אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש DVD בתקציב של 300 ש"ח, ראיתי אצל חבר שלי מכשיר של פיוניר וצרבנו את הכתוביות בנפרד, הפונט היה ARIAL ולא ראיתי הרבה מכשירים כאלה כרגע החבר זה בחו"ל ואני לא יכול לתקשר איתו לשאול מה הדגם... שיקרא MP3 כמובן, DVIX, ואם זה יקרא גם X256 אז בכלל.. ושוב חשוב לי הפונט הקריא, כי כבר בזבתי 200 שקל על DVD ג'נריק עם כתוביות מלפני שכתבו את התנ"ך אני אשמח להמלצות תודה שאלה שנייה על הדרך: יש לי חלקים תקינים של המחשב הישן שלי, שהיו כולם במארז MIDI.. החלקים היחידים שבולטים מהלוח אם שם זה הכרטיס מסך והקירור של המעבד, הקירור קטן אבל הכרטיס יחסית גדול החלקים יכנסו לי במארז HT אם אני אקנה? כולל ספק כוח במידות הרגילות והכל, כי אנלא יודע אם ב HT יש חלקים במידות מיוחדות אז תודה לעוז…
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הי לפני כמה ימים גיליתי שהרמקולים שלי ( creative sbs580שעד לא מזמן רק רמקול אחד מתוך החמישה עבד, או לפחות ככה חשבתי :s05: ). אז ישבתי בחדר העבודה, ששם הרמקולים שלי נמצאים ושמעתי מוזיקה באייפוד והחלטתי חבר אותו להם סתם (בני גורן מוציא את המיטב מאתנו) והגברתי עד הסוף, חשבתי שאני לא אשמע כלום חוץ מבאס ענקי וגיליתי שאני גם שומע את Layla בעוצמה חלשה... :s05: הקיצר יש משהו שאפשר לעשות? אני בכל מקרה יקנה רמקולים חדשים אחרי סוכות, אבל עד אז אני תקוע... תודה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי, לפני שאני מתחייב לכמה שנים בחברת הכבלים בשביל ממיר מקליט חשבתי לשאול אם אפשר לבנות במחשב את אותו דבר. הסלון מחובר אצלי למחשב דמוי מדיה סנטר מאד חזק והשאלה אם יש כרטיס מסויים טוב פשוט ויציב שממש יכול לעשות את העבודה בהקלטה / מעקב ערוצים בכבלים. אשמח לכל עצה או טיפ בנושא. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. ברשותי זוג רמקולים של jamo e640 מחוברים למגבר yamaha rxv-565 אני רוצה לדעת מהו המיקום האידיאלי לתליית הרמקולים(מרחק ביניהם, וגובה מהרצפה), ומה המיקום האידיאלי לתליית הטלויזיה(פלזמה 42 אינטש של סמסונג) (לא יודע אם שני הסעיפים קשורים לפורום, אולי לפורום אקוסטיקה או קולנוע ביתי) החדר בנוי כך שיש קיר גדול (עליו יתלו הרמקולים והטלויזיה). רוחבו כ-5 מטר (חלונות בשני הצדדדים) הצד הרביעי (מול הקיר המיועד לתלייה)- פתוח לגמרי עד למטבח. עוד שאלה קטנה: לצערי לא נחפרו תעלות בקיר בעת הבנייה לצורך העברת כבלים של רמקולים. האם יש איזשהו פתרון אסטי אחר? תודה, נדב
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים אני בונה מחשב HTPC שישמש מקור למערכת סטריאו / סראונד. בשלב ראשון אוכל לחבר את המחשב רק למערכת מיני ישנה, אולם בהמשך אני אקנה את הרכיבים הנצרכים (מגבר, רמקולים) למערכת טובה. אגב, להלן הדיון שפתחתי במפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=287891.0 כמה שאלות ברשותכם 1.כרטיס טלוויזיה : הומלץ לי להכניס את הכרטיס הבא: Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit for use with Windows XP Media Center Edition: אמרו לי שהיות הוא תומך ויסטה עלולה להיות לי בעיה אם ארצה להפעיל אותו ב- WINXP ומצד שני לקנות כרטיס שאינו תומך ויסטה לא יהיה נכון אם ארצה לשדרג מערכת בהמשך. האם אתם יודעים משהו על הנושא? האם זהו אכן הכרטיס המומלץ? 2.כרטיס קול הבנתי שכדאי…
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
במצב סאראונד הוא נותן 70WX5 ב 6 אום (שזה מעל ומעבד תכלס ) כמה הוא נותן בסטריאו של רק שני הרמקולים הקדמיים ? (SURROUND OFF) (מחוברים רמקולים 120W 6 אום ) תודה ... פשוט לא מצאתי מידע על זה באנטרנט בכלל ולי מה שידועה לי במצב הזה הוא נותן יותר ... לא ?
-
- 5 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
מה ההבדל אתם יכולים להסביר לי .. נראה אולי אני יקנה אותו אם תמליצו לי ...
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
השימוש העיקרי שלי הוא למישחקים וסרטים וגם למוזיקה בדגש על איכות צליל בנוסף יש אפשרות להישתמש בערוציי קול וירטואלים עבור מישחקים באוזניות אלו ? צריך גם המלצה על כרטיס קול שינצל את מלו הפוטנציאל שלהם בימיוחד עבור מישחקיי מחשב כמו crysis2 וכו" אין מיגבלת תקציב עבור הכרטיס קול Sennheiser PC360 קישור : http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headsets_pc_pro-gaming_504122 Sennheiser HD595 קישור : http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_audiophile-headphone-hd595-quality?Open&path=private_headphones_hifi_audiophile-headphones מעוניין לקנות ממשווק רישמי של היצרן בארץ איך משיגים אותו או עדיף יותר מחנות מסוימת ?…
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אני מבקש לדעת איזה מבין שני הסטים הבאים הינו היותר איכותי מבין השניים מבחינת איכות הקול: Creative INSPIRE 5.1 T5400 Altec Lansing ATP3 2.1 תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אין חיבור כבל PL לסמארטפון גלקסי 20 החדש ואני רוצה לחבר מיקרופון דש לגלקסי 20, איך אני יכול לעשות זאת? יש מיקרופון דש כזה שיכול לעבוד בבלוטות' או משהו? (תקציב עד 250)
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש זוג רמקולים למחשב ואשמח אם מישהו ימליץ לי במי מהם לבחור . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3027 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3360 כמו כן האם בעת רכישת כרטיס קול איכות הסאונד במוסיקה תשתנה ? או שהכרטיס על לוח האם מספיק ?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי בדיוק "נחתו" פה (תודות לתומר יפה המאוד נחמד!!) אוזניות GRADO GS1000. נחשבות הטובות ביותר של GRADO, ומן הרגע הראשון ששמעתי אותן התאהבתי בצליל שלהן. אני ארשום אולי מאוחר יותר ביקורת רצינית יותר פה וגם אעלה תמונות (פשוט חבר תכף בא) אבל אני רק יכול להגיד שהן פשוט מדהימות!!! וככול שהמקור שיש טוב יותר, והמגבר טוב יותר, ככה הן ישמעו טוב יותר. חוץ מזה, שצריך לתת להם כמה ימים לפני שאוכל להגיד דעתי, כדי שיהיה BURN IN איכותי (לוקח להן בין 100 ל200 שעות לפי מה שאנשים אומרים באמת ל"הפתח" מבחינת הצליל) יותר מאוחר (בלילה או מחר) אעלה תמונות פלוס ביקורת קטנה ויותר מעמיקה על האוזניות שמהוות השגת "חלום" מבחינתי.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לקנות אחד משנ יהמרקולים הבאים אבל אני לא יודע מה להחליט וצריך עזרה. סט 1: LX - 7000W שהאזנתי לרמקולים הקידמיים והוא נשמע טוב מאוד. http://www.crazyedi.co.il/products/27641 סט 2: : XL900 ADC לרמקולים השניים יש נתונים גבוהים יותר על הנייר אבל לא האזנתי להם. ולדם יותר נמוך יש ביקורות טובים. איזה מהם לבחור? נ.ב הרסיבר Yamaha HTR5930 יחזיק את הרמקולים האלה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אם יש לי רמקול של סוני לא בשימוש (רמקול רגיל של מערכת) אני יכול לחבר אותו בתור סנטר?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש רסיבר או משהו מאוד מאוד פשוט, יחסית פרימיטיבי ואני לא יודע אם בכלל קיים: בעיקרון כיום אני מחבר למחשב שני זוגות רמקולים אחד שהוא 2.0 ואחד שהוא 2.1 (שונים לגמרי משני חברות שונות) בחיבור רגיל (aux 3.5) על ידי מפצל AUX פשוט שקניתי בכמה דולרים באינטרנט. (דוגמא: http://www.ebay.com/itm/20cm-3-5mm-Stereo-Jack-Y-Splitter-Cable-Headphone-Earphone-Aux-Adaptor-GOLD-/350841060161?pt=UK_MP3_Player_Accessories_Cables_Adapters&hash=item51afc1bb41) הקטע הוא שזה לא ממש איכותי כל הזמן מתנתק וגם אם אני רוצה לשלוט על ווליום במחשב אני אצטרך לשנות גם לרמקול הראשון וגם לרמקול השני.. בקיצור סיבוך ולא פתרון שמספק אותי. מה אני מחפש? אני בסך הכל רוצה לחבר אותם למין מכ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות טלוויזיית lcd בגודל 32 אינץ' ואני מתלבט בין 3 דגמים: toshiba 32wl66 philips 32pf5331 Sharp LC-32GA8 האם מישהו מכיר את הטלוויזיות האלו? אולי למישהו יש אותם ויכול לתת חוות דעת? עזרה תתקבל בברכה
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ואיתי המערכת הניידת החדשה שלי high end=] http://img93.exs.cx/img93/6393/Img29_0002.jpg http://img83.exs.cx/img83/2959/Img_2.jpg ;D
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
טוב, אז קודם כל יש פה כאלה? ועכשיו רציתי לשאול בקשר לחיבורים של הרמקולים, בעיקר החיבורים של ה-500 (אבל אני מניח שזה אותו הדבר מלבד שתי יציאות נוספות) איזה חיבורים יש להם (אופטי קוסואלי אנלוגי וכל השאר...), מה מתחבר למה, האם כולם מתחברים לסאבוופר? מי לחשמל? האם מקבלים את כל הכבלים הנחוצים, ואיזה אורך הכבלים של האחוריים? ;D אני שואל את זה בגלל שאם אין להם חיבורים אופטים, אז אני לא אוכל לקנות פורטיסימו2 ואני אאלץ לקחת SB LIVE..... וגם לכל בעלי המערכות, איזה כרטיסקול יש לכם? וכל מי שיודע מוזמן לעזור :smoke: גם אם אין לכם את הרמקולים האלו, אני מרשה ;D תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס קול GTXP ואני רוצה להקליט מהמיני דיסק שלי למחשב שירים שישמר כ MP3 דרך הכבל האופטי איך עושים את זה אני יחזור בשש אז אם יש שאלות תכנסו בשש. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנוי של STING וגם סלקום. לשתי החברות הללו יש ממירי ANDROID שלהם שמשום מה אני לא מצליח לראות בהם עברית דרך VLC (גם בשינוי קידוד ל WINDOWS ISO ) . לעומתם, יש לי MI BOX (שלשה) שאין בהם שום בעיה לראות כתוביות דרך VLC . זה נראה שההגדרות זהות בכל הממירים אז מעניין אם מישהו יודע מה קורה.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
זה המידע על הרמקולים של המערכת שלי אתם יכולים להבין/להגיד לי משהו עליהם לפי הנתונים האלה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם מה שלומכם? אני מבקש לשמוע מה דעתכם על טלוויזיה LG מפרט טכני: טלוויזיה "LCD 32 זמן תגובה (רענון): ms5 זווית צפייה °178 יחס ניגודיות דינאמית 1:40,000 בהירות 500cd/m² רזולוציה 1366x768p שיטת שידור: PAL/SECAM-BG/DK , PAL-I , NTSC-M וידאו וצפיה: Quick Menu תפריט מהיר ונוח לשינוי הגדרות בסיס בלחיצת כפתור. AV MODE כפתור ניווט מהיר בין 3 מצבי תמונה Cinema/ Sport/ Game מעבד תמונה DCTi מעבד דיגיטלי המעלה את רמת הצבעים. מעבד וידאו ® המעלה את רמת הניגודיות ואת עומק הצבעים. תיקון פורמט צפייה: Just Scan/Original/4:3/16:9/14:9/Zoom1/Zoom2 מצבי תמונה: Cable, Vivid, Standard, Cinema, Sport, Game, User1, User2 PIP - תמונה בתוך תמונה/מסך חצוי (…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רסיבר ורמקולים שאוכל לחבר למחשב דרך יציאה אופטית, (זה ישמש בעיקר למשחקים וסרטים) שהרכבתי את המחשב פה בפורום מפרטי מחשב המליצו על : רסיבר :DENON AVR1705 6.1 רמקולים : MOREL BEAT 8 5.1 סה"כ : 3400 (בלי כבלים) שהלכתי לחנות להתעניין בדגמים הנ"ל, המוכר אמר שיש לו משהו יותר טוב להציע לי, הוא המליץ לי על : רסיבר : SHERWOOD 6405 5.1 רמקולים : MAGNUM LORD 5.1 סה"כ : 3200 (בלי כבלים) האמת שהוא השמיע לי סרט עם ההצעה השנייה שמעתי יותר טוב, הוא אמר לי שהרמקולים האלה יותר טובים, כי הטויטר שלהם מופרד מהרמקול או משהו כזה. רציתי לדעת מה אתם ממליצים ? אחת מהאפשרויות למעלה ? או משהו אחר בכלל ? תודה מראש
-
- 46 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני לא הכי מעודכן, אבל מעניין אותי לדעת איזה מערכות מומלצות.. ראיתי שדווקא לאחרונה יש ירידת מחירים של נגנים שתומכים בחיבור נגן אמ-פי-3.... אז אם יש לכם המלצות למערכת (בלי מגברים, רק קידמית) שתומכת כמובן בחיבור PL למוזיקה ועולה עד 700 שקל (למרות שעדיף משהו באזור ה 500), אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-