אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
Abit SG-71 SiS 7012 Audio Device PCI חיפשתי אבל לא מצאתי :\
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
איזה מסך טלויזיה יותר טוב ? LG http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=728120 או SUMSUNG http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=708106 איזה טלוזיה יותר טובה ? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת קולנוע ביתית ( רסיבר ו4.1 כי אני מקבל סנטר של ALPHA TECNHLOGY נראה לי שאת זה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=21112 ) עבור סרטים ומשחקים לחדר בגודל 11 מ"ר. אשמח לקבל המלצות והאם התקציב מתאים לגודל החדר, או שצריך להגדילו/להקטינו. בתודה, תומר
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב עם המפרט בצד. הכ.קול שלי זה REALTEK HD AUDI 7.1 ואני ממש לא רוצה להחליף אותו. לגבי השאלות: 1.איך אני מקליט צעקות? כמו בשירי מטאל ורוק כבד? 2.מהי הדרך הטובה ביותר להקליט גיטרה חשמלית? 3.מהי תוכנת העריכת מוזיקה הטובה ביותר(שעובדת בשכבות) כמו SONAR 4.למה בSONAR כשאני מקליט משהו, אני יכול לקצץ רק את הסוף ואת ההתחלה? אין אפשרות לסמן את הקטע בידיוק כמו בFORGE? תדוה רבה[br]פורסם בתאריך: 14.02.2008 בשעה 14:00:41 הקפצה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, לא יודע איזה פורום מתאים לנושא כזה, אז פתחתי כאן . אם זה לא מתאים אז אפשר להעביר. אני מחפש לקנות DVD נייד לקראת נסיעה לארה"ב. אני לא מתמצא במחירים ולכן אין תקציב מוגדר. אשמח אם תתנו כמה אופציות נחמדות.. לא את ההכי טוב, וגם לא את ההכי גרוע. משהו שיעבוד כמו שצריך ושיראו טוב. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 בתקציב של 850 - 1200 עכשיו אני לא יודע מה כדאי יותר נגן עם flash disk או עם דיסק קשיח בכל מקרה אם מישהו יוכל להמליץ לי על נגן טוב במחירים האלה זה יהיה נפלא בנוסף איפה יותר כדאי לקנות בארה"ב ושישלחו לי את זה או בארץ
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 בתקציב של עד 600 ש"ח השימוש שלי הוא בעיקר למשחקים וסרטים וקצת במוסיקה ראיתי את שני הדגמים האלו ואני מתלבט בין שניהם. איזו מערכת נותנת סאונד איכותי יותר? (לאוו דוקא עוצמה גבוהה)
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
לאחרונה הDVD המקליט שלי מת וחשבתי שבמקום להחליף אותו בדיוידי מקליט אחר שהעין שלו תיהרס גם כן אז אני אקנה כרטיס טלוויזיה ואחבר אותו למחשב הנייח שלי. כמו כן אני מחובר להוט אז צריך כרטיס שיכול להקליט שידורים דיגיטלים. יש לי מספר שאלות מכיוון שאני לא ממש מבין בתחום זה: 1. האם ההקלטות יתפסו הרבה מקום בזיכרון? 2. האם קיימת תוכנה עם כל התכונות שצריך -טיימר , קלות שימוש וכו 3. האם פעולת ההקלטה היא כבדה מבחינת משאבי מחשב- כלומר האם אני יכול להקליט ברקע ולא צריך לא לגעת במחשב בזמן ההקלטה? 4. האם אפשר להשתמש ביציאות של הכרטיס כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה כלומר האם מדובר ביציאות in ו- out 5. איזה סוג קובץ ישמר לי במחשב ? 6. איזה סוג כניסות צריך בכרטיס - אני מתאר לי כניסת RF ועוד כניסה…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ריו קרבון עם מערכת הפעלה WIN 98 את הדרייבר שלו ניתן למצוא רק בדיסק ולא באתר של ריו, את הדיסק איבדתי... האם למישהו יש את הדיסק ויכול לשלוח לי את הדרייבר או לחילופין להפנות אותי לקישור באינטרנט? תודה תודה נועם
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
למי שמחפש אוזניות טובות ובשול מאוד אני ממליץ על פנסוניק rp-ht21אוזיות זולות וטובות קניתי אותם לנגן שלי לצורך טיול והם יצאו מאולות גם אם לא מצאתם אותם תחפשו אוזניות אם תחום תטרים דומה התחחום שלהם הוא 16HZ -22Khz ממליץ בחום שומעים את הבאס כמו צריך ואת הצלילם הגבוהים ביקצור אוזיות זולות ואכייותיות
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לצערי אין לי ציוד הגברה איכותי או כרטיס אודיו נפרד . אני מעוניין באוזניות המתאימות לשמיעת מוזיקה במשך כמה שעות ברצף - בזמן העבודה במחשב. ראיתי שמאוד ממליצים על ה- KOSS PORTA PRO בסביבות 350 ש"ח. אשמח לעוד המלצות בסגנון, TMP
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הצ'יפסט G41 של לוח האם Gigabyte G41MF-US2H יתאים לכרטיס הקול LEXICON LAMBADA ? אשמח לעזרה ..תודה...
