אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלתי לפני יומיים מיני דיסק ועכשיו אני לא מצליח להקליט שירים... ואם אני מצליח יש כמו "הפרעות" כאלה בהעתקה.. אני מחבר תמיני דיסק דרך כבל אופטי שמתחבר לכמו מתאם כזה - כרטיס קול מסתבר שהוא מתחבר לUSB עכשיו אני צריך לדעת אם יש איזה תוכנה מומלצת או איזה דרך לחבר את זה שיפתור תרעשים.. תודה ד"א, התוכנה שהצלחתי להקליט דרכה היא Sonic Stage..
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני עובר דירה, וכנראה לא יהיה מקום לטלוויזיה הישנה ובטח שלא לשידה שהיא נמצא עליה... אז אני רוצה עזרה בקניית טלוויזית LCD חדשה שתוכל להיתלות ישירות על הקיר... אני מאוד רוצה שתמליצו לי על טלוויזות עם FULL HD עם רזולוציה של 1080P כמובן בגלל שלא מזמן קניתי גם PS3 ואני ממש רוצה לנצל את הגרפיקה שלו וגם בשביל לראות סרטים בHD. בנוגע לגודל, אז כמה שיותר יותר טוב שייכנס (אם בכלל) בתקציב הזה. התקציב הוא בסביבות 6K, אני לא יודע אם יש טלוויזיות FULL HD בתקציב זה אבל נראה, אולי אימא שלי תסכים להוציא יותר. גם שאתם ממליצים לי על טלוויזיה אז גם בבקשה על חנויות אמינות שמוכרות אותה. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול לסטריאו. יש לי MX5021 שמחוברים לכרטיס המובנה. איזה כרטיס מומלץ? אני מעוניין גם לקנות טלוויזית LCD 37 שתשמש אותי בעיקר בתור מסך מחשב,סרטים וקצת טלוויזיה. היא צריכה להיות FHD ולתמוך בNR עם ציפוי מט, וסטנד מסתובב. עד סביבות 3500 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אם יש תגידו אני אפרוש את מה שאני רוצה.. =]
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי רמקולים ריצפתיים שכתוב עליהם : 50וואט NOMINAL 150 וואט מקסימום איזה עוצמה ב-RMS אני צריך מהמגבר לכול ערוץ כדי שאני אוכל לקבל תוצאה טובה ללא עיוותים כאשר אני מעלה את עוצמת הווליום?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
-
שלום אז ככה אני מחפש מערכת למוזיקה בתקציב עד 1300 ש"ח חשוב לי האיכולת אמרו לי שהמערכת הזאת Panasonic SCAK640 הכי מומלצת ואיכותית העם זה נכון או שיש איכותיות מזאת בטווח מחירים זה?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשמוע סאונד בזמן צפיה בסרטים מיוטיוב או אתרים דומים למרות שכאשר אני שם דיסק אצלי בכונן אני כן שומע.ניסיתי להוריד הדרייבר ולהתקין מחדש אך לא עזר.בבקשה עזרה!
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אחוריים וסנטר לא עובדים,
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום יש לי iRiver H340 ואני לא מבין כלוםםם התקנתי את התוכנה מהדיסק ועכשיו אני לא יודע מה לעשות אה וגם תגידו איפה הסוללה אמורה להיות? איפה המכסה
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום יש לי creative sound blaster audigy value יש לו 4 יציאות הראשונה למיקרופון, איזה כבל אופטי ועוד שטויות JACK 1 ל2.1 שלשם חיברתי את הסאב שלי והרמקולים עובדים טוב JACK 2 למי שיש 5.1 ומעלה JACK 3 למי שיש 6.1 ומעלה עכשיו לי אין שימוש בJACK 2 ואני לא יכול כרגע לחבר אליו אוזניות שיעבדו (כדי לחבר אוזניות צריך לחבר אותם ל-JACK 1 ולהוציא את הרמקולים מה שלא לעניין). איך אני יכול לשנות את המטרה של היציאה הזו שבמקום שתהיה ל5.1 תהיה לאוזניות? בטוח אפשר אבל לא מצאתי בשום מקום איך :\ תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הממ יש את ה G35 אבל הם עולים 1000 ש"ח וזה יותר מדיי! אני מוכן להשקיע אבל זה המון כסף שימוש במשחקים ומוזיקה דרך המחשב התקציב שלי הוא עד 500 שקלים.. יש לי בבית רמקולים 5.1 אם זה משנה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קניתי זלמן5.1 ועכישו אני בא ללשחק במשחקי רשת כמו AA אני שומע יותר חרא מרגיל שהיתי ברגיל שמעתי בן זונה ויש לי XFI XTRAMGAMER אני רוצה לשמוע למרחקים איך אני עושה את זה? ויותר טוב כיונים זה משהו בTHX? [br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 23:53:33 תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
סןף-סוף החלטתי לקנות רמקולים וחשבת לקנות את הרמקולים האלה: LOGITECH Z-640 ועכשיו אני צריך את דעתכם בנוגע להם העם הם שווים 400 ש"ח (זה הסכום שאני יקנה אותם). נ.ב. אני שומע מוזיקה ואוהב סרטים, אז תגידו ותכתבו עם הם טובים לזה אני לא מחפש שלמות אלה תמורה לכסף. עם יש לכם הצעות אחרות לרמקולים טובים אז גם תכתבו אותם, התקציב שלי הוא מקסימום 500 ש"ח. בתודה מראש לכל העונים!!!!
