אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי IPOD שתומך וידאו של פורמט AMV אני צריך תוכנה חינמית שלא דורשת לקנות אותה שתחליף פורמט מ AVI ל AMV תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש כזו תוכנה? ACDC עושה דבר דומה רק עם תמונות ורזלוציה, אז אני רוצה תוכנה שתחליש את הX קבצי מוזיקה שיש לי בתיקיה אחת (או תוכנה שתוריד את כל הקבצים לאותה כמות קול, איזון או איך שלא קוראים לזה - אבל עדיף תחליש)
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוט את הצלילים אבל יש EQ רק במדיות ואני רוצה לשלוט בכלל על כל הצלילים במחשב.. למשהו יש תוכנה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, אני אספר בקצרה. הזמנתי CX-300II מפנדה, אחרי 10 ימים אמרו לי שאין הזמנה מהיבואן. האם זה נכון והגיוני להודיע אחרי עשרה ימים שלא בוצעה הזמנה עקב תקלה מונפצת ? לדרוש פיצוי ? משהו? ולעניין היותר חשוב. איזה אוזניות אני קונה במקום ואיפה? אשמח לשמוע על חנויות שלא ידועות כמוכרות זיופים. תודה
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר מחשב לטלוויזיה בלי כבל HDMI טלוויזיה של סמסונג יש HDMI ויש USB מחשב עם HDMI ו USB יש WIFI בבית אני רוצה להציג מחשב בטלוויזיה להפעיל סרט רגיל בלי אינטרנט מהמחשב ולראות בטלוויזיה להפעיל משחק בלי אינטרנט במחשב ולשחק בטלוויזיה כל מה שאני עושה במחשב שפשוט הצג יהיה בטלוויזיה כמו כבל HDMI רק בלי הכבל מה עדיף Miracast או כרומקאסט? אפשר יתרונות וחסרונות של שניהם? ודרכי הפעלה?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, היום עוד אוזנייה שבקה חיים ואני מחפש מקום שמתקן אוזניות או חבר פורום שיודע לתקן אוזניות. אני כמובן ישלם על התיקון.
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי לפני בערך חודש התחלתי לכתוב ביקורת על הiRiver H320. בכל מקרה הביקורת מוכנה כבר יותר משבוע ומסתבר שהמצלמה שלי לא מספיק איכותית על מנת לספק תמונות לביקורת... בעיקרון Rule The PC היה אמור להביא לי תמונות, אך יש לו בעיה עם האינטרנט\מחשב (כבר לא זוכר בדיוק). אני פונה בבקשה לאנשי הפורום, אשר מוכנים לעזור לי, שיש להם מכשירי H320 (או H340) ומצלמה דיגיטלית טובה לשלוח אלי הודעה בפרטי ואני יודיע להם איזה תמונות אני צריך אתם גם מוזמנים לדבר איתי באייסיי 167164675 או MSN Sky_Lord@ueoclan.com תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש למישהו אוזניות די טובות ב-130 ש"ח אבל בלי חריגה רצינית (גג של 10 שקל אין תקציב).. כל האוזניות שהיו לי עד היום או נשברו אבל בשתיים מהם קרה לי בעיה מוזרה שפשוט התחלתי לשמוע רק באוזניה אחת (ניסיתי לגעת בחיבורים וזה לא עזר).. קיצר אני צריך אוזניות שהיו כאלה סבבה סבירות כאלה ב-130 שקל ושיהיו שוות את הכסף ולא מאלה שנהרסות אחרי שבוע בלחץ. תודה :>
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום!! המכשיר DVD הישן שלי שבק חיים סופית וכיוון שאני לא יכולה בלי DVD יש לי התייעצות בהולה! אני לא יודעת מי או איזה חברה מובילה עכשיו (הDVD הקודם שלי היה ימהה והוא קירטע קצת) ובגלל זה באתי להתייעץ איתכם... אני צריכה מכשיר שלא יתקלקל לי מהר ושל חברה טובה, שיודע לקרוא את הפורמטים שמשתמשים בהם בד"כ ובתקציב של בערך 1300 שקל תודה רבה ותענו לי מהר כי אני רוצה לקנות עוד היום ! ; )
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
צהריים טובים, לחבר שלי יש יום הולדת והוא מת לאוזניות חדשות. אנחנו מתלבטים בין 3 דגמים שונים: Razer Carcharias Razer Megalodon Logitech G35 השאלה היא: איזה סוג הכי מומלץ לדעתכם. רוב העיסוקים שלו זה למוזיקה / משחקים. חבר אמר לי רק קארקארייאס, מה אתם חושבים? בתודה, ענבל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות אוזניות שישמשו אותי בכמה נגנים שונים. הסתכלתי בעיקר על דגמים של חברת Sennheiser, אבל לא הצלחתי להבין מתוך הנתונים אילו נותנות תועלת אל מול עלות. אשמח לקבל עזרה בנושא. יש לציין כי האוזניות ייקנו בארה"ב ככל הנראה, ולכן התקציב בדולרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מסוג קשת בחיבור חוטי לשמיעת מוזיקה, אין צורך בעוצמה גבוהה או במשהו מקצועי, אלא באיכות טובה לשימוש רגיל. עדיף שיהיה עם שלט שנמצא על החוט לשליטה בווליום, ואם יש - גם Pause/Play. תקציב - עד 200 ש"ח.
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי לאה ואני זקוקה לעזרתכם בבחירת מערכת קולנוע ביתית + טלוויזיה. אני צריכה מערכת 5.1 לסלון, רסיבר, 2 רמקולים למטבח, אפשרות להפעיל רק את הרמקולים במטבח מבלי אלה שבסלון, וטלוויזית 50'. מבחינת שימושים - מקורות המדיה הם ממיר של HOT, תקליטורי DVD, ודיסקים מוזיקה. הרמקולים במטבח מיועדים בעיקר למוזיקה, בעוד שאלה שבסלון גם לסרטים וטלוויזיה. הלכתי לאחת החנויות וקיבלתי את ההצעה הבאה: Panasonic 50S60 Tannoy TFX 5.1 Pionner VSX-523 בורר A+B ידני ולמטבח Morel in6x רציתי לדעת: א. האם המפרט הנ"ל טוב ועונה על צרכי? ב. האם יש לכם המלצות אחרות? תודה רבה מראש לאה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריכה המלצה לשתי טלווזיות עבור ההורים שלי. אחת "32 (למרחק של 3 מטר) השנייה למרחק של מטר וחצי ("26 יתאים?). שימוש עיקרי - צפייה בטלוויזיה וסרטים, בטלוויזיה הגדולה יותר אולי גם חיבור למחשב למשחקים, אבל רק אם זה אפשרי במסגרת התקציב. התקציב הוא כ-1500 ש"ח לכל אחת. תודה (: ליז
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
תמליצו לי על רמקולים 2.1 או 4.1 כמו שאמרתי כבר שיהיו טובים ואיכותיים ולא של החברה ווינר במחיר: 350 ובסביבות.
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום! יש לי בבית סטרימר של WD. אני רוצה לראות סרטים בטלויזיה הישנה שלי דרך ההארד דיסק. לשם כך, חיברתי את ההארד דיסק לסטרימר בחיבור usb ואת הסטרימר לטלויזיה בחיבור RCA (ליציאת AV בטלויזיה). משום מה זה לא נתן לי תמונה. הנחתי שהסטרימר מוגדר על מצב HDMI, אך מאחר ואין לי תמונת מסך, לא יכולתי לשנות את ההגדרות (לא מכירה בעל פה את התפריט). לכן ניסיתי לחבר את הסטרימר למסך LCD של שכן בעזרת כבל HDMI - משום מה עדיין אין תמונה. ניסיתי אפילו לחבר דיסק און קיי לסטימר כדי שיהיה לו מה לשדר - וכלום. מה אני עושה לא נכון? איך אני אמורה לעשות את החיבורים? למה אין אות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלם לכולם.. אני מחפשת מערכת סטריאו קטנה וקומפקטית שיש לה שתי יציאות אודיו אליה אוכל לחבר את המחשב ואת האייפון (בעזרת ה-dock של אפל). אני לא מחפשת משהו עם חיבור מובנה לאייפון אלא מערכת שאני אוכל לחבר אליה אותו. התקציב נמוך - עד 1000 ש"ח (יותר בסביבות עד 600). מה שחשוב לי שיהיו רמקולים קטנים, רדיו, כניסה לדיסקים ושתי יציאות אודיו. ראיתי את המערכת הזאת שכבר אפשר לחבר אליה את האייפון אבל הביקורת עליה לא טובה ואני לא יודעת אם אפשר לחבר אותה למחשב : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726750 אני לא מחפשת משהו רציני ומקצועי, בסה"כ משהו קטן לחדר שלי. תודה לעוזרים, ואני מצטערת אם משהו לא ברור אני לא מבינה בזה כל כך.. (:
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום כולם, אני צריך עזרה לבחור בין שני האוזניות האלה המטרה העיקרית שלהן זה שמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים בלפטופ אני כרגע בחו"ל ויכול להשיג אותן בסביבות 200 שקל, אשמח לקבל את ההמלצה למה יספק אותי בצורה הכי טובה בתודה מראש, לירן
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן MP3 מבוסס פלאש , והייתי שמח אם אפשר לקבל הצעות. הדברים שאני מעוניין שיהיו בנגן זה : 1. נפח - כמה שיותר גדול (1 גיגה ומעלה) 2. איכות הסאונד - כמה שיותר טובה. 3. רדיו - שיהיה אפשר לשמור תחנות ולהקליט מהרדיו ישר לMP3. 4. גודל - כמה שיהיה יותר קטן יותר טוב וגם מבחינת משקל. המחיר לא כל כך משנה. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום, בשעה טובה, העלנו את מערכת הנגן האידאלי. מערכת שע"פ קריטריונים תציג בפני הגולש את הנגנים המתאימים, ובאמצעות קישורים לביקורות ופורומים הוא יוכל להחליט מה הנגן האידאלי עבורו. ראשית כל, נשמח לשמוע דעות על המערכת, הרעיון והביצוע. באם חסרים נגנים, נשמח לשמוע ביקורת בונה על הנגנים החסרים. יש לציין, אנו לא מתיימרים להכניס למערכת את כל הנגנים הקיימים, אלא את הנגנים הבולטים, הטובים, ואלה שקיימים בארץ. לינק המערכת; http://www.tgp-il.net/players תודה רבה (: .
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני ממש קרוב לרכישה של מסך 42 ואני מתלבט בין 2 מסכי LCD: הראשון זה toshiba 3500a http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JW42A3500 השני זה lg lc43 http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch= אני אשמח לקבל חוות דעת על המסכים האלו או המלצות למסכים עדיפים בטווח המחירים של 6000-7000 ש"ח .
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
היי האם מישהו יודע במקרה כמה מילי אמפר לשעה לוקח נגן סנדיסק? אני פשוט מעוניין בסוללות נטענות והסוג שלהן הוא הרי AAA, מה שאומר זרם די נמוך כ800 MAH ולא כמו סוללות אצבע(AA) ,למשל 2300.. אז אני לא בטוח אם זה כדאי בכלל להשקיע בעניין..מה דעתכם? וסתם שאלה אם מישהו יודע, כמה מילי אמפר לשעה לוקחת סוללת אלקליין "אצבע" רגילה ו AAA? תודה!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ברשותי הנגן Sandisk 1GB Digital Audio Player הייתי מעוניין לדעת מהי צריכת ה mAh שלו? פשוט אני מעוניין לרכוש סוללות נטענות AAA בשבילו, וסתם מתחשק לי לדעת אם הוא יפעל יותר או פחות זמן מאשר כשהוא פועל עם סוללת אלקליין רגילה.. -מדוע לא רשום על סוללות האלקליין את ה mAh? וכמה הוא באמת? לAA/AAA? וכיצד ניתן לבדוק זאת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם משהו יודע מהי צריכת החשמל של ממירי הוט? גם במצב עבודה וגם במצב המתנה (STANDBY) אני צריך לחשב את צריכת החשמל של 30 ממירים ב"מיני מוקד שידורים" כדי שאוכל לרכוש אל-פסק בהתאם. אשמח גם להמלצה של דגמי/חברות אל-פסק, כרגע אני די סגור בכיוון של ADVICE תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי מבחינת צריכה חשמל, מה יצרוך פחות - כרטיס קול built-in בלוח שמוגדר בחלונות לעבוד על מקסימום ווליום ו Soundsticks II של הרמן-קרדון על עצמה חלשה, או להיפך? ההגיון אומר לי שזו התצורה שתצרוך פחות, אבל אני לא בטוח.
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-