אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אוקיי חבר'ה אני צריך עזרה אני רוצה לקנות נגן אמפי3 מבוסס זיכרון פלאש ואני צריך המלצות לגבי נגנים טובים כי אני לא בדיוק מתמצא בתחום אני מחפש נגן עם 256 זיכרון,איכות שמיעה כמה שיותר טובה .עדיפות לצג דיגיטלי.התקציב לא יותר מ1,000 שקל,עדיף בסביבות ה700-800 שקל. אחרי בדיקה במספר אתרים בחול,מצאתי 3 נגנים שהם לדעתי הכי טובים כרגע: i-river ifp-790 creative muvo tx fm rio forge sport הבעיה היא שאלו הם דגמים חדשים ואני לא יודע אם כבר יש אותם בארץ אם יש לכם מידע לגבי אתרים מהם אוכל להזמין את הנגנים האלה או לפחות לברר את המחירם שלהם בארץ,זה יהיה מצויין
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת 5.1 על הבאס יש את השליטה לרמקולים הקדמיים האחוריים הבאס והרמקול המרכזי (שכחתי את שמו) (כל הרמקולים נשלטים על ידי פנציומטרים) שאלתי היא האם אני יכול לעשות מקלט אינפרא אדום שיוכל לשנות את עוצמת הקול או שיש איזה מקום שיכול לעשות לי את זה תודה בנוסף אני מחפש אתר שמוכר בטרייה לאייפוד דור 3 עם תווך שימוש ל 12 שעות תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
המערכת מיועדת למשחקים סרטים ולמוזיקה בין השאר . עד סכום של 1500 ש"ח ואם אפשר גם טיפים כדי שאני כם יוכל לדעת איך לבחור מתלבט בין החברות קראייטיב או לוגיטק או ימאה???!!! תודה תומר בכר
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
רמקולים קצת ישנים...,אני יודע. אני מתכוון לקנות כאלה ב450-500 יד שנייה. כאמור: Creative Labs Desktop Theatre 5.1 אני רוצה דעה ואם למישהו יש סקירה,-תודה.
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע ATP 3 אני לא מבין טוב ברמקולים אבל שהסאב פועל אז שומעים אותו חזק/בנוני אבל אני לא מרגיש אותו הוא חלש ביותר כחה זה צריך להיות? זה בעיה ברמקולים?
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
1.מה עדיף לקנות מבין הנגנים הניידים האלה? 2.מה היתרונות של הav340 על הav440? 3.האם גם לAV340 אפשר להעתיק תמונות ישירות ממצלמה דיגיטלית (לא זאת שמתחברת למכשיר אלא אחרת)? 4.מישהו יודע מה המחירים שלהם? 5.מה יותר איכותי archos או iriver?
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
האמת, לא נשאר לי עוד מה לפרט, אוזניות איכותיות יש לי אז כך שאני לא צריך כתחליף, אז על מה אתם ממליצים?? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אז ככה, אין לי בכלל ניסיון עם אוזניות, אז אני רוצה עזרה מכם, לאוזניות טובות שיעשו את העבודה על הצד הטוב ביותר בטווח המחיר הזה. הם יחוברו לקראייטיב אודיג'י 2 ZS אגב, שמעתי אצל חבר שלי באוזניות של 150+ שקל של Numark והם נשמעות לא רע בכלל, אז יש מצב למצוא אוזניות טובות ב500 בערך? בכל אופן, תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקווה בקרוב בעזרת השם להזמין ת'HD280 של סנהייזר. ורציתי לדעת איך אני יכול לעשות להם ת'ברייק אין הכי טוב, והכי איכותי. מישהו אמר לי משהו על Pink Noise, מזה ואיך? או כל דבר אחר מומלץ. בתודה, גבריאל.