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום קניתי מסך LCD חדש וברצוני להציג בו תכני HD איכותיים לצורך בדיקה. מישהו יכול להביא לי תוכן HD, כלומר כל קליפ או סרט עם נופים, אך חשוב לציין שאני רוצה את תכני ה HD האיכותיים ביותר, וזאת לצורך בדיקה. אני רוצה תכני HD כמו שאפשר לראות בכל חנות טלוויזיות, ששם הם מציגים HD איכותי מאוד, מאיפה ניתן להשיג את זה? לא משמה לי 720 p או 1080. אשמח לעזרה. תודה רבה וערב טוב.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
מי יודע למה לכול הנגנים יוצאים עידכונים בעברית..ורק לנגנים של creative לא?! אולי מישהו יודע אם הולך להיות?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/Philips-SHB6100-behind-neck-Bluetooth/dp/B000QS2WL6/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1205650872&sr=8-1 מחיר מצחיק לעומת הארץ רוצה לדעת איך האיכות שלהם כי לא מצאתי מפרט טכני , חשובה עוצמה הנגן הוא CREATIVE ZVP , מטרה: ספורטיביות (ראיתי שהן מתלבשות על האוזן)
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום כולם , לאחרונה אני וחברי ללהקה בנינו חדר חזרות במקלט וסידרנו אקוסטיקה רצינית . בנוסף הבאנו מחשב לחדר החזרות וברצוננו לקנות כרטיס קול על מנת שנוכל להקליט את עצמנו. איך צריך להתבצע ההקלטה לכרטיס קול? האם צריך לרכוש מיקסר ולחבר אותו לכרטיס קול?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתקבל סאונד מה LINE-IN של הכרטיס קול ואז אני יוכל לשים איתה כל מיני אפקטים על הסאונד ותוציא סאונד מהLINE-OUT... בקיצור שאני יוכל להישתמש במחשב הנייד שלי כאפקטר...
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אמממ, מה אפשר לעשות כדי לסדר את הפונט במחשב שיראו אותו יותר חד (נקי)? אני מחבר בחיבור HDMI-DVI. ד"א, יש אפשרות לעשות גם תצבעים טיפה יותר חיים? ואממממ, יש לי תאפשרות בהגדרות לבחור 1920x1080 (והטלוויזיה שלי היא HD READY...), זה נותן לי לבחור את זה ואפילו מפנה לי הרבה מקום במסך (משהו שמאוד עוזר לי =), הבעיה היא שהפונט של הכתב לא כ"כ קריא ואם אפשר לסדר את זה - מה טוב..., אפשר לסדר את זה?) תודה =)
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ניתן להפוך את הנגן מהגירסה האמריקאית לגירסה האירופאית על מנת שיתמוך בניגון וידאו וUSB 2 GO?...? אם אפשר לעשות את זה אז איך??....ואני צריך פרטים או מדריך מדויקים...
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
חברים שלום, לאחר חיפוש רק בפורום לא מצאתי תשובה חד משמעית , אני רכשתי מחשב DELL INSPRION 1525 עם יציאת HDMI ומכוון שעדיין אין לי פלזמה אני מעוניין לחבר את המחשב נייד לטלווזיה עם חיבור RCA עכשיו רציתי לדעת אם ישנו חיבור של HDMI לRCA ? ואם כן כמה אמור לעלות כבל כזה ? ועוד שאלה שאני הבנתי שיש מחבר של VGA לRCA רק לוידאו כמובן מישהו מכיר? אם כן כמה זה צריך לעלות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
המדיה סנטר כזה עוד אין לי אינטרנט כי זה מחשב חדש מאמריקה[M8200N HP] ושאני אגדיר אותו להגדיר לאמריקה[שממנה המחשב נקנה] או לישראל? אחרי שאני מגדיר אני יכול להקליט מהיס וזה? תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש את האוזניות האלה של סוני: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32162 פשוטות וזולות לא צריך משהו יותר טוב מזה, אבל יש דגם כזה שהאוזניות מתקפלות, אני לא מוצא את זה בשום מקום. אפילו אם מישהו יודע מה הדגם של האוזניות המתקפלות זה יעזור לי כי ככה אני יחפש באיביי... אז לסיכום, אני צריך אתר שמוכר את האוזניות המתקפלות או לפחות את הדגם שלהן אם יש אותן פה למישהו תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=WIN-PVR150&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זה טוב בקשר ל-300 ש"ח? יש יותר טובים וזולים ? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-