אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=394&vmenu=8 מישהו שמע על הדגם הנ"ל? ממליץ?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
יש לי רק שאלה אחת... איך מקליטים? יש מקרופון חיצוני? תודה.
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, אני מה שנקרא גיימר ואני מתבלט בין שלושה אוזניות שהם בסביבות אותו מחיר: 1. Sennheiser HD201 http://www.sennheiser.com/sennheiser...sf/root/500155 מחיר: 150 (ד"א האם יש הבדל בין גרסאת הDJ לגרסאת הGAMING?!) 2. Logitech Precision Gaming Headset http://www.logitech.com/index.cfm/ga.../2986&cl=us,en מחיר: 120 3. AKG K 412 P http://www.akg.com/personal/cproduct...nguage,EN.html מחיר: 140 תודה, עילם.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. האם כל קובץ HD בפורמט MKV תומך בסראונד 5.1? תודה
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. אני מחבר את המחשב למגבר סטריאו חיצוני דרך הכרטיס קול, כרטיס און בורד פשוט. בווליום לא גבוה במיוחד אני שומע רעש רקע, מן רחש כזה, וגם זמזומים כשאני מזיז את העכבר לפעמים, וכשהסידירום קורא נתונים או משהו כזה. אני חושב שהבעיה בכרטיס קול. האמנם? אם כן, כרטיס קול כמו קרייאטיב לייב יספיק בשביל לפתור את הבעייה ולהוציא סאונד נקי?
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ראיתי שיש כאן כמה אנשים שמבינים אז אם תוכלו לעזור אשמח מאד. אני מחפש אוזניות קשת עם מקרופון למשחקים עדיף כאלו שאפשר לפרק את המקרופון כשלא צריך אותו. התקציב שלי 200-300 ש"ח אבל יש לי גם גישה לארה"ב אז אם אפשר למצוא שם אזניות במחיר הזה זה גם הולך. עשיתי חיפוש קטן בפורום לפני זה וראיתי שממליצים על Sennheiser PC130 רציתי לדעת אם: 1. אפשר לפרק את המקרופון 2. מה זה Noise Canceling Microphone האם זה פוגע באיכות הקול 3. האם יש אוזניות יותר שוות בסביבות אותו מחיר?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ביקרתי בחנות שלא אציין פה את שמה, שרכשתי בה לא פעם מוצרי חשמל לבית ואני מכיר את בעל המקום כסוחר ממולח אבל מעולם לא רימה אותי. בחנות זו משווקים גם מסכי הפלאזמה של פנסוניק. הבעתי התעניינות בPV80 בגודל 50, והבחור הבטיח לבדוק מול יורוקום זמינות ומחיר עדכני וציין בפני שיש לו שם קשרים. למחרת בבוקר התקשר אלי והודיע לי בשמחה שהצליח לשריין עבורי יחדה אחת של PV80 ובמידה ואני מעוניין יעביר אליהם את ההזמנה והם יתאמו איתי ישירות את מועד ההובלה וההתקנה. אמר שזה יקח עד 3 ימים. בנוסף אמר שאני לא צריך לשלם לו כלום עד שהמסך יסופק אלי הביתה על ידי יורוקום. גם בעבר מעולם לא ביקש כסף לפני שהמוצר סופק לשביעות רצוני המלאה. אז עכשיו אני מחכה, ותוהה אם באמת אקבל מסך חדש באריזה או שבסוף יסת…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי ביקורת{אישית וקצרה} על אוזניות Sony mdr ex71? אשמח לתגובות של כמה, כדי לדעת עוד דברים עליהן. תודה מראש. עריכה: חשוב להדגיש שמי שמסקר צריך גם היה לשמוע אותם קודם.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני קצת לא מבין וצריך עזרה האם כל כרטיס ממוצע בשוק כיום מכיל יציאות אופטיות? מדובר ב SPDIF, נכון? ולמה יש כאלו שאומרים שמדובר ביציאה משולבת שיכולה להיות אופטית מצד אחד וקוקסיאילת מצד שני (בעזרת מעביר נניח), מה ההבדל ומה המשמעות של זה? בתודה
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מאתיים שקל, ורציתי להוציא אותם על כרטיס קול, בגלל שפעם אחת כשהתעסקתי עם הכרטיס מסך כדי לנקות אותו, פגעתי בלוח אם, ומאז יש לי בעיה עם הקול (אני בטוח שזו בעיה עם הלוח אם). אז כנראה שאין לי ברירה אלא לקנות כרטיס קול. הייתי רוצה לקנות כרטיס קול, הכי טוב שאני יכול להשיג ב200 שקל בארץ. שמתי לב לCreative Audigy SE וVALUE, שעולים 165 ו175, מי מבינהם עדיף? (לא משנה, הבנתי שVALUE עדיף) ואם יש כרטיס יותר טוב מהם בסכום הזה, אנא הציעו. אני לא מבין גדול בתחום... נ.ב שכחתי להגיד שהכרטיס מיועד בעיקר למשחקים, ולשמיעת מוזיקה, לא משהו רציני.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אחרי שקניתי רמקולים Z5500 של לוגיטק, הגעתי למסקנה שכרטיס הקול במחשב הנייד שלי פשוט מבזבז אותם. אחרי בדיקה קצרה בשוק המקומי ראיתי שבעצם למחשבים ניידים אין הרבה פתרונות USB. שללתי באופן אוטומטי את הכרטיסים הבסיסיים מאחר ואין להם תמיכה ביציאות דיגיטליות ולכן לא הרווחתי פה שום דבר. בעצם נשארתי עם שני דגמים: Creative SB Live 24bit USB Creative SB Audigy 2 NX נכון, יש גם את דגם ה-ZS בתצורת PCMCIA למחשבים ניידים, אבל הוא גם מקפיץ את המחיר וגם אני לא אוכל להשתמש בו אחר כך במחשב רגיל אז אני מבקש לא לזרוק הצעות עליו. למי שמעוניין, טבלה שמשווה בין הדגמים הניידים של קריאטיב אפשר למצוא פה: http://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9103…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
מערכת שמע לסלון - אז קראתי בכתבה באתר אחר שקודם קונים רמקולים ואחרי זה מתאימים להם מגבר, ולא להיפך. יש לי כמה שאלות בנוגע לרמקולים: ראיתי שיש רצפתיים, מדפיים וקטנים כאלו שתולים על הקיר (לא יודעת אם יש להם שם). איך מחליטים מה עדיף מבין השלושה? מבחינה אסתטית ומבחינת נוחות אני נוטה לקנות זוג רצפתיים שישבו משני צידי המזנון בסלון - אבל אין לי מושג איך בוחרים רמקולים. יש מדריך כלשהו? אילו חברות מובילות בתחום?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת סטיראו די ישנה אבל טובה של Marantz MX550. לפני כמה ימים התקלקל אחד הרמקולים ושומעים ממנו מאוד חלש.. כאילו לא מגיע אליו חשמל או משהו.. ממש חלש ויש הרבה טרבל כזה... עכשיו, מספיק לי מה שיש לי. אני לא צריך מערכת כמו שיש לי פה.. השימושים שלי הם רדיו מוסיקה וקצת סרטים במחשב.. ה2 רמקולים מספיקים לי תאמת. אני לא משתמש בטייפ שבמערכת, וגם לא ב CD.. רק ברדיו וב AUX. הרדיו זה קטע די חשוב כאן תאמת.. נכון שאפשר לשמוע רדיו באינטרנט אבל אני מעדיף שיהיה לי רדיו איכותי עם קליטה טובה שגם כשהמחשב סגור אני אוכל להשתמש בו. אני לא יודע מה כדאי לעשות... 1. לתקן את הרמקול - לא יודע אם זה שווה בכלל אם מערכת כזאת שבאה מלפני 10 שנים בערך.. 2. לקנות זוג רמקולים חדשים - לא יו…
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
תודה לכל מי שעזר, בסוף הלכתי ו קניתי בחלילית את האוזניות RP21 של Eqation. רק עכשיו קניתי אבל עדיין התרשמתי מכמות הצלילים שאני לא שמתי לב מקודם באוזניות הישנות שלי. (JBL 220 ref) אולי אני יביא התרשמות יותר עמוקה אחרי שאני יעשה להם BURN IN של כמה ימים. שוב תודה.
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לאייפון השאלה היא אם ללכת על BEATS או כי הבנתי שביחס למחיר הם לא שווים את הכסף. כל הצעה אחרת תתקבל בברכה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה ממומחי הפורום לרכישת שתי טלוויזיות: 1. לסלון - מרחק צפיה -3.85 מ' חדר מואר שימושים - יס (מקס טוטאל,כולל ערוצי HD), חיבור לWii, חיבור למחשב דרך רשת ביתית. תלת מימד *לא חייבת להיות SMART TV *לטלויזיה תחובר מע' הגברה קיימת - pioneer htz212bd 2. לחדר שינה - מרחק - כ 3.5 - אך יש מגבלת רוחב קיר עליו יותקן המסך - 105 ס"מ . שימושים - בעיקר צפיה בתכנים דרך המחשב/סטרימר תקציב לשתי הטלוויזיות - 8000 ש"ח תודה :-) בחנויות קיבלתי המלצה ל : philips 47 pfl4307h - לסלון philips 32 pfl3207h - לחדר שינה מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שאני מחבר את המחשב לטלויזיה יוצא רעש סטטי מהרמקולים של הטלויזיה שרק הממיר מחובר אין רעש שרק המחשב מחובר אין רעש יש דרך ששניהם יהיו מחוברים ולא יהיה רעש...?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות אוזניות סראונד ב-600 ש"ח. אני רוצה שהן תהיינה 7.1. אמנם אני לא איזה DJ, אבל אני כן שומע מוסיקה+משחק במחשב, ואני מאלה שלא מוכנים להתפשר על משהו לא איכותי. אני רוצה שהן תהיינה נוחות, ואני צריך שיהיה להן מיקרופון. עדיף לי שהן תהיינה אטומות מצלילים. רק לשם המחשה, אני כנראה אחליף אותן ברמקולים שלי, לוג'יטק X-540. לא אכפת לי באיזה מדינה החנות, גם אם החנות לא עושה shipping לארץ (אני גר גם בניו יורק, לשם כל חנות שולחת). לדעתי אלה יהיו טובות: http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/headsets_microphones/devices/5095&cl=us,en הן באמת כ"כ טובות? או סתם אוזניות צעצוע יקרות? תודה לעוזרים!
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מגבר של רכב בבית שהוא 2 ערוצים ויש לי גם מערכת איווה ישנה שהיא גם 2 ערוצים,אני מעונין לחבר את המגבר של הרכב למחשב/מערכת כך שיהיה לי 4 ערוצי הגברה,איך עושים כזה דבר?,יש לי לוח M אסוס P5B והכרטיס קול הואADI AD 1988A אני חושב ויש לי דריבר במחשב שניקרא SOUNDMAX
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעוניין לקנות סטרימר לניגון סרטי 720/1080P. אין צורך ברשת אלחוטית/קווית, BR, 3D, וכו. רק רוצה לחבר HD נייד ולנגן סרטים עם כתוביות בעברית. תקציב עד 500 ש"ח אבל עדיף כמה שפחות. מה דעתכם על Xtreamer SideWinder? 300 ש"ח בKSP.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות לגבי רמקולים לסלון. בסלון יש לי טלוויזיה המחוברת ל HTPC בתור מקור יחיד. עד לאחרונה היתה לי שם מערכת אודיו רצינית, אבל הנ"ל הועברה לחדר אקוסטי נפרד ושם אני שומע מוזיקה. אז כרגע בסלון אין כלום. אני די נהנה מהספייס שהתפנה פתאום, ולכן מחפש משהו מינימליסטי שישמע סביר. סביר = שישמע נקי ככל האפשר ובווליום בינוני +. מועמדים בקנה: 1. המועמד המוביל- Soundsticks 3. נראים מיליון דולר, ולא יקרים. השאלה רק איך נשמעים. 2. מועמד פחות מוביל- Creative T3. נראים יותר צעצוע שפחות מתאים בסלון, והביקורות מדברות על באס אימתני. 3. עוד אחד פחות מוביל- Logitech Z623. גם די צעצועיים למראה. כמו כן, היו לי Z523 שנשמעו פשוט קטסטרופה, בלי גבוהים בכלל, אז אני קצת חושש מה Z623. מא…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כשאני מחבר את הממיר של יס התמונה עובדת בסדר גמור,זה מחובר באנלוגי כשאני מחבר את המחשב בHD אז יש או סאונד או תמונה,אני לא מוצא את המקור לבעיה... מישהו נתקל בזה פעם? בנוסף,אני רוצה שישמעו גם מהטלויזיה וגם מהרמקולים כשהחשב מחובר...אפשרי? תודה רבה....
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי סאב-וופר ראתי סרט כיביתי למחרת הסאב לא הוציא סאונד עשיתי כמה בדיקות אם זה ברסיבר בכבל או בסאב הבנתי שהסאב מקבל את הצליל אך לא מוציא אותו כלומר שאני מדליק את הסאב הסטאנדבי על נורה אדומה אני נוגע בצד השני של הכבל והוא עובר לנורה ירוקה אבל לא שומעים כלום עשיתי לו בדיקה בחנות חשמל ואמרו לי שהכול בסדר אבל כנראה לא באמת בדקו וגבו כסף צריך עזרה דחוף זה חשוב מאוד מאוד
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה כיום לחבר את הממיר הדיגיטלי למחשב לכניסה של ה LINE IN... זה הצליח אבל יש רעשים ברקע וברגע שאני עושה השתק לממיר יש רעשים של הפרעות כאלה האם זה בעיה בכבל? או שזה בעיה בממיר כי כמו שידוע לי הפרשים בין היציאה ליחיבור של הממיר מהמחשב? ואם כן איך אני יכול לאזן את זה בתודה, משה
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-