אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה נתקלתי בבעיה חוזרת ונשנית בכמה משחקים (חדשים דווקא) הסאונד צרוד ,כלומר אני שומע את הסאונד אבל בצורה מתכתית,בקיצור סאונד עם דיסטורשיין ;D יש לי כרטיס קול חיצוני של M-AUDIO מעודכן הדרייבר האחרון של הכרטיס שיצא אי שם בשנה שעברה. רציתי לדעת עם יש עוד שיפורים או כיוונונים שאני יכול לבצע ע"מ לקבל סאונד נקי במשחקים. זה פשוט בלתי נסבל לשחק ככה... TNX
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מה נשמע? רציתי לדעת איזה נגני dvd מומלצים ניתן להשיג בארץ... שיתמכו בכמה שיותר פורמטים divx זה תמיד טוב ועדיף שיהיה ותמיכה כמה שיותר טובה בכתוביות, מספר נגנים שראיתי שעומדים בסטנדרטים הם: xoro 415 pioneer 383 Pioneer DV-575A Pioneer DV-470 אני בכלל לא מקובע על אף אחד מהדגמים ואני יודע שאין סדר גודל של תקציב כי פשוט לא חשבתי על זה אני מוכן להשקיע כמה שצריך על מנת לקבל את הטוב ביותר כמובן בגבולות ההגיון. תודה מראש ואם המקום של התראד הזה או לא כאן אז בבקשה להעביר פשוט זה היה נראה לי הכי מתאים לפורום קולנוע ביתי
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
בוקר טוב, הבעיה היא כזאת: לפעמים שומעים נקי וחזק מהרמקול השמאלי ולפעמים מהימני. התופעה הזאתי הייתה קיימת גם ברמקולים הקודמים (Inspire 2.1), האם זה מבשר על גסיסת הכרטיס קול (OB)?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הקלטתי באמצעות WinDVR סרט מקלטת וידיאו, יש לי שני חלקים של 3.94 ג'יגה, הייתי רוצה לקודד אותם על מנת שאני אוכל להכניס אותם לדיסק די וי די אחד, עם איזה תוכנה אני יכול לקודד את הקבצים, ולאיזה פורמט כדאי כדי שאני אוכל להכניס אותם בדיסק DVD אחד?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מתכוון מבחינת ההתנגדות שנוצרת, האם האוזניות יכולות לדרוש התנגדות ברמה כזו שתפגע ברכיבי ההגברה הפנימיים של האייפון (כמובן שאני מדבר על חיבור בלי מגבר חיצוני).
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מה זה מפצל בשביל רמקולים? מאיפה ניתן להשיגו? ועוד שאלה קטנה יש לי רמקולים של creative. לאחרונה הם הפסיקו לפעול. הרמקולים הקטנים אשר לא צורכים חשמל פועלים טוב אבל חלש, והסאב וואפר אשר מחובר לחשמל לא פועל. זה כאילו שהכבל שמדליק,מכבה ושולט בווליום לא מקבל חשמל. יש לכם מושג אם יש איזו שהיא דרך לעקוף את זה? או איכשהו לחבר את הרמקולים הקטנים גם למחשב כדי שיהיו 4 רמקולים?או להגביר אותם איכשהו. הם פעלו חזק רק כשהם היו מחוברים לסאב וואפר.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
יש לי מערכת סטריאו ישנה יחסית, כאילו סבא שלי קנה אותה לפני 5 שנים נגיד או פחות.. ולא פתח אותה כאילו היא נשארה ארוזה עד לפני כמה חודשים והוא נתן אותה לי.. שומעים מעולה מערכת ממש סוסה יש AUX אני מחבר את המחשב 5 דיסקים והכל אבל רציתי לשאול קודם כל היא 2X140W יענו 2 רמקולים של 140W זה הרבה או קצת למערכת סטריאו דבר שני מה זה PMPO כתוב 2300PMPO מה זה אומר? הנה תמונה: http://img401.imageshack.us/img401/1137/dscf0655cu2.jpg תודה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו sony MHC-BX3 איך אני מחבר את המערכת למחשב??? הכרטיס קול שלי הוא פשוט עם שלוש יציאות(מובנה בלוח) לא כל הסיבוכים של המתקדמים כמו ה X-FI וכו'...
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מתכוון לקנות טלויזיה LCD של Toshiba מדגם 37c3000, הסכום שהוצע לי הוא בסביבות 6900 ש"ח (כולל אחריות של ניופאן). קראתי ביקורות טובות על הדגם, אבל אשמח להתייחסויות של חברי הפורום שמכירים אותו - האם דגם מומלץ, האם שווה את המחיר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מסך LCD 32 בתקציב של עד 2100 ש"ח. הטלוויזיה הזאת תהיה לאחותי לחדר(בת 20,אבל מה זה משנה חח) קיצר זה מתנה ואין לי הרבה כסף אשמח אם אנשים יעזרו לי לבחור. מספר דברים: *החנות צריכה להיות באזור המרכז(הוד השרון,כפר סבא,רעננה,פתח תקווה,רמת גן,ועוד) *זה צריך להיות מסך HD,עדיפות לHD FULL. *אשמח אם אתם מביאים המלצה למסך,תתנו גם לינק ומחיר(מן הסתם). בברכה,איתי.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב שלי.. הייתי סגור על Hauppauge winTV-PVR-150 , אבל אז קראתי שיש לו בעיה עם Vista 64Bit עם 4GB RAM (אין לי מושג למה), וגם שהדרייברים שלהם לא משהו בכלל. אז אני צריך כרטיס אחר שפשוט יעשה את העבודה... אה, וגם יעבוד עם ה-Media Center בויסטה. אם למישהו יש המלצות אני אשמח לשמוע... תודה!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, אני שומע הרבה מוזיקה במחשב וכרגע יש לי רמקולים של לוג'יטק בעוצמה כוללת של 4 וואט (עלובים למדי) אז הגיע הזמן להתקדם קצת. אני מוכן להשקיע ברמקולים עד 300 שקלים בערך וחיפשתי בזאפ וראיתי שיש לא מעט רמקולים טובים גם במחיר הזה אבל לא הצלחתי להחליט. אני מעוניין ברמקולים בהרכב של 2.1 שיהיו איכותיים יחסית למחיר, בעלי עוצמה גבוהה, לא גדולים מדי,אמידים ולא רועשים! (אני לא כל כך מבין מה אומר היחס אות רעש) כרגע הרמקולים שנראים לי כאופציה טובה הם: altec lansing BXR1121, logitech X240/210,creative a300/m2600 אם אפשר אשמח לקבל המלצות על רמקולים נוספים או מידע נוסף על הרמקולים שציינתי. תודה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים (בן 7 שנים!) המשמש אותי בעיקר לאינטרנט וצפיה בסרטי DVD. למחשב מחוברת מערכת רמקולים 5.1 אנלוגית של קריאייטיב DTT2200, ויש לי בו כרטיס קול live 5.1 גם הוא של קריאייטיב ולכן אני משתמש בו כ"מערכת קולנוע ביתי" - למרות שהוא רחוק מלהיות מרכז מדיה סלוני. אני מתלבט לגבי העברת כרטיס הקול הקיים למחשב החדש או קניה של כרטיס חדש. הכרטיס כאמור מסוג live 5.1 של קריאייטיב, אני מרוצה ממנו אבל הוא בן 7 שנים. אני לא מספיק מכיר את מה שיש היום - אקבל מה שתמליצו לי, אבל קחו בחשבון את העובדה שיש לי רמקולים 5.1 אנלוגיים של קריאייטיב (http://www.icehw.net/review.php?id=100) ואני לא יודע אם הם מתחברים לכל כרטיס קול. צריך כניסה של "triple stereo output" כדי …
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טלוויזית LCD לא גדולה מדי[מטעמי תקציב] - 34'/37' וכו' אבל עם כל הסוגים והחברות וההמלצות מכל מקום אני מבולבל לגמרי ולא יודע על מה ללכת חלק אומרים לי לא לקנות טושיבה, סוני וLG, וחלק אומרים ללכת רק על אלה... השימושים הם הדברים הרגילים ביותר, סרטים[לפעמים בדיוידי], ספורט[כדורגל וכאלה] וסתם טלוויזיה.. הטלוויזיה תתחבר לממיר של HOT. מרחק ישיבה ממנה יהיה בערך 2.3 מטר[הערכה גסה]... תודה מראש לכל מי שימליץ לי על דגמים וגם בצורה יותר כללית על דברים שעליי לחפש...
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות לMP3. אני אקנה מNewEgg אלא אם יש לכם המלצות אחרות לחנויות (אין צורך למשלוח לישראל) לשמיעת מטאל בעיקר, לא צוואר! ועדיף כבל כמה שיותר עבה ואיכותי. אשמח להמלצות, תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי, השאלה היא כזו: יש לי רמקולים של קריאייטיב, פשוטים. SBS200 או משהו בסגנון, מהדגמים של 150-200 שקל. עד לא מזמן הם פעלו יופי, אבל עכשיו אני צריך לשחק עם הווליום שלהם כל פעם, בגלל ששומעים רעשים ומדי פעם רמקול אחד (קורה גם בימין וגם בשמאל) פשוט משתתק. אני חושד שהבעיה בכבלים. אם כן, ישתלם לקנות להם כבל (לא שאני יודע איזה, ציפיתי להמלצה ) וקונקטורים חדשים ולשלוח אותם לrecable ? או שזה לא שווה את ההשקה ועדיף פשוט לקנות סט חדש ?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
נראה לי נשרף לי היציאה של המיקרופון בכרטיס עכשיו אני מתלבט בין כרטיסים, חשבתי על אלה: creative-Sound Blaster Audigy Value creative- live 7.1 24bit אם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הזה תציעו...
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מעבד amd 4800X2 2GB זיכרון ATI 2900XT - כרטיס מסך. האם אני יכול פשוט לחבר את הטיים דק או הפטיפון או הוידאו לכרטיס המסך ולבצע לכידה ? עזרה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה לטלוויזיית LCD בגודל של 32". לא חשובות הכניסות, רק שיהיה כניסה לממיר של HOT (האם יש כניסה שונה לממיר HDMI של HOT? אם כן, אז גם כניסה כזו). אני שוקל את ה-SAMSUNG A451 והסוני S4000E, אך אשמח להמלצות נוספות או להחלטה מי מהן עדיפה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
כבר שני מחשבים יש לי. שניהם חדשים. אני מתקין את הדרייברים של הקול כראוי. בכל אופן אחרי זמן מסויים של שימוש במחשב. המחשב מפסיק להשמיע קול. וכשאני בודק בבקר קול כתוב שאין לי התקני שמע. (כאילו נאבדו לי הדרייברים של הקול.) ואז אני צריך לאתחל את המחשב וחוזר חלילה. שני המחשבים עם אותו מערכת הפעלה. (ווינבורג אקס פי אס פי 3 ) האם זה קשור לחומרה (למערכת הפעלה?) או לתוכנה. מה אני יעשה לעזאזל? עזרו לי אנשים טובים.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ניסיתי להפעיל קובץ WAV בהפרדה גבוהה (איכות DTS). אני לא יודע אם זה קשור לכרטיס קול או לא אבל כשהרצתי את הקובץ ב-MPLAYER במקום מוזיקה שמעתי רעשים כאילו שורטים דיסק. לאחר מכן התקנתי קודק מתאים והצלחתי להפעיל את הקובץ כהלכה. שאלתי היא האם נגרם נזק לרמקולים כתוצאה מהרעשים האלו (זה קרה 3 פעמים) וכיצד ניתן לבדוק זאת. תודה ענקית מראש לכל מי שיענה.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שתהיה איכות טובה וזהו..זה למחשב סה"כ..לא משהו מיוחד. תודה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
היי, רכשתי logtiech x530 ואחרי כמה הגדרות קצרות דרך הsoundmax (relteck hd) s ובדיקת סראונד דרך התוכנה היתי מרוצה. אבל בסרטים אני מבחין בנתון משונה, חבילת הקודקים מראה לי בסאונד את הדבר הבא: ( תסתכלו למטה בשורת המשימות) בoutput רשום לי stereo . שאני נכנס להגדרות של ה ffdshow audio decoder ומסמן ac3 ו ac3 s\pdif אז אין לי סאונד בכלל. אני שומע בכל הרמקולים בסרטים, אבל עדיין מרגיש שמשהו קצת חסר.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם לוח gigabyte GA ep43DS3 התקנתי את כל הדריברים של הלוח אבל כשאני מנגן סרט למשל , אני שומע את המוזיקה ואפקטים נשמעים נצויין אבל לא הדיבור , לא שומעים את הדיבור , נשמע מאו מאוד נמוך כך ברקע . כם במשחקים כמו NFS שומעים מוזיקה טוב אבל הקולות של הצמיגים למשל ושל הרכב לא שומעים לא יודע אם זה משנה אבל הרמקולים שלי הם מערכת סטראיו שמיוברת למחשב , במחשב הישן עבדה מצויין
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-