אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה תקציב מסכן ,אבל זה מה יש , למשחקים ולשיחות . תודה. *אם אין משהו בתקציב הזה אלא קרוב תמליצו לי גם
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן מיקוו.. טוב אז כניראה שבקרוב (אמן אמן אמן) אני אעבור לחדר גדול יותר, וסוף סוף אוכל להכניס מערכת לחדר. החדר בגודל של 5.60X2.50. הרמקולים ימוקמו על קירות ה2.5... אז הינה הדרישות: 1. רמקולים מדפיים. לצערי אין מקום לרצפתיים... 2. מכיוון שזה חדר יחסית גדול, אז אני מפחד שהצליל "יעלם" פתאום.. ככה שדרושי רמקולים נחמדים.. 3. יש צורך במערת 5.1 וברסיבר. יש לי בקושי שימוש בDVD, ואת התפקיד שלו יכול לעשות במחשב. אבל אשמח לקבל המלצה בכל זאת.. 4. תקציב מאוד מאוד נמוך.. כמה נמוך? לא יודע, אני קוצה שתמליצו על מערכת שלדעתכם תתפקד כמו שצריך, לא Over.. 5. חנות אמינה.. יש לי העדפה ל pompa.co.il *הייתם ממליצים אולי על רמקולים לוויניים? אני לא ממש אוהב אותם, אבל אולי יש איזה מערכת נחמדה.. …
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
טוב מכיוון שבפורום מפרטי מחשב לא ענו אז אני מאמין שכאן אני אקבל את התשובה..... טוב, אז המחשב לחבר וזהו התקציב (לא כולל מסך!).. בעיקר מערכת עם כרטיס קול טוב (ללא תוספות חיצוניות מטורפות!), פשוט להקליט דרך מיקרופון איכותי. אפשר שתהיה אפשרות להרחבת כרטיס המסך שיוכל בעתיד לשדרג גם לצורך משחקים אבל לא חייב כלל אם לא עומד בתקציב. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב ואיני מצליח. יש RCA בין היציאה של הכרטיס מסך ולבין הטלויזיה והמחשב לא מזהה את הטלויזיה ,אני משתמש בדריברים הכי חדשים של אומגה. יש לציין שזה עבד לי לפני מחקתי את כל הדריברים והשתמשתי בדריבר קלינר בשביל לא להשאיר כל זכר והתקנתי מחדש ועדיין לא עובד. בדריבר של אומגה יש לשונית אלץ את המחשב לקראו את הטלויזיה ושאני לוחץ על זה רואים בטלויזיה רקע שחור. אני משתמש בכרטיס מסך ריידון 9800 SE AIW תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי בשביל טלוויזיה (עדיף שתהיה 29 אינצ') DVD (קורא DIVX) ומערכת רמקולים (5.1 ולא בטוח שאני צריך רסיבר) בערך 4000-. בין הDVD השונים שראיתי יש לי התלבטות בין Pioneer DV383 וKiss DP1000, שניהם עולים בערך 800 שקל, ועל שניהם קראתי דברים טובים אני לא מבין מה ההבדל ביניהם לבין מכשיר יותר זול כמו vertex 312A, אם מישהו יוכל להסביר לי קצת אני אודה לו.. עכשיו, בנוגע לרמקולים ולרסיבר.. לא הצלחתי להבין למה אני צריך רסיבר בכלל... למרות שקראתי בכמה מקומות, עדיין לא הבנתי בדיוק מה הוא עושה והאם הוא הכרחי. אני מעדיף רמקוליים רצפתיים דרך אגב למרות שהבנתי שסטלייטים יותר עדיפים לסרטים.. אז יש המלצות בנושא? נגיד שאם אני לא צריך רסיבר יש לי בערך 1200 שקל לרמקולים, וזה משאיר לי …
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
בתור התחלה-למישהו פה יש את המכשיר? השאלה העיקרית שלי האם הוא יכול לשמש בתור כונן קשיח בלי שוב תוספות\דרייברים וכו'? ובנוסף-בכלליות איך המכשיר? תודה רבה ושנה טובה! איתן
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שמתי תמחשב בסלון (כן עשיתי את הטעות הזאת) אז אני מפריע כשאני משחק או בכלל עושה משהו (כי אני תמיד עם מוזיקה וההורים שלי לא בדיוק מעריצים של GABBA FRONT BERLIN) אני רוצה עוזניות שיהיו איכותיות (יחסית לאוזניות ג'נריות שעולות 20שח בחנות מחשבים מקומית) אני דיי גימר (AA וET) צריך שיכסו את כל האוזן ויהיו נוחות... התקציב הוא 200שח (בלי לחרוג בבקשה כי אני קצר בכסף.... מקסימום 250) תודה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אז כמו בכותרת רציתי לשאול איך האיכות של הנגן הזה ואם למישהו יש ניסיון איתו, הוא בא בחיבור USB2.0 עם תמיכה ב ID3 TAGG ו LYRICS תת ספריות ועוד דברים. העניין הוא שגם הנגנים של HYTECHNOLOGY ה BXKING וה TOP באים עם אותם FEATURES כמו הSMART בקיצור יש המון נגנים שנראים אותו הדבר וההבדל היחידי הוא השם של החברה שבעיקרון רק כתוב על הדף מכירה של המוצר באינטרנט, אז רציתי לשאול יש מצב שזה בעצם אותו נגן רק פשוט כמה חברות קנו את הזכויות לשיווק כמו שיש כונני OEM במחשבים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המכשיר הנ"ל כחודש והוא פתאום התחיל לעשות בעיות. - הוא לא מתכבה, כשאני מחזיק את כפתור ה-stop, במקום להתכבות הוא מתחיל להיטען...הדרך היחידה לכבות אותו היא ללחוץ על כפתור ה-RESET הקטן. - כשאני שומע שיר המסך אמור להתכבות אחרי 20 שניות [ברירת מחדל], אצלי הוא כבר לא מתכבה אחרי 20 שניות (בדקתי בהגדרות וכתוב שהמסך מתכבה אחרי 20 שניות). - כשאני מחבר אותו למחשב הוא לא מזוהה ע"י המחשב, ז"א המחשב מזהה שיש חיבור אבל הוא פשוט לא מזהה את המכשיר (יכול להיות שזה בעיה בUSB?).. חשבתי אולי לעשות FORMAT במכשיר אז לכן אני שואל אתכם, זה יכול לעזור לדעתכם? כשאני עושה FORMAT אז עדיין תישאר כל המערכת הפעלה של המכשיר? ז"א אני לא רוצה שיווצר מצב שאני אצטרך להתקין את המערכת הפעלה כמו ש…
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס קול לשמיע באוזניות מדוזה 5.1 HOME בשביל BF 2 ו AA בין 300-700 שקל כרגע אני עם O/B ואת האקסטרים מיוזיק כבר קשה למצוא בחנוית... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית בת שנתיים של GREATZ עם כל ה5 רמקולים והסאב יש לי את הלוח אם של GIGABYTE GA-K8NF-9 יש לו על לוח האם יציאות SPDIF IN ו SPDIF OUT OUT בצבע כתום ו IN בצבע צהוב הבנתי שאלו היציאות הנכונות להשתמש בהם כדי להתחבר למערכת הקולנוע ביתי שלי אבל במערכת יש לי רק COAXIAL DIGITAL AUDIO OUT בצבע כתום ואין לי IN . השאלה שלי שאם אין לי IN אני לא יכול להתחבר או פשוט אני אחבר את הכתום לכתום במחשב וזה יילך?? אני אודה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
המסך הוא 32a450 חיברתי אותו למחשב בNR איך אני מכייל אותו? אין לי באפשרות לכייל חדות וצבעים בחיבור NR. איך אני מכייל כמו שצריך מהמחשב? התכנים עם HD אך ורק. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולכם.. ברשותי הרמקולים Logitech Z-540, אך היום נתקלתי בבעיה מרתיעה. :\ כשאני מפעיל שיר, במקום שהצליל ייצא מכל הרמקולים, יוצא צליל רק מהשניים הקדמיים, והאחוריים לא משמיעים שום צליל. בדקתי את החיבורים וכולם תקינים ומחוברים. אין לי מושג מה הבעיה, ואני חושש שמא הרמקולים נהרסו :\. אשמח לקבל עזרה והכוונה לטפל בבעיה בתודה, אמיר.
-
- 10 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן התקנתי רוק בוקס אבל כמו מפגר לא עקבתי בדיוק אחרי ההוראות בשביל לעשות שהממשק יהיה בעברית ושיניתי שהממשק יהיה בעברית לפני שבחרתי את הפונט העברי ועכשיו הנגן מראה קוביות במקום עברית כי אין לו את הפונט ואני לא יודע איפה אני מוצא את מה שאני צריך בשביל לבחור את הפונט מישהו שיש לו H340 ורוקבוקס בעברית יכול לעזור לי? נכנסתי לתפריט בעזרת A-B עכשיו אני צריך שתגיד לי את הדברים הבאים איזה מספר ברשימה זה הגדרות כלליות איזה מספר ברשימה שאחריה זה תצוגה איזה מספר ברשימה שאחריה זה עיין פונטים ואז אני כבר אראה את הפונט UNIFONT תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
http://ae.creative.com/products/welcome.asp?category=1 http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=15855 מיועד למשחקים
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני "חושק" בזאת : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132511 מה אומרים? יש משהו יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
משהו יחסית זול כי הוא יתחבר לרסיבר פשוט של JVC אז חבל להשקיע יותר מידי
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הצורב הוא Sony Compact Disc Recorder RCD-W100 . הדיסקים שהוא דורש הם מסוג Audio CD או music CD . האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא דיסקים כאלה בארץ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום, יש לי X-530 ואני צריך כ.קול 5/7.1 שיש לו אפשרות(תוכנה/דריבר)לשלוט בכל רמקול בנפרד במקרה הצורך אני מוכן לעלות את התקציב ל200 אבל רצוי כמה שפחות(רק אם באמת שווה את זה) השימושיים העיקריים הם מוזיקה(בעיקר),סרטים וקצת משחקים חשוב לי שהכרטיס לא יפגע באכות השמע עריכה:הכרטיס חייב גם לתמוך בויסטה(כולל התוכנה שבאה איתו-אם יש) בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הי, אני מחפש רמקולים, ברור לי שהם לא יהיו באיכות סאונד מדהימה במחיר הזה אבל נראה לי סבירה לחלוטין שזה אחלה. מה שבעיקר חשוב לי זה ש: -הכבל שליטה מהסאב יהיה באורך שיאפשר מיקום סאב על הרצפה ושליטה על השולחן -שהרמקולים יהיו קטנים באופן יחסי, החדר שלי גם ככה לא ענק -שיהיו ניתנים לתליה על הקיר -אני לא יודע אם ניתן - שיהיה אפשר לשנות את הקונפיגורציה של הרמקולים דרך המחשב - הטלויזיה נמצאת בצד אחד של החדר, המחשב בצד השני, הייתי שמח אם היה אפשר דרך המחשב להפוך מי מהם הFRONT וה-REAR מבלי לשנות את החיבור על הסאב עצמו... -שיהיה אפשר להאריך את הכבל של הרמקולים בלי לחתוך את הכבל הקיים (שיהיו כבלים נורמלים של רמקולים עם חיבור מתהדק ולא עם חיבור RCA) -אין לי מושג אם יש כזה - אבל אם יש מער…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הוא יהיה לסלון בעיקר לyes ו dvd וגם קצת מחשב (סרטים) תודה עריכה: מה אתם אומרים על הSamsung s8 ?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
שלום, כפי שניתן לראות בכותרת אני מתלבט בין השניים, שניהם בגודל 2G. אני מודע לכך שהZEN V PLUS עדיין לא הגיע לארץ, אבל אני יכול להמתין חודש +. בהנחה שההפרשבמחיר בין השניים לא יהיה גבוה מידי מה לדעתכם עדיף?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
האם יש עיברית ב Creative Zen Micro? [זה של ה5GB] ואם לא אז כנראה שאני יראה את השירים ככה: ????????? ??? ?? נכון? אגב אני קונה את הנגן בארצות הברית [גירסה אמריקקית]...
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות CREATIVE AUDIGY 2 ZS? מהם השיפורים שאשיג מכרטיס קול זה לעומת כרטיס קול מובנה?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-