עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Y-T-M,

השאלה בכותרת אמרו לי שהם רמקולים חבל על הזמן למרות שהם לא כאלה מוכרים?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  2. שלום חברים אני משתמש צנוע שמתמש כרגע בJVC HA-G101 וכרטיס קול של הלוח אם שלו MSI NEO4 PLAT.... בעקבות הבנייה של המערכת הבאה שלי אני משתדרג בנושא הקול איך שהוא התחלתי לפתח שמיעה יותר טובה בנושא הזה... אני אמור לקנות את DTT2500 DigitaL בתור רמקולים מחבר שלי (יש צורך לתקן את ה2 רמקולים האחוריים) וכרטיס קול אני חושב לקנות כרטיס של קריאטיב במקום הכרטיס של הלוח שלי RS482 DFI. וכמובן אוזניות אז נתחיל בשאלות: 1. מה אתם אומרים על הרמקולים? שווים את זה? 2. כרטיס קול... אני יכול להביא Audigy2 6.1 Retail יחסית בזול למרות שפזלתי לכרטיסים אחרים, אני מעדיף להקשיב לכם בנושא 3. אוזניות... אני אוהב אותם סגורות... אין לי מה להוסיף, תקציב תלוי בכמה שאני אשתגע באותו שלב אני מניח באזור ה400 ש"ח…

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  3. קניתי את ה-X5 20GB מבאג לפני זמן קצר, ועכשיו עובר על מדריך ההוראות העבה . בתחילת המדריך הדגישו שצריך לטעון את הנגן לתקופה ארוכה לפני השימוש הראשון, אבל לא ציינו לכמה שעות במדוייק! אז למישהו יש מושג כמה שעות אני צריך להטעין את ה-X5 בפעם הראשונה? אני בנתיים ממשיך לקרוא את המדריך, אבל אם יש לכם טיפים לשימוש בטוח אז תרגישו חופשי לכתוב .

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by aga123,

שלום,אני מחפש מסך LCD 32 בתקציב של עד 2100 ש"ח. הטלוויזיה הזאת תהיה לאחותי לחדר(בת 20,אבל מה זה משנה חח) קיצר זה מתנה ואין לי הרבה כסף אשמח אם אנשים יעזרו לי לבחור. מספר דברים: *החנות צריכה להיות באזור המרכז(הוד השרון,כפר סבא,רעננה,פתח תקווה,רמת גן,ועוד) *זה צריך להיות מסך HD,עדיפות לHD FULL. *אשמח אם אתם מביאים המלצה למסך,תתנו גם לינק ומחיר(מן הסתם). בברכה,איתי.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  5. במהלך החודש אני הולך לקנות טלוויזית 26" לחדר, מה אתם אומרים על הטושיבה הזאת? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=599030 אני לא כל-כך סגור על תקציב כי אני לא יודע כמה צריך להשקיע בטלוויזיה 26". שימושים: הוט, PS3 שיקנה כנראה בסוף החודש, ואולי טיפה טיפה חיבור למחשב.... דעתכם?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  6. Started by warthog,

אני מחפש אתרים טובים בעולם ובארץ בנושא אודיו, עם ביקורות על אוזניות ונגנים... תודה ...

7. Started by Mantis,

שלום יש לי זוג רמקולים ישנים של MOREL,הם מחוברים למחשב ולנגן CD דרך Stereo Receiver NAD (גם כן ישן) עד לא מזמן שמעתי בהם מצויין אבל אחרי כמה פעמים שפירקתי והרכבתי את כל המערכת, הרמקול הימני (B) נעשה הרבה יותר חלש ומשמיע רק צלילים נמוכים (באסים), מה שדי הורס את חווית השמיעה. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך לתקן אותה?(אני לא בטוח אם הבעייה ברמקול או במקלט...),תודה.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by dan1111,

שלום, יש לי בעייה ברמקול שלי: אני לא יודע בדיוק איך קוראים לחלק הזה ברמקול, הכדורית הזאת שבמרכז הרמקול (צירפתי גם תמונה כדי שזה יהיה יותר ברור). אז הכדורית הזאת בעצם נמעכה כלפי פנימה (כי היא חלולה) ואני לא מצליח למצוא דרך כדי להחזיר אותה חזרה לצורתה הכדורית. 1. האם יש לכם איזשהי דרך כיצד לתקן את זה? 2. האם זה משפיע ומפריע לאיכות הסאונד של הרמקול? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  9. Started by liho,

