עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אני מעוניין לקנות נגן MP3, ואני צריך קצת עזרה דרישות חובה: *ניגון פורמטים נפוצים,בעיקר MP3 וגם WMA. *שיהיה מקלט רדיו AM/FM. *סוללה שתחזיק מעמד לפחות 8 שעות רצופות *זיכרון אמין של 512MB שלא יהיה רגיש לזעזועים(או נפח זעום, אבל עם יכולת שידרוג ע"י כרטיס זיכרון SD/CF/Memory Stick, ועוד...) [glow=red,2,300]*חיבור USB כדי להעביר קסצים מנגן למחשב![/glow] *צג LCD למידע על השיר ותחנת רדיו, (לא צריך צג גדול כמו בIPODים שיצא לי לראות ברשת) אני מחפש נגן פשוט ובסיסי ואני מעדיף שיעלה כמה שפחות(נגיד 700~900 ש"ח) לכן נגני הIPOD יוצאים מהאפשרות. תודה על העזרה GODKILLER (לאון)

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by perrikus,

כן, כמו שזה נשמע... אין לי סטריאו ב-ATP3, זה קרה מתישהו ביומיים האחרונים. אני עושה את הבדיקה של ה- left/right בלוח בקרה של ה-nforce2 וזה משמיע לי את שניהם בשני הרמקולים. בשביל לבדוק שזה לא בעיה בכרטיס קול חיברתי רמקולים אחרים, ובהם הסטריאו עבד בסדר גמור. מישהו מכיר את הבעיה ויודע אם ניתן לתקן אותה לבד או שצריך לשלוח לתיקון / החלפה? תודה.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  3. Started by e-r-a-n,

רדיו-דיסק איכותי, עם אמפי3 יהיה עדיף בהרבה, אבל אני לא יודע מה טווח המחירים ומה עדיף ומה לא. בעקרון המערכת הולכת להיות 2קדמיים +2אחוריים +טוויטרים מקדימה ומאחורה (אין לי נתונים מדויקים לרמקולים, מערכת שאחי קנה לא מזמן ועכשיו הוא מחליף ומביא משהו אחר) הבעיה היא שהרדיו-דיסק ברכב לא משהו, הוא שורט את הדיסקים ואפילו הרס לי כבר 2 דיסקים , עכשיו זה לא קורה.. והוא גם כולו חצי הרוס כל הפאנל שלו כאילו נפל מרב-קומות. יש לי כמה שאלות, קודם כל איך אפשר לאלתר חיבור של הרדיו דיסק שאקנה לרכב? הרי הוא יקח סלוט אחד והרדיו דיסק שבא אצלי עם האוטו תופס 2 מקומות, אם מישהו ממכם נוסע ברכב אמריקאי אז זה הרדיו דיסק שיש בקוואליר. דבר שני אם אני מעוניין ברדיו דיסק תומך אמפי3 וצרובים מה הטווח מחירים…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by elad_i,

שלום, ברצוני לקנות כרטיס קול 5.1 לרמקולים שלי שהם: "Altec Lansing vs3151" במחיר סביר. (1) מאחר ואני שומע די הרבה מוזיקה, חשוב לי שיהיה בו מפענח בעל תקן שיוכל לפצל את שני הערוצים ולהשמיע בכל הרמקולים. (2) בנוסף רצוי שיתאים גם לצפיה בסרטים ולמשחקים. ראיתי את ה Digifire 7.1 של Hercules (מחירו בסביבות ה 450 ש"ח), הוא נראה לי כרטיס מעולה, אבל יותר ממה שאני צריך, ולכן הייתי רוצה לדעת אוכל למצוא בארץ משהו שיענה על הדרישות שלי ויהיה יותר פשוט, וכמובן... יותר זול. תודה מראש... ;D

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by Dan1989,

שלום קניתי לפני כמה זמן מיני דיסק mp3 של 128M. עכשיו הנגן הזה הוא מין זיוף כזה, השם של החברה אפילו לא מופיע על הקופסה, וההוראות שלו נראות כאילו איזה מישהו כתב את זה במחשב האישי שלו ב-word.. בקיצור הוא לא משהו, אבל בכל זאת אני מנסה להשתמש בו. הוא מתחבר למחשב באמצעות כבל USB, וכתוב על העטיפה שזה flash disk. על ההוראות כתוב שם של משהו, אולי זה השם של החברה - "SHI YONG SHOU CE" וגם כתוב "SHU MA BO FANG QI". אולי מישהו פה מזהה מה זה? הוא הגיע עם דיסק קטן כזה שנכנס למעגל הקטן ב drive. שאני מכניס אותו הוא מתקין לי תוכנה שקוראים לה "SigmaTel MSCN Audio Player" ובה יש "Firmware Download". שאני לוחץ על הכפתור היחיד בתוכנה הזאת, הוא הופך לי את כל השפה של ה mp לסינית. כת…

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  6. יש לי מינידיסקמן שאחי קנה לי אותו לפני שנתיים או יותר אפילו, הדגם שלו הוא mz-r 909 ורציתי לדעת איך אני יכול להעביר איתו שירים בצורה דיגיטלית (מהירה כאילו). עד היום הייתי מעביר שירים בצורה אנלוגית, כמו שפעם היו עושים הקלטות מקלטות טייפ ישנות... קיבלתי עם המיני דיסק שלי כבל שחור שהחיבורים שלו נראים לי כמו של כבל אופטי להקלטה מהירה אבל למה לעזאזל אני יכול לחבר אותו?! יש לי כרטיס קול של קרייטיב האוודיג'י שלהם, והגיע לי איתו פאנל כזה שיש שם חיבורים לכבל אופטי אבל הכבל שקיבלתי עם המיני דיסק קצת גדול בשביל להיכנס לשם... אולי יש עוד דרך?? איך אתם מעבירים עם כבל אופטי?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  7. Started by nondos,

אני מעונין לקנות מערכת קולנוע ביתיי בסכום שבין 4000 ל 3000 ש"ח מה דעתכם על רסיבר Marantz SR-4400 בסכום של 1600 ש"ח וסט רמקולים JBL SCS-140 בסכום של 1600 ש"ח

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  8. אהלן אמא של חבר שלי רוצה מערכת שמיעה לסלון צריך רמקולים (2.0 מעץ הגבוהים), רסיבר, קומפקט דיסק.... תחלקו אתם את המחיר רק שזה יצא טוב... יעני לא להביא רמקולים הכי טובים בעולם ורסיבר שלא יתן איכות ווליום.... וגם לא להיפך... אני משער שאם תביאו משהו ממש ממש פצצתי יהיה אפשר להגיע ל 8K-9K גגגגג

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן חבר שלי קנה את המגבר RXV520 של YAMAHA. הוא רוצה רמקולים לחדר שלו, החדר יחסית גדול אבל עדיין מדובר בחדר אחד. עד 1200 שח... (וגם זה בלחץ) יש למשהו המלצות? רוב השימוש הולך להיות לסרטים וחיבור למחשב. צריך 5.1 תודה מראש! יניב

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by MoAv,

אני מחפש אוזניות , איכותיות כמובן , ל- iHP-120 שלי , עדיף שיהיו סגורות , שכמה שפחות סאונד יצא , ולא אוזניות שנכנסות לאוזן , שונא אותם , למרות ששמעתי שהם עדיפות על הרגילות ... התקציב הוא עד 150 דולר עכשיו אני גר בארה"ב אז אתם יכולים להתמקד על סבב מחירים בשוק האמריקאי . האוזניות לנגן נייד כמו שאמרתי אז חשוב שלא יהיו גדולות מדיי והם מיועדות כמובן למוסיקה . ד"א - אני אוהב מאוד באסים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by אוריפ,

יש לי שאלה אליכם: האם לIPOD ו/או לIPOD MINI יש פאטץ, לתמיכה באותיות עברית במסך התצוגה? אם כן, אפשר לינק, ואם לא, האם מתוכנן בדור הבא או הזה שאחריו, או מתישהו, תמיכה באותיות עבריות? שאלתי את ידע והם הם לא יודעים... תודה!

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by demonshlomo,

אני מחפש מכשיר MP3בסביבות 1600 ככה... שיהייה כמה שיותר קטן ועמיד...

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  13. Started by shaharo,

שלום לכולם אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בתקציב של כ 600 שח הכרטיס קול שאני מתכנן להשתמש בו הוא ob על הלוח הבא http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=158 אמרו לי שהוא טוב בגלל שיש בו כרטיס קול Sound Storm מובנה האם הוא באמת טוב? השאלה העיקרית שלי מה לקנות איזה רמקולים? ראיתי בפנדס שתי דברים Logitech 640 Creative InSpire 5200 שניהם בסביבות התקציב שלי מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  14. Started by MacGyver,

שלום! יש לי כרגע 2.1 של לוג'יטק ואני באמת מאוד מרוצה מהם..... חשבתי על לקנות 5.1 כי אני רואה די הרבה סרטים ..... השאלה שלי היא מה כדאי וגם עיצוב די חשוב לי ..... תקציב:600~..... אה-ואיזה יציאות\יציאה אני צריך שתהיה לי בשבילם? תודה מראש איתן

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by Gnome,

ערב טוב, יש ברשותי כרגע INSPIRE 2500 של CREATIVE. הם אחלה, אבל לא מספיקים. יש להם כמה חסרונות בסאונד שלהם שמפריעים לי מעט. בכל מקרה, החלטתי שהגיע הזמן שארכוש לי מערכת חדשה למחשב. לכן אני שואל מה דעתכם על הרמקולים הנ"ל (Z-640)? טובים? לא? איכותיים? לא? מה אתם אומרים. וד"א,מה בקשר לשמיעת מוזיקה רגילה?איך אני אשמע אותה בדיוק? (הכוונה באיזה רמקולים וכד'...) תודה לכל העונים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אוקיי, אני אחד מברי המזל\חסרי המזל שלא מרגישים שום הבדל בין mp3 192 ביט לבין wma 64 ביט (סתם דוגמא... אני גם לא מבדיל בין mp3 לאיכות של דיסק O_o). בשלישי באוקטובר אני טס לארה"ב (נקווה שדון פרץ יסיים לשחק עד אז), וחשבתי לקנות שם אוזניות ברמה בשביל המובו2 שלי ובשביל הihp120 שיצטרף אליו. לאור יכולות השמיעה שלי, אתם חושבים שיש טעם, או שאני לא אבחין בשום הבדל בין אוזניות פשוטות יחסית לבין משהו ברמה?

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  17. אני מחפש נגן שיהיה קטן ונייד בעל נפח של 2-4 גיגה שלא יצתרך דריוורים ושתהייה אפשרות לקידוד שירים ישירות דרך חיבור של כבל לנגן מוזיקה אחר כגון דיסקמן(אם קיימת כזאת אופציה). לגבי המחיר בסביבות 150-200 דולר. אני נמצא בחו"ל כרגע אז אני לא אוכל לבדוק את התגובות כל יום... תודה

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by Loki,

אחרי שכמעט כל זוג אוזניות נהרסו לי אחרי כמה חודשים של שימוש (משימוש, לא מתאונות), החלטתי לקנות אוזניות איכותיות... אני צריך את האוזניות למחשב (מתחברות לרסיבר שברמה סבירה) וגם לדיסקמן, ככה שאוזניות גדולות לא טובות לי. האוזניות ישמשו למוזיקה (כל סוגי המוזיקה אבל בעיקר רוק), משחקים וסרטים. יש לי תקציב של בערך 500 שקל, עדיף פחות, אם אפשרי. על מה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. סוני שקניתי מאיטליה..ועלה לי דיי הרבה קניתי אותו בשנת 2000 חחח אבל בכל זאת אני רואה בכל מיני אתרים שמוכרים אותו ב80 דולר ואפילו יותר..אני לא יודע כמה הוא עולה בארץ לא מצאתי באתרים בארץ מכירות שלו אז למבינים בכמה כדאי למכור? המצב שלו מצויין...

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  20. Started by AMD-ALI-G,

יש לי בחדר 4 רמקולים ובגלל שהחוט שלהם קצר אז הם מאוד מאוד מאוד קרובים ואין אפקט מתאים. אז אני רוצה לקנות כבל של 10 מטר בשביל לפצל תרמקולים ולשים 1 בכל פינה בחדר. אז כמה זה עולה? וכמה עולה מחזיק של רמקול שתולים על הקיר?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  21. אהלן יש לחבר שלי את הצורב 3899 של hyundai שתומך DIVX ו XVID וכל החרטה הזה. באתר של אימיול הישראלי שמו עדכון FW שמאפשר תמיכה לנגן בכתוביות בעברית. צורבים את ה IMAGE מכניסים ל DVD וזה מעדכן. השאלה אם זה משהו ניסה את זה פה או יכול להגיד לי מה דעתו על זה... קצת חבל להרוס את הכונן אחרי שבוע בגלל FW. תודה מראש יניב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כשמחברים כרטיס קול לרסיבר בצורה אופטית או קואקסילית, האם הכרטיס קול משפיע על האיכות או שבעיקר הרסיבר משפיע על האיכות (הרי הוא מפענח את המידע)? מה זה crossover וגם ההגדרה של רמקולים קטנים\גדולים ברסיבר, מה הם משנים ועל פי מה יודעים איך עדיף לכוון אותם? וגם מה זה D RANGE COMP, לא הצלחתי למצוא על זה כלום בגוגל :\

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by gal1,

אני צריך המלצה לרסיבר בתקציב של 1000-1500 שקל תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. יש מישהו שאני מכיר שנוסע לארה"ב וחשבתי להביא לו כסף שיקנה לי שם את ה Logitech Z680 היות ושם זה הרבה יותר זול במחיר של 225 דולר האם צפויות איזה שהם בעיות ? כמה מ"ס אמור להיות על הרמקולים ? האם תהיה בעיה עם החיבורים ? או שצריך פשוט לקנות מתאם ? האם זה בעיה להביא דבר כזה גדול מחו"ל ? הקופסא הזאת שוקלת כ 22 קילו ויביאו לי אותו בטיסה רגילה עם כל הציוד לא במשלוח מיוחד

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  25. למי שלא שם לב, חברת nVidia שחררה גרסה החדשה של דריברים ללוחות בעלי צ'יפסטי nForce, nForce 2 ו- nForce3. הגרסה היא 5.10 ל Windows 2000/XP בין השאר עודכנו ושופרו לטענת חברת nVidia הדרייברים של האודיו. הגירסה כוללת גם NVMixer חדש התקנתי (התקנה מלאה) ולפחות בעייה אחת נפתרה. קבלת שליטה על הערוץ הדיגיטלי מווסת העוצמה במקלדת או מהמגש. מקודם אפשר היה לשלוט על ה SPDIF רק מהישום עצמו שזה היה ניג'ס ענק כאשר רצית לשנות עוצמה בנוחות ומהירות. באשר לשיפור באיכות האודיו, טוב אז האוזניים שלי לא יעילות עד כדי כך, אז אשמח לשמוע תגובות למי שכן השווה ובדק. אני עובד עם לוח ג'גהבייט GA-7N400 PRO2 FH וXP עם SP2 ואם כבר, למי ששם לב עדכנתי לאחרונה גם את הביוס לגירסה FH.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים