אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte GA-945G-S3 עם 3 סאונד יציאות מאחורה: Line in, Line out, Mic in. אני רוצה לחבר אליו מערכת של 4 רמקולים אבל אין חיבור Rear בלוח אם. הבנתי שאפשר לבטל את אחד מהחיבורים האחרים (Line in, Mic in) ולהפוך אותו ליציאה לרמקולים אחוריים במקום. מישהו יודע איך לעשות את זה? עריכה: לא משנה, הרגע גיליתי לבד.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הנגן איי ריבר H10. אני מרוצה מהנגן, ויש לי אוזניות סיינהסיזר MX550. רק מה יש לי בלגן לא נורמאלי על הקבצים. כשאני מעביר אותם לנגן הוא מבלגן לי הכל. אז רציתי המלצות לדרך לארגן את כל השירים במחשב ובנגן. תודה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות גימינג שמיועדות אך ורק לזה . לא למוזיקה ולא לסרטים. שיהיו עם מיקרופון ועם זה אפשרי שיאטמו יחסית את האוזניים . אני לא מחפש אוזניות מושלמות ,רק שיעשו את העבודה בביצועים מינימלים. תקציב עד 300 שח . אם אפשר לא לחרוג מזה כי התקציב ההתחלתי היה 250 שח . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
קראתי ביקורת על ZEN MicroPhoto באתר www.tgp-il.net וכתוב שם שאפשר להטעין את הנגן רק דרך קבל USB זה נכון? כי למשל אם אני לוקח את הנגן לטיול שנתי אז אין לי איפה להטעין אותו אז על מה אתם ממליצים לי במקום??? ואתם מכירים חנות או אתר אינטרנט שאפשר ליקנות בה נרתיק לנגן???? :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
האם ישנו חיווי על מצב הסוללה ? הכוונה לחיווי קצת יותר מפורט מהחיווי הסטנדרטי בנגני הפלאש שמראים מלא/שני שליש/שליש וריק ... אני מתכוון האם יש חיווי בפורמט אחוזים או משהו דומה ... תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
הטופיק מדבר בעד עצמו... אני שואל כי אני רוצה לקנות קייס לנגן שלי אבל כתוב שם שאפשר רק בהזמנת נגן... אולי מי שקנה שם יכול לעזור לי.... אם לא יש איזה חנות בארץ (לא מצאתי בזאפ) שמוכרת את הקייס הזה בנפרד? נ.ב: מישהו מכיר אתרי השוואת מחירים יותר טובים או עם חנויות שונות מזאפ? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה ALC850. רציתי לדעת האם כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה ניתן להשתמש ברמקולים של המחשב כרמקולים אחוריים וליצור קומבינציה מסויימת של 4.1 או משהו בסגנון? זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת נקנה המכשיר הנ"ל השבוע בארץ, בבאג מחשבים(לצערי החנות היחידה שמוכרת את זה כרגע). לאחר ההתלהבות הראשונית והצינון אנסה להביא לכם כאן תמצית סיקור של המכשיר הנהדר הזה. יתרונות: 1) תמיכה בקודקים- הדבר הזה תומך בכמעט כל דבר אפשרי,divx xvid mpeg1 וכו'...וגם asf ו wmv ניתנים לניגון דרך המרה במחשב. כל מה שזרקתי לתוכו שהיה לי במחשב, החל מסדרות ותכניות מוקלטות ועד לסרטי divx ישנים וחדשים כאחד, קליפים- הכל נוגן בצורה חלקה וללא בעיות. 2) איכות הוידאו והמסך- מהטובים שראיתי, מסך בהיר, חד ונהדר. הוידאו עצמו מתנגן ללא שום בעיות, בלי קפיצות ולאגים למיניהם. אומנם הרזולוציה די נמוכה, אך זה סטנדרטי לתעשייה ולמסך 3.5 אינץ'. 3) מסך מגע- גולת הכותרת של המכשיר, מתגלה כפטנט נהדר. …
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מחפש כבל כזה לפטיפון שלי (זכר-זכר) ואני לא מוצא בשום מקום בארץ, ובאיביי זה עולה די יקר (30 שקל) אתם מכירים מקום שמוכר כאלו כבלים? זה לא אמור לעלות הרבה... תודה
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום את הDAZZLE VIDEO CREATOR מאופיס דיפו, עכשיו היגרסא של התוכנה היא 10.8 הבעיה שלי: אני רוצה להקליט מהPS3 למחשב בעזרתו, המחשב עצמו מזהה אותו אבל אני צריך לשנות את את זה שזה יקלוט מs-video לבננות (צהוב, אדום, לבן) תודה רבה לעוזרים! נ.ב אין לי את הPLATINUM יש לי את הרגיל (כחול)
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים טובים בתקציב של 400 ש"ח שכוללים מערכת של 5 רמקולים וסאבוופר (אני חושב שזה נקרא 5.1). תודה.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, לא יודע איזה פורום מתאים לנושא כזה, אז פתחתי כאן . אם זה לא מתאים אז אפשר להעביר. אני מחפש לקנות DVD נייד לקראת נסיעה לארה"ב. אני לא מתמצא במחירים ולכן אין תקציב מוגדר. אשמח אם תתנו כמה אופציות נחמדות.. לא את ההכי טוב, וגם לא את ההכי גרוע. משהו שיעבוד כמו שצריך ושיראו טוב. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס קול הזה: Guillemot Hercules Gamesurround Fortissimo II והוא לא פועל ב ווינדוס 7, חיפשתי בגוגל לא מצאתי שום דבר, מה לעשות? :-\
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
אוקיי שלום כולם , הטלויזיה היא LCD יש לה חיבור RGB ...רציתי לדעת מה יתן תמונה טובה יותר כבל של RGB לה RGB או DVI לה HDMI . ולמה יש כבל שעולה בזאפ http://exp.shopy.co.il/products/91969 והחנות הקרובה לביתי רוצה למכור לי כבל של פיליפס ב 300 שח , אותו חיבור . ההבדל אמת יורגש ?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם .. היום בערב אני הולך ליקנות רמקולים למחשב.. שישמו לי גם רמקולים לפלטה (DJ ) בעוד ככמה זמן.... התקציב שלי הוא עד 650 ש"ח .. גג ... עדיף שיהיה עד 600 שקל .. אני צריך אותם בעיקר למוזיקה במחשב.. שיהיה סאב טוב .. ושישמעו באיכות. תודה לעוזרים.. זה קצת דחוף !
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מניח שמהכותרת דבריי אינם הכי ברורים. אני אסביר כאן... קניתי אוזניות אלחוטיות עם משדר כדי לשמוע את הטלויזיה דרכן. הבעיה היא שהמשדר אמור להתחבר ליציאת מיקרופון וב- LCD שיש לנו בסלון אין יציאת מיקרופון. השאלה שלי האם ידוע למישהו על פיתרון לבעיה? אם יש מתאם כלשהו שעשוי לפתור את הבעיה בצורה כלשהי נ.ב: אפשרות נוספת היא לחבר באמצעות מפצל ל audio out. אבל גם זו בעיה בטלויזיה אצלנו אופציה אחרונה שממה שהבנתי קיימת! היא כבל audio (עם החיבור האדום והלבן) שמתחבר ליציאת audio In של הטלויזיה וגם יש לו יציאה נוספת של כבל אדום ולבן עם קצה מרוחק צהוב (כמו של מיקרופון) אותה ניתן לחבר למשדר אשמח לעזרתכם ואם השיטה ה-3 אכן קיימת אשמח למשוב על כך כדי שאני לא אחפש משהו דמיוני תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכם. לאחרונה רכשתי מחשב חדש [ניתן לראות מימין], וכעת אני רוצה להוסיף לו רמקולים. כמו שרשום בכותרת, התקציב הוא 200 ש"ח בערך. השימושים שלי הם משחקים וצפייה בסרטים ובסדרות. הדרישה שלי מהרמקולים הן שיהיה כלול בהם סאבוופר [אני מניח שבתקציב ייכנס רק מערך של 2.1] ושניתן יהיה לכוון את עוצמתו. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, אני מזמין בקרוב מחשב מ-skypc ורציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל מומלץ לצרכים הבאים: * האזנה למוזיקה / צפייה בסרטים עם רמקולים 2.1 (encounter) * הקלטה(חובבנית) דרך מיקרופון של גיטרה אקוסטית בכדי לחדד את השאלה: האם לצרכים אלו עדיף להשקיע עוד קצת כסף ולקנות m-audio revolution 7.1 או להשקיע הרבה כסף ולקנות את ה-asus d2x ? תודה מראש, ליאור. קישור לכרטיס - http://www.skypc.co.il/sg_product~CMS-THAGR~17~0.htm
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ראיתי שאין דרייברים באתר של MAudio לRevolution 5.1 ול Vista 32bit SP1 האם הדרייברים של ה32bit הרגילים יפעילו לי את הכרטיס על SP1 ?? בתודה מראש, דור
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום אני צריך אוזניות לנגן COWON D2 אוזניות IN EAR, עד 100 ש"ח לכל סוגי המוזיקה תודה.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש LCD 32" עד מחיר של 2500 שקל. שתתן את האיכות תמונה הכי טובה למחיר ואיכות סאונד טובה(כמובן כמה שאפשר מרמוקים מובנים). אני צופה ממרחק של 2.4 מטר, ואני כרגע עם 22" והיא קצת קטנה לי. אם זה משנה לטלוויזיה מחובר YES MAX. ולא חשוב אם יהיה HD. תודה אריאל
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה, לפני קצת זמן המחשב שלי קבל עדכונים של ויסטה, וריסטרט כשלא הייתי באיזור.. כשאני חוזרת למחשב, אני שמה לב שאני לא יכולה לשמוע שום דבר באמצעות אף תוכנה ואף מקבלת את ההודעה המוזרה הבאה בוינאמפ: Bad DirectSound driver. Please install proper drivers or select another device in configuration Error code: 88780078 למישהי יש מושג/רעיון? אשמח לכל דבר! אם זה משנה - יש לי מחשב נייד של לנובו בן שנה,N100 3000.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי מערכת של Logitech X-540 ואחת הכניסות של הרמקולים שנימצאת על הסאב נידפקה (יש אשכול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402164.0 יותר מפורט לגבי הבעיה הזאת), איזה תחליף יש לזה חוץ מרסיבר? משהוא שאני יוכל לחבר אליו 5 רמקולים + את הסאב שיעבוד רק בתור סאב
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-