אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשמוע המלצות או ההפף,על הרמקולים העלה.! הם די חדשים. תודה לכולם. :xyxthumbs 330
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום שלום. אני רוצה לתלות את הרמקולים שלי על הקיר. הכנתי כבר הכל מה שנשאר זה רק למצוא את המיקום הכי טוב מבחינת הסאונד ופה אני צריך את עזרתכם. פרטים על החדר: הקיר עליו אני רוצה לתלות את הרמקול הוא ברוחב של 2.75מ' והגובה שלו הוא 2.6מ'. פרטים על הרמקולים : רוחב הרמקולים הוא 40 ס"מ. אורך הרמקולים הוא 60 ס"מ . זהו ... זה בעצם הפרטים על הרמקולים והקיר עכשיו אני רוצה לדעת מה המרחק הכי מתאים מריצפה\אחד מהשני שיש לתלות אותם בכדי לקבל את הסאונד הכי טוב. אם אתם זקוקים לעוד פרטים על החדר רק תבקשו . תודה מראש !. (הקיר והרמקולים בתמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו של JVC קצת ישנה אבל די חזקה ושומעים די טוב. הבעיה שזה סטריאו ו2 המרוקים תלוים מאחורי(מפריע אבל לא ממש) אני אוהב לשמע "מכל החדר" יעני בסראונד מוזיקה מכמה רמקולים 4 נניח. חבר שלי קנה דיוידי+רמקולים בדיוטי של לג'י ודווקא שומעים מצוין והבאס טוב ודי מפתיע. חשבתי לקנות גם כזה אבל חבל על המערכת הטובה שיש לי. למישהו יש רעיון מה לעשות המגבר של המערכת ה-120*2 וכל רמקול כמובן 120 וואט,אז זה קצת בעיה להוסיף עוד 2 רמקולים. ולקנות מגבר ועוד 2 רמקולים זה גם כבר מספיק כסף לקנות את המערכת של lg וזהו.... בעעעע. נ.ב אני רוצה סטלייטים+סאב עקרונית
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מישהו שמע על נגן MP3 שהוא גם דיסק און קי וגם טייפ מנהלים והוא קורא כרטיסי זיכרון מסוג SD ? יש בכלל אחד שקורא כרטיסים? אני רוצה שהמצלמה הדיגיטלית והנגן MP3 יעבדו עם אותם כרטיסים..
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני שומע מוזיקה 24 שעות במחשב ואני מעוניין ברמקולים נורמליים ככה שהתקציב שלי הוא 300 שקל וההדפה שלי היא לחברה מוכרת (קריאטיב וכאלה..) תודה! אני מעוניין לקנות מחנויות כמו ksp נועה או אפילו אופיס דיפו...
-
- 13 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אז ככה.. חשבתי על הנושא הזה הרבה.. ויש לי כ- 400 ש"ח לקניית רמקולים.. חשבתי בהתחלה.. על . :"Altec Lansing ATP3" שמעתי עליו מלא ביקורות טובות.. והמלצות חמות אבל יש בו כמה חסרונות..: - אין עוד אקסטרה חיבורים/שקעים בו.. למשל חיבור ל-DVD אוזניות וכ'ו... - הסאב/בופר ממש גדול. - מתקשה ברמות הגבוהות יותר של הווליום / מזייף בבסים חזקים.. אפילו קראתי שאנשים אמרו שהוא צורם בווליום גבוה - אין שלט, לא חוטי ולא אלחוטי. - חוטים דיי קצרים עכשיו אם מישו באמת מבין יש לי שאלה.. האם ככל שהוואט יורד ברמקולים ככה האיכות יורדת או עולה :s05: נ.ב. אני מחפש הרכבים של 2.1 כל עוד זה לא חורג הרבה מ-400 +- שקל אם למישו יש המלצות.. הם יתקבלו בברכה.. או שאולי עדיף לי ללכת על ה"שידרוג" …
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
תראו אנחנו צריכים לעשות לחץ על IAUDIO שיוציאו כבר עדכון שיתמוך בעברית במכשיר שלנו... אנחנו בכלל לא יוצרים עליהם לחץ לעשות אז למה שהם יעשו לנו אנחנו די קהילה קטנה תראו את הישראלים שיש להם A2 הם ביקשו 100000 פעם ועשו לחץ וזה והינה לפני כמה זמן יצא להם תמיכה בעברית אז גם אנחנו צריכים לעשות את זה..!! למה לשבת בשילוב ידים... *לבעלי הקליטה הקשה גם לי יש X5...* עריכה: אוקי זה הפורום http://www.iaudiophile.net/forums/ תראו מה שאני אומר לקראת סוף הדף... כנסו בהמוניכם
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
זהו השילוב המושלם לשמיעת די וי די שתמצאו היום ב2500 שקל. סמכו עליי. חרשתי כל כך הרבה, וכשקניתי את זה ושמעתי את סצינת הלובי של מטריקס 1 עם ה 550 MEGAWORKS THX הייתי בשוק עקב האיכות שהופקה מה550 שלי ומשריקת הכדורים בסראונד אמיתי מלא ,במיוחד שכל זה שווה בערך 2500 ש"ח . . . המפענח DDTS 100 מכיל בערך 3 כניסות דיגיטליות ו3 אנלוגיות לחיבור רוב המכשירים בבית, כמו גם כניסה קואקסיאלית(עגולה) ואופטית. בחיבור למכשיר DVD שלי XORO 415 ואפילו בתוספת קובץ XVID בשני חלקים, במקרה זה היה TERMINATOR 3 בגירסת AC3,שזה 5.1 או 6 ערוצים, (חובה שהיה AC3) הוא ממש שווה ערך לחווית DVD שתיקח בבלוקבאסטר ותשמע בבית. פשוט עולם אחר של צפייה בסרטים בביתך. באמת, אני נשביתי בקסמו של המפענח הזה. במיוחד כשהוא…
-
- 58 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני יודע שיש כבר מלא דיונים פתוחים בנושא אבל אני חייב סיכום כללי כי אני כבר ממש מבולבל... אז נתחיל: דבר ראשון, למה זה טוב?? כאילו יש עם זה מלא בעיות נכון?? וזה מוציא את האחריות לא? ואפילו אןי תמיכה בUSB אם אני לא טועה..... דבר שני, איך רואים עיברית?? הפוכה\לא הפוכה, בצד שמאל או ימין של המסך.... דבר אחרון, איך בדיוק מעדכנים את זה למכשיר...?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה. רק אתמול קיבלתי את האוזניות, ורק היום חיברתי אותן לרושם ראשוני. הכל בקצרה, כי אני קצר בזמן, אני מקווה שבעתיד ייצא לי להרחיב קצת. ראשית, האריזה מאוד טובה. מגיעות עם 2 זוגות אטמי ספוג, 4 זוגות אטמי גומי, כבל מאריך של חצי מטר, מתאם לרבע אינץ', מתאם לחיבור של מטוס, ועוד איזה שטות לנקות את האוזניות או משהו כזה. מעבר לזה מגיע כמובן מארז פלסטיק לנשיאה של האוזניות. גם האוזניות עצמן נראות מעולה בצבע כחול מטאלי כהה. עכשיו לסאונד בחנתי גם מיציאת האוזניות של הרסיבר, וגם מה-D2 של אסוס ישירות. אני לחייב לציין שזה לא נשמע כמו שציפיתי. זה נשמע שונה לגמרי ממה שחשבתי. הייתי בטוח שאני אקבל אוזניות עם באס מעאפן וטרבל טוב. הבאס מפתיע מאוד לטובה, והטרבל מעט מאכזב. אומנם הוא נק…
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי פלזמה 32 HAIER קישור http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IZP32R1 וחיברתי מחשב ושמתי על רזולוציה 1024 על 768 וזה עבד מה שמוזר לי שרשום במפרט רזולוצית מסך: 852x480 פיקסלים יש למישהו הסבר
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה רזולוציה יכול להעביר יציאת VGA וכמה היציאת HDMI יש לי מחשב נייד עם NVIDIA gtx 260 תודה מראש לעוזרים....
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה עם כבל HDMI, אבל הרזולוציה היחידה שבה התמונה מותאמת למסך היא 664*1176. כאשר אני מנסה להעלות את הרזולוציה ל720 או 1080 התמונה "יוצאת" מגבולות המסך וחלקים ממנה חסרים. כך שסך הכל כרגע, אני צריך כל פעם להחליט האם אני רוצה להתפשר על איכות ולא לצפות בHD או על תמונה לא מלאה לגמרי... האם יש דרך לתקן את זה (הגדרות של משהו שיש צורך לשנות)?? כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8600 GT טלוויזיה: Toshiba 47WL66E בניסיון חיבור לטלוויזיה אחרת (גם טושיבה, "32) קורה בדיוק אותו דבר. תודה!
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, יש לי טלויזיה HAIER 32 אינץ LCD דגם L32R1 1.במחשב אני מחובר עם כבל DVI לHDMI 5 מטר לא יודע איזה קטגוריה (כנראה נפלתי על קטגוריה 1) ורואים טוב, אבל אני לא מצליח להעלות מרזלוציה של 1024X768. האם זה המקסימום שאני יכול לקבל מהטלויזיה או שזה בעצם בעיה בכבל? סרטים וסדרות שאני מוריד רואים ממש טוב עם זה אבל טקסט כללי בטלויזיה לא רואים הכי טוב... 2.איך אני יכול לדעת איזה סוג פאנל יש לי בטלויזיה? תודה על העזרה, פיטוס.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
חיברתי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה windows xp ללא כרטיס מסך לטלויזיה 40" סמסונג שבסלון באמצעות כבל VGA רגיל המטרה היא בעיקר לגלוש באינטרנט ופחות כדי לראות סרטים. הבעיה היא שהרזולוציה יחסית קטנה וקשה לראות אתרים כמו שצריך, וכשאני מקטין לרזולוציה 600X800, אתרי האינטרנט נראים טוב, אבל אני צריך לגלול לצדדים כל הזמן. הייתי מעוניין ברזולוציה של 600X1024 או משהו דומה לזה, אבל אין לי אופציה כזו. אשמח לפיתרון
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך להמלצה שקיבלתי כאן, אני רוצה לקנות פלזמה 50". משום מה, אני רואה המון פלזמות שהרזולוציה שלהן היא 1024x768p שזו, עד כמה שידוע לי, רזולוציה של מסך מרובע ולא של מסך רחב. למשל: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22955433&af=2510&olcamp=120X600_new מישהו יודע מה המשמעות של זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי טלויזיה של טושיבה בדגם 42AV500. ואני מחבר אותה למחשב נייד שיש לו יציאת VGA. בחוברת הוראות יש מספר רזולוציות שמומלצות לכיוונון המחשב כשהוא מחובר לטלוויזיה. השאלה שלי האם ניתן לחרוג מהרשימה הזו, האם רזולוציה שלא רשומה שם עלולה איכשהו לפגום בLCD? הסיבה שאני שואל את זה היא מכיוון שאני רוצה לראות סרטים (ובעיקר HD) ומשום מה אני לא מצליח למצוא רזולוציה מתאימה שתוריד את השורות השחורות. אני יודע שעדיין אמור להישאר מעט אך כשאני מנסה השורות השחורות ממש תופסות חצי מהמסך ולא כמו נגינה מדיוידי למשל. שאלה נוספת, אם אני כן יכול לשנות את הרזולוציה האם לשנות אותה כל פעם לפי הסרט שמנוגן לדוג': 800*1920 534*1280 אלה דוג' מסרטים שהורדתי בפורמט MKV. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב מעט ישן (AGP...) עם כרטיס מסך ATI 2600 HD PRO OS: ויסטה המחשב מחובר למסך 19 אינץ דרך DVI ולמסך LCD 32 דרך VGA אני רוצה שהמסך 19 יהיה על רזולוציה של 1280X1024 וה-LCD על 1024X768 (לא תומך ברזולוציה של המסך 19) האם ניתן לעשות זאת? אם לא, מה אני צריך לעשות כדי לקבל תוצאה כזאת (חוץ מלקנות עוד מחשב...)? תודה מראש לכל העוזרים רגב
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי Audigy 2 כבר כמעט שנה, ורק אתמול שמתי לב שכאשר שמים את הרמקולים על העוצמה הגבוהה ביותר, אז יש רחש חלש שע"מ לשמוע אותו יש צורך לקרב את האוזן למרחק של 2 ס"מ מהרמקול. האם זה טבעי ? פשוט מוזר לי שגליתי את זה רק אחרי שנה :-X לא זכרתי דבר כזה בעבר
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי רעש מעצבן מהרמקולים ואני לא מבין למה, יש לי כמה סיבות למה לא: 1:דרייברים-התקנתי גם לכרטיס וגם ללוח את הכי חדש. 2: כבלים- החלפתי. בכל מקרה זה מוזר כי זה רק שאני מפעיל תוכנה או WINAMP או משחק כי כאשר אני לא לוחץ כלום אין רעש. וגם ב"צלילים" בלוח בקרה שיניתי ל NO SOUND. ככה שאני ממש אובד אצות לגבי הרעש המעצבן הזה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן את האוזניות הנ"ל וכאשר אני מחבר למחשב יש רחש(מאוד חלש אבל נשמע) כאשר לא מתנגן כלום. בזמן גלישה באינטרנט וגלילה של אתרים למשל נשמעים ממש רעשים סטטים בהתאם לתזוזת העמוד... ניסיתי לחבר ליציאה אחרת\כבל אחר שבא עם האוזניות(כבל בלי מיקרופון)\לחבר ישירות למגבר וזה עדיין ממשיך... יש לי גם siberia v2 שכאשר מחוברות למחשב אין את הרעש הזה... יש פה עוד מישהו עם האוזניות הנ"ל? אולי אני לא היחיד ואולי נפלתי על זוג עם דפקט תודה!
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך PowerColor ATI Radeon HD 5670 1GB, חיברתי אותו בחיבור HDMI לטלוויזיה HITACHI LCD 32 אינץ', אבל הטלוויזיה לא מראה כלום. ניסיתי לשחק בכל הרזולוציות בכל התדרים, עידכנתי דרייברים אבל עדיין לא מופיע בטלוויזיה כלום! מערכת הפעלה Windows 7 64 Bit כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה דרך חיבור DVI עם מתאם DVI-HDMI זה כן עובד. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לפני כמה דקות חיברתי את הקארבון לחיבור USB. המכשיר נדלק כרגיל, כתב IDLE ואז החיצים שזזים שהוא מחובר למחשב נעצרו. ניתקתי אותו ואז ניסיתי להדליק וכלום לא קרה. לחצתי ריסט ניסיתי שוב להדליק, ניסיתי לחבר למחשב אחר, כלום. כנראה שהחיבור USB היה דפוק או משהו. בקיצור כרגע נותרתי עם חתיכת פלסטיק יפה :'( המכשיר נקנה בארצות הברית לפני 3 חודשים בערך. שאלתי היא האם יש משהו שאפשר לעשות כדי להציל אותו? יש איזה יבואן בארץ? החברה בחול תוכל לעזור לי במשהו? עוד דבר ששמתי לב אליו שמאז שזה קרה המכסה האחורי חם בצורה מוזרה, יותר מכל מקרה אחר. הצעות עזרה ושאר ניחומים יתקבלו בברכה... :'(
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת איך נחשבים ה-dali blue או משהו מ-b&w תודה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש והגה+דוושות קצת ישנים והיציאה של ההגה לא מתאים לשום יציאה בכרטיס קול (ובכלל למחשב) המחשב רק תומך רק ביציאות של USB יש לי כרגע את הלוח אם GA-K8NF של ג'יהבייט הכרטיס קול מובנה עליו... ואין יציאה לגיימפאד להגה שלי... על הלוח הזה לא אמורה להיות יציאה לגיימפאד (להגה ישן)? אם לא אז אני אשמח להצעות לכרטיסי קול שגם יש בהםיציאה לגיימפאד וגם שיספקו איכות קול טובה... למה יש לי רמקולים דיי טובים... אם למשהו יש הצעות אחרות אני שומע תודה לכולם ביי
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-