עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום יש לי חדר גדול כמו סלון בינוני ואיני יודע מה עדיף לקנות רמקולים Z5500 וכרטיס קול REVOLUTION או לקחת מערכת קולנוע עד 3200 ש"ח כלומר רסירבר ימהה ואיזה רמקולים ? השאלה מה ישמע יותר טוב ויהלום את המחיר)רוב השימוש זה למוזיקה וסרטים) תודה מיכאל:+>

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  2. יש ברשותי כרטיס טלויזיה ואני משדר דרכו בעזרת התוכנות: WMencoder והתוכנה SOPCAST כל מיני שידורים אני מעונין להכניס לוגו לשידור עצמו כדי שלא יוכלו לגנוב לי את השידור האם מישהו מכיר דרך לעשות זאת? תודה מראש לעוזרים

3. Started by Fighting Falcon,

יש לי רמקולים של DELTA SP-120 הכל מחובר אבל אין דרייבר ואני לא יכול לשמוע קול ! מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by bzemer,

אני כבר אובד עצות! קניתי בתחילת השנה מחשב חדש ורסיבר חדש. יש לי פטנטיום 4 3ג' עם לוח אם asus p5p800. הלוח מגיע עם כרטיס קול מובנה שבתוספת של תשלום שידרגתי דרך אתר creative למודל שנקרא live! advnaced audio mb. הרסיבר שלי הוא denon avr-1404. מחוברים אליו שני רמקולים ראשיים של sonab ועוד סנטר ושני אחוריים של denon. בעזרת כבל coaxial חיברתי את המחשב לרסיבר (יש יציאה מתאימה על גבי הלוח אם). אני מקבל שמע מן הרמקולים הקדמיים בלבד. המחשב מתעלם מהאחרים. למרות שסימנתי לו שקיים SPD/IF. הרמקולים עובדים, זה בדוק. אני שומע מוזיקה עם אפשרות "סטריאו 5 ערוצים". אני לא מבין למה אני לא מצליח לנגן סראונד. עזרתכם בבקשה! :s05:

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  5. אחים שלי, עוד מעט אני מקבל ריישון ואני ואחותי החלטנו לשדרג את המערכת שמע באוטו אז ככה, אני לא מבין הרבה בתחום, ובגלל זה אני צריך את עזרתכם... אני רוצה רדיו דיסק קורא mp3 והשאלה הראשונה היא האם הוא קורא גם דיסקים רגילים?? אני רוצה להחליף את הרמקולים המקוריים, אבל נגיד לא להגזים ולהגיד לי לקנות מגבר וסאבים וכו' כי זה פשוט נראה לי יקר מידי... התקציב העומד לכל הרכישה הוא 1000 שקל בערך לרדיו דיסק ועוד מקסימום!!! 1000 בשביל הרמקולים.. בבקשה תעזרו לי!!! אני מחפש ורואה מלא דברים אבל לא יודע מה באמת טוב... :\

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by gilad059,

שלום לכולם, חיברתי את המחשב לרסיבר דרך ה-SPDIF יציאה קוקסיאלית התקנתי POWER DVD ,FFDSHOW והגדרתי אותם ע"פ מה שלמדתי מכם פה בפורום קבצי AC3 ו.. סרטי DIVX אני מצליח לשמוע רק שקבצי MP3 אני לא מצליח לשמוע .. 1.האם אפשרי לשמוע קבצי MP3 בחיבור דיגיטלי באיכות סטריאו (העיקר לשמוע)ולא לחבר עוד כבלים עם מחבר RCA? 2.אם כן מה יכול להיות מקור הבעיה ? 3.מה לגבי שאר פעולות המחשב ?עליית ווינדוס וכ' ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by i_D_A_n,

מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לראות מהמחשב סרט בטלוויזיה? אני יודע שצריך קבל rca זכר וזכר אבל אני צריך גם כרטיס טלוויזיה במחשב או משהו כזה? תודה ..

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  8. אני לא יודע איזה רמקולים ליקנות Creative inspire 5.1 5200 או Logitech z-640 5.1 או יש לכם איזה הצעה אחרת? יש לי תקציב של 800 שקל מקסימום אבל אני מעדיף אפילו קצת פחות מי זה...

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  9. שלום, אני צריך בשביל סבא שלי וידיאו ויש כמה דברים שהם חובה: שהוא יהיה: VHS,שיהיה 4 ראשים,שיהיה או של LG או של Samsung,שהתפריט וכל האפשרויות יהיה ברוסית..(לא אכפת לי מה השפה הראשונית אבל שיהיה אפשר לשנות לאחרכך..)ולגבי הכסף אז לנסות שיהיה כמה שיותר זול! תודה רבה רבה לכל העוזרים..

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  10. אוקיי, חשבתי לקנות נגן MP3 נייד בעל דיסק קשיח. התלבטתי בין ה Creative Muvo2 1.5G לבין ה Creative Nomad Jukebox Zen NX 30G שניהם נמכרים בפי סי אייץ'. אולי מישהו יכול לעזור לי להחליט, למרות שהמובו 2 קצת קטן בשבילי, אבל אני לא בטוח בקשר לזן. אני מודה לכם מראש. נ.ב תווך מחירים יכול לנוע בין 1000 ל 2000 ש"ח.

11. Started by R007,

השימושים העיקריים הם : טלוויזיה , 360, Wii , וdvd. יהיה נחמד אם גם תהיה לו כניסת HDMI תודה לעוזרים :

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  12. אני מתכוון לקנות מכשיר MP3 מבוסס Flash, היום או מחר, לפני נסיעה. לא הרבה זמן, אבל לא נתעסק בזה הרבה בחרתי בפלאש בגלל שאני לא זקוק ליותר מדי נפח אכסון (~256 יהיה מספיק), והניידות היא יתרון למה אני צריך לשים לב כשאני קונה אחד כזה? אני גם מעוניין באחד זול יחסית, ואני מוכן להתפשר על איכות הקול למשל, אין לי אוזן אקוסטית במיוחד , מקסימום 800. יש כזה דבר? למישהו יש המלצות? מישהו מכיר גם חנויות מומלצות, או שאני אבקר באתרים של החנויות חומרה שאני מכיר? תודה מראש עריכה - דפדפו למטה בעלון הבא: http://www.handystore.co.il/0704.htm לנגן c-138. של איזה חברה הוא? למישהו יש פרטים נוספים? משתלם?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by nehmia,

שלום! יש לי איפוד 15 גיגה,קנייתי כבל של חיבור למחשב של firewire. כשאני מחבר את האיפוד למחשב עם הכבל אז זה מראה לי שהבטרייה של האיפוד ניטענת אבל זה לא מראה לי שהאיפוד מחובר למחשב כלומר נאי לא יכול להעביר קבצים למחשב ולהפך, למישו יש מושג מה אני יכול לעשות???

• 14 תגובות
    • 758 צפיות
  14. שלום,קניתי את הדי וי די LG DV9723P ,וצרבתי סרט כקובץ data ,והוספתי גם את התרגום באותה תיקיה ,אבל הדי וי די הזה לא מפעיל את התרגום. אמרו לי שצריך לעדכן את הdvd עם איזה דרייבר. אתם יכול לעזור לי במציאת העידכון הזה לdvd שלי? כי אין לי מושג,חיפשתי בכל האינטרנט ובגוגל.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  15. שלום יצאה גרסה חדשה של ה FIRMWARE לאייריבר H300 אם מישהו בבקשה יכול לתת לי את העידכון עם עברית.. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הבנתי שפה אתם הכי מומחים לעניינים האלה. בבקשה תעזרו לי

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Yossi1981,

היי. אני מחפש זוג רמקולים פשוטים למחשב. הדרישות: 1. לא חייב להיות 2.1 , אני לא אוהב על הרבה בס אם יש משהו איכותי ללא SUB כך שהמחיר יותר זול מבחינתי זה מעולה. 2. לא צריך עוצמה גבוהה במיוחד . 3. חשוב מאוד שטווח התדרים יהיה גדול ושישמעו תדרים נמוכים או גבוהים בצורה חדה וברורה. 4. אני מאזין הרבה ל-DREAM THEATER. 5. משחק במשחקים , איכות הסאונד במשחקים לא חשובה במיוחד. 6. 100-200 ש"ח , עדיפות לכיוון ה-100 (אימרו לי אם אני חיי בסרט בקשר למחיר) האם הדגם הבא של ALTEC LANCING יעשה את העבודה? BXR1121, 2.1

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  18. Started by xXDevil4Xx,

שמעו כרגע חיברתי את המחשב למערכת סטריאו ואני שומעדרך הרמקולים של המערכת ועכשיו הרמקולים שלה דפוקים ואני רוצה חדשים הבעיה היא שאני לא יודע איזה רמקולים לקנות....צריך המלצות....

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  19. היי, יש לי לפטופ של DELL עם יציאת VGA בלבד ומסך LCD של LG עם כניסת VGA וHDMI. הבעיה היא לא החיבור של המחשב למסך, כי זה אני עושה עם VGA בפשטות רק שאין לי סאונד מן הסתם.. שאלתי היא, האם יש איזשהו אביזר שאני יכול לחבר ללפטופ ולהוציא ממנו אולי כבל HDMI שיעביר לי גם תמונה וגם סאונד? או אם יש לכם הצעות אחרות הכל יתקבל בברכה. מה שבסוף אני רוצה שיהיה לי זה שילוב של תמונה+סאונד על הטלוויזיה באיכות הכי גבוהה שיכולה להיות. תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by TaVoR,

יש לי iRiver H10 6GB קניתי לפני פחות משנה (גרסה אמריקאית).. הקיצר.. המכשיר נפל לי והכלב אכל אותו, לא בלע אבל יש פלסטיק עקום וחורים של שיניים על המכשיר. המכשיר עובד כמו שצריך לאפשר לשמוע מוזיקה אבל הוא לא נראה טוב בכלל ואני לא רוצה לשמוע בו ככה (זה מבאס..) רציתי לדעת אם אני שולח את המכשיר לחברה, יוכלו להחליף לו את הגוף ולהשאיר את ההארדיסק עם הזיכרון והכל? אני לא רוצה שימחקו לי דברים כי הם לא קיימים על המחשב שלי כמעט כולם. מה לעשות? האם לדעתכם זה יעלה הרבה כסף? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by modgod,

לא מזמן קניתי אוזניות מהום-סנטר ב-60 ש"ח, ואני לא כל כך מרוצה מהם. לפני חצי שעה נכנסתי לפורום כאן כדי לתת לכם תקציב ושתמליצו לי על אוזניות, אבל מצאתי כאן בהודעה מסויימת קישור לאתר שממליץ על אוזניות. אני מצאתי שלוש אוזניות שמתאימות לי, בתקציב נמוך כמובןן, ורק רציתי שתגידו מה כדאי לי לקנות מבין השלושה ואם הפרש המחירים ביניהם שווה...... ובנוסף, רציתי לדעת אם זה יהיה לי יותר משתלם לקנות מחו"ל? בבקשה תמליצו על חנויות לקנות מהם גם.... המחיר+המשלוח יעלה פחות מ-50$, כך שאין לי מה לדאוג מתוספת של 17% מע"מ או מכס (שכחתי איזה מהם). אלה האוזניות: http://headphone.com/layout.php?topicID=3&subTopicID=26&productID=0020130050 http://headphone.com/layout.php?topicID=3&subTopic…

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  22. שלום , אני בהתלבטות נוראה לגבי איזה אוזניות לקנות . באמזון יש דילים פעם לסוג הזה ופעם לסוג השני ב 99 דולר , שניהם אותו מחיר רק בזמנים שונים , אין לי בעיה לחכות רק לקחת משהו לצרכים שלי . קצת נתונים תכנים ואני יפרט מה הצרכים שלי : Sennheiser HD 598 SE : אוזניות פתוחות משנת אוקטובר 2015 . Wearing style Headband Color brown Impedance 50 Ω Frequency response 12 - 38500 Hz Sound pressure level (SPL) 112 dB (1 kHz/1 Vrms) THD, total harmonic distortion < 0,1 % (1 kHz/100 dB SPL) Jack plug 6.3 mm Weight 270 g קישור : https://www.amazon.com/Sennheiser-HD-598-Over-Ear-Headphones/dp/B0126HISOO/ Sennheiser HD 598 CS : אוזניות סגורות מאוקטובר …

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  23. Started by or0126,

בבית עשינו ניקיון ואחרי 10 שנים שלא מצאנו את הטקליטים של אמא שלי (100 + תקליטים שהם ממש שווים הם כולם מקוריים שנות ה-60-80 וכל התקליטים איכותיים למשל the wall ועד טקליטים רבים וטובים) והחלטנו שאחנו רוצים לקנות פטיפון כי הפטיפון שיש לנו עכשיו מאד ישן ומפחיד אותנו כי הוא יכול בקלות לשרוט או לפוצץ תקליטים איכותיים בקיצור אני מקווה שהבנתם שאנחנו לא מחפשים משהו יקר אבל אני לא רוצה לקנות פטיפון זול ודפוק שלא ישמע טוב... הקיצר אני מחפש פטיפון טוב במחיר הכי זול ששווה את הכסף שהוא עולה אני מקווה שהבנתם את הכוונה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by OmerS,

היי, החלטתי לפני כמה זמן לקנות רמקולים וכ.קול 4.1.. אני מחפש משהו במחיר של בערך 900-1000 שקל, לא יותר מזה. השימושים שלי במערכת הם מוסיקה ומעט סרטים.. בקשר לרמקולים אני די סגור על Creative Inspire 4400 בקשר לכ.קול אין לי מושג מה לקנות.. המלצתם לי על Creative Audigy 2 ואמרתם לי שזה צריך לעלות בסביבות ה- 400 שקל אבל ברוב החנויות ראיתי את זה ב 700 שקל בערך.. כל הקטע הזה עם הכרטיסי קול של Creative לא מובן לי.. אני לא יודע מה ההבדל ביניהם ואני אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין הגירסאות השונות. ראיתי את ה- Creative Audigy SE 5.1 Retail ב- 400 שקל - זה שווה את זה? מה האפשרויות שלו? כמו כן, רציתי לדעת עוד פרטים על ה Creative Inspire 4400 כמו: - מה החבילה מכילה? יש שלט? - לאיפה מתחברי…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by zerocool15,

קניתי תרמקולים האלו: http://www.yellowstore.co.il/yp/product.asp?pc=53353 שמעתי אותם בחנות והם טובים, אין להם באס חזק, כמו שאני אוהב. עכשיו אני צריך רסיבר ואני לא יודע על מה ללכת.. הרמקולים חדשים והבנתי שרמקולים מתצוגה זה לא טוב..רסיבר מתצוגה זה גם לא טוב? המוכר בחנות הציע לי pro audio בדקתי ל הרסיברים של החברא הזאת..והבנתי שהם חרא.. הוא הציע לי pro audio av 505 מתצוגה ב 750 שח בערך או av1070ב 600 שח בערך חדש חשבתי ללכת על jvc עולה משהו כמו 1000, חשבתי ללכת על תצוגה או להוציא אותו במכרז ב 800 או ללכת על זה http://www.bestelectric.co.il/addprod.asp?productid=1770 או ללכת על משהו כמו ימאה rxv350 ב1200, חדש, אחריות לא מלאה, רק שנה, לא מיבואן רשמי, נצטרך לגייס כסף אז... או קנ…

• 10 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.