אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי במחשב הנייח כטיס טלויזיה פנימי, קניתי נייד ואני רוצה להעביר אותו לנייד, יש דרך לעשות זאת? אולי ישנו מתאם?.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום. האם כל קובץ HD בפורמט MKV תומך בסראונד 5.1? תודה
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
דרישות: 1) מיועדת כמעט אך ורק למוזיקה, בין אם אלקטרונית רווית באסים או פאנק ומטאל חד וצומרני. 2) תקציב עם סטייה של 10% 3)עדיפות לזמינות בצפון 4)עדיפות ל2.1 מפאת התקציב. לאחר בדיקה זריזה הגעתי לדגמים הבאים. 1) SG EVO 7 2) ML fc330 פתוח לכל הברנדים והדגמים, תודה ושנה טובה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לשאול עם כל מערכת שיש תמיכה ב 5.1 תומכת גם ב Prologic 2? ו מערכת שלא תומכת Prologic 2 והיא מחוברת לרמקולים 5.1 לא ישמעו בכל הרמקולים? תודה, אני לא ממש מבין בזה.
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים (בן 7 שנים!) המשמש אותי בעיקר לאינטרנט וצפיה בסרטי DVD. למחשב מחוברת מערכת רמקולים 5.1 אנלוגית של קריאייטיב DTT2200, ויש לי בו כרטיס קול live 5.1 גם הוא של קריאייטיב ולכן אני משתמש בו כ"מערכת קולנוע ביתי" - למרות שהוא רחוק מלהיות מרכז מדיה סלוני. אני מתלבט לגבי העברת כרטיס הקול הקיים למחשב החדש או קניה של כרטיס חדש. הכרטיס כאמור מסוג live 5.1 של קריאייטיב, אני מרוצה ממנו אבל הוא בן 7 שנים. אני לא מספיק מכיר את מה שיש היום - אקבל מה שתמליצו לי, אבל קחו בחשבון את העובדה שיש לי רמקולים 5.1 אנלוגיים של קריאייטיב (http://www.icehw.net/review.php?id=100) ואני לא יודע אם הם מתחברים לכל כרטיס קול. צריך כניסה של "triple stereo output" כדי …
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
חדשות דנדשות...לא מהארץ.. לאאאאאאאאאאאאאאאאא! מה אני עושה עם דבר כזה...השמאלית שומעים מצויין...אני לא יודע איך זה קרה, סתם ככה באמצע שמיעה רק הסטתי את האוזניות טיפה ימינה...וכאילו התנתק משהו מבפנים.... בקושי השתמשתי בהם פעמיים.... איזה צער! יש אפשרות לתקן דבר שכזה?....ואם כן איך או איפה? פליז!
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת על הנגן באתר והחלטתי ללכת לכיוון של לקנות אותו בביקורת כתוב שהיבואן בארץ החליט למכור אותו עם תוספת אוזניות של סנהיזר בנתיים דרך אתר ההשוואות זאפ יש 2 חנויות שמוכרות את הנגן השאלה שלי אם בטוח דרכן גם הנגן מגיע עם האוזניות או לא.. (אל תגידו לי על לחפש בפורומים כי לא מצאתי שאלה על משהו ספציפי כזה..) הנה הלינקים לחנויות: http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?ref=1&Pid=294&Item_Id=19060 http://www.top100.co.il/Product.asp?Pid=iAUDIO-M3L-20G&Cat2Cat1ID=95&Cat2ID=328&aff=Zap