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי רסיבר YAMAHA מדגם RXV-1000 . יש לי שם המון כניסות ווידאו בתצורת S-VIDEO או RCA צהוב. רציתי לדעת איך אני יכול לנצל את הכניסות האלה כדי להעביר תמונה לדוגמא מהמחשב דרך הרסיבר ומשם לטלביזיה. נכון לעכשיו כדי לראות סרט מהמחשב לטלביזיה אני צריך כל פעם להחליף את הכניסה של YES בכבל שיוצא מהמחשב בגלל חוסר כניסות בטלביזיה. אני יודע שאני יכול לקנות מפצל ולהשתמש בו זמנית באותה כניסה לשניהם אבל שמתי לב שזה גורם להפרעות בתמונה .. עצה נוספת תתקבל בברכה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני רוצה עברית באייפוד שלי!!! לפני שבוע וקצת אני ואלון (S.I.K Snake) החלטנו שהגיע הזמן לשלוח לאפל אימייל בנושא, שלחתי, ומה קיבלתי - כלום! זה המכתב ששלחנו - (לכתובת האימייל הבאה - http://www.apple.com/feedback/ipod.html) I live in Israel and I am very pleased with my iPod but the lack of Hebrew support really bothers me, so I wanted to ask you when the iPod will have Hebrew support. Thank you, Tomer. כן, קצר, אבל די ממצה את העניין. אגב, אני אשמח אם עוד אנשים יכתבו להם בנושא, חשוב להסביר להם שכל מה שהם צריכים לעשות זה להוסיף פונטים עיבריים, אין טעם לתרגם את כל התפריטים לעברית. אני מאמין שאם הרבה אנשים יכתבו הם יענו בסוף. אה, ושתפו אותנו בהצעות שלכם ובמכתבים שת…
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
איך הרמקולים האלה - YAMAHA דגם TSS-1 ? הם עולים בסביבות 1000-1200בחנויות אבל אני משיג בזול משהו כמו 500 שקל אבל שמעתי שהם לא משהו ובכל זאת יש רמקולים בסביבות 500 שקל של LOGITECH Creative ו ATP-3 של ALTEC LANSING ואני לא יודע מה לבחור! אני מחפש רמקולים בשביל הכל סרטים משחקים מוזיקה ולכן חשוב לי האיכות של הרמקולים לכל אחד מהדברים.
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
דבר ראשון אני מרוצה מאוד מאוד ממנו הוא יפה עיצוב טוב ואמין ביותר קל לשימוש ויש אפילו תפריט ואירקולייזר עם 10 אפשרויות +כיוון אישי שלך! וקבלתי גם אוזניות מקוריות של IRIVER והם טובות ... אני יקנה אחרות יותר מאוחר עכשיו השאלה שלי איך אני מעדכן את המכשיר... אני צריך חיבור מיוחד ...? בבקשה תעזרו לי תודה.
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי! כפי שאתם יודעים (או לא), קניתי מיני דיסק חדש. עכשיו אני רוצה לקנות לו אוזניות אלחוטיות. עכשיו, הבעיה היא, שבאוזניות אלחוטיות רגילות יש את המשדר הזה שמהווה מעיין בסיס לאוזניות. עכשיו אני לא יכול לטייל עם המשדר הזה ברחבי ת"א ולשמוע מוזיקה... מסכימים? אז יש לכם פתרון? אולי אוזניות עם משדר ממש קטן... אם לא קיים דבר כזה / אין לכם פתרון, אז אני מבקש המלצה על אוזניות לא אלחוטיות, אבל שיהיו טובות. התקציב הוא איזה 500-600 ש"ח, אבל אם יהיה רק דגם אחד או שתיים של האוזניות האלחוטיות שאני רוצה והם יעלו יותר, תגידו, ואני אשקול אם זה שווה את ההפרש. תודה!
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd460167702.htm אני לא יודע כמה אנטישוק יש בו...? הוא קורא צרובים... ? אלה השאלות היחדיות שלי רק רציתי לדעת עם שווה לקנות אותו... תןדה
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות רמקולים של CREATIVE את הדגם 2.1 2500 אני מכיר, במספר חנויות אמרו לי שאיסטרוניקס כבר לא מייבאים אותם לארץ מכיוון שהם ישנים ויש דגם אחר שנקרא LX220 מחיפוש קצר בגוגל הגעתי לזה שאין זכר לזה באתר של CREATIVE העולמי אלא רק בכל מיני אתרים זרים (יענו ביפנית/סינית/תאילנדית ?!?!?!?!) בקיצר, מישהו שמע משהו על ה LX220 האלה? מבחינת המפרט שלהם הוא אותו מפרט, תודה!
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
מדובר במערכת הזאת: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7032347&type=1&product=1&= אני יודע שתגידו רמקולים זוועה חברה אבל זה מה יש ולא משנה כבר... עכשיו השאלה ... נגיד והיתם רוכשים את הרמקולים האלה .. עם איזה רסיבר הייתם משלבים אותם? בתקציב עד 1700 שקל...
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוקיי אז אני מנחש שלא יהיה קל מדי לפתור את הבעיה שלי.. הקול הפסיק לעבוד במחשב שלי.. פשוט הפסיק לגמרי... יש לי את הלוח albatron k8x800 proii והכרטיס קול onboared envy24 7.1 (אני חושב..) בכל מקרה... הסאונד פשוט הפסיקר לעבוד לי עדכנתי דרייברים ניסיתי לחבר את הרמקולים גם בחיבור הרגיל על הלוח וגם בכרטיס שאפשר להתקין החלפתי רמקולים אך שום דבר לא עבד! מישהו יכול לעזור לי? :\
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מרגיזה ביותר עם הכרטיס קול, במשחק AMERICAS ARMY שאני בוחר בהגדרות קול HARDWARE + EAX הכרטיס קול מחסיר סוגות של קולות, כמו צעדים, ודברים כאלו, כיאילו יש לו איזה באגים או משהו אין לי מושג. מישהו יודע איך אשפר לסדר את ההגדרות של ה HARDWARE כדי שישמעו כמו שצריך !?!?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מבקש לדעת איזה מבין שני הסטים הבאים הינו היותר איכותי מבין השניים מבחינת איכות הקול: Creative INSPIRE 5.1 T5400 Altec Lansing ATP3 2.1 תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב לאחר שנתיים בערך שאני מסרב בתוקף לקבל את היותו של האייפוד מכשיר איכותי הכלתתי לנסות ורכשתי אחד כזה (10 גיגה דור III החדש) איזה מכשיר דפוק - זה מדהים. אזנכון הוא מגיע באריזה מושקעת והוא ממש קטן ויפה אבל מה בסך הכל ביקשתי ??? כפתור STOP אין כזאת חיה . אני מניח שבעוד 4 דקות בערך כבר יתנפלו עלי כל בעלי האייפוד פה , אבל אולי זה לטובה . למה הוא כל כך מתוסבך ? למה אי אפשר להעתיק עליו קבצים ולשמוע אותם (הרי זה מה שאפל התגאו כל כך ) פשוט אכזבה אחת גדולה מבחינתי . עכשיו צריך למצוא דרך להפתר ממנו , ולחזור להשתמש במכשיר הישן והפשוט שלי . אשמח לקבל תגובות , הערות
-
- 78 תגובות
- 6k צפיות
-
-
ההודעה הזאת היא רק מידע לבעליי אייפוד ישן הזמנתי מאתר בשם http://www.eurobatteries.com בטרייה של אייפוד 1600MA דור ראשון שאמורה להחזיק 12 שעות היא החזיקה לי קצת יותר מ12 שעות בתכלס האתר נמצא באנגליה ועבר בדיוק שבוע מרגע שהזמנתי עד שהגיע ההזמנה ועכשיו האייפוד כמו חדש המחיר היה בסביבות 30 ליש"ט אבל שווה כל רגע וזה כולל דמי משלוח אז למי שיש כבר בטרייה ישנה של אייפוד ורוצה להחליף אני ממליץ מיקי
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
לא חשוב לי העיצוב של הדיסקמן, אני לא צריך שיהיה בו רדיו, אני צריך שיקרא רק פורמט של MP3 (השאר מיותר בשבילי). רק חשוב לי שהדיסקמן יהיה איכותי (בייחס למחיר), ושלא יעשה לי הרבה מאוד בעיות (למרות שאני לא יודע איזה בעיות בדיוק יכול לעשות דיסקמן ???). תקציב: 200 ש"ח (ואם אפשר בבקשה שהמחיר יכלול מחיר משלוח). אם התקציב נמוך מדי ואין אפשרות לקנות דיסקמן איכותי במחיר כזה, אז תגידו בבקשה איזה תקציב כדאי לי להעלות, אבל אל תגזימו כי אני קצת לחוץ בכסף.
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
בדקתי קצת בZAP וקראתי ביקורות של אנשים שקנו מכשירים שונים והבנתי שהלהיט התורן בטווח המחירים הנ"ל הוא ה-XORO HDS400PRO וגם קצת התרשמתי באתר שלהם (נראה נחמד בסה"כ חוצ ממלא שגיאות כתיב : ) קיצר, יש למישהו אי אילו השגות לגביו ואולי המלצות למכשירים אחרים באותה ליגה? תודה על שיתוף הפעולה
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-