עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by eladh777,

שלום לכולם, אני צריך המלצה על כרטיס טלוויזיה PCI-E בלבד, מכיוון שאין לי PCI פנוי על הלוח(mini-atx). אני רוצה את הכרטיס שיתן איכות תמונה מעולה הן בצפייה בשידורים והן בהקלטות. הכרטיס יחובר לממיר yes בכבל s-video. תקציב עד 300 שקל במקסימום החריגה. הכרטיסים שעליהם אני מתלבט הם: Gigabyte TV CARD GT-E8000 Compro VideoMate E500F AVerMedia AVerTV Speedy איזה כרטיס הכי מומלץ בלי קשר למחירים הכמעט זהים שלהם? מיהו הכרטיס שיתן לי את טיב האיכות בצפייה בשידורים ובהקלטות? יש עוד אופציות של כרטיסים? שאלה נוספת. עד עכשיו השתמשתי בכרטיס טלוויזיה ישן מאוד וצפיתי בשידורים דרך התוכנה הנפלאה Dscaler. אני לא אוהב במיוחד את כל התוכנות המעודרות שמגיעות עם הכרטיסים השונים, ולכן שאלתי אם אני יכול ל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by z94x2,

הדגם נמכר בFP במחיר נמוך http://www.focalprice.com/EP268X/Kanen_KM92_Wooden_Inear_Headphones.html מישהו יודע משהו על הדגם הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by aradgonen,

שלום! אני מתלבט איזה רמקולים לקנות לאייפוד שלי... אני מתלבט בין ה- GEAR4 STREET PARTY BLU ל- IHOME IH10. אתם תוכלו להגיד לאיזה מהם יש ווליום ואיכות שמיעה טובה יותר וכמובן איזה מהם יותר איכותי? תודה מראש, ארד גונן.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by rafi2391,

שלום רב, אני לא יודע אם זה בדיוק המקום המתאים אבל בכל מקרה אני רוצה לשאול כיצד ניתן לעשות תצוגות מקדימות לסרטים במזרים מדיה TVIX N1 כמו לדוגמא פה http://www.dtown.co.il/articles/1317.html ניתן לראות תמונות תצוגה מקדימות כאלו לכל הסרטים שהסטירמר מצא תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by r1plet,

אני מחפש LCD 32" במחיר כמה שיותצר נמוך בגבול הטעם הטוב מה שנקרא, כמובן שרצוי FHD ולא 1366x768. אשמח להמצלות!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by nati086,

אני מעוניין לקנות טייפ מנהלים בעל התכונות הבאות: נפח זכרון הקלטה פנימי או ע"י כרטיס זיכרון גדול, הקלטה סטריאופונית, נגן רדיו מובנה והקלטה של שידורי הרדיו, אופציה לחיבור מיקרופון ובנוסף חיבור בו זמני של קו טלפון קווי וסלולרי (להקלטת ראיון דרך קו הטלפון), כניסת אוזניות, חיבור USB, איכות הקלטה טובה. ובעל סוללה נטענת פנימית. ואם אפשר אבל לא חייב בלי כל מיני תוכנות לצפייה בקבצים וכל מיני תוכנות המרה ושהקבצים ישמרו בפורמט MP3 התקציב שלי הוא 500 שקלים תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. מחפש אזניות לריצה בתקציב של עד 300 שקלים מחפש איכות טובה ושלא יזוזו באוזן או יפלו במהלך פעילות אני נוטה לכיוון sennheiser adidas mx 680i

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. חברים שלום! ראיתי בזאפ הרבה מערכות שמע 5.1 משולבות DVD עם מגבר סביב המחיר הזה 1500 ש"ח רציתי לדעת אם זה שווה את הכסף והאם זה מביא ביצוע סביר, מערכת לדוגמא: http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp?Pid=595&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he סה"כ אני לא פריק של סאונד אבל גם לא רוצה משהוא שלא מספק שמע סביר.... :s05: אה כן המערכת תחובר לסטרימר של אקסטרימר אם זה משנה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dennis14,

האוזניות ישמשו למוזיקה וסרטים. כמה אופציות שנראו לי מעניינות: SENNHEISER: 202, 218, 407, 433 Audio-Technica: ATH-T22, T200, SJ1, T300 KOSS: UR20, PortaPro PHILIPS: HP400, SHP 2000, SHP 2500, SHL8800, SBCHP460, SHL9600 ULTRASONE HFI-15G EQUATION EP-3070 Behringer HPS3000 AKG: K403, K404, K44, K512 ROLAND RH5

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם, ברשותי LCD (דגם pfl5322/10 של פיליפס) שאם אני רוצה לראות כבלים עלי לנתק ממנה את חיבור ה-HDMI למחשב, ולהיפך. אחרת יש רעש סטטי כזה. (גם כאשר מגדיר את החיבור הפעיל בטלוויזיה רק על אחד מהם) האם יש דרך להשאיר את שני החיבורים בלי שצריך כל פעם לנתק ולחבר? תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by lidor_abo,

חברה יש לישתי יציאות במארז של המחשב של מיקרופון ואווזניות אחרי שחיברתי 1000 פעם את החיבור של היציאות ללוח אם למקום המתאים לאחר בדיקה הוא לא מזהה אותם בוינדוס תצלום מסך: Uploaded with ImageShack.us

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שומע את כל הסגנונות, בעיקר אלקטרונית וראפ אז כן חשוב לי הסאבוופר. את כל השאר הכותרת כבר אומרת. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. צריך אוזניות אל-חוטיות + מיקרופון built-in תקציב עד 200 ש''ח. בעיקר הולך להשתמש לשמיעת מוזיקה, דיבור בשיחות מיק' עם חברים וכו'

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Guy30,

אוזניות שנראות לי אבל אני צריך עזרה ביעוץ.. Bose In Ear Sennheiser CX55 Sennheiser CX380 Shure SE102 תקציב עד 300 שקל.. אלו האפשרויות שהכי נראות לי עד עכשיו. אני מחפש באס הדוק וחזק. בעיקר להאוסים, היפ הופ, טרנסים וכ'ו.. ולנסיעות באוטובוסים / רכבות בזמן הצבא.. מתכנן לשלב את האוזניות יחד עם sandisk sansa clip plus. מה דעתכם ? ומה תוכלו להמליץ לי, אם לא ממה שבחרתי ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום . אני מחפש לקנות רמקולים בעלי עוצמה חזקה כמה שניתן ואפ אפשר גם עם סאב. יש לי מחשב נייד חדש אומנם אבל עדיין העצמה לא מספיקה. אם אפשר קישור ....תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אני מעוניין אולי לקנות כרטיס קול פנימי או חיצוני והתקציב הוא 500 ש"ח. עכשיו העניין הוא שאני לא יודע אם יהיה הבדל בביצועים במוסיקה. הרמקולים שלי הם X-540, ואם כבר מדברים עליהם הם מזעזעים למוסיקה. אני שומע שירי 320kbps ו FLAC. אם יהיה שיפור-אשמח לשמוע האם הוא משמעותי ואם כן אז אשמח לקבל המלצה על כרטיס קול בתקציב שצוין. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by OutRaGe,

היי עקב המבצע בבאג החלטתי לקנות את אחת מהאוזניות האלה המכשיר אליו יתחברו האוזניות זה iPod Touch 3g מוזיקה שאני שומע זה: רוק, מטאל, קצת אלקטרוני והיפ הופ. בקיצור מאוד מגוון המלצות יתקבלו בברכה, תודה מראש ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by cow king,

אני מחפש מערכת כזו כדי לחבר את הסטריימר שלי, לרוב אני רואה סרטי HD שמגיעים כבר בתצורה של 5.1 לכן אני צריך חיבור אופטי כי זה החיבור היחידי שיש לי בסטריימר. כעקרון מצאתי רק את המערכת הזו SC-PT170 PANSONIC http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=26969 אם לא תהיה ברירה נקנה אותה אבל אני מקווה שיהיה אפשר למצוא משהו בתקציב. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ballcall2,

אני רוצה לקנות playstation 3 גם כקונסולת משחקים וגם כנגן blu ray. בנוסף אני רוצה לקנות רמקולים שיתאימו לצפייה בסרטים אך בעיקר למוסיקה. יש לי בנתיים בסלון טלוויזיה lcd וממיר hot hd. יש לי תקציב של בערך 4000 לרמקולים (הps3 לא חלק מה-4000). השאלה שלי היא מה אתם חושבים שיהיה עדיף: רסיבר+ שני רמקולים יד שנייה(לא נראה לי יהיה כסף ליותר מזה), או רמקולים מוגברים כמו Audioengine a5 ו-dac שימיר את האות הדיגיטלי לאות אנלוגי איכותי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by civic,

שלום. אני רוצה בפעם הראשונה להמליץ פה לאחרים לעשות כמוני. קניתי בחשש בבאג במבצע את הjbl duet200 אני מגיע הבייתה סקפטי הם לא מי יודע מה יפים אבל ב119 שקל ....מה אפשר להביא עדיף פירמה. הרכבתי ו-וואו ! ! ! איך שומעים ! אני לא מאמין . ממליץ בחום לכל מי שמחפש רמקולים איכותיים למוזיקה ומשחקים .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yossia23,

שלום אנשים יש לי DVD PILOT בן 3 שנים והרבה זמן לא השתמשתי בו. כשאני פותח את המגש ושם דיסקים לצפייה המגש נסגר ואחרי 2 שניות נפתח מחדש. ניסיתי כמה דיסקים ולא עוזר כלום. למישהו יש מושג מה לעשות? מה הבעיה של הDVD? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dor444,

יש לי כרטיס טלוויזיה פנימי של AVerTV שמותקן על המחשב השולחני עצמו ואני רואה דרכו את השידורים של הממיר "יס" על המסך מחשב דרך התוכנה. עכשיו יש לי 3 שאלות: 1. לא רואים ממש טוב במסך מחשב את השידורים של הממיר "יס", השידורים איטיים והגראפיקה לא משכנעת במיוחד, השאלה היא אם הבעיה היא במסך/כרטיס מסך/קליטהחיבורים וכו' וכו'. אני רוצה שתעזרו לי לשפר את איכות השידור. 2. חיברתי את הקונסולה שלי (פלייסטיישן 2) לאותו כרטיס טלוויזיה פנימי וזה אפשרי לשחק אבל אני כל הזמן צריך להחליף בין הכבלים וזה לא ממש נוח השאלה היא האם יש איזשהו מפצל שאני אוכל לחבר גם את הממיר וגם את הקונסולה בו-זמנית ואם אין, האם יש אפשרות להתקין 2 כרטיסים פנימיים על אותו מחשב. אותו סיפור יש לי עם הפלייסטיישן 2 עם האיכות…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן חברים, עד היום הייתי נעול על הAD700, אך מאחר ואני נעול עליהם כבר תקופה מכובדת ולא בדקתי יותר מדיי אפשרויות אחרות אני שואל שוב לפני הרכישה. האוזניות ישמשו בעיקר לשמיעת סרטים בשעות הלילה (בעיקר DTS 5.1 \ DD 5.1) - רגישות לסביבה לא רלוונטית כיוון שהדלתות בבית אטומות. המתחרים: Audio Technica ATH-M50, מחיר כולל משלוח: 125$ Audio Technica ATH-AD700, מחיר כולל משלוח 135$ - מודע לכך שזה יקר יחסית, לא מצאתי חנות זולה יותר שמאפשרת משלוח לישראל. Sennheiser HD555, מחיר כולל משלוח: 120$ האוזניות יחוברו לרסיבר YAMAHAA ישן RXV-557 שמחובר לHTPC דרך כבל אופטי של מונסטר. אשמח לדעתכם, אשמח גם לשמוע על עוד דגמים שעליי לבדוק, בדקתי את הGRADO SR80I אבל בעייתי להשיג אותן במחיר שפוי מחו"ל א…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי מצלמה המשמשת לשידור וידאו בסטרימינג. המצלמה מחוברת למחשב דרך כבל FIREWIRE IEEE1934a. האם יהיה ההבדל באיכות הוידאו אם אשתמש בכבל מסוג IEEE1934b? תודה!

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  25. זה לא מופיע גם במיקסר תודה

• 0 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.