אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מחפש אוזניות In-Ear לטלפון מסוג Galaxy s1 עד 200 שקל, האוזניות ישמשו בעיקר למוזיקה, בעיקר טראנס ופרוגרסיב. (הרבה באס). איביי בא בחשבון.
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי כ.קול (OB IC-7) שתומך 5.1 ערוצים אבל בכל זאת הרסיבר מזהה את זה STEREO , וזה גם במשחקים שתומכים ב 5.1 וגם בסרטים מקוריים הרסיבר מחובר לכ.קול דרך החיבור האופטי. מקווה מאד שתוכלו לעזור לי
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן עוד מעט לקנות רמקולים+כרטיס קול. הרמקולים כנראה יהיו ATP3/Inspire2500/Z340 וההתלבטות בכרטיס היא ה GameSurround Muse 5.1 DVD או ה Fortissimo III. למרות ההבדל הכספי הוא "רק" 70 שקל אני מעוניין לחסוך אותם אם אין טעם לקנות את היותר יקר. הצרכים שלי הם: משחקים (CS, UT2k3, etc), שמיעת מוזיקה (mp3,cds..) אולי בעתיד הלא קרוב גם סרטים אבל כנראה שלא, סרטים אני כנראה אראה ב DVD בסלון ולא על צג מסכן של "17. חוץ מכל מיני התקנים נוספים שה Fort3 תומך בהם ההבדל היחיד הוא שה Sound Output הוא 20Bit לעומת ה Muse שהוא "רק" 16bit. האם לי זה בכלל משנה? ומה המשמעות בפועל של הנתון הזה? תודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
לאחר שאלתי הקודמת חזרתי עם ממצאים ראשונים מהשטח. ונתתי עיני בשני דגמים ספציפיים שניהם במידה 50 אשמח לביקורת מכל סוג אשמח גם להתייחסות בנושא אחריות יבואן. דגם א': Panasonic TH50AS670L - מחיר בזאפ 5824 ש"ח קישור לאתר החברה: http://www.eurocomdc.co.il/?CategoryID=525&ArticleID=1786 דגם ב': Samsung UA50H6400 - מחיר בזאפ 4488 ש"ח קישור למידע טכני (לא הצלחתי מאתר החברה סם-ליין) http://store.dailysale.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98/%D7%9E%D7%A1%D7%9A_LED_%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92_50_%D7%93%D7%92%D7%9D_VIP_UA50H6400_SLIM תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש זוג אוזניות חדש, כדי להשלים את ה"סט" הקיים קריאייטיב אקסטיג'י +אלטק לנסינג ADA880 (כבר כמה שנים טובות איתם, ומאוד מרוצה) אין צורך "להתפרע", ואשמח לקבל הצעה לאוזניות טובותעם דגש על הבאס, מכיוון שאני אוהב להאזין למוזיקה בעוצמה גבוהה, ולא תמיד המצב מאפשר :'( המלצות לאוזניות עד 600 ש"ח יתקבלו בברכה, כמו כן - אשמח לדעת היכן לרכוש אותן (אם מישהו יודע על חנות בירושלים, יעזור אף יותר..)
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי מחשב hp pavilion dv6-1330ej וטלויזייה טושיבה בומבה איזה חיבור של כבל עם יציאה של 3 בננות יעשה את העבודה הכי טוב?[אם אפשר לינק אני אשמח] ועוד שאלה...יש כבל שמשלב גם קול או שצריך עוד כבל בנפרד??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי windows 7 והתקנתי את התוכנה שבאה עם הכרטיס טלוויזיה ושם בכלל לא מצאתי שום שידור ואות.. דרך המדיה סנטר מצאתי אבל באיכות ממש גרועה ובהילוך איטי. מה אני אמור לעשות ? עד היום השתמשתי בתוכנה שהיתה בשבילי סופר קלה - windvr3 אבל השתמשתי בה עם windows xp וכרטיס מסך משולב עם טלוויזיה X1900XT היה ממש קל לקבל אות שידור ובמיוחד האיכות היתה מעולה ולא בהילוך איטי. מה אני מפספס ושוגה ? אשמח לעזרה מכל אחד שיוכל, תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נשרף לי הכרטיס קול שלי ועכשיו אני לא יודע איזה לקנות. וחוץ מזה יש משהו שאני לא מבין... ראיתי כרטיבי קול עם 2 יציאות ושרשום עליהם שהם 5.1 זה הגיוני? איך אפשר לשמוע היקפי עם י יציאות בלבד? http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5416
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איך הכרטיס קול? כרגע יש לי כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Audio, שאליו מחוברים הרמקולים MICROLAB SOLO7, אני יכול למכור את הכרטיס קול שיש לי כרגע להוסיף 500 שקל ולקנות ASUS XONAR D2X, האם ישמעו הבדל משמעותי בין הכרטיסי קול? משהו ששווה 500 שקל? ואם ישמעו הבדל אז במזה יתבטא, איכות קול, עוצמה? ועשו טובה תענו, אף פעם אתם לא עונים לי..
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי שלום לכולם המליצו לי לשאול אותכ אז אני שואל ומקווה שתעזרו לי אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי ב 650 שח ויש לי כבר דיוידי של metz אני רק רוצא מערכת קולנוע בסכום הזה אני לא מתכוון רמקולים גדולים אני מתכוון איזה 5 רמקולים וסאב וופר אם תביאו לי לינקים למכרזים אני מאד ישמח כמו כן קניות קבוצתיות אני גם ישמח לקבל קצת מידע על מה המערכות שוות תודה....
-
- 51 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הרמקולים מבחינת איכות?... והאם הם יפריעו למחשב כלומר ידוע שרמקולים יוצרים שדה אלקטרומגנטי האם הם יפריעו למחשב או למסך???.... הסאב כנראה יישב כמעט מטר מהמארז.... יפריע או לא?? תודה מראש !
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי מאייבי את האוזניות steelseries siberia v2 והם לא בקופסא המקורית הם מגיעות בשקית של siberia וזה זול יותר מכיוון שאין את הכרטיס קול וכבל מאריך ועכשיו אני שם לב שהתיאור של המוצר לא תואם לתיאור המקורי זה מאייבי Sensitivity: 94dB±3dB Frequency response range : 18-19,000Hz Maximum input power: 40mw Impedance: 40ohm±15% microphone sensitivity:32±3dB microphone the Frequency response range:10-23,000Hz Quality: about 100g working voltage:4.5V ובאתר המקורי יש נתונים אחרים אבל לפי השם באיביי זה מקורי והבנתי שאסור למכור באייבי זיופים עם שם של מקורי אז איך אני אדע אם המוצר מזויף או מקורי ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך נוסף לחדר, עקב שיפוץ החדר שלי, חלק מהשיפוץ הוא הקמת מקומות ייעודים עבור המחשבים שבחדרי, וכמובן , איתם המסכים נכון לעכשיו אני עובד עם 2 מסכים, 19" ו15", כאשר ה32" יחליף את אחד מהם. אני צריך המלצה למסך טוב, שיהיה ניתן לעבוד מולו ביום יום בנוחות, וחשובים לי ביצועים טובים כמובן שאני רוצה תמיכה בFULL HD, הייעוד של המסך הוא בעצם לעשות הכל, ולא "רק" לראות סרטים, אני יקליד על המסך, יגלוש, ישחק משחקים וכו' חשוב לי היצרן, שיהיה מבית טוב, ולא "זבל" שניתן לקנות היום בשוק באזור ה 3K דוגמה ליצרן שאהבתי - פיליפס, בטכנולוגיית PIXEL PLUS, התמונה טובה מאוד, אז בזמנו המחיר היה מעל ומעבר לתקציב שלי אשמח לקבל המלצה על יצרן+דגם, כדי שאוכל ללכת לחנויות ולראות את איכות התמונה…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין קול בסרט אבל יש תמונה אך אני פותר את בעיה סתם שירים אני שומע
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מיני aqua head - הגודל לא קובע! יש לי אוזניות dt880 של בייר וזה זמן שאני מחפש מגבר להם , אחרי התיעצות עם אנטולי יצרתי קשר עם האחראי של אקוואה ,אסף,קודם כל אני חייב לציין שהוא אחלה של בן אדם , איזה שירות ! איזה אדיבות! אסף הציע לבנות לי מגבר קטן יותר ופשוט יותר מhead שעשוי פלסטיק.. כשראיתי את המגבר אמרתי לאסף מה זה מיני head והוא בתגובה , ואללה לא חשבתי על שם אבל זה יכול להיות נחמד ,(אז לצומת לבכם השם זה רק אני קורא לו ככה כדי שיהיה לי איך לקרוא לו ) אני יכתוב כאן על המגבר , זאת הפעם הרשאונה שאני כותב סיקור אז זה יהיה קצר ולא מקצועי . המגבר דחף את האוניות בקלות שהם 250 אום = ישר שמתי לינקין פארק ונדהמתי שהצליל יוצא ממגבר כזה קטנציק הוא היה נראה כמו צעצוע ליד הhead ,צליל …
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם יש לנו Altec Lansing VS4121, 2.1 ב 380 ש"ח ו CREATIVE SBS 580 5.1 ב 360 ש"ח מצד אחד 2 רמקולים חזקים ו מצד שני 5 רמקולים מה אתם חברה חושבים תעזרו לי קצת יש לי בבית CREATIVE SOUNDWORKS והם מצויינים
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחבר שלי שני רמקולים דיי גדולים "בוקסות", יש להם רק שלושה חוטים בחיבורים שלהם אדום לבן וכסף, ויש לי סאב וופר שאני יכול לחבר לו רמקולים על בננות רגילות, השאלה שלי אם אני יכול לחבר בין הסאב וופר לרמקולים, או אם אין אפשרות.. אז תציעו משהו אחר.
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש כזה דבר בארץ בכלל? האם יש משהו בחיפה? בעקרון אני רוצה למצוא חנות עם מגוון רחב, ושאני אוכל גם לנסות אוזניות לפני שאני אקנה אותן.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שמחובר לLCD ואני רוצה לחבר אליו רמקולים 5.1 , הם ישמשו בעיקר לסרטים וגם למוסיקה. ראיתי את ה X540 אבל לא מצאתי מידע עליו בפורום משום מה. יש המלצות נוספות?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס קול 7.1 ערוצים ואני מעוניין לחבר אותו למגבר שלי שתומך ב5.1 ערוצים. ידוע לי שאני לא יכול לנצל את כל ה7.1 ערוצים שיוצאים לי מהמחשב אבל זאת לו השאלה שלי. השאלה שלי היא אופן החיבור, כלומר כבלים שיוצאים מהמחשב אל המגבר. יש לי מעין כבל כזה שאני מכניס לציאה של הרמקולים הקדמיים (או לכל יציאה אחרת כמובן) והוא מפצל את זה לשתי יציאות של RCA. עכשיו בעיקרון, ממה שאני מבין, כל יציאה כזאת של הRCA אמורה לשרת ערוץ אחד, במקרה שלי שתי הרמקולים הקדמיים. איך אני מחבר עכשיו בין הRCA שיוצא מהמחשב לבין הRCA שנכנס למגבר?? נכון שזו נשמעת שאלה אדיוטית, אז אני יסביר קצת יותר. הכבלים שאני צריך הם באורך 12 מטר בערך ולא מוכרים כבלי RCA באורך הזה. אז קניתי כבלים איכותיים לרמקולים (כבל …
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הטלויזיה הזאת (דגם 42LG60 / 42LG6000 ויש גם 42LG60FR שאני לא בטוח אם הוא אותו דבר), אני שואל מכל הבחינות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 האופציות האלה (כולן 2.1). SonicGear Ego 3nity http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735688 Creative Inspire T3130 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=742048 Logitech Z323 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=745529 1. מה הכי טוב מ-3 האופציות האלה? 2. יש אולי רמקולים אחרים מומלצים בתקציב הזה? 3. יש גם את האופציה הרביעית הזולה של Creative SBS A100. אם ההבדלים זניחים אולי בכלל אני אקח את זה. מה אומרים?
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה עם ה-DVD שלי. כמו שכתבתי כבר הדגם הוא Pioneer DV-300S. גירסת ה-firmware היא YGA7110A.BIN וזה עודכן אתמול, ולפני זה היה YGA7301A.BIN המפורסם. הבעיה היא בניגון סרטים שאורכם יותר גדולה משעה.. שזה בעצם כל סרט רגיל כעבור שעה וקצת הנגן פשוט מכבה את הסרט וחוזר לתפריט הראשי. זה קורה כל הזמן. אם אני מריץ סדרות או משהו שאורך הסרט קצר משעה - אין בעיות בכלל. רציתי לציין שהסרטים האלה מתנגנים חלק, בלי גמגומים ואז פשוט מתכבים. שמתי לב לעוד משהו. כל הסרטים שמתכבים אחרי שעה - אי אפשר לעשות קפיצה למקום כלשהו בסרט (seeking). הוא נותן שגיאה שהפעולה הזאת לא מאושרת, כלומר זאת אינדיקציה מבחינתי שהסרט הולך לעצור אחרי שעה. אני כבר כתבתי לתמיכה הטכנית. עדיין לא קבלתי…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער על הדיון השני פשוט נעול את הקודם ; הפעם אני לא אעבור על החוקים. אנשים ! תעזרו לי יש לי שתי בעיות... 1 - יש איזה תוכנות טובות שמסדרות טוב את הID3 ? או משו כזה ? 2 - יש איזו דרך לראות שירים בעברית על הiPod ?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
איך יותר עדיף לדעתכם לחבר את הרסיבר למחשב? דרך הדיגיטלי למרות שהמפענחים שעליו הם בסך הכל ביט אחד בכל ערוץ או עדיף עם כל חוט בנפרד ולהשתמש במפענחים שעל הלוח אם שהם בתכלס 24 ביט אפרופו חיפשתי רסיבר עם כניסה לחמש ערוצים יד שניה במלא פורומים אולי אתם מכירים מישהו שמוכר? יותר חשוב תענו על השאלה הראשונה....
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-