עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by guy 12,

היי אני מחפש אוזניות רב-גוניות מבחינת שימושים, הן ישמשו אותי החל מהמחשב ועד ריצות ... חשבתי על הPX100, הם יהיו נוחות לספורט? ומה עם האחיות שלהן הPMX ? דרך אגב, בדקתי אפשרות של הזמנה מחו"ל וזה פשוט לא יוצא כדאי, אפשרי הדבר או שאני עושה משהו לא נכון? תודה מראש ;D גיא

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by shlomi8,

מרחק הצפייה הוא כ3 מטרים. צפייה יותר בשידורי כבלים וDVD מאשר HD (בינתיים? :s05: ) מה אפשר להוציא מהסכום הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by homart,

שלום , שאני מחבר את ה320 שלי למחשב, הוא כותב לי שהמכשיר יכול להספק העברת נתונים מהירה דרך USB2 אך בגלל שהמחשב שלי לא תומך אז הוא יעביר את זה ביותר איטיות. הUSB2 קשור ללוח אם? או שאם אני אקנה כרטיס USB2 חדש אז אני אוכל להעביר קבצים במהירות??

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  4. אז זה הסיפור.. יש לי כרטיס מסך 6600GT עם יציאת Tv-Out בשיטת שידור HDTV הטלויזיה שלי יש לה כניסת 21 פינים. יש לי שני קונטקורים אחד לכרטיס שממיר מהHDTV לRCA ולטלויזיה מ21 פינים לRCA קניתי כבל RCA צהוב כלומר רק לוידאו וכאשר אני מחבר אותם אני רואה בטלויזיה שחור-לבן... אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... תודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by dorono008,

אני מחפש כבר איזה שבוע שבועיים , ולא ממש מתקדם הייתי בחנויות שמציגות מסכים אבל או שלא היה להם חיבור כבלים או שהיתה תקלה..... היום אפילו הייתי בחנות , וניסו למכור לי מסך של SONY , ואני קולט שכל שאר המסכים בזום כדי להוריד איכות... בקיצור כנראה אי אפשר לדעת יותר מדי בתצוגה כי הם משנים את התנאים לפי מה שרוצים שתקנה מה אתם ממליצים מבין הבאים ? Sony p2530 Sony u2530 Samsung R81 היטאצ'י LD9000 טושיבה A3000 LG lc53 אם למישהוא יש הצעה אחרת אשמח לשמוע מטרת המסך בעיקר צפייה בכבלים אבל גם לחיבור למחשב וDVD וחולי.....

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by Tamir61,

כמובן Altec Lansing החברה עם האיכות הכי גובהה שניתן להשיג היום. דגם MX - 5021 50RMS סאבוופר 6.5" , תיבת הסאב בגודל של מארז מחשב. סאבוופר שמזעזע לי את כל החדר! ואני לא מגזים.. מוזיז לי דברים בחדר.. הממיר של הYES , הסאטלייטים עצמם גם כן...פשוט מטורף , יורד לתדרים נמוכים במיוחד , נשמע חד ונקי מאוד. שתי סאטלייטים 20X2RMS עם איכות מדימה!! הצלילים אף פעם לא נשמעו כל כך חדים ונקיים. דרך השלט אפשר לכוון את עוצמת הסאבוופר ואת עוצמת הטרבל. שלט הנייח מגיע עם לדים כחולים ויפים. המראה הטכנוסקסי שלו בסגנון האייפוד מאוד מושך לעין ומשמש כרהיט לחדר! צבע לבן לקה \ שחור לקה. מגיע עם שלט רחוק עם שליטה מלאה על כל הפונקציות. מחיר בארץ 1500-1700 (לפי זאפ!) בדיוטי פרי : 200$ - כ900-9…

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  7. תסתכלו על הנתונים שיש ממתחת ותגידו לי אם הם נתונים טובים לDVD מפרט טכני מעבד סאונד דיגיטלי המאפשר שמיעה בפורמטים: DTS,DOLBY-DIGITAL,DOLBY-PROLOGIC,P M,CINEMA מפענחים: AC3,MPEG 2 & 3 פורמט 3 MPEG מיועד לצפיה בתמונות JPEGU ו- JPG מחברים: VGAהמיועד למסכי פלסמה, מסכי LCD ומסכי TFT YUV המיועד לטלויזיות מקרן אחורי S-VIDEO ,VIDEO (OPTICAL (DIGITAL OUT (COAXIAL (DIGITAL OUT 2 מחברים AUDIO אנלוגים מחבר 21 פינים SCART/EURO קומפוננט קריאת כל פורמטים תקליטורים: DVD,CD,CD-R,CD-RE,OKO,VCD,SVCD,MP3 KARAOKE CD+G,HDCA & KODAK תומך ב-8 פסי קול וב-32 שפות כתובות תומך בכל 9 אזורי השידור MULTI ZONE CHANNEL DECORDER 5.1 פורמט צפיה 4:3 16:9 אפשרות נעילה כפולה מוצא שמע 2V RMS טווח שמי…

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  8. Started by goldeye,

שלום פורום אודיו. אני משתמש בipod Mini 4gb. והipod ניתקע לי?! , ניסתי לחבר אותו למחשב אך זה לא עזר. יש דרך לפתור את זה בלי להשתמש באחריות?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by A.Iniesta,

http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?auction_id=2377253 באיזה טווח מחיר היא נחשבת משתלמת?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by matan27,

טוב אז אתמול קניתי את הG3 1GB, אני מרוצה ממנו מאוד מאוד, הוא באמת נשמע נפלא (בהשוואה לאי פוד שיש לי) ונראה לי שהוא הולך להיות הנגן המועדף עליי בזמן הקרוב (למרות שהיעדו המקורי שלו זה ריצות..). למרות מערכת ההפעלה הקלה מאוד, לא הבנתי איך עושים פתיח אישי (רקע) ומכניסים אותו לנגן...אם מישהו יכול להסביר לי איך עושים, אם צריך תוכנה וכו'.. תודה מראש, יום טוב

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  11. שלום! כאמור, אני מחפש טלוויזייה LCD בגודל 21-24 אינץ' בתקציב של כ-2000 ש"ח. אני מבקש את עזרתכם, כי אני לא יודע אפילו ממה להתחיל - המון חברות ועוד יותר דגמים. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  12. כותרת^^ תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by adizarko,

קניתי את הרמקולים הללו מארה"ב והם מותאמים למתח של 110. לכן אני צריך מתאם מתח - מישהו יודע מאיפה אני יכול לרכוש דבר כזה? (לינק יעזור) תודה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by מתן123,

שלום יש לי שאלה פשוטה אין לי קול במחשב ואין לי את הדיסק של הכרטיס קול רציתי לדעת איך אני מוצא את השם של הכרטיס קול ואני כבר יוריד דרייברים מהאינטרנט תודה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  15. Started by DJ_Yaniv,

קניתי היום את הרמקולים האלו וחיברתי את כולם ושני רמקולים לא עובדים.. ניסיתי לשחק אם הכבלים מאחור.. אבל שנים לא עובדים מה יכולה להיות הבעייה ?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by homart,

אהלן, היום הישארתי בטעות את המכשיר לי באוטו בתוך תיק, וכשחזרתי הוא היה רותח האים נגרם למכשיר לנז כל שהוא לטווח הארוך??, המכשיר עובד....

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  17. יש לי מערכת 5.1 לפעמים הרמקול הקידמי שמאלי לא עובד, כשזה קורה אני מוציא את התקע מהחשמל ומחבר בחזרה. התקע מחובר למפצל של 6 כאשר רק 5 ממנו תפוסים שזה כולל את המערכת. מה יכול להיות הגורם לבעיה של הרמקול?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by p_q,

מחפש כרטיס קול לעריכת מוזיקה... שיהיה אפשר לחבר אליו גיטרה, אורגנית ועוד 2 או 3 כלים... משהו איכותי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  19. Started by oren85600,

יש לי מערכת קולנוע עם 5 רמקולים ואני הולך לקנות מחשב כנראה שבוע הבא.. ואני רוצה להוסיף לו כרטיס קול.. על איזה אתם ממליצים לי והאם לקחת 5.1 או 7.1 ? ומה המחירים ? התקציב לכרטיס הוא עד 150 גג ! זה הלוח אם: לוח אם: [..] GIGABYTE GA-770TA-UD3 ₪532

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by gtabak_37,

שלום לכולם קניתי אוזניות CrossRoads Mylarone X3I וברצוני לעשות להם burn in של 100 שעות. חבר שלי אמר שאם עושים את הburn in רצוף ולא עושים הפסקה אז האוזניות נהרסות. השאלה שלי היא האם זה נכון. נ"ב עברו יותר מ60 שעות ברציפות עם pinknoise

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  21. שלום לכולם!! אני צריך דחוף חוות דעת על safa srm-290 256MB safa srm-620 256MB מה עדיף- על פניו נראה של 620 יש הרבה יותר פונקציות! -מה איכות ההקלטה שלו עם או בלי מיקרופון חיצוני? - אורך חיים של הבטריה. אני אמור לקנות את זה עוד היום - הציעו לי מחיר ממש ממש זול!! כל מי שמכיר קצת את המכשיר מוזמן להגיב!!! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by Joshua_G,

האם נדרשת תאימות של לוח האם לכונן בלוריי?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  23. היי, אתמול באמצע שמיעה באוזניות שמתי לב שהאוזניה הימנית R, מחרחרת לי בבאס גבוה! אבל ממש חירחור נשמע כאילו יש חוט קרוע בפנים... ברגע שאני מהדק את האוזניה אל האוזן לא שומעים כמעט את החרחורים, אבל ברגע שאני עוזב את האוזניה על הראש כרגיל שוב חוזרים החרחורים... יש לכם מושג מה הבעיה יכולה להיות? האם זה חוט רופף? אפשר לתקן? תודה!

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by imp,

החלטתי לרכוש את האוזניות icemat siberia וברגע זה הינני משתמש בכרטיס קול מובנה על לוח האם, אני חושב שלא אשמע את האוזניות במייטבם כשאר אשחק משחקי FPS ואנוכי שוקל לרכוש את האוזניות עם כרטיס הקול Icemat USB Soundcard בשל הפשטות של הכנסת הכרטיס לUSB במקום פתיחת המחשב. ברצוני לדעת אם כרטיס זה טוב כמו כרטיסים כמו Creative Audigy 2 ZS bulk SB0350b או שמה אני לא אחוש הבדל רב בין הכרטיס אשר מובנה על לוח האם שלי.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by LRa,

מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת? ויותר ספציפי את הדגם הזה Sony RM-VL900? תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים