עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by bennyriz,

לחבר שלי יש מחשב שהוא מחר לו את הרסיבר שלו. יש לו בעיה שיש תמיד רעש תמידי מחריד ובלתי נסבל. הרעש הזה הוא רעש רקע בקול נמוך (כמו באס נמוך תמידי) יש למישהו הסבר לדברים שיכולים לגרום לרעשים כאלה. החלק המעניין בכל הסיפור הזה הוא שהמחשב והרסיבר מחוברים למפצל וכשמכים על המפצל הרעש מפסיק לכמה זמן ואז חוזר שוב. מישהו אמר לי שיש קשר לחיבור הארקה היתכן ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Frozen-Ice,

יש לי רמקולים Z-5500 עכשו העברתי אותם מחדר לחדר חיברתי... והכל עבד וראיתי שיחידה של הווליום עובדת ודולקת בצבע כחול ... ואחרי דקה נגעתי בטעות בחיבור החשמל לקיר והמחשב נכבה והטלוויזיה והכל כולל הרמקולים וכשהחזרתי הכל היחידה של הווליום לא נדלקת בכלל ואי אפשר לשמוע דרך הרמקולים !!! מה לעשות ???? עזרה בבקשה :'( תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, אני מחפש מערכת קולנוע שכוללת מגבר+רמקולים+DVD (אם אפשר שיהיה תומך HDMI) המערכת תחובר ל-LCD חדשה Toshiba 42X3500 . שימושים: רגילים..צפייה בסרטים + YES .. יותר טלויזיה מאשר סרטים. תקציב בערך 1000 ש"ח ואפשר לחרוג לכיוון 1500 אבל לא יותר (אלא אם זה ממש כדאי) תודה רבה!

4. Started by Stanly,

שלום חברים, אני שנים עם הATP3 שלי ואני מאד מרוצה עד היום, אני רוצה לקנות רמקולים למשרד בעבודה ואשמח לקבל המלצה לרמקולים מקבילים באיכותם ובמחיר של עד 400 שקל לא איכפת לי לרדת מעט ברמה להיות ללא סאב בגלל שזה לעבודה. עזרתכם בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by glassmoon,

שלום יש לי שאלה בנוגע להשמעת קבצי קול. מתי שאני משמיע קובץ mp3 או wav בתוכנות שונות האיכות שונה בתוכנות שונות בWindows Meida Player היא סבירה אבל בWinamp ובVLC media player היא משום מה די גרועה ועם הרבה רעשים... הבעייה העיקרית היא בצפייה בסרטים, איכות הסאונד בBSPlayer ובVLC media player היא נמוכה ועם הרבה רעש ובWindows Media Player אין אפשרות לכתוביות... משהו יודע איך לפתור את זה אולי?.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  6. האם יש משהו טוב יותר מה-ATP3 שב-KSP בסכום הזה או שהסט הזה עדיין נותן את התמורה הטובה ביותר בתקציב שכזה?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by DXT,

עדכון: שיניתי את הנושא, ועכשיו ההלתבטות שלי היא בין הHD595 של סנהייזר, לבין ה AD700 של אודיו-טכניקה. HD280 ו- DT770 דרך איביי (430 ו- 680 ש"ח בהתאמה) חדשים. HD595 יד שניה בישראל כ- 650 ש"ח. שימושים: 1. חיבור האוזניות למגבר של גיטרה חשמלית. 2. שמיעת מוזיקה דרך חיבור אוזניות של ה Logitech Z-540 אשר מחוברות ל Audigy פשוט (שוקל לשדרג בעתיד). אני שומע בעיקר רוק ומטאל על סוגיהם השונים, וגם אלקטרונית וטריפ-הופ. יצא לי לשמוע בקילומבו את שני הסנהייזרים מחוברים לסוג של מיקסר כלשהו. לצערי לא היה להם את סוג המוזיקה שאני שומע אז "נאלצתי" להסתפק בעיקר בדיסק האחרון של אינפקטד. מבחינת נוחות נטו ה- HD280 הכי התאימו לי. זה לא שה595 היו לא נוחות, אלא פשוט כי בגלל הצורה של הפאדים ש…

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  8. Started by levelone,

שלום לכולם. אחרי הרבה סבלנות והשקעה, סוף סוף קניתי את המערכת סטריאו הראשונה שלי שהיא כולה יד שנייה: מגבר: YAMAHA RX-1100 שהיה של אבא שלי ושופץ. רמקולים: AURA SP-50 כמו שאתם מבינים, נשאר לי רק לקנות CD. ההתלבטות היא כזאת: לקנות MARATNZ CD-94 במצב מצויין (אני עוד לא יודע אם זה MK II או לא, אבל אני ישמח להסבר על ההבדלים), או לקנות AUDIO BLOCK C220. מכיוון שיש לי בעיה קלה עם התקציב, יש עדיפות ל-MARANTZ, אבל אני יעשה את המאמץ בשביל ה-C220 אם הוא שווה את זה. אני יודע שיש פה חבר'ה שמתעסקים עם ציוד יד שנייה ובטח כאלה שמכירים את המוצרים של אייל פור (בתקווה שגם את הדגמים הספציפיים האלו) ורציתי לשמוע את דעתכם. בנוסף, יש לי מספר שאלות: 1. עד כמה דחוף לי לקנות כבלים איכותיים (כרגע יש …

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by hananr,

האם מישהו מכיר את הכרטיס Avermedia Super 007 מה האפשרויות לעבוד איתו עם ממיר של הכבלים? האם ניתן לתכנת אותו להקלטה גם מתוכניות של הכבלים. צריך עזרה דחופה. http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=692839

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by Tzion,

אני רואה הרבה רמקולים של חברה בשם Peerless, והם דיי זולים... לא שאני מתכוון לקנות אותם, פשוט זה נראה לי מוזר ??? אז איך החברה הזאת?

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. אני מחפש אוזניות לסוני אריקסון שלי ה- W800I נהרסו לי האוזניות שבאו איתו (נדפק החוט בקצה) הלכתי וביררתי כמה עולה אוזניה מקורית של סוני והם אמרו לי 150 ש"ח האם שווה לקנות את האוזניה או שעדיף לקנות אחרת? למי שלא יודע אני יכול לחבר כל אוזניה לפל' כך שאין לי בעיה... אני מחפש אוזניית כפתור (In ear נראה לי קוראים לזה) שתיכנס לאוזן ותחסום את הקולות שיש מסביב כי הווליום של הפל' לא ממש חזק... תקציב עד 150 ש"ח באזור המרכז. תודה.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  12. יש לי סאב פאסבי ואני צריך להוסיף לו הגברה משלו לפני שאני מתחבר לרסיבר צריך רעיונות ..הצעות ..או תרשים של מגבר הספק כל דבר שיכול לעזור תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  13. Started by deso,

היי, אני מתכנן לקנות DVD וגם VHD ביחד באותו מכשיר, רציתי לדעת אם זה שווה (שזה לא עושה בעיות), וגם אם יש טכנולוגיות הקלטה יחד- VHD וגם DVD. ואם בכלל שווה להקליט בDVD לדיסק מהטלוויזיה. ומה המחיר הסטנדרטי תודה

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  14. Started by Tzion,

שימו לב לדבר מעניין שקראתי: (שורה 9) הם מתכוונים לקליפש אלה של הרמקולים הפצצתיים למחשב (כמו שיש לbiodome) או שזה חברה אחרת? :-\

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by domuzy,

במחשב שלי מחובר לLCD ישירות עם HDMI והסאונד יוצא בSPDIF מכרטיס של M2A-VM של ASUS לרסיבר שמפצל את הסאונד בין 2 רמקולים קדמיים רצפתיים, שניים לווייניים אחוריים ועוד שניים סראונד+סנטר (אין סאב). סאונד עובר באופן רגיל, אך לא מספק. מבלי שהתקנתי חבילת מקודדים (כגון K-LITE), הסאונד נשמע (תלוי בסוג הקובץ המשודר) בסטריאו (שניים קדמיים בלבד). לאחר שהתקנתי גם את K-LITE וגם שיחקתי בהגדרות AC3FILTER, שמעתי באופן לא מוחלט בכל הרמקולים, כאשר הדבר לא נשמר. שאלותיי הן כאלו: האם קיימות הגדרות/אפשרות לשמוע בכל הרמקולים בכל הזמן (סרטים ומוזיקה)? אם לא, וזה תלוי בסוג הקובץ ובאיכותו - האם רק קבצי AC3 בסרטים ישודרו בכל הרמקולים? אתמול ראיתי איזה קובץ וידאו (לא AC3) שהסאונד בו היה נוראי (כמו דיס…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  16. היי אז ככה יש לי PSP שמי שמכיר אותו יודע שיש לו סאונד איכותי אבל לא חזק... אז אני מחפש לקנות אוזניות עם הגברה שיהיה אפשר להינות מהסרט\מוסיקה ברכבת אבל חשוב שיהיו EARPHONES כי אני לא אשים עלי אוזניות גדולות בנסיעות חיפשתי קצת בחנויות כמו קרביץ ובאג ולא מצאתי אני מבין שדבר כזה לא קל למצוא תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  17. היי. יש לי JBL L110 (רמקולים מצוינים), אבל הבעיה איתם שהתיבה שלהם ממש על הפנים אז החלטתי שאני משפץ אותם. בקיצור השיפוץ כבר התחיל וכמעט סיימתי את הרמקול הראשון מבין השתיים (יצא בן ז**ה תמונות מחר) ויש לי כמה שאלות : קודם כל בתוך התיבה יש צמר גפן כזה צהוב (צמר סלעים נראה לי ) שעם השנים הוא הפך גם לקצת מסריח ונראה דיי רקוב כזה אז החלטתי להחליף אותו, השאלה היא האם להביא אותו צמר רק חדש או שיש היום העדפה לצמר אחר (צמר סינטטי למשל וכו'). אשמח לשמוע עצות לגבי העיניין .. עוד שאלה - אני משפץ גם את הגרילים של הרמקולים פירקתי את הגרילים הכל טוב ויפה, אבל השאלה היא איפה אני יכול לקנות בד כזה לרמקולים ?! שאלה אחרונה - הרמקולים עצמם (הכוונה לאלמנטים) צריכים לעבור תיקון, אבל אני רוצה לת…

• 39 תגובות
    • 7.3k צפיות
  18. Started by mk1990,

יש לי LCD של samsung c530 טלויזיה חדשה וטובה, יש לה יציאה אופטית ו3 יציאות hdmi, בנוסך יש לי רסיברשל Yamaha htr 6030, גם בוא יש כניסות של אופטי אבל לא hdmi, ואחרון זה הסטרימר שמחובר בצורה אופטית לרסיבר... הבעיה: כשאני צופה בתכני hd מהסטרימר לרסיבר יש רעשי רקע סטטי מעצבנים כאלה שאני משדר באיכות של Dolby digital 5.1... אז רציתי לשאול האם יש דרך לשדר איכות סאונד של 5.1 דרך כבל הhdmi, כי כשאני מחבר רק דרך הhdmi הרסיבר מקבל רק אותה של 2 channel שהיא pro logic השאלה שלי זה איך לפתור את רעשי הרקע המעצבנים? ואיך לשדר דרך hdmi באיכות של 5.1? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  19. היי, אני מעוניין לקנות טלוויזית 42 אינצ' לסלון. היא תשמש אותי בעיקר לתכני FullHD מהמחשב - סרטים ומשחקים. כרגע אני ככל הנראה אחבר אותה עם DVI ל- HDMI או VGA כי נראה לי שבכרטיס מסך שלי אין יציאה ישירה של HDMI, אבל כנראה שאני אשדרג אותו בקרוב. בכל מקרה, הייתי בחנות פה באזור (אבי סופר) והציעו לי טלוויזית Toshiba Rv600 במחיר של 3200 (אמרו שאפשר לדבר על המחיר), או המקבילה של ה- LED שלה (42833) ב-4200 שקל. עכשיו בבדיקות שעשיתי ב- Zap ראיתי שהמחירים שם הרבה יותר זולים, אבל אני לא בטוח שהחנויות שם מציעים לי 3 שנים אחריות של יבואן רשמי (עד הבית וכו...). אבל בכלל המון אנשים אמרו לי שכבר עדיף לי להוסיף קצת כסף ולקנות LED. אם מדובר בכמה מאות בודדים בשביל איכות תמונה טובה יותר אין לי ב…

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  20. Started by josephu,

אני מחפש כרטיס קול עם מינימום 5.1 ערוצים שהוא Low Profile. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  21. שלום, מדובר במערכת הזאת - http://www.samsung.com/au/consumer/tv-audio-video/home-theatre/home-theatre-systems/HT-D6750W/XY/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl= אני מחפש מערכת קולנוע ביתית שתתחבר למסך 46D6510 של סמסונג. חשבתי ללכת עם הזרם ולהוסיף גם מערכת מבית סמסונג. האם במחיר הנ"ל(כ4K לדעתי) יש משהו טוב יותר? גודל הסלון כ3x4 ואין צורך במערכת high end - מעדיף משהו קצת מעוצב ושיתן תמורה טובה למחיר. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by urielka,

אני צריך מגבר ל2 ערוצים בכ500-600 ש"ח שיתחבר לכרטיס קול בכ300-400 ש"ח. חשוב (מאוד) שהכרטיס קול יתמך טוב בלינוקס (קרנל 2.6.20), חשוב לי הרבה יותר האיכות של המגבר+כרטיס יותר מהעוצמה שלהם. יש למישהו פה הצעות?

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  23. Started by DimaX,

היי! לפני מלא זמן קניתי ATP3 תוכלו לעזור לי ולהציע לי היכן הכי כדאי לשים את הרמקולים(הסטליטים והסאבוופר)? ועוד שאלה אחרונה: איך תולים את הסטיליטים של המערכת?? תמונות של הצד של החדר איפה שהמחשב ושל הרמקולים איפה שהם עכשיו נמצאים כאן למטה.. תודה מראש אנשים!!! יצא קצת חשוך אז סימנתי לכם ד"א, בדיוק מתחיל המשחק של חיפה בברצלונה, אז בהצלחה חיפה!! אם יעלו שלב, יביאו כבוד למדינה הקטנה שלנו!

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  24. 1. z-4 2.Z-523 או שלאסוף עוד קצת כסף ולקנות Z-2300 אני לא יודע אם תתאים לחדר שלי ואם אני אוכל לנצל אותה.... החדר שלי די קטן משהו כמו 10 מ"ר...

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  25. Started by Yehudaa,

אמור להיות לי כנראה זיכוי לא גדול אצל KSP שקלתי מה לקנות מהם וראיתי את הכרטיס הזה . לרוב הכרטיסי הקול הזולים לא מציאה בלשון המעטה אבל הכרטיס הזה נראה שבנוי טוב http://ksp.co.il/?uin=25150 http://us.creative.com/p/sound-blaster/sound-blaster-audigy-rx יש פה מומחי קריאטיב שיכולים לתת את דעתם על הכרטיס הזה ?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.