עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by IAF.ofek,

**בעוד שאני כותב את הביקורת הזאת אני מאזין למיני דיסק שחמוד שרכשתי...** שלום בעקבות חיפושי אחר נגן אולטמטיבי לצרכי,חיפשתי באינטרנט נגן שיתאים לצרכים האלו: -זול -בעל יכולת לנגן MP3 -קטן -בעל קיבולת המתאימה לי (לא מעל 25 30 בפליי ליסט אחד) קראתי לי ביקורות באינטרנט אודות סוגי נגנים שונים,אחת שמשכה את עיניי הייתה היתה ביקורת שהשוותה בין סוגי נגנים שונים מHWZ ,המכשיר שקיבל שם את הציון הכי גבוהה היה המיני דיסק,יכולותיו שצויינו שם התאימו לי ולאחר שיקולים החלטתי על קניית מיני דיסק... עכשיו עומדת לפני פרשיית דרכים חדשה,איזה סוג? התחלתי שוב לחרוש על האינטרנט,צימצמתי את המעגל לנגני מיני דיסק של סוני (טוב איזה עוד אפשרויות יש חוץ משארפ שכמעט לא זמינים בארץ) עיינתי באתר להש…

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  2. אהלן חבר'ה! אני אמנם לא סגור על זה- שזהו הפורום המתאים ....אך לדעתי יש פה אנשים שכן יתמצאו ויוכלו לתת לי עצה.... אז אמנם דוד מאמריקה לא מגיע (זה פשוט נשמע טוב ככותרת ;D )...... אבל ידידה שלי מארה"ב כן מגיעה לארץ..... ופתאום הבזיק לי רעיון שאולי אוכל לבקש ממנה לרכוש לי משהו בארץ זבת החלב והגאג'טים הזאתי... ואני אחזיר לה את הכסף פה בארץ...... אמנם זה די מטומטם.... כי אין לי ממש רעיון למה לקנות... וכבר יש לי מינידיסק וכרטיס המסך שלי X800 XT VIVO אמור להגיע מחו"ל... אבל כשמישהו מגיע מאמריקה ... זה פשוט דורש את זה!.. זו הזדמנות שלא תסולא בפז- לבזבוז של עוד כסף! קיצור... אז אני מבקש מכם לתת לי רעיונות לגאג'טים שלא תופסים הרבה מקום... (שלא תצטרך לסחוב משהו במיוחד בשבילי)..…

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  3. Started by ratzabi,

מישהו יכול להביא לי לינקים לאפקטים שדורשים סראונד (כמו למשל, מסוק), וגם כאלה שלא דורשים סראונד יתקבלו בשימחקה! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by new!!!!,

איזה טלוויזיה לקנות 29 אינטש 2000 שקל!?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  5. Started by zilbermm,

רוצה לקנות ולא יודע אם כדאי

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  6. Started by moses_23,

אנשים אני מחפש את מה שרשום בכותרת. אני מחפש בסביבות ה-350 עד 700 ש"ח. ואיך ITT ??? מה אתם אומרים עליו... תירשמו לי בקשה את היתרונות והחסרונות של כל נגן שאתם מביאים. תודה!

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by nondos,

ברשותי לוח אם מסוג ASUS IC-7 G עם כרטיס קול מובנה מסוג Realtek AC 97 כמו כן ברשותי מגבר מסוג Marantz SR4400 חיברתי את המחשב עם סיב אופטי לרייסבר הבעיה היא שהרייסבר מזהה את המחשב כסטריאו ולא כסראונד משהוא יודע כיצד לפתור את הבעיה הזו?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by new!!!!,

ב40-50 שקל מה הכי טוב?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום,אז מי שראה את הדיון האחרון שלי פה ,ביקשתי דעה על מיני דיסקMZ-NE410 ,בסוף הזמנתי אותו וביום ראשון אני מקבל אותו,עכשיו הבנתי שהאוזניות שלו לא משהו (אוזניות קשת פשוטות של סוני),אז הבקשה שלי היא המלצה לאוזניות טובות לצורך העניין,עד 150 ש"ח,לא משנה עם זה מהאינטרנט או לא (אבל העיקר שיהיה בארץ) תודה

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by itayze,

תקציב : 900 ש"ח ( מקס 1000 ש"ח , אבל לא שקל יותר ,עדיפות לכמה שפחות ) מה חשוב שיהיה בו : יקרא mp3 .... אם אפשר להמליץ על דגם שניתן להזמינו מהאינטנרט ...

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by YinnoN,

טוב בגלל שיש לי הזדמנות לרכיב מארה"ב אני ואחי רוצים נגן mp3 ראינו פה בארץ משהו ב350 ש"ח אבל הוא ג'נרי אז אולי אפשר ב200-400 ש"ח להוציא איזה נגן Mp3 טוב בארה"ב ? אפשר לינק ולהסביר למה הוא טוב ? דרישות : קטן ועגול כזה אתם יודעים האלה שנראים כמו בטרית אצבע רק טיפה יותר גדולים מחיר : 200-400 זכרון פנימי 256 ומעלה ושיהיה אפשר להביר עליו עוד דברים חוץ מmp3 אוזניות ובטריות תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  12. מה עדיף לקנות: muvo 2 של קרייטיב ב150 דולר: ( 4 ג'יגה) http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=90130892&loc=111&sp=2 או RCA RD2840B 40GB Lyra MP3 Player 40 ג'יגה ב210 דולר.. http://www.overstock.com/cgi-bin/d2.cgi?PAGE=PROFRAME&PROD_ID=881761 נא להתעלם מדמי משלוח כי מביאים לי את זה מארצות הברית... בבקשה תעזרו לי תודה מראש... :nixweiss: :nixweiss:

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by shl122,

שלום לכולם אני עומד על סף קנייה של נגן MP3 ולפני הקנייה רציתי להתייעץ איתכם מה אתם חושבים עליו... http://zap.co.il/model.asp?model_id=36883 מה אתם חושבים על הדגם Clubin VX512FM ?? בתגובות שלכם אבקש להתייחס למוצר ע"פ יחס עלות ביצועים... האם המחיר סביר למה שאני מקבל או שיש בשוק דברים טובים יותר באותו מחיר ?? ובכלל מישהו מכיר את החברה הזאת Clubin והאם היא טובה בתחום הנגנים, למישהו יש נסיון איתה או שלמישהו יש כבר מוצר שלה, איך הוא ?? תודה מראש שלומי

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  14. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז דבר ראשון עם שמתי את הדיון במקום לא נכון אז תעבירו עכשיו רציתי לדעת האם שווה להשקיע ולקנות מערכת תופים אלקטרונית ועם כן איזה?? תודה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  15. Started by nas,

ממממ אני מעוניין לקנות נגן MP3 של כ20 גיגה ומעלה , לפי מה שהבנתי יש לי תזן האיפוד והIRIVER , אין לי מושג בהבדלים בנייהם או מה עדיף .. התקציב הוא עד 2000 שח (כמה שפחות עדיף כמובן ) ... הדברים שהכי חשובים לי זה ממשק נוח וקל , יכולת סנכרון קלה , והכי חשוב חיי סוללה. כמו כן אם אפשר להוסיף לתקציב איזה זוג אוזניות איכותיות או עזרים שימושיים אחרים שאני לא מכיר :> אל תגידו רק מה יותר טוב , תנו נימוק למה בחרתם כך וכך אחרת זה לא יעזור בשיקול הסופי .. תודה מראש נדב.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ORANGEJUICED,

מישהו מכיר תאוזניות האלה ?

17. Started by eladbu,

שלום לכולם שאלתי היא האם משהו יודע כיצד אני יכול לשמוע גם ברמקולים במחשב וגם במערכת!שאל המערכת אני מחובר בקוקסיאלהאמת היא שסטיראו אני שומע בשתיהים בו זמנית אבל AC3 לא מדוע?עד לפני כחודש הכל היה תקין בסרטים עם דולבי דיגיטל המערכת עבדה כראוי ובמחשב שמעתי סטיראו יש פיתרון? יש לי כרטיס של רילטק AC97 וכמובן AC3 FILTER

