אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי קלטות סרט ישנות ממש ואני רוצה להמיר את זה לMP3 איך עושים את זה בצורה איכותית שלא תפגע בקלטות ובמחיר לא אסטרונומי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר באוטו שיש לו טייפ כזה של קלטות\קסטות ויוצא משם חוט והוא מתחבר לMP3 איפה אני יכול להשיג כזה דבר וכמה זה עולה?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
נאמר לי שאם יש לי אינטרנט בכבלים אז אפשר לקלוט את ערוצי הבסיס ללא הממיר. זה נכון ? איך עושים את זה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי לי בטלוויזיה חדשה של סמסונג עם עידן+ מובנה הטלוויזיה נמצאת בחדר ממ"ד. חיברתי לטלוויזיה אנטנה קטנה שבאה עם ממירים בד"כ (זה: http://www.homeg.co.il/items/1235307) ולא מצא שום ערוץ. אין קליטה. אפילו לא ערוץ אחד. אם אני יקנה את האנטנה הזאת : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10670 יש סיכוי שיהיה קליטה? מה הסיכוי שיהיה קליטה בחדר ממ"ד ? מבחינת מרחק, אני לא יכול לשים את האנטנה בחלון....לא פרקטי.
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כמו שנאמר בכותרת, אחרי שראיתי את הכתבה על זה בעמוד הראשי התעניינתי. אין לי בכלל טלוויזיה בבית, אין הוט ואין יס, אין כלום (אני בדירת סטודנטים ורואה הכל במחשב, מוריד וכו'). בקיצור, נראה לי פרקטי לקנות כזה ממיר דיגיטלי למחשב ולהתחיל לראות ערוץ 1/2/10 במחשב - בעיקר לקראת המונדיאל שישודר רובו בערוץ 1 ;D מעיון קצר בקטגוריה הרלוונטית בזאפ ראיתי שיש די הרבה אופציות מ-80 שקל ועד כמה מאות. חלק באים עם שלט, זה ממש לא מעניין אותי. לגבי הקלטה גם לא ממש נראה לי חשוב, אני מניח שזה אפשרי בכל מקרה עם תוכנות צד שלישי - אם כי העניין של 'pause' לשידור חי נראה מאד נוח, מה שיש ברובם לפי מה שהבנתי. במחיר של 100-200 שקל זה הרבה יותר פרקטי בשבילי מכל אופציה אחרת, בוודאי בשביל לראות את המונדיאל. …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. ברשותי כבר כמה שנים טובות מערכת 2.1 של קליפש. (או קליפס) כבר בערך שלוש שנים הם שוכבים אצלי במחסן. הם סובלים משני קילקולים: השנאי 110 ל220 שלהם נשרף לי, מה שלא בעיה לקנות חדש. (סביבות 200 שקלים) הקילקול השני הוא שיציאה אחת של רמקולים (הסטליאט הימני) נשרף. יש רק יציאה אחת של רמקול שעובדת. אפשר לחבר את שני הרמקולים לאותו יציאה, אבל זו התפשרות רצינית על איכות. שמעתי שהבעיה הזו מאוד נפוצה עם המערכת הזו, שזה קילקול ידוע. הייתי רוצה לדעת מהי בדיוק הבעיה (איזה חלק שם נשרף\התקלקל) ומי יכול לתקן את הבעיה. אני מניח שאם אני ידע מהי הבעיה אז יהיה יותר קל לאדם שמתעסק עם האלקטרוניקה לתקן את זה. מה שכן, ההתמצאות שלי באתרי אודיו ומחשבים בעולם, והיכולת שלי לקרוא עמודים על גבי עמודים …
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מאחר שאני מאוד אוהב מוזיקה (ואני גם נהנתן לא קטן...) ואני משתמש במחשב בעיקר להאזנה למוזיקה, במיוחד כשאני חוזר ללימודים אוטוטו ואין זמן לשחק או לגלוש החלטתי לשדרג את כרטיס הקול (PCI 128) ולקנות רמקולים כמו בן אדם (במקום המיני מערכת של סוני מלפני 9 שנים !!). לאחר קריאת מאמרים רבים והשוואות לרוב באתרים בחו''ל על כרטיסי קול ומערכות רמקולים, הפור נפל על השילוב הבא: קליפש פרומדיה 5.1 והאודיג'י הזול היותר (OEM או MP3). את האודיג'י מצאתי בארץ ב 124 דולר כולל מע''מ (לעומת 76 בחו''ל) אבל לא מצאתי בכלל את הפרומדיה בארץ !! איפה אפשר להשיג את המערכת הנפלאה הזו בארץ ? מישהו יודע ? (בבקשה,אין צורך להמליץ על כרטיסים\מערכות קול\רמקולים אחרים - מי שיכול לעזור לאתר פרומדיה 5.1 ולא 4…
-
- 58 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
כאשר אני עושה ווליום גבוה יחסית או אפילו בינוני יש מדיי פעם קליקים מעצבנים ברמקולים מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הם נחשבות לאיכותיות? מה דעתכם עליהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם! אבא של כרגע בארצות הברית וביקשתי ממנו שיביא לי נגן מבין ה3 הבאים: איאודיו A2 קריאטיב זן ויז'ן ואולימפוס בסוף קנו לי את האולימפוס, הכי זול מבין שלושתם. מה בגנן? 20 ג'יגה זכרון. מצלמה דיגיטלית של 1.3 מגה פיקסל אם חיישן CCD איכותי מסך VGA 3.7 אינץ - המסך הוא מסך מגע! תמיכה בתמונות יכולת ליצור קליפים המשולבים מוזיקה ותמונות. חסרונות: אין תמיכה בווידאו, אבל במקום זה מקבלים מצלמה. מה באריזה: נגן אוזניות מטען חשמלי תחנת עגינה כוללת בערכה! שלט לאוזניות נרתיק כאבל לחיבור לטלוויזיה דיסק וחוברת הפעלה תמונות של האולימפוס : http://www.dannychoo.com/blogimg/mr500i_2.jpg http://www.obchodni-dum.cz/file.phtml/48412/MR-500i_dokovaci_stanice.JPG אני אולי…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ... היום חזרתי מביה"ס.. וחיכה לי מיני דיסק על השולחן.. המיני הוא MZ-N707 של Sony, הוא NET-MD - אפשרות הקלטה מהירה והעברת Mp3, Wma. Wav מהמחשב ... הוא מתחבר למחשב אם USB .. http://www.minidisc.org/images/sony_mzn707_bigblue2.jpg קראתי את ההוראות - והבנתי פחות או יותר מה לעשות .. ניסיתי להקליט בעזרת ה- USB מהמחשב אם התוכנות שקיבלתי: OpenMG Jukebox Net MD Simple Burner אבל ללא הצלחה ... אם יש פה מישהו אם הבנה שיוכל לעזור לי זה יהיה גדול !
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב את האמת המערכת לא ממש חדשה היא בת שנה אבל רציתי לדעת מה דעתכם על המערכת הזאת?? sony mhc-rg330
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה ליקנוט שם ipod והו מטלבת עם ליקנוט משם. עם מישו יודע תוח כאמה זמן זה מגיעה אז שיחתוב פו{כי זה מה שהו רוצה לדעת} תודה לעוזרים Compu-Amrica.com עריכה:שיניתי לנושא אחר בקשר לאתר הזה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי מחירים של הרמקולים המובילים (עד תקציב של כ1500 שקל) כגון JBL encounter, FX6021 Altec Lansing , Z300 וגיליתי שהפרשי המחירים בין הארץ לחו"ל הם אסטרונומים ממש! למשל ה-FX6021 Altec Lansing , שבארץ עולה 1400 שקל, עולה בחו"ל 160 דול"ר , שזה כ650 שקלים!!! למה בעצם לא להזמין מחו"ל? אבא שלי נוסע בעוד חודש לארצות הברית, ובקלות יכול למצוא את הדגמים האלה בחנויות אלקטורניקה. השאלה היא האם לא יעשו לו בעיות במכס? כיצד ניתן לעשות זאת בצורה חוקית וכמה זה עולה? האם זה נוראי לדחוף את זה למזוודה ולקוות שלא יעצרו אותו במכס? ואולי בכלל יש אפשרות להזמין מהחנויות בחו"ל לארץ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בארץ האוזניות icemat audio siberia עולות בסביבות ה600 ש"ח כולל הכרטיס קול בUSB, מצאתי את האוזניות האלה בNEWEGG בהרבה פחות, עשיתי חישוב של הכל ביחד וזה יצא רק 334 ש"ח, האם זה יכול להיות? הנה כל המחירים שכללתי ואז הכפלתי בשער הדולר של היום - Subtotal: $66.99 Tax: $6.20 Shipping: $5.64 Grand Total: $78.83 זה יכול להיות? וזה כל מה שצריך לשלם??
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
משהו יכול לתת דעה בנושא הסבר האם ל -BRAVIA -אם זה ה 32S3000 או ה 32M3000 (דגם) תומך בשידור של 50 הרץ ? (קנייה בארהב) בגדול יש באתר את הדף הסבר של כל אחד מהדגמים אבל לא הצלחתי למצוא דבר בנושא זה ,אולי אתם תצליחו למצוא משהו http://www.sonystyle.com/wcsstore/SonyS ... 2S3000.pdf http://www.sonystyle.com/wcsstore/SonyS ... 2M3000.pdf תודה ! נ.ב יהיה בעיה לקנות שם PS3 נראה לי יותר זול מלקנות נגן רגיל של של בלוריי
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי, בשבוע הבא אמא שלי נוסעת לתאילנד. האם יש למישהו מושג האם שווה לקנות שם נגן? מה המחירים שם פחות או יותר ביחס לארץ? כל מידע יועיל. ועוד שאלה על הדרך- האם בדיוטי פרי יש רמקולים מעבר למה שמופיע באתר שלהם?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום. אני טס מחר לניו יורק ואני רוצה לקנות שם נגן Mp3 חשבתי על ה iaudio u3 אבל לפי מה שראיתי המחיר שלו שם דומה יחסית למחיר שלו בארץ. http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Brand=7228&N=2100210023+50007228&Submit=ENE&Manufactory=7228&SubCategory=23 אז איזה נגן שווה לי לקנות? אולי בכל זאת שווה לי לקנות אותו? מתלבט באופן דחוף אור
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כבל hdmi לצורך חיבור המחשב לטלוויזיה באורך 10 מטר. צריך המלצה לחנות שמוכרת כבלים איכותיים ובזול.. אין לי בעיה גם להזמין מאתר בחול.. אם אני לא טועה מישהו כאן המליץ פעם על חנות שאפילו שולחת לארץ בחינם... ושאלה קטנה, כבל באורך כזה מצריך מגבר? ברור לי שתהיה הנחתה של האות בכבל.. האם זה לא קריטי?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
רציתי לקבל חוות דעת על הרמקולים הבאים: Altec Lansing ATP3 אמרו שיש בעי עם הכפתור הדלקה שהוא גם הווליום....משהו כזה... האם זה לא מפריע לעוצמת הווליום או שכן?
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות נגן MP3 של IRIVER אם מישהו יודע קישור של חנות/אתר/חברה/ייבואן שמוכר ושולח לארץ עדיפות לזול
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם הנושא שלי קשור לפה (לא היה נושא אחר לכתוב בו את ההודעה) בזמן האחרון אני שם לב למשחקים די טובים שיצואים ל-DVD ואני מתלבט אם לקנות כונן DVD אני צריך שתתנו פה את דעותיכם וכאלה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אבא שלי נוסע ל הונג-קונג שבוע הבא והוא אמור להביא לי את הIRIVER H340 רציתי לדעת איך אפשר להבדיל בין האמריקאי לארופאי (כי הארופאי יותר טוב) כדי שלא ירמו אותו תודה
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי לאחר שראיתי אצל חבר של חבר שלי את המכשיר, התרשמתי לטובה מהאיכות ומהנוחות של המכשיר אין סיבה שלא יהיה אפשר לרוץ איתו - חבר שלי לקח אותו ונענע אותו ביד בזמן שניגן ולא היתה בעיה כשחושבים על זה, לא צריכה להיות בעיה כי ההרד דיסק לא כותב כששומעים את השיר..הוא רק קורא אני חושב שזה מתאים לי מבחינת נפח ומבחינת זה שזה נגן MP3 נטו בלי כל השטויות מסביב - כמו צפייה בתמונות ובסרטים! מה דעתכם? הבנתי פשוט שלCREATIVE ZEN MICRO יש חסרונות רבים ביחס אליו ולא שווה לקנות אותו למרות שיש לו רדיו ואפשרות הקלטה ולIPOD לא. נ.ב. - גם אפשרות לקרוא בעברית לא חשובה לי
-
- 36 תגובות
- 3.2k צפיות
-