עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, עכשיו חזרתי מאופיס דיפו על קנייה של טייפ מנהלים דיגיטאלי מבית SAFA בדגם SR-M160 ואני התאכזבתי קשות... אני מחזיר אותו אפילו שהוא נראה ממש טוב ובאים איתו מלא דברים שימושיים - הקלטה מפלאפון וטלפון, מיקרופון חיצוני בנוסף לפנימי, כבל יו אס בי, אוזניות איכותיות והנגן עצמו... אני ניסיתי להקליט גם עם המיקרופון החיצוני וגם עם הפנימי ואני אומר לכם, זווועעעהה!!!! הקלטתי בסלון ובעוד מקומות ואי אפשר שלא לשמוע את ההד הזה או מה שזה.. שומעים שזה ממש לא איכותי וממש קשה להבין מה שאומרים. זה כאילו ששמים לב שאני מקליט את מה שאני מקליט בתוך מקום סגור [נסו להיכנס לשירותים ולהקליט משהו או לדבר בפלאפון ותראו מה זה אבל זה יותר גרוע]. אני רוצה להחזיר את זה אבל אני מחפש משהו אחר שיהיו לו פונק…

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  2. הרדיו-דיסק: Panasonic cq-dp101w 45*4 האוטו: פיאט פונטו. ההרכב ברירת מחדל שבא באוטו זה 4רמקולים + 2טוויטרים וללא רדיו-דיסק. הרדיו דיסק, כמו שציינתי, הוא הפנסוניק הדרישה היא רמקולים לאו דווקא עם עוצמה חזקה, אלא פשוט שיפיקו צליל איכותי וטוב בתחום העוצמה הנורמלית+ -. יש לי כמה שאלות, קודם כל, זה בכלל רדיו-דיסק טוב? הוא היחידי שיש לי, שאחי נתן לי כי הוא קיבל עם האוטו שלו אחד מובנה יותר טוב, האם יש לו פוטנציאל או ששווה לנסות להשיג משהו אחר..? שנית, הטוויטרים. יש הבדל בין מה שיבוא מובנה לבין משהו אחר שאפשר לשים..? או שכולם אותו דבר ואין מה לגעת בהם בכלל? ודבר אחרון, המחיר. אין תחום מסוים, אני לא רוצה להוציא פה סכום עתק בשביל ארבעה רמקולים, אז הדרישה שיהיה כמה שיותר זול…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  3. Started by ELDAD-A,

שלום יש לי רסיבר של קנווד דגם KRF-V7030D-S שזה דגם לא הכי חדש אבל מאוד חזק וגם הוא לא מהרסיברים הפשוטים זה מגבר ברמה די טובה. הוא נותן 5*140 RMS ב-8 OHM ,וב6 OHM הוא נותן 180 RMS בערך, ואני משתמש ברמקולים של וורפידל ATALANTIC-400 150RMS 6 OHM רמקולים מעולים מספיקים לי יש להם שתי וופרים 8 אינץ' וטוויטר . הרסיבר מחובר למחשב עם אודיוג'י 2 בחיבור קואקסיאלי על 96KHZ איפלו שהרסיבר שלי לא הכי חדש הוא תומך בכניסה 24 BIT 96 KHZ. עכשיו למי שמכיר את וורפידל הרמקולים שלהם אוהבים באס והבאס אצלי על 10+ DB והטרבל על +4 DB. וגם אם אני מגביר עד הסוף במוזיקה בסטיראו (אני פוחד על הרמקולים) שומעים נקי. השאלה האם זה טוב ככה או שכדאי להוסיף עוד טרבל? איך אתם מכוונים אצלכם ברסיבר? או שזה כ…

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  4. יש לי רסיבר ישן מאוד, של חברת dual, עם הספק של 6 watt rms לשתי ערוצים, כך שאין לי מה לעשות בו... האם אפשר לעשות משהו עם החלקים שלו?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by JVC,

אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב החדש הבעיה שהמחשב בצד אחד של החדר והרסיבר בצד אחר... אז רציתי לדעת אם יש חיבור אלחוטי מהרסיבר למחשב... תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  6. יצא לאחרונה באחד אתרי המכירות המוכרים ברשת ( נראה לי אסור לפרסם שם) נגן אמ פי 3 בתצורת הפלאש המוכרת בנפח של 1 גיגה דברים חשובים חדשים זה שהיצרן טוען שהמכשיר מנגן 15 שעות לעומת 12 בדגמים הקודמים, אפשרות להחלפת תצוגת מסך וכל שאר הדברים. יש לשים לב כי הרדיו באוזניות בנגן הזה. בכל מקרה לדעתי זה מעולה כי 512 לא הכי מספיק אבל גיגה של שירים לכאלה שהאיכות של הנגן מספיקה להם אבל רק רוצים למלא אותו בהרבה שירים איכותיים וכבדים (ניו יורק האוס באיכות של 320 kbps ) זו בחירה טובה בשבילכם.

• 13 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by D-M-X,

יש דבר כזה אוזניות BLUETOOTH או אינפרא אדום? אם כן אז איפה?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  8. בשעה טובה, אחרי בערך חודשיים מאז שהתחלתי לחפש מערכת חדשה (מגבר משולב + רמקולים)... אחרי המון טיולים, הדגמות, התלבטויות והתייעצויות (כולל כאן בפורום בת'ראד שפתחתי לפני כחודש)... היא אצלי! ואני פשוט מאוהב. קצת פרטים על הגברת: מגבר - Marantz PM7200 רמקולים - JMlab Chorus S 707 סטנדים - מקוריים של JMlab לסידרה הזו מקור - M-Audio Audiophile 2496 כבלים - זמניים. Bi-Wire פשוטים, OFC. בין המגברים שנבדקו: Audio Analogue Puccini, Roksan Kandy, וכמה מגברים מבית Cambridge Audio, Arcam ו-NAD, בטווח המחירים של עד 4K. ה-Marantz, במצב עבודה של Class A, לקח ובגדול. בין הרמקולים שנבדקו: Quad 11L/12L, System Audio SA505, Triangle Comete, Epos ES12, Polk Audio RTi 6. גם כאן,…

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Bose,

מומלץ לקרוא עד הסוף ולא לעבור לסיכום זה רק יגזול רבע שעה מזמנכם ואני ממש נהנתי לקרוא. http://www.techno.co.il/article.php?p=30&page=1

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  10. Started by Thunder-Head,

שלום, אני מעוניין לקנות Ipod בארץ, ומצאתי מקומות לקניית ipod רק באינטרנט. איני רוצה לקנות דרך האינטרנט אז .... האם יש חנויות מחשבים/מוזיקה/אלקטרוניקה שמוכרות ipod ? ואם כן אז היכן (באיזור המרכז עדיף).

11. Started by Asafalfa,

האם מומלץ לקנות את הSUB שלהם ומה אתם אומרים על הדגם SL10?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לאחר הירהורים וחשיבה רבה החלטתי שאני רוצה לרכוש את מערכת הרמקולים 5.1 הבאה: Creative INSPIRE 5.1 T5400 אני מחפש מקודד שאפשר לקנות...איזה??? חוץ משל הקיראייטיב...משהו לא יקר במיוחד שיעשה את העבודה שלו....מיועד למשחקים מוזיקה וקצת סרטים אודה לכם אם תענו לשאלותיי בהקדם האפשרי!!! תומר בכר

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by gal1,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/matrix/product.asp?pf_id=PDLXV998 ראיתי את הרמקולים האלה בפנדס במחיר גובהה הרבה יותר דווקא נראים טוב איך הם שווים את ה500 שקל

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by shaul,

בעקבות מקרה מצער שבו איבדתי את החוברת הפעלה של הDVD הזה...אני צריך(בבקשה) את ההוראות כיצד להפוך את הDVD הזה למולטיזון

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  15. Started by b-or,

רציתי לברר מספר דברים בנוגע לאיכות השמע בנגני MP3 מבוססי זיכרון פנימי. 1) שמעתי ממישהו שהנגן ישמיע kbps נמוך שלא יעלה על 20 kbps האם זה נכון? 2) אם הדבר לא נכון אז מהי האיכות שהנגן ישמיע? או שזה לא קשור בכלל? אני מעוניין לקנות נגן בנפח של 256 ורציתי לדעת אם אני אצטרך להשתמש בשירים באיכות 128 - 192 kbps שגודלם בין 3.5 ל 5 MB או בשירים באיכות נמוכה יותר - 48, 24 kbps ששוקלים פחות ואני אשמע באותה איכות? תודה רבה. b-or

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  16. לאחר בירור וקריאה בפורום ובכל מיני ביקורות, הפער הצטמצם, וכרגי אני מתלבט בין 2 רמקולים. 1. לוגיטק Z640 ב500 שקל 2. קריאטיב T5400 ב700 שקל האמת הקריאטיב חורג מהתקציב לי.תכננתי להשקיע 500,זה מספיק, אך האם ה 200 שקלים יותר שווים את ההבדל ביניהם? שימושים- בעיקר סרטים, קצת מוסיקה, לא משחק בכלל משחקים. כרטיס קול- הכרטיס שבא בלוח ASUS P4C800 E DELUX , הוא כרטיס שתומך ב 5.1. (אולי מאוחר יותר אני יקנה כרטיס אחר) אשמח אם תוכלו לצטט,וכך להתייחס לשאלות שלי: 1. האם ה 200 שקלים יותר(שהם חריגה) שווים את ההבדל ביניהם? 2. מה איכותי יותר, מבחינת שמיעה, ולסרטים? 3.בלוגיטק ראיתי שיש כפתור MATRIX, שאם לוחצים עליו, שומעים בכל ה 5, גם מוסיקה. האם זה קיים בקריאטיב?אם לא אז מה יש? 4.איז…

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי מיני דיסק של סוני דגם MZ-R909 והגיע לי איתו כבל אופטי ויש לי בכרטיס קול יציאה לכבל אופטי (audigy platinuim) יש למישהו מושג איך אני מעביר שירים מהמחשב למיני דיסק בצורה אופטית? תריך להוסיף איזה משהו שניקרא אינפרא אדום ללוח בקרה? או שאין לי מושג... תודה לעונים

18. Started by Black Knight,

שלום לכולם. מה נשמע? רציתי לדעת, איזה מערכת עדיפה יותר מבחינת השמע. אני רואה סרטים, מאזין למוזיקה, וגם משחק משחקים (שלושתם באותה מידה). אז מה יותר עדיף לי מבין שני אלה: Logitech Z-640 ALTEC LANSING ATP3

19. Started by TYCOONMAN,

שלום. שמעתי שיש אפשרות להקליט סרט מה dvd לקלטת ווידאו דרך מכשיר הווידאו הביתי. הלכתי לחנות והביאו לי קאבל שמפוצל בשני הצדדים שלו. אחד אדום ואחד לבן ובשני הצדדים הפינים ה זכריים. ניסיתי להבין איך אני מחבר אותם אבל לא הצלחתי. יש יותר מידי יציאות בטלוויזה ובווידאו יש רק יציאה אחת ולא 2 וב dvd גם יש איזה 10 יציאות. מישהו יודע איך או מוכן להפנות אותי למדריך כלשהו? תודה רבה. אני רוצה לציין שזה לא לצורכים פיראטים.פשוט מידי פעם שאני לוקח סרטים אני לא מספיק לסיים לראות אותם. אז חשבתי שאני פשוט יקליט ברגע שאני הולך להרדם ולמחרת אני יראה את השאר.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by e.t,

בקשר לכ. קול - תשאל בפורום אודיו וקולנוע ביתי באתר.

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  21. לכל מי שתהה לגבי האחריות של קראטיב ואם המכשיר נקנה בחו"ל היכן תקפה האחריות ומי משלם על המשלוח. (הלוך חזור וכו...) נוסח מכתבי אליהם : Creative Hello I have contacted you About the Zen Micro: I want to buy the Zen Micro thru AMAZON.COM and I wanted to know about the warranty issue, is it valid in Israel (If I buy it thru AMAZON?), If not, then what if after I buy it I will experience a problem with the product what can I do then ? 1) Can send it to you by Air Mail? 2) Thru dealer (will he agree to do it?) 3) If I sand the product to you, what Will I pay? (One way shipment?) 4) Else? ** Is the Warranty International? Thank You. IN ADVANCE ות…

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by orlupo,

לפי NVIDIA הם מתכוונים לקחת כסף עבור DVD DECODER שלה שמחירו 20$. אני בספק אם זה ישפר משהו את האיכות אבל שיהיה. קישור: http://www.nvidia.com/object/dvd_decoder.html

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by anatoli,

אני מתלבט בין שניהן. דיוע לי שה-HD580 זקוקות למגבר, אך אני רוצה לדעת אם אחבר את שניהם האם הטכניקה יהיו יותר איכותיות ללא מגבר? ועם מגבר, האם הסנהיזר יהיו יותר איכותיות? אני כרגע שוקל את אפשרות בניית מגבר לבד, יש לי כבר סכימות ומישהו שיעזור לי במקרה הצורך, אני רק רוצה לדעת האם כדאי לי בכלל להשקיע במגבר. Anatoli.

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by eladbu,

או קי קיבלתי CD הביתה מגרמניה הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע אותו ויש איזה שהוא הסבר בגרמנית אבל אני לא מבין מה רוצים ממני אז בבקשה כל היודי דבר עזרה בבקשה ac3 -> dts.wav die cd's z.b. mit nero brennen.f?r die wiedergabe ist ein cd oder dvd player mit digitalausgang und ein dts verstהker/receiver notwendig.

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  25. או קיי החלטתי אני הולך על נגן mp3 נמאס לי מדיסקמנים נמאס לי מכל החרטא ידעתי דבר ראשון לחשוב על משהו בסדר גודל של 10 ג'יגה הבעיה היא כמובן הכסף עכשיו חשבתי ללכת על המובו 2 עם ה4 ג'יגה בחשש שלא יהיה לי מספיק מקום למלאו או ללכת על האייפוד מהדור השלישי עם 15 ג'יגה (מהאייפוד אני דיי מפחד מכיוון ששמעתי על בעיות הסוללה) או ללכת על דגם הזן טאצ' עם ה30 ג'יגה של קריאייטיב עכשיו זה התלבטות ממש ענקית אני מפחד מהאייפוד בגלל נושא הסוללה אני פוחד מהזן טאצ' בגלל המסך (או שאני פשוט לא מבין איך מעבירים שירים כי לא ראיתי עליו בכלל כפתורים ואני ישר הבנתי שצריך להעביר במסך) ומהמובו 2 אין לי שום חשש הוא נראה לי נגן בן זונה אין לו שום פאק רציני עכשיו על מה ללכת יש לי תקציב של עד 1700 בלי ל…

• 3 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים