אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכנן לקנות טלוויזיה חדשה בגודל של 42 אינץ', עד המחיר של 8K-10K למסך, איזה מסך LCD או פלזמה ניתן למצוא שיהיה טוב לשידורי טלוויזיה (אני מבין ששידורי HD לא יהיו כאן בשנים הקרובות), ועדיין יהיה טוב גם לסרטים. אודה לכם מאוד אם תמליצו על פלזמה ועל מקבילה שלה בLCD. תודה, אלעד.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
חשוב לי שלא יהייה צריך להחליף אוזניות כמה כמה ימים\שבועות לא משנה, בקיצור שיהיו נטענות דרך המשדר או משהו. ועוד משהו, איכות שמע גבוהה! תודה רבה. אם אין אוזניות כאלו אני מבקש לא להמליץ על משהו ג'נרי ופשוט לכתוב שלא אוכל למצוא אוזניות עם התכונות הנ"ל בתקציב שלי ואני כבר יחשוב עם להגדיר תקציב אחר או לוותר. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות עבור חבר DVD קורא DIVX עם כניסה ל-USB ותמיכה בכתוביות בעברית. לאחר חיפוש התמקדתי בשני דגמים שנראו לי מתאימים: Pioneer DV320 ו-LG DV482. אני מתקשה למצוא את ההבדלים ביניהם. הם נראים דומים מאוד, אך ה-PIONEER עולה כ-100 ש"ח יוצר ואני תוהה מדוע. אשמח אם תשפכו אור על הנושא. כמו כן, אני מבין שלשני המכשירים אין עדכוני קושחה (פרט לעדכון הרשמי ל-Pioneer DV320, שמטפל למיטב הבנתי בגודל הכתוביות בלבד). אם זה חסרון? האם המכשירים מגיעים "מושלמים" או שיש צורך בעדכון, רק שזה טרם נכתב ע"י אף אחד? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם ההבדל מורגש באיכות הקול שווה את הרכישה של אודיג'י 2 ?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא כזאת, אני מרבה לשמוע מוסיקה במחשב. ואני מקשיב במערכת סטריאו רגילה שני רמקולים. וקניתי גם כרטיס קול לא מזמן הבעיה היא כזאת שיש תקופות בהן הצלילות של הבאס ברמקולים היא ממש טובה, שומעים חלק וכמו שצריך ויש תקופות שבהן שומעים את הבאס מתכתי וצורם כזה ולא טוב, וזה מה שקורה עכשיו. אני עדיין לא הצלחתי להעלות על הפתרון מה גורם לרמקולים להישמע טוב, אני חושב שזה קשור איכשהו לדרייברים אבל אני לא מצליח לסדר את זה. מה צריך לעשות?
-
- 12 תגובות
- 965 צפיות
-
-
האם יש דרכים שאפשר לשנות באפשרויות של הנגן כך שהנגן יגזול פחות בטריה.?? כמו בהירות מסך וכו... האם הקלטה לוקח הרבה?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלוזיה דרך היציאה של הכרטיס מסך וגם חיברתי את היציאות אודיו לכרטיס הקול שבמחשב. עכשיו בזמן שאני רואה סרט בטלוזיה שמועבר מהמחשב יש מין רעש לוואי, כשאני מחבר את הרמקולים של המחשב לכרטיס קול אין את אותו רעש. יש לציין כי החיבורים הם חיבורים איכותיים ואין כל חשש למגע בין חוטים(ניסיתי מספר סוגי חוטים, עדיין לא עוזר). מבקש את עזרתכם, כי אני כבר השתגעתיייייייי
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, מחירם של האוזניות הנ"ל ירד ל- 187... חשבתי לקנות אותן (בעקבות המלצותיכם) ורציתי לבקש אישרור.... האוזניות יהיו בשימוש עם ה- H10 שלי... אלה האוזניות הכי משתלמות (in ear 150-300NIS)?
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה תיהיה דרך טובה יותר לחבר את המחשב למגבר בשביל להוציא צליל איכותי: שימוש בNuforce u Dac שיתחבר למחשב דרך כבל USB ולמגבר דרך כבל RCA או שימוש בכרטיס בקול Xonar D1, שיתחבר למחשב דרך חיבור PCI ולמגבר דרך כבל אנלוגי 3.5 מ"מ לRCA? תודה, levelone.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את המכשיר, וגיליתי באג מעצבן... מתי שאני עושה הקלטות אז באיזהשהוא שלב הוא קופא יעני אומר שהוא חושב ולא מפסיק ... ונכנסתי לאתר של IAUDIO ויש שם FIRMWARE UPDATE ל X5... זה גם לX5L? אם כן אפשר לדעת איזה באגים הם תיקנו מאז הפירמוור שלי? 2.07 בניגוד ל2.10 החדש... מה שכתוב באתר זה שהם רק הוסיפו תמיכה למצלמות של קאנון... מה עוד??
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק לכרטיס קול, הכי פשוט וזול שקיים. שיהיה פנימי ושיתמוך בוינדוס 7. לא משנה לי אם זה לקנות מהארץ או מחו"ל. מה שיותר זול, יותר טוב. כל השאר המאפיינים לא רלוונטים בשבילי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הטלויזיה הזו. כמובן LCD. חיברתי אותה למחשב בחיבור רגיל של מסך מחשב (לא DVI). אני רואה איתה סרטים בסבבה אבל כשיש קטעים מהירים בסרט התמונה מתעוותת- כאילו לא מצליחה להספיק להתעדכן בפרטים ורואים קפיצות על המסך. זמן התגובה של המסך הוא 8 מילישניות. הבעיה הזו נוצרת רק כשאני מחבר את המחשב.. כשרואים סרטט למשל רגיל מהממיר זה לא קורה. למישהו יש פיתרון? אולי זה קשור להגדרות של הכרטיס מסך? יש לי X800 GTO2 אם זה רלוונטי. :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס קול משולב, משהו לא מוכר. קיצר, כל פעם העוצמה של ההתקן יורדת ואז הרמקולים נשמעים מאוד חלש, ואני צריך להיכנס ללוח הבקרה-צלילים ומשם לעלות כל פעם מחדש את עוצמת ההתקן... מישהו אולי יודע מה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
קיבלתי את הATP3 באמת אחלה סט איכות סבבה יותר טובה מהAIWA שהיתה לי מקודם הווליום שלה לא חזק כמו ה AIWA (קצת חסר לי בבוקר שאני יוצא לצחצח שיניים במקלחת ורוצה להמשיך לשמוע) אבל נדמה לי שזה היה shibby שאמר שיש "ברייק אין" וזה ישתפר עם הזמן אני קצת מפחד לשים את הסאונד על כמעט מקסימום כי נראה לי שהסט יהרס והוא לא בנוי להיות על מקסימום - אני צודק או טועה ? והמטרה של התארד: הATP מחובר רגיל לline out - speakers ורציתי לחבר את המערכת AIWA ל line in (היציאה הכחולה) שיהיה סראונד ניסיתי גם דרך הלוח בקרה של מיקרוסופט וגם דרך ה SOUND MAX להפוך ל "קוואדרופוני" ראו בתמונה 4 רמקולים אבל בתחלס עבדו רק הATP גם במוזיקה וגם בטסט של הלוח בקרה\סאונד מקס מה עושים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, קניתי מערת של Panasonic SC-AK770 ואני לא מוצא דרך לחבר אותה למחשב. האם אפשר בכלל לחבר למחשב? תודה יותם
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מיקסר יותר איכותי ב 1000 ש"ח ובאמת שומעים הרבה יותר טוב מבחינת כיוון ואפשרויות אפקטים! והזמנתי גם תחזיקו חזקקקקקקק http://www.turnkey.co.uk/tkweb/stockdetail.jsp?sku=JBL-JRX118SP&context=WEB 5800 ש"ח [attachment deleted by admin]
-
- 40 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
למרות שאת ההודעה הראשונה שלי בפורמים פה, אני מסתובב פה בפורומים כבר המון זמן... קיצר, אבא שלי החליט לקנות מערכת קולנוע ביתית (עם רסיבר) + dvd. התקציב שלו הוא 1500ש"ח. ומה לעשות, לא לי ולא לו יש מושג בזה, אז החלטתי לפנות אליכם לעזרה. בבקשה תמליצו לי על מערכת קולנוע ביתית ונגן דיוידי (שקורא צרובים), במחיר הזה (רק בבקשה על תעלו יותר מידי מהמחיר הזה...). עוד בקשה אחת, תתנו לי את שם החנות + האתר שלה, שממנה נלקח המחיר. אהההה כן, ושהחנות תיהיה בארץ, כי מערכת רמקולים כזאת בטוח שיתפסו במכס... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
קניתי כבל של HDMI-DVI. חיברתי אותו בינהם קיבלתי תמונה אבל אני לא מקבל סאונד. מישהוא יודע אולי איך אני מגדיר את הסאונד?
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
* לא ידעתי איך להגדיר כרטיס קול שהוא לא on-board, אני מניח שאתם מבינים את הכוונה מכיוון שאני מבלה את רוב הזמן שאני על המחשב בהקשבה למוזיקה, ומכיוון שהאוזניות הזולות שלי כבר מתחילות להידפק, החלטתי להשקיע קצת, והמחשבה המקורית הייתה לקנות אוזניות sennheiser 555 וכרטיס קול AUDIGY 2 ZS , עכשיו הזמנתי את האוזניות (אמורות להגיע ביום שני) ולפני שאני מזמין את הכרטיס אני רוצה לוודא שאני לא עושה טעות, אולי אני בכלל לא צריך את הכרטיס קול? האם ההבדל בין כרטיס הקול המובנה שיש לי עכשיו לבין האודיג'י יהיה כזה גדול? האם הכרטיס המובנה לא ינצל את האוזניות כמו שצריך? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של creative והצלחתי לעדכן את התכנים, הבעיה שזה היה די מסובך כפי שכבר הוזכר בביקורת של צוות האתר לגבי זה. קיימת דרך יותר פשוטה לעדכן? משהו בסגנון live update...?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי כרטיס קול מובנה על הלוח אם: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AN-M2&fMTYPE=Socket%20AM2 סט רמקולים 2.1 מחוברים דרך היציאה האחורית, אוזניות סטריאופוניות מחוברת ליציאה הקדמית. הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע סאונד משני ההתקנים במקביל, יש סאונד רק מהאוזניות וכדי לשמוע מהרמקולים יש צורך לנתק את האוזניות. בעבר הייתי עובד עם Windows XP, והייתי יכול לשמוע דרך שני ההתקנים במקביל, אך לצערי מאז שעברתי ל- Windows 7 הדברים השתנו. כיצד אני מגדיר שזה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
אנ'לא בטוח שזה קשור לפורום , אבל מכיוון שזה הפורום בין הטובים בארץ לאודיו , אני מניח שאני אוכל להיעזר בכם בכל מקרה , בע''ה בעוד פחות מחודש יהיה לי רישיון (היה לי כבר טסט פנמי ככה שאני לא מפנטז כן ..) , והצלחתי לשכנע את אבא סוף סוף להחליף באוטו( מאזדה MPV 2000 ) לרדיו דיסק במקום הקסטות המיושנות שאף אחד לא משתמש . בכל מקרה אני דורש כמה דברים בתקציב הזה : 500 ש''ח גג כולל התקנה . 1) יפעל .. חח 2) יקרא גם DATA כדי שאוכל לצרוב יותר מ 30 שירים על דיסק כן .. אני כנראה קונה בחנות הזאת : http://www.radio-milano.co.il/aimage%20zooming%20galleries/c10378.php זה ישר מוביל אותם לע''מ עם הרדיו דיסקים , מימין יש עוד חברות וכולי' .. אם בחנות הזאת ,לפי דעתכם , אין רדיו דיסקים ברמ…
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם בכמה שנים אני קונה אוזניות חדשות האוזניות הראשונות שלי היו Sennheiser hd 202 אחרי זה סיביריה v2 אחרי זה akg 181 חשבתי לקנות אוזניות חדשות חשבתי ללכת אולי על mixer של דיויד אבל שמעתי בהם ולא התלהבתי בכלל ב akg שלי שומעים הרבה יותר טוב בנוסף האוזניות של Sennheiser שעלו לי 200 שקל היה להם את השמיע שהכי אהבתי חשבתי ללכת על Sennheiser adidas hd 25 אבל אני פתאום לא מוצא אותם בשום מקום כאילו מישהו מחק אותם מהאנטרנט. ויש מקום שמאפשר להאזין לSennheiser hd 25 ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 רמקולים: Logitech Z2300 Creative Gigaworks T3 חשוב שהבאס יהיה ממש ממש ממש חזק ושיוכל להפיל קירות מעוצמה. כמובן גם שהרמקולים יהיו איכותיים ומדויקים. אם יש רמקולים טובים יותר בטווח המחיר הזה בבקשה תמליצו.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-