עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, מחפש אוזניות למשחקי מחשב, סראונד 5.1 או 7.1 תקציב עד 400 ש"ח אם תוכלו לצרף קישור ביקורת אודה לכם מראש... ;D

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by nehmia,

חיברתי את הרמקולים מאחורה במחשב 4.1 וסידרתי בלוח בקרה->צלילם ->הגדרות רמקול שיהיה על 4 רמקולים ...ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה לא עובד...מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  3. שלום, אני מתלבט בין שלוש האוזניות הבאות: CX300 JBL Reference 220 או creative EP630 או 600 מה אתם אומרים? זה מה שקיבלתי המלצות זה בעיקר לשמוע מוזיקה באיפוד נאנו שלי. אם יש עוד אוזניות בתקציב אז בכיף! תודה!

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by Cooler-Master,

אבא שלי החליט לקנות בסוף נגן MP3 במקום המיני דיסק אז אני צריך לדעת האם יש נגן טוב במחיר של בערך 900 שקל?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  5. Started by Coca Cola,

או AAA? תודה.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  6. אני מעוניין לקנות אותה... היא נראית שיגעון ויש לה הרבה פיצ'רים טובים... אבל מצאתי רק ביקורת אחת עליה... האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביה???

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  7. בזמן האחרון התחלתי להתעניין במערכות קולנוע ורמקולים , ופחות או יותר אני מתמצא בעניין (עד כמה שאפשר בחודשיים) אבל יש נושא שממש בלבל אותי , כול הקטע של הוואט , למה צריך וואט , ומה יותר טוב יותר וואט או פחות וואט לכול רמקול ?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  8. Started by naknir,

אהלן שוב חברים, כאמור, יש לי ווינדוז XP, מחשב חדש וחזק, כרטיס קול Soundstorm מובנה על הלוח אם Epox 8RDA+ שלי ורמקולים ATP3. עכשיו לבעיה: כשאני שומע שירים בוינאמפ (גרסא 5, ואם אני לא טועה זה קרה גם בגרסאות הקודמות שהשתמשתי) ואני חושב שגם בנגנים אחרים כדוגמת המדיה פלייר (אם אני לא טועה, לא שמתי לב אם זה קורה בשתיהן) אז לפעמים כשאני נניח פותח איזה תיקייה או סתם לוחץ על משהו בווינדוז, פתאום נהיית קפיצה קטנה בשיר.... ככה זה קורה פעם כן פעם לא, לפי המזל.... למה זה קורה????? זה קורה גם לכם? מה עושים נגד זה? המון המון תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  9. Started by MDK,

ראיתי אתרי אינטרנט שמוכרים באזור ה700 שקל את המערכת יש אפשרות בכלל להזמין אותם לארץ מבלי לטוס לחו"ל? לא ראיתי אתרים שכן שולחים לארץ ויותר חשוב: האם הם שווים בכלל את המחיר(בחו"ל)? הבנתי שאלו רמקולים 5.1 THX אבל מבלי סראונד דיגיטלי..אז מה הקטע? אין DOLBY וDTS, אז מה סראונד בזה?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. איזה רמקולים יותר טובים אלה 5.1 550 Creative או Z5500וLogitech ?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  11. שלום לכולם! ההורים שלי הפתיעו אותי עם האוזניות pc-150 ו- pc-140 של סנהייזר. ההורים שלי לא ממש מבין בדברים האלה ולכן כשאמא שלי דיברה עם היבואן ואמרה אוזניות למוזיקה מהמחשב אז זה מה שהוא הביא לה... יש לציין שהאוזניות כוללות בתוכן מיקרופון. קצת פרטים: http://www.sennheisercommunications.com/downloads/FCS_PC150.pdf (שמירת יעד בשם) ואם לא עובד אז הנה: http://www.sennheisercommunications.com/pr-pc150.html לפי הנתונים שראיתי - התנגדות: 32 אום, תחום תדרים 18-22,000 הרץ הם נראות אחלה אוזניות... אבל אבא שלי אמר לי שהם יחזירו את האוזניות(pc-140 ו- pc-150) וייקנו אוזניות ממש טובות. השאלה כמה 2 האוזניות האלה שוות מבחינת כסף ואם ה- pc-150 תהיה טובה לשמיעת מוזיקה? וגם לאילו אוזניות אפשר…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  12. שלום רב יש לי מחשב אם 8800 gts שאותו אני מחבר hdmi ל hdmi לטלוויזה אל גי סקרלט שמתהדרת בקצב רענון של 4 ms. שזה ממש מהיר. אני שם לב שבמשחקים ולעיתים גם בסרטים רואים בטלוויזיה מעין קן כזה שעולה במסך (רק בטלווויזיה) שקוף שנראה שזה רענון כזה. אפשר להמשיך לראות אבל בטוח אפשר לתקן את זה איכשהו. אגב ניסיתי וגם אם טלוויזיה טושיבה 5 ms רואים את הקו למישהו יש פתרון ?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  13. שלום, אבקשכם לתת לי המלצה לנגן DVD להורים. חשבתי לרכוש סתם נגן ב 150 שח במחסני חשמל. מישהו מכיר אותו? האם הוא תומך עדכון חומרה? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by iakovl,

חברה אחרי שיש לי את הHD 595 שלי אני צריך גם זוג אוזניות סגורות שיחליפו לי את הJVC HA-G101 (אני עדיין אוהב אותם אבל רוצה להשתדרג) אני צריך אוזניות סגורות כי לא תמיד הדליפת רעש של ה595 היא מקובלת עלי ומפריעה לסביבה (סבתא / אמא) המלצות בבקשה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  15. Started by dudidu08,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות DVD נייד שיעביר לי את הזמן בצבא אני לא מתכנן להשתמש בדיסקים כדי לראות סרטים אלא לחבר לו דיסק און קי או כרטיס זיכרון עם סרטים וככה אפשר להשים מלא סרטים מה שחשוב לי שהוא יהיה איכותי ושהמסך שלו יהיה כמה שיותר גדול וכמה שיותר פרקטי שיהיה תומך בכל הפורמטים טוויח מחיר עד 1000 שקל[ תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  16. שלום פורום אודיו, בקרוב אני מקבל אוזניות למשחקים ומוסיקה (יותר משחקים), בחרתי את הHD 202 כי ה457 לא אטומות. השאלה שלי לאן לחבר את האוזניות, ליציאה של הרמקולים במחשב? או לסאב-וופר של המערכת שלי? (מערכת 2.1 של גניוס, לא מערכת טובה). תודה מראש, סליחה על הבורות.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  17. אפשר מערכת קולנוע בערך עד מחיר 900 שח שיהיה 5 רמקולים + סאב .....אם זה רק מגבר יותר טוב מאשר DVD מגבר.. איך זאת ? הנה : http://www.topsale.co.il/product.asp?productid=348 איך היא ? יש לה חיבור למחשב וגם טלויזיה ?? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  18. Started by eins,

שלום אנשים פתחתי טרד לפני כמה ימים ואף אחד לא ענה לי מצטער שאני פותח נושא חדש פשוט אני רוצה להוציא את העניין לפועל מי שיכול לעזור אני כבר מודה לו אני מעוניין לנקות רמקולים למחשב בעיקר למוסיקה 2.1 במחיר של 1300 שקלים חשבתי על סוג של ?Altec Lansing ה MX2051 משהו כזה נראה לי התבלבלתי בדגם... עכשיו השאלה אם הרמקולים מומלצים, ואם אני קונה אותם האם אני צריך לקנות כרטיס קול כדי לשפר את האיכות אם כן, כמובן איזה סוג שוב תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  19. Started by Lior_p3,

אוקיי הגדרתי באפשרויות שלא יראו מה שהמסך רואה אלא , שכאילו הטלוויזיה תיהיה מסך לידו [ כמו מכונות עריכה ] הבעיה היא שברגע שאני רואה סרט בצד השני ומגדיל את הווידאו [ למשל הישרדות באינטרנט ומגדיל] אפילו אם לוחצים בצד השני זה מקטין ישר את הווידאו ממסך מלא , האפשרות שמצאתי זה להשבית את התנועה בין שתי המסכים מה שאומר בעצם לנעול את המעבר ככה שזה לא יפריע לדעתי אבל משום מה אני לא יכול לסמן אפשרות זו הנה לינק לתמונה אגב לא לצחוק על הכ.מסך

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  20. קניתי apex dvx 2410 על הקופסה רשום שהוא כורא כתוביות צרבתי כמה סרטים עם כתוביות בסיומת SUB. וזה לא קורא אותם :-\ לפי מה שאמרו לי אני צריך להוריד איזו תוכנה ולהתקין המחשיר עצמו 1. איזו תוכנה זאת איפה אני מוריד אותה ואיך אני מתקין אות ? 2. מה הדרך הנכונה לצרוב את הסרט כך שהכתוביות יעבדו ? בתודה מראש Mc ;D

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  21. אני מחפש טלוויזיית 32 אינץ' LCD בתקציב של עד 7000 ש"ח. אף פעם לא התעסקתי עם טלוויזיות LCD ולכן אין לי כיוון. הטלוויזיה תהיה מחוברת ל-HTPC ורוב הזמן תשמש כטלוויזיה רגילה. חשוב לי מאוד הגודל של הטלוויזיה! הגובה המקסימלי הוא 80 ס"מ, רוחב מקסימלי 60-62 ס"מ. הטלוויזיה בקישור למטה מתאימה בול בגודל שלה לרהיטים בסלון, השאלה היא האם היא איכותית מספיק? http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=FX32LC&Cat2Cat1ID=58&Cat2ID=350&aff=Zap באתר החנות כתוב "רזולוציית PC מקס' 1024x768/60Hz" - מה זה אומר לגבי שימוש בטלוויזיה כמסך מחשב? האם זה אומר שלא אוכל להנות מרזולוצייה ביחד של 16:9 בגלישה באינטרנט או צפייה בסרטים דרך המחשב? הצעות, הערות, תגובות - הכל מתקבל. 7000 ש"ח ומידו…

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  22. קניתי DVD(קולנוע ביתי יותר נכון),דגם: HYUNDAI HU-DVR3039 הבעיה: בשבוע האחרון המכשיר התחיל לעשות לי בעיות עם הקול.עוצמת קול במכשיר וברמקולים יכולה להגיע ל60.עכשיו נגיד אני רוצה לראות איזשהו סרט,אני מפעיל אותו במכשיר ומעלה את העוצמה ומתי שאני מגיע ל21 העוצמה עולה פתאום חזק בהשוואה ל20.אחרי זה אני ממשיך לעלות עוד הפעם ובין 21 ל30 העוצמה כמעט ולא משתנה וב31 העוצמה שוב עולה חזק מאוד(בהשוואה ל30) וכך גם ב40 שהעוצמה לא עלתה כמעט בהשוואה ל31 וב41 העוצמה עולה חזק.יענו מה אני מנסה להגיד,שהעוצמה לא עולה בההדרגתיות,לא יודע למה .יכול להיות שזה קשור איכשהו להגדרות?לפני זה הדבר הזה לא היה. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  23. Started by syclla,

שלום יש לי מסך עם רמקולים מובנים.. היום חיברתי רמקולים חיצוניים שלוחניים (2.0) ולמרות שהם מופיעים כפועלים לא שומעים כלום והרמקולים במסך פועלים כרגל.. הבנתי שאני צריך להגדיר את זה איכשהו ולבטל את הרמקולים של המסך.. איך אני עושה את זה?? מה עליי לעשותתת? תודהה רבה בבקשה כמה שיותר מהר אני משתוקק להפעילם

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by manz11,

אני שניה מלקנות מסך 32 LCD לסלון והמליצו ל על LG 32LC51 . האם המסך הזה איכותי בתכונותיו ? ומה ההבדל בינו לבין 32LC41 לא מצאתי שום הבדל בכלל .... תודה.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by scylla,

ההורים נוסעים בקרוב ואני רוצה לבקש מהם. דרישות- 1. באס כמה שיותר רציני. 2. נוחות שלא יעופו בזמן ריצה או הליכה וכו' וישבו טוב. 3. לא אכפת יותר מדי הגודל רק שלא יהיו עצומות, ויהיה אפשרי לקחת אותם ממקום למקום בתיק או משהו מבלי שהם יתפסו נפח של כדורגל. 4. עדיף אטומות אבל לא לגמרי קריטי. מיועד למוזיקה - שחורה, רוק ואלקטרוני.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים