עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by GamePad,

מצאתי דרך זאפ שני מכשירים נגן MASTER MP3 1GB נגן MP3 איכותי 1 ג'יגה,כולל רדיו 20 תחנות,מסך LCD מואר,טייפ מנהלים. נגן MP3 +טייפ וזיכרון 1GB+רדיו PROSOUND FM מישהו מכיר את הנגנים האלא ? כדאי לקנות משהו כזה? עריכה: לא שמתי לב שזה באכסון אם אפשר , להעביר לאודיו

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by sardin,

יש לי רדיו במערכת תקינה וחדשה, האנטנה היא חוט חשמל פשוט ארוך שמחובר למערכת וניתן להוצאה החוט נתלה בקו ישר על הקיר, אך עדיין שומעים הפרעות ברדיו והשמיעה לא חדה\חלקה יש רעש רקע ... יש למישהו עצות איך לעשות שישמעו רדיו במערכת התקינה בצורה הטובה ביותר? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  3. Started by dreadlock,

שלום לכולם אני מתלבט בין creative nomad jukebox model: zen xtra 40/60 gb or I river דגמים h300/h140 אני רוצה להמין שני מכשירים לארץ.......מאיפה בכמה מה כדאי תודה מראש לכל אלה שיעזרו לי[

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Culandur,

תקציב עד ה 150... יחוברו ב 99 אחוז מהזמן ל GMINI120 אם אפשר שיהיה להם כבל כמה שיותר קצר

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  5. הכוונה להשוואות מאתרים כמו טומסהרדוור וכאלה שבדקו את המערכות , אני פשוט לא מצאתי. אז אני רוצה השוואה בין : CREATIVE GIGWORK'S S700\S750 ל LOGITECH Z-5500 ועוד השוואה בין: LOGITECH Z-5500 ל CREATIVE MEGAWORK'S 550 5.1 אני קונה את אחת מהמערכות ואני ממש צריך את זה תודה רבה לכל מי שעוזר

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by Headspin,

אני צריך כרטיס קול כי פשוט הכרטיס שמגיע על ה IS7 הוא בדיחה עם יציאות\כניסות שלא עובדת. אני בעיקרון משתמש ב MIC IN ו SPDIF OUT. אני מתחבר לרסיבר RXV-520 של ימאהה מהכרטיס קול אז כנראה שהכרטיס קול לא צריך לעשות את הפענוח אלא רק לשלוח אות דיגיטלי \ AC3 \DOBLY'DOBLY PROLOCIG'DTS ? או שמא הכרטיס חייב את המפענחים ההלו בישביל לעבוד עם הרסיבר? אם הכרטיס לא צריך לעשות את הפענוח אז איזה כרטיס אתם ממלצים ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by goldeye,

היי אני מחפש אוזניות למוזיקה וגיימניג בלא יותר מ400 שקל מה אתם מציעים?

8. Started by shloosh,

כן כן אני ידוע שהנושא כבר נחרש... אבל חיפשתי ולא מצאתי דברים שאני בדיוק מחפש.... בקיצור בן דוד נוסע לארה"ב עוד חודש ועד אז אני צריך לגבש דעה נגן שאני רוצה ולחסוך מספיק כסף. אני רוצה מבוסס דיסק קשיח, 5 גיגה מספיקים בהחלט,לא יקר ומעוצב נורמלי. לא רוצה את האייפוד מיני... אני מתלבט בין ה-carbon לבין zen micro וגם ה-karma. בין הקארבון לקארמה יש הבדל של 50$ שאולי שווה... מה דעתכם? אם אפשר קצת לפרט על המכשירים שציינתי כי אני לא מכיר אותם, בטריה,איכות שמע,נוחות,מחיר וכו'.... תודה רבה לעוזרים!

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by The Ball,

יש לי אייפוד דור 3 והתקנתי את תוספת העברית שיש באתר. אבל לצערי האותיות מופיעות הפוך. רואים עברית, אבל אם אמור להיות כתוב למשל להתלבש, אז כתוב באייפוד שבלתהל. מה לעשות ???

