אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
על מה אתם ממליצים?? אני מוכ רפשוט מצלמה דיגיטלית ב-2500 שקל ואני צריך למצוא משהו לקנות במקום זה. אני רוצה לשדרג גם את המחשב אז אל תגזימו בבקשה. גג 1700 ש"ח. שווה להוציא כ"כ הרבה כסף על זה? חשבתי על האייפוד. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=218_239_1217&products_id=7102 אני יכול להשיג ב-1750 ש"ח את הדגם של ה-20gb, אבל זה דור יותר ישן נראה לי... לא יודע. מה דעתכם? ומישהו יכול להסביר לי מה בדיוק אני יכול לעשות עם המכשיר ששוה להוציא עליו כמעט 2000 שקל? ואגב אפשר להשתמש בו כהארד דיסק נייד???
-
- 74 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הטלוויזיה היא לסבתא שלי ככה שפונקציות לא ממש חשובות, בעדיפות מסך שטוח. התקציב הוא עד 3500 פלוס מינוס. תודה
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
חברה... קראתי אולי 546345136 סקירות על האוזניות הללו.... ודיי נדלקתי על העניין.... ממה שראיתי.. הן מעולות למשחקים ודיוידי... וקצת פחות טובות למוזיקה נטו... אבל עדיין לא נורא... עכשיו... מה נראה לכם ? שווה לקנות אותן ? במחיר של פחות מ300 שח... למישו יש אותן כאן ? איך הן ? מה אתם אומרים???? יש משו יותר טוב בסביבת מחיר הזאת ? כמובן לא סראונד כי אלו האוזניות סראונד היחידות שיש היום... איפה אני כול לשמוע אותן ? צודההה לעוזרים !!
-
- 56 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת מיקרו קטנה של סוני אני רציתי לשאול האם ניתן לחבר לה ליציאה אחת 2 רמקולים, ואם כן האם יגרם נזק. אם שם הדגם נחוץ תגידו לי ואני יכתוב אותו. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
זה נכון שבPMP אפשר להחליף את הבטריה בלי לשלוח לIRIVER אלא לקנות ולהחליף לבד בבית?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי מספרי נגני MP3, שיש להם אופציה להציג את המילים של השיר. ויש לי כמה שאלות: 1)איך זה עובד ? 2)האם צריך לצרף קובץ טקסט לנגן (כאשר מעבירים את השירים) ? 3)האם בכל השירים האופציה קיימת, או רק בחלק ? 4)למי שיש את הנגן, זה עובד בצורה טובה ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני יודע שיש על זה דיון רק שיש לי שאלה באיזה מכשירים יתמוך העברית?.... ואיך אני משיג כזה דבר ... תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מכשיר משולב וידאו/דיוידי העונה לשם lg v782nwk, ויש לי גם טלויזיה וממיר של YES. עד היום הממיר היה מחובר לטלויזיה ע"י שלושה כבלים (אדום/לבן/צהוב), והדיוידי/וידאו היה מחובר ליציאה בשם RF (כבל שחור-בכל צד חיבור אחד). הכל היה טוב ויפה, היה אפשר לראות וידאו ודיוידי, אבל אי אפשר היה להקליט. אמרו לי שזה בגלל אופן החיבור. באיזה אופן אני אמור לחבר את כל המכשירים ? (הממיר עובד על תחנת AV, והוידאו/דיוידי על תחנת 0) תודה מראש לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
תודה רבה אנשים זה חשוב http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7059361&product=1&type=1&= למקרה שהלינק לא יעבוד הנה המפרט הרסיבר כולל את כל המפענחים העדכניים: Dolby Digital, Dolby Digital EX, Dolby Prologic I/II, DTS, DTS Neo:6, DTS-ES 6.1 matrix, DTS-ES 6.1discrete עוצמת שמע מקסימלית: 95W X 6 (כולל הגברה לסנטר אחורי). יחס Damping Factor גבוה במיוחד 100, וממיר דיגיטלי 96 KHz / 24 Bit המאפשרים השמעה איכותית במיוחד של מוסיקה ללא עיוותים. מעבד סראונד 32bit חדש (YSS 938). 24 מצבי סראונד הכוללים השמעת סטריאו ב-6 ערוצים ומגוון מצבי Cinema DSP להשמעה ב- 6.1 ערוצים ומתן תחושת קולנוע אמיתית. מצב Silent Cinema לשמיעה באוזניות עם עיבוד DSP מ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שווה היום להשקיע במכשיר DVD ללא תמיכה ב- Divx ? מישהו יכול להמליץ לי על חברה ? (אני אאלץ להסתפק מהמבחר שיש ב'מחסני חשמל' כאשר אני אלך לקנות מכשיר)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני משחק משחקיי רשת וסאונד משחק תפקיד חשוב גם לחוויה וגם בלאדרים ומשחקים רציניים. אני משחק AA והבעיה בכרטיס קול שלי ה- CMEDIA 6CH שבחלק מהמפות הוא מעלים קולות של צעדים ודברים כאלו אנשים סירבו לנסות לעזור לי פה והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס קול בסכום סימלי יהיה מצויין לאוזניות ושיתמוך ב EAX ובאיכות שמע גובוהות מאוד. חשבתי על 5.1 SBLIVE VALUE אבל האם יש משהו שיהיה לי יותר טוב ? בנוסף הייתי רוצה לקנות רמקולים 5.1 שלא יעלו הרבה אבל יתנו איכויות גבוהות. ראיתי את הרמקולים הבאים - http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?pid=372&cat=4 נראה מאוד מפתה לסכום היחסים קטן ? אבל האם הם שווים משהו ?! אשמח לקבל חוות דעת ועזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
היי המישפחה שלי צריכה לקנות מחליף דיסקים שיתחבר לרדיו-טייפ המקורי של הרכב (קווליר 96') אז חשבנו לקנות את הדגם הבאה: SONY CDX-565MXRF http://www.xplodsony.com/products/?CATEGORY=Changers&MD=CDX-565MXRF אבל אמרו לי שצריך שיהיה לו FM כדי להיתחבר לרדיו המקורי, האם זה נכון? האם אתם ממליצים על מחליף דיסקים אחר בתקציב הזה?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מינידיסק...כמובן שיד שניה. מה הדבר שהכי חשוב שאני יבדוק במהלך הקניה????? (אני מחפש דגם פשוט,אפילו הכי פשוט,אבל שזה יהיה מינידיסק,עם מטען... עד מחיר של 300 ש"ח)
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני טס לשוויץ בקרוב ואני רוצה לסחוט מההורים רמקולים ברמה.. הבעיה שאני לא ממש יודע מה התקציב שלי. בכל אופן לגבי 5.1 בתקציב גבוה יש את הz680 כמובן ובתקציב יותר נמוך את ה t5400. לגבי 2.1 יש atp 3 \ 2100 לתקציב נמוך ולתקציב יותר גבוה יש את הפרומדיה 2.1 או הרמקולים המפתים של אלטק fx6501 או משהו כזה. שאלתי אליכם ידידי : יש עוד דגמים מומלצים באחת הקטגוריות פה? ואיך הi trigue של creative? וגם הקליפש פרומדיה 4.2 נראה מגרה... ;D *המערכת מיועדת למוזיקה בעיקר אבל גם למשחקים וקצת לסרטים. **סאב חזק חשוב ביותר. ***תקציב עד 250 דולר בערך במקרה הכי יקר. ****4.1 \ 6.1 \ 7.1 יכול לבוא בחשבון.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי את הלוח ABIT NF7-SL והיציאה של המיקרופון לא מתפקדת, ניסתי את כל ההגדרות ובדקתי וזה לא עזר, למרות שהמיקרופון פעל בליין אין. אני רוצה לחבר עוד כרטיס קול שישמש רק למיקרופון, יש לי איזה creative 4.1 או משהו כזה לא תוכל להיות בעיה שרק המיקרופון מחובר לשם?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מחפש נגן mp3 עד 800 שקלים... בגלל שהתקציב הוא לא גבוה במיוחד, נראה לי שאני אלך עד נגן שמבוסס על זיכרון פנימי של לפחות 256 mb. יש איזה שהיא המלצה על נגן טוב (מחברה טובה) שמשמיע מוזיקה איכותית ולא יעבור את התקציב? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין מספר דגמים של DVD שאני יכול לקנות בהנחה של 300 ש"ח מהמחירים שכתבתי פה. הייתי שמח לקבל רשמים ממי שמכיר, כמו כן הבנתי שיכולה להיות בעיה עם החיבור לטלויזיה- יש לי טלויזיה בת 10 בערך - יש סיכוי שהDVD יתחבר? הדגמים הם: OLYMPIC 5151 שעולה 400 ש"ח וכולל חיבור למחשב. HYUNDAI HV-DIV 3899 מחיר 625 - אומרים עליו (בתגובות גולשים) שהוא לא קורא כתוביות - הכוונה לכתוביות שעל MP3 או כל דיסק? לא הצלחתי למצוא תשובה לכך. TOSHIBA SD34 שכולל גם וידאו ועולה 1390 - שווה לי להשקיע במכשיר משולב (אני צריך גם וידאו) תודה רבה רבה למשיבים!!! ויום טוב, אריק
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מכל האוזניות שיש כאן: http://www.kijkshop.nl/online/Shop/product_list.asp?catalog%5Fname=MainCatalog&category%5Fname=Hoofd%2D%2F+Oortelefoons&category%5Fpath%5Fsegment=Stereo+draagbaar&pathN0=Stereo+draagbaar&pathV0=http%3A%2F%2Fwww%2Ekijkshop%2Enl%2Fonline%2FShop%2Fcategory%2Easp%3Fcatalog%255Fname%3DMainCatalog%26category%255Fname%3DStereo%2Bdraagbaar יש משהו שמשתווה בכלל ל HD 280?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כיצד אני אמור לחבר את כרטיס הקול לרסיבר כדי לקבל את הביצועים שהרסיבר יכול להפיק.. יש לי רסיבר לא הכי חדש(kenwood KR-V8090) ,בלי יציאה אופטית וכרטיס קול מעפן.. השאלה שלי אם שווה לי לקנות כרטיס קול יותר טוב..וכיצד לחבר אותו לרסיבר.. כרגע אני מחבר אותם בכבל רגיל עם מעביר..
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
שלום! אני כבר הרבה זמן רוצה מערכת קולנוע ביתי לסלון (לא להשקיע יותר מדי) אבל אני ממש לא רוצה להתחיל להעביר כבלים לאורך הסלון והמבנה שלו לא מאפשר להעביר אותם בלי שיראו אותם. עכשיו, יש פתרונות כמו במערכת של bose 3-2-1 שזה כאילו שני רמקולים וסאב שמדמים מערכת סראונד, אני לא יודע כמה זה באמת עובד אבל זה עולה בסביבות ה14K שזה מחוץ לתחום... חשבתי אולי לקנות מערכת 2.1 ולחבר אותם בכבלים לרסיבר, והרמקולי סראונד יקנו בנפרד (2 מאותו סוג של השניים הקדמיים) ויהיו מחוברים ע"י משדר ומקלט סטריאו כמו הICTV שמוכרים עכשיו בכל מקום... http://www.wallashops.co.il/mall_sites/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=1AGiCTV_TUKIA אז רציתי לדעת איך האמינות של המשדר הזה, אם יהיה דיליי או בעיות אחרות ו…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה המשמעות של מספר הערוצים בכרטיסי קול תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני יודע שאי אפשר להוריד שירים עדיין בישראל אבל יש לי כמה שאלות ואודה לכם אם תענו לי אגב זו תוכנה נוחה ומסודרת מאוד גם בלי השירות של הורדת השירים (מומלץ לכולם) היא תוכנה חכמה 1)האם יש סיכוי שהשירות יגיע לישראל ואם כן מתי? 2)אם אני מוריד שיר מהאייטונס האם צריך להוריד אותו ישר לאייפוד או שאפשר לשמוע אותו גם על המחשב? 3)האם השירות של real (החדש) ששיר עולה בו חצי דולר עובד בארץ? תודה רבה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מה אתם אומרים איזה רמקולים אל תיתחשבו במחיר לפי הנתונים אני נוטה ל 2100 (וגם יופי) אבל יש לו רק 2 יציאות של 1 אינצ' לעומת ה ATP3 שיש לו 2 של 26 מ'מ (אם אני זוכר נכון) ואחד למטה של 3 אינצ' אבל הבאס של ה2100 אוכל את הATP3 מה אתם אומרים? ה 2100 - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=2144 ה ATP3 - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=786
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי בדיוק החלפנו לשברולט קווליר והרכב בא עם מערכת של קלטות (המרובעים המסריחים) אז בדקנו ואם נחליף את המערכת אנחנו ניצטרך לקרוע את הפאנל, אז חשבנו אולי לקנות צ'נג'ר ולחבר אותו למערכת ואז יהיה לנו גם מערכת דיסקים. אז אבא שלי נוסע לארה"ב אז הוא יקנה שם, אני צריך המלצה לצ'נג'ר לדיסקים שיהיה לו יציות למגבר ושיקרא mp3 התקציב עד 200 דולר תודה רבה לעוזרים Install
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-