עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. א.אני כרגע הולך לקנות אוזניות Hd 650 של סנהייזר ומגבר אוזניות x-can v3 של מיוזיקל פידלטי,הבנתי שבמגברי אוזניות אין dac ואני לא הולך לקנות נגן cd כי אני לא אוהב כל פעם להכניס דיסקים ולהוציא אני מעדיך לחבר את הסט למחשב או לנגן בעל דיסק קשיח(שבמידת הצורך אני יקנה),מה יהיה הפיתרון הכי טוב בשביל לשמוע בהם באיכות אופטימלית? 1)לקנות dac חיצוני ולחבר אליו את המחשב בחיבור דיגיטלי ואת המגבר אוזניות לdac? 2)לקנות נגן נייד איכותי ולחבר אותו למגבר אוזניות? 3)לקנות כרטיס קול עם dac טוב ולחבר אליו את המגבר אוזניות? 4)יש פיתרון אחר? ב.יש אפשרות אולי לחבר את המחשב לרסיבר בחיבור דיגיטלי והרסיבר יבצע המרה מדיגיטלי לאנגלוגי והוא יעביר את ההמרה למגבר אוזניות?

• 73 תגובות
    • 6.6k צפיות
  2. לצערי אחד מהאוזניות דיי נדפקו, צד אחד הפסיק לעבוד ואחרי שפתחתי את האוזנייה הצלחתי לסדר את העניין חלקית. הבעיה היא שבצד אחד שומעים 70% פחות מהצד שני. כאשר אני רואה סרטים עם חברה שלי אנחנו מחברים שני זוגות אוזניות. השאלה שלי האם יש דרך לחבר את שני האוזניות אבל עם איזון שונה? (למנוע בלבול, אני יודע לאזן דרך מנהל השמע, אבל השאלה שלי האם אפשר לאזן רק זוג אחד של האוזניות ולהשאיר את השני כרגיל.) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. שלום כולם.. אני רוצה לחבר את מערכת הרמקולים 5.1 שלי ( שהיו מחוברים למחשב עד עתה ) לטלויזיה. הרמקולים שברשותי הם Creative T6060 איך אני מחבר את הרמקולים לטלויזיה? באיזה כבלים להשתמש? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  4. Started by INeedHelp,

שלום, ברשותי כרטיס TV חדש מדגם PVR-150 של חברת Hauppauge. התקנתי אותו בתוך חריץ ה PCI, דרייברים הותקנו וגם התוכנה. יש לי XP אבל בלי MC הכרטיס חובר לממיר HOT של חברת Samsung אבל אני לא מצליח למצוא ערוצים. איך אני יכול למצוא את הערוצים? תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  5. Started by 659zzz,

שלום לכם, אני קונה מחשב ואני רוצה לשאול אתכם אם כדאי להשקיע על כרטיס קול? מה זה בכלל?? האם הוא חשוב אם אני קונה כרטיס קול טוב זה אומר שהצלילים במשחקים יהיו איכותיים ?? יכול להשקיע על הכרטיס בסביבות ה1000 שח תודה לכם

