עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by b007,

שלום רב. (בלי שום קשר לאשכול השני שפסרמתי ה.. 37 בסלון (שגם ככה לא מבינים באיכויות שם) ה.. 32 לחדר שלי) יש לי בסלון 37 LCD יש לי בעיה בצפייה בDVD איתה ולהלן הבעיה. אז ככה: אני רואה דיוידי על 16:9 הוא לא פורס לי את זה על כל המסך הוא משאיר לי שוליים שחורים למעלה ולמטה. וזה מקטין לי ת'תמונה.. למה זה לא מגדיל? עכשיו נגיד וזה מגדיל אז התרגום נעלם לי. כי התרגום הוא לא על הסרט עצמו... הוא בשחור שלמטה.. בעיה. איך פותרים גם את זה.. שהתרגום והסרט יסתדרו בול במסך... בלי שוליים וב 16:9? יש לי מספר מצבים בטלויזיה: AUTO (בורר אוטומטי..) FILL ALL 14:9 NORMAL ZOOM LETTERBOX SUBTITLES וזהו... זה הדבר שהכי מעצבן אותי.. בDVD תודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by Triple-z,

יש היום ומחר מבצע 50% הנחה על הרבה מוצרים באתר של זאג וחשבתי לרכוש את האוזניות שלהם. מישהו יודע איך הם? האם הם יהיו נוחות לריצה? http://www.zagg.com/audio/smart-buds.php

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by approx,

אז ככה אני צריך כרטיס קול בעל יציאה אופטית ראיתי את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4987 ורציתי לדעת איך הוא השימושים הם בעיקר סרטים יש משהו עד 400 שקל פלוס מינוס שעדיף עליו שיכלול יציאה אופטית ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  4. שלום אני קצת בבעיה , יש לי אוזניות Sony MDR81 שקניתי לפני כשנה , אבל לצערי כל החתיכות סיליקון לאוזן שלהם, נשחקו למוות או אבדו. הלכתי לכמה חנויות סטריאו ברחובות ולא מצאתי מקום שמוכרים בו סיליקונים כאלו. ראיתי פעם שמוכרים כאלו בEbay , אבל אני מעדיף שלא לקנות מחו"ל , האם מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר כאלו דברים?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היי, אני רוצה לתלות טלויזיה על הקיר מול הליכון בחדר ולחבר לממיר YES MAX (לא HD) - שידורי SD בממיר יש חיבורי SCART, RCA, S-VIDEO המרחק הוא בערך 1.5 מטר. טלויזיה במחיר עד 1.5K ובגודל עד 22'' - 24'' יספיקו את הסחורה. השאלות : 1. טלויזית LCD או פלאזמה ? 2. יחב גובה רוחב 3:4 יתן את התמונה הנורמלית ביותר (יחס 16:9 ירחיב את התמונה) ? 3. האם כדאי לקנות מסך מחשב שיש לו ממיר לטלויזיה או שהרזולוציה הגבוהה בשידורי SD לא מתאימה. שואל כי קיבלתי המלצות על כך בחנות מחשבים. המליצו לי גם על מסך מחשב רגיל עם קופסה TV-BOX תודה ,דניאל

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  6. Started by DORAZABI,

שלום,מראש אני אומר שלא ערכתי טופס כי איני מעוניין בהמלצה ספציפית של טלויזיה אלא בטכנולוגיה.יש לי כרגע טלויזיית LCD של טושיבה (עם ממיר הוט) ואני פשוט רואה זוועה..תמונה מגעילה ולא נקייה עם קירטועים קטנים כאלה כשמביטים מקרוב. אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה והבנתי שבפלזמה רואים הכי חד ונקי..אשמח לדעות בנושא.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. בקרוב אני קונה מחשב חדש שלהערכתי התקציב שלו יהיה באזור 6000 ש"ח. השאלה שלי האם על הלוח אם יהיה כרטיס קול מובנה שיחסית נחשב לטוב? או שבדרך כלל הכרטיסים המובנים יחסית ממוצעים שם ואתם ממליצים לי לרכוש כרטיס קול בנפרד? ואם לרכוש בנפרד, בסכום מכובד, האם הביצועים יהיו משמעותיים ומורגשים? אין לי בעייה אפילו להוציא על כרטיס קול 500 שקל חשובה לי המוזיקה בסרטים והמשחקים

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by meirmcp,

תופעה מוזרה לאחרונה נעלם לי הקול או שפשוט שומעים אותו מאור נמוך כל הנסיונות שלי לתקן לא הצליחו אתם יודעים לוח בקרה צלילים והכל אפילו החלפתי כרטיס קול החלפתי סלוטים כלום התקנתי מע' מחדש על דיסק אחר וראו פלא פלאים עובד האם יש למישהוא רעיון מה לעשות נתוני המחשב P III 500MHZ SDRAM256 WIN XP HOME SP1 תודה מאיר

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by MagnuM_47,

Hey I need your Help, I bought 2 speakers to connect to the Flat Screen TV I bought. And now I want to connect the computer to the TV, so I could hear music from the computer on the speakers that connected to my receiver and also that I could see movies from the computer on the TV. First of all, I need your help to find a good sound card to my computer. Can someone please find me a good sound card? from this site: www.newegg.com And also I do I connect the Video from my computer to my TV? Thanks Guys (u can write me in HEB)

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by ran25,

ערב טוב לפני יומיים קניתי מערכת קולנוע ביתית של דנון 390 שכוללת רסיבר 5 רמקולים וסאב. עד כאן הכל בסדר כדי לבצע בדיקה של הסאב הלכתי ליוטיוב והעלתי את הקובץ הבא והתוצאות שהוא נתן לי זה צפצוף קולני וצורם מהרמקולים הקדמיים לא נגעתי בשום אפשרות ברסיבר עדיין האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה אם זה אפשרי בכלל? בתודה רן.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. קניתי בתחילת השבוע את הHARMONY 525 והבנתי שאפשר בעזרת התוכנה GIRDER לשלוט על המחשב בעזרת השלט הורדתי את התוכנה (גירסה 3.3) רק שאני לא מבין איך לקנפג אותה אני משתמש בMV2PLAYER לצפייה בסרטים ומעוניין לשלוט באופציות הבסיסיות דרך השלט (VOL +\-, SEEKING וכו') קיצר, אני מחפש מדריך לקינפוג התוכנה

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  12. שלום, יש ברשותי מערכת ביתית 5.1 (STORM) + רסיבר,כרגע בין המערכת למחשב מחובר כבל אחד שמתפצל לשתיים שמתחבר לכניסת ה aux ברסיבר, שומעים טוב אבל אני רוצה לנצל את המערכת בצורה יותר טובה עם סאונד איכותי יותר, אני מעוניין לקנות כרטיס קול מתקדם עדיף של creative,בעיקר למשחקים ומוזיקה, עכשיו השאלה שלי זה אם יהיה אפשר לשלב בין הכרטיס קול למערכת קולנוע?, האם השימוש ברסיבר כבר לא יהיה נחוץ?, והאם חייב כרטיס עם 5.1 ערוצים כדי שיתאים למערכת? איך זה בידיוק עובד אני די מבולבל אשמח אם משהו יוכל לתרום לי קצת מידע ,תודה מראש אביב.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  13. Started by gjook,

שלום לכולם , אני מחפש לקנות מערכת סטריאו לחדר שלי. בתקציב של בערך 600-650 ש"ח. הדרישות הן: קורא דיסק 1 , גם בפורמט mp3 חיבור לאמצעי שמע חיצוניים , (כניסה כמו של אוזניות רק שזה input.)-על מנת לחבר את הmp3 שלי. וזהו שיהיה איכותי , גם מבחינת הסאונד וגם שהמראה לא יהיה מצועצע מידי. תודה רבה לכם על העזרה. גל.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם, תראו... יש לי בבית בסלון מערכת סטריאו של סוני לא רשום עליה שום דגם חוץ מMHC G88 מערכת מאוד מאוד ישנה... היא אצלנו איזה 10 שנים! עכשיו אני הבנתי.. שהרמקולים והמערכות של פעם הם הרבה יותר טובים משל היום כי פעם החברות היו עושות תחרות מי איכותי יותר והיום זה מי יפה יותר ובגלל זה החלקים נהיים קטנים יותר מעוצבים יותר וכמובן שהאיכות יורדת ובשביל להגיע לאיכות של המערכות של פעם זה עולה המון המון כסף... עכשיו למערכת הזאת יש 4 רמקולים שבאו איתה בקניה, 4 רמקולים של סוני, 2 גדולים ו2 קטנים עליהם. שומעים בה מדהים! אני נדהם מהמערכת והרמקולים כל פעם מחדש! מהאיכות ומהעמידה באיכות גבוהה גם בעוצמות הכי גבוהות (ווליום מטורף). עכשיו אני אמרתי שאני רוצה את המערכת הזאת בדיוק עם הרמ…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  15. תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  16. שלום יש לי טלוויזיה דיי ישנה מבית SAMSUNG ואני מעוניין לשדרג אחרי כמה שנים טובות חיוך אני מחפש טלוויזיה 4K העיקר שתהיה Ultra Slim שתהיה טובה לסרטים ובעיקר למשחקים[מעדיף יותר למשחקים] יש לי תקציב עד 8 אלף שתהיה חברה ידועה ואמינה. המרחק הצפיה היא כמעט 2וחצי-3 מטר ומעדיף שתהיה 55 אינץ ולא פחות תודה!

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  17. Started by idoj,

אני רוצה אוזניות לישיבה ממושכת על המחשב,בעיקר שילוב של סאונד עם עריכת וידאו. יש שלושה זוגות שמעניינים אותי,הן באותו טווח מחיר SONY MDR-ZX100 Sennheiser HD 202 II Koss UR20 מישהו יכול להמליץ לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  18. Started by CobraBoy,

ערב טוב לכולם , יש לי בעיה מעצבנת , אני מחבר את המחשב הנייד שלי בעזרת כבל HDMI לטלוזית ה LCD התמונה עוברת אבל הקול לא מה יכולה להיות הבעיה המחשב הוא של ג'יגהבייט Gigabyte W576V-84R2 והטלוזיה מבית פיליפס דגם 42PFL5604H/12 , אני עדכנתי את התוכנה של הטלוזיה לחדשה ביותר וגם במחשב עדכנתי את כרטיס המסך לעידכון האחרון שיצא לא ממזמן 186.03 וגם את כרטיס הקול שהוא של REALTEK ALC268 והגרסה שלו כעת אחרי העידכון היא 6.0.1.5864 ובכול זואת הקול אינו עובר , באפשרוית ה SOUND אני הגדרתי לו שיעבוד HIGH DIFINITION AUDIO DEVICE כשה אני מדליק מוזיקה למשל אני קו ממול קופץ כשה המוזיקה מתנגנת אבל הקמקולים בטלוזיה לא משמעים ציוץ מישהו יכול לעזור לי בבקשה ???

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by haim1440,

שלום רציתי לדעת איזה מבין שני הדגמים עדיף: SBS 370 או SBS 380 ......והאם יש רמקולים עדיפים על שניהם בתקציב של 170 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  20. רמקולים לצרכי מוזיקה (85%) וסרטים (15%) - עד 700 ש״ח, האם ה7C עדיין מומלצים כמו לפני שנתיים או שיש דגם אחר מומלץ יותר? ומה לגבי תקציב של 1000 ש״לח? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by erbrt,

יש לי את הסטירמר הזה ואני רוצה להכניס לו הרד דיסק. השאלה שלי היא איך אני אמור להעתיק קבצים מבמחשב להרד דיסק של הסטירמר? האם ברגע שאני אחבר את ההרד דיסק ייפתחו תפריטים שתומכים בזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הראשונים של הלוגיטק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8307 והשניים של סנסהייזר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9094 הקטע הוא שאני לא רציתי להשקיע באוזניות יותר מ-150 ש"ח אבל הסנסהייזר נראות טוב מבחינה מקצועית, החיסרון שלהם שאין להם מיקרופון שאני צריך, בקיצור אם ההבדל בינהם לא משו שאני ירגיש אני הולך על הלוגיטק, עכשיו אם יש משו במחיר הנ"ל שדיף אני לקבל הצעות. תודה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by OmEr.il,

שלום, מה שכתוב בכותרת,300 ש''ח,IN EAR. אפשר עם חריגה של 50-60 ש''ח לא קריטי. תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  24. אהלן, הורדתי סרט בלו ריי אמיתי 48GB, ויש לי המון תיקיות ודברים לא מובנים, זה עובד עם מדייה פלייר או משהו בסיגנון אך אני רוצה שזה יפעל בצורת תפריט ובחירה וכדומה (משום מה זה מנגן לי רק בצרפתית). יש לי תיקיות: BACKUP BDJO CLIPINF JAR META PLAYLIST STREAM בכל אחת עשרות קבצים. ניסיתי להפעיל את הסרט עם POWER DVD 9 ועם SPLASH LITE ועם MEDIA PLAYER וגם CLASSIC PLAYER אף אחד לא קרא את זה... תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by S1BoY,

למישהו יש אותו? איך הוא? אני מתלבט בינו לבין הZ2300. תגובות.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.