עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tom123,

איזשה אתם ממליצים :\

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  2. Started by Royisr,

אז ככה, כבר בערך שבוע אני משתמש בנגן החדש שלי, שהוא מתוצרת Creative. ושמו הלועזי הוא Zen Touch בנפח 20GB. את הנגן רכשתי בחו"ל, בניו-יורק, בסכום (בשקלים) של 1100 ש"ח, כולל מס, אבל לא כולל משלוח (+7$) סה"כ בסביבות ה - 1130 שקלים ב - B&H, יכול להיות שהייתי יכול להשיג במחיר זול יותר, אבל זה נראה לי מחיר סביר. בארץ המחיר קופץ בעוד 400-800 ש"ח, אבל יש את הבונוס של האחריות הישראלית. התרשמות מהנגן עיצוב: הנגן נותן תחושה מאוד "חזקה" מתכתית ו"גברית" משהו, מקדימה הוא לבן, והחלק האחורי מתכתי, מקדימה הכפתורים (המועטים והמינימליסטים למדי) עשויים ברזל כסוף. כמובן שזה עניין של טעם, אני ראיתי את הנגן קודם, והעדפתי את העיצוב הזה על פני העיצוב המעט עדין של האיפוד, הריבר נראה לי מעט פלסט…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by DMaster,

אני צריך המלצה לאוזניות בתקציב של 350 ש"ח. השימושים הם סרטים, סדרות ומשחקים. לא אשמע איתן מוזיקה. יש אפשרות לקנות מאיביי ומהדיוטי פרי. ככה שאפשר להמליץ על אוזניות שעולות יותר ואני כבר אנסה למצוא בזול יותר. אם אפשר אז אני רוצה המלצה לכמה דגמים. ראיתי את ה HD212, ואני יכול להביא ב250. יש לי אפשרות לקנות גם HD515 ב300 שקל. אבל קראתי ביקורות לא טובות עליהם. כדאי לקחת אחד מהשתיים? עד עכשיו הייתי עם זלמן 5.1.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by davidreznic,

שלום לכולם. בעקבות במבצע בבאג על מוצרי לוג'יטק החלטתי להיפטר מה R-10 שברשותי. אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל. מחיר: עד 370 (לפני ההנחה) אני ממש ממש לא אודיופיל. הרמקולים ישמשו לרוב למשחקים אבל לפעמים למוסיקה אשמח לחוות דעת

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  5. אז ככה ראשית הטלוויזיה צריכה להיות של חברת Toshiba/Haier. (אלא אם החברות האלו ממש לא מומלצות ) 42 אינצ' עכשיו מה הפרמטרים הנוספים שאמורים להנחות אותי בבחירת הדגם הרצוי..?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  6. Started by com,

מעונין בLCD שתשמש את אחותי. כמו כן על מקום מומלץ וזול לרכוש אותה. התקציב עד 2500, אבל עדיף פחות אם ניתן. תודה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  7. Started by OmriF,

רכשתי את הכרטיס הנ"ל ולצערי הווינדוס החדש עושה איתו בעיות תאימות. האם למישהן כאן יש את הכרטיס עם ווינדוס 7? איפה מצאתם דרייברים מתאימים?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  8. Started by anatoli,

אני לא יודע כמה מכם שמו לב (אם בכלל), אבל Grado הוציאו דגם מוגבל חדש שיקרא HF-2. עוד לא אמרו עליו הרבה וגם אין תמונות. יציגו אותו ב-CanJam בקרוב ומחירו (כבר יש הזמנה מוקדמת אצל TTVJ) הוא 429$. לי אישית בתור אחד שלא חובב גראדו אני לא מתכוון לרוץ ולקנות (למרות שה-HF-1 הראו שהמחיר יעלה כנראה לפחות ב-50% ברגע שלא יהיו יותר). יצא לי לשמוע את הדגם הקודם שהוא ה-HF-1, ולמרות שהוא מוצלח יותר מרוב הדגמים של גראדו לדעתי, עדיין לא מדובר על אוזניה שיכולה להתחרות עם דבר אחרים לטעמי. בכל אופן, מישהו מתכנן על הדבר הזה? http://www.head-fi.org/forums/f4/grado-hf2-its-real-424620/ Anatoli.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by dragon772,

בצורך הוא שידורי SD שידורי HD ו XBOX360 ... אני כבר חודש עם ההמלצה של ה SAMSUNG 450 שהמליצו עליו, אבל אין אותו כבר באף אחנות, הביאו דגם משופר שלו שהם רוצים עליו אלף שקל יותר..ממש לא משתלם... אני מחפש HD READY הכי מומלץ עכשיו מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by XMB,

http://www.amazon.com/Philips-SHB6100-behind-neck-Bluetooth/dp/B000QS2WL6/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1205650872&sr=8-1 מחיר מצחיק לעומת הארץ רוצה לדעת איך האיכות שלהם כי לא מצאתי מפרט טכני , חשובה עוצמה הנגן הוא CREATIVE ZVP , מטרה: ספורטיביות (ראיתי שהן מתלבשות על האוזן)

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  11. Started by rank,

יש לי שתי שאלות 1 : האם כל LCD תומכת ב1080P ואם לא אז איזה כן ? 2: אני ראיתי LCD בBESTBUY של UNIDEN ב2700 שקל כולל HD זוית צפיה של 178 רזולוציה של 1366X768 .האם הטלויזיה תומכת ב1080P ??

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  12. שלום אני צריך עזרה בנושאים הבאים : 1. מקודדים - אני צריך מקודד שיעבוד לי טוב במדיה סנטר של ויסטה. כבר התקנתי מקודד אחד (או מיליון) שעבד לי טוב. לפתע הוא הפסיק לעבוד. המקודד שעליו דיברתי הוא - VistaCodecs_v453B1a לפתע הפסיק לעבוד ושאני מתקין מחדש הוא לא עובד. אני צריך מקודד או מקודדים שיפעילו לי דרך המדיה סנטר קבצי divx/xvid , mkv , HDDVD ו BLU RAY אשמח לעזרה 2. במדיה סנטר - בתוכנה עצמה. סידרתי את הסרטים שלי לפי תיקיות. אני רוצה שבמקום שיהיה תמונה של המדיה סנטר תהיה תמונה שאני מגדיר וקובע. לא מצאתי איך לעשות את זה תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by jonspieg,

אני קונה בקרוב מחשב HTPC והייתי רוצה להתייעץ אתכם איזו מערכת הפעלה כדאי להתקין עליו. האם למדיה סנטר של ויסטה יש יתרונות על תוכנות אחרות שאוכל להתקין על XP? בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  14. המצב הוא כזה. אני משחק TF2. יש לי ATP3, וסנהייזר PX100 שהן האוזניות של הנגן אמפי3 שלי. כשאני משחק עם הרמקולים, כל פיצוץ, כל יריה, כל טיל, נשמעים נפלא עם באס חזק מהסאב, פשוט תענוג. כשאני משחק עם הPX100 זה נשמע סבבה, אבל משהו מת כזה. אני חושב שהבאס שלהן, שהוא כל כך טוב במוזיקה, פשוט לא מתמודד עם הסאונד של המשחק... אני מניח שאוזניות איכותיות יותר יפתרו את הבעיה לא? אפשר להוציא מאוזניות את אותו סאונד שיוצא מהATP3? חשבתי לקנות אוזניות גיימינג של אחת החברות המוכרות כמו סטיל סריאס או אייסמאט, אבל נראה לי שאוזניות מקצועיות שנועדו למוזיקה ישמעו יותר טוב גם במשחקים... התקציב הוא דיי מכובד אני חושב, 600-700 שקל, אפשר לחרוג קצת אם זה משהו שבאמת שווה את המחיר... עוד דבר, אני מעדיף או…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  15. הרמקולים תקינים ועובדים זה בטוח לא הבעיה היא שבבקרי קול שאני נכנס ללוח בקרה ובבקרי קול הכל אפור אני מתקין שוב פעם את הדרייבר אין לא עוזר עדיין לא טוב וזה פתאום הפסיק לעבוד לא התקנתי כלום חדש ולא נגעתי בכלום הכשיו בביוס זה מראה שהכל בסדר זאת אומרת שהכרטיס על auto כמו שצריך הדגם של הכרטיס קול הוא ac97 ובמנהל התקנים הכל בסדר אין סימן שאלה או משהו צהוב על הבקרי קול ואני מנסה למחוק את הדרייבר ולהתקין אותו מהתחלה ולא עוזר מה עודג אפשאר לעשות

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  16. Started by XMB,

אהלן אנשים , לא הבנתי את ההבדל בדגמים הללו כאשר הפרש המחירים עומד על 400 שקל בין ה PRO לרגיל הנתונים של ה PRO : http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=15854&nav=1 הנתונים של הרגיל: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=15853&nav=1 ההבדל היחיד שראיתי שב PRO יש את ה XRAM שבמילא הבנתי שרוב המשחקים לא יודעים לנצל את זה כמו כן בגירסה הרגילה אין יציאה ל I/O CONSOLE שבמילא אני לא הולך לקנות את זה , אז איפה ה400 שקל (פי 2 מחיר של ה PRO מהרגיל) תודה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. Started by AcidBurn10,

שלום חברים אני מחפש 2 כרטיסי טלויזיה אחד במחיר של עד 200 ש"ח שיהיה באיכות טובה והשני באיכות יותר טובה , שישמש גם ל-media center , כלומר להקלטת תוכניות מהממיר בסביבות ה-400 פלוס מינוס .... תודה רבה !!!

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  18. שלום יש לי טלויזיה וממיר של הוט בחדר אבל אין כל כך מקום אז החלטתי לעשות את המסך לטלויזיה עכשיו,יש לי כרטיס מסך 880GTS OS2 320 ומסך DELL 20' FP SIP-S. איזה כרטיס טלויזיה וכבלים ייתנו לי מאיכות מקסימאלית ותמיכה בכל הערוצים? תודה לעוזרים,זה דחוף

19. או שיש רמקולים אחרים עדיפים באותו מחיר? לשימוש משחקים וסרטים ומוזיקה בעיקר תקציב 500 שח' מוכן לחרוג +50 גג בלי כרטיס קול...

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  20. אני מעוניין להשקיע במערכת קולנוע ביתית שתחובר גם לכרטיס הקול במחשב. אני לא אודיופיל, אולם אני מחפש מערכת של חברה אמינה עם אחריות (לא משהו ב-800 ש"ח מהיוניברס או מחסני חשמל) התקציב שלי הוא כ- 2,000 ש"ח. מה אתם ממליצים לי? מה הכי חשוב לבדוק? אילו חנויות מומלצות? האם מגיע טכנאי על מנת להתקין את המערכת?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  21. אני מחפש המלצה לרמקולים 2.1 במחיר של עד 400 ש"ח ראיתי שיש את הרמקולים CREATURE 2.1 JBL בסביבות המחיר הזה ורציתי לדעת האם יש רמקולים אחרים שעדיף לי לקנות בתקציב הזה.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  22. אם אני סם את הכבלים של הרמקולים אחד ליד השני + ליד שקע של מאריך שמחוברים שהוא מלא + עוד כל מיני כבלים ליד, האם כל הכבלים מפרעים לכבלים של הרמקולים?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by Aviad6,

כאשר אני מחבר מצלמת וידאו לחיבור dv ולמיקרופון בו זמנית יש לי הפרעות -רעשים באודיו. המצלמה ניזונה מחשמל וחיבור המיקרופון מחובר ללין אווט של מגבר (חיברתי מפריד אדמות ומנחת לחיבור אודיו) למרות שחיברתי מנחת ומנטרל אדמות יש לי רעשים. איך אני נפטר מהרעשים האלו???? please..... אני עובד על זה כבר חודשיים.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by ychig,

התקציב בערך עד 3800 עם אפשרות לחריגה קלה אם זה באמת משתלם.. השימושים יהיו כמובן צפייה בשידורי טלויזיה[יש לי ממיר של יס אם זה משנה..] וחיבור למחשב לצורך צפייה בסרטים וכו' [לעבודה במחשב יש לי מסך 19'' נחמד..] תודה .

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by Y-T-M,

השאלה בכותרת אמרו לי שהם רמקולים חבל על הזמן למרות שהם לא כאלה מוכרים?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.