עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Fighter,

sound blaster audigy 2 zs או x-fi extreme music?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by creek,

ברשותי לפטופ עם כרטיס מסך nvidia geforce go 7400 וטלוויזית LCD. איך אני מחבר ביניהן, כך שמסך הטלוויזיה יקרין את מה שעל המחשב? איזה כבל צריך לקנות, והאם צריך עוד משהו חוץ מכבל מתאים?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by MagnuM_47,

יש לי את המכשיר בבית של קלטות וידאו שצורב לDVD באותו מכשיר בקיצור העברתי מוידאו לדיסק דיוידי ועכשיו אני רוצה לערוך את הדיוידי ז"א לקצר מימנו חלק מסויים. האם יש אפשרות לעשות זאת? אם כן איזו תוכה? תודה לעוזרים. (ומצטער אם זה לא הפורום הנכון לכתוב בו)

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  4. שלום ! ביום שישי אני צריך להיות אחראי לארגון המוזיקה באיזה מסיבה. עכשיו המוזיקה תנוגן דרך המחשב שלי . יש לי במחשב Audigy 2 אם זה משנה. כרגע הרמקולים היחידים שיש לנו זה מגבר גיטרה חשמלית, ומיני סטריאו. רציתי לדעת מה הדרך הטובה לחבר אותם למחשב ע"מ לקבל עוצמה ואיכות אופטימלית ומקסימלית. -האם לחבר מפצל ליציאת הקדמיים בכרטיס ואליו לחבר את המערכת ומגבר הגיטרה, או האם לחבר את המערכת ליציאה של הרמקולים הקדמיים ואת המגבר ליציאה של הרמקולים האחוריים (או להיפך..) ? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  5. Started by lazy-bones,

היי אני מחפש כרטיס טלויזיה, לא משנה לי פנימי או חיצוני, הבנתי שיש גם כאלה שלא מתחברים למחשב אלא ישר למסך. מה הכי איכותי בין כל הסוגים? תכלס אם אין הבדלי איכות בין אלה שמתחברים למחשב לבין אלה שמתחברים למסך, אני יעדיף את אלה המתחברים למחשב כי אפשר להקליט. עוד דבר חשוב זה השלט, צריך שיהיה.. נאמר ויש לי כזה התקן, עם שלט, אני יכול לשלוט עם השלט הזה על עוד אפליקציות במחשב?! וינאמפ וכאלה? תודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by Arkadi.Krr,

מחפש נגן MP3 בתקציב 300ש"ח כמובן שאיכות האדיו תיהיה המקסימלית שניתן בהתאם לתקציב. להשמעת מוסיקה בלבד. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  7. Started by TARON,

רמקולים טובים עד 200 שקל למחשב

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  8. Started by HoLy4EvEr,

שלום! יש לי כניסה במחשב נייד של HP ולה 7 חורים(נקבה) אני מבין שמדובר בקומפוננט? עכשיו יש מתאם מיוחד שמעביר מ קומפוננט ל S-VIDEO?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by redti,

שלום חברי פורום מוזיקה אני מחפש מערכת שמיועדת למחשב חזקה משהו עוצמתי שירים את הבית ושיהיה איכות צליל גבוהה המחיר יכול לנוע בין 1000-2000 ש"ח ואם אפשר אז גם איפה יש חנות אמינה שתיתן אותה במחיר טוב? תודה מראשש

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by SuB,

הרצועה לתלייה על הצוואר ממש לא מצאה חן בעיני, גורמת ליותר מדי חוטים ומסתבכת עם האוזניות לפעמים, האם מישהו יודע איפה מוכרים (אם בכלל) נרתיק למכשיר? או האם מישהו מצא נרתיק חלופי שאינו מיועד במקור למכשיר אך מתאים לו שניתן לרכוש בנפרד? דף המוצר באתר היצרן: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=9771 תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  11. Started by Elvenking,

היי.. אני מעוניין לקנות Logitech® X-530 ורציתי לדעת איך היא אם מישהו מבין... אני מתלבט בגלל שיש לה איזשהי שיטה שונה מהרמקולים הרגילים..http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2,CONTENTID=9067 אם מיהו מבין אז שיכתוב לי.. וגם רציתי לדעת איזה כרטיס קול טוב אבל זו יכול להתאים לכזאת מערכת.// ,usv////

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  12. אז ככה, יש לי בשביל טלוויזיה (עדיף שתהיה 29 אינצ') DVD (קורא DIVX) ומערכת רמקולים (5.1 ולא בטוח שאני צריך רסיבר) בערך 4000-. בין הDVD השונים שראיתי יש לי התלבטות בין Pioneer DV383 וKiss DP1000, שניהם עולים בערך 800 שקל, ועל שניהם קראתי דברים טובים אני לא מבין מה ההבדל ביניהם לבין מכשיר יותר זול כמו vertex 312A, אם מישהו יוכל להסביר לי קצת אני אודה לו.. עכשיו, בנוגע לרמקולים ולרסיבר.. לא הצלחתי להבין למה אני צריך רסיבר בכלל... למרות שקראתי בכמה מקומות, עדיין לא הבנתי בדיוק מה הוא עושה והאם הוא הכרחי. אני מעדיף רמקוליים רצפתיים דרך אגב למרות שהבנתי שסטלייטים יותר עדיפים לסרטים.. אז יש המלצות בנושא? נגיד שאם אני לא צריך רסיבר יש לי בערך 1200 שקל לרמקולים, וזה משאיר לי …

