עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by טוליפ מאק,

אהלן, מישהו יכול ליעץ לי בבקשה על shotcut? האם הורדת התוכנה חוקית? האם האתר ממנו מורידים את התוכנה בעל פוטנציאל לוירוסים .

2. Started by Mihoogle,

אני צריך עזרה: ??? אני קונה את הטלוויזיה הזאת:http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1899&CategoryID=469&Page=5 אני רוצה לדעת אם הניגודיות היא דינאמית או לא, אני צריך גם ביקורות אם הניגודיות היא דינאמית אז מה הלא דינאמי?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  3. Started by Lior_p3,

אוקיי הגדרתי באפשרויות שלא יראו מה שהמסך רואה אלא , שכאילו הטלוויזיה תיהיה מסך לידו [ כמו מכונות עריכה ] הבעיה היא שברגע שאני רואה סרט בצד השני ומגדיל את הווידאו [ למשל הישרדות באינטרנט ומגדיל] אפילו אם לוחצים בצד השני זה מקטין ישר את הווידאו ממסך מלא , האפשרות שמצאתי זה להשבית את התנועה בין שתי המסכים מה שאומר בעצם לנעול את המעבר ככה שזה לא יפריע לדעתי אבל משום מה אני לא יכול לסמן אפשרות זו הנה לינק לתמונה אגב לא לצחוק על הכ.מסך

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by dudidu08,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות DVD נייד שיעביר לי את הזמן בצבא אני לא מתכנן להשתמש בדיסקים כדי לראות סרטים אלא לחבר לו דיסק און קי או כרטיס זיכרון עם סרטים וככה אפשר להשים מלא סרטים מה שחשוב לי שהוא יהיה איכותי ושהמסך שלו יהיה כמה שיותר גדול וכמה שיותר פרקטי שיהיה תומך בכל הפורמטים טוויח מחיר עד 1000 שקל[ תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by parker,

קראתי מספר ביקורות טובות על הכרטיס, ובפרט את זו של אנטולי, ואני רוצה לקנות אותו. הבעיה היא שלא מייבאים אותו לארץ, ולכן רציתי לדעת עם למישהו יש נסיון עם חנות בחו"ל שמבצעת משלוחים לארץ, כי אין לי אופציה אחרת להביא אותו.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by Demp,

שלום, אני צריך המלצה לLCD לחדר בשביל חבר. חשוב שתיהיה לטלויזיה כניסת HDMI ושתתמוך ברזולוציה הטבעית שלה אם אני מחבר מחשב אליה, לדוגמא: יש לי בבית שני טלויזיות 37" אחת של LG ואחת של TOSHIBA, כשאני מחבר את הLG אני יכול לכוון לרזולוציה 720P משהו כזה ולראות את כל השולחן עבודה. שאני מנסה אותו דבר עם הטושיבה אני רואה חלק מהמסך ולא את כולו (והטלויזיה כן תומכת ברזולוציה הזאת). צריך משהו לא יותר מדי גדול (קטן מ37") ושתתמוך בHD (כמה שיותר גדול) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. שם של חברה דגם מסוים

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  8. היי יש לי בעייה אני מתקין את הכרטיס קול דרך הדיסק שהיה עם הלוח אם אבל עדיין אין קול במחשב. יש לי XP עם SP3 , לוח אם ASUS M2A-VM . יש למישו מושג מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by Lior4543,

ערב טוב, לפני מספר דקות הדלקתי את הטלווזיה שלי וראיתי את המסך הראשי שלה בשלושה צבעים ירוק אדום וכחול, מעורבבים בעיגולים מוזרים כאלו, אין לי מושג איך זה קרה, הטלוזיה לא קיבלה שום מכה ואף אחד לא שיחק עם הכבלים, אולי אולי, זה השפעה של מגנט, השאלה שלי האם המצב הפיך, ואני יכול לסדר את הטלוזיה לצבעים רגילים.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by ביז'ו המוס,

יש לי X5L שקניתי כבר דיי מזמן והוא/התקלקל. אפשר לחבר אותו למחשב ולהשתמש בו כהארד דיסק נייד ושטוענים אותו המסך עובד אבל אי אפשר להשתמש בו כMP3. השאלה שלי היא מי היבואן של IAUDIO או מי יכול לתקן לי אותו? תודה רבה אור

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by מתן 202,

יש לי רמקולים שאם מגבעים חזק אז שונעים ממש מגעיל יש אולי תוכנה או דרך לשפר את האיכות של הרמקולים??? בבקשה תעזרוו תודהה רבהה לעוזריםםםםםם!!!

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by Be BEN,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות טלויזיה לסלון LCD או פלאזמה בגודל סביבות ה42, 37 אינצ' השימוש שלי הוא צפייה בשידורי הוט (בעתיד אולי גם PS3 או קונסולה אחרת) אני מעוניין לדעת מה כדאי לי לרכוש :s05: ואם יש לכם המלצות מניסיון אשמח לשמוע על דגמים או חברות מסויימות בבקשה שפכו לי קצת אור!!!!!!!!!! התקציב שלי הוא עד 5.5 +/- תודה לעוזרים נ.ב. שיהיה לכם חג שמח ומעושן :anim-jjd: :ylsuper:

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  13. think pad to philips

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  14. שלום אנשים אני צריך את דעתכם המקצועית על מערכת קולנוע ביתית הסכום שעומד לצידי הוא 2600 לא יותר חשוב שתהיה מערכת סאונד איכותית חשבתי גם על טלויזיה LCD כזאת http://www.24online.co.il/products/98932 לקנות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by love-its-my-name,

מה קורה נשמות? טוב שמעו יש לי בעיה קשהההההההה נכון בהגדול של הקול? אז אם ה line in לא מושתק אני שומע רעשים מוזרים כמו של רדיו לא מכוון! או יותר נכון כמו שמתחברים לאינטרנט בחיבור ישן יש כזה רעש של חיבור? אז כמה אבל משנה לפי צריכת כמות אחוזי המעבד והזכרונות ואני לא מבין למהההההההההה נמאס ליי כבר אני שומע רעשים לפעמים מעצבנים מאוד וגם כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה [רואה את המחשב על הטלויזיה] אז בעוצמה מסוימת שומעים רעש כזה מוזר של באס מקולקל מעצבןןןןןןן מה עושיםםםםם

16. Started by syoelp,

מחפש רמקולים לחיבור למחשב נייד presario 900 , בעיקר למוזיקה. מישהו יכול להמליץ על משהו ? אני לא ממש מבין בתחום. האם אני צריך להשתמש ביציאה של האוזניות או שאפשר לחבר גם ליציאת s-video ? יש לי תקציב של כ-500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  17. Started by MasterOr,

עשיתי חיפוש ומצאתי כמה טרדים שמדברים על זה אבל בכל אחד התשובה היא קצת מעורפלת.. עכשיו לפני שאני קונה אני חייב לדעת תשובה מדוייקת לגבי מה לקחת כי הZS הוא קצת יקר אבל יכול להיות שמשתלם אם ההבדל היחיד ביניהם הוא הערוצים(7.1 6.1vs) או הבנדל בZS אז אין לי צורך בזה כי גם ככה יש לי T5400 שזה 5.1 ואני לא מעוניין בחבילת RETAIL שתתן לי טומבריידר ועוד כמה משחקים ישנים.... שמעתי משהו על תיקונים קריטיים בZS שהתגלו ברגיל זה נכון ??

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by or_cool,

נכון שאני רואה סרט במחשב שהוא מקודד בAC3 אני רואה ב output שהוא מוציא רק לימין ושמאל ומקבל מכל הצדדים 5.1-זה שזה במצב דולבי זה בסדר ? באיזה מצב אני צריך לבחור במקודד כדאי שכל הרמקולים יעבדו והמחשב יחלק אותם בצורה טובה ולא רק ימין וזמאל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  19. בכמה הייתם מתמחרים נגן / מקליט מינידיסק Sony MZ-R30 חדש מהקופסה (כיתוב ביפנית בלבד - על המכשיר ובהוראות - אנגלית על הצג) + נרתיק, אוזניות פשוטות, סוללה ושנאי (אולי יש עוד כמה שטויות קטנות, לא זוכר כרגע) ? http://www.minidisc.org/part_Sony_MZ-R30.html

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by shimon956,

שלום לכולם קניתי אותו לא מזמן ואני רוצה לקנות כמו כולם מערכת ורציתי את ההמלצה שלכם בנוגע למערכת עד 1200 שקל ורמקולים עד 500 שקל שיתנו לי את המיטב מבחינת מוזיקה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by אליאור,

שאלה למבינים שביניכם, אנא הגיבו רק אם אתה יודעים על מה אתם מדברים. מה עדיף מערכת ראש Plantronics DSP-500 או מערכת ראש Plantronics .Audio 90 וכרטיס קול Creative Audio PCI? בתודה מראש, אליאור.

22. Started by eladbu,

או קי קיבלתי CD הביתה מגרמניה הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע אותו ויש איזה שהוא הסבר בגרמנית אבל אני לא מבין מה רוצים ממני אז בבקשה כל היודי דבר עזרה בבקשה ac3 -> dts.wav die cd's z.b. mit nero brennen.f?r die wiedergabe ist ein cd oder dvd player mit digitalausgang und ein dts verstהker/receiver notwendig.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by coorva,

למישהו יש חוו"ד על IROCK 5.1 HEADPHONES שמדמה סראונד בקידוד 5.1 ? אם למישהו יש אותם אשמח לשמוע מה דעתו כיוון שאני רוצה לרכוש אותם. תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by sende56,

??? ??? ??? אין לי מושג מה הכרטיס קול שלי, הוא מובנה על Gigaybyte GA-K8VT800M, Creative INSPIRE 4.1 4400 - כל הרמקולים יעבדו לי? אני קצת בור בנושא אודיו :-\

25. Started by ברק,

לצערי הרב לא החכימו באנוידיה ופיתחו את היהלום הכתר של לוחות האם שלהם וזה הקידוד אונבורד של הסאונדסטורם. אני לא עומד לשדרג את הלוח עוד הרבה הרבה זמן בעקבות הודעה כזאת, שגדרוג משמעו קניית אוודיוגי משמע השקעה רצינית חבל, למרות שיש לוחות חדשים שעושים קידוד און דה פליי אבל עדיין עצוב לי על הסאונדסטורם המעולה.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.