אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני רוצה להקליט משהו שאנשים אומרים,ולהעביר את זה למחשב,ובמחשב לערוך את זה בעזרת תוכנה כלשהי. ברצוני לדעת עם איזה מכשיר ניתן להקליט ואחר כך לחבר אותו למחשב? ואולי אתם יודעים איזה תוכנה יכולה לערוך לי את ההקלטה, אני רוצה שכל בן אדם שאני מקליט לעשות ממנו קובץ אחר כלומר לחתוך את קטע ההקלטה לכמה חלקים. והאם טייפ מנהלים יכול לבצע את העבודה הזו? לבסוף אני בעיקרון רוצה להקליט מספר משפטי מחץ של חברים שלי, ואחר כך לעשות מזה מן טראנס כזה משהו מצחיק, לכן אני צריך להקליט ולחתוך כל חבר כי אני רוצה בטראנס שכל דבר יחזור על עצמו וככה של חבר זה קובץ נפרד ניתן לעשות את זה... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי בחדר מערכת מאוד מאוד ישנה שגם הרמקולים שלה דפוקים כי כשהייתי קטן לחצתי פנימה את הממברנות חחח טיפש שכמוני חח KENWOOD -550 רק שתבינו איזה ישנה חחח עכשיו המערכת שלי מחוברת למחשב ואני רוב הזמן שומע מוזיקה ככה שזה דבר הכרחי וחשוב .. במחשב יש לי כרטיס קול מובנה AC97 משו כזה ... אני מתלבט בין לקנות מערכת חדשה (עם זוג רמקולים) .. או מערכת קולנוע ביתית נחמדה (דיוידי שמשמיע אמ-פי-3 וכו' ... שבא עם 5 רמקולים וסאב) או רק לקנות רמקולים שיתחברו ללוח אם (בערך 5) אני לא אוהב באסים ולא ממש בא לי סאב (כן אני יודע, מעטים האנשים ששונאים באסים חחח) אני גם לא רוצה להשקיע הרבה כסף בזה ... נ.ב. אני מעדיף שהרמקולים יהיו קטנים שיהיה אפשר לתלות (לא ריצפתיים) אני רוצה ש…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6445422&type=2&product=1&category_name=%f8%ee%f7%e5%ec%e9%ed+%ec%ee%e7%f9%e1 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=1261236&type=2&product=1&category_name=%f8%ee%f7%e5%ec%e9%ed+%ec%ee%e7%f9%e1 לינק לרמקולים הראשונים ולינק לשניים תגידו לי מה לדעתכם יותר טוב אני החזירו לי תושבה מהר
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אוזניות, אוזן מלאה, אתה יודעים, מאלו שפאדיחות להסתובב איתן ברחוב, עד ארבע מאות שקלים, איזה דגם אתה ממליצים? ההזנה תיעשה מחו"ל, ככה שהמחירים של חו"ל. כמובן שהן לא חייבות להיות ענקיות בפרנציפט, אני פשוט מתכוון מאלו שבן אדם משתמש ליד המחשב, שנותנות איכות טובה, ונוחות מקסימלית. מה חשוב לי? צליל נקי!!! אין לי מושג על טרבל (ספרו לי אתם). באס טוב, לא קריטי. שלא ישמעו בהם נמוך, כי יש לי מקורות שמע שבמקור מאוד נמוכים, אז זה יהיה קשה נמוך על נמוך. עקרונית, המליצו לי, ואני אראה. מממש ממש ממש תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן....... אני רוצה לקנות את הH340 (של אני נהר) ורציתי לשאול אם כדאי לקנות באירופה או בארץ....... והאם אין שום בעיה לעדכן את הFIRMWARE או קונים באירופה........ כי מן הסתם אני לא רוצה שזה יהיה לי בגרמנית
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
כצפוי.... באסה איתם, גררררר.... לפחות הם פרסמו הודעת התנצלות בפורום שלהם http://www.iriver.com/community/discussion_list.asp?pre_idx=13146&top_title=User%20Forum&page=1&category=&p_name=&word=
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
1)הרמקולים ישמשו הרב למשחקים ושירים 2)ועוצמה לא חשובה לי אלא איכות סבירה למחירים של הרמקולים האלה http://www.starcom.co.il/shop/product.asp?product=74 http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=SPK003&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=0&aff=zap בבקשה תחזירו לי תשובה מהר
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 350 שקל לרמקולים עכשיו ראיתי תרמקולים האלה וורציתי לדעת מה דעתכם הנה לינק http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1255968
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זוג Wharfedale Diamond 8.4 רצפתיים כקדמיים, זוג Diamond 8.2 כאחוריים, וסנטר של הסדרה? שווה כמערכת רמקולים שתיכנס בתקציב? מה אתם אומרים על הרמקולים? טובים? ואיזה רסיבר כדאי לקחת שהוא ייסתדר עם הרמקולים? אני לא רוצה רסיבר חלש שלא מתאים לעוצמה של הרמקולים ואז או הוא או הרמקולים יישרפו אם אני אגביר את הווליום. אני צריך שהכל ייכנס בתקציב, על מה אתם ממליצים ומה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
אוקיי, אז אמרנו שנאי, אני מניח שיש בכל חנות כלי עבודה כזאת, יש אולי מקום עם שנאים "מומלצים?" מה אתם משתמשים? האם כדאי לעשות לו Firmware update לגרסא האירופאית? כי אמרו לי שההבדל הוא שבאמריקאי הקפיצות ברדיו הן 0.1 ואילו באירופאי הן 0.05. דבר ראשון שאני עושה זה להטעין אותו, ואחרי זה? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות in ear בסביבות ה40 דולר. לא חייב בארץ.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אין הרבה מה להוסיף פשוט דברו על הביצועים ולא על המחיר!!!
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים החדשים האלו: PMP PMC מישהו יודע? והאם דגם ה-H320 יתמוך גם הוא בקבצי וידאו? יש למישהו הערכות כמה כל אחד מהדגמים האלו יעלו בישראל? תודה מראש! כל תגובה תתקבל בברכה..
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מיני דיסק סוני דגם Mzr-909 וכרטיס כניסה אופטית במחשב. כאשר אני מחבר בין שניהם ומכוון על הקלטה המכשיר לא מקליט וכותב NO RECORD. האם מיששהו מכיר דרך כלשהי להקליט או לפתור את הבעיה. תודה
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי רמקולים 5.1 ולא שמתי לב שהם למערכת קולנוע ביתית אז הם הגיעו לי עם בננות.. קיצר לקחתי מתאם והצלחתי לחבר שניים מהם. הבעיה שלי היא שאני לא יכול לחבר את כל שאר הרמקולים... עכשיו ראיתי בהגדרות של הכרטיס קול שלי שיש לי אפשרות לשנות את היציאות של המיקרופון והליין אין ליציאות של ליין אאוט זאת אורת להפוך את כל היצאות ליציאות רגילות של רמקולים. עשיתי את זה חיברתי את הרמקולים הקדמיים והאחוריים לפי הדוגמה שיש בתוכנה של הכרטיס קול עשיתי להם בדיקה וכולם עובדים. אחרי זה יצאתי ושמתי מוסיקה ורק השניים הקדמיים עובדים. בדקתי בקונטרול פאנל וגם שם זה עומד על 5.1 שיניתי מאחורי הרמקולים ל5.1 במקום 2.1 מה שהיה לי עד עכשיו אבל עדיין לא עובד אז בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה עושים?…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
האם יש הבדלים בין הגרסא האירופאית היפה, לבין האמריקאית המכוערת, חוץ מהעיצוב? (וכמובן גרסאת הפירמוור). פליז, תענו לי, תודה רבה רבה! ממש דחוף.
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אהלן וסהלן......... אני רוצה לקנות נגן MP3 מבוסס הארד דיסק (נמאס לי מהדיסקמן MP3 שלי)......... האיריבר לפי דעתי יותר משתלם (מהאייפוד) מבחינת זמן חיי הבטריה, עיצוב וכסף... הם עולים כמעט אותו דבר והאיפוד סתם מכוער.................... אני יכול להסתפק ב20 גיגה אבל אם זה תוספת כמו 500 שקל אז אני אלך כבר על 40 גיגה........ אני יודע ש40 גיגה זה המון בשביל MP3 אבל זה לא רק לזה הבאמת זה יכול להכיל כל סוגי הקבצים (בלי דיסקים יותר! יאי)..... ד"א שמעתי אצלכם שיוצא עכשיו דור חדש לאיריבר iHP3xx הוא נראה באמת יותר טוב וסוף סוף טיפה צבע במסך (למרות שהוא מראה רק תמונות וקבצי טקסט )...................... מה לפי דעתכם הכי כדאי לי לקנות (יש לי אפשרות לקנות בחו"ל, דיוטי פרי ובארץ) בתקציב …
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אם אני כבר מזמין היטסינק חדש ובסוף זה יהיה SLK900A חשבתי גם אל כרטיס קול חדש יש לי כרגע כרטיס אונ בורד ALC655 וחשבתי אל DIGIFIRE 7.1 או AUDIGY 2 OEM מה אתם אומרים כדי לי לקנות את האודיגי 2 הרגיל אני לא מדבר אל הגירסה החדשה ZS
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לי רק 5 GB של מוסיקה על המחשב..אז אני לא צריך נגן עם הרבה נפח...10GB מספיק לי בהחלט.. קראתי פה קצת בפורום וראיתי את הDELL DJ, הוא דווקא נראה לי בסדר..והוא נכנס לי בתקציב אם אני אצליח לקנות אותו בארה"ב השאלה שלי היא אם יש אולי נגן אחר בתקציב נמוך יותר עם פחות נפח אבל איכול טובה שיכנס לי בתקציב? ועוד שאלה.. איזה נגנים כן תומכים בעברית? אני אסתדר גם בלי כי אני לא שומע הרבה עברית אבל זה יהיה טוב אם הוא יתמוך בעברית תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
זה התחיל היום, כל הרמקולים חוץ מהקדמיים מוציאים הד כזה מוזר ומעצבן, שעושה כל מיני רעשים ברקע, וגם אחרי שאני עוצר את המוזיקה נשאר לכמה שניות כזה הד מוזר... למשהו יש מושג למה זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
דגם "nomad zen xtra" מבוסס דיסק קשיח 30GB מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
חשבתי על משהו אפשר לחבר מערכת רמקולים כמו האינספייר 2.1 לאוטו? כאילו ברור שזה לא יהיה איכותי כמו רוקפורד אבל אני שואל בתאוריה? כאילו מבחינת חיבור לא נראה לי שיש בעייה כי יש את היציאות מאחורי הרדיו דיסק. חשמל גם לא נראה לי יותר מדי בעייה (הקריאטיב עובדים על 12 וולט בערך) כאילו מה אתם אומרים על זה בתור מערכת זמנית? (במיוחד בשביל הסאב)
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-