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by shayakir,

קניתי לא מזמן i pod ועכשיו הוא תקוע( נותן הודעה של do not disconnect והשעון עומדת על 9 בערב) והמחשב לא מזהה אותו איך אני פותר את הבעיה? ניסיתי כבר לבדוק את היציאות של היו אס בי ניסתי לעשות ריסאט לאיי פוד והוא גם כן לא מגיב הסרתי והתקנתי שוב את האי טונס וזה גם לא עזר יש למישהו רעיון אני כבר על סף איבוד עשתונות :'( :'( :'( ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  14. עשיתי את כל הפעולות נכון, ומשום מה התמונה בטלוויזיה עדיין נשארת שחורה בעיקר ולפעמים מריצה את התמונה שעל המסך בטלוויזיה בירוק כחול אדום ,וגם ברקע הרבה שחור, במהירות ובטשטוש מוחלט שלא ניתן לראות כלום , מישהו יודע אולי מה הבעיה? :\

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by zezz,

אני עובר דירה והסלון לא כל כך גדול, אני לא מחפש מערכת מקצועית אבל כן מערכת שאני ארגיש אותה, בעקרון המערכת תחובר למסך ה LCD בסלון אבל אני ארצה מדי פעם לחבר אליה גם את המחשב. אני צריך גם מכשיר DVD אז רצוי שהמערכת תכלול אותו אבל אם מומלץ לקנות בנפרד אז אין בעיה. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח (אני לא מעוניין במשהו מקצועי יותר מדי). אז איזה מערכות מומלצות ?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  16. אני מתכנן ריכשה של ATP3 בימים הקרובים ועד עכשיו היו מחוברים למחשב שלי רק רמקולים שהם 2.0 והכרטיס קול שלי הוא מובנה. המחשב די ישן אתם יכולים לראות בצד את המפרט ואת הלוח ולפי זה לדעת קצת אבל בכול זאת הנה תמונה של הדרייבר שמותקן אולי לפי זה אפשר לדעת. תמונה: אני חייב תשובות תודה אם יש לכם שאלות תשאלו!

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by DarkSight,

שלום אני מחפש רמקולים אלחוטיים שיהיו ללא סוללות ואני מעדיף שיהיו מחוברים לחשמל כך שאני יוכל לשים אותם במטבח ולחבר לחשמל וכמובן שהמוזיקה תגיע מן המחשב :] ויש קירות בדרך אז שתהיה קליטה נורמלית! תודה לכל מי שימצא משהו כזה חחח

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by shmaia1,

שלום יש לי מערכת רמקולים (4 רגילים קטנים פלוס SUB אחד) המערכת היא DVD רגיל פשוט. אני רוצה לחבר אותם למחשב מה אני צריך לעשות . אני יודע כבר שמעתם על השאלה הזאת והרצתי חיפוש אבל לא מצאתי משהוא שיכול לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by vladk,

לא מצאתי שום ביקורת או חוות-דעת על המכשיר הזה. מישהו מכיר או יכול להפנות לביקורת עליו? אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של המכשיר, בהנחה שאני יכול לרכוש אותו בכ-250 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  20. כי בד"כ בתמונות בפירסומת תמיד מנסים לייפות את מה שיש ומה שרואים אח"כ במציאות מאכזב בסה"כ. לא הצלחתי לראות שרשום. מישהו אולי יודע?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  21. יש ברשותי מזרים מדיה (MVIX) שתומך ב HD (יש לו יציאה של DVI?) הורדתי כמה סרטים של HD סוג הקובץ MKV . לתדהמתי גילתי שהמכשיר אינו תומך בפורמט (MKV) ואני לא יכול לראות את הקובץ על המסך בכלל כאילו הקובץ אינו קיים. הורדתי תוכנה של המרה MKV TO VOB לפליסטיישין 3 תוכנה מצויינת ... הימרתי את הקובץ בפעם הראשונה לAVI , שמתי את הקובץ החדש בMVIX וניסיתי להפעילו... יש לציין שהייתה התקדמות כי ראיתי את הקובץ על המסך אך כאשר ניסיתי להפעילו המכשיר הודיע על שגיאה שסוג הקובץ לא מוכר או שהמכשיר אינו תומך בפורמט. ניסיתי עוד כמה המרות לvob ל mpg אך לללא הצלחה... יש לציין שהסרטים אחרי ההמרה עלו יפה במחשב.... מי שיכול לעזור לי בלמצוא תוכנה או פיתרון אני ממש אודה לו אשמח לקבל כמה שיותר אופציות של ת…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  22. Started by coorva,

אני שוקל לקנות את כרטיס הקול X FI EXTREME MUSIC . במחשב שלי יש לוח אם יחסית ישן בן 7 שנים D850EMV2

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  23. איך קוראים לאתר שאני יכול להזמין משהו מארצות הברית והם יעשו לי משלוח לארץ? תודה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by N4vS,

תראו אני רוצה נגן טוב, אכותי (לא צריך הכי אכותי שיש אבל שיהיה סביר). אני צריך שיתמוך בכתוביות בעיברים ובפורמטים DIVIX MPEG ... וכו' ושלא יעשה לי בעיות עם ה כתוביות. ראיתי את זה: http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=6570513 מה דעתכם ?? חברה שנחשבת טובה לא ? ואם הוא לא משהוא, אז תמליצו לי על משהוא טוב בין 200-300 ש"ח. מכאן: http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_cat.asp?came=3906&cat_id=341 אוו ממקום אחר זול. תודה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  25. אם צריך תשם המלא אני אכתוב. . . http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576885 אין לי מושג במסכים וכאלה. . . אם יש מסך, בתקציב של 7000-8000 טובים יותר, אז תנו המלצות =) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים