עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם המחשב שלי (יציאת האודיו) מחובר לרסיבר (של פיוניר -> לא קריטי). המחשב והמסך מחוברים לחשמל בנפרד, כל אחד כבל בפני עצמו. מזה מספר שבועות (לפחות מאז שהבחנתי בכך) קיימים רעשי רקע בכל מצבי מהערכת, ולהן הפירוט: כבל האודיו מחובר לline out. כל זמן שהמחשב מחובר לחשמל יהיו רעשים מהרמקולים גם אם אני במצב של כניסת האודיו מהמחשב, גם מהפטיפון, גם מהCD וגם מה TUNER והטייפ (כלומר כל אפשרויות השמעת מקורות קול מהרסיבר). אם אני מנתק את החשמל למחשב, אך המסך עדיין מחובר לחשמל וכבל VGA מחובר למחשב- יהיו רעשי רקע. כאשר אני מחבר מקור אחר, כמו דיסקמן או טייפ מנהלים, אין את הבעיה הזו. בדקתי את ההארקה והיא בסדר. יש למשהו רעיון? הרעש הזה באמת מהווה מטרד. אגב, שמעתי משהו על קבל רעשים. אם…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by yairing,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש אך נושא כרטיס הקול מטריד אותי - יש לי את ה LIVE של קרייאטיב (מהמחשב הישן) האם כדאי לי להחליפו בAUDIGY2ZS ? מה ההבדלים בינהם והאם הם כל כך משמעותיים ומורגשים? (מבחינת משחקים, סרטים, ומוסיקה) תודה, יאיר.

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  3. Started by aleXtazi,

שלום!!!! יש לי את הלוח GA-7N400-L n עכשיו יש שם כרטיס קול מובנה של ac97 עכשיו ככה הביאו לי רמקולים של 5.1 ויש שם חיבורים של 3 חוטים שזה 3 בננות אז השאלה שלי עם יש איזה תוכמנה שאני יכול לכוון ככה שהיציא של המיקרופון תוכל להיות יציא של הסאב למשל היה לי את זה בלוח הישן שלי שזה היה אותו דגם רק GA-7N400-L1

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by Integer,

אני מעוניין לקנות את הרמקולים הבאים:Creative INSPIRE 5.1 T5900 קישור: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37906 יש לי את הלוח אם ABIT IS7-E2G יש לו 6 ערוצים אבל אני לא יודע עם הוא יעבוד עם הרמקולים הללו? קישור ללוח אם: http://www2.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E2G&fMTYPE=Socket%20478 חוץ מזה הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על הרמקולים האלו?? תודה אסף

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  5. Started by ptyahoo,

אוקי לפי הכותרת אני מעוניין ברמקולים חדשים אז יש לי 1500 שקל תקציב מקסימום לבזבוז על המחשב שאני רוצה שהוא ילך על הרמקולים יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם שתומך ב5.1 שזה הכיוון שלי אני חושב אז איזה רמקולים הכי כדאי לי???? תודה רבה לעוזרים....

• 14 תגובות
    • 909 צפיות
  6. Started by zvkel,

הזזתי קצת את הרמקולים בחדר והיה לי בעיה עם הכבל הקודם שחיבר את הרמקולים אז החלפתי כבל מאחר ולא היה לי כבל מספיק ארוך השתמשתי (זמנית) בכבל של חשמל.... מה ההשפעה שלו על איכול הסאונד? כי זה נשמע לי קצת יותר עמום (הבאס מרוח כאילו) אבל לא כזה הבדל רציני וזה לא פוגע ברמקולים או משהו נכון?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  7. עריכת המנהל - הקנייה והמכירה בפורום אסורה, צונזר.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by evman007,

קיבלתי אותו מצנה מחבר http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1926138

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by danvis,

אם למשל שאני קונה דיסקמן מחברת מכירות באינטרנט, רק אם כתוב עליו קורא wma, הוא ייקרא את הפורמט הזה? או אם למשל כתוב עליו "קורא דיסקים צרובים" זאת אומרת שהוא יודע לקרוא גם את פורמט wma?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  10. שלום רב לכולם! אני מעוניין בהמלצה לרמקולים שיתמכו בכרטיס הקול שלי עד 700 ש"ח! (אולי קצת יותר) מה דעתכם על Creative Inspire 5.1 t5900? (אותם אני משיג ב-700 ש"ח) או שעדיף להסתפק ב- Creative Inspire 5.1 5200 שעולים כ-600 ש"ח? תודה לכולם!!! אדי

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by dtechno,

המחשב משמש בעיקר למשחקים וצפיה בסרטים... אני לא מבין כל כך במחירים של רמקולים אז עם אפשר משהו בטווח ה300 שקל עם קצת הסבר ומאיפה כדאי לקנות?

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  12. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

אשמח לשמוע דגובות.!! תודה-THANKS

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by sende56,

??? ??? ??? אין לי מושג מה הכרטיס קול שלי, הוא מובנה על Gigaybyte GA-K8VT800M, Creative INSPIRE 4.1 4400 - כל הרמקולים יעבדו לי? אני קצת בור בנושא אודיו :-\

14. Started by WHITE_ZOMBIE4,

האם קיים? כי בכל האתרים זה לא מוזכר...אבל זה נגן של 750 שקל ככה שצריך להיות לפי דעתי

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה יש לי כרגע איזה רמקולים מעפניים 400W של בוס ורציתי לדעת העם האיכות שמיעה שאני ישמע בינהם לבין מערכת רמקולים 5.1 או נגיד 7.1 יהיו גדוליים כל כך או שחבל על הכסף?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  16. Started by mor873,

האם יש dvd ביתי (לא למחשב) שקורא פורמט קובץ avi ואם זה Dvix או שאין קשר , אשמח לשמוע המלצות

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  17. Started by GAL_FX,

למי שמחפש אוזניות טובות ובשול מאוד אני ממליץ על פנסוניק rp-ht21אוזיות זולות וטובות קניתי אותם לנגן שלי לצורך טיול והם יצאו מאולות גם אם לא מצאתם אותם תחפשו אוזניות אם תחום תטרים דומה התחחום שלהם הוא 16HZ -22Khz ממליץ בחום שומעים את הבאס כמו צריך ואת הצלילם הגבוהים ביקצור אוזיות זולות ואכייותיות

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  18. שלום אנשים. אני מחפש רסיבר חביב בסדר גודל של עד 3000 שקלים שיעבוד בצורה אופטימלית עם AUDIGY2ZS. הרסיבר צריך לתמוך ב THX ובכל האופציות של ה AUDIGY . מבחינת היציאות 5.1 ומעלה. כמו כן אשמח לדעת מהיכן אפשר להזמין אותו בארץ. בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by Elvenking,

היי.. אני מעוניין לקנות Logitech® X-530 ורציתי לדעת איך היא אם מישהו מבין... אני מתלבט בגלל שיש לה איזשהי שיטה שונה מהרמקולים הרגילים..http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2,CONTENTID=9067 אם מיהו מבין אז שיכתוב לי.. וגם רציתי לדעת איזה כרטיס קול טוב אבל זו יכול להתאים לכזאת מערכת.// ,usv////

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by evman007,

ראיתי שמוכרים אותו שם ב250 שקל שם- מישהו יודע פרטים עליו? אני מעוניין לחבר את המערכת ה5.1 האנלוגית שלי תודה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  21. הכרטיס הוא vibra 128 דגם ct4810. כשהמחשב עולה אז הוא רושם לי שהוא מזהה בקר קול, אך שאני מנסה להתקין אותו באשף (בצורה אוטומטית) זה רושם שהוא לא מצא עדכון כלשהו. יש לי win xp, ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאתר של creative אך גם זה לא עזר. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מתכנן ללכת כנראה יום שני לתערוכה XCITE ואם אני כבר בתל אביב אז אני אאסוף את הH340 שלי שאמור לחזור מתיקון ואם אני כבר שם אז אני אקנה PX100 אז איפה קונים PX100?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by D-M-X,

אני רוצה לקנות את הנגן הזה אבל יש בעיה: בוואלהשופס רשום שהוא מציג ליריקס אבל בנטאקשן לא רשום שהוא מציג http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2084915 http://wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1385009 מישהו יודע אם הוא מציג או לא?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by MacGyver,

בביקורת שאייסברייק נתן יש משהו שדי הפחיד אותי.....(הביקורת) כתוב שם: אל פי מה שמובן מכאן....אין אפשרות לחבר אוזניות שהם לא של קריאייטיב ישירות למכשיר ללא השלט?!!!!!??!?!?!?!?!? HELP?HELP?א אני ממש מעוניין לקנות את המכשיר.....מה עושים!!!!!!????????? איתן

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  25. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום אני מעוניין לדעת על הרמקולים האלה ,עם הם שווים משהו בעקבות מחירם הזול.! על תדאגו אני לא קונה אותם.! תודה THANKS

• 0 תגובות
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים