אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היה לי אותן כמה שנים והן היו מעולות, אבל צד שמאל עובד עכשיו רק לפעמים (כשמותחים או מזיזים את החוט יש איתו בעיות), אז אני מחפש משהו אחר להחליף אותן, עם עדיפות גדולה לאותה חברה (ואם אפשר גם אז שיהייה חוט ארוך כי לפעמים אני מחבר אותן למחשב ושומע במיטה). זה בעיקר למוזיקה ולמשחקים... אני שומע את כל סוגי המוזיקה כמעט כולל קלאסית אבל לא דברים עם הפקה מפלסטיק (פופ/ראפ או מזרחית). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
היי חבר'ה. נתקלתי בשאלה מחבר,אשמח לעזרתכם. DVD בעל כניסת USB יכול לקרוא HD שמחובר במארז חיצוני דרך יציאת הUSB?אני מניח שאם הוא קורא DOK ואולי כרטיסי FLASH אז יש סיכוי שיקרא HD אבל עדיין מדובר בצריכת חשמל קצת שונה נראה לי. והאם זה אפשרי בHD 3.5 שמשתמש כידוע במקור מתח חיצוני במארז או בHD 2.5 שאינו צורך מתח נוסף?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אחרי הרבה בירור וחשיבה,הגעתי למסקנה שמולטי אפקט בצורה של כרטיס קול שמתחבר למגבר הרבה יותר עדיף. מה אתם אומרים על ה- Line 6 UX 2 ?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום חבריה,בעוד שבוע אני טס לחו'ל והייתי מעוניין לקנות שם מערכת 5.1 למחשב,התקציב הוא עד 100-150 יורו מקסימום שבמקסימום ללא אפשרות לחריגה בעקרון חשבתי על המערכת Creative PC Works SBS LX520E 5.1 Speakers,רציתי כמה חוות דעת על המערכת הזאת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series PCI Express X-Fi Titanium X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series X-Fi XtremeGamer Sound Blaster X-Fi Go איזה מבין הכרטיסים האלה הוא נחשב למתקדם יותר , Fatal1ty? אני מעוניין לקנות את הכרטיס הטוב ביותר עבור סט רמקולים z5500 של לוג'יטק , חשבתי על כול האפשרויות האלה , ועוד אפשרות לקנות את החיצוני X-Fi Surround 5.1 השאלה חוזרת על עצמה איזה מבין הכרטיסים נחשב למתקדם ביותר .
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לבקש שיביאו לי DVD מקליט מהדיוטי פרי , מישהו יכול להגיד לי איזה DVD מקליט הכי שווה לי להביא מהדיוטי? כמובן שחובה שהוא יקרא DIVX (רצוי כמה שיותר פורמטים) וכו' אהה וגם עדיפות ליציאה אופטית האתר של הדיוטי : http://www.sakaldutyfree.co.il/subCat.asp?mId=1&cId=23&sId=20 תודה על העזרה אחים יקרים.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
עד עכשיו הסאב 8' שלי מחובר מהיציאות ימין ומשאל של המגבר סטריו לתוך הכניסות שלו (חוטים כמו של רמקולים) ויש שם אופציה לRCA אבל במגבר סטריו יש לי כניסה מAUX אחת וכל מיני דברים אחרים ואני לא מבין מה אני צריך לחבר בצד של המגבר בRCA בשביל שהסאב (אקטיבי) יקבל רק אות' אבל יבצע את הוואליום בעצמו בלי פקודות מהמגבר אני לא חושב שיש לי יציאות לזה תעזרו לי מה לעשות בשביל להפעיל AUX שמקבל אות מהכרטיס קול ביחד עם יציאה RCA לסאב אני באמת לא מבין איך להפעיל את 2 הדברים ביחד ואיפה לחבר את היציאה של הסאב בכלל בRCA.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ערב טוב קניתי לאחורנה מפרט חדש ולפני זה היה לי מסך למחשב 24' LG W2442PA http://www.lge.com/products/model/detail/w2442pa.jhtml והמפרט שלי הוא כזה: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 GIGABYTE GA-EP43-DS3L EVGA GeForce GTX260 SUPERCLOCKE 896MB DDR3L עכשיו המחשב מחובר למסך בDVI TO DVI, אבל אני רוצה לעשות HDMI TO HDMI. הבעיה היא שאני בכלל לא מבין בזה שום דבר ולא יודע אם בכלל יהיה שיפור. המסך full hd עם יצאה של hdmi (שנראת כמו חיבור של כבל לאוזניות) ויש גם על הכ.מסך יציאת HDMI (נראה לי חיבור שחרחר מחורר כזה) מה גם אני לא רוצה שהתכנים יעבדו על הרמקולים המעפנים של המסך על על הרמקולים של המסך. אז מה אני צריך לעשות ואיזה כבל אני צריך לקנות ודברים שכדאי לדעת כמו מחיר וכו' שלא יעבדו…
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול עם כניסה מיוחדת ?? תוכנות מיוחדות ? איך עושים את זה ? אשמח לקבל גם קישורים למדריכים
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אז ככה יש לי תקציב מאוד נמוך (גג גג 200) עדיף 100-150 אבל שיהיה איכותי, שיבינו טוב מה שמקליטים.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי מצלמה מסוג NIKON COOLPIX L1 המצלמה מצלמת וידאו בקבצי MOV אני מנסה להעביר למצלמה קבציים חיצוניים כך שאוכל לצפות בוידאו דרך המצלמה או לחבר אותה לטלויזיה ורק לראות דרכה. משום מה למרות שאני מכניס למצלמה את אותו סוג קובץ בדיוק שהיא מצלמת , המצלמה לא מזהה את הקובץ החיצוני וכמובן שלא ניתן לעשות בו שום שימוש למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה.. אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה או לפורום משחקים... בכל מקרה אני שומע ממש גרוע כשאני משחק ב UT3, יש לי אחלה רמקולים של 4.1 עם איכות סוף הדרך. הבעיה נמצאת רק ב UT3 ולא במשחק אחר, אני שומע כאילו יש לי sound blaster 16. חשוב לציין שבתוך ההגדרות של המשחק שמתי V על האפשרות של hardware audio, וזה עדיין נשמע מעפן.. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כותרת. ד.א שתהיה מחברה מוכרת עם אחריות 3 שנים!! יש המלצה? אהה חשוב כניסת Scart
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום הגעתי ביום בהיר בצהריים מהבית ספר, הפעלתי את המחשב ופתאום אני שומע הכל כאילו באולם...משהו יכול להגיד לי איך לשנות את זה? יש לי sound blaster live תודה...
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת סטריאו במחיר של 800 ש"ח. חשוב לי שאיכויות הסאונד יהיו גבוהות. חשבתי על הדגמים panasonic SCPM4 panasonic SCPM21 איזה מערכת טובה יותר? מה כדאי לבחור? תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כ.טלוויזיה שיחובר למחשב נייד (vostro 1500), בUSB בתקציב של 300 ש"ח בערך (אם כל הדרישות יתקיימו במחיר גבוה יותר אז נעדכן). הדרישות הן: 1. הקלטת תוכניות דרך ממיר של YES 2. אפשרות לצפות בטלויזיה בערוץ מסויים, ואפשרות להקליט ערוץ אחר באותו הזמן. 3. אפשרות לעבוד עם EPG של יס (אם ישנה אפשרות כזו - עדיף, אם לא, אז אפשרות לתכנת זמני הקלטה קבועים של עד חודש קדימה). בינתיים מחיפוש מצאתי את האפשרויות הבאות: http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?pronameid=237&lineid=6&act=1 http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=403 http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=413 http://w…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
בזמן האחרון כאשר אני מגביר את העוצמה של הרמקולים הבאס מתחיל לעשות רעשים מזורים בסוף הבאס,משהו כזה ברררררר בררררר. משומה בשירים מסויימים ובסדרות מסויימות אין תרעש הזה. עכשיו בדקתי את הבאס גם בXBOX שלי והוא עשה את הרעש הזה גם. עכשיו אני לא יודע להחזיר לחנות או מה?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש, יחסית מפרט חזק, (אחרי התייעצות בפורום מפרטים פה באתר ) וגם קניתי רסיבר של ימאהה עם 5.1 רמקולים של וורפידל, (אחרי התייעצות בפורם הזה ) אז ככה במחשב יש לי כרטיס קול ONBOARD שיש לו יציאה SPDIF, ועם כבל אופטי שמחבר לרסיבר. שומעים באמת סבבה, אני לא אגיד שלא, אבל.... לאחרונה התקנתי את המשחק The Elder Scrolls IV - Oblivion ויש לי כל מיני ציפ'צוקים (כאילו הרמקול נסרט מבפנים או משהו כזה) מהרמקולים, רק כאשר אני משחק במשחק הזה, האם זה מהכרטיס קול ONBOARD ? אם כן, רציתי לדעת אם אני קונה כרטיס קול חיצוני (חריץ PCI) האם אני ירגיש : 1. שיפור בביצועים של המשחקים ? 2. שיפור באיכות הסאונד ? (למרות שאני שומע מהרסיבר באמצעות כבל אופטי) חשבתי ע…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כבר מזמן אני נתקל בכל מיני מגברים עם שמות כמו "integrated" "vitage" "tube" "class T" "Pre AMP" כל מיני שטויות כאלה שאין לי כל כך מושג מה ההבדל בינהם בדיוק. הבנתי שיש הבדל בטכנולוגיות של המגברים ?? אשמח לשמוע לדוגמה מה זה : Pre AMP integrated\vintage (יש הבדל ?) מגבר משולב . POWER AMP . מה ההבדל בין RECIEVER למגבר רגיל ? בקיצור הרבה שאלות קטנות כאלה אשמח אם מישהו יסגור אותי על כל העיניין ... תודה .
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
ואני מנסה לברר האים המכשיר המומלץ הזה כבר קיבל גרסה פתוחת אזורים ואם כן כיצד ניתן למצוא מכשיר כזה פתוח לכל האזורים???
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=WIN-PVR150&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זה טוב בקשר ל-300 ש"ח? יש יותר טובים וזולים ? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
PMX60 או PX100? PMX אלה העורפיות האלה נכון? הן עולות בסביבות 280 וPX עולות כ350 הן "ראשיות" אז מה יותר טוב? אתם יכולים להביא את הנתונים הטכניים ולהסביר? כלומר להגיד מה טוב יותר ולהסביר מדוע?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
נמאס לי לעבוד עם המסך מול המחשב - כואב בעיניים כרגע עם מסך Samsung 49 Ultrawide מעוניין לעבור לעבודה עם מקרן במחשב במקום המסך למישהו יש המלצות? ניסיון? מעוניין במקרן באותו סגנון של מסך Ultrawide חשבתי על מקרן קצר דגם LG HU915QE אשמח לעצות והמלצות ממי שעובד עם מקרן במחשב או להפנות אותי למי שאתם מכירים שעובד עם מקרן במחשב תודה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, ריסקתי בטעות את השלט של ה H340 שלי בדלת המכונית ואני צריך שלט אחר. חיפשתי "בנרות" שלט של H-120 (שלט עם תצוגת LCD) אך ללא הצלחה. האם השלט הזה: http://www.misticriver.net/showthread.php?t=34500 יתאים למכשיר שלי (H340) ? אנא עזרתכם\דעתכם תודה HF
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש LCD 32" עד מחיר של 2500 שקל. שתתן את האיכות תמונה הכי טובה למחיר ואיכות סאונד טובה(כמובן כמה שאפשר מרמוקים מובנים). אני צופה ממרחק של 2.4 מטר, ואני כרגע עם 22" והיא קצת קטנה לי. אם זה משנה לטלוויזיה מחובר YES MAX. ולא חשוב אם יהיה HD. תודה אריאל
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-