עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי רסיבר ישן ענתיקה של מרנץ דגם :marantz 2216b הוא שווה משהו? כי אני מחפש רסיבר לסטריאו אבל אחד איכותי משהו יכול לתת לי פרטים עליו? תודה מראש ;D

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  2. חשבתי על Logitech S220 שקיבלו ביקורות טובות גם בזאפ וגם מכל מיני אתרים בחו"ל. אם אפשר לדעת רק מה ההבדל בין אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=20870 לאלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=22431 מה זה ה Oem הזה ולמה הוא יותר זול? חוץ מזה, מה אתם אומרים עליהם? יש המלצות אחרות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by idani1983,

אני מעוניין לקנות רסיבר חדש לאחר שהרסיבר שלי הלך לעולמו אני מעוניין להשקיע עד 1500 ש"ח וחשוב שיהיה לו כניסה אופטית ! כרגע יש לי תצורה של 5.1 רמקולים ככה שאני מעדיף 5.1 אבל אם אפשר למצוא משהו סביר המחיר הזה עם 6.1 או 7.1 יותר טוב. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by {oblivion},

היי אני מחפשת מערכת תנגן גם CD גם MP3 וגם שיהיה לה פטיפון, השאלה היא.. מייצרים כאלו? 10X

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  5. Started by gadykay,

שלום אנשים נתחיל מזה שאני קצת בור בתחום האוזניות ואני מחפש אוזניות למוזיקה (סגנונות מגוונים) עד 300 ש"ח או המקביל באיביי (אפשר לסטות עד 350). מה שחשוב לי באוזניות שיהיו over the ear ושלא יפריעו לסובבים אותי (לא סובל את אלה ששומעים בפול ווליום באוזניות פתוחות וכולם שומעים יחד איתם ובגלל זה אני גם לא יעשה את זה לאחרים, נראה לי שזה נקרא "בידוד" שוב מתנצל על הבורות) ואם אפשרי שיהיה מיקרופון בגלל שרוב הזמן האוזניות יהיו מחוברות לפלאפון אבל לא קריטי. בתודה מראש אשמח לכמה שיותר המלצות כדי שאדע מה לבדוק בחנויות.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ameer_a7,

שלום יש לי כרטיס קול CREATIVE LIVE 5.1 ואני מעוניין לקנות רמקולים שינצלו את הכרטיס הזה ויתנו ביצועים מעולים אני חושב על Creative Inspire 5200 (5.1) black האם המערכת הזאת טובה? או זאת ? Creative Inspire 5200 (5.1) black? יש הבדל רב ביניהם? אם אפשר פירוט ותודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by Daniel ER,

שלום, למישהו יש המלצה על סטנדים גבוהים שיתאימו לזוג רמקולים Audioengine A5+? תודה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  8. Started by Ido Gabriel,

ראשית הייתי רוצה לומר תודה רבה על העזרה תמיד טוב לדעת שיש איפה לשאול שאלות ולקבל עזרה באופן מהיר ואיכותי. ברצוני לרכוש נגן MP3 ולאחר התלבטויות רבות החלטתי להעזר בכם כדי לבחור את הנגן האולטימטיבי בשבילי הדרישות שלי לנגן הם זכרון: 40 ג'יגה לפחות (רצוי יותר אפילו) רדיו: שיהיה סוללה: בעלת חיים ארוכים צג: צבעוני (יכולת צפייה בקטעי וידאו\ תמונות) USB ON THE GO (חשוב מאוד) לאחרונה נתקלתי בסידרת X5 של I AOUDIO שנראתה כמושלמת אך לרוע המזל הבנתי שכדי להטעין\להעלות קבצים עלי תמיד להשתמש במתאם\עריסת הטעינה דבר שלפי דעתי הוא מסורבל ולא נחוץ. האם למישהו יש רעיון לנגן איכותי שכזה? עלי לבקש תגובה בהולה מכיוון שאני קונה את הנגן ברצה"ב והאדם שיביא את זה איתו בחזרה לארץ חוזר ביום שישי. שוב …

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by idanshapira,

יש לי שרת וירטואליזציה, שיצרתי בו container (דומה למכונה וירטואלית) בשביל PLEX הקצתי לו 16GB RAM ו-8 ליבות מהשרת, ככה שלא אמורה להיות בעיה של כוח או ראם. ומערכת ההפעלה היא ubuntu server 20.10 הורדתי 16 סרטים באיכות 1080P וניסיתי להזרים אותם לטלוויזיה שלי בסלון והם כל הזמן נתקעו (buffering) וכשהורדתי רזולוציה ל-720P לא היו תקיעות בכלל לאורך כל הסרט. יש לי חיבור קווי לטלוויזיה, עם אינטרנט במהירות 1000 מגה, ככה שהאינטרנט הוא לא הבעיה. למרות שהמכונה וירטואלית שהקצתי ל-PLEX מאוד חזקה, בדקתי בכל זאת את אחוז השימוש במעבד בזמן התקיעות, וגילית שזה בקושי עובר 3 אחוז, והראם מנוצל רק 5 אחוז, ככה שזאת לא הבעיה. יש למישהו מושג למה זה נתקע כל הזמן ב-1080P ? אני מנסה כ…

10. Started by gandolf,

מאחר שהאוזניות שמסופקות עם המכשיר גרועות לפי דברי הרוכשים שדיברתי איתם אז אני רוצה לקנות אוזניות זה המפרט של הנגן http://www.archos.com/products/overview/gmini_400_tech_specs.html נ.ב. אההההההההההה ד.א. קניתי אותו ושבוע הבא בע"ה הוא מגיע לארץ ברגע שהוא יגיע ביקורת מלאה אני מבטיח לפי דעתי אחד הנגנים שקיימים היום בשוק!

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  11. היי, אני לא מבין כלום בתחום של כרטיסי טלויזיה. רציתי לשאול אם אני קונה כרטיס טלויזיה יש אפשרויות לקלוט את השידורים הדיגיטלים ישירות מהחיבור בקיר, או שצריך לעבור דרך הממיר קודם ואז מה שרואים בממיר רואים במחשב? תודה, אור.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by tecknorapp,

שלום רב! מבקש עזרה דחופה בסנכרון סאונד בר סמסונג hw-f355 למסך lg smart 47la621y/ חיבור אופטי לא מזוהה-d input חיבור אנלוגי לא מתחבר aux התקןן בלוטות' אין צימוד. תודה

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  13. אחותי צריכה מערכת מיקרו לחדר שלה בינתיים ראיתי את הMarantz MX2500, הסאונד לא מדהים אבל לא רע בכלל... יש לכם הצעות? העיקר זה שהמערכת תיהיה נוחה, משתלמת ועם יציאות וכניסות חשובות ) Coxial, component) די.וי.די לא חובה. שוב.. עד 1200ש"ח בפומביות וזה גם בלחץ ורק אם זה ממש שוווה את זה..

14. Started by orlupo,

טוב היום החלטתי שאני הולך לבנות את המקרן ב-300$ כדיי להיפטר מהטלוויזיה של SIMENS שבת 20 שבחדר שלי... עכשיו אני זקוק לכמה דברים: 1. המלצה למסך LCD טוב... אני חושב שצריך 16 MS... 2. איך אני משיג את המקרן שקופיות לא מצאתי כזה בזאפ... או שלאיזה עדשה אני זקוק כדי שתגדיל את התמונה... 3. אם אני עושה המקרן שקופיות אני צריך מסך כזה של הקרנה אחורית כי אין לי מקום בחדר לשים את המקרן שקופיות... אפשר להשיג דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי מערכת 5.1 לפעמים הרמקול הקידמי שמאלי לא עובד, כשזה קורה אני מוציא את התקע מהחשמל ומחבר בחזרה. התקע מחובר למפצל של 6 כאשר רק 5 ממנו תפוסים שזה כולל את המערכת. מה יכול להיות הגורם לבעיה של הרמקול?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  16. אני רוצה להתחיל בפרויקט לבניית מגבר האוזניות MHM ומה שנראה די פשוט בהתחלה (קונים את כל החלקים ומרכיבים) הסתבר להיות די מורכב. אז הנה כמה שאלות שאני מתחבט בהם: 1. MOSFET או BJT ? ההבדלים בינהם מתוארים בכל מיני מושגים אודיופילים שאין לי מושג בהם ("חם", "בהיר" וכו). לרוק ומטאל איזה מהם אני רוצה? 2. סוג הקבלים. כבר ראיתי שהבבדלים במחירים יכולים לקפוץ כאן מאד גבוה, אבל בהנחה שאני רוצה להשתדרג כאן, על איזה שילוב אני הולך? אנשים מתאים הבדלים של שמיים וארץ בין סוגי קבלים עם ערכים זהים, ממש לא הבנתי את הקטע, אבל בהנחה שהשאר נורמלים ורק אני המשוגע, על מה ללכת? 3. זוג הטרנזיסטורים ביציאה. גם כאן מדברים על הבדלים במונחים אודיופילים, אני צריך מתרגם גם כאן. יש לי ניסיון בהלחמה וידע מסו…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  17. אהלן. יש לי טלוויזית סמסונג 40 אינץ עם חיבור HDMI. מדי פעם כשראיתי סרטים או שיחקתי במשחקי וידאו, נעלמה התצוגה לשניה. חשבתי אולי זה כבל הHDMI. הבעיה התחילה להופיע בתדירות רבה יותר, ושמתי לב שזו טלוויזיה לאחר שחיברתי קונסולת PS4, והיא כל הזמן מצפצפת כשחיבור HDMI לא משדר באופן קבוע. היא ממשיכה לצפצף אפילו כשהטלוויזיה על מצב STANDBY - ורק אחרי שאני מוציא אותה מהחשמל (את הטלוויזיה) - קונסולת הPS4 נרגע. עשיתי 1+1: את התמונה הנעלמת כשהשתמשתי בטלוויזיה עם מחשב (וגם קונסולות דור קודם) ועכשיו גם הPS4 כשהיא מצפצפת כשמחוברת לטלוויזיה זו (עם מסך מחשב זה לא קורה) אז לשאלה שלי עד שאני יוצר קשר עם היבואן: האם יש סיכוי שטלוויזיה, דרך חיבור HDMI, עלולה לגרום נזק למכשיר? או שאין שום חשש וא…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by GMTK,

קניתי תסטרימר הזה לא מזמן והוא עושה לי בעיות בUSB3. בUSB2 הוא עובד תקין. עשיתי איתחול לכונן בUSB2. עכשיו ככה שאני מחבר אותו למחשב בחיבור USB3 הוא מתחיל להשתגע ממש אבל כאילו יש קצר במחשב של הUSB3 של המחשב שלי לא בדקתי עם מחשבים אחרים. הלוחM שלי הוא של פטאלטי P67 אני חושב מה שבטוח הוא של פטאלטי. הורדתי תעידכונים האחרונים של הלוח ועדיין הוא עושה לי תבעייה הזאת. מה אפשר לעשות אשמח לעזרה אני יתפח תשרשור הזה גם בפורום כללי וגם בלוחותM הוא פשוט מקפיץ חלונות בלי הפסקה של לאתחל תכונן ואז זה נעלם וההודעות נשארות. כמו וירוס של פעם שפותח לך מלא חלונות. תודה מראש לעוזרים אני פשוט ניסיתי הכל ולא צלחתי.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by armed,

או קיי, יש לי כמה אופציות האחת , קנייה מישראל - אשר נפסלת ברגע זה עקב המחיר . השנייה , קניה מUS , אך הUSOTG לא יעבוד . השלישית , אירופה, אך איזו ארץ ? הרי באירופה יש הרבה, איזו ארץ הכי זולה ורצויה ? האם בUS יש אפשרות לנגן אירופאי?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אז ככה, לפני שקניתי ת'כרטיס הייתי שומע דרך כרטיס OB, ודווקא הייתי מסופק. הייתה לי בעיה שלא שומעים סאונד בישומים מסוימים (לא משנה כמה דרייברים החלפתי) אז החלטתי לקנות כרטיס קול פשוט. קניתי את הסאונד בלאסטר ו...יש בעיה קטנה שמציקה לי, אומנם עכשיו שומעים סאונד בהכל, אבל הסאונד עצמו לא ממש טוב. הקולות של הזמרים בשיר נשמעים קצת חלשים ונבלעים יחסית למנגינה שבשיר וגם יש אפקט קטן של "אולם", ואני לא מצליח לסדר את זה דרך האקולייזר של הוינאמפ כמו שצריך... מה עושים? :s05:

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  21. שקלתי לקנות את ה-Samsung LA40A450‬ אבל עכשיו אני חושב שאולי זה גדול מדי... לא יודע אם זה משנה, אבל אני רואה 90% ב-HD.

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by DXT,

יש את HS-02N ויש את HS-02A. שני אלו מוצעים למכירה בחנות כלשהיא, הראשון יותר יקר. בתחתית העמוד הראשון יש השוואה בין השניים ומיכוון שאין לי ממש מושג בנתונים טכניים אלו הייתי שמח אם היו אומרים לי עפ"י הנתונים האלו איזה סט עדיף. ורק לסקרנות, מה דעתכם לגבי הסט HS-04A? כמובן שאינני מצפה/צריך איכות כל טובה במיוחד, סבירה תספיק לי בהחלט (בעיקר לצרכי CS ;D ), אבל אם יש לכם המלצות על משהו אחר שניתן לקנות ברשת ואם לאו, אנא המליצו בבקשה (קישור לאתר היצרן עם תיאור מפורט יתקבל בברכה).

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  23. Started by alienboo,

Hi ppl, im looking for good headphones for music and games looking out the net and asking dj friendes, this set came up as the best that money can buy but and this is very big but, does spending this amount of money on such headphones makes me be lunatic or is the investment worth it ?? can u ppl advice please ? i am an audiophile and i like crystal clear music with the bass that comes from pc games ?if not this set, can any 1 recommend a different brand or model that will be good my last set was HD570 and it broke after 4 years, damn !! loved it thank you

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום אנשים, כמו בכותרת מתלבט בין הדגמים הללו: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=5863 http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=1102&ProductID=14130&VariantID=14131 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32A3500&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=141&aff=Zap〈=he וסמסונג: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32A450P&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=152&aff=Zap〈=HE http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=996 - אם אצליח להשיג אותה במבצע או הנחה... השימושים: חיבור לממיר YES, בלי משחקים ובנתיים גם בלי DVD - נטו YES, לחדר שינה, מרחק של בערך 3 מטר קצת פחות. הקנייה מתוכננת להיום (הודיעו לי עכשיו), תודה לעוזרים, יוסי.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  25. המכירות הפובמיות של ynet החליטו למכור את הסטרימר הזה במחיר ממש נמוך!! http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734756&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=DANE זה כנראה המחיר הכי זול בארץ לסטרימר אפילו עד מחיר של 600 שח. מומלץ לכל מי שמחפש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.