אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מערכת סטריאו במחיר של 800 ש"ח. חשוב לי שאיכויות הסאונד יהיו גבוהות. חשבתי על הדגמים panasonic SCPM4 panasonic SCPM21 איזה מערכת טובה יותר? מה כדאי לבחור? תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
כבר מזמן אני נתקל בכל מיני מגברים עם שמות כמו "integrated" "vitage" "tube" "class T" "Pre AMP" כל מיני שטויות כאלה שאין לי כל כך מושג מה ההבדל בינהם בדיוק. הבנתי שיש הבדל בטכנולוגיות של המגברים ?? אשמח לשמוע לדוגמה מה זה : Pre AMP integrated\vintage (יש הבדל ?) מגבר משולב . POWER AMP . מה ההבדל בין RECIEVER למגבר רגיל ? בקיצור הרבה שאלות קטנות כאלה אשמח אם מישהו יסגור אותי על כל העיניין ... תודה .
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב שלי.. הייתי סגור על Hauppauge winTV-PVR-150 , אבל אז קראתי שיש לו בעיה עם Vista 64Bit עם 4GB RAM (אין לי מושג למה), וגם שהדרייברים שלהם לא משהו בכלל. אז אני צריך כרטיס אחר שפשוט יעשה את העבודה... אה, וגם יעבוד עם ה-Media Center בויסטה. אם למישהו יש המלצות אני אשמח לשמוע... תודה!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
יש ברשותי רמקולים של CANTON MX ופלזמה 50"FULL HD של LG כמו אלה : http://audioclub.digitalst.co.il/,prodinfo,1014 אני רוצה לקנות מגבר שישמש אותם הכי טוב בתקציב של עד 2000 חשבתי על זה VSX519K Pioneer : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735825 או RXV365 Yamaha : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729282 אשמח לעזרתכם תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
שימוש -מוזיקה וסרטים. בעיית מקום ולכן 2.1 עד 500 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
היי, ריסקתי בטעות את השלט של ה H340 שלי בדלת המכונית ואני צריך שלט אחר. חיפשתי "בנרות" שלט של H-120 (שלט עם תצוגת LCD) אך ללא הצלחה. האם השלט הזה: http://www.misticriver.net/showthread.php?t=34500 יתאים למכשיר שלי (H340) ? אנא עזרתכם\דעתכם תודה HF
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי דיוידי DV 393 של פיוניר. עכשיו, הבעיה היא שהוא מציג קבצי ווידאו(חלק מהם לפחות) בשחור לבן. אין לי בעיה לנגן סרטי דיוידי בצבע, הבעיה מתחילה כשאני מנסה להריץ קבצי ווידאו שצרבתי על דיוידי. מן הסתם שהקידוד של הווידאו הוא DIVX. מה שמוזר הוא שחלק מהסרטים הוא מציג בסדר גמור, וחלק(הרוב) בשחור לבן. מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה למצא מדריך או לינק או כל חומר אחר על אופן העבודה של מגבר. זה משגע אותי שלפעמים כל העניין של המספרים (ווט, dB, וכל נתון אחר) הוא בעצם יפה לעין ואני יודע את זה בודאות ושבהרבה מקרים זה לא מעיד על האיכות, אבל אין לי איך להסביר את זה. וגם אם אפשר אז איך מכוונים רמקול כך שיהיה לו אפקטים כמו עליה של עוצמת הבאסים או עליה תדר של קול (לא צריך להסביר אופן הפעולה של רמקול) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש LCD 32" עד מחיר של 2500 שקל. שתתן את האיכות תמונה הכי טובה למחיר ואיכות סאונד טובה(כמובן כמה שאפשר מרמוקים מובנים). אני צופה ממרחק של 2.4 מטר, ואני כרגע עם 22" והיא קצת קטנה לי. אם זה משנה לטלוויזיה מחובר YES MAX. ולא חשוב אם יהיה HD. תודה אריאל
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
קניתי בואללה שופס .. הצעתי 800 וזכיתי איך זה , שווה?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
לפני כמה זמן השכרתי סרט מענק הוידאו עכשיו רציתי ליראות אם אני יכול להפעיל אותו דרך המחשב .. הסרט פעל אבל לא יכלתי לבחור כתוביות וכו' כאילו אם אני רוצה ליראות את הסרט ככה כמו DVD בלי שלט... למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
http://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=14064 הכרטיס עולה 1800 ש"ח עכשו השאלה שלי מה כל כך מיוחד בכרטיס קול זה שהוא עולה כל כך הרבה כסף ??? ויש מין דבר כזה שמגיע עם השלט מין רסייבסר כזה עם לחצנים וכניסות למיקרופון בשביל מה זה ??? תודה
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
טוב, אז כן, זאת השאלה: האם אפשר להעלות שירים מהאייפוד (3rd gen) למחשב? שימו לב שהכוונה היא לשירים שסונכרנו עם הפוד וכעת ניתן לשמוע אותם, לא לשירים שמאוכסנים כקבצים לכל דבר על הפוד כהרד-דיסק לכל דבר. תודה piro
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום כולם ובוקר טוב, רציתי לדעת אם אפשר לחבר את הסט הזה לרכב http://www.shoptech.co.il/39698/PROTECH-500A---BEHRINGER-2222FX כמו באתר, מיקסר משולב עם מגבר ושני רמקולים 500 וואט ... זתומרת מה אני צריך כדי לחבר את זה לרכב (אם זה אפשרי בכלל) ... אני יודע שיש שנאים שמאפשרים חיבור מקרר ודברים כאלו למצבר... תודה, דור
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות היום IPOD ורציתי לדעת מה המהירות שאפשר לעביר שיר מהמחשב (5 מגה) לIPOD דרך חיבור USB רגיל אני צריך תשובה כמה שיותר מהר.תודה.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם. לצערי אני לא מבין בסאונד אפילו טיפה, ממש מרגיש כאילו זה נשגב מבינתי, חוץ מהעובדה שאני יודע להנות מסאונד טוב. עכשיו לבעיה.. בזמנו קנה לי אבי מערכת רמקולים CREATIVE INSPIRE 5.1 5200 שהשתמשתי בה בצורה כזו: 3 רמקולים שכבו בצד ללא שימוש, ואילו 2 רמקולים וסאב שימשו אותי לחיבור למחשב או לחלופין לאייפוד. הסאונד מהמחשב תמיד איכזב אותי ואילו מהאייפוד היה יותר סביר, אך תמיד שאפתי לשפר אותו. היום קיבלתי במתנה רסיבר דגם RX-V496 של YAMAHA. מאושר ומתרגש לנוכח העובדה שהסאונד בחדרי הולך להשתפר פלאים, הגעתי הביתה ולמרבה הצער נוכחתי לדעת שאין לי שמץ של מושג איך אני אמור לחבר את חמשת הרמקולים + סאב לרסיבר, והאם זה בכלל אפשרי. האם יש פתרון לבעיה? מה עלי לעשות כדי לחבר את מערכת הרמ…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אוקיי לפני איזה 4 שנים קנו לי מינידיסק ולא כל כך השתמשתי בו אז יש לי כמה שאלות אולי קצת מפגרות אבל תעזרו לי אם אתם יכולם. 1.איזה כבל אני צריך בשביל לחבר אותו למחשב....לאיפה לחבר במחשב... 2.ואיזה תוכנה אני צריך בשביל להעביר שירים אליו בקיצור תעזרו לי ... תודה רנלסון
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מעוניין ברמקולים למחשב ולסרטים, בעיקר למוסיקה. עד 200 שקל . אין אפשרות לחריגה. חשבתי על Creative SBS A300 . מה אתם חושבים? יש לכם המלצות? תודה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם ג'יגהבייט DS4 : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ModelName=GA-965P-DS4 קיבלתי איתו את האדיו מנג'ר שמספקים ג'יגהבייט - אבל זה באמת מנג'ר חרא... אבל ממש חרא. אתן דוגמא - יש אפשרויות לקבוע איך הסאונד ישמע (מסיבה, פופ, רוק, מוסיקה חיה וכו') והסאונד נשמע ממש אעבכל אחד מהם (כלומר הם כיוונו את האיקולייזר ממש רע) (ובלי הצעות/הערות שאולי מדובר ברמקולים או ב'לא יודע מה' כי על אותו סראונד היה לי המחשב הקודם והיה סאונד נהדר). בונסף האודיו מנג'ר הזה לא יודע לנהל הייטב את השילוב בין אודיו דיגיטלי לאנלוגי (כלומר לא ידוע איך להוציא עם פלט דיגיטלי וגם אנלוגי) קיצר, חרא חרא חרא... בכל אופן , האם אני יכול להש…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
המערכת מיועדת בעיקר לסרטים ומוזיקה אשמח גם לביקורות על הרמקולים הללו...
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הרמקולים תקינים ועובדים זה בטוח לא הבעיה היא שבבקרי קול שאני נכנס ללוח בקרה ובבקרי קול הכל אפור אני מתקין שוב פעם את הדרייבר אין לא עוזר עדיין לא טוב וזה פתאום הפסיק לעבוד לא התקנתי כלום חדש ולא נגעתי בכלום הכשיו בביוס זה מראה שהכל בסדר זאת אומרת שהכרטיס על auto כמו שצריך הדגם של הכרטיס קול הוא ac97 ובמנהל התקנים הכל בסדר אין סימן שאלה או משהו צהוב על הבקרי קול ואני מנסה למחוק את הדרייבר ולהתקין אותו מהתחלה ולא עוזר מה עודג אפשאר לעשות
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי מערכת מיקרו קטנה של סוני אני רציתי לשאול האם ניתן לחבר לה ליציאה אחת 2 רמקולים, ואם כן האם יגרם נזק. אם שם הדגם נחוץ תגידו לי ואני יכתוב אותו. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הנתונים שלי הם כאלה LCD 32 SAMSUNG 32M61B XBOX1 +COMPONENT CABLES אולי אחרי זה יהיה נייד או מחשב משופר עם כרטיס מסך טיפה יותר טוב עדיין חושב איך לעשות את זה אבל אצטרך עזרה בשני במקרים איך לחבר וחדר שהולך להתפנות מהכל ולהיות ריק ואני פתוח להצעות איך לעשות את הרמקולים ולמקם הכל החדר 10 מ ריבועי השאלה שלי איזה רמקולים לקנות האם שווה לקנות את מה שבא בחבילה אחת- רמקולים רסיבר וDVD שכביכול אני לא צריך כי יש XBOX וגם מחשב או שלקנות רמקולים בנפרד ורסיבר בנפרד או שביכלל אין צורך ברסיבר ויספיק לכזה חדר להדמיית הסראונד ולשמיעת מוזיקה לא בווליום מוגזם.....רמקולים + סאב וכמובן הכי חשוב איך מחברים את כל זה שזה יעבוד ואיזה כבלים צריך שיכלו מאיפה לאן שלא תיהיה תסמוכת ושאני לא אצטרך לשי…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-