עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אני צריך עזרה בלבחור אוזניות IN EAR, המחיר בערך 30$ בארה"ב לנגן mp4 בעיקר מוזיקה (רוק בעיקר אבל גם אחרים) חשוב לי שיהיו עמידות, (עדיף כמובן גם אחריות להרבה זמן), איכות שמע טובה ואטימות טובה אבל לא צריך משהו מדהים רק שאני אוכל לשמוע בנסיעות בווליום נורמלי. תודה רבה!!!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by iyehuda,

עד היום ראיתי סרטים דרך הדיסק קשיח חיצוני שאותו הייתי מחבר לכניסת ה USB לאחרונה שקע הUSB ניזוק חיפשתי שקע כזה בכל דרום ת"א אך לשווא שמתי לב שבטלויזיה יש עוד 2 כניסות HDMI השאלה שלי אם אני קונה מעביר מ HDMI ל USB FEMALE האם אני אוכל לשוב לראות סרטים דרך הדיסק קשיח

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Morfium,

שלום . אני מחפש אוזניות איכותיות במחיר לא מופרז ( עד 250 שח ) אני רוצה אוזניות יותר לכיוון של אוזניה לכל אוזן ( היה לי את Creative EP-230 ) והם נהרסו לי אז עכשיו אני מחפש חדשות . תודה לממליצים .

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  4. אחרי 15 שנים נאמנות, המערכת סטריאו שלי מתה. AIWA- אני מצדיע לך. השימוש שלי הוא משחקים ומוזיקה, אפשר להגיד יותר מוזיקה. הרמקולים נמצאים על מדף גבוה אז אני צריך רמקולים עם שלט, או משהו בסגנון. המחיר הוא 150-200 לא צריך משהו מדהים, יש לי כ.קול מובנה, REATELK, אבל גם לא את הזולים ביותר עם סאונד גרוע.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  5. הי, יש לי SB-128. אני מחבר אליו את הרמקולים הפסיביים שלי ליציאה אחת, וכבל סטריאו שהולך למערכת ל-LINE OUT הבעיה היא שכאשר ה-LINE OUT מחובר למערכת אין לי סאונד דרך הרמקולים. אם אני מנתק את הכבל (גם מהצד של המערכת) יש לי סאונד ברמקולים האם יש לי אפשרות לשמוע גם במערכת וגם ברמקולים? האם ניתן לשמוע ברמקולים כאשר המערכת סגורה (והכבל מחובר) ? ניסיתי לשנות בהגדרות של הכרטיס קול (2 רמקולים, 4 רמקולים, 4.1.....) לא עזר האם כרטיס קול יותר חדיש יפתור את הבעיה? אם כן איזה כרטיס מומלץ? תודה

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  6. אני מעוניין להפוך את המחשב הישן (מבוסס P4-3000) ל-HTPC, ככל כנראה במקום האקסטרימר. את בעיות הרעש והאצת הווידאו בחומרה פתרתי, עכשיו נשאר לי לבחור כרטיס קול פשוט שיוציא את הסאונד בחיבור אופטי. מצאתי ב-eBay וב-DX שני כרטיסים זולים שיכולים להתאים. אשמח לשמוע איזה מהם עדיף לדעתכם ואם יש אפשרויות אחרות בתקציב דומה: - כרטיס קול PCI מבוסס VIA VT1723 (‏15 דולר כולל משלוח לארץ) - כרטיס קול USB מבוסס C-Media CM106 (‏17 דולר כולל משלוח לארץ) הרסיבר שלי תומך רק ב-5.1 ובקידודים ישנים (DD ו-DTS), כך שאין לי צורך בתמיכה בפורמטים חדשים יותר (ואם אני לא טועה, ממילא אי אפשר להעביר אותם בחיבור אופטי). אגב, האם יש אפשרות לחבר שני מקורות לכניסה אופטית אחת (למשל באמצעות מפצל)? תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by portance,

יש לי מסך מחשב 22 אינץ של סמסונג דגם 2253BW ואני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה. שמתי עין על הכרטיס הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1042 מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  8. הוידאו http://www.youtube.com/watch?v=YGHiBXmJ3Zs אז הסיפור כזה, מגבר של prosound סתם חרטא אבל עושה את העבודה (לפחות פעם עשה) כל פעם שאני רק מסתכל על הכיוון של הבאס הוא מתחיל לעשות רעשים ובתכלם ברוב הדברים שאני מסובב ומכוון .. באס טרבל באלנס וליום של הcenter ווליום של הרמקולים האחוריים חוץ מהווליום הראשי שזה שני הרמקולים הקדמיים אני חושב בכיוון של הפוטנציומטרים, לדעתי הם מקור הבעיה בעיה אחרת היא שאחרי זמן מסוים (40 דקות בערך) המגבר עושה את אותו הרעש לשניה ונכבה - יש ממסר בפנים שקופץ והרמקולים הקדמיים מפסיקים לנגן אם אני משחק עם הבאס זה חוזר לכמה רגעים ושוב נכבה אין תופעה של התחממות יתר על הרכיבים בפנים יש למישו רעיונות? אם זה הפוטנציומטרים אז אני מעדיף להזמין מ Ebay כמה…

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  9. Started by Blue Eyes,

שלום לכולם, יש לי כרגע כרטיס קול מובנה בלוח אם וחשבתי לקנות כרטיס קול חדש. השימוש העיקרי הוא סרטים ומוזיקה רציתי לקבל המלצות לכרטיסים של 5.1 לפחות. המחירים הם 180-350 (בשום אופן לא יותר מזה) אשמח לקבל המלצות. בנוסף יש לי שמות של מספר דגמים אבל אני לא יודע מה הכי טוב, ומה ההבדלים, אם מישהו יוכל להגיד לי זה יעזור מאוד. Live 7.1 24Bit Creative CREATIVE SOUNDBLASTER AUDIGY VALUE AUDIGY SE 7.1 24-bit תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אם יד שניה אז התקציב הוא 500-1200 בערך אם חדש התקציב הוא 1500-2000 המטרה העיקרית היא מוזיקה...אבל אני גם רואה די הרבה סרטים אני לא אודיופיל אבל אני יודע להעריך איכות מה הכי טוב ואיכותי שאני יכול להביא בתקציב?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by Green,

שלום בן דוד שלי עכשיו בארהב ואני רוצה שיקנה לי נגן חדש אני עוד מתלבט בין נגן מוסיקה או גם סרטים השאלה שלי אם יש תחזיות ל3 חודשים הקרובים (עד שהוא חוזר) לנגנים חדשים מהחברות המובילות אני מדבר על נגנים עם נפחים גדולים בנתיים אני חושב בכיוון של איפוד 60 אבל ממש לא בטוח תודה

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by adam_godin,

איך תתאים לי הסמסונג השימושים הם DVD ומחשב בלבד לסלון במרחק של2.5 מטר התקציב עד 4K גג הצעות אחרות בברכה לכל המומחים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  13. ה CRT הישנה מתה פתאום, וזאת סיבה טובה להתקדם ל LCD (או דווקא פלזמה?). מרחק הצפיה המקסימלי יהיה באיזור ה 3 מטר, בדרך כלל 2.5 מטר. בהתחלה חשבתי בכלל על 26", אבל חפרתי קצת בכל מיני אתרים וראיתי אנשים שממליצים אפילו 37" למרחק כזה. אני קצת מבולבל, נראה לי ש 32" יתאים, גם מהבחינה של התקציב. אני אחבר את הטלויזיה ל DVD של פיוניר ולממיר של HOT VOD (אני מאמין שבעתיד יהיה ממיר HD אבל כרגע לא) מה שלא מובן לי זה שאין בהרבה טלויזיות לא זולות חיבור SCART, וצריך להתפשר על יציאת S-VIDEO to SCART במקום SCART to SCART. השימושים יהיו בערך 60% שידורי SD רגילים של HOT, ובשאר סרטים באיכות DIVX, ומדי פעם איזה סרט HD ככה כדי להתפנק... שמתי עין בעיקר על הסמסונג A450, אבל חבר אמר לי שהיטאצ'י…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ashkenazone,

שלום, רציתי לדעת מה האוזניות המומלצות כאן לצרכים כלליים. כלומר, שיתאימו גם למוזיקה, סרטים ומשחקים. אני מעדיף שהאוזניות יהיו כמה שיותר אטומות, הם יהיו נייחות, רצוי FLAT. תקציב עד 150-300 שקל, ללא חריגה מעל ה300. תודה.

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  15. יצא לאחרונה עדכון חדש לסדרת ה- (1.28) IRIVER H3XX . השאלה שלי היא איך זה מסתדר עם העדכון לעברית שיצא פה באתר (1.27)? צריך להתקין את שניהם, או רק אחד מהם? איך מתקינים עדכון בכלל..? אגב- הקישור לעדכון החדש מהאתר של IRIVER - http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_list.asp?searchProductIdx=42 תודה לכל מי שעונה.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  16. חשבתי על הHD201. האם הן נוחות? מה לגבי הEH150? כרגע אני עם הmdr-xd100 והם מאד נוחות, אבל אני צריך למחשב אחר. חשוב לי שלא יהיה יותר מדי באס.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  17. http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0007N55LO/ref=pd_sbs_e_1/104-1660879-6112708?v=glance&s=electronics אמזון כותבים שהם עוד לא יצאו אבל אני כמעט בטוח שראיתי מישהו פה בארץ מסתובב עם האוזניות האלו האם יש אוזניות דומות אולי או משהו כזה אשמח לשמוע ולקבל פרטים תודה רבה מראש ליאור ברק ד.א. האם מישהו היתנסה עם Koss "The Plug" Portable Headphones ועוד שאלה קטנה הזמנת אוזניות דורשת מכס? אני לא זוכר כי כבר ממזמן לא הזמנתי משהו מחו"ל. בתודה רבה רבה מראש ליאור

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  18. Started by gilad0327,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_405_1524&products_id=5170 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_405_1524&products_id=8104 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1644&products_id=9995 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_550_1367&products_id=8977 אני מאוד אהבתי את האחרון .... עיניין הכסף לא משנה לי ...רק מה יותר טוב.?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  19. שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מערכת רמקולים של Logitech z-5500. המערכת כוללת 5 רמקולים + סאב ענקי ומכילה בתוכה מגבר Dolby + Dolby 2 + DTS עם כניסות אופטיות דיגיטליות ואנאלוגיות. השמע במערכת מעולה ! אולם חסר בה פרט חיוני מאוד (לדעתי), אין בה שליטה על ה-Bass וה-Treble של הרמקולים, קיימת שליטה רק על עוצמת הסאב. בעקרון המערכת מחוברת למחשב בסלון עם כרטיס SBLive! 5.1 ובעזרתו אני יכול להוסיף Treble לכל מה שיוצא מהכרטיס כסטריאו ויש שיפור משמעותי באיכות השמע. מה שאני לא מצליח לעשות זה להוסיף Treble לסרטים המקודדים עם AC3. עוד משהו לציין, החיבור בין כרטיס הקול למערכת הרמקולים הוא עם חוט קואקסלי (דיגיטלי) יחיד. האם למישהו יש רעיון / עצה ?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by Sven,

אהלן, אני מחפש המלצה לאזניות סגורות שניתן לנייד במידת הצורך, מאד חשובה לי האטימה(גם כלפי וגם החוצה) כי כנראה אהיה בסביבה רועשת הרבה זמן. כמו כן, די חשובה לי הנוחות שכן אני נוהג להקשיב למוזיקה שעות ממושכות. אני בא מ- AT AD700 ומאד אהבתי את הסאונד שלהן, אך לפעמים היה חסר לי קצת "אומף" בבאס ואולי טיפה יותר הדגשה למיד (בעיקר במוזיקה קלאסית). אני מקשיב להרבה סגנונות אך בעיקר רוק, בלוז, ג'ז וקלאסית (לעתים גם להקות/הרכבים כמו "the prodigy" או "infected mushroom"), לאו דווקא בסדר הזה. הניגון, סביר להניח, יהיה או מיציאת אודיו של מחשב או בנגן נייד (כרגע cowon i7) ובהמשך כנראה ארכוש dac/amp נייד של fiio. בעקבות שרשור שפתחתי ב- head-fi ומה שמוצע לקניה בארץ תשומת לבי מופנת…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן איפה אפשר למצוא בארץ במחיר נורמלי את הGARDO SR60 רצוי באזור ירושלים

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני לא בטוח שהאשכול מתאים לפורום זה, לכן סליחה מראש אם לא מתאים. שלום לכולם, לא מזמן תכננתי להכריב מחשב HTPC פשוט כדי לצפות בסרטים בטלוויזיה בסלון (Sony Trinitron 29inch). אבל, כרגע נזכרתי במכשיר מעניין המאפשר שידור סאונד ווידאו מהמחשב לטלוויזיה, מדובר ב-Conceptronic AirBridge Wireless Cinema Set ומחירו 370 ש"ח. ישנן שתי בעיות - האחת, היא שאני לא אוהב מכשירים אלחוטיים, מכיוון שבד"כ הם נוטים לעשות לא מעט בעיות. השניה, היא שאני לא בטוח האם הטלוויזיה שלי בסלון בכלל מתאימה ל-HTPC. לא פעם שמעתי שבטלוויזיות רגילות הרזולוציה היא על הפנים, אבל השאלה היא עד כמה והאם ה-MX440 שלי יספיק לעבודה זו?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by eli33,

עדיף שיהיו קטנות ולא ענקיות..אם אין כאלה בתקציב אז תגידו.. בעיקר לטלויזיה ולמחשב כדי לראות סדרות ואולי גם סרטים. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 7.06.2007 בשעה 17:36:39 ראיתי כמה אוזניות בזאפ..אני נוטה יותר לאלה של הלוגיטק (שתי אלה מצד שמאל) אבל זה נראה כאילו הם יפריעו לי אם אני אשען אחורה אז נראה כבר..בכל מקרה מה אתם אומרים הכי עדיף מבין אלה..

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  24. היי אנשים, אני רוצה להקליט, עכשיו יש לי שני מיקסרים של דיג'יים בבית, את שניהם ניסיתי, עם הראשון שרפתי את הכרטיס קול מרוב נסיונות וחיבורים מחדש אני מחבר את הכבל בחלק האחורי של המיקסר לLINE OUT הMAIN OUT... ולאדום מאחורה בכרטיס קול, יש לי כ"ק חדש, Creative X-Fi Xtreme Audio, ועדיין, לא עובד. כאילו על המיקסר זה כן מראה את הפסים של הווליום של המיק, ככה שהמיק עובד מצויין, אבל במחשב זה לא עושה כלום! הקטע המציק/מצחיק זה, שאם אני שם הקלטה ואז שם מוזיקה במחשב, זה מקליט את המוזיקה ישירות מהמחשב!! בהגדרות של הכרטיס קול יש לי כל מיני אפשרויות EAX ושטויות אבל שום דבר שקשור למיקרופון, ואני לא יודע מה לעשות נכנסתי גם כמובן לVOLUME CONTROL וניסיתי להגביר ווליום עם המיקרופון ושטויות, …

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  25. זה הרסיבר: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=TXSR308&Cat2Cat1ID=146&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אני רוצה לצרף אליו מערכת 5.1 , רמקולים קטנים הניתנים לתלייה על הקיר ובמצב ה"גרוע" שניים קדמיים עומדים. מחפש רמקולים איכותיים שינצלו את ההספק של הרסיבר בצורה הטובה ביותר. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.