עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Kopatch,

טוב אז קניתי היום את ה X5L של IAudio וקיבלתי איתו מין מטען מעפן כזה... בקיצור רשום שם בהוראות של זה שצריך לכוון את זה לפי הוולט של המכשיר ולפי האוקטביות... עכשיו הוולט הבנתי שזה 5. אבל לא מצאתי בשום מקום איפה רשום לי איזה אוקטביות זה... אם יש למישהו את המכשיר ויודע, או שיוכל להגיד לי איפה אני רואה איזה זה, זה יעזור לי מאוד כי אני צריך את המכשיר מוכן עד מחר ב13:30 ככה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  2. שלום לכולם רציתי לשאול כמה דברים בנוגע לעדכוני קושחה של ה H120 לי יש את גרסה 1.63E (ה E אומרת לי שהמכשיר הוא בגרסה האירופית ? כי אין לי מושג, יש לי אותו מלא זמן ואני לא זוכר מה היה רשום בניירות שלו) לא מצאתי באתר של אייריבר גרסה מעודכנת יותר מזו (בדקתי לפני שבוע בערך) איזה פירמוורים יש לכם ? שמעתי שיש פירמוורים לא רשמיים , לא מאייריבר, אלא מאנשים פרטיים שכתבו אותם, שיש בהם הרבה יותר פיטצ'רים, כמו אפשרות ליצירת פלייליסטים , ועוד כל מיני דברים דומים, זה משהו די גדול ומקצועי ואני זוכר שאפילו ביקרתי באתר של זה, אבל אני לא זוכר את האתר... והאם מישהו יודע - יש עדכון ישראלי ? עם עברית ? אני אשמח ללינק (אני יודע שיש ל 320, אבל האם יש ל 120 ?) מישהו יכול להביא לינק או כמה לינקים ב…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  3. לפני כמה זמן חיברתי את הכבל של האוזניות לחיבור של הכונן DVD, כיוונתי את עוצמת הווליום במחשב וגם על גבי הכונן (של חברת TEAC. הפעלתי את הדיסק שהכנסתי אבל לא שמעתי כלום, ניסיתי גם על הצורב וגם זה לא עבד, מה הבעיה? אני רוצה לקנות רמקולים בקרוב, רמקולים בלי סאונד בוופר לא חזקים במיוחד שלא יעלו מעל 200 שקלים, עדיף מ PCH, איזה כדאי? תודה לעוזרים.

4. שלום לכולם!! אני צריך דחוף חוות דעת על safa srm-290 256MB safa srm-620 256MB מה עדיף- על פניו נראה של 620 יש הרבה יותר פונקציות! -מה איכות ההקלטה שלו עם או בלי מיקרופון חיצוני? - אורך חיים של הבטריה. אני אמור לקנות את זה עוד היום - הציעו לי מחיר ממש ממש זול!! כל מי שמכיר קצת את המכשיר מוזמן להגיב!!! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by Nitai,

אני מתלבט בין אוזניות לנגן Creative Zen V Plus Sennheiser CX300 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=401055 Creative EP630 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=401958 Sony MDREX51LP http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=35860 Creative EP635 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472643 אם יש לכם עוד הצעות לאוזניות שנכנסות בתוך האוזן ואוטמות את הרעשים מהסביבה תרשמו כאן, התקציב הוא כמו של האוזניות פה 100-200 תודה למי שיעזור.

6. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש ברשותי כרטיס קול של חברת zoltrix המבוסס על CMI 8738 לכרטיס יש יציאה ל 4 רמקולים + יציאת RCA דיגיטלית ל MD או קולנוע ביתי, הוא תומך בתקן A3D AC3 ready hrtf positional audio וכו' כל החיבורים החיצוניים על הכרטיס מוזהבים אני יכול לעשות TRADE עליו ולקבל כרטיס קול creative live value מהדור הראשון (ct4670 ) ללא יציאות מוזהבות וללא יציאה דיגיטלית אך עם יציאות ל 4 רמקולים איזה כרטיס עדיף מבחינת איכות ביצועים וכו'. בברכה.

7. שלום! ברשותי אייפוד מיני 6GB (דור שני) שעבר חידוש לפני כחודשיים. האזנתי לו היום כשלפתע השיר התחיל להקטע ולגמגם. לחצתי על PAUSE ואז עלי PLAY שוב. הסמל על המסך התחלף מזה המסמל PAUSE לזה המסמל PLAY אך השיר לא נוגן. ניסיתי להפעיל שוב אך המכשיר נתקע לגמרי. לחצתי על START והכפתור האמצעי בכדי לאתחל אך ללא הועיל. לאחר כמה נסיונות המכשיר כבה לגמרי וכל דרך שחשבתי עליה (לחיצה על כל כפתור במכשיר כשהHOLD כמובן לא פועל, חיבור למחשב וחיבור לחשמל ישירות) אך כל הנסיונות עלו בתוהו. כמה דקות לפני שהנ"ל קרה, המכשיר נפל מידי מגובה של איזה 10-20 ס"מ לכל היותר. יש לציין כי הוא מוגן בתוך נרתיק אלומניום שסוגר אותו לחלוטין, ולפחות עם המכשיר הקודם, עבר נפילות רציניות הרבה יותר. אשמח לדעת אם מישהו …

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by N.S,

אוקיי לפני איזה 4 שנים קנו לי מינידיסק ולא כל כך השתמשתי בו אז יש לי כמה שאלות אולי קצת מפגרות אבל תעזרו לי אם אתם יכולם. 1.איזה כבל אני צריך בשביל לחבר אותו למחשב....לאיפה לחבר במחשב... 2.ואיזה תוכנה אני צריך בשביל להעביר שירים אליו בקיצור תעזרו לי ... תודה רנלסון

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by gshhar,

iRiver IHP-140 40GB Mp3 Player + FM MP3 APPLE IPOD 40GB APPLE מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  10. זוהי המלצה שאני כותב לאחר שלוש אוזניות in-ear שעברתי... ברשותי היו ועודנם 3 זוגות inear 1.craetive ep-630 2.סנהייזר cx-300 3.sony MDR-lpn1 (לא סגור על השם המדוייק) היום לאחר התלבטויות ממושכות קניתי את האוזניות jbl reference 220 הצליל באמת יוצא מן הכלל ובבאנדל של האוזניות נכללים-בננה(מתאם pl קטן ל-pl גדול) נרתיק קשיח ואיכותי מתאם למטוסים(חברות תעופה זרות בד"כ) סילקונים בכמה מידות(s,m,l) ועוד משהו שלא הצלחתי למצוא את הייעוד שלו אבל גם כן סוג של אטם. קשת להרכבה לאוזניות תופסנים לאוזניים בשביל האוזניות האוזניות נותנות תחושה של איכותיות חוט מצופה בד מעניק תחושה שזה יותר חזק מחוט רגיל זאתי ההמלצה החדשה שלי...

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by MaSTer GIL,

כאשר אני שומע מוזיקה, אני שומע שבאחד הרמקולים כל הזמן נשמעים פאקים וזה מאווט בצורה לא נורמלית את השמיעה, טעושה אותה שנשמעת לא חלק.!!! (אני חושב אולי בגלל שזה רמקולים סטליסטים.!) בבקשה אנא תעזרו למצוקתי.! ???

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by Quadro,

שלום לקהילת HWzone, אשמח לדעת אם האוזניות של Ovann טובות, איכותיות ויחזיקו זמן רב. http://www.drbyte.co.il/content.asp?prodid=269&id=14 זהו הדגם שאני מעוניין לקנות, האם שווה ? תודה לעוזרים,

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by PuLsE,

אממ אז ככה אני מחפש לחבר שלי אוזניות ורמקולים בסביבות ה1500 ש"ח עכשיו אני חשבתי על לחקל את התקציב בצור הבאה 1200 לרמקולים ו300 לאוזניות.. עכשיו הרמקולים הולכים לשמש בעיקר למוזיקה.. והאוזניות למשחקים + מוזיקה.. אני חשבתי על השילוב הבא.. אשמח להערות/הארות למיניהם אוזניות EH250 Sennheiser או Sennheiser HD212 או Sony MDRXD300 ורמקולים Z5300 של Logitech

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  14. שלום, יש לי לוח asus p5ld2, אכשיו שאני מחבר לכרטיס המובנה של הלוח אוזניות זה בקושי קולט זה לא קלוט בירוק בחיבור הירוק, ואכשיו אני צריך לחבר בירוק כי רק בירוק שומעים טוב והוא עובד כשאני לוחץ עליו(על החיבור של האוזניות)מה אפשר לעשות? וגם בדרך תציעו לי כרטיס קול די טוב עד 100 עם יש חריגה תגידו לי ואם החריגה שווה תודה שמואל

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by tamiravigan,

שלום יש לי את המחשב עם המפרט בצד. הכ.קול שלי זה REALTEK HD AUDI 7.1 ואני ממש לא רוצה להחליף אותו. לגבי השאלות: 1.איך אני מקליט צעקות? כמו בשירי מטאל ורוק כבד? 2.מהי הדרך הטובה ביותר להקליט גיטרה חשמלית? 3.מהי תוכנת העריכת מוזיקה הטובה ביותר(שעובדת בשכבות) כמו SONAR 4.למה בSONAR כשאני מקליט משהו, אני יכול לקצץ רק את הסוף ואת ההתחלה? אין אפשרות לסמן את הקטע בידיוק כמו בFORGE? תדוה רבה[br]פורסם בתאריך: 14.02.2008 בשעה 14:00:41 הקפצה

16. Started by Dawn,

הרמקולים הם בעיקר לשמעית מוסיקה.. התקציב הוא משהו כמו 1000 שקלים. אני מעוניין ברמקולים שהם לפחות 200RMS בעיקרון....2.1 שיהיו מעץ ואיכותיים. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  17. אחוריים וסנטר לא עובדים,

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  18. לצערי אין לי ציוד הגברה איכותי או כרטיס אודיו נפרד . אני מעוניין באוזניות המתאימות לשמיעת מוזיקה במשך כמה שעות ברצף - בזמן העבודה במחשב. ראיתי שמאוד ממליצים על ה- KOSS PORTA PRO בסביבות 350 ש"ח. אשמח לעוד המלצות בסגנון, TMP

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by borissurets,

אני התחלתי להסתובב לאחרונה באתר www,misticriver.net.. למי שלא יודע זהו אתר שלם שמושקע לנגן IRIVER.. אז בקיצור אני רואה שם הרבה את השם ROCKBOX.. ממה שהבנתי זוהי תוכנה לשיפור ביצועיו של הנגן או משהו כזה.. אם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על התוכנה ואף להוסיף קישור להורדה אני אודה לו מאוד.. בתודה מראש, borissurets

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  20. היי, אני ממש ממש לא מבין בתחום הזה, והייתי מעוניין בהמלצה לכרטיס טלויזיה, התקציב : 200 ש"ח 1) שאפשר לחבר ל-HOT 2) צפייה באיכות טובה.... 3) שניתן להקליט תוכניות למחשב תודה!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by doker,

שלום אני צריך דרייברים לכרטיס קול ac97 מובנה בלוח ga-8sg800 sis 648 רק בשביל זה לא את כל האלה שמוצאים באינרטנט כי יש הרבה אבל הם לא מתאימים לכרטיס המונה הזה תודה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by ed@15,

שלום, חשבתי לקנות את הרמקולים האלה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3084911# הם שווים משהו בכלל?, כדאי לקנות אותם? או שיש רמקולים טובים מהם באותו טווח מחיר? הרמקולים שאני מחפש לקנות הם בשביל מערכת קולנוע ביתית לחדר, ככה שאני לא מחפש משהו רציני... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  23. יש לי מערכת סטריאו sony MHC-BX3 איך אני מחבר את המערכת למחשב??? הכרטיס קול שלי הוא פשוט עם שלוש יציאות(מובנה בלוח) לא כל הסיבוכים של המתקדמים כמו ה X-FI וכו'...

24. שלום. החלטנו (אני ואבא שלי) לקנות HTPC. הסתכלתי במפרט המומלץ פה באתר ושיניתי אותו טיפל'ה. רציתי לשאול האם אני אוכל להריץ HD במחשב הזה. הנה המפרט: רכיבים סוג הרכיב מעבד AMD 3400 לוח אם ASUS M2A VM זיכרון DDR2 1024MB 667Mhz HDD 250GB SATA 2 7200PRM כרטיס טלוויזיה Hauppauge 150 PVR מארז HEC 7328 250W ועכשיו לשאלות P: 1. בכללי, מה אתם אומרים על המפרט? אני קונה את זה ב-1700 ש"ח (הרכבה עצמית). איך המחיר? 2. כל הרכיבים מתאימים אחד לשני? 3. המארז איכותי? יש מספיק מאווררים? לא תהיה בעייה של התחממות? 4. רעש. כמה רועש זה יהיה? לא ממש מפריע לי אם ישמעו רעש קל של מאווררים. אבל מה המצב פה? זה יהיה נסבל? 5. האם אני אוכל לנגן HD? את כולם? ז"א, 720P, 720I? 1080P? 6. המעבד. הוא מספיק חז…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by Satlan,

חברים יש לי רמקולים של מערכת.. ויש לרמקולים שתי יציאות http://uploaded.fresh.co.il/2004/07/03/196118.jpg כמו אלה שפה.. ועוד כאלה יציאות של חוטים. יש מצב שאני מחבר את זה ללפטופ באיזה שהיא דרך? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.