עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Fighter,

sound blaster audigy 2 zs או x-fi extreme music?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by Green,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס קול מובנה של NVIDIA N-FORCE 4 ויש לי גם creative Live! 24-bit בכרטיס נפרד רציתי לדעת איזה מהשניים עדיפים ? אני מחבר את הכרטיס לרסיבר על ידי 3 כבלים PL ל RCA2 לשימוש בסאונד 5.1 אני לא יודע אם זה משנה אבל יש לי מערכת של רסיבר ורמקולים מאוד איכותית תודה רבה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by ashtarot,

שלום לא ידעתי איפה לדחוף את השאלה אז נא לא למחוק אני רוצה לשמוע טראנסים באמ פי 3 (בשביל ריצה) ונראה שיש שירים כנראה מהירים במיוחד או משהו כזה שבהם האמ פי פשוט לא מסתדר הבאס והקיק וכל זה פשוט נעלמים רציתי לדעת אם זה בגלל האוזניות (הכי פשוטות שיש - ואז אפשר לקנות אחרות) או שזה בגלל האמ פי עצמו תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  4. Started by victor17,

אני מחפש חנות ליקנות את הרמקולים של קרייטיב הt20 ואני לא מוצא שום חנות שיש להם אותם .. אז עם מישהו מכיר חנות שיש להם אותם .. שיגיד לי .. ועדיף בעזור חיפה !!

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by shaharo,

שלום אני צריך המלצה לנגן MP3 Flash שישמש לי כזכרון נייד , שיהיה קטן , זמן סוללה מרבי, רדיו + הקלטה מהרדיו.. ואם אפשר תמיכה בפורמטים רבים. תקציב לא משנה .. תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by asilbob,

M-Audio Revolutions 5.1 עשיתי הזמנה לפני שבוע צריך להגיע אלייי אני מאמין השבוע השאלה שלי מה אתם אומרים יהיה שיפור גדול מי הכרטיס קול שלי או שכדאי לי לבטל ? אז בכללי בכמה רמות ה M-Audio Revolutions יותר טוב מי ה Realtek ALC650 ? עכשיו יש לי ATP 3 ובעוד איזה 3 חודש בערך אני מביא תMX5021 עכשיו השאלה שלי עם בATP נרגיש איזה שנוי ? זה הכרטיס קול שיש לי עכשיו Multimedia Audio Adapter nVIDIA MCP2 - Audio Processing Unit (Dolby Digital) Audio Adapter Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  7. שלום פורום אודיו, קודם כל נפתח ונגיד שקניתי אוזניות איסמט סיביריה בחו"ל ב75דולר. האוזניות נראות מצויין ועובדות מצויין, חיברתי אותן לסאב וופר של המערכת המעפנה שלי (2.1 של ג'ניוס). עכשיו לשאלות: האם אני צריך לסדר משהו מיוחד? לא לחבר אותן כי המערכת שלי מהווה צוואר בקבוק (אלה לחבר ישר לכרטיס קול)? להוריד איזה תוכנה כמו דרייבר או משהו שהאיכות תממש את הפוטנציל של האוזניות? כרגע יש לי את ה"סאונד מקס" הזה ושם הגדתי שיש לי אוזניות סטראו זה מספיק?. מצטער על השאלות הטיפשיות פשוט אני לא מבין בזה כלום . עכשיו לבעיה הדחופה: היה לי מיקרופון ולפתע הוא לא פעל בשום תוכנת VOIP (כמו סקייפ למשל), לא עבד בתוכנות הקלטה ושוט, המיקרופון שלי דווקא היה טוב, יום אחד במכה הוא הפסיק לעבוד. עכשי…

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by galr52,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס TV אבל יש לי כמה שאלות: אם אני קונה את הכרטיס הזה אני יכול לחבר אליו כבלים ולראות TV ? הנה המפרט שלי: http://www.zix.co.il/images/z-226604231.JPG אם צריך עוד משהו תגידו...

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by x-boy_24,

שלום יש לי רמקולים של קריאיטיב אינספר 2500 ורמקולים של לוגיטק x-220 ואני לא משתמש בלוגיטק אז שמתי מפצל אוזיות בכרטיס קול במחשב וחיברתי את שתי הרמקולים וזה נשמע סבבה השאלה שלי אם זה יכול להורוס את הרמקולים אם אם היו אצלי ככה חודש אד שלא יהיה לי עוד מחשב תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  10. במדריך כתוב שההעברה הזאת מאטה את פעילות המכשיר? במה זה בא לידי ביטוי ומה הרמה של השינוי אני מתכוון האם השינוי ממש נראה לעין או שזה משהו בקטנה? חשוב ביותר! זה ישפיע על סוג הנגן שאקנה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by daklon66,

שלום לכולם. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט עם כרטיס קול מובנה AC97 אם אני מבין נכון. בדקתי במפרט ואני לא מוצא שום פירוט לגביו - מספר ערוצים למשל.... האם אני יכול לקנות ולהתקין כרטיס קול אחר בנוסף והוא יהיה הפעיל? ועל איזה אתם ממליצים?אני צריך משהו פשוט אבל שיתן איכות - למשחקים, סרטים וכאלה..... אל תשאלו מה התקציב, כי את זה אני אחליט אחרי שיעזרו לי פה... תודה...

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  12. טוב מכיוון שבפורום מפרטי מחשב לא ענו אז אני מאמין שכאן אני אקבל את התשובה..... טוב, אז המחשב לחבר וזהו התקציב (לא כולל מסך!).. בעיקר מערכת עם כרטיס קול טוב (ללא תוספות חיצוניות מטורפות!), פשוט להקליט דרך מיקרופון איכותי. אפשר שתהיה אפשרות להרחבת כרטיס המסך שיוכל בעתיד לשדרג גם לצורך משחקים אבל לא חייב כלל אם לא עומד בתקציב. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by ramf,

שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס קול sound blaster live של חברת creative ומערכת רמקולים הקפיים מאוד זולה. המערכת מורכבת מרמקול מרכזי ומעוד 4 רמקולים הקפיים - כאשר 2 מתוך ה 4 מחוברים ביניהם בחוט אחד והשניים האחרים נפרדים. ברמקול המרכזי יש 3 כניסות (IN) ו 3 יציאות (out) כאשר 2 מתוך כל 3 מתאימות לרמקולים הנפרדים והיציאה השלישית קטנה יותר (כמו של אוזניות) ומתאימה לצמד הרמקולים שמחוברים יחדיו. בנוסף יש לי כבר כמו של אוזניות כאשר ב 2 הצדדים הוא "זכר". אני זקוק לעזרה - כיצד מחברים את הרמקולים הללו לכרטיס הקול ? האם אני מנצל ככה את הכרטיס כראוי או שאני זקוק לרמקולים שמתחברים ל 2 היציאות בכרטיס קול ? האם ניתן לחבר את הרמקולים ההלו לכרטיס קול רגיל ? תודה מראש, רם

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי לוח של אסוס(מופיע בחתימה) ALC850 עם הדריברים של nvidia (שהוא דיי חמוד עם הדרייברים האלה אגב) ויש לי כרטיס קול ישן של קריאטיב live 5.1 שנמצא בשימוש על הלוח במקום הכרטיס המובנה... השאלה היא אם שווה להשתמש בכרטיס המובנה יותר מאשר בקריאטיב במצב הזה? הכרטיס המובנה יתן יותר איכות?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by R9547655G,

^^^

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by GoA,

קניתי את X530וLogitech הכל פועל טוב ויפה רק הסנטר לא פועל לי החיבורים טובים ולא עולה לי עוד איזה סיבה יכולה להיות שזה לא פועל עריכה: ניסיתי להחליף תחיבור של הסנטר בחיבור של הרמקול ואז הסנטר לא עבד לי אז זה אומר שהיציאה לא טובה...=\ עכשיו יכול להיות שזה בגלל הכרטיס קול כי זה מוגדר 5.1 ויש גם ציור שיש שם תסנטר אבל הקטע זה כרטיס קול פשוט ויש לי על זה אחריות כי רק עכשיו קניתי אותם אבל השאלה שלי מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  17. יש באפשרותי להשיג את ה DT-990 שלהם במחיר דיי זול. בארץ הם עולים הבסביבות ה 1000 שקל