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by MacGyver,

שלום לכולם.... אני מתלבט בין מספר אופציות.... 1)ZEN TOUCH 2)אייריביר 3)אייפוד... ככה -על פי מה שראיתי מת'ארדים קודמים אין לי ממש מה לחשוב על האייפוד... האייריבר עושה לי רע(למה הוא חייב להיות שחור?-או האם יש דגם לא שחור?) ונשארתי עם הZEN TOUCH.....השאלה שמטרידה אותי בכול היא: באיזה מהמכשירים הנ"ל יש אפשרות להחליף את הבטריה וזה לא יעלה כמו חצי מכשיר חדש...?ולכמה זה היא אמורה ל"חיות"...? אני מדבר בכולם על ה20GB...... אה...וכמה זמן אני יכול לעבוד עם כל סוללה? איתן

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Mortar,

התקליטים מתו ובא הCD בסוף שנות ה80 ועכשיו הDVD אבל לא ידוע לי על מערכות סטריאו שיכולות להפעיל DVD אני לא ממש מעודכן אבל אני מניח שבטח מיצירים אותם כבר עם כונן משולב. השאלה שלי היא מה היתרונות של DVD ? האם האיכות תגדל והאם יש לאן לגדול בכלל ? ואם לא אז בכל מקרה זמרים ואמנים לא יכולים להקליט כל כך הרבה שירים בשביל שימלא את כל הDVD וגם לא לכולם יש מערכות עם DVD... אז זה סיכון להוציא אלבום ככה. אז בעצם בשביל מה נכנס הדבר הזה לשוק ? האם יש לו סיכוי להחליף את הCD לגמריי והאם באמת יש יתרונות באיכות ההקלטה ? Discuss

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by EagleX2,

המכשיר הזה נשמע מדהים מסך TFT צבעוני RADIO FM 20GB יכולת להקרין סרטים וקליפים והכל ב 299$- 340$ יש מישהו שמכיר חנות בלוס אנג'לס או בניו יורק שמוכרת אותם ואם אפשר רחובות יעזרו ועדיף ועדיף לוס אנג'לס??????? עריכה: חבר רשם את זה

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by evman007,

אני מת לקנות את המערכת הזאת ,אבל אני חייב כניסה לאוזניות!

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  14. אהלן. אני מחפש נגן (כמו WINAMP או משוכלל יותר) אשר תידרש לאפשר לי את הפעולות הבאות: *ניגון אקראי של שירים מתוך מאגר אשר מ ח ו ל ק לתיקיות שונות. *אפשרות קביעת ניגון מתוך תיקייה מסויימת בשעה מסויימת ומעבר לתיקייה אחרת כפי שאקבע לו. *עליה אוטומטית עם הדלקת המחשב ותחילת נגינה. *קלות בתפעול. אשמח מאוד אם אתם מכירים תוכנה כזו - היא איננה חייבת להיות חינמית או לחלופין אם מישהו מכיר אתר או חברת תוכנה ששם אוכל לקבל את מבוקשי. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  15. :yelclap:M SYSTEM חוזרים לחנויות ובמחירים דומים לחיקויים הסינים העלובים לאחר שהופסק שיווקם בארץ (עקב קריסת חברת כלנית ששיוקה אותו בארץ) נרכש הזיכיון לאחרונה ע"י חברת "גליקום" והם יתחילו לשווק את כל המוצרים בקרוב בחנויות יחזרו הדיסק און קי האורגינלי, כרטיסי זיכרון למצלמות דיגיטליות ונגני MP3 האיכותיים לידיעה ושלא תגידו שלא אמרתי לכם מאיר

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by meirmcp,

תופעה מוזרה לאחרונה נעלם לי הקול או שפשוט שומעים אותו מאור נמוך כל הנסיונות שלי לתקן לא הצליחו אתם יודעים לוח בקרה צלילים והכל אפילו החלפתי כרטיס קול החלפתי סלוטים כלום התקנתי מע' מחדש על דיסק אחר וראו פלא פלאים עובד האם יש למישהוא רעיון מה לעשות נתוני המחשב P III 500MHZ SDRAM256 WIN XP HOME SP1 תודה מאיר

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  17. Started by Headspin,

קניתי לוח חדש IS7 של ABIT נשרף לי הלוח הקודם לא הייתי עם מחשב שבוע!! עכשיו ה SPDIF בלוח שלי לא מוציא סאונד הקבל נבדק והוא במצב מעולה!. הכרטיס קול הוא REALTEK ALC650 הבעיה היא למצוא את הדרייברים הבנתי שזה בעיה אצל הרבה אנשים הדרייברים החדשים מסריחים ולא טובים. אני צריך את הדרייברים גירסא 3.63 למישהו יש אותם או יכול לעזור לי למצוא אותם ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by evman007,

מבקש המלצה למערכת מוזיקה שתכלול רסיבר/מגבר טוב למוזיקה ורמקולים טובים. התקציב-1000 -1300 ככה. כל המלצה תתקבל בברכה. תודה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  19. שלום לכם. לאחרונה צץ בי רצון עז לקנות מערכת קולנוע ביתי קטנה, חמודה וצנועה לחדרי הקט. מצד אחד אני לא רוצה לקנות מערכת בזבזנית ומוגזמת בגלל שאין לי צורך בכזאת. זה בסך-הכל לחדר שלי. וחוץ מזה יש לנו מרתף מערכת רצינית יותר עם טלויזיה 43 אינץ' של טושיבה ולי בחדר יש טלויזית 21 אינץ' חדשה אך עלומת שם ופשוטה. (Metz ועלומת שם זה כמעט אותו דבר) ראיתי את שתי נמערכות האלו: ראשונה: http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=242&cat=4 שניה: http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=922&cat=4 ורציתי לשאול אם המחיר נראה לכם הגיוני\סביר? איזו מערכת יותר טובה? אם הם בכלל טובות... ואם אני יכול להשיג משהו יותר טוב במחיר הזה ואף פחות. אני מוכן להשקיע בין 2000 ל3000 שקלים חדשים …

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  20. Started by gal1,

לא להגיד לי למה לא חיפשתי ודברים כאלה עברתי על גוגל טוב טוב ולא מצאתי שום דבר שעוזר לי... גם כי האנלית שלי לא משהו... :-\ ועכשיו לנושא - אני צריך פרטים על 2 הדברים הללו מגבר - nad srereo receiver 701 אני צריך לדעת כמה וואט הוא וכל הדברים האלו ואם מישהו יודע שיציין כמה הוא שווה רמקולים - kef c45 אני צריך לדעת מה ההספק שלהם ההתנגדות וכל הדברים האלו תודה רבה לעוזרים גל

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  21. Started by alextazy,

מזמן שאני מחפש מגבר לביתי ולבסוף החלטתי ללכת על הnakamichi אך איני יודע היכן למצוא אותו התקשרתי להמון חנויות ואמרו שאין יותר כאלו בארץ. אשמח את תעזרו לי. תודה

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  22. אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 שיהיו למוזיקה בעיקר וגם לסרטים בעיקר יענו שניהם עכשיו אלו המערכות הכי טובות שמצאתי במחירים האלו(נראה לי תקנו אותי אם אני טועה) אז ככה חשבתי על הרמקולים האלו: 1. Logitech Z-680 http://www.logitech.com/index.cfm?countryi...crid=2&detail=2 עולים: 2430 שקל 2. creative MegaWorks THX 5.1 550 http://www.creative.com/products/product.a...oduct=240&nav=2 עולים:2020 שקל 3. אלו אני חושב שעדיין אין בארץ :\ (סתם שאלה:איך אני יכול לדעת מתי הם יהיו?). Logitech Z-5500 Digital http://www.logitech.com/index.cfm/products...,CONTENTID=9486 עולים:נראה לי שהם יעלו הון. אז איזה לקחת? אבל עם נימוק אם אפשר בבקשה ולגבי הכרטיס קול יש לי כרטיס קול מובנה 5.1 הלוח אם…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by josephu,

אני מחפש כרטיס קול עם מינימום 5.1 ערוצים שהוא Low Profile. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  24. היי , אני צריך להביא מגבר , וזוג רמקולים אחוריים 9\6 לרכב. יש לי כרגע רדיו דיסק של jvc kds 6060 עם מגבר של 45X4 ומן הסתם זה לא מספיק רמקולים , חשבתי על אלה : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1281296 פשוט שמעתי את ה 240 וואט שלהם , והם היו ממש חזקים , אז בטח ה 400 האלה יהיו ממש מטורפים. (אם יש הצעות חלופיות למשהו יותר איכותי בקבוצת המחיר הזאת אני אשמח) ובקשר למגברים , כאן אני לא מתכוון להשקיע יותר מידי , משהו פשוט , שיגביר , לא יותר מידי... מתלבט בין שני אלה : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1291945 100x4 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  25. אני רוצה לקנות נגן MP3 של 256MB אפשר לגלוש ל512MB ול1GB אבל תלוי במחיר אני מקציב מקסימום 500 שקל. איזה חברות טובות בתחום הזה אם אפשר איזה חמש שמות ככה טובות בתחום ומה עוד חשוב שיהיה בנגן? ואיך אני בודק את האיכות של הנגן על פי מה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים