אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/creative-zentouch.html
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הרקולס החברה הידועה כחברה טובה לכרטיסיי קול וגם כרטיסיי מסך מוציאה עכשיו כרטיס חדש שיקרא Gamesurround Muse 5.1 DVD המשך... ה-Gamesurround Muse 5.1 DVD הכרטיס תומך 5 נקודה אחד ערוצים וגם באפשרות שמיעה בצורת ה- DVD הוא אמור לתת אייכויות טובות מאוד והכרטיס אמור להבטיח למשתמש חוויה מוסיקלית נהדרת ויתמוך בתוכנה power dvd ובחוץ לארץ הוא עולה 29.99 דולר.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת? ויותר ספציפי את הדגם הזה Sony RM-VL900? תודה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול איזה כרטיס טלוויזיה כדאי לקנות? הייתי רוצה אחד עם כניסת קומפוננט (בנוסף לכניסות הרגילות) ושמאפשר הקלטה בזמן אמת והקפאת תוכנית טלוויזיה. חשוב לי גם שהיה IR BLASTER. התקציב הוא כ- 600 שח , עם אפשרות לחריגה במידת הצורך. חיפשתי כבר בהרבה מקומות וראיתי את הסקירה על Compro VideoMate E900F שנראה מעולה אך במחיר יקר למדי של 830 שח ובלי IR BLASTER... תודה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל ולצערי הווינדוס החדש עושה איתו בעיות תאימות. האם למישהן כאן יש את הכרטיס עם ווינדוס 7? איפה מצאתם דרייברים מתאימים?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את 2 הרמקולים ממערכת הסטריאו הישנה (והאיכותית אפשר לומר) לסאב של המערכת 2.1 שלי בחדר. הסאב בה עצמו הוא בינוני, החיבורים דווקא מתאימים. השאלה היא האם הסאב יחזיק רמקולים שלא שלו, וחזקים יותר מאשר המקוריים שלו? אם כן, אני ארוויח פה מערכת מעולה, דרך אגב, אם קיים סיכון קטן, אני מוכן לקחת אותו, כי כך או כך גם הרמקולים כבר לא בשימוש מזמן, וגם הסאב כבר זקן ואין לי בעיה להחליף אותו לחדש יותר במקרה הצורך. תודה, CM.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני צריך כמה סטים של אוזניות דקות כאלו שאיתם אפשר לתקשר בצוות בשביל משחקי פיינטבול,אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות כמה כאלו אשמח לדעת
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אז ככה, כבר בערך שבוע אני משתמש בנגן החדש שלי, שהוא מתוצרת Creative. ושמו הלועזי הוא Zen Touch בנפח 20GB. את הנגן רכשתי בחו"ל, בניו-יורק, בסכום (בשקלים) של 1100 ש"ח, כולל מס, אבל לא כולל משלוח (+7$) סה"כ בסביבות ה - 1130 שקלים ב - B&H, יכול להיות שהייתי יכול להשיג במחיר זול יותר, אבל זה נראה לי מחיר סביר. בארץ המחיר קופץ בעוד 400-800 ש"ח, אבל יש את הבונוס של האחריות הישראלית. התרשמות מהנגן עיצוב: הנגן נותן תחושה מאוד "חזקה" מתכתית ו"גברית" משהו, מקדימה הוא לבן, והחלק האחורי מתכתי, מקדימה הכפתורים (המועטים והמינימליסטים למדי) עשויים ברזל כסוף. כמובן שזה עניין של טעם, אני ראיתי את הנגן קודם, והעדפתי את העיצוב הזה על פני העיצוב המעט עדין של האיפוד, הריבר נראה לי מעט פלסט…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קצת טמבל בדברים האלה, אבל אני זוכר שפעם זה הצליח לי ולכן התסכול הגדול שלי.... מה קרה? 1. שמתי מחשב בסלון (פנטיום 4, לוח של MSI, ישן אבל בסדר (MS-7005), יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9200 SE. 2. חיברתי לטלויזיה שלי (רגילה, 29 אינטש. מה לעשות?!) באמצעות כבל S-Video, שיוצא מכ' המסך. אל הטלויזיה חיברתי ישירות לשקע כניסת S-Video שיש לה בגב. עכשיו הבעיה: אני לא מצליח לראות חלק. התמונה כל הזמן קופצת, בשחור לבן, או חתוכה / קרועה ומרוטשת לגמרי. * יש לציין שבכרטיס המסך, יציאת ה-SVideo היא בעלת 9 פינים והיא מתחברת לטלויזיה עם שקע S-Video רגיל + RCA צהוב. * כשחיברתי גם מסך וגם טלויזיה הצלחתי לאזן את התמונה על הטלויזיה, אבל מהרגע שהטלויזיה מחוברת לבד וביצעתי אתחול למחשב ה…
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שאלתי בטעות בפורום אחסון האם ניתן להעביר נתונים, תמונות וכד' על נגן mp3 רגיל
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום, יש לי בחדר מערכת 5.1 ומגבר עם חיבור קואקסלי. איזה כרטיס אני יש בשוק עם חיבור קואקסלי? השימוש יהיה בעיקר למוזיקה וסרטים (בכלל בכלל לא משחקים) תקציב:700-900 תודה!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אם אפשר שיהיה MP4 או פורמט אחר של סרטים אבל זה בכלל לא חובה אבל שיהיה בצבע אם אפשר תודה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת מערכת סראונד 5.1 שתתאים גם למחשב עם כרטיס קול 5.1 וגם לקונסולות (בחיבור עם כבל אופטי) בתקציב של כ500 שקל. חשבתי על logitech z506 הבעיה איתה זה שיש לה חיבורי 5.1 רק למחשב ואין לה כבל אופטי בשביל קונסולות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למערכת לאוטו, מה שחשוב לי זה שיהיה קל לנווט בין הרבה אמוד שירים בפורמט MP3 לא חשוב לי כל מיני שטויות כמו קולפינים ומכוניות שירוצו שם, אני מעדיף להשקיע באיכות ולא בשטויות. עוד מה שחשוב שיהיו יציאות RCA איכותיות ל סאב וקדמיים, אני לא משתמש ביציאות רמקולים של המערכת אלה במגברים. בעקרון התקציב לא מוגדר כי אני לא יודע מה סדר גודל של מחירים. אז תזרקו ואני כבר יכוון את עצמי לזה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
איזה נגן כדאי לי לקנות בטווח ה300$-400$? 10X
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לאוזניות שמתאימות לנגן אמ פי 3 (creative zen micro 6 gb)...תקציב...עד 200 שקל... ועדיפות לאוזניות כפתור...
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום מעוניין במערכת סטריאו, התקציב שהגבלתי בשביל המערכת הוא 1000 ש"ח אבל אם זה מערכת שבאמת כדאי להשקיע בשבילה את הכסף אני אהיה מוכן להשקיע עד עוד 500 ש"ח נוספים ולא יותר אבל רק אם זה באמת שווה את הכסף. המערכת חובה שתקרא צרובים וMP3 וכל שאר השטויות כמו מגש של 3 דיסקים ומסך דיגיטלי וכאלה לא חשובים. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן..אני מעוניין להתחיל ליצור טראנס ומספר שאלות בתחילת דרכי בתור כותב..מודרני חח..(עשיתי בעבר כמה דברים קטנים ב impulse tracker..) אז ככה: כרגע יש לי קיובייס 3 sk שעשיתי כמה דברים ממש מינימלים..המטרה רק יצירת טראנס.. המחשב הוא AMD Sempron 2500 1GB ddr כרטיס קול on board רמקולים logitech x220 למחשב -בקיובייס אחרי שאני לוחץ על פליי זה אחרי אזה שניה רק אז מנגן וכנל כשאני מפסיק..בנוסף הbass line והתופים לא נשמע רציף לעיתים ..אני מניח בגלל שזה מהיר מידי-עבודה קשה מידי ל"כרטיס קול" הנוכחי.. 1.א. האם כרטיס קול בלבד מספיק כדי לפתור תבעיה או שצריך גם מחשב חזק בנוסף? - איזה כרטיס קול אתם ממליצים בתור התחלה? המליצו לי על esi julia..איך הוא? -על מה אני צריך להסתכל כשאני קונה כר…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים הפוטנציאלים... הבעיה שלי היא כזאת: יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8400 GS וברצוני לחבר אליו את הטלויזיה שהדגם שלה הוא HITACHI L32A02A קניתי חיבור VGA ל HDMI חיברתי בין המחשב למסך, והמחשב אמנם זיהה את החיבור ואת המסך. אך הוא לא מציג לי את התוכן. * לכרטיס מסך יש שתי יציאות:האחת היא DVI שכבר בשימוש עם המסך של המחשב.. * והשניה: היא VGA שחיברתי וניסיתי להפעיל ולא הצלחתי. האם אני צריך להחליף כרטיס מסך? או שמדובר בבעיה שלא הצלחתי לפתור? * בחיפוש בפורומים באנגלית, מצאתי תשובה שיכולה להיות הגיונית: שטכנולוגיית ה VGA לא מסוגלת להעביר כמות נתונים גבוה למסך... אשמח לקבל תשובות מספקות..
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים 2.0 לחבר אותם למחשב נייד ולהשמיע איתם בכיתה לכ- 30 איש, אני צריך אותם לשימוש בהרצאות כך שהאנשים יהיו שקטים. חשבתי על הרמקולים האלה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=451498 איך הם? ואני ממש מעדיף משהוא יותר זול, השאלה היא אם יש משהו עם מספיק עוצמה. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בסופו של דבר החלטתי לרכוש טלוויזיה 21 אינץ' משומשת ו-Divx Player. עכשיו נשאר רק לבחור את הנגן. אינני רוצה משהו איכותי במיוחד, כי מדובר במכשיר שאקח לצבא. לצבא אף פעם לא לוקחים דברים יקרים כי גונבים/ שוברים ואז חבל על הכסף. אני רוצה משהו בינוני+, שלא עולה יותר מ-600 ש"ח. גלשתי לאתר olsale וראיתי נגנים רבים: חברת Lenco http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7389347&type=1&product=1&category_name=DVD3 APEX DIGITAL http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7391188&type=1&product=1&category_name=DVD3 Xennon http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7114617&type=2&product=1&category_na…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מאנטולי כרטיס מסוג Emu 1212M בשביל האוזניות שלי והמערכת שתבוא (אגב זה עבד בערך 5 דקות ואז הלך לי הארד דיסק, אבל זה כבר לא קשור). בכל מקרה הוסבר לי שבזבוז לשמוע את האוזניות האלה, ואוזניות טובות בכלל בלי מגבר סביר. אז אני רוצה המלצות למגבר בתקציב סביר, אני מעדיף לא לשלם מעל 600-800 שקל
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אהלן חברה ערב טוב..! שאלה !... חברתי היום ת'מערכת של אחי למחשב (רסיבר + 2 רמקוליים רצפתיים).... חברתי את הרמקולים למגבר ואת המגבר דרך הכבל האופטי למחשב. (ד"א לוח MSI ניאו4..)....אבל משום מה לא שומעים כלום :s05:.... מה לעזאזל אני מפספס.... אני זוכר שפעם זה עבד בלי בננות ובלי כלום ישר עם הכבל הזה וזהו בלי בלאגנים. somebody help plz!
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מערכת קולנוע ביתי עד 10000 שקל שיהיה מגבר של 7.1 עם רמקולים חזקים כולל סראונד סנטר אחורי ושניים בצדדים של חברות מוכרות בלבד תודה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-