אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני ממש לא מבין בתחום, כל מה שאני יודע זה שיש FullHD ו HD Ready. אני מניח שהראשון עדיף (רק מהשם), אבל פתוח לשמוע אחרת. ממה שפישפשתי בפורום בנסיון לחפש ת'ראד דומה הבנתי שHD לא תמיד עדיף (לפחות כרגע), אבל בכל זאת הייתי רוצה להיות מוכן לטכנולוגיה החדשה לכשתגיע אשמח לקבל המלצה על איזשהו דגם מוצלח או משהו בסגנון- למשתמש הממוצע, לא יותר מזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני נמצא בחו"ל והמערכת מיועדת לשימוש בחו"ל ! לפני מספר ימים רכשתי מסך LCD של סמסונג ("40 סידרה 5) בכ - 3400 ש"ח (וגם קיבלתי במתנה DVD של סמסונג - HR 773). ברשותי גם מחשב HTPC שהבאתי מהארץ (לוח אם - ASUS M3A78EMH HDMI). מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית (אני לא פריק של סרטים או מוזיקה) - מעוניין במערכת בעלת ביצועים סבירים. בדקתי באתר של סמסונג כאן מספר מערכות ואודה לכם באם תעזרו לי בבחירה כי אין לי מושג בחשיבות הפרמטרים השונים. המערכות שנראו לי מצפיה באתר הן: HT-TX715 ; HT-TX250 ; HT-TZ315 ; HT-TZ215T אין לי מושג בחשיבות של הפרמטרים השונים ... למשל, לחלק מהמערכות יש DOLBY DIGITAL ולחלקן אין ... לחלק יש DVD-AUDIO ולחלקן אין ... לחלק יש HDMI-OUT ולחלקן אין ... (כנ"ל לגבי W…
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית שדוד שלי הביא מארה"ב, של PANASONIC. היא מקליטה ישירות ל- MINI-DVD. רציתי להקליט מאחת המדיות שצילמתי באמצעות המצלמה ל-DVD המקליט שלי. חיברתי את המצלמה ל-DVD והרצתי את הסרט שצילמתי, וראו אותו בטלוויזיה, אבל כשלחצתי על כפתור ה-REC הופיעה ההודעה "Cannot add NTSC format to PAL format disc"' , והוא לא נתן ליל ההקליט. אז למה הופיעה ההודעה הזו? מה הבעיה? מה הניין עם NTSC ו-PAL? חשבתי שהדברים האלו כבר לא קיימים כשמדובר ב-DVD... מה אפשר לעשות כדי להתגבר על הבעייה הזו ולהקליט מהמצלמה ל-DVD?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי, אני ממש ממש לא מבין בתחום הזה, והייתי מעוניין בהמלצה לכרטיס טלויזיה, התקציב : 200 ש"ח 1) שאפשר לחבר ל-HOT 2) צפייה באיכות טובה.... 3) שניתן להקליט תוכניות למחשב תודה!
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום אני פותח נושא חדש במטרה לייעל את התמיכה למוצר אמין וטוב והכי חשוב המחיר כמה נקודות שאני רוצה להזכיר רוב המקרנים ששמים עליהם שם כגון בנקיו אפסון סמסונג וכו הם מקרנים טובים מחירים די גבוהים וזאת נקודה כואבת למעשה כל יצרן ספק נוסע לאסיה עושה בקרת איכות למוצר אומר למיפעל לשים את שם המוצר ומשווק אותו בעולם כולל בארץ לכן החלטתי לנסות ליעל ולהוזיל את כל נושא המולטימדיה אני לא ספק או דומה אך אני חושב על כך אחרי שראיתי כמה המוצרים שהם מוצרים טובים עולים הרבה ולהרבה אנשים אין אפשרות לקנות מוצרים טובים במחיר טוב ואמינים אני מוכן לקבל הצעות לשיפור יעול ומה אתם חושבים שצריך להיות במוצר כגון מקרן מחיר טכנולוגיה וכדומה כדי שאולי בעתיד אוכל להביא לכם מוצר כזה במחיר טוב ואמין לאחר ש…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אוקיי אז שלום לכולם הבעיה היא כזאת (לא בידיוק בעיה אבל שיהיה) אני רוצה לקנות 5.1 לחדר עכשיו זה טיפה מסובך מהסיבה זאת: רמקולים למחשב כבר יש לי ואני ממש מרוצה מהם (2.1 של ימאהה) אבל אני רוצה את ה5.1 שיהיו על הטלביזיה משמע הם יהיו בעיקר לסרטים ומשחקים (גם למוסיקה אבל הרבה פחות אז זה לא צריך להיות גורם רציני בבחירה) עכשיו ככה לימאהה יש סאב והוא טוב (אגב גודל החדר שלי זה בערך....4*4 אז אני לא צריך מערכת חזקה יותר מידי) אז אני לא חייב סאב אבל מכול הרמקולים שראיתי הכי הלכתי לכיוון הlogitech x530 שהוא לא יקר והביקורות עליו היו טובות אבל רציתי לדעת לפני שאני קונה כמה דברים 1. מאנשים שאני באמת סומך עליהם איך הם בפועל? 2. אם אפשר לחבר אותם לקיר בלי להסתבך יותר מידי (שזה כן שיקול) …
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מסך 22 אינץ של ASUS איזה כרטיס טלוויזיה מומלץ למסך כזה ?? הכרטיס חייב ליות איכותי וחייב להיות שלט עוד דבר שמציק לי שהשלט לא יראה כמו צעצוע זול לילדים תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הקידוד הזה מוצלח? לאיזה איכות אמפי3 משתווה aac 128 בקרוב?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר את המחשב בו זמנית למסך מחשב ולמסך טלוויזיה ושבמסך המחשב אפשר לעבוד במחשב ולעשות את הפעולות הרצויות ובטלוויזיה להדליק סרט או להשמיע מוזיקה ככה שהאחד לא יפריע לשני?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
קניתי חיבור מהמחשב לטלויזיה, מצד אחד יש לי חיבור s video רגיל שמתחבר לכרטיס מסך, ומצד שני יש לי חיבור כזה רק שרשום עליו Digital בצהוב. בדקתי ואין לי חיבור כזה בטלויזיה, (הוא אמנם נכנס לכניסות של הקול והתמונה אבל כלום לא עובד) מה אני יכול לעשות איתו ?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם! :} קניתי בשעה טובה סט X530 של לוגיטק (בבקשה בלי הקטנות. השעה דוחקת והארנק לוחץ). כשחיברתי אותו ל-XFI שלי שמתי לב שהצלילים לא בוקעים מהרמקולים הנכונים :-\ מתוך מחשבה שאולי הXFI קיבל שפעת חיברתי אותם לכרטיס O/B, ושום דבר לא עזר. ערוץ ימין --> ערוץ ימין ערוץ סנטר --> שמאל אחורי סאב --> ימין אחורי שמאל קדמי--> שמאל קדמי ימין אחורי --> אין צליל שמאל אחורי --> סנטר =||||\ ולא, אין לי בעיה בחיווט, בדקתי את זה לא מעט פעמים, מה גם שזה קורה בערוצים כמו הסאב שאין לי שליטה על החיווט שלהם. למישהו יש רעיונות? עריכה 2: בחזרה לכרטיס הקול המקורי- XFI, נתקלנו בבעיה בשנית. להלן המיפוי: קדמי אמצעי --> ימני + קדמי אמצעי ימני קדמי --> ימני אחורי ימני אחורי…
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלוות לגבי ה - h320 . האם הגרסא האירופאית היא למעשה ה- SE שמופיע במספר אתרים ? (שימו לב לסוגריים http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00065GZLW/lordpercycom-21/202-4607782-0937455) מה ההבדלים בין הגרסא האירופאית לאמריקאית ? (אני מניח שענו על זה כבר כמה פעמים אבל מפעת פתיחת התראד אני שואל בשביל להיות בטוח לפני קנייה) מה זה "מטען חיצוני לסוללות רגילות" לפי אתר וואללה שופס למה משמשת עריסת המוצר ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות LCD או פלאזמה בגודל של 37-42 אינ'ץ(הספה במרחק של 2.5מ' פחות או יותר מהמסך) שבעיקרון השימוש המרכזי זה לראות סרטים ב דיוידי או YES. התקציב שלי הוא עד 6000 ש' אבל אפשר לחרוג טיפה. באופן כללי אני רוצה לדעת מה אני צריך לבדוק אם אני קונה LCD או אם אני קונה פלאזמה ומה עדיף LCD או פאלזמה לשימושים שהזכרתי. בנוסף יש לי אפשרות לקנות את הדגמים הבאים במחירים יותר מוזלים: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=650 ב 5900 שח' http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=L40A9A&Cat2Cat1ID=1885&Cat2ID=2141&aff=Zap〈=he ב6200 ש' http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1661&CategoryID=138&Page=2 ב 6000 שח' האם הם טובים?כדאיים? ובנוסף האם ז…
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי סרט שפועל על AC3 A52 וכשאני מחליף בVLC תAUDIO DEVICE לA/52 S/PDIF לא שומעים כלום..
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי כיום IHP120 שאני מאד מרוצה ממנו אצלי כבר מעל שנתיים... ואני מחפש נגן שעיקר שימושו יהיה לנגן ווידאו לטלוויזיה! כלומר במקום להתסובב עם מחשב נייד או דיוידי נייד ולצרוב כל הזמן דברים אני רוצה נגן ווידאו נייד מבוסס הארד דיסק ואני לא צריך מפלצת עם מסך של כמה אינצים אלא רק משהו עם יציאה נורמלית לטלוויזיה חיצונית. הייתרונות של הקריאייטיב ברורים- גודל ההארד דיסק - חיי סוללה- מסך טוב יותר- ככל הנראה ממשק טוב יותר החסרונות- מחיר (יקר ב כמעט 50 אחוז) - חייבים להעביר דרך תכנה אי אפשר לעשות גרירה לכמו עם הארד דיסק נייד. הייתרונות של ה ארכוס- אפשר להגיד משחקים אבל זה רק למען הרקורד-דור שני של הנגן-רוקובוקס ניתן לגרור למכשיר. החסרונות של הארכוס- חיי סוללה (שוב, הבדל של בערך 50 אחו…
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי את המשחק GTA IV ואני צריך דרייבר לכרטיס קול מעודכן.. כי שאני מפעיל את המשחק אני שומע רעשים..ואני יודע שזה צריך כרטיס קול מעודכן כי לפני שפרמטתי הורדתי מעודכן וזה עבד מעולה לא שמעו רעשים..אבל אני לא זוכר מאיפה הורדתי כי זה היה ממזמן /: תמונה: http://img502.imageshack.us/my.php?image=51724710tg9.png
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי משדר אלחוטי לרמקולים אחוריים של חברת קנווד (Kenwood RFU 6100). הבעיה היא שיש תקלה במכשיר, וברמקול אחורי השמאלי שומעים ממש חלש. האם מישהו יודע היכן ניתן לתקן את המכשיר באזור המרכז? חנות אלקטרוניקה טובה? חנות ציוד סטריאו? אודה לכם מאד. טרם נתקלתי במכשיר דומה הנמכר בארץ.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כ.טלוויזיה שיחובר למחשב נייד (vostro 1500), בUSB בתקציב של 300 ש"ח בערך (אם כל הדרישות יתקיימו במחיר גבוה יותר אז נעדכן). הדרישות הן: 1. הקלטת תוכניות דרך ממיר של YES 2. אפשרות לצפות בטלויזיה בערוץ מסויים, ואפשרות להקליט ערוץ אחר באותו הזמן. 3. אפשרות לעבוד עם EPG של יס (אם ישנה אפשרות כזו - עדיף, אם לא, אז אפשרות לתכנת זמני הקלטה קבועים של עד חודש קדימה). בינתיים מחיפוש מצאתי את האפשרויות הבאות: http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?pronameid=237&lineid=6&act=1 http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=403 http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=413 http://w…
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
התנאי היחידי הוא שהם יהיו קטנות כאלה שמכנסים לאוזן או מהסוג הרגיל אבל כאלה שלא תופסות הרבה מקום. מחכה להמלצות...
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כשאני מחבר את הלפטופ לרסיבר ומנסה לשמוע דרך הרמקולים הסאונד נשמע בדליי (בסרטים לדוגמא). לעומת זאת אם אני שומע דרך הרמקולים של המחשב אין דליי בסאונד. המחשב מחובר לכרטיס קול creative x- fi ומהכרטיס קול בכבל אופטי לרסיבר Yamaha htr6130. שמחובר למערכת 5.1. מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי לינק לחיבור HDMI בין המחשב לLCD אני לא יודע איזה מהכבלים באינטרנט הוא לחיבור למחשב ואיזה לא ??
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
בוקר טוב ושלום אנשים אני בהתלבטות של בקניה בין שני מסכי lcd , עם אחד ממכם ראה , או שיש לו ניסיון או סתם לזרוק דעה , אני יודה לו . המסכים בגודל 32 אינץ' , והשימושים יהיו , מסך מחשב , ps3 , סרטי hd , פה ושם טלוויזיה . אלה הדגמים LG LCD 32LG53FR Samsung LCD LA32A550
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
לאחרונה התחילה אצלי תופעה מאוד מאוד מוזרה... אני שומע שירים ב WINAMP ופתאום הכל מפסיק לי... לא שומעים ואם אני עושה שוב PLAY הוא מנגן שנייה אחת וגם אותה לא שומעים והוא מפסיק... זהו חייב לעשות ריסט בשביל לשמוע... תכלס לא ניסיתי עם WMP כי אני משתמש רק ב MP3 ו WINAMP ניסיתי להוריד דריבר חדש ל XP וגם התקנתי לא מזמן את כל המערכת מחדש... לא עזר כלום יש לי את הגרסא הכי חדשה של NERO וגם עשיתי לה התקנה מחדש למשהו יש רעיונות או שקרתה לו גם אותה תקלה? יש לי ABIT SL עם היציאה אופטית מחוברת... תודה מראש יניב
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
קניתי את הרמקולים הללו מארה"ב והם מותאמים למתח של 110. לכן אני צריך מתאם מתח - מישהו יודע מאיפה אני יכול לרכוש דבר כזה? (לינק יעזור) תודה
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אז ככה - במידה ואני קונה את הלוח אם ASUS P5W DH Deluxe שהוא בעל אודיו של 8 ערוצים.. אז חייב לקנות כרטיס קול ? כי הייתי בטוח שאני אוכל לשמוע מוזיקה/צלילים בכלל ללא כרטיס קול... אז בעצם מה שאני שואל אפשר להסתדר בלי כרטיס קול אלא עם מה שמובנה בלוח אם ? ואם כן - יותר מאוחר אפשר לקנות כרטיס קול ולהוסיף ? תודה על התשובות וסליחה על האי מומחיות..
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-