עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי לכולם רציתי להתייעץ לגבי רמקולים 5.1 (יותר למשחקים וסרטים) אני יודע שיש ביקורות טובות על ה X530 השאלה שלי מתי אמורים להגיע לארץ ה X540 ואם יש מצב שהם יעלו בסביבות ה500 שקל ? ואם בכלל יהיה הבדל משמעותי מה X530 או ללכת על הX530<?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by ramf,

שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס קול sound blaster live של חברת creative ומערכת רמקולים הקפיים מאוד זולה. המערכת מורכבת מרמקול מרכזי ומעוד 4 רמקולים הקפיים - כאשר 2 מתוך ה 4 מחוברים ביניהם בחוט אחד והשניים האחרים נפרדים. ברמקול המרכזי יש 3 כניסות (IN) ו 3 יציאות (out) כאשר 2 מתוך כל 3 מתאימות לרמקולים הנפרדים והיציאה השלישית קטנה יותר (כמו של אוזניות) ומתאימה לצמד הרמקולים שמחוברים יחדיו. בנוסף יש לי כבר כמו של אוזניות כאשר ב 2 הצדדים הוא "זכר". אני זקוק לעזרה - כיצד מחברים את הרמקולים הללו לכרטיס הקול ? האם אני מנצל ככה את הכרטיס כראוי או שאני זקוק לרמקולים שמתחברים ל 2 היציאות בכרטיס קול ? האם ניתן לחבר את הרמקולים ההלו לכרטיס קול רגיל ? תודה מראש, רם

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  3. שלום אני חדש פה - הפורום נראה מקריאה ראשונית עוזר ומקצועי , צריך הערכת מחיר של המערכת שלי, אין לי כל כוונה למכור אותה או משהו כזה אבל סתם בשביל לדעת על כמה היא עומדת, חלק קניתי וחלק קיבלתי מדוד שלי... [glow=red,2,300]מגבר[/glow] Yamaha RX-V2092 Dolby Digital AV receiver קישורים: http://202.186.86.35/audio/story.asp?file=/1997/12/04yamaha http://www.audioreview.com/A-V+Receivers/Yamaha%2CRX-V2092/PRD_118865_2718crx.aspx [glow=red,2,300]DVD[/glow] Toshiba SD1200 קישורים: http://www.3dnews.ru/reviews/storage/toshiba_sd1200 http://www.audioreview.com/PRD_124172_1587crx.aspx [glow=red,2,300]סנטר[/glow] Paradigm CC-350 קישורים: http://www.soundstage.com…

4. Started by DXT,

שלום רב, אני מחפש המלצה לנגן MP3 מבוסס תקליטורים, שבעיקר יהיה אמין ועמיד, רצוי עם שלט, ושלא יהיה יקר מדי. אני מדבר על טווח מקסימלי של כ- 500 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by dovik,

שמעתי שיש מכשירים שניתן באמצעותם להתחבר לאינטרנט. שאלתי היא כזאת. האם ניתן להתחבר באופן כזה לאתר של ערוץ מסויים ולצפות בשידור און ליין? אם כן,איזה מכשירים תומכים בזה, על מה אתם ממליצים ואיך עושים את זה בכלל? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by Classify,

יש לי את הסט הבא: Creative SBS 370 ופתאום שמתי לב שבקושי שומעים מאחד הרמקולים. הבעיה לא ברמקולים כי כשהחלפתי את החיבורים של המגבר לא שמעו טוב מהרמקול השני. פתחתי את המגבר אבל הוא עשוי כך שאי אפשר להוציא את הלוח עם כל החיבורים אז קצת בעייתי לראות מה קורה שם אבל ממבט חטוף הכל נראה מולחם.. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  7. נשרפו לי האוזניות שלי היה לי PRO LUX גדולות שומעים חבל על הזמן לפני איזה חודש וחצי רכשתי את הIAUDIO X5 אז חשוב לי שיהיה אוזניות חבל על הזמן.. עד 300 שקל .. משו טוב אבל .. מה אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by zibby11,

שלום לכולם וחג שמח! אני מחפש רמקולים למוזיקה(דגש בפן הבאס יותר) בעיקר וצפייה בסרטים. בינתיים שמתי עין על הרמקולים הבאים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=501320 מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  9. שלום! מישהו מכיר טלוויזיה שתומכת בפורמט של דיסק DVD? אני לא צריך שתתמוך בכל התפריטים, אלא רק שתריץ את הסרט הראשי וזהו. אני פשוט רוצה לרכז את ה-DVD-ים של הילדים בהארד דיסק חצוני/DOK, ולחבר ישירות לטלוויזיה כך שיוכלו לראות את הסרטים שלהם בלי נגן ה-DVD. ברור לי שאפשר לקנות סטרימר שיעשה את העבודה, אבל חבל לי לרכוש עוד מכשיר אם יש טלוויזיה שעושה את העבודה בעצמה תודה!

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by perrikus,

שלום לכולם. באמצע יולי דודים שלי מגיעים מארה"ב לביקור בישראל. ואני רציתי להזמין נגן MP3 ושהם יביאו לו אותו לארץ. חקרתי את הנושא זמן קצר והחלטתי שאני אלך על נגן FLASH בגודל של 1GB, ובקטגוריה הזו התרשמתי לטובה מה-IFP799 של IRIVER. שאותו אני מתכוון להזמין מ-NEWEGG ב-160$(בנוסף לסטיק 512MB RAM נוסף למחשב). יש לי מספר שאלות לגבי הנגן. 1. לפי מה שהבנתי לא ניתן להשתמש בו (או ברוב הנגנים בארה"ב) כ-HD נייד. וראיתי שניתן להשתמש במה שנקרא UMS טריק ואז הוא יתפקד ככונן נייד לכל דבר, אך עידכון זה יגרע מיכולותיו של הנגן. רציתי לשאול אם ביצע עידכון זה על הנגן שלו ולמה זה גורם? 2. לא ממש הבנתי אם האוזניות שמגיעות איתו הן ה-MX300 של סנהייזר או שלא. בכל זאת רציתי לשאול מהי האיכות של האוזניו…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by the godfather,

יש לי מערכת קולנוע ביתית רמקולים bose acostimass 10 5.1 רסיבר hrman/kardon avr 230 והסאב לא מספיק לי אני רוצה שהכסאות ממש ירעדו שאני שומע מוזיקה או רואה סרט אתם ממליצים לי לשדרג משהו?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  12. מישהו מכיר\יודע על דבר כזה? ואני צריך שיתחברו לממיר (כאילו חיבורים רגילים של רמקולים לא כמו של המחשב)

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  13. אני מנסה ללמוד סולו לגיטרה ומנסה להקליט חלק משיר. השיר הוא LYIN EYES של להקת EAGLES. כשאני מקליט זה מקליט לי טוב, אבל לא שומעים את הגיטרה המלווה.. שומעים רק את האקורדים, את הליווי הוא לא מקליט לי, לא בתוכנה שאני משתמש בה ולא בתוכנה של הווינדוס... יש לכם מושג מה זה?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  14. שימוש ביתי הכוונה: 70% מוזיקה(שומע הרבה אלקטרו-האוס, חשוב באסים) 30% משחקים/סרטים מתלבט בעיקר בין SRH240 ל- Sennheiser HD205, קונה ב- KSP בלבד, אין אפשרות לחריגה מהתקציב. עזרתם הלכתי על Sennheiser HD205, מרוצה!

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  15. אשמח לכל המלצה ! המרחק הוא 2מ' והיא תהיה מחוברת למחשב ולא לממיר.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by 56y76,

איזה דגם זאתי היא טובה לPS3? או לPS4 אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by zerocool15,

מה אתם אומריים על זה..? http://www.elmor.co.il/Index.asp?ArticleID=97&CategoryID=142&Page=1 במחיר של 1300 שקל http://www.pompa.co.il/index.php?1-%3EEXPOSED_onClick_showItem%5E3037,'special_sales') נראה לי זה הדבר האולטמיטיבי לאנשים עם בעיות כפסיות שרוצים הרבה דברים, כמוני. אבל תגידו מה אתם אומרים על החברה עצמה ועל איכות המוצר.. http://www.marantz.com/

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  18. חשוב שיהיו נוחות מאוד מסוג פתוח\סגור (לא כפתור או מסוג שנכנס לתוך האוזן). האם יש חיה כזאת, שלא מוותרים על האיכות בתמורה לחופש מחוטים? מעדיף שיהיו בעלות סינון רעשים אקטיבי (ולכן התקציב הגבוהה) אבל רק במידה והם באמת מספקות את התמורה. השימוש הוא בעיקר להאזנה במחשב או עם אייפוד (קלאסי). אילו דגמים שיש בארץ למטרות אלו והאם יש חנויות בהם אפשר להתרשם\להאזין לאוזניות עצמן?

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  19. במארזים מסויימים (וגם בפאנלים "5.25) יש בחלק הקדמי של המארז כניסות 3.5mm לחיבור אוזניות ומיקרופון. החיבורים האלה אמורים להתחבר לחיבורים מתאימים על הכרטיס מסך. השאלה שלי היא איך נקראים החיבורים לחיבור אוזניות ומיקרופון בכרטיס קול. יש לי על הכרטיס קול את החיבורים הבאים: AUX_IN (4Pin MPC2) CD_IN (4Pin MPC2) CD_SPDIF (2Pin CD Digital IN) MIDI_IO (MIDI Port Bracket 16Pin Header) SPDIF_EXT (SPDIF Input Extension Board 12Pin Header) SPDIF_IO (4Pin SPDIF connector) איזה כבלים אני צריך לחיבור הכניסות של האוזניות והמיקרופון במארז, ולאיזה חיבור בכרטיס קול אני צריך לחבר אותם?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by Guy950,

יש לי רמקולים 2.1 של סוני שנקנו מאופיס דיפו לפני כשנתיים ואולי יותר, ואין עליהם אחריות (לא שאני מוצא). הרמקולים הולכים ככה, יש את הרמקול הראשי ולו 2 יציאות רגילות ל2 הרמקולים האחרים, ובתקופה האחרונה שמתי לב שהרמקולים יותר ויותר חלשים אז כשמשחקים עם החיבורים מבחינת חוטים ומבחינת חיבורים אז השמיעה משתנה לחזק יותר או לחלש יותר. עכשיו זה במצב שזה תמיד חלש ואני פשוט צריך להגביר יותר את הרמקולים. אני לא רוצה להגביר אותם קבוע כי אז אני מתרגל לווליום הגבוה יותר מדי. מה אתם מציעים לי לעשות? להחליף את הרמקולים או פשוט להמשיך לשחק עם החיבורים? אם אתם חושבים שצריך להחליף אז אני אשמח להמלצות לרמקולים 2.1 עד 200-300 ש"ח מבאג או כל חנות. הרמקולים שלי עלו 600 ש"ח והם התקלקלו אז לא מוצא ט…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  21. המחשב לי מחובר לרסיבר ולרסיבר מחוברים 2 רמקולים, האינפיניטי SM 115 הרסיבר תומך רק 4 רמקולים. אני רוצה להוסיף למערכת עוד 2 רמקולים וסאב, שאותם אני אחבר לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי כרטיס תומך 5.1 הלוח שלי הוא ג'יגה בייט 7VT600-L האם אני יכול לחבר עוד שני רמקולים וסאב ולקבל מערכת 4.1? [אני לא רוצה לא להשתמש ברמקולים של האינפיניטי כי הם טובים מאוד ככה אמרו לי פה.] טל.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  22. זה דגם די ישן של פולק אודיו. יש לו שני דרייברים בכל צד (הוא לא "יורה" קדימה), והוא מיועד לשמש כרמקול סראונד על קירות. האם אתם חושבים שאפשר או אפילו רצוי להשתמש בהם כרמקולי אטמוס במערכת 5.1.2? שם הם יהוו את ה-2 בסוף שמיועדים לאפקטים בגובה. תודה.

23. Started by gadykay,

שלום חבר'ה, הכותרת די מסגירה אני צריך האמת המלצה לאוזניות in-ear עד 200 ש"ח שיחוברו בעיקר לטלוויזיה ושיהיו נוחות (זה בשביל מישהי מבוגרת).אפשרי גם להזמין באיביי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Gilandals,

אני מחפש עכשיו לקנות DVD מקליט, בסביבות ה 1000 ש"ח..לא בלו ריי. יש המלצות כלשהן?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by lfn,

שלום רב, יש לי ממיר של הוט וברצוני להסתיר אותו ז"א לשים אותו בתוך מגירה.שמעתי שלהוט יש אופציה של עיינית ע"מ להעביר ערוצים. האם עינית זו צריכה להיות מחוברת בצורה חוטית לממיר עצמו?או שניתן לחברה בצורה אלחוטית?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.