עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קיבלתי היום את ה AV420 ואני צריך תוכנה לקידוד סרטים טובה

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  2. Started by Coca Cola,

הרמקולים מצויינים, יפים ואני מבסוט מהם, חוץ מדבר אחד, בדקתי את הרמקולים והרמקול השמאלי (זה בלי הפוטנצוימטרים) פשוט לא משמיע קול מה הבעיה?

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by D-M-X,

כמה אמור לקחת FIRMWARE UPGRADE? ואיזה עדיף?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  4. קיבלתי הצעת מחיר של בערך 8 אלף (לא ניכנס יותר מדי לפרטים) על מערכת סטריו חדשה (לא יד שניה) שמורכבת מ מגבר סטריו נטו Cambridge Audio Azur 640A סידי Cambridge Audio Azur 640C וזוג רמקוליים מדפיים TANNOY FUSION 2 שנאמר לי עליהם שיש להם טווח תדרים מצויין והם יורדים ממש נמוך בבס אבל לא שמעתי אותם עדיין בכל מקרה אני הולך לשמוע את המערכת הזאת בקרוב ורציתי את חוות דעתכם עם המחיר נשמע לכם הגיוני ומלבד שאם המערכת תישמע לי טוב האם Cambridge Audio היא חברה טובה ואמינה מאוד כפי שנאמר לי או שסתם מנסים למכור לי משהו שנשמע אולי טוב אבל לא יחזיק מעמד הרבה זמן ? ועוד שאלה שיש לי עדיף לקחת Cambridge Audio Azur 540D במקום הסידי בגלל שהוא גם מנגן DVD וMP3 אבל מבחינת איכות הסאונד שלו בהשמעת די…

5. Started by Architect,

קיבלתי זוג רמקולים גדולים, שחורים מעץ. ראיתי את הנתונים שלהם, וכתוב ככה: 60/35 WATTS 8 Ohms מיוצר בגרמניה חברת DUAL דגם: CL 2000 מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by Bollner,

שלום, אז ככה קיבלתי ממישהו כרטיס קול עם צ'יפסט של e3dx HSP56 מישהו מכיר? יש לו יציאות : Line In Mic In Front SPK Rear SPK Midi/ Game איך הוא עדיף? הוא ממש צר הלוח שלי הוא Asus P4C800 Deluxe והכרטיס קול בו יש לו רק שלוש יציאות, משהו Sound Max זה התוכנה של הכרטיס קול... מה כדאי לדעתכם לשים את מה שקיבלתי או להשאיר את מה שעל הלוח הלוח הוא לא הE דלוקס אלא הרגיל P4C800 Deluxe

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  7. שלום קיבלתי את המגבר הזה מתנה אני אשמח מאוד לשמוע פרטים, אף פעם לא ניתקלתי בחברה הזאת אולי מישהו מכיר? בהמשך יגיעו אליי גם זוג רמקולים של אינפיניטי, גם במתנה. למגבר יש אופציה להיות מגבר "טהור" בלי Pre, כדי לבטל את האופציה הזאת יש צורך לסגור מעגל עם הכניסות של הPre, די מוזר. אני יכול לעשות את זה עם כול זוג RCA, אבל היציאות קרובות ואני לא רוצה יותר מדי כבלים רופפים, מוכרים אולי דברים כמו בתמונה הבאה? זה גם תמונה של גב המגבר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. אורח Si-Nom

אז ככה קיבלתי מחבר מגבר 400W ו 2 בוקסות,עכשיו אצלו בבית שומעים את הבוקסות באיכות ממש טובה,הבנתי זהבגלל שיש לו מיקסר מיקצועי ששם הוא יכול לכוון את הBASS וכדומה. עכשיו יש איזה תוכנה למחשב שאני יכול לכוון איתה את הבאס,טרבל וכדומה? כי איכות הסאונד ממש גרוע,ניסיתי לשחק עם ה EQ של WINAMP וזה ממש גרוע..

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  9. האם הכבלים הם אוניברסליים (כאלה שאפשר למצוא בכל חנות) או שהם מגיעים רק במעמד הקנייה? https://www.google.co.il/search?q=pioneer+xc-is21t&rlz=1C1CHMO_iwIL497IL497&aq=0&oq=PIONEER++XC-IS&aqs=chrome.1.57j0l3.23984&sourceid=chrome&ie=UTF-8

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. חחח יש לזה כמה חלקים... הדגם הוא LBT-A795 וקיבלתי גם שתי רמקולים של בוס קטנים כאלו שמתחברים ולסאבוופר ועוד 2 רמקולים של סוני גדולים שמעתי בהם הם פצצה... מישהו מכיר? זה שווה משהו? אפשר לעשות עם זה משהו? :\ חשבתי לחבר למחשב... מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. הוא בגודל 512 מגה ביט... תודה מראש, מתן.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by fire15,

היי, אבי קנה לי MP4 שהיה בהונג-קונג כדאי שלא יהיה לי משעמם בצבא אז הבאתי סקירה קטנה כי יחסית למחיר ולתמורה זה נגן מדהים הנגן קורא את כל פורמטי המדיה שיש אני ניסיתי. הנגן עצמו נקי וחלק. הסאונד שלו טוב עד טוב מאוד, הנגן הוא נגן פלאש אך עם הנגן מקבלים זיכרון פלאש של 4GB שזה ממש מעולה הנגן גם מסוגל להקליט דברים מהטלויזיה שזה בכלל מדהים. ניתן גם לחבר את הנגן לטלוויזה כדי לראות סרט מהנגן לטלוזיה. ניתן ליראות תמונות וגם לקרוא כל מיני מסמכים למניהם הבטריה מחזיקה 16 שעות נגינה רצופה ו 10 שעות ווידאו גודל המסך הוא 3.5 אינצ' שזה דיי גדול הוא מיתחבר למחשב ע"י USB2 הנגן ניטען מהחשמל ולא ע"י ה-USB משך הטעינה כ2 וחצי - 3 שעות עד טעינה מושלמת החברה היא mymedia דגם A8 המחיר של …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי. עד עכשיו היתה לי מערכת של סוני עם זוג רמקולים נלווה. אתמול קיבלתי במתנה פטיפון ומגבר (נכון שווה?), ואפילו כמה תקליטים -- ואני מעוניין לחבר את כל הקונסטרוקציה ביחד, רק שאין לי מושג איך עושים את זה. במגבר עצמו יש יציאות: Phono (האם זו היציאה של הפטיפון?), AUX, CD, Tuner ו- Tape1, tape2 ועוד 8 יציאות בצבעים של אדום ושחור (Speaker system) עגולות, ומשהו שנראה כמו "Remote control" (מה זה?). אם הבנתי נכון, אני אמור לחבר את המערכת שלי אל המגבר, את הרמקולים אל המגבר והפטיפון אל המגבר (Phono?) ופשוט להחליף בניהם בעזרת הכפתורים כשאני מעוניין לשמוע ממקור מוסיקה אחר. העניין הוא: את המערכת אני מחבר אל ה- CD או ה AUX, או אולי בכלל אל ה Tuner? וגם אז, איך אני בדיוק מחבר אותה לשם? …

• 3 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. Started by crovei,

לפני כמה ימים הצלחתי לשים את ידי על פטיפון יד שניה של טאיה (מודל cp 260), ויש לי כמה שאלות. קודם כל הוא מגיע עם יציאה שלא מתחברת ל-AUX, והבנתי שצריך לקנות מתאם פונו (phono stage) שעולה בסביבות ה-200 שקל. יש למישהו אולי המלצה למשהו ספציפי? או אולי מקום זול לקנות בו את המתאם? בנוסף שוכבים לי בבית כבר כמה חודשים רמקולים ממערכת מיני שזרקתי. אני משער שהרמקולים די מעפנים, אבל אני רוצה בכל זאת לנסות לחבר אותם לפטיפון ולראות מה ייצא. הבעיה היא שאין להם חיבור מולחם אליהם. מכל רמקול יוצאים שני כבלים (אדום ושחור) שמסתיימים בקצוות חשופים, שפשוט נדחפו לתוך המערכת מיני במקום מיוחד לזה. יש אפשרות להלחים אליהם איזה חיבור כדי שאני אוכל לחבר אותם לפטיפון? (אני משער שזאת צריכה להיות יציאה …

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  15. היי אנשים , קודם כל רציתי לדעת אם המחיר 500 ש"ח , הוא בסדר לרמקולים האלה Northridge N38 של JBL רמקולים למערכת קולנוע ביתית , רמקולים קידמיים. ואם למישהו יש מושג כמה RMS הם , זה יעזור . בכל מקרה , יש לי כאן רסיבר של JVC RX5032V , ועד היום היו מחוברים אליו מקדימה רמקולים של Peerless Magic7 שאם כל מה שאתם אומרים עליהם , נתנו סאונד דיי יפה. (בתמורה לכסף ששילמתי עליהם) בכל מקרה עכשיו , העברתי את המג'יק מלפנים , לאחור , וה JBL , מיקמתי מקדימה. אממ וכמו שאתם מנחשים , המגבר כבר לא היה מסוגל להסתדר עם 4 רמקולים כאלה , והוא מזייף ב 36-38 . (ושומעים דיי חזק וצליל נקי עד שהוא מתחיל לזייף) ב וויליום 42-44 , בסאונד באס וקצבי "בלאגן" כזה.. שומעים כבר ממש לא טוב. רציתי לדעת אם יש איזו אפ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. חברת הרמקולים היא: DOME דגם: KA325 Impedance: 6 Recommended amp.power: 10-120W RMS Freq response: 65Hz-20000Hz Sensitivity: 88db +-2db כתוב שהם יוצרו בארה"ב. ד"א רמקולים מעץ. חיפשתי מדריכים לא הבנתי ממש מאיפה להתחיל, אולי אתם תעזרו לי ? אה ועוד משהו אפשר גם מגברים יד שנייה שחכתי לציין שאני בעיקר שומע מוזיקת טראנס, כך שברמקולים האלו אני לא הולך להתשמש בשביל סרטים.

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. בעבר פירסמתי שקיבלתי מגבר של חברת CARVER מדגם CM-1040. היום קיבלתי זוג רמקולים די גדולים של אינפיניטי מדגם SM102. ניסיתי לחפש קצת מידע עליהם ולא ממש מצאתי, ממה שהבנתי מדובר בסידרת כניסה שלהם הוופר בסדר אבל הטוויטר לא ברמה. למישהו יש רשמים נוספים? האם ניתן לשדרג את הטוויטר במידה ולא אהיה מרוצה ממנו? איך הם ביחס לקליפש פרומדיה 2.1 שמחוברים כרגע למחשב שלי? בנוסף אני צריך לג'מפר את המגבר, איפה ניתן לקנות כבל RCA קצר כדי לג'מפר את הPRE-OUT?

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  18. B&W DM601 S3 זה הרמקולים שקיבלתי. B&W LCR 60 S3 זה הסנטר שהגיע איתם. זה הרסיבר - xv-dv161 pioneer. החיבורים מאחורה מתאימים לרמקולים שהגיעו איתו. האם אני יכול לחבר את הרמקולים של B&W לרסיבר הזה? אם לא - איזה רסיבר אני צריך לקנות כדי להשתמש בהם? תודה רבה.

19. אבא שלי הביא לי רסיבר(וגם רמקולים לא רעים בכלל של JBL) , הרסיבר של JVC , דגם R-K2OL , רציתי לדעת איך הוא?(מאוד ישן)

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by amit_R,

קיבלתי תאוזניות D: את הHD280 אחלה אוזניות תודה למי שעזר לי בהחלטה באשכול הקודם

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  21. אתמול בצהריים(שישי) קיבלתי הבית תU3 סוף סוף! ;D עלה 707 שקל עד הבית. הנגן הזה פשוט 10 הוא נגן קטן(בגודל הזרת שלי). ניכנס לכל מקום. הוא כל כך איכותי, כיף להחזיק תנגן, יש לו מין פלסטיק איכותי ונעים. הקטע אם הסרטים שאפשר להציג במסך כזה הוא מדהים! ורואים ממש באיכות גבוהה, רק במסך קטן.וגם תמונות! נוח מאוד, כיף לעבוד עם הג'ויסטיק, כפתורים נוחים. ממשק מצויין, עוד יותר מצויין עם עדכוני קשוחה. בקשר למוזיקה הוא עושה תעבודה מצויין שומעים חזק מאוד היתפוצצו לי האוזניים!(לא להגיע למקסימום שלו כי הוא יהרוס לכם תאוזניות! אני שמתי על הכי גבוה ושמתי באס על מקסימום ועוד כמה אפשרויות והאוזניות היתפצצו ממש ואחר כך כשהחזרתי הכל איך שהיה התחלתי לישמוע חריקות מהאוזניות כזה ברקע חלש אבל …

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  22. אחרי הרבה זמן ויסורים סוף סוף יש לי מגבר שאני בניתי שעובד כהלכה (האמת שאנטולי עזר). קבלו את המיני 3 המגבר עצמו מאוד לטעמי ,מגבר מאוד כייפי ,פאנצי,טוב למוסיקה קיצבית-אם כי מוסיף באס ל81dj שלי שממש לא צריך את זה חחח. מצליח אפילו להניע את ה701 בצורה סבירה שמאוד מפתיע למגבר שמונע ע"י סוללה 9v .

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by ofcourse,

היי יש לי דיוידי שיש בו 10 סרטונים. הוא בא עם תפריט ואני מעוניין לקודד את כל הסרטונים בנפרד. יש לי את התוכנה AUTOGK ומשום מה אני לא מצליח איתה לעשות את זה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  24. שלום. אני צריך להכין דיסק שמכיל הרבה מאוד סירטונים, ושנגן DVD יקרא אותו. בגלל הכמות, זה לא יכנס ב-DVD. חשבתי לקודד DIVX, אבל אני לא יודע באיזה פורמט. ועוד שאלה: האם ניתן לעשות תפריטים בדיסק DIVX כמו ב-DVD? תודה. נ.ב. אני מקווה שזה שייך לפורום הזה.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.