אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מבקש המלצה, משדר אוזניות איכותי עבור כרטיס קול חיצוני . אני רוצה שהמשדר יתאים לכול האוזניות אלחוטיות הקיימות ולא רק לאוזניות של חברה מסויימת . תודה
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי מיני דיסק nfh800 בטכנולוגית hi-md ואני רצה להעביר דברים שהקלטתי במיקרופון והעברתי למחשב לפורמט mp3 רגיל. אשמח אם תעזרו לי!!!!!!!! תודה מראש!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני שוקל לקנות כעת טלוויזיה חדשה לסלון (מרחק 2-2.5 מטר, לשידורי SD ו-HD). הבנתי שהטלוויזיה הזו (42LD650) מומלצת, ואני רוצה כמובן לראות איך היא. מישהו יודע איפה אפשר לראות אותה בתצוגה באיזור הרצליה/תל אביב? תודה!
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
להקלטת כלים חיים + מקלדת שליטה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי חברים , אני מחפש המלצה לסט של רמקולים של 5.1 איכותיים שיעבדו עם כרטיס קול מובנה של GIGABYTE DS3L . אני רק רוצה שתהיה לי אפשרות לתלות אותם מאחורה וזהו. איכות חשובה ואמינות חוץ מזה תתפרעו ואם צריך להעלות את התקציב טיפה אז דברו איתי אחיי היקרים ותודה עדכון: משהו שמע על הרמקולים האלה? http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=236&category_id=c26c1eb94cef0fa1323aef5065d50a7c& ראיתי שיש עלייהם שלוש המלצות מפחידות בזאפ והם נראים רעים ביותר... מה אתם אומרים?1
-
- 12 תגובות
- 989 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי הנגן Sansa Clip plus. אני לא מרוצה מקליטת הרדיו שלו (חלשה משל ה E72 שלי). כמו כן, הדפדוף בין המדיה בנגן מעצבן בגלל המסך הקטן. חשבתי לעבור לפיוז+. האם יש פה מישהו שיכול להעיד על הקליטה שלו? ובכלל - אשמח לכל הערה לגבי מעבר לנגן הזה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לפני קנייה של מערכת סאונד 5.1 , כנראה של קריאטיב - Gigaworks 5500 , מערכת ברמה במחיר של 200 שח. מישהו מכיר או מנוסה עם מערכת זו? מישהו יודע אם מספיק כרטיס הקול שיש לי בלוח ABIT-NF7-SL או שכדאי לקנות גם AUDIGY 2 ? תודה ! Kfir.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
Heya! יש כאן מישהו עם גישה לארכיונים (או עם זיכרון מעולה), שיכול לתת לי את תאריכי היציאה (לא חייבים להיות מדוייקים.. "אמצע 2000" יכול להספיק..) של: AudioCD נייד (יעני קומפקט-דיסק) MP3 Player, Flash Memory based CD-MP3 Player HD-MP3 Player כמו כן, של איזו חברה הוא אותו מוצר ההופיע לראשונה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, כאמור לאחר מנת האנטריקוט המכובדת של היום בערב וקצת אלכוהול איכותי התיישבתי בשקט הלילי לשמוע מוזיקה. כיוון שהחיבורים האנאלוגיים של כרטיס הקול שלי היו בעייתים וקיבלתי עוצמה נמוכה מאוד מאחד הערוצים הייתי חייב לחבר את המחשב למגבר בחיבור קואקסיאלי שהשאיר את כל העבודה האמיתית לרסיבר אשר בתורו כמובן פגע בצליל בגלל איכות הממירים שלו. ובכן, לא עמדתי בזה. לא יכולתי לסבול את הסאונד הזה כאשר אני יודע שהוא אמור להיות טוב יותר משמעותית. כיוון שקריאטיב החליטו שלא להגיב לי למיילים שלי למרות שהכרטיס עדיין תחת אחריות יצרן החלטתי שאני עושה את העבודה בעצמי. פירקתי את הכרטיס, והתחלתי במלאכה. לאחר כשלוש שעות של עבודה, המון מדידות, המון בדיקות, המון הלחמות וחיווטים שונים, פירוק וה…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מאוד מתעניין בסאונד, זה פרט חשוב בשבילי ואני צריך הצעות למערכות רמקולים 4.1\5.1 אז תציעו בבקשה מה שתרצו (אלא אם כן זה עולה יותר מ-1500 שקל) תודה
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לרכוש (בעקיפין) Shure E2G למה בעקיפין? אני הולך לקנות נגן מעפן של Mizuho מי שמכיר הם באים אם אוזניות של SHURE זה יוצא פחות מ250 שקל (גם הנגן וגם האוזניות) הנגן לבן דוד שלי לחג המולד... (כן אנחכנו חוגגים Christmas בוחטה מתנות ;D) והאוזניות בשבילי כי את הישנות שלי AKG K310P (שלא ממש אהבתי וקניתי אותן בדקה ה90 לפני נסיעה לחופשה) החתול קרע אותן (איזה חמוד נכון?) ואיי איזה חפירה :-X בכל מקרה חזרה לנושא : אין לי מושג בכל נושא המגברים אמרו שלי שעם אוזניות טובות מומלץ להשתמש במגבר אז הנגן בשימוש Meizu M6 (אחלה נגן עם ממשק משתמש ממש חמוד) שימושים כמעט כל סוגי המוזיקה הרבה רוק, ומטאל אך גם פופ ועוד כמה סוגים המחיר גמיש אבל עדיף שיעלה כמה שפחות עו…
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. אז קודם כל סליחה מראש על הבורות אבל אני פשוט מעוניין לדעת איך לחבר מערכת קולנוע ביתי 5.1 ערוצים לכרטיס קול במחשב. אין לי בעיה לקנות כ.קול חדש שכולל 6 כניסות. או 7... לא מתמצא ועוד שאלה. יש לי מאחורי המחשב יציאה בכ.קול המובנה שנקראת S/PDIF. שמעתי שזה סוג של אודיו דיגיטלי שנותן איכות טובה יותר לסאונד. בכל מקרה איך מחברים אותו לרמקולים ולאיזה ציוד הוא מתאים אז שוב, סליחה מראש על הבורות ותודה מראש לכל מי שיוכל לענות לי . אתם ממש אחלה של פורום
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך LCD לחדר המשחקים של הילדים. המסך ישמש אותם ל PlayStation + כבלים. מרחק הצפייה הוא כ 2.5 מטר. לגבי תקציב - אני מניח שמשהו באזור ה 2.5-3 אלף. תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי, אני מחפש רמקולים למחשב הנייח שלי, אני מחפש מערכת 2.1 ממש טובה והשתיים בנתיים ששמתי לב שהמון מדברים עליהם הם הZ623 של logitech והT3 של GigaWorks, ההורים שלי נוסעים לאילת בראשון אז אולי יהיה אפשרות לקנות אותם אפילו בזול יותר, כרגע הZ623 לא במלאי שם בדקתי, יש במלאי את הT3. עכשיו לשאלה, רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על שתי המערכות האלה, האם יש לכם המלצה למערכת יותר טוב, והאם לדעתכם כדאי לי להוסיף כרטיס קול (אלא אם כן המערכת באה עם אחת). אלא הפרטים שנראלי אתם צריכים: http://prntscr.com/588fuy http://prntscr.com/588g4j אין לי שום כרטיס קול חיצוני. בנוסף, יש לי את shure srh840, האם יש דרך לשפר את הסאונד שלהם? (הסאונד אחלה אבל אני רוצה להוציא קצת יותר מהר כי אני בטוח שהם…
-
- 16 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
טוב אז קניתי היום את ה X5L של IAudio וקיבלתי איתו מין מטען מעפן כזה... בקיצור רשום שם בהוראות של זה שצריך לכוון את זה לפי הוולט של המכשיר ולפי האוקטביות... עכשיו הוולט הבנתי שזה 5. אבל לא מצאתי בשום מקום איפה רשום לי איזה אוקטביות זה... אם יש למישהו את המכשיר ויודע, או שיוכל להגיד לי איפה אני רואה איזה זה, זה יעזור לי מאוד כי אני צריך את המכשיר מוכן עד מחר ב13:30 ככה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
נלקח מאתר אחר http://tech.walla.co.il/?w=/4/2504160 ניראה רעיון נחמד
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
חברה קניתי אוזניות חדשות של zalman 5.1 הקיצר יש לי שם 3 חיבורים . 1. rear 2. front 3. center הקיצר הבעיה שלי היא שעל הכרטיס קול שלי יש 5 יציאות שהם בצבעים. 1. שחור 2. ירוק בהיר 3. וורוד(מיקרופון) 4. כחול 5. אדום השאלה שלי היא לאן כל אחד משלושת החיבורים של האוזניות מתחבר בכרטיס הזה??? הכרטיס הזה הוא קראטיב 5.1
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
השמועות נכונות? http://www.engadget.com/2006/04/13/real-video-ipod-delayed-by-display-problems-studio-talks/
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לרמקולים לחדר של 5*3 בעיקר למוסיקה אבל שיהיה גם לסרטים ולגיימינג, אני רוצה שהוא ייתחבר למסך טלוויזיה (שאליו מחוברים הסוני, המחשב, והטלוויזיה) התקציב הוא 600 עם אפשרות של חריגה קטנה במקרה של רמקולים איכותיים משמעותית חשוב לי שיהיה להם שלט רחוק חשבתי על ה-X16 של MICROLAB ועל Harman-Kardon SoundSticks 2.1 מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן השאלה בכותרת אני מתכוון לתמונה שיש בעידכון 1.27 ולדבר הכחול שיש בגרסאות הקודמות... שמעתי פעם שאפשר... והעברית של האיריבר פועלת רק במצב DBSCAN? וזה רק אני או שהעיצוב ב1.27 יותר נחמד כזה?
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כמה איפודרים אתם מעריכים שיש בישראל? אני מציע שנעשה עצומה וירטואלית על זה שאפל יוציאו תמיכה בפונטים עבריים, אם יהיו מספיק אנשים.. אולי זה ילך
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
קרובי משפחה באים מקרוב מארה"ב וראיתי שהמחיר שם (102$) הרבה יותר זול מבארץ (1000 ש"ח). עכשיו יש שני דגמים מאותה סידרה והם זהים לחלוטין 6600 ו6700, ההבדל הוא שה6700 הוא הגירסה האירופית (220V). נ.ב - הדגם שנמכר בארץ ככל שאני יודע הוא ה6600. האם תהיה בעיה לחבר את ה6600 האמריקאי (110V), לשקע ישראלי (220V)?????????? זה חשוב.... בתודה רבה.. MOOMOO
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-