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by x-boy_24,

שלום אני מחפש רדיו דיסק לרכב של אבא שלי ראיתי כל מיני אבל אני לא מכיר את החברות ולא יודע מה לקנות הכי חשוב זה שהרדיו דיסק יהיה mp3 בסביבות ה 600 שקל אפשר אפילו 700 וחשוב שהיא תיהיה טובה ולא תתקלקל אחרי כמה חודשים ואני מחפש גם רמקולים שהאיכות שלהם בסדר עד 200 שקל רמקולים אחוריים

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  19. Started by shimon956,

שלום לכולם קניתי אותו לא מזמן ואני רוצה לקנות כמו כולם מערכת ורציתי את ההמלצה שלכם בנוגע למערכת עד 1200 שקל ורמקולים עד 500 שקל שיתנו לי את המיטב מבחינת מוזיקה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by DarkSight,

שלום אני מחפש רמקולים אלחוטיים שיהיו ללא סוללות ואני מעדיף שיהיו מחוברים לחשמל כך שאני יוכל לשים אותם במטבח ולחבר לחשמל וכמובן שהמוזיקה תגיע מן המחשב :] ויש קירות בדרך אז שתהיה קליטה נורמלית! תודה לכל מי שימצא משהו כזה חחח

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by Hagay_G,

שלום, הייתי מעוניין לשמוע את חוות דעתכם על נגן ה - mp3 של חברת A-Data http://www.adata.com.tw/en/products-m-mp3-mp201.htm או http://www.adata.com.tw/en/p-m1-01.htm המפרט שלו נראה ממש טוב (128MB זכרון פנימי, כונן SD/MMC מובנה, רדיו FM, קטן יחסית, USB2.0) וגם המחיר שלו הגיוני (380 ש"ח ב - ksp). הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא עליו ביקורות באינטרנט בכלל, ובחנות נתנו לי רק להסתכל על הנגן בתוך הקופסא כך שלא יכולתי להתרשם מאיכות ההרכבה. למישהו יש את הנגן הזה? תודה, חגי

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  22. יש לי בסלון 47 אינץ שמחוברת למגבר דנון ואליו 5 רמקולים : סנטר , 2 קידמים גודל בינוני עד גדול ( גבוה של איזה 40-50 ס"מ) , 2 אחוריים קטנים (20 ס"מ ). הסנטר והאחוריים הם של AREN ACOUSTIC יחסית דיי חדשים ורק 2 הקידמיים מאוד מאוד מאוד ישנים בני איזה 20 שנה מינימום של MOREL . עכשיו השאלה אם אני רוצה להחליף את שני הקידמים, כמה זה יעלה לי ומה האופציות? תודה..

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by FeedMe,

אהלן חברים, אני לגמרי נוב בקטע של אודיו, הכי קרוב להבנה שלי באודיו זה לקנות מערכת ATP3 אז רציתי ייעוץ ממכם, לאוזניות טובות עם צליל טוב, בעיקר לגיימינג. דרישות: 1. שיהיו בסראונד 2. שלא יהיה צורך במגבר חיצוני כלשהו, שיילך ישר לחיבור ONBOARD של הלוח 3. שלא יהיו כבדות או מגושמות מדי 4. ניתן להשכה בארץ, לצערי אני מוגבל מרכבישה בחו"ל 5. עוד דבר שנורא מציק לי באוזניות לפעמים: הן מחממות נורא. ואני קניתי אוזניות, לא earcuffs! תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by Psy_Hunt3R,

טוב ככה סתם חיפשתי נגן ולאדע איך מצאתי את זה: http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=240 זה עולה קצת 1300 שקל אבל יש שם 40 ג'יגה..מוזר..=\ מה אתם אומרים על זה? ועוד דבר מישו יכול להמליץ לי על משו זול[כמה שיותר זול] אם מינימום 4 ג'יגה?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  25. כי בד"כ בתמונות בפירסומת תמיד מנסים לייפות את מה שיש ומה שרואים אח"כ במציאות מאכזב בסה"כ. לא הצלחתי לראות שרשום. מישהו אולי יודע?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים