אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה מגבר לרכב, שלא יהיה משהו מצויין ולא משהו גרוע מדי.. כרגע אני צריך אותו רק בשביל לחבר את האייפוד שלי לרכב, ואני לא רוצה משהו עם חברה ידועה מדי כי זה יצא לי יקר. אין תקציב מוגבל כרגע אבל שלא יהיה יקר !
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות רמקולים של אלטק, דגם ATP3, כי שמעתי שהם הכי מומלצים בטווח המחיר. אבל למרות כל ההמלצות, אני מעדיף לבדוק את איכות השמע שלהם לפני שאני קונה, רק שכל חנות שאני מתקשר אליה לא מסכימה לפתוח את הקופסה לפני קנייה ואין דגם בתצוגה! אז מישהו מכיר חנות, באזור המרכז, שנותנת לקונים לשמוע ברמקולים לפני קנייה, ויש להם את הרמקולים הנ"ל? פשוט יש המון חנויות בזאפ, ולא בא לי לבזבז חצי מהמחיר של הרמקולים, רק על שיחות פלאפון לכל החנויות :-X.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם . הביאו לי מערכת סטריו (חינם חינם) של החברה AIWA דגם NSX-S22, הביאו לי אותה ללא רמקולים. השאלה שלי מה אני יכול לעשות איתה בעצם? אפשר לחבר אותה איכשהו לכרטיס קול ובכך להשמיע במערכת דרך הרמקולים של המחשב ?(ATP3). יש למערכת מאחורה יציאה שנקראת AUX\VIDEO לפי מה שהבנתי זאת יציאה דיגטלית? וגם בכרטיס קול שלי יש גם כניסה דיגיטלית (LIVE 5.1 ) זה אמור לעזור איכשהו? . :-\ בקיצור אני פתוח לרעיונות .
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי עכשיו שמחיר שלהם ב רשת "עולם הקולנוע" 199 ש"ח ,למרות שבאתרים אחרים המחיר שלהם הוא מעל 700 ש"ח!!!רציתי לדעת מה קאטץ' פה?ואם יש מישהו יכול לתת לי חוות דעת עליהם. אני בכל מקרה יכנס לסניף שלהם ,לבדוק את עניין
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
אחרי שראיתי מפרט טכני ותמונות של Z680 מה זה התבאסתי... אני קניתי לפני איזה שנה וחצי - שנתיים את הרמקולים Z560 שהם בעצם אותו דבר רק 4.1 ולא 5.1, לא תומכים בSURROUND אמיתי של DOLBY \ DTS ובלי מגבר.. עכשיו הרמקולים שלי בכללי במצב טוב, למרות שלאחד מהם התפרק חלקית ה"כיסוי" של הרמקול ואיזה חלק מהכפתור של הM3D נאבד לי..אבל חוץ מזה הם במצב מצוין יש איזה מצב שאני אוכל למכור או להביא ליבואן \ לחנות ולקבל את הסט החדש עם תוספת תשלום או משהו? 8) לפי מה שראיתי הפסיקו לייבא את זה היבואנים של לוג'יטק אז בעצם הZ680 מחליף אותם, למרות שחסרים רמקולים בטווח שבין הHI-END לMID-END.. מה אתם אומרים? אני מבזבז את הזמן שלי בלחלום? נ.ב. - הרמקולים הZ560 לא מופיעים יותר באתר הרשמי ...
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני חשבתי לקנות וידאו חדש שמשולב בו DVD. יש לי וידאו ישן וכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש ואיכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? הוידאו הישן שלי מחובר דרך SCART לטלוויזיה, אז יכול להיות שבגלל החיבור הוא מקליט גרוע... ויש לי עוד שאלה על חיבורים שמתי לב שיש כבלים שמחוברים למחשב כמו S-VIDEO, RGB, HDMI... מה לדעתכם החיבור הכי טוב שקיים היום?
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לאחר שהרמקולים שלי שבקו חיים אני מחפש חדשים מבית טוב טווח מחירים עד 500 ש"ח. תודה המליצו לי על Altec Lansing VS4121 מה אתם אומרים? אני שומע את כל סוגי המוזיקה חשוב לי שיהיה באס טוב ואני גם רואה סרטים במחשב אז חשוב לי גם השמיעה בסרטים. הכרטיס קול שלי הוא מובנה בלוח אם ASUS P4P800 DELUXE
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, בעקרון אני מחפש המלצה למקרן פיקו, התקציב הוא עד 400$ עם חריגה אפשרית עד 100$. האם הVivtek Qumi q2 עדיין מחזיק בתואר תפו"א הלוהט בקטגורייה הזו? אם לא, אשמח להמלצות נוספות על מקרנים בקליבר דומה, אני הולך לצפות ממרחק של כ2-3 מטר או אפילו קצת פחות. אם יש עוד פרמטרים רלוונטיים שלא ציינתי אנא אימרו לי.
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות את ה-H10 ואני רוצה לדעת כמה סוללה כזאת עולה. עשיתי חיפוש ואמרו פה לבדוק אצל היבואנים אבל אני לא רואה אצלם את הסוללה הזאת. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי את ה Ultrasone HFI-500 בארצות הברית. אני עדיין לא בטוח אם אני כל כך מרוצה מהם - עם הדיסק דמו הם נשמעים מצוין. אבל שאני מחבר אותם ישירות למחשב או ל Ipod האיכות סאונד לא נשמעת מדהימה. אולי זה בגלל שהכרטיס סאונד שלי כבר על הפנים (Sound Blaster Live! Value) ואולי צריך לקדד את השירים שלי מחדש (כנראה שמים לב לאיכות סאונד ירודה יותר מאחר והאוזניות יותר איכותיות?). בכל אופן, יש לי בעיה. לפעמיים אני רוצה להקשיב למוזיקה דרך האוזניות, ולפעמיים דרך המחשב. מאחר וזה בעצם שני Outputs שמתמשים באותו כניסה יש לי בעיה. כל פעם שאני רוצה להחליף אני צריך להתחיל להזיז את המחשב. האם ישנה קופסת ניתוב שניתן בעזרתה להחליף בלחיצת כפתור (או משהו דומה) בין האוזניות לרמקולים? יש לי …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש פה קבוצה גדולה שממש מבינה ויש פה לא מאט שלא מבינים בכלל (כמוני) וכדי שבפורם ברמה כזאת יהיה כמה מאמרים/קישורים לאתרים אחרים שאפשר ללמוד מהם על הנושא אם אתם מכירים תפרסמו בבקשה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שמעו אני חושב לקנות את הרמקולים MX5021וAltec Lansing או את הFX6021 (לא יודע מה לבחור לבנתיים ) מה אתם אומרים ?? בקשר לכרטיס קול - אמרו לי שהרמקולים האלו ממש האיכותים אז עם קונים כאלו רמקולים חייב גם כרטיס קול ברמה! שיפיק את כול האיכות יש לי תכרטיס קול הזה שפעם שקניתי תמחשב אז אמרו לי שבלוח הזה יש כרטיס קול איכותי... זה הכרטיס קול Audio Adapter nVIDIA MCP2 - Audio Processing Unit (Dolby Digital) Audio Adapter Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface מה אתם אומרים כדאי לקנות כרטיס קול אחר או חבל על הכסף כי לא יהיה אבדל ששווה תכסף ? עם חובה לקנות כרטיס קול כי אני רוצה איכות ... אז איזה כרטיס קול כדאי לי לקנות ........ לא משנה מחיר אבל לא יקר יותר מדיי שיהיה ל…
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום. לרוב שאני שומע מוזיקה אני עושה את זה בזמן הריצה בחדר כושר. וכול פעם אני מעיף את החוט עם היד ומפיל את כול הנגן +האוזניות. לחרונה ראיתי גדם שאולי יכול לפתור לי את הבעיה אבל אני לא סגור על עינין השמע שלו. הוא לכם עם תבועו את דעתכם את המצור הוא אולי תיתנו אפשריות אחרות. הדגם שחשבתי אלוי הוא http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=logitech&Cat2Cat1ID=5038&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מחפש איזה אתר שמתעסק עם ה IAUDIO X5L שמעתי שיש אתרים שבונים כל מיני FIRMWARE ושיש אופציה גם להכניס משחקים ועוד כל מיני דברים בסגנון! אם מישהו יודע על איזה לינק בנושא אשמח לקבל מידע! בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לקנות נגן MP3 חדש וכנראה שאלך על ה- Zen Micro של קריאטיב. מכיוון שאין לי זמן לעשות סקירה מעמיקה של הנושא, רציתי לודא שאני לא עושה טעות ואולי כדאי לי ללכת על משהו אחר באותו המחיר (סביבות ה- 1200 ש"ח)... נ.ב על איזה צבע אתם ממליצים?
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים Solo7c של מיקרולאב, והשלט הפסיק לעבוד. קניתי שלט אוניברסלי לומד אבל... ואללה צריך ללמד אותו. מישהו יודע על חנות שמחזיקה את הרמקולים בתצוגה (באיזור המרכז)? או אולי למישהו יש בבית את הרמקולים ומוכן לארח אותי לכמה דקות? מבטיח להביא שוקולד בטעם USB ! המון תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
המחיר לא מוגבל. צריך אוזניות איכותיות מאוד לשמיעת מוזיקה וצלילים מאוד מדוייקים. בקיצור אוזניות מעולות . אני צריך גם לדעת איך מבינים את המפרט הטכני של אוזניות . תודה על ההקשבה ועל העזרה .
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
מכירים את הרמקולים האלה 2.1 ו4.1 מסדרת SOUNDWORKS ..? יש לי כאלה קטנים וכאלה טיפה יותר גדולים עם סאב אחר.. מה ההבדל
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
^^ מה אתם אומרים אפשר לסדר משהו בתקציב הזה? ד''א איך הרמקולים האלה? http://www.vnp.co.il/index.php?productID=801 יש לי העדפה לחברה הזאת.
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
צריך איכות סאונד טובה, עם מינימום רעשי רקע. תקציב בין 100 ל-150 ש"ח, ניתן קצת להתגמש. תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נוסף בעל כ.מסך EVGA GTX 285 SC. ברצוני לחבר אותו לטלוויזיה TOSHIBA 32" FULL-HD XV550. לכרטיס זה לא קיימת כניסת HDMI (בנוסף ל-2 כניסות ה-DVI הסטנדרטיות) בניגוד ל-GTX 295, שלו קיימת כניסת HDMI. בכל אופן, כרטיס המסך מגיע עם פלג DVI-to-HDMI שבעצם אני מחבר אותו לכניסת ה-DVI בכרטיס המסך ואליו מחבר כבל HDMI שהולך לכניסת ה-HDMI בטלוויזיה עצמה. עד כה ידוע לי מה נהוג לעשות. כעת, האם כניסת ה-DVI עם פלג DVI-to-HDMI תעביר גם אודיו ולא רק וידאו ? אם לא מה עליי לעשות ? עזרה בבקשה. שאלה נוספת, האם עליי לשנות את הגדרות האודיו במחשב בשביל איכות סאונד מקסימלית ? אם כן, כיצד ? (מערכת ההפעלה שלי היא XP) תודה רבה לעוזרים, סוף שבוע נעים.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלומות. יש לי כרגע בעיה במחשב וככל הנראה ההארדיסק הלך. יש לי את כל השירים שלי על הפוד והשירים שלי זה הדבר הכי חשוב לי במחשב שלי. נגיד ואני מחליף הארדיסק, איך אני מעביר את השירים מהפוד למחשב? זה אפשרי? עד כמה שאני זוכר תמיד שהתקנתי ווינדוס וחיברתי תפוד בהתקנה שלו הוא מחק את כל השירים. יש דרך למנוע זאת? איך מעבירים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
-
שלום אני מקליט במחשב החדש לי ויוצאת לי הקלטה גרועה מאוד (עוצמת אות הקלטה חלשה מאוד) כרטיס קול o/b על לוח אם Gigabyte P35C-DS3R עם דרייבר של realtech . מיקרופון דינמי prolux udm-328 unidirectional עם המאפיינים הבאים: frequence response :80-12K Hz impedance :450ohm sensitivity -80db+-3db כשאני מקליט על המחשב הישן שלי עם כרטיס sblive עם אותו מיקרופון הקלטה יוצאת טובה. מה עושים? שיניתי הגדרות הכרטיס אבל לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
כנראה שמחקתי או שפשוט נמחקה איכשהו התיקייה שבה צריכים לשים את הקובץ של הפירמוואר אז מה אני צריך לעשות? כי הגרסה במכשיר שלי לפי מה שהבנתי הינה 1.30 ויש כבר 1.40 ועוד מעט יוצא הפירמוואר החדש עם העברית!!!! וייי בבקשה תעזרו לי, תודה.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-