עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. בוקר טוב ושלום אנשים אני בהתלבטות של בקניה בין שני מסכי lcd , עם אחד ממכם ראה , או שיש לו ניסיון או סתם לזרוק דעה , אני יודה לו . המסכים בגודל 32 אינץ' , והשימושים יהיו , מסך מחשב , ps3 , סרטי hd , פה ושם טלוויזיה . אלה הדגמים LG LCD 32LG53FR Samsung LCD LA32A550

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  2. Started by Yaniv_Uzan,

לאחרונה התחילה אצלי תופעה מאוד מאוד מוזרה... אני שומע שירים ב WINAMP ופתאום הכל מפסיק לי... לא שומעים ואם אני עושה שוב PLAY הוא מנגן שנייה אחת וגם אותה לא שומעים והוא מפסיק... זהו חייב לעשות ריסט בשביל לשמוע... תכלס לא ניסיתי עם WMP כי אני משתמש רק ב MP3 ו WINAMP ניסיתי להוריד דריבר חדש ל XP וגם התקנתי לא מזמן את כל המערכת מחדש... לא עזר כלום יש לי את הגרסא הכי חדשה של NERO וגם עשיתי לה התקנה מחדש למשהו יש רעיונות או שקרתה לו גם אותה תקלה? יש לי ABIT SL עם היציאה אופטית מחוברת... תודה מראש יניב

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by theking7,

לאחרונה התחילה לי בעיה שאני מפעיל קבצי מדיה למיניהם , הם נשמעים אך לפעמים יש כאלה קפיצות, וקטיעות. אחרי כמה זמן או כמה פעמים שאני מריץ את הקטע, המחשב 'חוזר' לרגיל, ואפשר לשמוע את הקטע בלי כל הקפיצות האלה. הבעיה הזאת במיוחד מפריעה לי כשאני משתמש במחשב בתוך מכשיר הקלטה, וכשאני רוצה להקליט שני ערוצים, מקליט את הראשון ואח"כ מקליט את השני כשברקע מתנגן הראשון, זה קשה להתאים , בגלל שזה כל הזמן קופץ. יש למישהו רעיון לפיתרון? בעיקרון יש לי Realtek AC97 הכי פשוט. אולי אני אתקין מחדש את הדרייברים? תודה מראש! [אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום הזה]

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  4. אז ככה - במידה ואני קונה את הלוח אם ASUS P5W DH Deluxe שהוא בעל אודיו של 8 ערוצים.. אז חייב לקנות כרטיס קול ? כי הייתי בטוח שאני אוכל לשמוע מוזיקה/צלילים בכלל ללא כרטיס קול... אז בעצם מה שאני שואל אפשר להסתדר בלי כרטיס קול אלא עם מה שמובנה בלוח אם ? ואם כן - יותר מאוחר אפשר לקנות כרטיס קול ולהוסיף ? תודה על התשובות וסליחה על האי מומחיות..

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  5. אהלן, אני מחפש המלצה לאזניות סגורות להקשבה למוזיקה (בעיקר קלאסית, ג'אז, רוק, בלוז ולעתים מעט אלקטרוניקה) בתקציב של כ- 1200 שקלים (לא מוגבל לקניה בארץ, אוכל גם להזמין מאתר שמכבד paypal). האזניות ישומשו בדרכים עם cowon i7 או גלקסי נקסוס ובצורה נייחת ממחשב עם fiio e7, אז אני מאמין שהן צריכות להיות יחסית נצילות. כרגע בבעלותי מספר אזניות portapro, ad700 ו- hd25 אך לצערי אף אחת מהן לא באמת עונה על הצרכים שלי. כנראה ניחנתי באזניים רגישות במיוחד כי אני פשוט לא מסוגל להקשיב לסנהייזר במשך יותר משעה, האזניים שלי פשוט מתחילות לכאוב בצורה בלתי נסבלת. מבחינת חתימת צליל אני מאד אוהב את ה- AD700 והפורטהפרו אבל הן לא סגורות (והשניה לא ממש נוחה אחרי כמה זמן). הסנהייזר מספקות אותי מבחינת רו…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  6. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3253639,00.html ענק מנועים להשוואת נגנים ניידים: 1. http://smalldj.com/baladeurs-mp3/?langselect=english 2. http://www.andmp3.co.uk/ 3. http://asia.cnet.com/reviews/portable_av/0,39033462,39000840_39001180+39000841c-39000420q,00.htm?checklist=&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39001080&SUB_ATTRIB_IDS%5B%5D=1&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39000920&SUB_ATTRIB_IDS%5B%5D=1&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39000923&SUB_ATTRIB_IDS%5B%5D=1&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39000925&SUB_ATTRIB_IDS%5B%5D=1&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39000928&SUB…

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  7. לא חשוב הצלחתי לבד תודה כל מקרה. אבל רק שאלה: התקשרתי ואמרו לי שזה שוב אירופאי אבל שנאי של ארה"ב.. מה זה אומר? ** ערכתי היה משהו אחר אבל אמרו לי שיבדקו את זה.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by itaim,

המחשב שלי מחובר למערכת סטיראו ביתית ממוצעת (2 רמקולים, והגוף עצמו שהוא נגן סידי טיפ רדיו ביחד) עכשיו כבר הרבה זמן שמידי פעם יש זמזום ברמקולים, אז קצת נגיעות בחיבורים מאחורי המערכת כל פעם וזה מסתדר עכשיו הבעיה שזה הפסיק להסתדר =\ רק שלוחצים על החיבור אז שומעים טוב, אני כימעט בטוח שהבעיה לא בכבל כי ניסיתי כבר 2 שאמורים להיות תקינים (שתיהם עבדו עם המערכת של אח שלי) פתחתי את המארז ולא הצלחתי להגיע לאיזור של החיבורים (צריך לפרק את המערכת לגורמים) יש משהו אחר שאפשר לנסות? או שהחלק הזה במערכת גם הלך לעולמו?

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by 100100,

יש לי iriver x20 , אני מחפש מטען שיטעין לי מהשקע חשמל ישירות , ללא חיבור usb למחשב. ראיתי כל מיני כאלה במחירים 20-30 שקל שהם כללים כאלה ולא לדגמים מסויימים. הם מתאימים?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by anatoli,

אני לא יודע כמה מכם שמו לב (אם בכלל), אבל Grado הוציאו דגם מוגבל חדש שיקרא HF-2. עוד לא אמרו עליו הרבה וגם אין תמונות. יציגו אותו ב-CanJam בקרוב ומחירו (כבר יש הזמנה מוקדמת אצל TTVJ) הוא 429$. לי אישית בתור אחד שלא חובב גראדו אני לא מתכוון לרוץ ולקנות (למרות שה-HF-1 הראו שהמחיר יעלה כנראה לפחות ב-50% ברגע שלא יהיו יותר). יצא לי לשמוע את הדגם הקודם שהוא ה-HF-1, ולמרות שהוא מוצלח יותר מרוב הדגמים של גראדו לדעתי, עדיין לא מדובר על אוזניה שיכולה להתחרות עם דבר אחרים לטעמי. בכל אופן, מישהו מתכנן על הדבר הזה? http://www.head-fi.org/forums/f4/grado-hf2-its-real-424620/ Anatoli.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by guycnaan,

אנשים טובים וחכמים,אני זקוק לעזרה בהפיכת קובץ AVI מקודד DIVX לקובץ MP3 (כלומר להיות מסוגל להכניס את התוצאה אל דיסק שמע),אשמח אם תוכלו לתת לי תוכנה או דרך לעשות זאת,ועדיף שתהיה קלה ונוחה ושמישה... בתודה מראש,ומצטער על ההטרדה.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  12. Started by bluemail,

כול הנגנים האחרים כן והוא היחיד שלא

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום אני מחפש כרטיס קול איכותי בתקציב של עד 800 שקל? ואך הכרטיס הזה. AUDIGY2 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  14. יש לי רמקולים ריצפתיים שכתוב עליהם : 50וואט NOMINAL 150 וואט מקסימום איזה עוצמה ב-RMS אני צריך מהמגבר לכול ערוץ כדי שאני אוכל לקבל תוצאה טובה ללא עיוותים כאשר אני מעלה את עוצמת הווליום?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  15. Started by ghadad,

האם יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג ולראות באיזור המרכז ? תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  16. יש לי כרטיס קול מובנה של רילטק (לוח GA P35 DS3L). אני רוצה להקליט ליין גיטרה, אך המחשב לא קורא את הסיגנל שלה. בדקתי בהגדרות הכרטיס, ומשום מה כל אפשרויות ה Realtek HD Audion Input (ביניהן ה Line In שאני צריך) אינן זמינות, כלומר מסומנות באפור. מישהו יודע איך אני מפעיל אותן? אשמח לקבל כל תשובה.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  17. Started by Aviad6,

כאשר אני מחבר מצלמת וידאו לחיבור dv ולמיקרופון בו זמנית יש לי הפרעות -רעשים באודיו. המצלמה ניזונה מחשמל וחיבור המיקרופון מחובר ללין אווט של מגבר (חיברתי מפריד אדמות ומנחת לחיבור אודיו) למרות שחיברתי מנחת ומנטרל אדמות יש לי רעשים. איך אני נפטר מהרעשים האלו???? please..... אני עובד על זה כבר חודשיים.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by Royisr,

אז ככה, כבר בערך שבוע אני משתמש בנגן החדש שלי, שהוא מתוצרת Creative. ושמו הלועזי הוא Zen Touch בנפח 20GB. את הנגן רכשתי בחו"ל, בניו-יורק, בסכום (בשקלים) של 1100 ש"ח, כולל מס, אבל לא כולל משלוח (+7$) סה"כ בסביבות ה - 1130 שקלים ב - B&H, יכול להיות שהייתי יכול להשיג במחיר זול יותר, אבל זה נראה לי מחיר סביר. בארץ המחיר קופץ בעוד 400-800 ש"ח, אבל יש את הבונוס של האחריות הישראלית. התרשמות מהנגן עיצוב: הנגן נותן תחושה מאוד "חזקה" מתכתית ו"גברית" משהו, מקדימה הוא לבן, והחלק האחורי מתכתי, מקדימה הכפתורים (המועטים והמינימליסטים למדי) עשויים ברזל כסוף. כמובן שזה עניין של טעם, אני ראיתי את הנגן קודם, והעדפתי את העיצוב הזה על פני העיצוב המעט עדין של האיפוד, הריבר נראה לי מעט פלסט…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  19. איך מתגברים על בעיית הZONE? ותמליצו לי על תוכנה חינמית שמנגנת DVD תודה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  20. Started by kol209,

הכרטיס קול של הלוח הזה Albatron K8X800 Pro יש ללוח הזה כרטיס קול טוב?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by redead,

יש חסרונות שאני צריך לקחת בחשבון או שאני יכול להזמין? בעיקרון רוב הסרטים/סדרות אני רואה על הטלויזיה עם רמקולים אחרים ומוזיקה אני לא שומע כולכך הרבה , ככה שהרמקולים ישמשו בעיקר למשחקים ולשאר זמזומי ווינדואס השונים :-)

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  22. אהלן, אני חיברתי את הריסבר שלי לרדיו דרך השקע של הכבלים אבל כצפוי התדרים שונים מהאזור שלי למשל גלגלצ במקום 93.9 הוא 105.3 מישהו יכול אולי לעזור לי אם איזו רשימת תדרים של זה ושמעתי שאני יכול לקלוט גם אודיו של ערוצים ולשמוע MTV.... זה נכון? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by davidreznic,

שלום לכולם. בעקבות במבצע בבאג על מוצרי לוג'יטק החלטתי להיפטר מה R-10 שברשותי. אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל. מחיר: עד 370 (לפני ההנחה) אני ממש ממש לא אודיופיל. הרמקולים ישמשו לרוב למשחקים אבל לפעמים למוסיקה אשמח לחוות דעת

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  24. קניתי חיבור מהמחשב לטלויזיה, מצד אחד יש לי חיבור s video רגיל שמתחבר לכרטיס מסך, ומצד שני יש לי חיבור כזה רק שרשום עליו Digital בצהוב. בדקתי ואין לי חיבור כזה בטלויזיה, (הוא אמנם נכנס לכניסות של הקול והתמונה אבל כלום לא עובד) מה אני יכול לעשות איתו ?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by alexe17,

אוקיי חבר'ה אני צריך עזרה אני רוצה לקנות נגן אמפי3 מבוסס זיכרון פלאש ואני צריך המלצות לגבי נגנים טובים כי אני לא בדיוק מתמצא בתחום אני מחפש נגן עם 256 זיכרון,איכות שמיעה כמה שיותר טובה .עדיפות לצג דיגיטלי.התקציב לא יותר מ1,000 שקל,עדיף בסביבות ה700-800 שקל. אחרי בדיקה במספר אתרים בחול,מצאתי 3 נגנים שהם לדעתי הכי טובים כרגע: i-river ifp-790 creative muvo tx fm rio forge sport הבעיה היא שאלו הם דגמים חדשים ואני לא יודע אם כבר יש אותם בארץ אם יש לכם מידע לגבי אתרים מהם אוכל להזמין את הנגנים האלה או לפחות לברר את המחירם שלהם בארץ,זה יהיה מצויין

• 3 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.