עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by infer73,

טוב, הנגן DVD שלנו בבית התפגר סופית (או לפחות אמא הסכימה להכיר בכך שזה קרה) אז אני מעוניין בנגן DVD בתקציב של בערך 300 ש"ח (אם אפשר פחות לא יזיק) בכל אופן, הנגן יחובר לטלוויזיה (29 אינץ') ולרמקולים של הטלוויזיה, כלומר לא שום דבר מדהים... אז אין לי בדיוק דרישות גבוהות מהנגן, אני מעוניין שיהיה מסוגל לקרוא DIVX (ו/או XVID) וכתוביות מתאימות (SRT/SUB/משהו בסגנון) טוב זהו בערך, אם צריך עוד פרטים אני אוסיף, ותודה לכל מי שיעזור

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  2. פחות או יותר זה התקציב. אני מחפש משהו שיתן תמורה טובה עד כמה שאפשר לכסף. לא משמעותי לי שלט וכל השטויות האלה. מחפש שיהיה כמה שיותר איכותי(בהתאם לתקציב). תודה מראש

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  3. Started by kunta,

אני מחפש חנות באזור המרכז שמוכרת אוניות איכותיות כמו הMDR-EX51LP (מספיק איכותיות בשבילי) מישהו מכיר חנות??

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  4. Started by quantoM,

במידה ואני מחבר אל הכרטיס Equation Rp-21, האם אני ארגיש הבדל ששווה 450 ש''ח בין הM-Audio Revo. 5.1 לבין הXONAR D2 ?

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by eegg,

ללא קשר למחיר מי יותר טוב לדעתם. כי אני רוצה לקנות בקרוב וצריך להחליט

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by kashi,

מישהו יכול להביא לי אתר שעושה משלוחים לארץ שיש בו את הנגן Creative Zen Micro? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  7. Started by cousinIT,

אני חושב שקריאייטיב כי המחירים יותר סבירים והם בכלל חברה טובה ואמינה ומוכרת... אני בטוח שגם לוגיטק ועוד רבות ואם אתם ממליצים עליהם אז סבבה אבל אני מחפש את הידע שלכם בנוגע למערכות 5200 וT5400 של קריאייטיב.. איזה יותר טובה ולמה-בבקשה לפרט כמה שיותר למה. תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  8. Started by ori-silver,

ברשותי הכרטיס emu1212m,התקנתי אותו היום לאחר פירמוט של המחשב,והרצתי בדיקה לפי המדיך של אנטולי לתוכנה rmaa,ואני מקבל בתוצאה PROBLEM: The input level is low. Try to increase recording or playback levels in your mixer ובמדידות מופיע לי 90.3 dB ,הכרטיס מוגדר בדיפולט,הנה תמונה של ההגדרות בפאטצ מיקס,בנוסף ב-session settings היציאה והכניסה האנלוגית נמצאים על +4. למה אני מקבל תוצאות כאלו???

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by DUDEnamE,

כרטיס מסוגCreative AudioPCI (ES1371,ES1373)(WDM) התקנתי ומחקתי והתקנתי ומחקתי לפחות שני סוגי דרייברים שהם היחידים שמצאתי לכרטיס הזה ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה אחרי שאני מפעיל סאונד מסוג של שהוא הסאונד נתקע ועושה רעש נוראי כאילו מישהו דופק עם פטיש על מסמר וזה לא מפסיק ללפחות 5 דקות ואז זה נפסק ואין סאונד כדי שיהיה סאונד צריך למחוק ולהתקין את הדרייברים מחדש וגם אז לפעמים זה נותן שגיאה של כאילו אין לי כרטיס זכרון

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  10. יש לי מסך LCD של AOC. המסך מחובר מאחורה למחשב ככה שאני שומע דרך המסך עצמו ולא רמקולים חיצוניים. אבל כשאני מחבר אוזניות למסך (לא לחיבור מהמסך האחורי למחשב, מקדימה מקום לאוזניות) האוזניות משמיעות רעש "רררררררררררררררררררררררררררר" כזה לא מפסיק וזה מעצבן רצח, לא משנה לאיזה ווליום אני משנה תזה במחשב זה נשאר אותו רעש, גם על השתק. באוזניות החדשות שלי אין באוזניה עצמה אפשרות לשנות תווליום אז זה נשאר אותו דבר, בקודמות יכולתי לשנות תווליום גם דרך האוזניה, וכשעשיתי את זה ככה הרעש של ה"רררררררררר" התחלש. קיצר 2 זוגות אוזניות ושתיהן עושות תרעש הזה, יש למישו מושג איך לתקן את זה? זה מעצבן רצח. תודה מראש ואם זה לא הפורום המתאים (חשבתי שכן, זה אודיו), אז מצטער תעבירו ;D

• 2 תגובות
    • 4.6k צפיות
  11. Started by Black_Citadel,

יומיים עברו מאז הזמנתי את הATP3 מNETS*OPS תמורת 398 ש"ח כולל משלוח (ואפילו קיבלתי טיפול לקוסמטיקאית ל2 אנשים (נשים בלבד) מתנה ) קיבלתי אותם בהתרגשות רבה, משלוח עד הבית (ועוד לא עולה אפילו שקל), לתדהמתי גיליתי שהסאב פשוט ע-נ-ק במידותיו (שזה דבר טוב) בהתלהבות רבה חיברתי אותם למחשב, הצליל פשוט מדהים לעומת מה שאני רגיל אליו (A4TECH ASW15) הם מגיעים לווליום גבוה מאוד בלי עיוותים, ניסיתי למתוח את הגבול וסובבתי עד הסוף (מקווה שלא הרסתי ) והצליל התעוות אבל זה הגיוני כי הווליום היה מחריש אוזניים.. לטעמי רמקולים מעולים בסכום הזה :xyxthumbs:

12. שאלום, חברים. יש לי ידידה שקנתה אוזניות IN EAR שלשום, דגם ATH-CKL200 של חברת Audio Technica. היא לא מרוצה מאיכות השמע ורוצה לדעת עד כמה שווה להשקיע באוזניות כפתור / IN EAR, אם בכלל כדאי. יש טעם לקנות אוזניות יקרות יותר? ההבדל באיכות השמע יכול להיות כ"כ מהותי? בעקרון, אנחנו מחפשים אוזניות כפתור או IN EAR מומלצות עם עדיפות ל-IN EAR, שיאטמו כמה שיותר טוב רעש. (ושהחוט עצמו לא יעשה רעש, כמו של הדגם המדובר.) ובעצם, במה יותר חשוב להשקיע, באוזניות או בנגן עצמו? מה יותר משפיע על איכות השמע מבין השניים? היא משתמשת ב-Sandisk Sansa Clip 4GB והנגן עצמו עובד טוב, אבל השאלה היא אם איכות השמע שלו מספקת ביחס לנגנים היום או שמומלץ להשקיע כבר בנגן חדש וזהו? (ראיתי שעל נגנים צריך לשאול בפורו…

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by 246810,

שלום אני רוצה לקנות את הרמקולים X13 ויש לי כרטיס קול מובנה האם הרטיס המובנה יספיק בשביל להפעיל את הרמקולים או שאני אצטרך לקנות כרטיס קול חדש? ולמה כרטיס קול יעזור בכלל?

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  14. Started by aviman,

יש לי מגבר/רסיבר של sherwood . הוא 4 ערוצים נתתי אותו לחבר למסיבה והוא אמר שהוא נהרס . עכשיו חיברתי לו רמקול ואני רואה ששומעים מוזיקה אבל יש רעשים אני מתכוון שומעים כזה פחחחחח מהרמקול (זה לא הרמקול כי בדקתי שנים) . מה יכול להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  15. אני מדבר על המכשירים האלה שמשדרים ממכשיר אחד למכשיר אחר בצורה אלחוטית. למשל מהמחשב לטלוויזיה. יש המון מכשירים כאלה בשוק, אבל אני מחפש המלצה על אחד טוב, שלי יהיה יקר מדי... (300 ש"ח, אפילו פחות). ועדיפות על אחד שיכול לעבור קירות (כלומר על שידורי רדיו)...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by verynoti,

אני מחפש DVD שיציג לי FULL HD ומה שמצאתי הכי קרוב הוא זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692462# השאלה שלי היא האם הוא יקרא דיסקים של שכבה כפולה 8.5 ג'יגה אם יש DVD אחר שיכול להציג FULL HD שאתם ממליצים עליו במחיר סביר אשמח לשמוע

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by dotan_dvir,

לפני כמה זמן יצא לי להאזין לדיסק דמו של חברת stax על זוג אוזניות ישן יחסית. הייתי המום מהחדות ומהאפשרות למקם כל ארוע אקוסטי בחלל. מצד שני מדובר, כאמור, בדיסק דמו שבא להבליט את היתרונות של האוזניות. רציתי לשאול אם מישהו מהפורום התנסה באוזניות האלו לאורך זמן והאם הן באמת שוות את המחיר המופקע שלהן? תודה, דותן

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  18. אז ברוב טמטומי קניתי את המערת MICROLAB M111, למערכת אין שליטה מהסאב על עוצמת הבאס והוא פשוט לא פרופורציינלי לעומת המוסיקה, לא מותקן לי שום כרטיס קול חוץ מהסטנדרט במחשב ואין לי איקולייזר, כשנכנסתי לאיקולייזר של הרמקולים מסתבר שהסאב "מולבש" על הרמקולים ולכן אין משמעות אם אני מוריד או מעלה את הטאב של "סאבוופר". מה לעשות? יש תוכנה יעודית לשלוט על זה? אני לא יכול לשמוע שירים זה עד כדי כך גרוע.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by frenchfrize2,

שלום, ברשותי מכשיר DVD מדגם DVP 608. לפני מספר ימים שיחקתי בהגדרות שלו דרך מקש ה-Menu שבשלט, מכיוון שהוא לא קרא סרטים מהתקן DOK. במשחק זה ביצעתי טעות, ושיניתי הגדרה בשם Display, או משהו כזה, וכתוצאה מכך המסך מראה רק אור כחול בוהק ואין באפשרותי לראות את חלון התפריט כדי להחזיר מצב זה לקדמותו. רפרפתי ב-Manual אבל לא מצאתי דרך לעשות Reset או לסדר את הבעיה בדרך אחרת. Sony Dvd-CD Player - Dvp-ns508p Series http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:eL9i8Gzzx9MJ:www.scribd.com/doc/13199583/Sony-DvdCD-Player-Dvpns508p-Series+DVP+608+MANUAL+%2BRESET&cd=1&hl=iw&ct=clnk&gl=il&source=www.google.co.il אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם. תודה!

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  20. שלום מה המצב? וגמר חתימה טובה שתהיה לכולם. רציתי להתייעץ בכם לקראת קניית מסך LCD שמיועד לסרטי HD בפורמט BD ומשחקי HD על גבי PLAYSTATION 3 אני רוצה לקנות מסך בגדול של 32-37 אינץ' שיהיה לו חיבורי HDMI ויתמוך בצורה מלאה ב FULL HD. המסך מיועד למשחקים ככה שבבקשה אם תוכלו לקחת את זה בחשבון למפרטים שאתם בוחרים. תקציב: אין לי כל כך עד 20K. לגבי גודל המסך אני אוכל להסתפק ב 32 אינץ' לגודל אין כל כך פקטור אצלי מעוניין במסך עם מפרט ונתונים טובים אפילו טובים מאוד. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by Morfium,

שלום, היום רכשתי את האוזניות Audio Technica ATH-SJ33WH בבאג, לפני שפתחתי אותם החלטתי לבדוק ביקורות, וראיתי שהם לא משהו. אז לפני שאני פותח אותם, האם משהו התנסה עם האוזניות ויכול לאמת \ לשלול את הטענות ? האם יש המלצות טובות יותר בטווח המחיר הזה ? אשמח לשמוע את דעתכם. נ.ב השימושים הם מוזיקה, ו You Tube.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by idan1836,

מה הכלים הדרושים לי לביצוע הפעולה ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. נגיד שאני קונה טייפ מנהלים או מכשיר הקלטה טוב, ואני מקליט איתו voice, אבל במקום יש מיקרופון ומערכת הגברה , זה הורס לי משהו. כי מן הסתם הוא מקליט גם את הקול שיוצא מהרמקולים, ומבקרה הזה מערכת ההגברה לא משהו, אז זה יכול להרוס אפילו את ההקלטה ?? חשוב לי איכות קול טובה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by אביאל אריכא,

קניתי סמארט טיוי של פוג'יקום ואני רואה תמונה אבל אין סאונד.... אני לא מוצא בהגדרות משהו שקשור לסאונד.... יש מה לעשות?

25. מחפש דגם ממולץ על אפשרות לקריאת MP3 , ואיכות שמיעה מקסימלית שניתן להשיג במחיר , לגבי עיצוב , זה כבר עניין של טעם ...

• 9 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.