שלום יש לי מערכת של Logitech 5.1 איך אני יכול לשפר את איכות הסאונד,מערכת הרמקולים מחוברת למחשב האם זה משנה שסאב וופר יושב על שטיח צמוד לקיר...יש לי שטיח מקיר לקיר האם יש תוכנות מיוחדות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  10. תראו, אני מחפש די הרבה זמן מערכת טובה שמתחברת למחשב + יציאה לאוזניות. חשבתי על משהוא בסביבות ה 1100 ש"ח. חשבתי על המערכת : Aiwa JX-V55. אוו על פנסוניק זאת עם 4000W שנראת גם טובה אבל במערכת איווה אני יותר מאמין. בקשר לכרטסי קול, אני מחפש משהוא איכותי מאודד! (לא ליצירת מוזיקה, אלא לשמיעת מוזיקה חזקה ואיכותית). חשבתי על : CREATIVE AUDIGY 2 ZS אוו על Creative X-Fi Xtreme Music Retail Sound Card Creative X-Fi Platinum Retail Sound Card- מה יש בתוספת של הפאנל שאין בקודם? אבל אני לא ממש מבין מה ההבדלים בין כולם... עוד דבר ששמעתי עליו זאת יציאה דיגיטלית חדשה שיהיא יותר טובה מאנלוגית... משהוא יכול להסביר לי אם יש תמיכה בדברים כאלו בכרטיסי קול ובמערכות סטיראו?< אם מישהוא מוכן ל…

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  11. יש ברשותי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם: MSI 915P Combo-F MS-7058 כרטיס קול: C-Media CMI9880 @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller B-1 PCI לאחר התקנת כרטיס הקול מדיסק ההתקנה, זה מה שאני מקבל בהגדרות של הקול (צירפתי קבצים). העניין הוא שלאחרונה ביצעתי פירמוט מחדש ומאותו הרגע אני לא מצליח להקליט, לפני כן היה אפשר להקליט. אשמח לרעיונות. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  12. מעבד amd 4800X2 2GB זיכרון ATI 2900XT - כרטיס מסך. האם אני יכול פשוט לחבר את הטיים דק או הפטיפון או הוידאו לכרטיס המסך ולבצע לכידה ? עזרה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by אריק,

בימים אלו אני מתכוון לרכוש כרטיס קול של Creative המיועד בעיקר למשחקים ושמיעת מוסיקה (אלקטרונית 99%) ההתלבטות שלי היא בין.. Creative SoundBlaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro ל.. Creative X-Fi Xtreme Audio ניסיתי להתייעץ עם מספר אנשים האם יש הבדל משמועותי לצרכים שלי בין שני כרטיסי הקול שמצדיק הפרש של 300 שח" אך עושה רושם שחוץ מהמותג Fatal1ty ובאנדל שונה אין הבדל באיכות הסאונד ובשורה תחתונה אני יקבל את אותה רמת ביצועים וסאונד לצרכים שלי. אני מניח שממש חשוב שאני יציין שאני משתמש אך ורק באוזניות. HD515 אם זה משנה. ואין בכוונתי להשתמש ברמקולים וכדומה. אז שאלתי היא כזאת. אין לי בעיה להוסיף 300 שח" ולקנות את ה Fatal1ty אבל מישהו יכול לאשר לי שאכן יש הצדקה להפרש המחירים או שכדאי…

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by A.S computers,

יש לי mp3 ודגם הchip הוא atj2085 ואני לא מצליח למצוא לו עדכון עם השפה העברית אם מישהו מכיר אני ישמח לקבל לינק ???

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by ITSIK86,

יש לי במחשב כרטיס קול מובנה של VIA מדגם AC-97 הבעיה היא שהתקנתי אתמול איזה דרייבר אליו ומאז יש בעיות לדוגמה,המוזיקה ובכלל כל מה ששומעים במחשב זה כאילו בהילוך מהיר וגם למשל לפעמים יש את הרעשים האלה של הוינדוס לדוגמה שקופץ איזה חלון או משהו ושומעים מין קול שמבסר על זה אז אצלי פשוט את הרעשים האלה למשל של הודעות שגיאה גם אז שומעים אותם מתוך המחשב אם אפשר תביא לי איזה דרייבר טוב ותפתרו לי ת'בעיות,תודה מראש

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by SV123,

מחפש DVD קורא DIVX ומ-MPEG4 שיודע לחבר תרגום בעברית (לראות סרטים מהאינטרנט). חשוב לי שלא יהיה יקר מדי, אך שיהיה טוב. לדוגמא DVX811 APEX מעט פשוט מדי (איטי וכו'). חשבתי להוציא סכום של עד כ-400 ש"ח (אבל עדיף כמה שיותר זול) על איזה DVD אתם ממליצים? תודה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by DarkSight,

יש לי טלויזית פלאזמה בגודל 42 אינצ' שתומכת בשני סוגי החיבורים מה מבניהם יהיה יותר איכותי מבחינת איכות תמונה? אני לא ממש מכיר את הHDTV ואין לי מושג מה בדיוק האיכויות שלו אז אם מישהו יכול לעזור אני ישמח.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  18. ועוד דבר... למה בכלל הם לא מוסיפים את האפשרות של עברית, או לפחות את הבעיה הכי גדולה של הממשק להם: זה שאי אפשר לערוך או ליצור פלייליסטים... (כל הקטע בנגן עם נפח איכסון ענק, זה שאתה יכול להחליט פתאום מה אתה רוצה לשמוע, ויש לך את זה על המקום, אבל אם אי אפשר לתכנת כמה שירים או תיקיות קדימה, אז זה מאבד את כל הפוטנציאל שיש במכשיר כזה, כי ממש לא נוח לגעת במכשיר כל רגע. או שיכול להיות שיש עדכונים בעוד מקום חוץ מהאתר שלהם בחיפוש, כי לא יכול להיות שכבר חודשים או אני לא יודע לפני כמה זמן המכשיר ייצא לשוק, זה כל מה שיש להם לעדכן.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by XMB,

לפני כחצי שנה קניתי את הכרטיס: Hercules Diglfire 7.1 המערכת שברשותי היא Creative Inspire 5200 אתם אומרים שעשיתי טעות שלא קניתי את ה Creative Audigy 2 Value 4L 7.1 Retail Sound Card ? :\ ההבדל היה 130 ש"ח בזמנו

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  20. מאז כבר הספקתי לפרמט את המחשב... אבל לעניין : זה היה האשכול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=221312.0;topicseen קניתי מפצל חיברתי את הסאב ואת המערכת דרך המפצל וזה לא עבד.. מה אני יכול לעשות עכשיו ?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  21. קניתי לאחרונה רמקולים של American Acoustics 2.1 2 רמקולים שמחוברים לבאס קטן וחמוד. שאני משמיע שירי אמ.פי3 או אפילו סאונד ממשחק מחשב אני שומע חזק, משתמש בחצי עוצמה של הרמקולים. ברגע שאני מעביר למצב של הטלוויזיה, או סתם מריץ קובץ סרט AVI במחשב הסאונד גם במקסימום לא מדגדג לי באוזן. ממש מעצבן, כי לפני זה היה לי רמקולים (אומנים חזקים יותר) אבל לא הייתה הבעיה בין קבצים כאלו לאחרים. אני מחובר על LINE OUT (אני חושב). יש פתרונות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב (5.1). המטרה היא סרטים סדרות ומשחקים... אין צורך ב2.1 כיוון שיש לי 2.1 מעולים ועכשיו אני מעוניין להנות מ5.1 בסרטים... התקציב הוא 1000 שקל+-. מידות החדר: רוחב:2.75 אורך:3.2 זה לא חדר קטן, פשוט יש שם עוד ארון ענק שלא החשבתי ועוד איזור כניסה. תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות ונתקלתי באוזניות אלו בנועה מחשבים... Logitech Premium Stereo Headset אני יודע שזה OEM ככה שזה לא מפריע לי... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2968 מישהו ניסה?יציאה שלהם זה USB? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by approx,

http://hwzone.co.il/news/1174402334/55866/ מתי הם יגיעו לארץ ואתם תיבחנו אותם באתר

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  25. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום שאני שומע מוזיקה במערכת שלי, אני יכול לשמוע רק 2 שני רמקולים ,ושאני רואה סרט אז בכולם. שאלתי, העם מוזיקה צריך לשמוע רק בשני ערוצים?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים