אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה ישמע לכם מגוכך, אבל אני רוצה לדעת עד כמה לAUDIGY 2 ZS יש יתרון על Realtek ALC850 שבא כ ON BOARD..... אני מדבר על איכות צליל ואפקטים במשחקים.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני זקוק לתגובה מהירה כי כנראה אני הולך לקנות אחד עכשיו ולא רוצה לזרוק סתם כסף האם הדיסקמנים של פנסוניק שתומכים באמפי3 שווים משהו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
החלטתי שאני קונה ipod 20 gb. בעיקרון אני רוצה את הדור רביעי מכיוון שהסוללה בו נותנת יותר זמן שימוש. אבל איך אני מבדיל בין 2 הדורות? אני עכשיו הייתי בשקם אלקטריק והיו ב- ipod שם 4 כפתורים למעלה (מוארים בצבע אדום), וכזה עיגול גדול מתחתיהם. איזה דור זה? ובמקרה וזה הדור x, איך נראה דור y שאני אדע על מה ללכת... תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס (PCI) עם יציאת S-Video/RCA (או איך שלא קוראים להן), כדי להציג קבצי וידיאו מהמחשב על צג טלוויזיה (אפשרות הקלטה מהטל' למחשב, תהיה תוספת מבורכת, אך לא הכרחית). אין תקציב מוגדר, אבל כמה מאות יספיקו? רציתי גם לדעת אם יש הבדל שיהיה מורגש באיכות בין שני ההתקנים, והאם תהיה גם ירידה באיכות בכבל במרחק של בערך 4 מטר (סאונד ווידיאו)? שאלה נוספת - בצג יש גם כניסות DVI/VGA - האם יש כבלים כאלו באורכים כאלו, והאם לא/יהיו את אותן בעיות איכות? אכן הרבה שאלות, אודה אם תוכלו לענות לי לפחות על חלקן, טל. :-*
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
I must know if the difference worth the extra money, i saw the other threads but in nethier of them there is complete conclusion. and please if you can tell how big is the difference is will be great. Thanks!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
אז ככה אני מחפש כרטיס בעיקר לסרטים וקצת למשחקים ויש בפני 3 אופציות במחיר הנ"ל AudioTrak Maya 7.1 Gold או Hercules DigiFire 7.1 או קריאטיב אודג`י? בעתיד אני יחבר את הכרטיס לרסיבר מה שאומר שמומלץ יציאה אופטית עם כך מה מבין הכרטיסים יתן לי את התמורה הטובה ביותר. נ.ב. אין לי כל כך צורך ב7.1 מספיק 5.1. תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
נגיד עד 200 שקל,אבל רק כאלה שיש ברשותות גדולות (כמו אופיס דיפו,טאוור רקודס וכו..) אני גר בנהריה . נ'ב בלי קשר iPod החדש שלי מעצבן אותי,4 ימים וכבר הלכו האוזניות :'(
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המערכת הזאת? אני מחפש משהו פשוט רדיו דיסק איכותי MP3 כולל שלט מבית PHYTON עם פנל נופל ונשלף . כולל שלט אלחוטי לשליטה על מרכיבי המכשיר . המכשיר בעל איכות שמע מעולה ואיכותית ביותר והגברה גבוהה ביותר , בעל עיצוב חדשני, נוח לתפעול וכולל את כל הפונקציות החדישות ביותר : תצוגה דיגיטאלית גדולה במיוחד, בעל עוצמה חזקה במיוחד 55 W X4 , איכות שמיעה ללא פשרות, תחנות רדיו לקיבוע Am/Fm, , קורא דיסקים מקוריים וצרובים Mp3 CD-R/CD-RW, בעל סריקת תחנות אוטומטית או ידנית וחיפוש אוטומטי אלקטרוני, מצבי השמעה : Intro/ Repeat / Random, שליטה אלקטרונית \ ידנית על : Volume , Balance , Bass , Loudness , Treble and Fader Control אקולייזר מובנה לסגנונות הרוק, פופ, מוזיקה קלאס…
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כן, כן חברת LG הוציאה מכשיר DVD שקורא DIVX. זהו פשוט שכלול של ה- DV8721P והוא נקרא DV8721PM. מושלם, פשוט מושלם. טוב כמעט. ובגלל זה אני כאן, הוא תומך בכתוביות בסרטי DIVX רק שהוא לא תומך בעברית . חיפשתי איפה יש עידכון (כי ניתן לעדכן את הDVD הזה) אבל לא מצאתי. אם למישהו יש הצעות, אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני אנסה להסביר את זה שכולם יבינו יש לי במחשב מערכת רמקולים 5.1 שאצלי כבר איזה חצי שנה עובדת והכל טוב ויפה .. עכשיו לא מזמן התקנתי ווינדוס חדש .. {כנראה זאת הסיבה לבעיה } אני לא בטוח שזה מאז או ממתי אבל בערך כבר איזה חודש הסנטר שלי לא עובד .. כאילו המחשב החליט להתעלם ממנו ולא לשלוח לו שום סינגל עכשיו שאני עושה בדיקה במיקסר של נווידיה הוא משדר לסנטר וגם שומעים בו אבל אחרי שהוא מוצא שיש לי 5.1 הוא לא משדר יותר לסנטר בשום תוכנה שניסיתי פשוט המחשב לא מוציא אליו סאונד .. למישו יש מושג מה הבעיה ואיך מטלפים בה ..?
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
אוקיי חיברתי אותו למחשב שלי כרגיל, אחרי כמה שניות שהעברתי שירים הוא התנתק. מאד כשאני מחבר אותו אצלי הוא לא מזוהה, ובפרטם של יציאת היואסבי שאני מחבר אותו אליה כתוב שהדרייבר שלו לא מותקן ושזה usb device לא מזוהה. לא רק שהדרייבר מותקן, הmuvo2 לא צריך בכלל דרייבר כי הוא מזוהה אוטומתית בתור כונן ג'נרי. ניסיתי במחשב של אחותי והוא התחבר. מכאן הגעתי למסקנה שזאת בעיה במחשב שלי, אולי ביואסבי... מישהו יודע מה אפשר לעשות? יש פעמים שאני מחבר אותו, ואז המחשב מזהה אותו removabl disk. הוא אמור לזהות אותו כmuvo^2... לפני כמה שניות חברתי אותו שוב והמחשב כן זיהה אותו כמובו. התחלתי להעביר קבצים, אחר כמה קבצים הופיעה הודעת שגיאה שהמחשב לא יכול למצוא את ה path and file name, והוא הפך פתאום לr…
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הווליום שיוצא מהמחשב. חיפשתי בהודעות של הפורום, המון, לא מצאתי שום דבר שעולה על דרישותי. יש לכם תוכנה כזאת? אני אשמח לקבלה את השם שלה או/ו קישור. אפילו אם זה מנמיך ת'איכות, אני צריך את זה אך ורק למקרים ספציפים. בתודה מראש, גבריאל.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני כבר מזמן רציתי לקנות אוזניות אבל חיכיתי קצת כי רציתי להגדיל את התציב ולקנות משהו נורמלי. ראיתי ביקורות טובות על האוזניות HD280PRO ואני מעדיף ללכת עליהם. עכשיו ראיתי את האוזניות בארהב במחיר של 80$. מה שאני מחפש זה חנות (ארה"ב) שמוכרת את האוזניות האלה ב80$+- ומוכנה לשלוח אותם לארץ, אז אם מישהו מכיר חנויות כאלה אז שיפרסם כאן בקשה. התקציב שלי הוא 100$ ואפשר לעלות איתו קצת(5-10$), התקציב הוא כמובן לאוזניות ולמשלוח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לרכוש מכשיר DVD חדש. יש לי כבר מכשיר אחד שקניתי לפני 4 שנים שהוא משמש אותי לאודיו ולסרטים אבל הבעייה שהוא לא קורא דיסקים צרובים ובטח שלא את כל הפורמטים היום שניתן לצרוב ב DVD-R . לכן אני רוצה לקנות מכשיר שיודע לקרוא את כל הפורמטים אבל חשוב לי שיהיה אמין ומחברה טובה בכלל זה אני מתעניין ב PIONEER . מה שאני לא יודע עליו - האם הוא קורא חוץ מ DIVX גם XVID ? שזה די חשוב בשבילי. מה שיכול לעזור לי בזה ויכול אולי גם לתת חוות דעת על המכשיר אני אשמח. זה המכשיר שאני מעוניין לקנות. http://www.lasercity.co.il/Product.asp?Pid=470&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=16&aff=zap תודה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר DVD של Normandie (נחות אני יודע, אבל קיבלנו אותו), ולמרות שאני די בטוח שחיברתי אותו נכון... בכל מקרה בטליוויזיה יש לי חיבור סקראט אחד שתפוס ע"י הממיר, וחיבור AV3 ו-S-video. ב-DVD ישלי קומפוננט (לא רלוונטי) S-video קומפוזיט וסקארט... מה שאני קניתי זה קבל סקארט בצד אחד (DVD) ו-RCA שחיברתי לקומפוזיט בטלוויזיה (אם RCA זה אכן קומפוזית).. שמתי AV ולא ראיתי שום תמונה... מישהו בבקשה יכול לעזור לי? מקווה שהייתי ברור ולא תסבכתי תודה בכל מקרה
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי דיסקמן של sony dne-510 עם cd text וכשאני מפעיל שיר בעברית אני לא רואה את השם וזה נורא מעצבן כי אם אני רוצה לחפש שיר 1 מתוך 300 זה קצת קשה אז יש איזה דרך שאני יוכל לראות את השמות אני יודע שאני יכול לרשום פשוט את השמות באנגלית אבל שתי דברים גם זה לוקח הרבה זמן וזה מעצבן וגם זה אחרי זה בווינאמפ לא נוח
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן , צריך מכם המלצה לחנויות ( רצוי בארץ ) שאפשר לקנות שם כבלים איכותיים לקולנוע ביתי. כל מה שקשור בחיבורים מהמחשב לרסיבר ובכלל.. ( אופטיים , קואקסיילים SPDIF ) אם אתם מכירים אתר שאפשר להזמין דרכו יהיה עדיף.. גם אם הוא מחו"ל. רק שיהיה אמין וזריז במשלוח. מודה לכם.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 רמקולים של מערכת סטאריו ואני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר אותם למחשב? כל רמקול שני חוטים אחד שחור אחד אדום. יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 2.1 ואני מעוניין להוסיף להם עוד שלוש רמקולים ולהפוך אותם ל5.1(יש לי כרטיס קול של 5.1) זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש ולא מצליח למצוא את הדרייבר הנכון לכרטיס הקול. הכרטיס מוגדר במנהל ההתקנים כ-CREATIVE PCI128. זה איננו כרטיס ONBOARD - כשהוצאתי אותו, ראיתי שכתוב עליו CT 4810. לפי EVEREST זהו: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card אמנם יש בנמצא כל מיני דרייברים אבל כשאני מתקין אני רואה שרק חלק המכרטיס מזוהה במנהל ההתקנים- ז"א שאין סאונד במשחקים למשל, אבל יש בדיסקים. בדקתי וראיתי במנהל ההתקנים שהחלק שחסר בהתקנה הוא LEGACY. למה כל כך הרבה דגמים על כרטיס אחד ? איך אוכל לפתור את זה ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
הכותרת די אומרת הכל. זה צריך להתאים גם למוזיקה, גם למשחקים וגם לטללויזיה כי אני כנרה קונה כרטיס TV. אני לא מבין בזה אז פה בערך נגמרת ההודעה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
אז כך,יום ראשון אם האיפוד בבית ספר. סבבה של מכשיר והכל,אבל יש בעיה אחת חמורה - שריטות. בכל הביקרות שקראתי על המכשיר,אני באמת מתפלא שלא היה כתוב אפילו פסקה אחת על הבעיה הזאת.. אני יום אחד אם המכשיר וכבר נרא כיאלו יש לי אותו שנה .. כולו שירטוט,ממש לא ציפיתי ממכשיר של 1500 שקל להיות כלכך רגיש..יש לי פאלם כבר שלוש שניים והוא נרא יותר טוב מהIPOD שיש לי אותו יום אחד.. בקיצור רציתי לשאל אם זה רק אצלי כך? או שפשוט כולם מעדיפים להתעלם...
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-