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  6. שלום. יש לי מערכת 5.1, את האחוריים אני אתלה בקרוב על הקיר האחורי, בגובה של בערך 2 מטר מעל הרצפה בצדדי הקיר (קרוב לסוף הקיר). אני חושב לתלות גם את הקדמיים על הקיר, כאשר הם רחוקים מהאיפה שאני יושב ומקבילים לרמקולים האחוריים. הפחד שלי הוא במוסיקה, כאשר אני אשמע מוסיקה ב2 ערוצים, האיכות וחווית השמיעה לא תרד בגלל שהרמקולים רחוקים? עכשיו הם ממוקמים בקצות השולחן ונוצר אפקט (ככה זה היה גם ב2.1, זה לא קשר לסנטר) שנראה כי הקול בוקע מן המסך עצמו, זה יהיה ככה גם אם הם יהיו רחוקים? בנוסף, הרמקול הקדמי הימני יהיה ממש קרוב לדלת, האם הקול יצא דרך הדלת גם כאשר אני אכוון אותו למרכז החדר? אני חושב שזה יפריע בלילה. כל רמקול יהיה בערך מטר מהמסך. תמונות להמחשה ככה הקדמיים נמצאים כיום, ז…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  7. תכננתי לקנות נגן חדש, אחרי שנעלם לי המטען של ה-X5, וגם חשבתי שהוא התקלקל (חשבתי כך, בגלל שחיברתי את הנגן למחשב עם USB HOST והוא לא נדלק). היום הלכתי לבאג, וקניתי ערסל טעינה לנגן (מתאים לגרסת ה-X5 שיש לי), שעובד על USB2. חיברתי למחשב את ערסל הטעינה ושמתי בתוכו את ה-X5. המחשב בכלל לא מזהה את ערסל הטעינה או עושה איזה שהיא פעולה כשאני מחבר את הנגן! הוא אמור גם להטעין, וגם להראות את המחיצה של ה-X5, מה שלא קורה. USB הצליח לעבוד לי על העכבר MX510 שיש לי, כל היציאות הצליחו להפעיל אותו, רק את ה-X5 אני לא מצליח להעלות דרכם. יש לי שני כבלים לחיבור הערסל למחשב (מצד אחד USB, מצד שני חיבור קטן כזה שנכנס לערסל), ועם שניהם הערסל לא מזוהה. מה זה אומר? הנגן התקלקל וסתם ביזבזתי כסף על ערסל …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי מערכת קטנה של 4 רמקולים וסאב של קריאטיב וכרטיס קול AUDIGY 2 של אותה החברה. הבעייה היא בכך שבגלל שזה 4.1 אז אין לי סנטר ובסרטי AC3 הדיבור חלש והסאונד חזק. מה שיוצא שאני משחק רוב הזמן עם הסאונד. ניסיתי בקידוד ה AC# FILTER כדי להרים את הVOICES או לחזק את הסראונד (שמה שהבנתי מהניסיון שזה 2 הרמקולים האחוריים). בכל מיקרה מה שאני רוצה זה סטריאו לשניהם, בלי שום סראונד של 4 רמקולים. אני רוצה ימין ושמאל. אין שום דרך לסדר את זה בדרייברים ואי אפשר לסדר את זה ב BSPLAYER שבו אני משתמש. בבקשה תמצאו לי איזה תוכנה שתיתן לי שליטה בכל אחד מהרמקולים כדי שאוכל לעשות בסאונד מה שנוח לי. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Cyber Angel,

אהלן! אני רוצה לקנות רמקולים. אני לא ממש מבין בזה אבל מה שחשוב לי זה איכות שמע טובה ושיהיה סראוונד (כלומר כמה רמקולים שאני אפזר בחדר). תודה מראש!

10. Started by avatar123,

אני מתלבט איזה מבין שני מסכים לקנות והייתי שמח להמלצה שלכם אז אלה שני המסכים הראשון: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=771474 השני: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=728120 מה אתם אומרים יותר טוב ?

11. 1)האם הכרטיס קול משנה את איכות המוסיקה ? 2)אך הרמקולים האלה Logitech Z5500 שווה לקנות אותם והאם הם אלחוטיים ?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by jonnyed,

שלום חברים, לפני יומיים קניתי רמקול מוגבר חדש מחנות "ענק המוזיקה" הרמקול כולל - USB, מיקסר מובנה 360 WAT רמקול מוגבר MIXTECH, 15" כולל נגן 360W LK-655-2 USB - 3 קניתי אותו כי אני רוצה לעשות מין אולפן קריוקי בחדר שלי, בנוסף רכשתי גם מיקרופון של SHURE SM58 לקחתי רמקול חזק במיוחד לא בישביל להשתולל עם הווליום אלא בישביל שכשהווליום על חצי הוא נותן איכות יותר טובה מאשר הווליום על עוצמה מלאה. הנה הרמקול - http://www.turtle.co.il/product_info.php?products_id=628 כמה שאלות: 1. כשאני מנסה להשתמש במחשב לצורך נגן מדיה (אז כשאני מגביר קצת אני שומע רעידות קשות ומציק לאוזן) השאלה היא האם זה קשור לכרטיס קול של המחשב ? כי לא נראה לי.. הרי המחשב סך הכל הוא כלי הניגון לדוגמא (מתווך) כי כשא…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Wohehiv,

היו לי את הSOLO7C של מיקרולב ורציתי להחליף למשהו יותר קומפקטי מהם, אז החלפתי אותם עם מה שהיה לי בסלון, שזאת מערכת 5.1 של LG http://www.lg.com/il/home-theater/lg-HT503SH אני מתכנן לחבר אותן עם כבל אופטי. אבל אני עדיין לא מוצא פטרון טוב יש לי בינתיים שני אפשרויות 1. לשים מאחוריי (30 ס"מ מאחורה) על ארון בגובה של 2מטר ככה, שני רמקולים במרחק 1.7 מטר, שנקודת הישיבה במרכז. את הרמקול המרכזי לשים מולי על המסך, שכמובן קרוב, ואת שני הרמקולים הקדמיים לשים לצד המסך. סאבוופר לצידי (30ס"מ מרחק מכל קיר) 2. לשים את שני הרמקולים הקדמיים והמרכזי כמו בקודם, אבל את הרמקולים האחוריים יהיו על שולחן מאחוריי באותו גובה כמו הרמקולים הקדמיים. הסאב יותר קרוב לקירות. מה נראה לכם עדיף?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by slim_shady,

תקשיבו אנשים אין לי מושג איך או מה עושים כדי לפרמט את הנגן הזה אז אני צריך עזרה, יש לי את התוכנה musicmatch JUKEBOX שממנה הבנתי מתבצע הפירמוט. למידע נוסף תודה מראש slim_shady.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by Lioriiii,

שלום חברים, מה שלומכם? יש לי מגבר HARMAN KARDON שמחובר למחשב בעזרת כבל אופטי ואני רוצה בבקשה שתעזרו לי לקנפג את התוכנה AC3 FILTER בגלל שאני מוריד את כל הסרטים ב-AC3. והייתי מאוד שמח אם תוכלו לעזור לי בקינפוג נכון של התוכנה. אני משתמש בנגן MV2PLAYER ורציתי לשאול גם איך הנגן הזה, האם יש משהו יותר טוב ממנו. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by shimon16,

שלום, ברצוני לקנות טלויזית LCD לחדר בגודל של 20-21 אינצ' זה נראה לי מספיק... התקציב הוא 3000 ש"ח בערך... תוכלו לתת לי המלצה לטלויזיה כזו שתהיה גם מחברה טובה ולא סתם חבר מדבקה תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by roKp,

חשבתי ללכת על הנגן הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=410296 יש נגנים טובים/משתלמים יותר בסביבות 300 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by thrash,

שלום , יש לי מיני דיסק מדגם mz-n909 רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג קבל usb מהמינידיסק למחשב שיאפשר הורדת שירים למיני דיסק, ומה המחיר שלו בארץ. תודה

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by omr,

שלום אני חדש פה, ויש לי נגן Archos 605 Wifi 30 GB שקיבלתי לא מזמן, והאוזניות שמקבלים איתו הם לא משהו בכלל... אני מחפש אוזניות in-ear עם הגומי הזה שגורם לרעש להשאר בחוץ, וזה ממש חשוב לי שהם יבודדו ממש טוב מהרעש וגם שיהיו מאד איכותיות מבחינת שמע... אני רוצה אוזניות במקסימום 100$ אבל עדיף כמה שפחות... תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  20. שלום לכולם , אחרי שגמרתי לבנות את המחשב אני רוצה לפנות לפרויקט הבא שלי והוא מערכת הסאונד במחשב , חשבתי על משהו מבוסס אוזניות איכותיות עם כרטיס קול איכותי ורציתי לקבל רקע על מה כדאי ומה צריך למשל האם צריך מגבר לאוזניות וכו' המטרה היא לקנות משהו איכותי שאני יוכל להנות מימנו הרבה זמן אני מעדיף לקנות בארץ על מנת למנוע כל מיני סיבוכים ורציתי לדעת קודם כל על ההבדלי מחירים בין חו"ל לפה למשל בחנות "פיוז" ... , אם אני יקנה משם משהו שיעלה לי בחו"ל 100$ כמה אני יפסיד והאם זה עדיין כדאי ? (-משלוח לארץ -מכס... מיסים וכל מה שיוצא בזה בהזמנה מחו"ל) היעוד של האוזניות יהיה רחב מאוד ויכלול סרטים , מוזיקה , משחקים וכל מה שכלול בעובדה נרחבת עם מחשב כמו כן על מה אתם ממליצים ? האם אני צריך מגב…

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  21. רציתי לדעת איזה אוזניות טובות כדי לקנות למכשיר האיפוד או המיקרו זן שאני יחליט לקנות...המכשירים באים עם אוזניות טובות?? אני רוצה אוזניות ששמים בתוך האוזן לא משהו מסיבי שמבודד את כל הרעשים מבחוץ בגלל שאני רוצה אוזניות ניידות וקלות.... איזה חברה כדאי לקנות? איזה סוג? אני יהיה בני-יורד לכן יש שמה מבחר שיהיה בבקשה בסביבות ה-40-50 דולר...

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by aero,

שבוע טוב חברים, לאחר תקופה כבר שאני פשוט סובל מהאוזניות "אין איר" שלי החלטתי לעבור לאוזניות קשת קלילות. אז ככה, רוב הזמן אני שומע מוזיקה מהאייפון שלי ז'אנרים בדרך כלל זה היפ-הופ אלקטרוני האוס וקצת קלאסיקות, בכל מקרה הדגש הוא בדרך כלל על הבאס. הנוחות משחקת פה פקטור גם כן, אני מסתובב גם עם האוזניות בחוץ אז עדיף שהם לא יחממו את האוזניים יותר מדיי(אבל אני מבין שאי אפשר להנות משני העולמות. התקציב שלי הוא בין 250-350 ואני דיי גמיש, אבל לא חושב שיש צורך להשקיע מעבר לזה. אז אחרי חיפוש קטן שעשיתי באינטרנט היו הרבה המלצות אז האוזניות הבאות: PX-100 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={10150FF6-A141-4CA8-B8D…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by solidguy,

יש לי PS3 ועכשיו אני רוצה לקנות בשבילו טלויזיה טובה ואני צריך עזרה אני רוצה טלויזיה בגודל 32" תקציב עד 3.5K חריגה עד 4K רק אם ההבדל משמעותי תודה רבה לעוזרים

24. Started by Benz0r,

מרחק הצפייה שלי הוא: 3 וחצי מטר. המסך הוא לחדר . כמו שכתבתי בכותרת: 42 אינץ' , תקציב סביבות 4000 ש"ח. אני לא כלכך מבין ואשמח לעזרה. השאלה האם הם מספיק איכותיים? אני רוצה מסך איכותי שאני אוכל לראות סרטי FULL HD 1920X1080P באיכות טובה, חשוב לי מאוד לראות שידורי טלויזיה רגילים באיכות טובה ואולי קצתXBOX. מעוניין שתהיה גישה טובה לכניסות שלו. הכוונה שלא אצטרך לדחוף את הראש מאחורי השידה כדי לחבר בננות חח השאלה אם יש הבדל בין LCD ופלזמה...בחיאת אנשים תעזרו תודה מראש...מתכוון לקנות בראשון לחודש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני צריך לקנות כרטיס קול 5.1 כדי שאני יוכל להפעיל את כל הרמקולים שברשותים עם הרסיבר החדש.. תקציב עד 500 שקל ! תודה !

• 6 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.