עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tomer87,

הנה המידות המצויות בלינק של אתר החברה Height: 2.7 in Width: 4.12 in Depth: 0.866 in Weight: 112.8 oz איך מתרגמים את זה לסנטימטרים ולגרמים(רק את המשקל)

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  2. Started by bennnn,

שלום, אני מעוניין לקנות דיוידי מקליט אבל עם הרדיסק...היכן ניתן למצוא חיה כזו? היה לי דיוידי מקליט של אפאקס אבל העין שלו נדפקה,ולכן מחפש דיוידי עם הרדיסק.. על איזה אתם ממליצים, ואם אפשר קישור להיכן לקנות..... תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני ממש זקוק לעזרה פה. מרחק הצפיה הוא 3 מטר אז החלטנו על 42 אינץ FULL HD עם עדיפות ל LED בגלל שהיא יותר דקה אבל זה לא קריטי. הבעיה היא שאני לא מבין בזה כלום. ההיתי בחנות וראיתי מלא טלוזיות בשידורי HD ובשידור רגיל בתכלס הכל נראה לי בערך אותו דבר פחות או יותר. השימוש העיקרי הוא הוא דווקא שידורים רגילים ולא שידורי HD. כרגע אין ממיר HD וגם לא בטוח שיהיה אחד כזה. יהיה נחמד אם הטלוזיה תתמוך בצורה טובה בניגון סרטים וכתוביות מ USB אבל זה רק בונוס,הרבה יותר חשוב לי שיראו כמה שיותר טוב (או לפחות שלא יראו רע) ,שהטלוזיה תיהיה מחברה טובה ושלא תתקלקל לי ביום שתסתיים האחריות. התקציב הוא 3000-3500 שקל,אפשר יותר אם זה שווה,עדיף שלא. האם בתקציב הזה אפשר להביא טלוזיה שגם תיהיה טובה וגם תי…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אהלן ... היום חזרתי מביה"ס.. וחיכה לי מיני דיסק על השולחן.. המיני הוא MZ-N707 של Sony, הוא NET-MD - אפשרות הקלטה מהירה והעברת Mp3, Wma. Wav מהמחשב ... הוא מתחבר למחשב אם USB .. http://www.minidisc.org/images/sony_mzn707_bigblue2.jpg קראתי את ההוראות - והבנתי פחות או יותר מה לעשות .. ניסיתי להקליט בעזרת ה- USB מהמחשב אם התוכנות שקיבלתי: OpenMG Jukebox Net MD Simple Burner אבל ללא הצלחה ... אם יש פה מישהו אם הבנה שיוכל לעזור לי זה יהיה גדול !

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by bykeking,

שלום, משום מה itunes לא מפשרת לפתיחת חשבון לקניית שירים אם הכתובת שלך היא בישראל. יש דרך לפתוח חשבון בכל זאת?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  6. אוזניות ה-AKG שלי רופפות באוזן אחת... צריך המלצה לגבי התיקון.

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  7. Started by Y-T-M,

רציתי לדעת אם הרמקולים האלה יהיו טובים לחדר בגודל 3.75x2.70 והאם הכבלים שלהם מספיקים ובכלל איך הרמקולים למשחקים שירים סרטים ?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by KoM,

ברצוני לחבר HTPC למסך מרוחק כעשרה מטרים מהמחשב באמצעות כבל HDMI, האם האות יעבור ללא הגברות שונות ? אם זה משנה הכרטיס שם הוא 5450, ואם זה עוד משנה הרזולוציה שצריכה לעבור היא 720P בלבד.

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by heya6,

שלום לכולם!! ======== קניתי נגן IRIVER IFP-795 ושמתי לב שהעברית שם הפוכה... 1) רציתי לשאול אם אפשר לסדר את זה איכשהו שהעברית לא תהיה הפוכה. 2) רציתי לדעת אם יש אפשרות לעדכן אותו (כרגע הגירסה היא 1.65)... ו.. אם אני מעדכן אותו בכל דרך שהיא רציתי לדעת אם זה יכול להרוס אותו.. תודה רבה לעוזרים! ;D

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  10. Started by Lmagus,

שלום, אני קונה מחשב חדש ואני צריך כרטיס קול, אבל אני ממש לא מבין בזה. אני צריך משהו לא ממש יקר שיתאים לגיימינג. אתם יכולים להמליץ לי על משהו?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  11. Started by SeaMonster,

אני מחפש כבל SCART איכותי כידי לחבר את ממיר רגיל (VOD) של הוט לטלוויזיה (32" FHD). יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by Danny_Malis,

שלום לכולם אני מחפש אוזניות טובות ניידות (עדיפות לתוך אוזני) בטווח מחירים זה, יש חיה כזאת ?

13. איך אפשר להגביר את העוצמה של הוולויום של שיר MP3 ששומעים אותו נמוך? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by dans41,

למחשב אני משתמש בJVC והרבה פעמים יוצא שאני משתמש בהם גם מחוץ לבית עם הטלפון, המטרה זה אוזניות in ear שהשימוש יהיה מהטלפון בעיקר לריצה אבל עדיף שחוץ ממוסיקה הם יתאימו גם לסרטים/סדרות. בזמנו המליצו לי על הvsonic gr04 אבל בערך אותה תקופה קיבלתי אוזניות אחרות שהספיקו לי, עכשיו הן נהרסו ואני מחפש אחרות. שמעתי דברים טובים גם על xiaomi mi Piston והמחיר שלהן מאוד נמוך (הבנתי שיש להן יחס עלות תועלת גבוה מאוד) וגם יש להן שלט, מיקרופון ועיצוב יפה. בעיקרון אני מתלבט איזה מהן לקנות, הvsonic בטוח יותר טובות בהכל אבל ההפרש שווה את זה? ואם כן מה ההבדל בין ה04 ל06. הטלפון זה oneplus one

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by crovei,

לפני כמה ימים הצלחתי לשים את ידי על פטיפון יד שניה של טאיה (מודל cp 260), ויש לי כמה שאלות. קודם כל הוא מגיע עם יציאה שלא מתחברת ל-AUX, והבנתי שצריך לקנות מתאם פונו (phono stage) שעולה בסביבות ה-200 שקל. יש למישהו אולי המלצה למשהו ספציפי? או אולי מקום זול לקנות בו את המתאם? בנוסף שוכבים לי בבית כבר כמה חודשים רמקולים ממערכת מיני שזרקתי. אני משער שהרמקולים די מעפנים, אבל אני רוצה בכל זאת לנסות לחבר אותם לפטיפון ולראות מה ייצא. הבעיה היא שאין להם חיבור מולחם אליהם. מכל רמקול יוצאים שני כבלים (אדום ושחור) שמסתיימים בקצוות חשופים, שפשוט נדחפו לתוך המערכת מיני במקום מיוחד לזה. יש אפשרות להלחים אליהם איזה חיבור כדי שאני אוכל לחבר אותם לפטיפון? (אני משער שזאת צריכה להיות יציאה …

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  16. חיפשתי ב-IQPC, ב-LogicPC, ב-FoxPC, וב-TMS, ולא מצאתי אותם. תהיתי אם מישהו אחר מצא אותם במקום אחר...

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  17. כבר כמה זמן שאני משתמש בHD595 שמתי לב שמשום מה הם דביקות עכשיו לקחתי את הזמן והסתכלתי על רצועת הראש, החלק המרכזי בה הרוס, הוא לא קרוע אלא נהיה "גומי" גמיש כזה. מאיפה אני משיג תחליף במחיר נורמלי? הרמתי טלפון ל"קילים" היבואנים של סנהייזר בארץ והם זרקו לי מחיר של 95+- ש"ח על חלק שעולה 15$. הבעיה היא שהחלק שמצאתי באתר של סנהייזר לא מצויין שהוא מתאים ל595 יש למישהו מושג אם זה מתאים ל595 שלי (אני מאמין שכן)? והאם לדעתכם שווה לעשות הזמנה מחו"ל או פשוט לשלם את ה95 וזהו ועוד דבר אחד, איזה סטנד לאוזניות יש לכם אם בכלל

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  18. שלום, החלטתי להתחדש עם אוזניות חדשות, אך אינני מבין בתחום יותר מדי ולכן אבקש את המלצותיכם. האוזניות יחוברו בעיקרון למחשב כך שלגודל הפיזי שלהן אין יותר מדי חשיבות. תכונות חשובות: * באס חזק. * אוזניות סגורות ואטומות לרעשים חיצוניים (לא אוזניות כפתור). *סאונד איכותי ככל האפשר. האוזניות ישמשו לשמיעת מוזיקה (בעיקר) וגם לסרטים ואמורת להחליף את השימוש ברמקולים. תקציב, כפי שנכתב בכותרת 400 ש"ח +-. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  19. גם כשהווליום הכי נמוך נשמע זמזום.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי כרטיס Audigy2 Platinum ואני שומע הרבה מוזיקה באמ פי 3 אבל רוב הקבצים הם ב128kbps על 44Khz והמקסימום שהכרטיס שלי יכול לעבד בOutput הוא 192...אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שיכולה לעבור על כל הקבצים של האמ פי 3 אצלי ביחד לא לחוד ולהמיר את האיכות שלהם ל192 בשביל לנצל את הכרטיס שלי יותר טוב, זה אפשרי?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by oooz,

שלום... יש לי מערכת 5.0 שמורכבת ממגבר Yamaha RX-V800 מערכת רמקולים: זוג קדמיים: Wharfedale Atlantic 400 Black זוג אחוריים: Wharfedale Valdus 100 Black סנטר: Wharfedale Valdus Centre Black המערכת במצב מצוין מאוד... גם המגבר גם הרמקולים,באתמ במצב מצוין + המערכת בת 2.7 שנים אני מעוניין למכור אותה מחוסר מקום בחדר, אני מעוניין לדעת כמה לדרוש עליה.. חפשתי מחירים בארץ ולא מצאתי שום דבר מדוייק.. הכל הערכות,אני צריך עזרה בתמחור המערכת. כמה נראה לכם? תודה

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by adilevy20,

שלום לכולם רציתי לקנות רמקולים למחשב + סאב התקציב שלי הוא בין 200 ל 250 שקל גג מה הייתם ממליצים? B) חשבתי על הרמקולים Creative SBS-390 רמקולים אולי כדאי משהו של LOGITECH??? תודה לעונים :thumbs_up:

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  23. אנחנו בקרוב עומדים לקבל פלזמה מסדרת B450 של סאמסונג, דגמי אמצע 2009 כאלו. בפעם האחרונה שבדקתי (בערך 2007.....) צריבת תמונה (וגם צבירת תמונה, image retention) הייתה בעיה די מציקה פלזמה, למרות שלא קריטית בטירוף. ראיתי שכדי להימנע מזה יש דברים כמו ה break in של 100/150 שעות, ולכל חברה יש את הפטנטים שלה למנוע את התופעה (בעיקר pixel shift וכאלו) מישהו יכול להגיד לי מה המצב של הפלזמות כרגע בשוק מהבחינה הזו, ואם זה משהו שאני צריך ממש -ממש- לדאוג בגללו? הדעות שראיתי ברשת חלוקות, חלק נוקטים בצעדי זהירות כאילו מדובר בריקוד סמבה בשדה מוקשים, וחלק אומרים שהכל שטויות וגם אחרי כמה שעות של תמונה סטטית לא נשארה צריבה או צבירה. יהיה מצוין אם מישהו יוכל לתת פה את דעתו, ורצוי מבעלי ניסיון. …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אהלן אנשים. יש לי לוח מסוג GIGABYTE EX58-UD בעל כרטיס קול Realtek ALC885/889A/890 @ Intel 82801JB ICH10 - High Definition Audio Controller PCI את המחשב אני מחבר ישירות למוניטורים מוגברים של חברת LEM, ע"י חיבור PL מהמחשב ביציאה אנלוגית, ל-2 PL אשר מתחברים לסאב מוניטור אקטיבי, וממנו שני יציאות XLR לשני מוניטורים מוגברים (לכל רמקול מערכת הגברה פנימית) לפי בדיקה שערכתי הבנתי שאני צריך להוציא חיבור סאונד מהמחשב ע"י היציאה של השקע קואקסיאלי (co-axial), אשר קיים בחיבורי הלוח של המחשב. על הסאב אשר משמש כמגבר אליו מחובר המחשב וממנו יוצא הסאונד לרמקולים ישנם רק כניסות ויציאות לחיבורי RCA L/R ו- XLR L/R . אז לפי הבנתי אני לא יכול להוציא סאונד בפורמט DTS האם זה נכון? והאם ישנה דרך …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by joker8834,

יש לי סרט על המחשב HDTV 720P, אם אני יחבר את המחשב לטלוויזיה עם כבל DVI לDVI האם אני יראה בטלוויזיה ,שתומכת HD כמובן, בHD? הכרטיס מסך שלי לא תומך HD אני חושב : יש לי PX7600GT תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.