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קרה לי משהו מוזר ליציאה של הרמקולים בכרטיס קול אני לא שומע טוב ברמקול ימין אני שומע כאילו הרמקול שרוף אני שומע עם רעשים מגעילים כאלה.. חשבתי בהתחלה שאולי הרמקול שלי נדפק אז חיברתי תרמקולים של המערכת קולנוע ביתי שלי.. חיברתי את זה עם קבל מיוחד שיש לי שזה מתחבר למחשב ביציאה של אוזניות ויוצא ל 2 בננות כאלה.. כאילו ימין ושמאל.. ועדין אני שומע לא טוב בצד ימין.. חיברתי אוזניות ועדין צד ימין לא שומעים טוב.. מוזר מאוד.. אז חשבתי לקנות כרטיס קול חדש.. משהו סביר לא יותר מדי טוב.. יש לי רמקולים של ימהה עם סאב.. אממ אבל אני רוצה דבר כזה.. אני רוצה כאילו בכרטיס קול כניסה אחת של מקרופון ו 2 יציאות לרמקולים שאני לא יצתרך כל פעם להחליף בין האזוניות לבין הרמקולים. תודה מראש..…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מה עדיף מבין שני הכרטיסים הנ"ל: 1.Gamesurround Fortissimo III 7.1 2. SBlive 5.1 Digital
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ישלי בסלון רמקולים 5.1 ישנים שאני רוצה להחליף התקציב שלי זה עד 1000 שקל ואני לא צריך DVD כי כבר ישלי Xtreamer תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
סןף-סוף החלטתי לקנות רמקולים וחשבת לקנות את הרמקולים האלה: LOGITECH Z-640 ועכשיו אני צריך את דעתכם בנוגע להם העם הם שווים 400 ש"ח (זה הסכום שאני יקנה אותם). נ.ב. אני שומע מוזיקה ואוהב סרטים, אז תגידו ותכתבו עם הם טובים לזה אני לא מחפש שלמות אלה תמורה לכסף. עם יש לכם הצעות אחרות לרמקולים טובים אז גם תכתבו אותם, התקציב שלי הוא מקסימום 500 ש"ח. בתודה מראש לכל העונים!!!!
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הרמקולים יתחברו למחשב בן אדם שומע מוזיקה מזרחית...
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכם, החלטתי לעשות משהו עם הרמקולים שלי, אני רוצה למקם אותם בצורה הכי טובה בחדר ככה שכאשר אני אראה טלוויזה אני אפיק את המירב מהם (יש לציין שאיני יכול להשקיע כסף מעבר לקניית כבלים). אוקי, זה החדר (סליחה על האיכות, זה מהפלאפון) הצד של המחשב הצד של המיטה (פה זה כבר ממצלמה אמיתית) הצד השני של המיטה (איפה שהארון) עכשיו הרמקולים: הקטנים הגדולים אוקי, אז חשבתי לשים את 2 הרמקולים הגדולים מעל הטלוויזיה אבל אני לא יודע איפה לשים את ה 2 הקטנים, אני מעדיף שה 2 הקטנים יהיה באיזור המיטה ולא איפה שהשולחן כי אין שם מקום. תודה לכל מי שינסה לעזור
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת הכניסת מיק שלי לא עובד בכרטיס ONBOARD. חשבתי להתקין כרטיס קול ישן שיש לי LIVE128 של קריאטיב.. כרטיס פשוט אבל עושה את העבודה...חשבתי להשתמש בו רק לכניסת מיקרפון האם אפשרי הדבר?
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, רכשתי logtiech x530 ואחרי כמה הגדרות קצרות דרך הsoundmax (relteck hd) s ובדיקת סראונד דרך התוכנה היתי מרוצה. אבל בסרטים אני מבחין בנתון משונה, חבילת הקודקים מראה לי בסאונד את הדבר הבא: ( תסתכלו למטה בשורת המשימות) בoutput רשום לי stereo . שאני נכנס להגדרות של ה ffdshow audio decoder ומסמן ac3 ו ac3 s\pdif אז אין לי סאונד בכלל. אני שומע בכל הרמקולים בסרטים, אבל עדיין מרגיש שמשהו קצת חסר.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי Z5500 ויש לי סרט שהוא שהקידוד שלו הוא DTS, אני פותח את הסרט הזה עם הנגן Mv2Player בשביל שיהיה אפשר להכניס תרגום והנגן הזה משתמש בפילטר AC3 שהתקנתי. הבעיה שלי היא שאני רוצה להשתמש בנגן הזה ולשמוע בDTS, מה אני אמור להגדיר בפילטר AC3 ע"מ לשמוע ב DTS? או שאני אמור להוריד את הפילטר הזה לגמרי? או שיכול להיות שהנגן Mv2Player לא תומך ב DTS?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הם מרגילים אותך עוד מהבטן... :screwy:
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם ביום ראשון אולי אני מזמין את האייפוד מיני מהדור השני עם 4 ג"ב. בחרתי אותו לאחר התלבטות בין הH-10 לסאן דיסק אך האיריבר יקר מידי והסן דיסק לא איכותי כמו האיפוד. עכשיו, מכל הביקורות שקראתי עליו ראיתי שהוא קורא MP3 WAV AIFF ו AAC אך מה שמתריד אותי הוא האם הוא קורא רק MP3 שנלקחו מדיסקים מקוריים או שהוא קורא כל קובץ ולא משנה מאיפה? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והכל בסדר חוץ מזה שאין קול, איזה בדיקות אני צריך לעשות ואיך אני פותר את זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-