עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, קבלתי דיסק של METALLICA - BLACK ALBUM אבל הוא בDTS וכשאני מסנה להפעיל אותו יש רעשי לבן (ככה זה נקרא?) כמו שלג בטלוויזה... רק בלי טלוויזה עכשיו, אני צריך אולי איזה ציוד מסויים, תוכנה בשביל להפעיל את זה? או שאולי בדיסק פגום? תודה.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  2. יש לי כרטיס טלויזיה TV2000 XP WINFAST עם החיבור VIDEO בין הכרטיס לממיר לא היה לי בעיה, ואני רוצה מצויין את שידורי הממיר (YES) במחשב. אבל עם הAUDIO יש לי בעיה. חיברתי עם חוט מיוחד את הAUDIO (ימין אדום ושמאל שחור)בממיר, ואת הצד השני אני אמור לחבר לכרטיס קול אבל אני לא יודע איפה לחבר. הכרטיס קול שלי הוא של Nvidia nForce ויש בו 5 חיבורים. אחד של רמקולים, אחר של מיקרופון ועוד 3 שאין לי מושג למה הם.. בקיצור ניסיתי לחבר את החוט לכל אחד מהשלושה ולא שומעים את הממיר. גם בתוכנה של הכטיס טלויזיה WinFast PVR עשיתי שהכניסת קול תיהיה על Line In, ולא שומעים, גם כשאני מקליט. בבקשה תגידו לי מה עשיתי לא נכון או מה צריך לעשות כדי לשמוע את הממיר במחשב (בתוכנה של הכרטיס טלויזיה)? תודה רבה גיל…

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  3. שלום לכולם. יש לי מסך 32" של פנסוניק (THL-32-C10) ברזולוציה של 1366X768. המסך משמש כטלוויזיה ומחובר ליס מקס HD ושם הכל עובד מעולה, ומחובר גם למחשב עם HDMI בעזרת מתאם HDMI ל-DVI. ניסיתי פשוט כל רזולוציה אפשרית (כולל הרזולוציה המקורית של המסך) גם דרך לוח הבקרה של NVIDIA וגם דרך ההגדרות של WINDOWS אבל אני לא מצליח להביא את המסך לרזולוציה נורמלית. אני כרגע ב-1824X1026 דרך ההגדרות של NVIDIA וזו הרזולוציה הכי נורמלית שהגעתי אליה. יש למישהו פיתרון?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לידידה שלי נמחק הדרייבר/התקלקל.... יש לה כרטיס קול מובנה בלוח אם ווינדווס xp אם מישו יוכל לעזור לי איך אפשר להתקין את הדרייבר דרך הווינדווס... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי לוח אם של Asus P4B533-VM ויש לו כרטיס קול מובנה עם יציאה של 6 רמקולים הבעיה היא שהיציאה היא line out ולא speaker out וזה גורם לרמקולים להשמע מאוד חלש, האם יש אפשרות לשנות משהוא בהגדרות כדי לשנות את היציאה ל spaeker out? יש לי גם כרטיס creative vibra 128 ובו אפשר לשנות את זה בעזרת ג'מפר אחד!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by parker,

הבוקר קיבלתי את הכטיס, ותחילה באמת הייתי רוצה לציין את השירות הנהדר שקיבלתי מנעה מחשבים, אני בהחלט ממליץ לקנות משם את הכרטיס (או כל דבר אחר בעצם). ועתה לנושא הדיון - אין לי מושג איך להגדיר את הדרייברים בצורה הטובה ביותר לשמיעת מוסיקה. כרגע אני שומע דרך אוזניות RP-21 שמחוברות ישירות לכרטיס (לכניסת front). אני אשמח אם תוכלו להסביר לי מה עושים כאן, כי יש די הרבה אפשרויות תודה מראש :]

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  7. אוקיי אז בוא נתחיל ככה.. בהגדרות של הקול הכל שם בסדר , המיקרופון עובד (יש לי 2 ) והם עובדים לא 100% אלא 2343254335% התקנתי את הדרייברים שבאים עם הדיסק של הלוח אם.. וגם ניסיתי למחוק ולהתקין שוב.. הורדתי את הדריבר של הלוח אם שלי .. קיצר .. עשיתי ה-כ-ל ! מה הבעיה? http://img156.imagevenue.com/img.php?image=04134_untitled_123_1117lo.JPG רואים? הירוק והכחול עובדים... אם אני מכניס משהו זה ישר קופץ ונותן לי להגדיר את החיבור.. אבל החיבור הוורד של המקירופון לא עובד.. אני מכניס מיקרופון אבל כלום לא קורה.. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  8. Started by wow,

נכנסתי לפה http://www.iriver.com/support/download.asp בחרתי ב-Product ב-h140 וב-Category ב-Firmware & Drivers וקיבלתי כמה עידכונים: 1 iHP-120/140 Firmware V1.40(US) 2 iHP-140 Firmware Factory V1.40(US) 3 iHP-120/140 Firmware V1.40(JP) 4 iHP-120/140 Firmware V1.40(EU) בחרתי בהתחלה בראשון ושמתי לב שהגירסה שלי השתנתה ל-1.4 אבל אני עדיין לא רואה עברית. ניסיתי אח"כ את האחרים אבל זה לא עזר לי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה,אולי אני צריך לעשות משהו עלמנת לראות עברית?

9. שלום לכולם, אני רוצה לחבר את המחשב שלי למערכת הקולנוע הביתי שמורכבת מפלסמה, רסיבר ורמקולים 5.1 . עכשיו, עם המסך לא היתה לי יותר מדי בעיה אבל אני לא בטוח איך מחברים את הכרטיס קול והרסיבר. מישהו אולי יודע איך אני מחבר כרטיס קול Creative X-Fi ExtremeMusic ורסיבר Pioneer VSX-515 ? אני מצרף תמונות של החיבורים של הכרטיס קול והרסיבר. כרטיס קול: רסיבר:

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  10. טוב שלום חברה .. צריך פה עזרה , אני מחפש טלויזיה לחדר .. כיום יש שמה Lcd מעפנה 26" וזה פיצי לי זה נראה כמו פשוט תמונה על הקיר ולא נוח לראות הגודל שאני מחפש הוא 42" עכשיו השאלה מה עדיף לי Lcd / פלאזמה ... אשמח לדעת יותר על ההבדלים בינהם ומה ההיתרונות והחסרונות שיש לכל אחד .. שימושים סרטים / xbox וכ"ו בנוסף אני ירצה לדעת מה אני צריך לחפש בlcd/פלאזמה שאני הולך לבחור אחת.. אבל הפעם [להבדיל מהlcd שברשותי עכשיו] אני מחפש מותג מוביל ומוכר ... ושוב דגש על איכות צפייה ותמונה .. דרך הגב פוסם היום בעיתון פלאזמה של toshiba 42" במקום " 10580 " ב 4245 ... לא נתנו מפרט שלה ומחיר נראה לי מוזר מה אתם אומרים על כל המצבעים האלה שמפרסמים בעיתונים כל שני וחמישי ... מצטער על כמות השאלות ומי…

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by ShayZigdon,

יש לי מגבר ממש ישן של חברה ששמה NAD עכשיו המערכת עבדה בצורה מצוינת במשך שנתיים על המחשב הישן. לפני מספר ימים קניתי מחשב חדש. עכשיו הכבלים מסודרים בצורה כזאת הרמקול מחובר למגבר עם כבל כמו של רמקולים של מערכת ביתית קצוות ברזליים כאלה (חח אנלא טוב בהסברים) והמגבר מחובר עם כבל RCA למחשב עם יציאת בננה כזאת מתאימה למחשב. עכשיו שאני שם את המערכת במחשב הישן הכול עובד פיקס.. במחשב החדש יש רעש סטטי (אוםם חזק ממש) שמתגבר על הרעש שאמור לצאת רעש של הד כזה כאילו זה לא מחובר במקום הנכון ובמחשב החדש יש לפחות 6 יציאות חיברתי בכולם ועדיין יש את הרעש. אם מישהו לא הבין אני יסביר שוב. תודה לעוזרים חברה תעזרו זה ממש חשוב אני מקווה שהכול תקין במחשב החדש.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  12. יש ברשותי מספר קבצי הקלטה עם רעשי רקע ובאיכות די נמוכה. אני צריך לתמלל אותם, וזה מבצע די מורכב. האם שימוש בכרטיס קול איכותי ישפר משמעותית את השמע? המלצה לכרטיס או לכל חומרה אחרת עד סביבות האלף שקלים שתקל על החיים שלי, תתקבל בברכה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום חברים... אני עובד על פרוייקט קטן שאני צריך להגיש... אני אמור לצלם משהו ולשנות לו את הקול..ממש דומה למה שעושים בכלבוטק כשמסתירים את האנשים ומשנים\מעוותים להם את הקול אני פשוט רוצה תוכנה שעובדת גם על הוידאו !! תודה

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  14. שלום לכולם (: במזל טוב קניתי לי כבל קומפוננט ( אדום, ירוק וכחול ) לחיבור ה 7900GS ל LCD. שיחקתי עם ההגדרות בנוגע לרזולוציה... דבר ראשון זו ה LCD שיש לי: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=468911 ב 1080i המסך קפץ, אז הורדתי ל 720i וזה מעולה. הרזולוציה היא 1280X720, במצבים אחרים זה פשוט לא היה ניראה טוב. בכל אופן, כרגע מה שחסר לי במסך זה רק הפינות, נגיד בשעון שלמטה, רואים רק סיפרה אחת... במקום " המחשב שלי"אני רואה "שב שלי" ( וכמובן גם האייקון קצת נמחק ) האם יש משהו לעשות עם זה? זה לא כזה גרוע, אבל זה סתם מעצבן לפני הקומפוננט הייתי עם כבל SVIDEO, האיכות נראתה יותר כמו תמונה של צייר ממש לא טוב, עכשיו התמונה פשוט חלקה, אפשר אפילו לקרוא מסמכים וגם אתרי אינטרנט דר…

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  15. אהלן חברים, את הכרטיס שלי כבר מכרתי אז אין לי הרבה אפשרויות בשביל לעשות את זה (אם כי אולי נבקש משי שיקפיץ את שלו לכמה שעות ). בכל מקרה, אני נוהג לעשות ארכיון של תוצאות RMAA של כרטיסים שעברו אצלי. פתאום שמתי לב שיש לי בעיה עם התוצאות של ה-24/48 של ה-1212M שכנראה הייתה בעיה כלשהי בזמן המדידה כי התוצאות לא נכונות. אני צריך את התוצאות האילו כרגע למשהו שאני עושה. אם יש פה מישהו שיודע לעבוד עם RMAA ויש לו את הכרטיס הזה. אשמח מאוד אם יוכל לבצע את המדידה ולשלוח לי את הקובץ .sav של התוכנה בתדר 48קילו-הרץ וברזולוציה של 24ביט. תודה, Anatoli.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by dando,

אני אחד שאוהב לרוץ ואני בדר"כ רץ יום יום וחשבתי אולי אני יקנה לי איזה נגן MP3 קטן וקל ואמין שאני יוכל לשמוע מוזיקה ולהנות ממנה בריצה עכשיו סתם נכנסתי לגוגל כתבתי נגן MP3 ומצאתי אחד שנראה ממש אחלה אבל יש לי כמה שאלות[כי אני אחד שלא מבין כלום בדברים האלה] http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961026 זה המכשיר,הוא קטן רק שוקל 39 גרם שזה כלום. הנפח 256 MB יכול להכניס הרבה שירים לא?כי שיר MP3 ממוצע שוקל בין 3-6 מגה בייט נכון?.. עוד דבר,ראיתי עוד נגני MP3 שעולים מינימום 600 שקל[ראיתי גם ב2000 שקל]אז איך זה עולה רק 300 שקל?הגיוני? אתם יכולים להסביר לי קצת על נגנים אני לא מבין בזה כלום. ואם אפשר תכתוב לי מה אתם חושבים על המוצר הזה הוא יכול להחזיק מעמד איתי בריצות …

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  17. שלום ותודה מראש לכל מי שינסה לעזור! כאשר אני מחבר את המחשב לטלווזיה עם כבל HDML, הסאונד ממשיך לבקוע מהמחשב ולא מרמקולי הטלווזיה. כאשר אני הופך את התקן הקול שלי ללא זמין (דרך מנהל התקנים), ואז עושה ריסט, זה מסתדר ואני שומע מהטלווזיה. כמובן שאם אני רוצה להחזיר את הסאונד למחשב, אני צריך שוב להפוך אותו לזמין ושוב לעשות ריסט. אני מאמין שלא זאת אמורה להיות הדרך להעביר את הסאונד מהמחשב לטלווזיה ובחזרה.. כיצד אפשר אם כך לשלוט במכשיר שמוציא את הסאונד? מערכת הפעלה: XP. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. האם הרמקולים האלה משתווים למערכת חלקים סבירה? יש לי כרגע מגבר 315 NAD+ רמקולי מדף של MISSION ובגלל המקום אני רוצה מוניטורים החדר הוא 12 מ"ר. לפי הביקורות שקראתי ה-SOLO6 מאוד כדאיים למחיר השאלה אם הם ברמת מערכת סטריאו סבירה או שאלו ציפיות מוגזמות מדי? אשמח אם מי ששמע אותם יכול לתאר למה בדיוק לצפות ביחס למערכת ביתית תודה, יגאל

• 10 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. :s05: :s05: שלום רב! יש ברשותי מקרן קול של YAMAHA, דיוידי, מחשב וטלוויזיה רציתי לחבר את המחשב למקרן ולשמוע בו סראונד בכרטיס קול ( שאני לא בטוח בכלל איזה דגם הוא, אבל הוא בטח ישן רצח, כרטיס של Creative sound blaster PCI, ES1371,ES1373) יש ארבע כניסות, אחת שחורה אחריה ירוקה, אדומה וכחולה.. אני משתמש בירוקה ומחבר אותה לרמקולים.. עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את הכרטיס קול למקרן סאונד, ולשמוע סראונד. למקרן יש את הכניסות הבאות: יש איזשהי דרך לחבר בינהם, ולשמוע סראונד? ועוד שאלה אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב, עם כרטיס קול של gigabyte 965P-S3 רציתי לדעת איך מתבצע החיבור שם ואיזה חיבור יש לכרטיס קול. טוב עכשיו עוד שאלות שאני לא מבין בהן כ"כ.. מה ההבדל בין חיבו…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by ביז'ו המוס,

יש לי X5L שקניתי כבר דיי מזמן והוא/התקלקל. אפשר לחבר אותו למחשב ולהשתמש בו כהארד דיסק נייד ושטוענים אותו המסך עובד אבל אי אפשר להשתמש בו כMP3. השאלה שלי היא מי היבואן של IAUDIO או מי יכול לתקן לי אותו? תודה רבה אור

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by דנדן,

מה קורה חבר'ה? קניתי כבל SVIDEO TO RCA, באופיס דיפו. הכבל עושה לי קצת בעיות, כשאני מחבר את הלפטופ לLCD או לטלויזיה CRT, המחשב מזהה שמשהו מחובר, אבל לא רואים כלום בטלויזיהי שינוי רזולוציה או חיבור, גורם לקפיצה כזו בתמונה, אבל לא עובד SVIDEO TO SVIDEO עובד מעולה ומצד שני, הכבל הזה, הSVIDEO TO RCA, בחיבור אל המחשב הנייח ולטלויזיית הCRT עובד מעולה. יש למישהו רעיון למה?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  22. שלום לכולם, היום אני נוסע לחו"ל ורציתי לקנות מערכת קולנוע ביתית בדיוטיפרי. אני מעוניין להשקיע גג 1000 ש"ח, אני לא מחפש משהו מפואר במיוחד או איכותי במיוחד אלא לקבל את המוצר הטוב ביותר לכסף. יש את עמוד האינטרנט הזה של BUG שמציג מערכות ב200$, ורציתי לדעת מה דעתכם אליהם..ומה הכי טוב מבינהם. http://www.bug.co.il/dutyfree/stereo-innerpage.html בעיקרון ההתלבטות היא בין ה LG HT 805ST לבין ה SONY DAV TZ230. מחפש את איכות השמע הטובה ביותר מבינהם, ניגון סרטים בפורמטים רבים יותר, אולי המערכת שיש לה את הכי הרבה פיצ'רים(כרטיס זיכרון) תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. הרמקולים הישנים שלי עדין טובים(CREATIVE SBS450 )אבל השנאי ל12V AC 2.9A מת. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי למישהו יש מושג מי מוכר שנאים כאלו? 220V-12V AC

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  24. ניתקתי את המחשב חיברתי ומאז אני לא שומע כלום מהמחשב ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס קול ניסיתי לשמוע באוזניות ,לשחק בהגדרות וכלום לא עזר מה אני יכול לעזות תתנו לי עצות בבקשה. תודה.

25. שלום. אני מעונין לקנות אוזניות חדשות בתקציב של עד 300 שקל, כאשר בשביל הSIBERIA V2 אני אחרוג קצת אולי. פתחתי נושא כי לא מצאתי על ה512 כמעט שום דעה כאן ולא השוואה בין השתיים. מה שחשוב לי באוזניות שיהיה כבל ארוך של לפחות 2.5 מטר, שיהיו נוחות מאוד ושהסאונד יוציא את המיטב (כמובן בהשוואה לאחרות בתקציב הזה, אני לא אודיופריק אבל דורש סאונד סביר) . האוזניות הן לשימוש ביתי ולכן גם הכבל הארוך לצפייה מהמיטה בסרטים, שמיעת מוזיקה וקצת משחקים (בעיקר UT 99 שאוזניות טובות יכולות לעזור). לצורך השוואה אני כרגע משתמש בJVC HAV570 כבר כמה שנים ובסה"כ הן סבבה בהשוואה למחיר הנמוך שבו נרכשו (85 ש"ח), אבל חשבתי שהגיע הזמן לשדרג בהתחשב בזה שציפוי הספוג מתפורר עלי. אני רוצה אוזניות סגורות שמקיפות את…

• 2 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.