עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Zeev86,

היי חברים. עשיתי הזמנה ל-LG C1 ורק לאחר מכן נזכרתי שבמכשירי OLED יש סיכוי לצריבה ואני באופן קבוע מחבר את המחשב לטלוויזיה, כך התמונה אצלי ממש לא מתחלפת לעתים קרובות (גלישה ביוטיוב, צפיה בסדרות אבל יש לפעמים רגעים שאני פשוט שוכח לכבות ומשאיר את זה על דסקטופ). עד כמה הסיכוי שהמסך יהרס בשימוש עם מחשב? אני גם אחבר את הטלוויזיה לקונסולות אבל לרוב יהיה מחובר למחשב. עשיתי קצת סקר ברשת וחלק מהאתרים כן אומרים שעדיף לא לחבר למחשב וחלק מהאתרים אומרים שאפשרי אבל עם אמצעי זהירות כמו: להוריד את הטאסקבאר שיעלם אחרי כמה שניות, לשים שומר מסך לאחר כמה דקות וכו. אשמח לשמוע דעות מה אתם חושבים. לבטל הזמנה או להשאיר את הטלוויזיה אצלי? אני די אוהב את הפיצרים שלה כמו 1ms זמן תגובה ותמיכה …

2. Started by ranzip2,

שלום, אני אמור לקנות טלוויזה בארה"ב ורציתי לדעת, למעט ה PAL האם יש עוד שאמור להיות בטלוויזיה, אולי שיטת קול או תדרים שונים? אני מחפש מידע בנושא כבר כמה ימים ואשמח לכל מקור מידע. בנוסף לדעתכם עדיף? http://www.prestigecamera.com/product.asp?id=snfwd42pv1b&l=Froogle http://www.110220volts.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=TH-42PWD7UY http://www.worldwidevoltage.com/detail.aspx?ID=945 תודה מראש רן

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול.. אבא שלי רוצה טלוויזיה חדשה (לקראת המונדיאל ;D ) הוא רוצה שהטלוויזיה תיהיה בין 44 אינטש ל-50 אינטש ושתיהיה פלזמה אבל לא LCD משהו יכול לתת לי בבקשה הצעה משתלמת לטלוויזיה טובה מחברה טובה?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, אני מחפש טלוויזיה חדשה לחדר, כרגע יש לי 32. אני מחפש 42. ראיתי 2 דגמים שלדעתי היו ממש טובים: samsung ua40d6000 panasonic e30 שתיהן היו מעולות, אבל נראה לי שd6000 הראתה איכות קצת יותר טובה, ועיצוב יותר יפה. אבל בכל זאת, זאת הייתה תצוגה בחנות שהיא לא הכי אובייקטבית (הזווית שהטלוויזיה ממוקמת בה, אחת הייתה מול האורות אחת לא, כיול, המפצל שמשתמשים בו). הטלוויזיה תחובר באופן קבוע למחשב, משחקים, סרטים ועוד. אין לי שימוש בתלת מימד או בכל שאר הפונקציות של דפדפן, dlna וכד'... אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי, התקלקלה לנו הטלוויזית CRT והחלטנו להתחדש סוף סוף בטלוויזיה חדשה. האם LCD היא האופציה הכי טובה היום בעבור הסכום הזה? חשבנו על גודל שמעל ל-30". בעיקרון אני אשמח לקבל המלצות על דגמים ספציפים, אבל כנראה נצא לקניון ונקנה משם , ושם אין תמיד את כל הדגמים, אז חשבתי שיהיה נחמד לדעת איזה פרטים במפרט הטכני של טלוויזיה אני צריך לחפש. רציתי לדעת איזו ניגודיות אני צריך לחפש, איזו בהירות,זמן תגובה(רלוונטי בימינו?), זווית צפיה. בנוסף גם רציתי לדעת באיזו רזולוציה Yes משדרים את ה- HD שלהם במידה ונרצה לשדרג, HDReady או FullHD? בכלל שמים לבלהבדל בין השניים בגודל מסך כזה? אשמח לתשובה מהירה כי כנראה נצא היום. תודה!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני מעוניין בטלוויזיה לחדר, הטלוויזיה תתחבר לממיר ,למחשב ול- PS3. כמובן שהטלוויזיה צריכה להיות ב Full HD מפני שאני ישחק במחשקים עם רזולוציה מקסימלית ויראה סרטים ב Full HD הכרטיס מסך שלי הוא HD6950. אני יישב במרחק 2-2.5 מ' מהטלוויזיה אז אני לא ממש יודע אם עדיף 37 או 32 אבל כנראה ש32 יהיה יותר מתאים. רוב היום אין שמש על הטלוויזיה. אני לא יודע מה ההבדלים בין LCD ל LED אז תציעו לי לפי השימוש... תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  7. האם כדאי לקנות טלוויזית פלזמה למרתף?? הבנתי מקריאה באינטרנט שהבעיה העיקרית של הפלזמה היא ההשתקפות עם האור אבל בגלל שאנחנו רוצים לשים אותה במרתף אני לא חושב תיהיה בעיה של אור שנכנס מבחוץ. מה אתם חושבים אני צריך עזרה בנושא.. אני מוכן להשקיע עד המחיר של 6500 שקל בשביל הטלוויזיה. האם כדאי ללכת על הפלזמה או לחכות לירידת מחירים של מסכי הLED??? מי שמביע את דעתו שירשום בבקשה גם על איזה דגם הוא ממליץ במחיר הזה זה יעזור לי מאוד! תודה לעוזרים :]!!

8. אני רוצה לקנות טלוויזיה לצפייה בסרטים דרך המחשב, היא לא תשמש בכלל לערוצי טלוויזיה, פשוט כמסך מחשב נוסף גודל הטלוויזיה: אני חושב ש32(קצת מתלבט עם 37), מרחק הצפייה הוא בערך 2.5 מטר - מה עדיף? אין צורך בטלוויזיה שתומכת בדפדפן, לגבי ממיר דיגיטלי עדיף שיהיה אבל לא מאד קריטי. תקציב: 2K-2.5K תודה.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  9. שלום, בקרוב אני עובר דירה, וכנראה לא יהיה מקום לטלוויזיה הישנה ובטח שלא לשידה שהיא נמצא עליה... אז אני רוצה עזרה בקניית טלוויזית LCD חדשה שתוכל להיתלות ישירות על הקיר... אני מאוד רוצה שתמליצו לי על טלוויזות עם FULL HD עם רזולוציה של 1080P כמובן בגלל שלא מזמן קניתי גם PS3 ואני ממש רוצה לנצל את הגרפיקה שלו וגם בשביל לראות סרטים בHD. בנוגע לגודל, אז כמה שיותר יותר טוב שייכנס (אם בכלל) בתקציב הזה. התקציב הוא בסביבות 6K, אני לא יודע אם יש טלוויזיות FULL HD בתקציב זה אבל נראה, אולי אימא שלי תסכים להוציא יותר. גם שאתם ממליצים לי על טלוויזיה אז גם בבקשה על חנויות אמינות שמוכרות אותה. תודה מראש לכל המגיבים.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  10. כותרת.... תמליצו לי בבקשה על טלוויזיה בגודל 32 אינץ' לחדר אני חשבתי על שתי הטלוויזיות האלה תגידו מה דעתכם עליהם ומי יותר טובה ומאיזה בחינה? תודה לעוזרים... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=696767 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=596042

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  11. מישהו יכול להמליץ לי על דגם מומלץ של טלויזיה לסלון 42"? והאם 42" נחשבת לפלסמה או ל-LCD? שמעתי שסמסונג ו-LG נחשבות לטובות בתחום, האמנם?

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  12. Started by Raanan30,

שלום. אני מעוניין לקנות טלוויזיה בארה"ב ושיטת השידור שמופיעה בטלויזיה הזו היא TSC/ATSC/QAM. אני יודע שלא אוכל לצפות בתור טלוויזיה (YES), אבל המטרה העיקרית שלי היא לצפות בתכנים מהמחשב ע"י שימוש ב Popcorn A200 האם זה יהיה אפשרי? אני משתמש רק בפופקורן ע"י כבל HD וזהו - זה אמור לעבוד? ואגב, נניח שבעתיד אני כן ארצה לחבר לזה טלוויזיה - האם ישנו סוג של ממיר מ NTSC ל PAL? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן הלכה הטלוויזיה, בשעה טובה. עכשיו אנחנו מחפשים אחת חדשה, משהו בסגנון 46-50. התקציב הוא נאמר באיזור ה 5+ (אני לא ממש בעיניינים). בעקרון אנחנו צריכים טלוויזיה שתהיה טובה כבר לשנים הבאות. את הישנה יש לנו כבר 15 שנה (שמנה). חשבתי שהכי כדאי זה LED, המחירים נראים סבירים והבנתי שזו האיכות הכי טובה. מצד שני, יש את ה 3D שלא נראה ממש בתקציב אבל בעוד 5 שנים יכול להיות שזה יהיה רלוונטי. ולפתע ראיתי בטלויזיה את הפרסומת הזאת לסמסונג: http://www.samsung.com/il/smarttv/ טלויזית 3D במחיר טוב אבל- פלזמה וHD READY. הבנתי שה LED חוסך יותר חשמל, האם האיכות שידור טובה יותר? עד כמה זה באמת משנה שה HD לא FULL והיא פלזמה ולא LCD או LED? מה כדאי לעשות? איזה עוד דגמים מומלצים יש? תודה …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Player9,

אני לא יודע כל כך אם זה הפורום המתאים אבל .. אני רוצה לקנות טלויזיה LCD חדשה לחדר .. הגודל המתאים לחדר שלי הוא 37 אינץ". אני הולך לראות בטלויזיה רוב הזמן ספורט - כדורגל , וגם סרטים . איזה טלויזיה מתאימה? (עדיף שתהיה של LG )

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by nazgull,

שלום לכום, אני מחפש המלצה על טלויזיה (עדיפות ל samsung או שארפ) 32 אינץ' במחיר של 1500-1600(מעוניין לרכוש 2 כאלה לחדרי שינה ) ללא חריגה מהתקציב, הכי חשוב שהטלויזיה תהיה אמינה קלה לתפעול ושתיתן תמונה כמה שיותר טובה, כמובן במסגרת התקציב. אם יש המלצה לחנות כלשהי אני אשמח. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by nivz123456,

שלום אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר 32 אינץ' חשוב לי מאוד הקטע של האיכות והרזולוציה משום שאני משחק בxbox360 שהרזולוציה שם זה1080P אמרו לי שבטלויזיות בגודל הזה זה לא משנה אם הטלויזיה FULL HD או HD READY האם זה נכון? אני מתכוון ליהיות קרוב לטלויזיה בערך מטר - מטר וחצי שתיים מקסימום (עוד לא החלטתי איפה אשים אותתה) אני צריך בעיקרון 2+חיבורי HDMI ואחד לפחות של ממיר רגיל של הוט שהוא לא HD בעקרון התקציב שלי הוא 1400-1500 שח אך אני מוכן להוסיף עוד 200-300 בשביל איכות המליצו על הטלויזיה LG 32LD460 היא טובה? ובבקשה תביאו לי המלצות לטלויזיות טובות בתקציב הזה לדרישות שלי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם יש לי אפשרות לקנות טלויזיה מארה"ב ושהיא תגיע לארץ בלי תוספת מכס השאלה שלי היא איזו טלויזיה עדיפה במחיר של 1200 דולר (200 דולר לכאן או לשם לא משמעותיים אם התמורה משתלמת) האם כדאי להשקיע בFULL HD או שכדאי להסתפק ב HD ready? השימוש העיקרי יהיה לראות בה סרטים במקום במסך של המחשב כמה זמן יקח לשידורי HD להגיע לארץ למי שיודע? העדפה לחברות עם שם מוכר 37-40 אינטצ' http://electronics.listings.ebay.com/Televisions_LCD-Flat-Panel-TVs_W0QQfromZR4QQsacatZ61397QQsocmdZListingItemList תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by ido2309,

היי, אני מתעניין בקניית המגבר הנ"ל,יד 2 כמו שנכתב בכותרת. האם מישהו נתקל? איך המגבר עצמו? בכלל,כל דעה\רעיון יתקבלו בברכה. נ.ב. הוא הולך להתחבר למחשב.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by K_D,

על איזה כרטיס כדי ללכת עד 500 שח? העדפה היא כמובן לCREATIVE ושימוש העיקרי מוזיקה

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  20. Started by zivgev,

אהלן, אני מעוניין לרכוש את הרמקולים SOLO 6C או SOLO 7C (עדיין לא הוחלט סופית). בכל מקרה, הייעוד של הרמקולים מוזיקה\משחקים\סרטים השאלה שלי, האם כדאי לרכוש כ.קול ייעודי לרמקולים הללו? נאמר לי שיש שיפור משמעותי. בנוסף, ראיתי את 2 הכרטיסים הללו: 7.1 Asus Xonar DX (כרטיס פנימי) Creative X-Fi Surround 5.1 USB Pro + Remote (כרטיס חיצוני) שניהם עולים 350 ש"ח. נתחיל מהשאלה האם הכרטיסים הללו יתנו מענה משמעותי ושווה את ההשקעה? בנוסף לכך אשמח לדעת כיצד הולך עיניין החיבורים בין הכרטיס לבין הרמקולים לפי מה שהבנתי ניתן לחבר כבל RCA בין הרמקולים לבין הכרטיס. האם זו הכוונה? יש צורה אחרת? ובכלל האם זה משתלם? תודה מראש לעוזרים!

• 30 תגובות
    • 7k צפיות
  21. Started by jfkk,

שלום מעוניין לקנות כבל hdmi1.1 באורך 10 מטר מישהו מכיר חנות מחיר שפוי ואמינה לקניית כבל באזור תל אביב. יש מדריך להגדרות לצפיה לאחר התקנה הכבל תודה

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by zion789,

שלום, אני כנראה קונה מחו"ל את הלוגי'טק Z5500 ורציתי להוסיף בהזמנה כרטיס קול מקצועי בעל יציאות אופטיות(כמו שהבנתי הם הכי איכותיות ומעבירות את הסאונד בצורה הכי מושלמת) כי כרגע יש לי אונבורד פשוט מהמחשב שקניתי לפני כשנה. בנוסף ארצה גם להוסיף להזמנה את הכבלים האופטיים האלה - אני צריך ממש ארוכיםםם זה חדר שטיפה יותר גדול מהממוצע - 3X4 מטר לכן אצטרך להעביר את הכבלים לאורך כל הקיר. ארצה לדעת מהי העלות של כל הדברים האלה בנפרד מהרמקולים רציתי גם לדעת אם אצטרך לקנות כבלים אחרים מלבד האופטיים חוץ מהכבלים שבאים באריזה תודנ

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by ohad,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס קול עד 250 ש"ח בבקשה תנו לי הצעות.

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  24. Started by shahar91,

יש לי כרגע כרטיס Hauppauge WinTV PVR 150 והוא עושה בעיות עם מערכת הפעלה 64 ביט אז החלטי לקנות אחד חדש. איזה כדאי לקנות במחיר של עד 350-300 ש"ח שעובד בווינדוס 7 64 ביט ועם מדיה סנטר. איך הכרטיס Hauppauge WinTV-HVR-1400?? אני פשוט רוצה לקנות מKSP וזה הכרטיס של Hauppauge שהם מציעים.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by MegA^Mf,

לאחרונה הכרטיס קול 7.1 און בורד מזייף לי ... הוא מורח שירים לפי הפעולה שאני מבצע במחשב אם זה טוען דף בFF , אז כאילו השיר נמרח עד שנגמר לטעון (זה רציני)... חשבתי אולי זה בגלל שהכנתי יצאת SPDIF ומשהו נהרס אבל הכל יציב ותקין ... הבנתי שאם אני אקנה כרטיס קול זה גם כנראה יפתור לי תבעיה ויתן לי איכות גבוה יותר בסאונד ... המחשב מחובר ל2 רסיברים SHERWOOD 5.1 עם BOSTON , MS 8000S וDENON 1905 , סט KEF Q משהו ... האם הכרטיס : CREATIVE Audigy 4 SE 7.1 במחיר של 290 ש"ח או שיש משהו בטווח שהוא משתלם יותר למערכות ... יכול לעשות לי תחיים קלים ? תודה מראש ..

• 7 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.