אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מנסה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה עם כבל HDMI, אבל הרזולוציה היחידה שבה התמונה מותאמת למסך היא 664*1176. כאשר אני מנסה להעלות את הרזולוציה ל720 או 1080 התמונה "יוצאת" מגבולות המסך וחלקים ממנה חסרים. כך שסך הכל כרגע, אני צריך כל פעם להחליט האם אני רוצה להתפשר על איכות ולא לצפות בHD או על תמונה לא מלאה לגמרי... האם יש דרך לתקן את זה (הגדרות של משהו שיש צורך לשנות)?? כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8600 GT טלוויזיה: Toshiba 47WL66E בניסיון חיבור לטלוויזיה אחרת (גם טושיבה, "32) קורה בדיוק אותו דבר. תודה!
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי את הרמקולים הללו אתמול.. יש לי לוח אם של אסוס p4s800d (שלפי המרפט הוא תומך ב 6 ערוצים , אך יש בו רק 3 כניסות - שאחד מהם נועד למיקרופון..) בכל אופן, ברמקולים שקניתי יש 3 יציאות (שאמורות להתחבר למחשב..) כתום שחור וירוק (שחור=לסאב, כתום וירוק = אחד לקדמים ואחד לאחורים).. עשיתי "קומבינה" וחיברתי בעזרת מתאם שבא עם הרמקולים (שנועד בכלל בשביל לחבר אותם לקונסלות/טלויזיות) וקבל RCA את הרמקולים למחשב.. יש רעשים מוזרים וכו' (גם ברגע שאני מחבר את הרמקולים ישירות ואז פועלים רק ה2 הקדמים/האחורים..) [ברגע שאני מחבר את הרמקולים לדוגמא לנגן MP3 אין רעשים].. בקיצר - איך אשפר לחבר את כל הרמקולים ישירות למחשב לכרטיס קול על הלוח אם בלי המפצלש גורם לבעיות ? איך זה יכול להיות…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי לכולם. עד לאחרונה היה לי מחשב ישן בסלון שדרכו ראיתי את כל הסדרות והסרטים (אבל לא באיכות HD) אך הוא שבק חיים. יש לי מחשב חדש יותר (בן חצי שנה לערך) שאני מאמין שיוכל לנגן HD אבל הוא לא יכול לשבת בסלון. האמת שעד היום לא כ"כ הבנתי מה תפקידו של הסטרימר. האם בעצם סטרימר יפתור לי את הבעיה שהמחשב מרוחק מהטלוויזיה? אשמח לקבל קצת הסבר על מה זה סטרימר והמלצה לאחד. תודה רבה לכולם
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מתלבט בין השניים ואני בכלל לא יודע מה ההבדל... ומה היתרונות והחסרונות של כל סט... עזרה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן ברשותי כרגע טלויזית LCD של חברת MAG מדגם BF32-XP 3200 32 אינצ הביאו לי עכשיו טלויזיה נוספת שטוחה של חברת HAIER מדגם haier HTR-192 37 אינצ (אין לי מושג אם זה אלסידי או פלאזמה) תיקון טעות לדגם של חברת HAIER: על השלט רשום HTR-192 ובגב של הטלויזיה רשום: דגם L37A8A-A1 על שני מסכי הטלויזיה רשום HDTV אבל על חברת האייר רשום גם HDTV READY אני צריך לבחור מה נשאר אצלי, אני בקטע של ה37 אינצ אבל לא רוצה לרדת באיכות, אם כבר יש איכות באחת מהן אשמח לקבל תשובה איזה דגם עדיף בלי להתיחס לגודל תודה מראש דניאל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי. ברשותי מחשב פנטיום 4 שכל אוסף המוזיקה שלי עליו. אני לא אודיופיל ולא קרוב לאחד, אבל אני כן מוזיקאי (מתופף) ומאוד נהנה ממוזיקה. לצערי עד עכשיו (מבעיות תקציב) הייתי עם כרטיס הקול שהגיע און בורד. אני מחפש כרטיס קול שישמש אותי גם לסרטים אבל בעיקר (90 אחוז מהזמן) למוזיקה. בנוסף לכרטיס הקול אני מחפש רמקולים שיתחברו אליו (כרגע מחוברת למחשב מערכת סטריאו של Sansui בת כמעט 20). אני לא יודע אם אני מעדיף ללכת על סטריאו איכותי או על סראונד מפציץ, אבל אשמח לקבל הצעות ודעות לכאן או לכאן. התקציב לשניהם ביחד הוא באיזור ה1000-1500, ואולי תתאפשר חריגה במקרים מסוימים. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה מטרת מגבר האוזניות? האם יש לו השפעה על עוצמת הצליל בלבד, או שהוא משפיע גם על האיכות? אני יכול לנחש שיש פה קשר לאיכות, מפני שהווליום של כל זוג אוזניות שחיברתי למחשב תמיד הספיק לי, ואני מבין שנהוג לרכוש גם מגבר לעבודה עם אוזניות בחיבור למחשב. אשמח אם תבהירו לי את הנושא, אני מאוד חסר השכלה בתחום. בנוסף, הייתי רוצה שדרוג. כרגע ברשותי זוג E2c של Shure, וכרטיס הקול שלי הוא הXonar D2 של אסוס. תוכלו להמליץ לי על תחליף משודרג לE2c ב-500$ בסה"כ (כולל מגבר, אם יש צורך)? תודה רבה! נ.ב. הכל מיועד רק למוזיקה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי אתמול Xtreamer Sidewinder 3 מתוך מחשבה שיש לו שקע USB3 שיתאים לדיסק הנייד החדש שלי ויספק מהירויות טובות הגעתי הביתה והבנתי שהשקע הוא שקע מיוחד (הם קוראים לו slave) והוא מגיע עם כבל שיש לו USB3 זכר בקצה כך שהוא מתאים רק לחיבור של laptop. האם יש למישהו דרך לחבר לזה הרד דיסק נייד? ממש חבל שלא מדגישים את זה יותר, לרוב האנשים זה הרבה פחות שימושי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע אוזניות די פשוטות של אלטק לנסינג,Altec Lansing AHP-512 ואני מחפש משהו יותר איכותי, השימוש הוא בעיקר למוזיקה, פחות למשחקים . כרגע האוזניות GRADO SR60 נמצאות על הכוונת שלי, אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות...? כמו כן אני רוצה לציין שיש לי כרטיס קול אונבורד, האם הכרטיס יהווה מגבלה? תודה
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
אני מחפש רמקולים קטנים שיתאימו לשולחן ברוחב של 120ס"מ שמסך 24 כבר תופס חלק נרחב ממנו. אני מעוניין ברמקולים עם איכות כמה שיותר גבוהה. התקציב הוא עד 400 ש"ח בתור התחלה (אפשרות ליותר אם זה שווה את זה) ראיתי שיש המלצות בזאפ על B77 שדי עונים על מגבלת המקום, אבל הם נראים לי קצת חלשים. דגמים שיותר נראים לי הם: H11 שדי יקר בהשוואה לנתונים שלו. וכמובן, ה-SOLO4C שרציתי לדעת אם הסאונד שלו זהה ל-SOLO6C וההבדל טמון בהספק... אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון איתם או המלצות על אלטרנטיבות טובות יותר בתקציב. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המטרה היא קולנוע ביתי, מינימום 5.1.... שוטטתי הרבה, ונואשתי. אין לי מושג ירוק או סגול ברסיברים, ואולי יש כאן מישהו שכן מבין, ויכול להגיד לי מה אני מחפש, מה חשוב שיהיה, מה נחמד שיהיה ודגמים מומלצים. עם רמקולים זה קצת יותר פשוט, פשוט צריך לאהוב את מה ששומעים, אבל גם זה בעיה, כי יש מבחר ענק, והאיכות היא די לינארית למחיר, והתקציב שלי מוגבל... אני חושב שאני יכול להגמיש עד 4000 אם יש איכות מוכחת ששווה את ההשקעה. בינתיים, אני אפילו לא יודע במה כדאי לשים את רוב הכסף, ברמקולים או ברסיבר. בינתיים דגם שמצא חן בעיני היה הDENON AVR 1804. גם ה-SR4500 של MARANTZ נראה חביב. שניהם סביב ה-2000 שקל. מבחינת רמקולים, מה שהכי מצא חן בעיני מבחינת ביקורות היה Cerwin-Vega AV632. הבעיה היא שהם …
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם האוזניות יותר טובות מ GRADO SR60?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה על כרטיס טלוויזיה PCI-E בלבד, מכיוון שאין לי PCI פנוי על הלוח(mini-atx). אני רוצה את הכרטיס שיתן איכות תמונה מעולה הן בצפייה בשידורים והן בהקלטות. הכרטיס יחובר לממיר yes בכבל s-video. תקציב עד 300 שקל במקסימום החריגה. הכרטיסים שעליהם אני מתלבט הם: Gigabyte TV CARD GT-E8000 Compro VideoMate E500F AVerMedia AVerTV Speedy איזה כרטיס הכי מומלץ בלי קשר למחירים הכמעט זהים שלהם? מיהו הכרטיס שיתן לי את טיב האיכות בצפייה בשידורים ובהקלטות? יש עוד אופציות של כרטיסים? שאלה נוספת. עד עכשיו השתמשתי בכרטיס טלוויזיה ישן מאוד וצפיתי בשידורים דרך התוכנה הנפלאה Dscaler. אני לא אוהב במיוחד את כל התוכנות המעודרות שמגיעות עם הכרטיסים השונים, ולכן שאלתי אם אני יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על שילוב של הכרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 עם האוזניות Sennheiser HD485 ? השימוש הוא בעיקר לסרטים,מוזיקה וקצת משחקים..
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
כרטיס קול מצוין למשחקים וסרטים במחשב , אני אוסיף 5.1 (לפחות) אחר כך, שמעתי ממישהו שזה כרטיס קול של: dolby digital רק אני לא זוכר איזה (ראיתי בטלוויזיה), אתם יכולים להצליץ על אחד? אני לא רוצה לבדוק עכשיו את האתר שלהם כי אני לא מבין ממש בחומרה, ואני רוצה לשמוע יותר על חוויות שלכם מהכרטיס ולא (ממש) איך הוא מסץדר גרפית..... עזרה? בבקשה.....
-
מדובר בPSP ובמסך LCD של טושיבה 32 אינץ' מה צריך לעשות אם אפשר בכלל לחבר את הPSP שיראו את התמונה במסך הגדול ? מצד שני אם זה אפשרי..בשביל מה צריך PS2\3 ?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הLCD שלי כל איזה 5-10 דק' מחליפה בהירות מכהה למצב רגיל.למה זה קורה ? זאת טלויזיה ממש חדשה 120HZ ו 1080i של SONY
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
אהלן קניתי אתמול את creative sbs 560 ועכשיו לשאלה איך אני מסדר שכל רמקול יהיה במיקום שלו? פירוט הבעיה: בסאב וואפר רשום כל כניסה של מה היא...ואני מחבר איזה רמקול שאני רוצה למשל יש 2 רמקולים עם כבל ארוך אז כמובן שאלו הרמקולים האחוריים אז זאת הבעיה: רמקול אחורי צד שמאל חושב שהוא קדמי צד שמאל רמקול אחורי צד ימין חושב שהוא קדמי צד ימין רמקול אמצעי הוא אמצעי (: רמקול קדמי צד שמאל חושב שהוא אחורי צד שמאל רמקול קדמי צד ימין חושב שהוא סאבוואפר (בדקתי את הכל עם nvmixer) תודה מראש למי שיעזור,עידן.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
כאשר אני מנתק ה H10{דרך המחשב} שלי הוא לא כותב לי שאפשר לנתק אותו מה USB. מה עושים? הוא פשוט נתקע... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות טלוויזית HDTV ורמקולים + סראונד לחדר שינה.. הטלוויזיה תהייה מחוברת למחשב בחיבור HDMI(אולי עדיף מסך מחשב רחב מאוד ;D)בלי ממיר דיגיטלי, ובמרחק של 3-4 מטרים מהעיניים (משהו כמו 36 אינץ') בקשר לרמקולים סראונד ורמקולים בסיס, אין לי מושג על חברות ודגמים, אז אשמח לקבל עזרה התקציב יהיה לא יותר מ5 אלף.. נ.ב המסך חייב להיות חד ולא מטושטש כי היה לי ניסיון עם חיבור מסך LCD למחשב ושולחן העבודה + כמה משחקים היו מטושטשים. תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי סרט וידאו, 30 דקות, ואני רוצה את השמע של הדקה השנייה בלבד. איך אפשר לקבלו? באיזו תוכנה אולי להעזר? תודה !
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
רשמתי מחיר כזה גבוה, רק כדי שלא תגידו "לא רשמת מחיר" אבל לצורך העניין כמעט ואין הגבלה מחפש אוזניות בטווח של 600-2000 עם באס סופר איכות וחזק, שתהיינה מעולות למשחקים כמו FEAR, CRYSIS, COD4 וכו'. יחוברו לכרטיס קול איכותי כמו ASUS D2X ורצוי סגורות גם כדי לתת באס טוב יותר, וגם כדי שאנשים לידי לא ישמעו מה דעתכם? מה מציעים?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
טוב אני חושב שזה קשור לפה ואם לא בכל זאת תענו.... כתוב שהאייפוד מגיע עם כבל פיירוייר מצורף.... השאלה היא... מה בקשר לכבל USB? איך אני אמור לחבר אותו למחשב?
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-