אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך כול מידע שאפשר על הטלווזיה PH9 של PANASONIC בגודל 42". יש לי הזדמנות מיוחדת לקנות את הטלווזיה הזאת בזול, ואני צריך כול מידע על הטלווזיה. תודה לעוזרים! אלון
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום קניתי מסך LCD חדש וברצוני להציג בו תכני HD איכותיים לצורך בדיקה. מישהו יכול להביא לי תוכן HD, כלומר כל קליפ או סרט עם נופים, אך חשוב לציין שאני רוצה את תכני ה HD האיכותיים ביותר, וזאת לצורך בדיקה. אני רוצה תכני HD כמו שאפשר לראות בכל חנות טלוויזיות, ששם הם מציגים HD איכותי מאוד, מאיפה ניתן להשיג את זה? לא משמה לי 720 p או 1080. אשמח לעזרה. תודה רבה וערב טוב.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
היי אני רוצה לחבר את הטליוזייה שלי ואת כל המערכת קולנוע בייתית שלי למחשב.. איזה מחשב כדי לקנות? האם יש בו חיבורים מתאימין לרמקולים והכל? עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
היי, רכשתי logtiech x530 ואחרי כמה הגדרות קצרות דרך הsoundmax (relteck hd) s ובדיקת סראונד דרך התוכנה היתי מרוצה. אבל בסרטים אני מבחין בנתון משונה, חבילת הקודקים מראה לי בסאונד את הדבר הבא: ( תסתכלו למטה בשורת המשימות) בoutput רשום לי stereo . שאני נכנס להגדרות של ה ffdshow audio decoder ומסמן ac3 ו ac3 s\pdif אז אין לי סאונד בכלל. אני שומע בכל הרמקולים בסרטים, אבל עדיין מרגיש שמשהו קצת חסר.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי Z5500 ויש לי סרט שהוא שהקידוד שלו הוא DTS, אני פותח את הסרט הזה עם הנגן Mv2Player בשביל שיהיה אפשר להכניס תרגום והנגן הזה משתמש בפילטר AC3 שהתקנתי. הבעיה שלי היא שאני רוצה להשתמש בנגן הזה ולשמוע בDTS, מה אני אמור להגדיר בפילטר AC3 ע"מ לשמוע ב DTS? או שאני אמור להוריד את הפילטר הזה לגמרי? או שיכול להיות שהנגן Mv2Player לא תומך ב DTS?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלוויזיה איכותי ביותר - לא USB (לא יודע למה יש עכשיו בשוק המון USB) איכותי ביותר שיהיה מסוגל ל DVB, x264, HD, 720,1080 הכל הכל.. עם שפע חיבורים =] נ.ב כמה שיותר אחריות, יותר טוב =] תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לרמקולים 2.1 במחיר של עד 400 ש"ח ראיתי שיש את הרמקולים CREATURE 2.1 JBL בסביבות המחיר הזה ורציתי לדעת האם יש רמקולים אחרים שעדיף לי לקנות בתקציב הזה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה בהרצת סרטי HD 1080P, הסרט לא רץ חלק ואין סנכרון בין הסאונד לוידאו. המפרט שלי הוא: intel pentium dual E2140 1.6 2g ram ddr2 533 geforce 9600 gso מסך - benq g2220hd הורדתי כבר את הcccp חבילת קודקים ואת ה-core avc pro 2 וגם זה לא עזר. אני אשמח אם תעזרו לי ונמצא פיתרון תודה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אהלן לכולם, לפני שבוע קניתי רמקולים מסוג VS 2421 (יחד עם מחשב חדש ) אחרי שגמרתי לחבר את כל המחשב שמתי לב למשהו מוזר : הדיבור תמיד נשמע ממש "מתכתי" או "חייזרי" ברמקולים האלה. בהתחלה לא הבחנתי בזה - כי אני משחק הרבה משחקי מד"ב ... בכל מקרה, זה דבר טבעי ברמקולים האלה? או משהו שחיברתי לא טוב?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
