עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tomersbar,

אני הולך לקנות את הגרסת ה-2GB (כמתנה) ורציתי לדעת מה דעתכם על ה-NANO. עשיתי גם חיפוש מחירים ומצאתי שבארץ הוא נמכר במחיר של 1200 ש"ח (הכי זול). מישהו שמע/ראה מחיר יותר זול ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Noam V,

אהלן חבר'ה הרצתי כמה חיפושים בפורומים אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית אם אני קונה IRIVER H120 בארצות הברית האם אני צריך לקנות שנאי בשביל להמיר את המתח או שמספיק רק מתאם פשוט?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by gggilad13,

כמה עולה הIRIVER H320 בגרמניה? איפה אני יכול למצוא את המחיר שלו וחנויות שבהן הוא נמכר? (בעיר קלן)

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by 1337Din,

שלום חברה לא מזמן רכשתי PS3 וכרגע אני מחפש LCD לחדר שאני אוכל לחבר את הקונסולה אליו, ויש לי כמה שאלות - המרחק צפיה הוא 3 מטר בערך, התקציב לטלוויזיה הוא בערך 3500-4000 איזה גודל של טלוויזיה מומלץ? דגם של טלוויזיה מומלצת בתקציב? בהנחה שאני אשתמש בטלוויזיה גם לצפיה של שידורים בSD, טלוויזית פול HD תציג אותם רע? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by aga123,

שלום,אני מעוניין לקנות LCD מתצוגה עד 1500 שקל,HD READY 32 אינץ,אשמח לעזרה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום. אז ככה, יש לי כמה שאלות בנוגע לדגם ה - FULL HD של סמסונג: LA40A650 - 40 אינץ'.. הכוונה לטלוויזיה הבאה: http://www.miniline.com/Samsung/Index.asp?ArticleID=397&CategoryID=129&Page=1 1. האם זה הדגם הכי חדש של סמסונג בארץ? 2. כמה זמן עבר מאז הטלוויזיה הזאת הגיעה לישראל? 3. בדקתי בזאפ ועכשיו אפשר לרכוש את הטלוויזיה ב - 7 אלף ש"ח. האם מהרשימה הבאה מישהו יודע בוודאות שמדובר בחנות אמינה ושבטוח לקנות דרכה? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=711741 4. ברגע שאני רוכש את הטלוויזיה מחנות X אז הם שולחים לי את המוצר ומגיע לאחר כמה ימים טכנאי של סמליין (היבואנית הרשמית) ובעצם "מחבר" את הטלוויזיה? 5. האם מדובר באמת בדגם איכותי שישמש אותי גם לשידורי SD, HD ובעתיד בשביל ה - …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by בית חולים גהה,

שווה לי לקנות מיני דיסק בחו"ל? איזה דגם? (מהמחירים של האתרים בארה"ב, לא לפי ישראל) חשבתי על סוני MZN1 או על סוני MZN10

8. Started by gshhar,

דוד שלי טס שבוע הבא לסינגפור ואני רוצה שהוא יביא לי את iRiver IHP-120 כמה זה אמור לעלות שם?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  9. במשך יומיים חרשתי את כל האינטרנט בחיפוש אחרי נגן מתאים... אני מחפש: 30G HD עם אודיו עם תמונות עם וידיאו עם רדיו עיצוב יפה [משקל לא הכי קריטי] שיופיע ככונן חדש כשאני אחבר אותו למחשב שלי (דיסק און קי) שהבאנדל יהיה טוב + מטען ונרתיק וכבל USB *** שיהיה אפשר לשמור עליו מסמכים אחרים כגון עבודות, קבצים חשובים, התקנות של דברים ולהעביר ממחשב למחשב - קריטי עד שלשום הייתי בטוח באייפוד וידיאו 30G אפשר היה לוותר על הרדיו אבל זה להידבק לאייטונס ואז שיניתי ל IRIVER 340 ואז שיניתי ל IAUDIO X5L וכרגע אני עומד על COWON A2 30G - שאמור להיות נטול התחייבות לתוכנות ולעמוד בציפיות שלי הבנתי שהוא ממש טוב וכולל כל מה שרציתי.... השאלה היא אם שומעים טוב מאוד עם האוזניות (וגם אם החיבור רגיל או שהם א…

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by Triple-z,

שלום, ברשותי H340, והאוזניות MX400 או 500 מה שזה לא יהיה ממש לא נוחות לי ואני רוצה לשדרג למשהו איכותי. חשבתי ללכת על ה- SHURE E2C, כי אני רוצה משהו IN EAR שיהיה טוב לסחוב אותו לכל מקום ולא יקח לי מקום (יש לי גם פורטהפרו האמת אבל כבר דיי ישנות ואני רוצה משהו קל לסחיבה ואיכותי). יש לי חבר שנמצא עכשיו בטייוואן ועוד כמה ימים בהונג קונג, ואמרתי לו שיבדוק לי מחירים, השאלה אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא שם אוזניות כאלה בכלל? מה המחירים שם ואם זה בכלל משתלם להביא משם? יש המלצות למשהו אחר שיתאים לי? עוד חששה שלי זה לקנות אוזניות על "עיוור" (מקרה שלנו על חרש ) בלי לשמוע אותם או למדוד אם הם נוחות לי באוזן, כי זה בסה"כ לא זול וחבל אחכ לא להיות מרוצה מכזאת רכישה. אשמח לשמוע כל טי…

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  11. Started by menihen16,

שלום לכולם קיבלתי ג'ננה, ואני רוצה לקנות סולו 7 חדשים לחדר שלי. רציתי לדעת מהי החנות(הפיזית) הכי זולה שמוכרת אותם באיזור עכו-נהריה ? אולי מישהו מכיר משהו ? אני פשוט חייב לקבל אותם מחר, אם לא, אני אשתגע

• 31 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by tidan26,

שלום! איזה אוזניות טובות יותר shure se535 או sennheiser ie8 ? ???

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by GreenApes,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות כבר כמה זמן ואני מתלבט בין AKG K518 שאני יכול להביא בערך ב-400 שקל והמליצו לי גם על Aerial7 Tank ב500 שקל זה בערך בתקציב שלי עד גג 500 שקל מה באמת מומלץ לקנות אני לא רוצה אוזניות כפתור אלא קשת, השימוש שלי זה לשמיעת מוזיקה בנסיעות(גלקסי S3) מוזיקת טראנסים, מזרחית, רמיקסים וגם קצת ישראלי.. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by zion789,

שלום, צריכים להביא לי את הנגן D2+ ורציתי להביא לו גם אוזניות - חשוב לי שהאוזניות יהיו אטומות לגמרי מהסביבה ז"א שגם בכביש מהיר סואן וגם במכון כושר רועש אני לא אשמע כלום,אני לא יודע איזה סוג יותר מתאים לי INEAR או קשת מה שיותר חשוב לי זה האיכות ולא מעניין אותי הצורה שלהם כמובן שהעדיפות היא לINEAR אבל אם זה בא על חשבון האיכות אז לא. מכיוון שאני בור בנושא האוזניות אזי אני לא יודע מה התקציב שנדרש עבורי להשקיע(אל תשתגעו יותר מדי,ואל תביאו לי משהו זול מדי שיזרק לפח) המוצר יקנה מארה"ב ככה שיהיה יותר זול מהארץ לגבי האוזניות חשוב לימאוד שיהיו עצמתיות,איכותיות,ובעלות נוכחות בבאסים,סגנון המוזיקה העיקרי שלי זה עופר ניסים וכל ההאוסים והטרקים שמסביב וקצת רוק וישראלית תודה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  15. Started by moshen1169,

מה עדיף לשמיעת משחקים סרטים ומוזיקה גם בווליום גבוה בתקציב של 60 שקל Creative או לוג'יטק PC 880? דגם HQ-80

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by LaCostE,

שלום לכולם . אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון למשחקי מחשב . אני לא רוצה משהו יקר , היו לי ג'נריות של 40 שקל שסחבו שנתיים . עכשיו אני מתקדם לאט לאט . אני מתלבט בין 2 דגמים : LOGITECH Extreme PC Gaming Headset Logitech® Precision PC Gaming Headset שניהם עולים בדיוק אותו מחיר , 214 שקל . http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13683&catid=134 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13153&catid=134 מה שכן ,LOGITECH Extreme PC Gaming Headset לא מופיעה באתר . יש משהו אחר בסביבות המחיר ? תודה .

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by parker,

אהלן כולם, לפני שבועיים ביקשתי כאן בפורום המלצות לאוזניות בתקציב של כ-500 שקל, ובין השאר הוצעו לי HD555 וה SR80. לאחרונה חבר שלי השיג זוג של SR125 ואין לו כלום לעשות איתן, אז הוא מוכן למכור לי אותן ב-400 שקל. האוזניות חדשות לגמרי וסגורות בקופסא. רציתי לדעת איך הן משתוות לאוזניות האחרות שהוצעו לי D: תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן, אחרי לא מעט חפירה בימים האחרונים על מנת למצוא אוזניות IN EAR איכותיות במחיר סביר מבחינתי (עד 500), נראה לי שצמצמתי את האפשרויות ל-Etymotic HF5 ו-Shure se215 . קראתי ביקורות מצויינות על השור, אבל בלא מעט מהן ציינו שהבאסים המעולים שלהם באים קצת על חשבון הטווחים הגבוהים יותר. כעיקרון אני שומעת בעיקר רוק (מפינק פלויד ודייר סטרייטס ועד מטאליקה), ואוהבת מאוד את הצלילים הגבוהים של גיטרות ופסנתר, אז העניין קצת מטריד אותי. לגבי האטימוטיק אומרים שהבאס שלהן קצת חלש יותר אבל הן אמורות להיות יותר מדוייקות מהשור, אם כי על השור מעידים שהן יותר "חיות" וכיפיות. אגב חשובה לי גם אטימה טובה לרעשים מבחוץ (ושלא תהיה דליפה כי אני אוהבת לשמוע יחסית חזק וליד אנשים בנסיעות וכו'). …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מישהו שמע על האוזניות klipsch custom 2? האם הם יהיו שידרוג משמעותי ל jbl reference 220 שיש לי עכשיו ....הם יחוברו לנגן cowon s9.....ככה שחשוב לי רק הסאונד למוסיקה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by R0tem1,

היו לי AKG 181 דנדשות אבל הן קיבלו סדק קטן בפלסטיק של הקשת שפוגע באטימה ומבחינת היבואן כל מה שאני יכול לעשות איתן הוא לזרוק אותן לפח. ההורים שלי טסים בשבועות לברלין ואני משער שהמחירים של האוזניות שם נמוכים משמעותית מאשר בארץ. אני רוצה אוזניית IN-EAR תעבוד על COWON D2 תקציב: 150 יורו יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by AUDIOO,

ההורים שלי טסו להונגריה וביקשתי מהם אוזניות שיקנו לי ואני צריך להחזיר להם תשובה אמממ אם מישהו מכיר חנות בבודפסט ויכול להביא לי קישור אני אשמח. עכשיו התקציב הוא לא גבוה כלומר אל תעבור את ה 400 שקל ותנסו הרבה פחות אני צריך אוזניות טובות ל משחקי רשת בעיקר!!! + שירים (יש לי גם IRIVER H10 ) אם זה משנה! אבל בעיקר חשוב למשחקי רשת, ואם זה יהיה לשירים ולנגן זה יהיה טוב! אפשר שיהיה עם מיקרופון כלול! לא חובה! תודה רבה :> יש לי עכשיו אוזניות של SONY MDR-V150 שהם היו אחלה אבל עברו זמנם בזמנו 53 דולר בדיוטי פרי

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  22. שלום חבר שלי רוצה לקנות אוזניות בתקציב של עד 100 ש"ח. על אילו אוזניות אתם ממליצים? תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by adir221,

אהלן וחג שמח אני מעונין לקנות אוזניות גימינג עד בערך 400 מה אתם ממליצים לי אני רוצה שישמעו צעדים חזק ושהאיכות תהיה מעולה

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  24. שלום לכולם. ברצוני לקנות אוזניות "המתלבשות על האוזן" המיועדות לפעילות ספורטיבית, בתקציב של 150-200 שקלים. חשבתי על האוזניות של Sennheiser בשני הדגמים: OMX50 ו- OMX52. האם למישהו יש נסיון בשימוש עם אוזניות אלה? כמו כן, במידה וישנם, הייתי מעוניין לשמוע על הצעות לאוזניות נוספות המיועדות לפעילות ספורטיבית בטווח מחירים הנ"ל. בתודה מראש, קובי.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  25. הקנייה של הCreative T20, לפני כחודשיים, פקחה לי את העיניים (או את האוזניים...) בכל מה שקשור באיכות הצליל, ובהנאה ממוזיקה. לכן החלטתי לעלות רמה בתחום הזה ולהשקיע באמת, על מנת לקבל את המקסימום בהאזנה למוזיקה. עכשיו אני צריך את עזרתכם, אני רוצה לקנות אוזניות שיתחברו לIaudio X5L ויגרמו לי לחייך מאוזן לאוזן. ;D כרגע הכיוון הוא אוזניות פתוחות, עם דגש גדול מאוד על צליל נקי ומדויק, פחות דגש על הבאס. אני אשתמש באוזניות האלה בחדר שלי, כך שלא יהיו רעשי רקע מציקים במיוחד (ולכן האוזניות הפתוחות). הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם אני אצטרך מגבר או לא. אין לי נסיון בתחום הזה, אני רק יודע שזה יהיה חבל להשקיע הרבה כסף באוזניות בלי לקבל מהן את המקסימום. התקציב שלי לאוזניות+מגבר אם צריך הוא 10…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.