אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה קובץ מוזיקה או אודיו כל שהוא שהוקלט במיוחד, שנמצא כמיועד לשימושים הנ"ל. לא שירים מהסידי של אופספרינג או משהו.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה בקרוב אוזניות איכותיות, ואני רוצה לדעת אם משנה אם אני אקנה אוזניות עם 100DB או 104BD?, האם יש הבדל ניכר? ד"א, האוזניות שאני רוצה לקנות הן: http://www.amazon.com/gp/product/tech-data/B0007N55LE/ref=dp_nav_0/103-7236150-8936648?%5Fencoding=UTF8&n=172282&s=electronics תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום . קניתי מחשב עם לוח HDMI ואתמול קניתי dvd שהוא אמור להיות גם המגבר ואליו מחוברים הרמקולים צירפתי תמונות של היציאת s/pdif במחשב ושל הכניסות ב DVD ניסיתי לחבר את המערכת במשך שלוש שעות ולא הצלחתי אשמח אם מישהו יכול לעזור לי .. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, כבר זמן רב אני מנסה לפתור בעיה והרמתי ידים אחרי לא מעט זמן שהשקעתי בנסיון לפתור את הבעיה... נראה אם תצליחו: מפרט: לוח ASUS COOMMANDO; כרטיס טלויזיה TV2000 XP Expert של LeadTek; מערכת הפעלה WinXP מעודכנת. תוכנות: SoundMax עבור כרטיס הקול, WinFast PVR עבור כרטיס הטלויזיה. ניסיתי גם את AC3Filter אבל ללא הצלחה. חיבורים: כרטיס הטלויזיה מחובר בכבל של CD (כמו של הCDים של פעם) לכניסת AUX שעל כרטיס הקול של לוח האם (ב-Commando יש כרטיס עומד שנתקע לתוכו וכולל שקעים לרמקולים אחוריים). המחשב מחובר לרסיבר חיצוני בכבל קואקסיאלי מיציאת ה-SPDIF. לתוך כרטיס הטלויזיה נכנס כבל S-Video וכבל אודיו והממיר של HOT נכנס לכניסת Line-In של כרטיס הקול של לוח האם. תיאור הבעיה: הכל עובד בסדר (שומ…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בזמן האחרון, ראיתי דיי הרבה משחקים שמשתמשים בטכנולוגיה הזאת של קריאטיב, ואני מעריך שהמגמה הזאת רק תתגבר בעתיד. רציתי לשאול האם ההרקולס תומ בטכונולוגיה הזאת או שהיא בלעדית לכרטיסים של קריאטיב ? כי זה יכול להיות דיי משמעותי לעתיד.. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום אנשים...יש לי בעיה ואין לי את מי לשאול אז אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי... יש לי מיני דיסק MZ-N505 ועד עכשיו הקלטתי שירים עם הOPEN MG והכל היה טוב ויפה, אבל לפני שבוע בערך התחילו לי בעיות. כשאני מקליט שירים עם התוכנה, היא כותבת שהיא מעבירה את השירים למיני דיסק, והיא באמת מעבירה, אבל כשאני מנסה לשמוע עם המיני דיסק לא שומעים כלום. יש את השירים על הדיסק אבל הוא פשוט לא מנגן אותם. ז"א שהוא כן הקליט אבל פשוט לא מנגן. ולפעמים הוא כן מנגן את ה5-6 שירים הראשונים ואת השאר לא. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לשני הכבלים יש חסרונות ויתרונות וכדי לבחור אני צריך את עזרתכם: האם הכבל האופטי רגיש לכיפופים- הוא יצטרך לתמרן בין במדפים שלי בזוויות של כ90 מעלות. האם זה יכול להרוס או לפגע בו? האם הסאאונד של הפורטיסימו3 (אופטי) יותר טוב בצורה משמעותית מהסוואנד של הלייב 5.1 (קואקסלי)? האם ההבדל בינהם הוא משמעותי ומורגש? עוד משהו זה שלליב אין יציאות RCA לחיבור לרסיבר אבל אני מניח שאפשר לפתור את זה ע"י מתאם פשוט? (אפשר לא?!) ומשהו קצת אוף-טופיק: אמרו לי שרק חלק מהמשחקים תומכים ב5.1 דרך חיבור דיגיטלי. הכוונה שיש משחקים שאפשר לחבר את הרסיבר לכרטיס קול בחיבור דיגיטלי וישמעו בהם 5.1. אבל לעומתם, יש משחרים שכדי לשמוע בהם ב5.1 אני צריך לחבר את הרסיבר לכרטיס קול בחיבור אנלוגי... זה נכון? ??…
-
- 35 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום, אני קונה את הלוח Asus P5b Deluxe אשר מגיע עם הכרטיס קול המובנה ADI® AD1988B 8-channel High Definition Audio. יש ברשותי כרטיס Audigy 2 ZS מהמחשב הישן. השאלה שלי היא מי מהכרטיסים טוב יותר? ההיגיון אומר לי שה-Audigy טוב יותר אבל אני לא בטוח ב-100 אחוז... שאלה נוספת, האם יש טעם להתקין את שניהם? האם יש יתרונות/שימוש למחשב עם שני כרטיסי קול? תודה, מיכה
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שאני מחבר את המחשב לטלויזיה בכבל hdmi to hdmi רואים תמונה בטלויזיה אבל לא את כל המסך,איך אפשר לסדר את זה? וגם האם ישנה אפשרות לראות את אותו דבר גם במחשב וגם בטלויזיה באותו זמן(אני עובד עם ויסטה)? הטלויזיה היא 42 אינץ' והאם אפשר גם להעביר סאונד דרך הכבל או שצריך כבל נוסף?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
מבקש סיועכם בהמלצה על רסיבר איכותי בטווח מחירים של עד +2,000 ש"ח ורמקולים הטווח של עד 1,000 שח. הצרכים -רדיו, מוזיקה סרטים. במידה ויש אז עם אפשרות לחיבור למחשב
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
עם נגן D2. באיזו עצמת ווליום להשאיר את הנגן וכמה זמן בערך? ועל איזה סגנון מוזיקה עדיף להשאיר אותן כדי לקצר תהליכים? (יש לי בערך הכל). תודה.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש למישהו נסיון איתם?או לינק לביקורת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, קודם כל אני מקווה שאני פותח את האשכול בפורום הנכון ולא טועה.. קניתי היום את הG35 של לוג'יטק וזאת אחרי שקראתי ברשת וחיפשתי אוזניות שיהיו לי טובות למשחקים סרטים ומוזיקה.. השקעתי כסף ולא חסכתי וקניתי אותן.. אבל אני מאוכזב ברמות קשות.. הציפייה של מאוזניות של מעל 600 ש"ח היא שכשאשמע מוזיקה יהיה עוצמה הבאס יהיה חזק ואיכותי במשחקים שישמעו את היריות והפיצוצים באיכות פשוט שומעים גרוע וחלש יחסית! השאלה שלי היא מי שמכיר את האוזניות האלה ויודע איך אמורים לשמוע בהם יכול לתאר לי איך זה אצלו? אולי שלי פגומות וצריך להחליף אותן.. כי ראיתי שברשת ממש אוהבים ומשבחים את הדגם הזה.. למשל האוזניות המקוריות של האייפון הרבה יותר חזקות ואיכותיות מימה שאני שומע עם הG35 פשוט שומעים …
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
תקשיבו באתי לפה וזאת ההודעה הראשונה שלי כי שמעתי שפה יש רמה בתחום ואנשים לא סתם אומרים תדגם של מה שיש להם בבית וממליצים עליו בלי לדעת כלום אני מקווה שלא תאכזבו אותי אני מחפש רמקולים למחשב. אבל לא בהכרח,יכול להיות גם קולנוע ביתי שאני יוכל לחבר למחשב בואו פשוט אני יגיד מה אני מחפש במערכת ואת התקציב ואתם כבר תבינו התקציב הוא עד 2500 בלי שום חריגה. אני מחפש דבר ראשון אני יתחיל מהסאב וופר. יש לי מערכת כרגע Z2300 שיש לה סאב וופר מפלצתי ואני ממש לא מאוכזב ממנו. אבל האיכות שמע שלה לא ממש בשמיים בגלל זה אני משתדרג מחר קונים ממני אותה ויהיה לי את הכסף למערכת החדשה אני רוצה סאב וופר שירעידדדד את הבית שירגישו אותי בשירים ושתהיה לי אפשרות לשלוט עליו אבל ממש משו חזק משו עצבני אין מה לע…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
כשאני משחק ב-UT2003 אז עם כל גל קטן של צליל יש פיצוצון כזה ברמקול. חשוב לציין שהרמקולים הם רמקולי סראונד של מערכת סטריאו, שמחוברים אל המחשב בכבל איכותי ולא עשו לי שום בעיות עם המחשב בעבר. הכרטיס קול הוא ה-AC97 הזה ואין לי איתו שום בעיה אחרת. אשמח לקבל הצעות שלא כלול בהם להנמיך את עוצמת האפקטים כי אני אוהב ווליום עצבני...
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המרחק מהמסך הוא 1.80 המסך יחובר למחשב כדי לצפות בסרטי HD באיכות של 720P התקציב הוא אזור של ה 3000+- תודה
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לוח האם הוא של ג'יגה בייט 965. לסרטים\משחקים\מוזיקה האם צריך כרטיס קול? ואם כן באיזה תקציב אפשר משהו מינימלי?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב והמחשב לא מזהה את הדרייבר של הכרטיס קול, אני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי בידיוק אני רק יודע שזה סאונד בלאסטר של קרייטיב, בבקשה תעזרו לי אני לא יכול בלי קול במחשב ואני מיואש...
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P4-PE של אסוס אם כרטיס קול OB אם שש ערוצים ורמקולים 4,1 של קריאטיב עם שני יציאות לכרטיס קול איך אני מחבר אותם? (אחד לירוק והשני?)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני יוצא לטיול ארוך, ואני מחפש רמקולים עם חשמל USB, שיהיו קלים ושישמעו טוב. שמעתי אצל חבר את ה Logitech V10 שנשמעו לי טוב והיו חזקים מספיק. אני אשמח לדעת אם יש רמקולים אחרים מומלצים באיזור התקציב הזה. תודה גדולה וחג שמייח
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי את הכרטיס sound blaster extigy הוא בא עם שלט והדרייברים שהתקנתי בהתחלה לא כללו את התוכנה לשלט שאני בא להתקין דרייברים חדשים אז הוא אומר לי: an exicting driver had benn detected click OK to uninstall the driver and restart for the changes to take effect. לחצתי OK הוא עושה ריסטרט ולא מסיר את הדרייברים הישנים.. איך אני יכול להסיר את הדרייברים הנוכחים (הישנים) בצורה אחרת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מחפש המלצות לאוזניות שמשומשות למחשב (משחקים וסרטים)
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735996 בחיבור עם כבל DVI לHDMI אני יראה טוב על המסך בלי הפסים השחורים שלפעמים יש? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
ערב טוב (למרות איך שמכבי נראית ....) שאלה לי בבקשה מי היבואן הרישמי של altec Lansing בישראל קרט,ניופטקום ? אני יודע שהיבואן הרישמי נותן שנתיים אחריות על הרמקולים הנ"ל ומחליפים בחדש במקרה תקלה. הבעיה היא שאני יודע שקרט נותנים את זה אבל שמעתי שגם ניופטקום עושים אותו דבר,זה נכון לא נכון <? אולי ניופטקום היא חברה בת של קרט ? או ששניהם נותנים את זה או שמא זה לא נכון ? מצטער על האי סדר בהודעה ( :
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
Nothing left to say, just make your vote =] ...
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-