אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה יש לי נגן mp3 ורציתי המלצה לאוזניות ב200 שח 1)לא אכפת לי לקחת כפתור אבל מנסיון עם אוזניות כפתור גורמות לכאבי אוזניים לא נוחות (לא מבחינת עוצמה) 2)חשבתי על האוזניות האלה 1)http://www.tuki.co.il/details.asp?id=537&lead_id=&look= 2)http://zap.co.il/model.asp?model_id=16328 עכשיו אם מישהו מכיר תאוזניות שיתן חוות דעת או שימליץ לי על משהו אחר
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
קשה לקלות איתו תחנות האם זה בעייה ידוע במכשירי הMP3? פרט מזה הנגן סבבה ושמתי לו הרחבה של SANDISK 1GB SD
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות שיתחברו למיני דיסק ושאני יוכל לרוץ איתן בלי שיציקו לי..
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם לשאלות הבאות: 1) מה צריך כדי להמיר קלטות וידאו לתקליטורים, יש לי וידאו טייפ עם יציאת RCA של אודיו ווידאו, יש לי גם צורב דיוידי. השאלה שלי מתייחסת לתוכנה בעזרתה ניתן להמיר וכן לחומרה או מתאם למחשב. ( כרטיס המסך שלי הוא: NVIDA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X) ?2)חוץ מהמחשב השולחני יש לי גם laptop של ibm מסוג t41 האם אתם מכירים דרך לבצע את מה שביקשתי בשאלה הראשונה. 3) האם יש למישהו מתאם למכירה במחיר סמלי?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
הטלוויזה שלי מאד טובה לדעתי יש חדות טובה וצבעים יפים אבל רציתי לדעת אם היא נחשבת טובה. היא עלתה לי 3000 ש''ח והיא הכי שטוחה שאפשר.. הדגם הוא: 29SZ5SH אני כמעט בטוח שזה זה... אם אפשר תביאו לי מפרט על הטלוויזיה הזאת כאילו את הפרטים וכל זה.. ושיהיה גם תמונה שאני יוכל להיות בטוח שזה הדגם
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
העתקתי disk copy מדיוידי לדיוידי במהירות 4X ומאמצע הסרט יש לי הקפאות תמונה. האם זה בגלל המהירות שצרבתי או הדיסק של הדיוידי? האם נתקלתם בבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
-
אני משתמש TVOUT מכרטיס GF MX 220 (בקרוב כנראה R9500) איך אפשר לשפר בצורה מקסימלית את איכות התמונה? אני לא בטוח איך להגדיר את הצבעים יש איזהו מדריך או דרך מיוחדת לדעת ? ואיפה אפשר לקנות כבל באמת אבל באמת איכותי של AV ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=karma בקשר לביקורת של המכשיר. הייתי מדגיש כיתרון את היכולת לנגן OGG ו FLAC (הנגן היחידי בשוק שיכול), כמו כן, לא הוזכרה בכלל אופצית ניגון ה GAPLESS שלו, שהרבה אנשים רוצים את זה (במיוחד לנגן סטים אבל לא רק), והוא הנגן היחידי שיכול לבצע זאת.... כמו כן, לגבי בעיות אמינות של המכשיר, קראתי במספר מקומות שהוא עושה בעיות, בדגם הזה הבנתי יש בעיית אוזניות, בדגם אחר המכשיר ננעל הרבה, בדגם אחר יש בעיה עם הדיסק (לדוגמא http://features.slashdot.org/article.pl?sid=04/10/09/1813228&from=rss ).... יש לזכור כי זה המכשיר HDD הראשון של RIO והוא קיים מספר שנים (דבר שלא ציון בביקורת), דבר שיכול להסביר את הבעיתיות שלו.... כמו כן, היה שווה להזכיר ש …
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי אנשים ! אני מקליט סרטי DIVX לקלטות וידיאו. הבעיה שרוב סרטי DIVX עוצמת הקול שלהם מאוד חלשה, בטלויזיה זה חיסרון גדול כי כשרואים את הסרט דרך קלטת הוידיאו הקול יוצא מהטלויזיה ממש חלש וכשמגבירים אותו אז יש רעש נורא חזק של "שקט" וזה ממש מפריע לאיכות הצפייה. יש למישהו פיתרון נוח פשוט ומהיר להגברת הקול של סרטי DIVX ? איני מעוניין לצרוב אותם כסרטי DVD אלא רק כקלטות וידיאו, אם למישהו יש פיתרון פשוט אני ממש אשמח לשמוע !!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. RIO KARMA 2. Iriver h-140 3.Iriver H-320 מי מבין השלושה הכי כדאי? גם מבחינת מחיר,נוחוץ וכו' מה ההבדל בין H140 ל320 פרט למסך ושטח האיכסון?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות מפצל לאוזיות ככה שגם הרמקולים יעבדו לי וגם אוזניות . איפה אני יכול לקנות את זה , באיזה חנות או באיזה אתר אפשר להזמין :s05: תודה.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שאלות בנודע לנגן ipod 20GB איזה כבל צריך בשבילו ? (שם מדויק בבקשה) ועם איזה תוכנה הוא מגיע? בתודה manor
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
חיברתי לא מזמן את המערת סטריאו שלי למחשב (לפני זה השתמשתי ברמקולים הכי פשוטים שיש), והאיכות עכשיו יותר טובה ממקודם אבל אני יודע גם שאפשר להגיע הרבה יותר רחוק. לפני שבוע הייתי אמור לקבל את ה KLIPSCH PROMEDIA 2.1 THX ממישהו שטס לארה"ב אבל בסוף הוא לא הביא כי הוא חזר יומיים קודם, לא חשוב, השאלה שלי היא כזאת, יש תחלופה למערת הנ"ל באיזור ה1000 שקל? בארץ או בחו"ל (כולל הובלה)? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי T2900 של CREATIVE סאב 17 RMS רמקולים 6 RMS כמה וואט הם? ומה זה בכלל RMS? תודה.
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי LOGITECH Z560, שזו מערכת 4.1, שהרמקולים שלה מתחברים לסאב, שמתחבר ל PAD, ומהPAD אל הכרטיס קול. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר רמקולים אחרים לא של מחשב לסאב וופר
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי את המגבר sansui 6060 אני צריך רמקולים בשבילו עד 1000 שקל ועוד 2 שאלות אפשר לחבר למגבר הזה סאב וופר? ומה הדרך הכי איכותית לחבר אותו למחשב?
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, יש לי כ.קול 5.1 ON BOARD של REALTEK, ב WINAMP שומעים תקין רק אחרי הגדרת "hardware acceleration", בתוכנות אחרות (כמו Crystal player) אין אופציה כזו ושומעים רק ברמקולים הקדמיים. (לפני פירמוט המחשב, הכל עבד מעולה!) ניסיתי AC3 filter ולא עובד... רעיון? נ.ב. בתוכנה הפנימית של כרטיס הקול שומעים הכל טוב.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי חברים, אחד הממירים בבית מראה סימני גסיסה, אני מעוניין לבקש החלפה וכנראה אני גם אשיג. רציתי לדעת מהו הממיר המתקדם ביותר ברשות "תבל" מבחינת מפענחי קול ותמונה, חיבורים, יציאות וכו'. תודה.
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מה יותר כדי ליקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם:gigabyte k8ns ועליו יש מובנה כרטיס קול... התקנתי את הדריבר שמסופק עם האריזה של הלוח אבל קורא לי הרבה פעמים שמתי שאני משחק המחשב נתקע ומופיע מסך כחול ואמרו לי שזו בעה בדריבר של הכרטיס קול... חיפשתי באתר של gigabyte דריברים ולא מצאתי מישהו יכול לתת לי לינק לעדכון לדריבר או לתת לי דרך אחרת לסדר את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
להעביר טראקים הנגן התחיל להשמיע רעשים מוזרים והמסך פתיחה שלו (צבעים מתחלפים) לא הפסיק לחזור על עצמו עד שניתקתי אותו וגם במחשב הוא כתב לי שהוא לא מזהה את מה שמחובר אליו ויש בעייה אחרי זה ניסיתי עוד פעם וזה עוד פעם קרה!! אבל אחרי הפעם השנייה שזה קרה הוצאתי את הכבל מהנגן והחזרתי אותו והחיבור הצליח והכול עבד סבבה..עכשיו מישהו יכול להסביר לי מה זה הרעשים המוזרים האלה?? ולמה הוא נתקע לי ככה בצבעים המתחלפים האלה? אני יודע שזה בטח בגלל הכבל שכנראה לא הכנסתי אותו עד הסוף בטעות או משו אבל למה היו הרעשים האלה?? ויכול להיות שנגרם לנגן נזק או משו??
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אז הבנתי שלא כדאי לקנות בארץ אוזניות... אז האם יש חנות בחו"ל זולה ואיכותית שיכולה לשלוח ישירות לארץ ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-