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום קניתי ממיר וידאו USB שמתחבר למכשיר הוידאו שלי ולמחשב וככה בעצם אני ממיר את הקלטות וידאו שלי... יש לי בעיה אני משתמש עם התוכנה ulead video studio 8 ושם יש לי אפשרות לאיזה פורמט אני רוצה ללכוד את הוידאו שאני בוחר DVD אז נוצר לי קובץ MPEG שאני בא לצרוב אותו ב NERO אז NERO מאלצת אותי לבחור מצב UDF (שאין לי מושג מה זה אומר) בגלל שהקובץ גדול מ 2G .בכל אופן שאני שם את הדיסק בנגן DVD שלי הוא קופץ באמצע הסרט מישהו מכיר את התופעה? לאיזה פורמט בכלל כדאי להמיר?? תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את האוזניות סראונד 5.1 של זלמן. כשחיברתי אותן לראשונה לכרטיס הקול (קריאטיב אקסטרים-מיוזיק) ושמעתי מוזיקה הצלילים נשמעו מצויינים ונקיים,אך לאחר שנכסתי למשחק (אמריקס ארמי לצורך העיניין) הסאונד היה הרבה פחות טוב,אפילו גרוע,גם לאחר ההגדרות בדרייבר של הכרטיס. הסאונד הגרוע מתבטא בזאת בזמן יריות ברחבי המפה כשהרמקולים האחוריים או הקידמיים מופעלים(לא הסנטר). הסבר לבעיה-כשהרמקולים האחוריים מופעלים עוצמת הצליל נמוכה עד מאוד וכמעט לא ניתנת לשמיעה,עם זאת,הסאונד ברמקול הסנטר(המרכזי של האוזנייות) נשמעים חזקים מאוד ואין בניהם השוואה. אשמח אם תעזרו לי לסדר זאת
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום.. כשאני מנסה לצפות בDVD 5 מלא במחשב הוא משמיע רק את הסאונד של הרקע.. ואת הפסקול של הדמות שמדבר הוא לא... כשאני מנסה לצפות בדיסק דרך נגן DVD שמחובר לטלוויזיה הכל בסדר.. (היתה לי את הבעיה הזאת גם עם DVD ישן ולא ידעתי איך פותרים אותה)
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אז ככה קניתי רסיבר ואני לא יודע איך לחבר אותו למחשב יש לי את הקבל RCF..... זה הרסיבר יש לכם באתר הזה גם את התמונה של המאחורה שלו,ככה זה יעזור למי שמבין בזה לעזור לי.. http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=RD6502&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap〈=HE תודה מראש לעוזרים !! ??? ??? ??? ???[br]פורסם בתאריך: 26.03.2009 בשעה 20:44:30 אני לא יודע פשוט לאן לחבר את הכבל איפה לחבר אותו מאחורה יש חוט אדום וחוט לבן,ולבנתיים חיברתי סתם רמקול אחד
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן DVD Divx של ITT. ניסיתי לראות איתו את הסרט אפקט הפרפר שהורדתי וצרבתי בפורמט Mpeg 4. הסרט רץ עם קולות רקע אבל בלי קולות דיבור או כתוביות. חשבתי לנסות להוריד עדכון ל DVD אבל לא הצלחתי למצוא אתר של ITT. אני מאוד השמח לקבל כל עזרה שהיא.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי, משהוא יכול לתת לי המלצה לאוזניות לנסיעות, רצוי שלא כל העולם ישמע איתי את המוזיקה. אני מחפש אוזניות שאני לא אראה איתן כמו חיזר, יש לי אוזניות sony mdr-v500, הן ממש מעולות, אבל זה לא לרחוב או לנסיעות. אני משקיע עד 250 ש"ח בקנייה בחו"ל - 50$. אני מתלבט בין: http://www.computers4sure.com/product.asp?productid=3413305&affid=10000483 לבין http://www.pcmall.com/pcmall/shop/detail.asp?dpno=135003&store=pcmall&source=pwbfroogle&adcampaign=email,pwbfroogle&wt.mc_id=pwbfroogle השאלה כאן היא באיזה אוזניות הבאס מודגש יותר, והאם הנגן שלי יסחוב את שתיהן. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל שיש בו 4 חורים, אחד למיקרופון (כניסה) ו-3 ליציאה. אני מעוניין לחבר גם אוזניות וגם מערכת 2.1 ושישמעו בשניהם איך אני עושה את זה???
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
הרמקולים תקינים ועובדים זה בטוח לא הבעיה היא שבבקרי קול שאני נכנס ללוח בקרה ובבקרי קול הכל אפור אני מתקין שוב פעם את הדרייבר אין לא עוזר עדיין לא טוב וזה פתאום הפסיק לעבוד לא התקנתי כלום חדש ולא נגעתי בכלום הכשיו בביוס זה מראה שהכל בסדר זאת אומרת שהכרטיס על auto כמו שצריך הדגם של הכרטיס קול הוא ac97 ובמנהל התקנים הכל בסדר אין סימן שאלה או משהו צהוב על הבקרי קול ואני מנסה למחוק את הדרייבר ולהתקין אותו מהתחלה ולא עוזר מה עודג אפשאר לעשות
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני משדרג כל הזמן את המערכות עריכה שלי, וכרגע יש לי 2 מחשבים "זרוקים" בצד ללא שימוש מלפני כ 3 שנים- אבל מאוד חזקים לתקופה ההיא- לוח אסוס P5GDC DELUX , כרטיס מסך ATI X800, ו 2 גיגה זיכרון. אני רוצה לעשות מהם HTPC. אני צריך המלצה למארז, שיוכל להכיל את הלוח אם הזה וכרטיס מסך סטנדרטי כמו שלי. חשוב- שיהיה הכי נמוך שניתן ולא גדול, ושיראה נורמלי, ובמחיר הנמוך שניתן. אשמח להמלצות. תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ניסיתי להפעיל קובץ WAV בהפרדה גבוהה (איכות DTS). אני לא יודע אם זה קשור לכרטיס קול או לא אבל כשהרצתי את הקובץ ב-MPLAYER במקום מוזיקה שמעתי רעשים כאילו שורטים דיסק. לאחר מכן התקנתי קודק מתאים והצלחתי להפעיל את הקובץ כהלכה. שאלתי היא האם נגרם נזק לרמקולים כתוצאה מהרעשים האלו (זה קרה 3 פעמים) וכיצד ניתן לבדוק זאת. תודה ענקית מראש לכל מי שיענה.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ihp120 אבל לא בארץ כי המחירים יקרים מדי. אני מחפש אתרים אמינים וזולים (בסדר הזה, אבל בו זמנית) בחו"ל. אז אם מישהו מכיר שיאמר. חוץ מזה אם ניתן לשלב גם אוזניות (רגילות, לא אוזן) במחיר של עד 80$ (גג, רצוי פחות) באותו אתר אז נהדר. תודה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
Sony MDR-V700DJ איך הדגם הזה? טוב למוזיקה? והמחיר שלו לא משנה..
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מערכת קולנוע ביתית ( רסיבר ו4.1 כי אני מקבל סנטר של ALPHA TECNHLOGY נראה לי שאת זה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=21112 ) עבור סרטים ומשחקים לחדר בגודל 11 מ"ר. אשמח לקבל המלצות והאם התקציב מתאים לגודל החדר, או שצריך להגדילו/להקטינו. בתודה, תומר
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, לא יודע איזה פורום מתאים לנושא כזה, אז פתחתי כאן . אם זה לא מתאים אז אפשר להעביר. אני מחפש לקנות DVD נייד לקראת נסיעה לארה"ב. אני לא מתמצא במחירים ולכן אין תקציב מוגדר. אשמח אם תתנו כמה אופציות נחמדות.. לא את ההכי טוב, וגם לא את ההכי גרוע. משהו שיעבוד כמו שצריך ושיראו טוב. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, מה שכתוב בכותרת,300 ש''ח,IN EAR. אפשר עם חריגה של 50-60 ש''ח לא קריטי. תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
התעצבנתי על המחשב ושברתי לחתיכות קטנות משהו נורא קריטי... איפה אני קונה את החלק הזה כדי להפעיל סאונד לעזאזל [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכנן קולנוע ביתי מבוסס מקרן ורמוקלים אכותיים! כרגע אני די סגור על הסטאפ הזה - Logitech Z-5500 מבוסס על - M-Audio Revolution 7.1 מה דעתכם על הרמקולים? ועל הכרטיס קול? ואיך השילוב בינהם עובדה? תודה! איך זה? (אשמח גם להמלצות על מקרנים על גבול ה- 9,000 - 10,000) תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-