עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום חברה אני רוצה לקנות TV LCD אבל אני מתבאס עם האיכות תמונה שתהיה בחיבור עם YES ראיתי בתצוגה של החנויות שהאיכות תמונה לא משהו המוכרים מבטיחים שבבית התמונה תהיה יותר טובה... מישהו יכול להדריך אותי איזה TV לקנות ועם איזה סוג של כבל לחבר לממיר של YES? תקציב עד 4000 שקל חשבתי לקנות TV TOSHIBA REGZA 32 אינצ בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by xfwind,

מבקש עצה לגבי לכידת וידאו לצורך המרת קלטות ודיאו אנלוגיות וקלטות 8MM מוידאו טייפ ומהמצלמה למחשב ומשם ל-DVD. התקציב לא גבוה - 150-200 ש"ח, ואני מעדיף אמצעי חיצוני עם חיבור USB כדי שלא אסתכסך עם תאימות כרטיס ללוח האם (P55M-UD2 של גיגהבייט). אשמח לדעתכם המלומדת תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by roiv11,

הטלוויזיה חייבת להיות 55" . אין לי תקציב מוגבל אבל כמובן שלא ארצה את המוצר היקר ביותר בקטגוריה. עוד שאלה: כדי שהטלוויזה תתמוך ב-3D של המשקפיים? זה שווה את זה?

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by 3 ATHLON,

http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=581927 איך הנתונים שלו לצורך HTPC? האם הוא ב-level של ה-sony bravia מבחינת נתונים ? http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=371886

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות מערכת רמקולים של 5.1 ויש לי תקציב עד 600 שקל. חשבתי על הדגמים הבאים: Logitech X540 MicroLab X23 Creative Inspire T6100 עיקר השימוש שלי יהיה מוזיקה, ומדי פעם גם סרטים ומשחקים. על איזה מביניהם אתם הכי ממליצים? כמובן שאני פתוח לעוד הצעות. כמו כן, ברשותי כרטיס קול של C-Media, ולפי אוורסט הדגם הוא CMI8738/C3DX. ניסיתי לחקור קצת ולא הגעתי לתשובה חד משמעית לגבי טיבו (בכמה ערוצים הוא תומך?) אשמח לתשובות ותודה מראש.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by אלעד13,

קודם כל סליחה על שניסיתי למכור פה... זה לא יקרה שוב עכשיו סתכלו יש לי 2 רמקולים ריצפתיים גדולים בחדר (שאגב חזר מתיקון לפני שבוע מישהו מכיר את הבאנדם הזה שמתקן רמקולים ברמת גן?) וכל רמקול הוא 18 וואט אראמאס עכשיו הרמקולים הם משנות ה70 הם לפחות בני 35 שנה אז שמעתי שיש איזה שיטה ישנה למדידית הוואטים אז מישהו יכול להגיד לי כמה וואט בערך הרמקול שלי? ועוד דבר הרמקולים מחוברים לרסיבר... ונמאס לי אני רוצה מגבר סטריאו איכותי וטוב כמה זה יעלה לי? עם בארץ אז רק יד שניה ועם בחול אז ראשונה ראיתי כמה דגמים.... למשל זה http://www.guybuys.com/amp-one-a.html איך הוא? בואו נגיד שיש לי 200 דולר למגבר בחול ויד שניה בארץ זה אפשרי? נ.ב אני שומע רק מוסיקה לא סרטים ובקושי משחקים שאני יכול להסתדר…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by benos1,

אממ בשעה טובה יש לי מחשב חדש... ואני זקוק לאוזניות של גיימרים שכוללים מיקרופון עכשיו חשוב לי מאוד ואני מדגיש מאוד שיהיו קלות ונוחות ואיכותיות. התקציב שלי הוא עד 150 ואם משש צריך חריגה עד ל 200. תודה על העזרה והזמן.

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by szig,

שלום, ברשותי טלויזית לד של סמסונג ופלייסטיישן3 אני מחפש מערכת קולנוע ביתית בעלות 1000-2000, כמובן עדיף יותר לכיוון ה1000 חשוב: שלמערכת תהיה כניסה אופטית בשביל הטלויזיה והפליסטיישן3 תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  9. שלום שלום איך אפשר לחבר את המערכת הנ"ל למחשב PC, Windows 7? ניסיתי לחבר עם כאבל HDMI. המחשב מזהה את המערכת כשהיא על מוד TV אבל אין קול. אני לצערי בורה בנושא...בכמה מקומות ראיתי שצריך אולי כרטיס קול-אבל אלו התייחסו למכשירים יותר ישנים. האם אני צריכה כאבל אחר מ-HDMI רגיל (אופטי??)? פרטים נוספים: הכניסות והיציאות בסאבוופר הן: החיבורים לרמקולים HDMI (TV(ARC)) HDMI (BD/DVD) Digital audio in (TV)opt1)+AUX (opt 2) בכללי אני מתכוונת להשתמש במערכת להקרנות במקרן אבל רוצה גם לשמוע בה מוסיקה. תודה מראש וברכות

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  10. קניתי כבל hdmi to hdmi ואין סאונד בטלויזיה. יש לי וינדוס xp וכרטיס מסך geforce 9500 gt והבנתי שצריך לשנות משו בהגדרות של הכרטיס קול , אבל אני לא יודע בדיוק מה. תודה

11. Started by superginiman,

איך מקליטים מקלטת לדיסק(הקלטת זה של סאונד לא וידאו) איך מקליטים ו מה אני צריך ... תודה מראש רז

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by LazyBurger,

היו לי בעיות בהקלטה עם המיקרופון, אז ניסיתי לעדכן את הAUDIO STUDIO ועכשיו זה לא עולה לי בכלל, מישהו יכול להביא לי את הדרייבר המעודכן ביותר או דרך לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  13. שלום, קניתי לאחרונה כבל שמחבר בין מחשב למכשיר קלטות,קוראים לזה eazyCAP. הכבל מגיע עם דיסק שמכיל את התכנה "ulead video studio se". התחלתי להשתמש בזה,אבל למרבה ההפתעה המשקל של הסרטון יוצא כמעט מגה לשנייה! ניסיתי לחפש בתכנה עצמה אפשרויות לצמצם את משקל הסרט, אבל אז הבנתי שאני צריך להיכנס לכל מיני דברים שאני לא שולט בהם, כמו פורמט הקובץ, פריימים לשניה, KBPS לוידאו ולאודיו,טמפלייטים (vcd,dvd+nstc,pal+רזולוציה). אפשר בבקשה שמישהו ימליץ על הגדרות מומלצות? אני מעוניין להמיר סרט של כשלוש שעות, ושלא יצא יותר מדי. אם המשקל יצא כמו המשקל של סרט DVD,זה יהיה מצוין. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  14. הקיצר יש לי כזה נגן 256מגה אחלה דבר האמת בשביל 200שקל הקיצר מישהו יודע איך מסדרים את הרשימה של השירים.... אני רוצה לשנות להם את הסדר לפי השם של הקובץ או משהו כי זה בא ראנדומאלי (מבולגן) ואין לי כח לעשות תיקיות...

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  15. שלום לכולם קניתי רמקולים 5.1 והרמקולים האחוריים לא פועלים. הכל מחובר טוב, הרמקולים לא שרופים והגדרתי אותם בכרטיס קול. תודה לעוזרים!!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Slash87,

אתם מכירים את החברה הזאת של רמקולים?? היא טובה?

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by gilp123,

שלום, יש לי מחשב שאני רוצה להקליט SOUND מהאינטרנט. יש לי תוכנה טובה שנקראת POLDERBITS . כאשר אני מפעיל את התוכנה הוא פותחת חלונית ורושמת כי היא לא מזהה כרטיס קול. יש לציין כי אני יכול לשמוע מוזיקה ויכול לראות סרט ויש בהם SOUND ואין לי בעיה. במערכת הפעלה מסוג XP לא הייתה לא הבעיה הזאת, רק כאשר שידרגתי למערכת הפעלה 7. ניסיתי לעדכן דרייבר מהאתר של היצרן אך גם לא עזר. יש לי כרטיס קול המחובר ל PCI של המחשב ולא BUILD IN. האם מישהו מכיר את הבעיה ומוכן לעזור ? תודה.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  18. ראיתי שרשמתם בפורום שעל האתר את זה, ואני אישית לא מבין את זה. לא כל אחד צריך רדיו ואפשרות הקלטה. תסבירו לי במה המכשיר נחות טכנולוגית יחסית לאחרים?

• 92 תגובות
    • 6.8k צפיות
  19. Started by dyn,

טוב אני מקווה שאני בפורום הנכון. שלום, ניסיתי לנגן סרט ב DVD והוא לא ניגן אותו, ניסית ב DVD אחר בבית ושם הוא כן ניגן. מכאן השערתי היא שצריך לעשות עדכון קושחה לנגן שלא מנגן את הסרט. הפרט היחידי שידוע לי על הנגן הוא השם KTV-i (זה נגן פשוט משהו שקיבלתי מהתחנת דלק), חיפשתי לו עדכון קושחה ולא מצאתי... משהו יודע מאיפה אני יכול למצוא עדכון קושחה לנגן הזה? תודה ענקית למי שיוכל לעזור. נ.ב: רשום גם MODEL : DVD-5901-1

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  20. Started by shahari,

יש לי IHP120 ואני מעוניין לקנות משדר רדיו (כדי שיהיה אפשר לשמוע באוטו בלי כבלים מיותרים ובלי להחליף רדיו לאחד עם line-in) יש את ה-tunecast II , tunecast של Belkin ואת ה- IRock 400FM . מה שרציתי לדעת זה עם מישהו ניסה כבר אחד מהם או כול משדר אחר, ואם כן מה איכות הסאונד ואיך כמות הרעשים. האם יש בעיות עם התדרים הקבועים שלהם (88.1 , 88.3 , 88.5 , 88.7) בארץ ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by zvkel,

toshiba 42wp48 ומה ההבדלים בינו לבין ה 42wp37 או ה42wp47

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by qpalzm,

טכנולוגיית OLED עוד לא הספיקה להתאקלם וPLED כבר מחליפה אותה: http://news.walla.co.il/?w=/4/765026

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  23. Started by approx,

יש לי כמה שירים שאני רוצה להעביר למחשב מדיסק מקורי זה אפשרי ? אפשר ליבחור באיזה קובץ זה יהיה ? אני רוצה בקובץ flac

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  24. Started by topgun,

שלום אז ככה, לאחרונה שבק לי הדיסקמן MP3 שהיה לי. :'( סיפור מעצבן לאללה [אם אתם רוצים דלגו ישר לשאלות]: אני בטיול השנתי. ירדתי לרגע מהאוטובוס, כשאני חוזר-הוא לא מוכן לעבוד. התחלתי קצת לשחק איתו, ואז אני שם לב שהמנוע לא מסתובב חלק אלא במין קפיצות כאלו. הקיצר התחלתי קצת לשחק איתו, ובסוף גם פתחתי אותו לגמרי באוטובוס (באמצע כביש 6.... אם מישהו רוצה לתקן אלקט' בתוך רכב נוסע-המקום המושלם... ), ניסיתי להזיז כלמיני דברים כולל לחץ פיסי מתון (...), וכלום. כנראה שנכנס לו קצת אבק או חול למנוע.... בעסה. וזה עוד היה היום הראשון של הטיול!! anyway, עכשיו אני מחפש נגן חדש... עכשיו זה המצב בשוק למיטב ידיעתי (תקנו/הוסיפו אם אני טועה): א. דיסקמן MP3 (טוב נו לא בהכרח MP3, יש גם כאלה ש…

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  25. ערב טוב לכולם אשמח לקבל המלצה על טלוויזיית 42" - עד 6000 ש"ח. בנוסף רציתי לשאול כמה שאלות - 1.האם בגדלים האלה עדיפה פלסמה על LCD ? (שמעתי המלצה כזאת...) 2.האם שווה לחשוב גם על HDR ולא רק על FHD ? 3.האם כדאי לקנות טלוויזיה ביחס של 16:9 או ב ratio אחר ? הטלוויזייה תשמש לצפייה בשידורים רגילים ולמשחק (PlayStation3) מן הסתם עדיף שתהיה אחריות ארוכה לטלוויזיה. *יש אפשרות שאקנה גם טלוויזיית 32 " . יש איפשהו מבצע אטרקטיבי לשתי טלוויזיות ? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.