עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by The Ball,

האוזניות יתחברו לרסיבר marantz 2015 שמחובר לכרטיס קול של המחשב. חשוב לי שהן יהיו סגורות, אבל שישבו מסביב לאוזן ולא עליה. מעדיף כאלה שהן לא צורמות ועם באס מורגש אבל לא חזק מדי. חשבתי על ה eh350, איך הן?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  2. רמקולים Ceative LX200 מה טוב בהם מה גרוע בהם ? האם כדאי לקנות אותם ?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by zaomri3,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על הטלוויזיה הנ"ל, עלות מול תועלת. בנוסף, האם ניתן לחבר כונן חיצוני ישירות לטלוויזיה ולצפות בתכני HD בלי לפגוע באיכות הצפייה? קישור למפרט: http://www.mispar1.co.il/?CategoryID=373&ArticleID=5772 תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. האם אני ארגיש בהבדל לעומת הכרטיס און בורד? אם כן, על איזה כרטיס קול אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  5. Started by Thyratron,

שלום יש לי נגן DVD של LG שמנגן גם Divx דגם DR7622W כשאני מנגן סרטי Divx (ואפילו שהם בעצמם ברזולוציה 16:9) המכשיר לא מזהה שצריך להתאים אותם למסך והוא מציג אותם כאילו היו 4:3 (עם פסים שחורים למעלה ולמטה למילוי, אפילו שכשמנגנים אותם במחשב במדיה פלייר אין כאלה). יש לציין שכשמנגנים סרטי DVD רגילים ברזולוציה 16:9 הם מוצגים כהלכה. מישהו נתקל בבעיה הזאת פעם? יש פתרון??

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  6. טוב, אני זקוק לאוזניות ש : א. יהיו בעלות טווח היענות רחב ככל האפשר, בדגש על הבאסים, אני רוצה לטבוע בבאסים, באסים שייסחפו ת'עור התוף שלי קיבינימאט. ב. יהיו בעלות התנגדות כמה שיותר נמוכה (32 אוהם לכל-היותר). ג. תג מחיר מקסימלי - 600 ש"ח. ד. רכישה בארץ. שטודה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by gnk,

יש ברשותי ALTEC LANSING ADA890.... הכבלים של הרמקולים לא מספיק ארוכים ואני רוצה להאריך אותם...... לשני הקדמיים יש חיבור שונה מהשניים האחוריים..... איך אני יכול להאריך את הקדמיים והאחוריים? תודה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by oridotan,

שלום לכולם, אני מחפש המלצות על רכישת טלוויזיה גודל 46-50 אינץ' עדיפות ל-LED טווח מחירים בסביבות 5K אבל אם יש משהו מאוד טוב אני מוכן לחרוג קצת למעלה עיקר השימוש בה בתקופה הקרובה יהיה צפייה בסרטים מכונן נייד (אז חשוב שהטלוויזיה תהיה עם חיבור USB ושתדע למשוך סרטים ולהציג כתוביות) התכנון הוא לחבר אותה בעתיד למחשב כאשר אני צופה שלא ממש אשתמש בה למשחקים ויותר לגלישה באינטרנט ענייני 3D ממש לא מעניינים אותי וכל אופציות הסמארט TV נראות לי כרגע די מיותרות שכן בעתיד גם ככה היא תחובר למחשב שמעתי המלצות כלליות על הטלוויזיות של סמסונג אבל רובן היו לטלוויזיות חכמות ונראה לי שדי חבל על הכסף. אני אשמח להמלצות ספציפיות שעונות על הצרכים שלי אם מישהו מכיר תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by borissurets,

מה אתם אומרים על האוזניות האלה? איך הבאסים ואיך הכל?! בכלל.. תגידו מה אתם חושבים על האוזניות האלו?

10. Started by trovlet,

היי אמרו לי שהמגבר הזה: https://www.massdrop.com/buy/aune-x1s-32bit-384-dsd128-mini-dac הכי מומלץ לאוזניות, מה דעתכם? שווה את המחיר שלו? יש משהו יותר טוב במחיר הזה אולי? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by primavera,

ברשותי לוח אם : gigabyte 7zmm http://www.gigabyte.com.tw/products/7zmm.htm ובו : Creative CT5880 PCI sound chip (4 channel) אני מחפש תוכנה עבור הנ"ל שתדע לעשות Mixer ולוח שמאפשר שליטה ושנוי של קובצי Midi . ב CD של לוח האם אין תוכנות כאלה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Ymac,

היי, יש לנו בבית את המיני מחשב הזה, על הנייר הוא אחלה של דבר. במציאות, פשוט לא. התקנתי עליו WIN7 ושמתי לו דיסק קשיח נורמלי, אבל שאני מנסה לנגן קובץ MKV עם bitrate גבוה - אללה ירחמו. דוגמה "הנוקמים" ב-1080P, קובץ MKV גדול של 16GB, מגמגם בכל נגן- VLC, CMP, XBMC באופן בלתי נסבל. "סוכני ש.י.ל.ד" ב-720P, קובץ MKV של 800MB (פרק 40 דקות) מגמגם מאוד ב-VLC, ב-CMP עובד, אבל רואים שה-FPS נמוך ויש דרופים. ממה זה נגרם? דרייברים מעודכנים לכרטיס המסך (ION) וזה לא מחשב כל כך חלש (4GB ראם, מעבד ATOM כפול ליבה עם HT וכרטיס נפרד של נבידיה ION) וברשת הביקורות מהללות איך הוא מריץ קבצים של 50GB בלוריי ללא קושי, ו-1080P@60FPS כמו גדול!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. קניתי אוזניות OV750A של OVANN ב 30 ש"ח. עכשיו.. אני מרוצה מהם עד הגג (בעה"ר), אוזניות טובות, עשויות מחומר חזק במיוחד, איכות הקול היא ממש טובה, בערך כמו הרמקולים שלי (ואני לא צריך יותר מזה). אבל אני רוצה חוות דעת בכל זאת ממי שקנה אותה אולי, איך הם? יסתדרו יפה? (מקווה שלא ישברו.. הם נראות די חזקות).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, אם למישהו יש מדריך למשתמש/הוראות הפעלה של הרסיבר הישן הזה אשמח לדעת (ברשת ניתן להשיג את ה-SERVICE MANUAL שזה משהו אחר), תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, אתחיל בוידוי: אני די הדיוט בכל הקשור לעולם האוזניות. אני מתכוון לחבר אותן למחשב באופן בלעדי כמעט, לכן גם הצורך בחיבור "סטנדרטי" ליציאה אנאלוגית של כרטיסי קול. 'אליה וקוץ בה': אני ארצה אוזניות זולות ככל הניתן מאחר ולרוב אשאיר אותן במצבים בהם הן גניבות; אני מכוון לאזור ה-150 עד 200 ש"ח. כמובן, אני לוקח בחשבון שהדרישות פרועות או לא רלוונטיות למוצרים בקטגוריית המחיר הזו ולכן מבקש המצלה לאזניות הכי פחות מתפשרות ביחס לצרכיי במסגרת תקציב זה. אם אין המלצה על דגם מסוים (נניח, כי אף אחת לא עונה לדרישה או שכל ההיצע בטווח מחירים זה הוא גנרי) אלא המלצה כללית על תצורה מסוימת, אשמח לשמוע. להלן הדרישות בסדר עדיפות יורד: נוחות מקסימלית ונזק מינימלי לאורך זמן (אין לי נסיון עם אוזני…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by House M.D.,

היי. יש לי אוזניות בלוטוס (+Plantronics Backbeat 903) שיש להן שני פרופילים, כמו לכל אוזניית בלוטוס אחרת אני מניח. יש פרופיל שיחה ופרופיל מדיה. בפרופיל מדיה איכות הסאונד הרבה יותר טובה מבפרופיל שיחה. באנדרואיד קוראים לזה "אודיו של טלפון" ו "אודיו של מדיה". הטלפון שלי מצליח להשתמש בפרופיל מדיה גם בזמן שיחות, וכך איכות הסאונד מעולה. לעומת זאת כאשר האוזניות מחוברות למחשב ואני עושה שיחה בסקייפ, שימוש בפרופיל המדיה לא נותן לי להשתמש במיקרופון, לכן אני צריך להשתמש בפרופיל שיחה שאיכות הסאונד בו גרועה מאוד, יש הרבה רעשי רקע, וגם הטווח של האוזניות (עד שמתחילים רעשים) נמוך יותר. האם יש דרך להשתמש בפרופיל מדיה לשיחות גם דרך המחשב? תודה.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  17. אני שוקל לקנות את הT20 ולהוסיף לה את הסאב של ATP3 שאני אקנה מיד שניה. נראה לכם שהיצור הזה יעבוד טוב? (בעיקר למוזיקה, והמחסור בבאסים של הT20 חורה לי..) אופציה שניה היא Z2300, מה נראה לכם עדיף? מישהו מכיר חנות באזור רשל"צ או תל אביב שמחזיקים רמקולים ואפשר לשמוע אותם?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by Talon,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס קול ב Dell Optiplex 745 שברשותי. אני רוצה לחבר את המחשב למגבר 5.1. זאת אומרת שאני צריך כרטיס קול עם תמיכה לכבל אופטי (נכון)? אשמח לשמוע על המלצות בתקציב של עד 600 ש"ח. תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  19. בינתיים חיברתי את המחשב לטלויזיה SONY HD 720p באמצעות כבל D-SUB/VGA באורך 15m. תכלס התמונה מתקבלת, אך ניתן לראות ריצודים\עיוותים בתמונה. אני מניח שהבעייה נוצרת מהחיבור האנלוגי, בתלות במרחק והשפעות חיצוניות למניהן. השאלה היא, אם אני עובר לחיבור דיגיטאלי (DVI to DVI / DVI to HDMI) באורך 15m, האם האיכות תפגע ביחס למרחק ? http://www.maxxtro.co.il/product.asp?productid=409

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  20. תקציב: עד 400+/- תודה

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  21. סאב ושתי רמקולים 2.1 מה הרמקולים (למחשב,סרטים,מוזיקה) הכי טובים ואיכותיים שיש ??

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  22. Started by kreeki,

מחפש סאב וופר איכותי וחזק למחשב. שני הרמקולים שבאים איתו לא מעניינים אותי - יש לי שני רמקולים איכותיים גם ככה. הצעות?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  23. בכוונה כתבתי שזה לאבא שלי כי המערכת צריכה להיות בסגנון המערכות של שנות ה-90 היא צריכה להיות קובייתית עם זוג רמקולים (לא חובה קובייתית דווקא) היא צריכה להיות עם רדיו (עדיף דיגיטלי) ועם שלט שמכיל מספרים כדי שיהיה אפשר לעבור בין תחנות שמורות. מצרתי כמה מערכות של פנסוניק אבל הן עם שלט קטנטן בלי מספרים, בעיקר ל-bluetooth. מצאתי גם מערכות נוספות אבל הן בלי רדיו דיגיטלי ונמאס להיות נתונים לחסדיה של האנטנה. אשמח להמלצות + קישורים. טווח עד 1000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by LOOSE,

מחפש לקנות אוזניות כפתור שלא יהיו אטומות לגמרי תקציב של 200-250 עריכה: אני יודע שזה לא נחשב לאוזניות כפתור אבל מישהו יכול לאשר שאלו אוזניות מקוריות http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=AKG+K324P&_sacat=See-All-Categories ?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  25. בעיקרון הטווח הוא 3000-4000 הטלויזיה היא לסבתא שלי והמטרה היא נוחות ולא רק איכות צפיה כי היא לא רואה HD וזה רק מחובר לכבלים, אפילו לא לDVD.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.