושה משלוחים לארץ במחיר שפוי) שירות בסגנון Mustop זה משהו שאני רוצה לעשות אך ורק כאפשרות אחרונה, ואני ממש ממש לא מעוניין בזה.. תודה.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by gmppaz,

שלום לכולם, אחותי טסה למשפחה שלי שנמצאת בלוס אנג'לס והם מעוניינים לקנות לי נגן MP3 וכמובן שהבת שלהם וכל הקהילה העשירה בה הם גרים הם מעריצים נלהבים של אייפוד אז דוד שלי ישר הציע לי אייפוד נאנו... חיפשתי כמה כתבות עליו, חיפשתי מתחרים שלו וממש לא מצאתי תשובה ברורה לנגן שאני צריך. לי אישית יש Iriver H10 5GB (אשר נקנה גם ע"י הדוד שנה שעברה), הוא יחסית טוב אבל עצבן אותי הקטע של הגירסא האמריקאית ובגלל שזה נגן מבוסס הארדיסק אינני יכול לרוץ איתו :-\ ההעדפות שלי: * נגן מבוסס פלאש (רק פלאש, כי אני מעוניין לרוץ איתו ובכלל שיעמוד בתנועה רציפה/ פעולה אקטיבית) * בין 2GB-4GB * לא חשוב לי במיוחד אם יש ווידאו, אך יכול להיות נחמד מאוד! * ממשק USB2 * נגן עמיד, שיחזיק להרבה זמן והממ…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. יש לי רמקולים 6X9 אינץ' לרכב של 300W כול אחד....הרכב של אמא שלי זה טויוטה יאריס למי שמכיר...הקטנות האלו...אין לה רמקולים אחוריים כלל ואני מעוניין להשים לה את אלו שכבר יש לי כי אחי יתחיל לנסוע בו עוד מעט וזה משגע לשמוע ככה...אבל יש בעיה אחת...לרכב אין אפשרות לחבר מגבר המערכת מובנת באוטו כלומר באה ככה מהיצרן ובשביל לחבר מגבר צריך ללכת למוזך ולפרק את כול הדשבורד....אז השאל שלי אם אני מחבר אותם ככה בלי מגבר...זה יהיה בסדר? כלומר ייפעלו והכול? (ברור שלא בשיא עוצמה) אני פשוט רוצה לדעת אם אין סיכונים בכך שיישרף משהו..המערכת של הרכב/הרמקולים...הייתי מנסה לבד אבל יש גם את הקטע שאני לא רוצה לשרוף כלום וגם שצריך לחתוך בקרש באחורי מקום לרמקולים ואני לא רוצה לחתוך סתם..תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם. אני מחפש אוזניות עם דיבורית למכשיר SGS3, אנ בכוונה מציין את שם המכשיר מכיוון שאוזניות MONSTER למניהם וכל ה-BEATS BY מישהו לא עובדות טוב עם מכשירי SAMSUNG. אשמח להמלצה טוב, בין 200-300 ש"ח שיעבדו טוב גם בשיחות וגם בשמיעת קבצי האודיו במכשיר. תודה רבה.

19. Started by BigDragoon,

אני מעוניין לקנות רמקולים בסביבות ה 400-500 ש"ח. מיועד לסרטים שימוש כללי ומשחקים (בסדר הזה). קראתי את ה FAQ, ואני עדיין לא יודע מה עדיף לקחת. קודם כל, האם שווה לקנות רמקולים 5.1 במחיר הזה? (אני לא יודע אם תהייה לי פריסה טובה של הרמקולים האחוריים) דבר שני, איזה רמקולים שווה לקנות במחיר הזה?

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אהלן אהלן הייתי היום בחנות בירושלים וביקשתי המלצה לזוג רמקולים אחוריים + זוג קדמיים (לאוטו למי שלא עוקב)... המליצו לי על זוג פיוניר 6/9 240 וואט לאחור, וזוג פיוניר 160 וואט מקדימה... זה כל מה שאמרו לי על הדגמים אך אני מניח שאין עוד דגמים זהים של פיוניר.... מה אתם אומרים? רצו על הכול 700 ש"ח? מי שבאמת מבין בבקשה שימליץ על מערכת או יגיד מה דעתו על זה... התקציב ד"א הוא עד1000 לכל המערכת... רדיו-דיסק יש כבר (פיוניר 4*50 וואט) תודה רבה 8)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Drek Boy,

אני לא יודע איפה לשאול אבל זה הכי קרוב... בכל מקרה הציעו לי לשים את הHOT HD בטלויזיות בבית במקום הממיר הישן שיש לנו ... יש לנו 2 טלויזיות HD READY אחת LG 37'' והשניה סמסונג חדשה עדיין באריזה 26 '' האם לדעתכם כדי להצתרף לחבילה? יהיה שינוי משמעותי נראה לעין? באתר של הוט כתוב שכיום הם משדרים בחצי מיליון פיקסלים ובהצתרפות הם ישדרו 2 מיליון פיקסלים... ומה שיש לי זה רק מיליון...

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  22. Started by kined_of,

נגן MP3 128 זיכרון http://pcandgo.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=MP3USB128&Category_Code=UMP (חבר שלי אומר בינתיים לא כדאי, אלה שאני אחכה כמה זמן ואחרי זה כבר המחירים ירדו כי זה מוצר חדש) דיסקמן MP3 http://mdk.co.il/indexf.html?http://mdk.co.il/product-19.html#SL-MP70 או DVD http://www.netactive.co.il/product.php?item=1217&cat=137&ref=zap מה אתם הייתם קונים?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  23. שלום כולם !! היום בסביבות השעה 10 קיבלתי את הרמקולים שחיכיתי להם כל כך... לאחר שרציתי לקנות מתאם התחלתי להרכיב הכל... הכל סבבה רק בעיה אחת...אני לא מצליח לשמוע את הרמקולים האחוריים! שאני מריץ את הבדיקה של ה SB live הוא משמיע לי אותות שהיו אמורים להיות מהאחוריים ברמקולים הקדמיים (Rear right, rear left) *בקובץ המצורף ניתן לראות איך נראים החיבורים של הכ. קול שלי (לא יודע אם זה רלוונטי אבל היציאה הדיגטלית אצלי צהובה בעוד שבתמונה מראים שהיא וורודה בכל אופן חיברתי את הכבל מה S\PDIF ליציאה הדיגטלית (עם המתאם כמובן) ואת הכבל השני ליציאה השחורה... מה לא עשיתי נכון? איך אני מקנפג את הכל כמו שצריך? ולמה לעזאזל שאני מדפדף בתפריט של הסראונד מיקסר של הקרייטיב אני רואה רק אפשרות של אוזנ…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by XMB,

אהלן אנשים , לא הבנתי את ההבדל בדגמים הללו כאשר הפרש המחירים עומד על 400 שקל בין ה PRO לרגיל הנתונים של ה PRO : http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=15854&nav=1 הנתונים של הרגיל: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=15853&nav=1 ההבדל היחיד שראיתי שב PRO יש את ה XRAM שבמילא הבנתי שרוב המשחקים לא יודעים לנצל את זה כמו כן בגירסה הרגילה אין יציאה ל I/O CONSOLE שבמילא אני לא הולך לקנות את זה , אז איפה ה400 שקל (פי 2 מחיר של ה PRO מהרגיל) תודה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  25. אני אומר פיליפס עם יתרון קל על סוני..פשוט איכות תמונה מדהימה!

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.