כול מי שיש לו ipod יודע שברגע שאתה מנסה לראות שיר בעברית אתה רואה רק שורה ריקה. עכשיו אפשר לעשות משהו בנושא וזה מה שאני מציע לעשות דבר ראשון להכנס לכתובת הזאת http://www.apple.com/feedback/ipod.html בכתובת הזאתי שכול אחד יכתוב הודעה עד כמה מפריע לו הבעיה שאין לipod תמיכה בעברית ועד כמה שהוא מבקש שהם יוסיפו תמיכה בעברית בעדכון הבא של המכשיר עוד יהיה טוב להוסיף בהודעה שברגע שהם יעשו את העידכון הipod יהיה הנגן היחיד שתומך בעברית דבר שיגרום למכירות של המכשיר לגדול פה זה רק 5 דקות ואני חושב שנוכל להשיג את מה שאנחנו רוצים אחרי שהם יקבלו כמה אימיילים שנוגעים לאותה בעיה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הם טובות לגיימינג ? איך הם למוזיקה ? שוות ת 250 שקל ? אלה האוזניות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1672&products_id=16275 אם אתם לא מכירים עוד משו איך ה H4 יותר טובים בהרבה? שווים ת 50 שקל תוספת ? הנה הם למי שלא מכיר.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1672&products_id=16276
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אוקיי, הבעיה היא כזאת: בכל פעם שאני מנסה להקליט משהו, או שאני בונטרילו עם מוזיקה ברקע ואני מפעיל את המיקרופון אז את כל מה שאני שומע במחשב (בין אם זה מוזיקה או סרט וכו') אז גם אנשים שומעים. מיותר לציין שאני לא משתמש ברמקולים כמובן, בגלל זה יש פה בעיה. ניחשתי שהבעיה היא כנראה עם הכרטיס קול שלי, או לפחות עם ההגדרות. אז אולי מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? *יש לי כרטיס קול OB של Realtek. (לוח Gigabyte GA-M55Plus-S3G) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקנות את ה-IMOD+UE10 :DJsmile: אבל איני יודע איזה מגבר אוזניות נייד כדאי לקנות.... האם באמת יש צורך במגבר? ומה בדיוק הוא עושה? איך הוא משפיע? :lamer: נ.ב. האם ה-IMOD נחשב לנגן הטוב ביותר? האם יש בו אפשרויות כיוונון צליל מרובות כמו ב-COWON D2?? האם יש נגן אחר עליו הייתם ממליצים יותר? אני יודע שאלו הרבה שאלות , ומאוד אשמח אם תענו על כולן. חשבתי על ה-PREDATOR של Ray Samuel או על הRay Samuels Audio Tomahawk או Visely HEA שהוא כבר ממש זול...
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני מחפש מידע לגביי כרטיס קול מסוים של MOTU קוראים לו 2408 MK II ואני מחפש לדעת מה הרכיבי מחשב שעובדים איתו הכי טוב. ??? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=586480# =] קניתי אותה ב4600 ש"ח מה דעתכם על הטלוויזיה? חשוב להזכיר שהיא מאתימה בדיוק לתקציב
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אפשר למצוא משהו נחמד ואיכותי במחיר הזה או שצריך להשקיע עוד
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
טוב קניתי את המערכת הזאת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_705&products_id=3036 אני רוצה לחבר אותה למחשב ויש לי לוח אם כזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_686_685&products_id=3829 ועכשיו השאלה שלי האם אני צריך לקנות כרטיס קול חדש כדי לחבר את המערכת למחשב או שאני יכול להישתמש בכרטיס קול שמובנה על הלוח אם (שיש לו 5.1 ) ובלי ששום דבר בלוח אם לא יהרס בגלל החיבור הזה !!! תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לקנות נגן בארהב לדומגה ולשלוח אותו לארץ בתשלום? בבקשה תביאו גם לינקים
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אז ככה זה הרמקולים שלי מחוברים למחשב, אם נגיד אני מחבר את ה TV למחשב ולTV יש גם רמקולים שלהם אז מאיפה ישמעו את הקול ? מהרמקולים של המחשב \מהרמקולים של ה TV או משניהם? זה חשוב בבקשה
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
התנאי היחידי הוא שהם יהיו קטנות כאלה שמכנסים לאוזן או מהסוג הרגיל אבל כאלה שלא תופסות הרבה מקום. מחכה להמלצות...
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אשמח לשמוע על מכשירים כאלו שהם טובים (עד 550 ¤). מצאתי אחד שנראה לי, XORO 2100, אבל ראיתי שהרבה אנשים לא אוהבים את XORO. יש לזה סיבה? מישהו מכיר את המכשיר ויכול להגיד לי אם הוא טוב? הקטע שתיהיה למכשיר כניסת USB מצמצם לי מאוד את האפשרויות.... תודה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מחפש כבל כזה לפטיפון שלי (זכר-זכר) ואני לא מוצא בשום מקום בארץ, ובאיביי זה עולה די יקר (30 שקל) אתם מכירים מקום שמוכר כאלו כבלים? זה לא אמור לעלות הרבה... תודה
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום חברים וחברות, הדיוידי הישן טיכו שיש לי כבר שבק חיים... בכלל לא הייתי מרוצה ממנו ורק חיכיתי שימות חח.. אז הגיע הזמן לקנות DVD חדש. הכיוון הוא DVD קורא DiVX במחיר סביבות ה-300-400 שקל.. שקורא את כל סוגי הכתוביות (sub + str + txt יספקו אותי). נתקלתי בDVD של חברת KiSS שאומרים שהיא בין הטובים בעסק.. DVD KiSS DP-1000 http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=1 מה אתם אומרים? הוא שווה את ההשקה של ה150 שקל?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שתי טלווזיות ה-LCD האלה: Panasonic L32S10 ו-Samsung LA32B530. לפנסוניק יש פאנל IPS שהוא נחשב הכי טוב ואני לא יודע איזה פאנל יש לסמסונג (נראה לי שיש לה פאנל VA). המסך יחובר למחשב (משחקים בין השאר), צפייה בתכני 1080P דרך המחשב (סרטים וסדרות), ממיר הוט HD (בהמשך), שידורי SD (ממיר הוט רגיל) וכד'. אין לי מושג מהו זמן התגובה של שתי הטלוויזיות. הסמסונג עולה בסביבות ה-3100 ש"ח בעוד אני יכול להשיג את הפנסוניק ב-4000 ש"ח. האם שווה להשקיע עוד 900 ש"ח בפנסוניק? אני יודע שלפנסוניק יש חיבורי SCART ו-S-VIDEO בעוד לסמסונג אין את שניהם, דבר קריטי שמשפיע על איכות שידורי SD. תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת נקנה המכשיר הנ"ל השבוע בארץ, בבאג מחשבים(לצערי החנות היחידה שמוכרת את זה כרגע). לאחר ההתלהבות הראשונית והצינון אנסה להביא לכם כאן תמצית סיקור של המכשיר הנהדר הזה. יתרונות: 1) תמיכה בקודקים- הדבר הזה תומך בכמעט כל דבר אפשרי,divx xvid mpeg1 וכו'...וגם asf ו wmv ניתנים לניגון דרך המרה במחשב. כל מה שזרקתי לתוכו שהיה לי במחשב, החל מסדרות ותכניות מוקלטות ועד לסרטי divx ישנים וחדשים כאחד, קליפים- הכל נוגן בצורה חלקה וללא בעיות. 2) איכות הוידאו והמסך- מהטובים שראיתי, מסך בהיר, חד ונהדר. הוידאו עצמו מתנגן ללא שום בעיות, בלי קפיצות ולאגים למיניהם. אומנם הרזולוציה די נמוכה, אך זה סטנדרטי לתעשייה ולמסך 3.5 אינץ'. 3) מסך מגע- גולת הכותרת של המכשיר, מתגלה כפטנט נהדר. …
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-