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  18. שלום שלום לכולם, ותודה ששהקעתם מזמנכם להיכנס ועכשיו לעיקר - אני מחפש המלצות לנגן MP3 מבוסס או פלאש או הארד דיסק - לא ממש חשוב, 512MB ויותר לא יותר מ 10GB מחיר - עקונית יש לי ת'תקציב של עד 1500/1700 פחות או יותר.. אבל המחיר הוא לא ממש פאקטור מה שאני מחפש זה מוזיקה נטו.. שהמכשיר עצמו יהייה איכותי( כזה שלא ישבר אחרי יומיים - כזה שלא צריך לתקן 20 אלף פעם) ואם אפשר אז שיראה טוב.. אתם תמיד יכולים לא להתחשב באחת מהדרישות , אבל עקרונית זה מה שאני מחפש.. תודה תודה תודה רבה לכל העוזרים... ושוב תודה

• 14 תגובות
    • 953 צפיות
  19. Started by tomer87,

הנה המידות המצויות בלינק של אתר החברה Height: 2.7 in Width: 4.12 in Depth: 0.866 in Weight: 112.8 oz איך מתרגמים את זה לסנטימטרים ולגרמים(רק את המשקל)

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  20. Started by EMYNEM,

הי, היום יש לי תרמקולים של קריאטיב T5400 שאני די מרוצה מהם אבל אני רוצה להחליף אותם למשהו חזק יותר ואיכותי יותר חשבתי לכיוון של LOGITECH Z-680 שהבנתי שהם מומלצים ויש להם DECODER שזה פיצ'ר ממש שימושי שמתי לב מלפני כמה ימים שבמספר חנויות הפסיקו למכור אותם התקשרתי לאחת החנויות ונאמר לי שהפסיקו ליצר אותם קצת התפלאתי אבל קיבלתי תשובה יותר ברורה מהאתר של LOGITECH מתברר שיצא דגם שמחליף אותו בשם Z5500 שזה פשוט שיפור של הדגם המוצלח Z680 מביקורות שקראתי על ה5500 אומרים שהם רמקולים מדהימים ונתנו להם 10/10 וכי הם בהחלט שיפור מהZ680 אבל עדין נותרתי עם שאלה אחת.. האם באמת שווה להחליף אותם מהרמקולים שיש לי היום כאילו ברור לי שאני יקבל שיפור כלשהו אבל עדין האם בסרטים ובמוזיקה השיפור הוא…

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  21. דגם media 100 לבנים ויש חיבור לסאבוופר קיבלתי מתנה לא מצאתי קישור מה אומרים??? האם שווים משוה או לזרוק לפח ישר? נדב

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by DodY_Stail,

דוד שלי הביא לי H320 ורציתי לדעת למי יש אותו שיתן לי טיפים ועזרה ואים הוא שווה כנגן MP3

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  23. מצטער מקודם על ההקפצה זה לא יקרה שוב אבל בקשה אני צריך רמקולים 2.1 למחשב שיהיה להם כניסה לאוזניות תקציב באיזור ה300 יכול להיות גם מתחת..

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by Pac Pac Chick,

לאחרונה, הכרטיס קול שלי התחיל להתנהג מוזר... ב-Device Manager כתוב שהוא מחובר והכל טוב, אבל בת'כלס לא שומעים בו הרבה. או מעט. אז החלטתי לקנות אחד חדש... שתי שאלות: 1)האם ניתן לחבר כרטיס קול חדש ללוח אם בו יש כרטיס קול מובנה? והאם זה קל או מסובך לכבות את הכרטיס הישן ולהפעיל את החדש? 2)איזה כרטיס קול כדאי לקנות? לא משהו מקצועי, סתם בשביל לשמוע מוזיקה וזה.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by ZenMaster,

חברה, לא אני צילמתי אז בלי הערות על המצלמה (או התמונות) קישור קישור קישור קישור קישור ונתונים : Size WxHxD: 2" x 3.3" x 0.7" / 51mm x 84mm x 19mm Weight: 108g / 3.8oz with removable battery Capacity: 5GB Battery Life: Up to 12 hours of continuous playtime with removable lithium ion rechargeable battery Song Capacity: 166 hours or 2500 songs at 64kbps WMA. 83 hours or 1250 songs at 128kbps MP3. Interface: USB 2.0 (backward compatible with USB 1.1) Audio Support: MPEG Audio Layer 3 (MP3), Windows Media Audio (WMA) and WAV Signal-to-Noise Ratio: up to 98dB Display: 160x104 pixel resolution, Blue LED backlit LCD עפ"י האתר mp3playersrule.com: …

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים