אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש רדיו דיסק לרכב של אבא שלי ראיתי כל מיני אבל אני לא מכיר את החברות ולא יודע מה לקנות הכי חשוב זה שהרדיו דיסק יהיה mp3 בסביבות ה 600 שקל אפשר אפילו 700 וחשוב שהיא תיהיה טובה ולא תתקלקל אחרי כמה חודשים ואני מחפש גם רמקולים שהאיכות שלהם בסדר עד 200 שקל רמקולים אחוריים
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, צילמתי במצלמת וידיאו הביתית סרטון כרגע הסרטון נמצא בקלטת של מצלמת הוידיאו אני מעוניין לעלות את הסרטון הזה לאינטרנט אשמח באם יהיה אפשר להפנות אותי לאתרים שמסבירים איך לעשות את זה כמו כן אני רוצה לעשות אפקטים כלומר להוריד כמה קטעים מיותרים ולהוסיף כמה עמודים שיהיה רשום כמה מילים אשמח באם תוכלו להמליץ על תוכנות ולהפנות אותי לאתרים שמסבירים איך להשתמש בתוכנות הללו תודה לעונים דויד
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
משהו יחסית זול כי הוא יתחבר לרסיבר פשוט של JVC אז חבל להשקיע יותר מידי
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לשמוע את חוות דעתכם על נגן ה - mp3 של חברת A-Data http://www.adata.com.tw/en/products-m-mp3-mp201.htm או http://www.adata.com.tw/en/p-m1-01.htm המפרט שלו נראה ממש טוב (128MB זכרון פנימי, כונן SD/MMC מובנה, רדיו FM, קטן יחסית, USB2.0) וגם המחיר שלו הגיוני (380 ש"ח ב - ksp). הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא עליו ביקורות באינטרנט בכלל, ובחנות נתנו לי רק להסתכל על הנגן בתוך הקופסא כך שלא יכולתי להתרשם מאיכות ההרכבה. למישהו יש את הנגן הזה? תודה, חגי
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני יודע בדרך כלל שהמושקעים שוקלים איזה 64 מגה משהו כזה אני מחפש משהו שהכלים יהיו עם צליל ממש ממש טוב, כמו פסנתר שאמור להישמע כמו פסנתר ולא משהו צרוד תודה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני לגמרי נוב בקטע של אודיו, הכי קרוב להבנה שלי באודיו זה לקנות מערכת ATP3 אז רציתי ייעוץ ממכם, לאוזניות טובות עם צליל טוב, בעיקר לגיימינג. דרישות: 1. שיהיו בסראונד 2. שלא יהיה צורך במגבר חיצוני כלשהו, שיילך ישר לחיבור ONBOARD של הלוח 3. שלא יהיו כבדות או מגושמות מדי 4. ניתן להשכה בארץ, לצערי אני מוגבל מרכבישה בחו"ל 5. עוד דבר שנורא מציק לי באוזניות לפעמים: הן מחממות נורא. ואני קניתי אוזניות, לא earcuffs! תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הוא יהיה לסלון בעיקר לyes ו dvd וגם קצת מחשב (סרטים) תודה עריכה: מה אתם אומרים על הSamsung s8 ?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש טלווזיה עד 3000 ש"ח השימושים שלי יהיו צפייה בסרטים, סדרות בממיר רגיל של HOT. מומלץ שיהיה חיבור USB לטלווזיה שאני אוכל לצפות בסרטים דרך הUSB. חשוב לי החדות והצבעים בטלווזיה. ומרחק הצפייה הוא 3 מטר.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
טוב ככה סתם חיפשתי נגן ולאדע איך מצאתי את זה: http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=240 זה עולה קצת 1300 שקל אבל יש שם 40 ג'יגה..מוזר..=\ מה אתם אומרים על זה? ועוד דבר מישו יכול להמליץ לי על משו זול[כמה שיותר זול] אם מינימום 4 ג'יגה?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ביקשתם לא לפרסם כאן מודעות למכירה, שזה מצויין, שמחתי לראות שיש מקום יעודי לכך. אך בטריידזון לא ממש ראיתי תחת איזו קטגוריה מצופה שאפרסם פרטי טלויזיה למכירה....? טלויזיית פיליפס 42PFL7404H. תודה.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום, אני עובד על מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט, ואני חווה כל מיני עיוותים בסאונד באופן אקראי כשאני מפעיל מוזיקה. העיוותים האלה מוכרים לי עוד מכשהיה לי אקס פי, רק ששם הם היו מופיעים לשניות אחדות רק כשהייתי מדליק את הטלויזיה שלי שמחוברת בHDMI למחשב. אני עובד על המפרט הבא: Q9450 Asus P5N-T Deluxe DDR2 800 4Gb Zotac GF9800GX2 Modu82+ 625w Dell 2408WFP + Haier LCD 32" שני המסכים מחוברים ביחד, את הבעיה אני מרגיש בשני כרטיסי קול שונים שנסיתי. חשוב להדגיש שבאקספי לפעמים כשהייתי רואה סרט על הטלויזיה פתאום היא היתה משמיעה רעש נוראי, והייתי נאלץ לעשות לה מיוט. היו לי כל מיני תופעות מוזרות שלדעתי נבעו מהעובדה שהכרטיס מסך שלי חשב שהוא יודע לנגן גם סאונד. אבל מבחינת סאונד שהיה יוצא לי מהמח…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום . חושב לקנות את ה LG 32lc51 . אם מישהו חושב שאני יכול ללכת על משהו אחר בתחומי המחיר שלה (4800) בבקשה שיגיד לי . גם אם מישהו חושב שיש בה משהו שלא טוב או שהיא לא תספיק לשידור ה HD שיבואו עלינו לטובה שיגיד לי . הדבר היחיד שאני מתבאס לגביה הוא שאין לה PIP ועוד שאלה קטנה ..מישהו יכול להסביר לי מה זה POP בברכה..
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מאמר על כרטיסי קול. איך הם עובדים, מה שרשרת הסאונד בתוכם, מהם הרכיבים המרכזיים ומה תפקידם. אני צריך את החומר בעיברית אם לא קשה. בתודה מראש קובי
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
Dear All, Lets say that I buy a multichannel sound card Lets say that I have 5 speakers Lets say that through speaker 1 I want the output of the drums; speaker 2, the output of the guitar; speaker 3 the bass; speaker 4 the voice of the singer; speaker 5 keyboards. Is there any software that can do that over regular sound cards (like those of creative, for example)? Your help will be much appreciated. Cristal Warrior
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
יש לי בקשה מאוד מוזרה, אני צריך שתציעו לי דרך זולה לשמוע מוזיקה MP3 עם רמקולים בעוצמה לא אישית בלי לזלול לגמרי בטריות. יש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הסנהייזר pmx 60? לי יש כרגע px 100 דרך אגב... מומלצות ביותר!
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האם צריך לשנות משהו בביוס כדי להפעיל את האפשרות של קידוד ע"י הgame theater xp? כי כשניסיתי לעשות RIP מדיסק לAAC בWINAMP זה כן השתמש במעבד
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אם צריך תשם המלא אני אכתוב. . . http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576885 אין לי מושג במסכים וכאלה. . . אם יש מסך, בתקציב של 7000-8000 טובים יותר, אז תנו המלצות =) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ברשותי הרמקולים הבאים : http://www.amazon.com/Creative-Labs-Cambridge-SoundWorks-Computer/dp/B00000JDH5 Cambridge SoundWorks PCWorks 4.1 הוא מגיע עם 4 רמקולים וסאב. דיי איכותי אני רואה סרטים ושומע מוזיקה האם אני ירגיש הבדל אם נגיד אני אקנה X530? כי הווליום שלי לא כל כך חזק. אבל דיי חזק והייתי רוצה יותר איכות ויותר עוצמה ויותר אפקטים של 5.1 אמיתי . ברשותי DS3L P31 של גיגהביט השאלה שלי היא אם יהיה הבדל בין שלי לבין הלוגיטק?? הבדל קטן? או כמעט כפול וגם בעוצמה?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש טלוויזיית LCD לסבא וסבתא שלי, בתקציב של 3500 ש"ח בגודל של 37 אינץ'. קיבלתי הצעה לטלוויזייה של BEKO, אני לא מכיר אותם בתחום הזה (אני יודע שבתחומים אחרים הם בסדר גמור - מדיח כלים,תנור וגז) הסיבה שאני חושב על הטלוויזייה הזאת היא האחריות שאני מקבל עליה - 5 שנים אחריות מבית ישפאר!!! (הטלוויזייה תשמש אך ורק לצפייה בערוצי HOT דרך ממיר דיגיטאלי - לא יהיה שימוש במכשיר DVD או בקונסולה כלשהי), האחריות היא נושא שחשוב לי מאוד. יש למישהו נסיון איתם בתחום?או שיכול להפנות אותי לביקורות עליהם? בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
בחיפושים אחר אוזניות פתוחות במחיר שפוי (אין לי עדיין כסף למוצרים אודיופיליים יקרים), מצאתי את הgrado sr80 במחיר של 540ש"ח פה בארץ. עכשיו, רציתי לדעת אם האוזניות הללו הן אוזניות טובות למי ששומע בעיקר רוק וג'אז? ובכלל, אם שווה לי לקנות אותן במחיר הזה, או שיש זוג אוזניות אחר ששווה לי לקנות (רק שלא יעלה יותר מהזוג הזה)? ובכלל, שווה לי לקנות אוזניות פתוחות? או שאולי כדאי לי לקנות סגורות? כי בעקרון אני רוצה אוזניות רק כי זה יוצא לי יותר זול מסט רמקולים איכותי, לא כי שאר הבית צריך שקט...
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האם כרטיס קול 7.1 מובנה שמבוסס על Integrated Realtek ALC850 AC'97 audio CODEC chip יספק איכות קול טובה? ואיך כרטיס קול שכזה ליד הקריאייטיב לייב הבסיסי?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת איזה מהרמקולים הבאים מומלץ ביותר למחשב, יותר איכותיים,חזקים,יפים,עמידים: Logitech X220, תג מחיר : 320 (הזול ביותר שמצאתי) Creative G-380, תג מחיר: 330, אך מצאתי ב199 במכירה קבצותית בנענע-שופס - נראה אחלה דיל http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2901656 או שמה יש לכם רמקולים אחר להמלצה?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
פירוט: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1344328 אני מחפש רמקולים למשחקים, פחות למוזיקה. האם הרמקולים האלו שווים?? עם יש לכם דגמים אחרים להציע לי אז סבבה.. תודה..
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האם שילוב שני כרטיסי קול על הלוח אפשרי? אני רוצה לקנות כרטיס קול למוזיקה. בסגנון Audiophile 2496 או משהו דומה עד 700 שקל (בדרך תמליצו על משהו טוב). קראתי בדיונים שונים שהכרטיסים האלה ממש מזייפים במשחקים וסרטים, לכן אני שוקל להשאיר את ה LIVE 5.1 שיש לי כרגע. אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-