אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
תשמעו אני מתלבט בין הריו נייטרוס ובין המובו של ג'יגה וחצי (אני קונה בבאג מחשבים,לא משנה למה,לא יכול להזמין מאינטרנט) אולי חשבתי בהתחלה לקנות את המובו של 4 ג'יגה..אבל הבעיה היא שבבאג הוא 2051 חחחחח יותר מהזן טאצ' .....עד כמה שזה טיפשי חחחח קיצר מה אתם ממליצים לי לקנות?
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני פשוט מאושר....המכשיר קטן ונוח ומעוצב....הוא נראה תותח....הוא כרגע בהטענה ואז אני אחבר למחשב...עכשיו שאלה לי אליכם בעלי הריו קרבון מה אני צריך לעשות עכשיו?פשוט לחבר וזה יופיע ככונן נוסף? צריך עדכוני פירמוור?צריך להתקין את מה שבא על הדיסק המצורף?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התחלתי שוב להשתמש במיני דיסק שלי אחרי שהיה מושבת שנתיים ועכשיו כשבאתי להקליט שירים דרך המחשב נתקלתי בבעיה. כנראה אין מספיק הפסקה בין השירים ואז זה יוצר מצב שיש במיני דיסק שיר אחד שיש בו כמה שירים מישהו יודע איך לפתור את זה? או לתת לי תוכנה לעריכת מוזיקה כדי שאני יוכל להגדיל בסוף את השירים באיזה שתי שנייה או דרך אחרת לתקן את זה תודה מראש =)
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם לפי העדכונים החדשים של המכשיר ניתן כבר לבצע רשימות השמעה בזמן אמת (דרך המכשיר עצמו) או משהו בסגנון bookmark. כמו כן, ע"פ העדכון האחרון (1.63) ניתן לבצע אופציה של format - מה זה? תודה חבר'ה
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
-
איזה אזניות הכי טובות ? בערך ב50 שקל SONY COMMUNICATION HEADSET Genius Headset & Microphone - HS-02A PH-101 HEADPHONES + MIC - OEM מה הכי טוב כאן?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש אוזניות אלחוטיות לטלויזיה, היה לי נסיון כבר עם 2-3 שנדפקו לי אז הפעם אני מחפש משהו איכותי. לא סוף הדרך אך בהחלט לא משהו זול. יש לי אפשרות לקנות גם בארה"ב ככה שאני לא מוגבל לדגמים שיש רק בארץ. אין לי מושג לגבי מחירים.. אפשר להשיג משהו טוב ב500 ש"ח ? חשוב מאוד שיהיה אפשר להטעין את האוזניות ושהם יהיו בקשת "שמתלבשות" על האוזן. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה החוברת הסברה... http://www.bet-h.co.il/PDF_files/more/Sonic%20DVR2133.pdf לכו לעמוד 22...שם יש מפרט... עכשיו אני רוצה לקנות צורב DVD (את הNEC המפורסם 3500A..)..ואני רוצה לדעת אם הDVD הזה יקרא את המופרמטים האלה DVD-R וDVD+R...(ומה עם RW?)... עכשיו חשבתי לקנות DVD DIVX אז אני רוצה שתגידו לי על דגם טוב שיש....(הדרישות שלי ממנו זה שיהיה אפר לשים תרגום בעברית...בלי להדביק על...אם בכלל יש דבר כזה..)...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים... יש ברשותי תקציב של 1800 ש"ח ואני מתלבט איזה נגן לקנות... רציתי את-IRIVER H320 אבל הוא עולה 2300! בעוד שבחו"ל הוא עולה 320$ (לא ייאמן) ובתקופה הקרובה אניל א נוסע לחו"ל אז אני אל יכול לקנות אותו!! תנו הצעות לנגנים תודה...
-
- 12 תגובות
- 936 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני צריך דחוף נגן אמפי3 כדי להעביר את השמירות (כיף לדעת איך הצבא שומר עליך אה..) מכיוון שיש לי המון שירים הנגן הטוב בשבילי יהיה בעל נפח של לפחות 40GB עכשיו הגיע ההתלבטות הרצינית בין שלושת הנגנים , עוד שאלה שיש לי זה למה המחיר של ה H140 זהה למחיר של ה 340 .. אם המסך של ה 340 הוא צבעוני זה נשמע קצת לא הגיווני... ועוד הבנתי שיש נגן של CREATIVE ה ZEN XTREA שמכיל כ 60 גיגה והוא גם זול יותר משאר הנגנים של ה 40גיגה אז מי שיודע עליו משהו שגם יגיב. האם כדאי לחכות שהמחירים ירדו (בארה"ב) ? כי דוד שלי נוסע לשם לעיתים דיי קרובות. תודה רבה.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי Soundblaster Live 5.1 והחלפתי מעבד שהוריד לי את הבאס של המערכת מ 266 ל 200 (אי אפשר לשנות הוא נעול) ומאז הכרטיס מוציא רק רעשים חזקים ברמקולים ומעוות ממש את המוסיקה..(ממש ממש לא מבינים כלום) ניסתי את הכרטיס קול השני שלי וזה לא החוטים או הרמקולים.. למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הכוונה היא לא חשש בטיחותי, אלא, איך אני יכול לראות סיפריית סרטים שלמה שיצרתי ע"ג דיסקים צרובים (בכול דיסק קובץ AVI בפורמט Divx/Xvid וקובץ תרגום בעברית בפורמט Sub/Srt/Txt)? אני רוצה להיות בטוח שאני רואה את כל הסרטים והתרגומים ולא צריך לשחזר מחדש את כול הדיסקים (יש לי כבר 80 בערך...) לפי מה שהבנתי הדיוידי שקוראים DivX/XviD עדיין לא הגיעו לבשלות המתאימה ואני לא רוצה להעביר את המחשב לסלון בכול פעם שמישהו בבית רוצה לראות סרט. הבנתי שאפשר לקנות איזשהי תוספת רשמית ל - XBOX או לפלייסטיישן1/2 שאיתה ניתן לראות סרטים וזה יכול לעבוד טובה. אני צריך יותר פירוט על הדרך הזאת - יתרונות, חסרונות, מחיר. אם יש דרך אחרת, אני אשמח לדעת עליה. בתודה מראש, אסף.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יצאה שלט חדש לH300 תמנות למי שרוצה יש מידע באנגלית http://www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=6642 ואין מחיר משעור
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מחפש DVD שמסוגל לקרוא DIVX XVID וכד' ושיכול להתחבר לרשת הביתית שלי וכך אוכל לראות סרטים בלי לצרוב אותם מצאתי דגם אחד MOMITSU V880N - המפרט כאן מישהו מכיר עוד דגמים דומים ואולי על דגמים שניתן למצוא בחנויות בארץ ?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
-
שלום, מישהו מכיר את החיה הבאה: נגן MP3 נייד שתומך בקריאת דיסקים של DVD (שעליהם צרובים MP3-ים), ללא מסך. אני יודע שקיימים כל מיני כאלה שכוללים מסך, אבל הם כבדים והסוללה לא מספיקה. אני פשוט רוצה מכשיר שיחליף את הדיסקמן הישן שלי, ולא איזה overkill. דודו :s05:
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כפריק של מוזיקה חשובה לי האיכות ולמרות שאין לי את המערכת הכי איכותית במחשב (ATP3 + M AUDIO REVOLUTION) אני מקפיד תמיד שקבצי הMP3 יהיו באיכות הכי הכי הכי גבוהה ואני ממש לא מתפשר על איכות. בכל מקרה הורדתי דיסק שלם של Richard Strauss והוא היה בקובץ APE שהוא לא דחוס בכלל ומשם העברתי אותו לWAV באיכות הכי גבוהה כמובן (כמו המקור) ומהWAV לMP3 ב320kbps - 44KHZ שזה הMP3 באיכות הכי טובה שיש. כשאני שומע את הWAV שהוא בעצם כמו המקור (500 MB של 50 דקות), כמובן שהאיכות מדהימה וכשאני שומע בMP3... האיכות כמובן טובה מאוד אבל אני חושב שאני בכל זאת מצליח להרגיש הבדל בינו לבין הWAV (למרות האיכות המקסימלית של הMP3). האם מישהו חושב שזה הגיוני ? עוד מישהו פה מצליח להרגיש הבדלים כאלה ? ומה בד…
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול שפתחתי ואף אחד לא הגיב אני ינסה שוב אני רוצה לקנות רמקולים למחשב(5.1) בתקציב עד 550~ שקל הייתי רוצה לדעת מה כול אחד היה ממליץ או קונה תודה
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת היכן אני יכול למצוא Cases מתאימים לאייפוד פוטו 40 ג'יגה בארץ ? וגם על איזה מקום טוב אתם יכולים להמליץ שאפשר לקנות בו אביזרים נילווים לאייפוד פוטו.
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
http://www.paintingbynumbers.com/bootcamp/ נראה חביב, חשבתי שאולי יעניין פה אנשים, איש לעשות באופן בסיסי את כל ה MASH הזה (כשלוקחים שתי שירים שונים ומחברים אותם ביחד).
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מערכת הרמקולים הזאת והיא מונחת בצורה לא טובה. כמו שהבנתי הרמקולים צריכים להיות בגובה הראש.. הנה תמונה- [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
אני לפני קנייה של מערכת סאונד 5.1 , כנראה של קריאטיב - Gigaworks 5500 , מערכת ברמה במחיר של 200 שח. מישהו מכיר או מנוסה עם מערכת זו? מישהו יודע אם מספיק כרטיס הקול שיש לי בלוח ABIT-NF7-SL או שכדאי לקנות גם AUDIGY 2 ? תודה ! Kfir.
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני יכול לעשות איכשהו שאני ישמע גם ברמקולים האחוריים שאני שומע סתם מוזיקה רגילה ולא רק שאני שומע סראונד? אם כן אז איך?
-
- 11 תגובות
- 736 צפיות
-