עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי זוג רמקולים רצפתיים של jbl e-80 התקציב שלי עד 2500 ש"ח השימוש בעיקר למוזיקה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  2. שלום לחברי הפורום . לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את הנושא שלי , אבל מכיוון שמדובר על שלט של רמקולים אז החלטתי לפתוח את הנושא כאן . כמו שאולי כבר כמה מכם שמעו על הבעיה של השלטים שבאים עם רמקולים של Microlab מדגמים Solo 6C ו-Solo 7C , אני גם כן פונה אליכם לקבלת עזרה באותה הבעיה המדוברת שגם אני ניתקלתי מהימים הראשונים של השימוש ברמקולים אלו שקניתי מדגם ה-Solo 7C . אני חייב לציין שאלו רמקולים באמת איכותיים , ולא סתם הם מקבלים שבחים ברחבי הרשת , אבל ! , השלטים שלהם (שזה אותו השלט של שני הדגמים) פשוט על הפנים ! הם לא מתפקדים כמו שצריך מהימים הראשונים של השימוש (חוויתי את זה על בשרי כמו שאומרים) , הם עדינים מאוד ונהרסים ממש מהר . אני פשוט לא מבין את הנקודה של היצרנית , לייצר רמקול…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. יש לי כבלים שמתחברים עם USB למחשב שדרכם אפשר לראות טלוויזיה ...התוכנה שקיבלתי בדיסק היא לא משהו ..הדרייבירים מותקנים...רק צריך תוכנה ... תודה...

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  4. היי חברה, אני צריך המלצה לתוכנה שיכולה להקליט את הסאונד בקובץ ווידיאו לתורך קובץ MP3 באיכות גבוהה

• 11 תגובות
    • 752 צפיות
  5. ברשותי כרטיס קול של הרקולס - Home Theater XP 6.1 . אני מחפש רמקולים בתקציב של עד 1300-1400 שקלים. הרמקולים לשמיעת מוסיקה, סרטים ומשחקים. יש לי מספר שאלות: כמה רמקולים כדאי? 2.1 , 4.1 , 5.1 או אפילו 6.1? והאם אפשר להוסיף למשל רמקול center אח"כ בנפרד אם אני מעדיף 4.1 . ואיזה סוג רמקולים יהיו איכותיים מספיק? תודה מראש על כל תשובה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. היי אני צריך המלצה על 2 סטים של רמקולים 5.1/7.1 בסיסיים וטובים ולא יקרים מדי. סט אחד לסלון (3x6 מ' בערך) וסט שני לחדר (3x3 מ' בערך). טנקס :-*

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by shahar77,

אני מקווה שז נכנס לקטגוריה של "קולנוע ביתי". אני מחפש לקנות DVD חדש ב-200-250 גג! אני רוצה חדש ככה שלא רציתי לפרסם את זה בTRADEZONE אם זה לא מתאים לפורום או עובר על איזה חוק אז תימחקו את זה.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by spotash,

אני מקווה שזה הפורום המתאים ויש פה אנשים שמבינים בעניין. אני צריך המלצה על LCD עד 9000 (אפשר גם פחות) לצפייה בטלויזיה כמובן.

9. אנחנו עמדים לרכוש את הטלויזיה הזו : P50UT30 panasonic http://cinemapro.co.il/items/97890 וישנן כמה שאלות ...שמעבר לנתונים הטכניים...למי שמוכן לעזור ....או מכיר את הטלויזיה 1. האם זה חכם בימינו לרכוש TV שהושקה לפני כשנה? 2. השאלה המרכזית היא לגבי איכות הצפיה בשידורי SD....האם לדעתכם זו טלויזיה טובה עבור זה זו תהיה צורת השימוש המרכזית כניראה... 3. איך התאימות שלה לאינטרנט - כלומר כמה נח לחבר אותה למחשב וכמה אפשרי לגלוש דרכה באינטרנט ? 4 האם אוכל להשתמש בה גם כסטרימר ? או שאני צריך לרכוש בניפרד ? 5. מקלדת ועכבר אלחוטי...מיתחברים אל הטלויזיה ? או אל המחשב....שהוא זה שמתחבר לטלויזיה ? תודה רבה = מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום לפני כמה ימים חתכתי בטעות את החוט של האוזניות שלי ואבא שלי טס לחול בעוד כמה שבועות והוא אמר שיקנה לי שם אוזניות טובות ובנתים אין לי איך לשמוע אוזניות בלילה יש אוזניות אבל אם דפוקות ואכות חרא אז אני רוצה לקנות בנתים אוזניות עד 200 שקל עד שאבא שלי יביא לי אוזניות טובות וחשוב שאם היו סגורות וכדי שלא ימעו מהם כלום כי אני שומע בלילה ואני לא רוצה להפריע לאף אחד ויש לי עוד שאלה כשמחברים את האוזניות אם אני מחבר אותם לכרטיס קול האם אני יוכל לשמוע מוזיקה בעוצמה חזקה הוא שאני חייב לחבר לרמקולים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  11. צריך המלצה על אוזניות IN EAR שישמשו בעיקר למוזיקה בסגנון POP\ROCK תקציב של עד 1000ש"ח . יש גם אופציה להזמנה מחו"ל קחו בחשבון שה MP3 שלי הוא בעצם מכשיר בלאקבארי 9300 או סאנסה קליפ תודה!

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש אוזניות איכותיות בתקציב של 300-350 ש"ח, שיהיו In-Ear בלבד. אני צריך אותם לחדר כושר בעיקר, אז חשוב גם נוחות. אבל העיקר שאני רוצה להתמקד בו, הוא סוג המוזיקה שאני שומע. אני שומע בעיקר טראנס, מוזיקה אלקטרונית. מה שאומר, שהבאס צריך להיות במידה הנכונה, שיורגש ושלא יפגע בטריבל. אני שומע דרך Galaxy S3 או דרך נגן Sansa Clip 2GB אז חשוב שהאוזניות לא יהיו רק עם מיקרופון שמותאם רק לאייפון (מבחינתי, שלא יהיה מקרופון בכלל). תודה לכם, ממתין לתשובות שלכם.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, אני צריך אוזניות טובות עם מיקרופון עדיף, בשביל סקייפ. אני צריך אותם בשביל הדברים הבאים: (לפי הרמה של השימושיות) 1. משחקים (בעיקר מגוף ראשון) 2. מוזיקה (עם הרבה באסים, דאבסטפ) 3. סרתים האם ה- Carcharias הם המומלצים מבין כולם ? בנוסף, יש לי כ.קול: Creative xfi Titanium תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מעוניין לקנות אוזניות למחשב לסרטים משחקים ומוזיקה. עכשיו התקציב הוא 300 שקל גג אני לא רוצה לשלם יותר מזה. אני ראיתי אוזניות די זולות של Plantronics GameCom 777 USB שהם עם צליל הקיפי של 5.1 עם חיבור USB http://exp.shopy.co.il/products/152824 . המשחקים שאני משחק זה CSS וכל מיני משחקי פעולה חדשים. איזה אוזניות כדי לקנות בתקציב הזה למטרה הזאת 5.1 או סראונד? מישהו ניסה את האוזניות האלה? איך הם ?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by nadav2605,

אני רוצה לקנות אוזניות ואני לא יודע איזה אבל יש לי תיאור וגם כמה רעיונות. אני צריך שהאוזניות יהיו Closed כאילו שיהיה את הספוג הזה מסביב לאוזן כמו באוזניות מקצועיות אבל שלא יהיה יותר מדי גדולות ומסורבלות כאילו שאני יוכל להסתובב איתם ברחוב בלי להיות מגוחך :. והכי הכי חשוב שיהיה להם צליל טוב. יש לי כמה רעיונות: 1. sennheiser PX-200 http://www.sennheiserusa.com/pages/products/headphones/px200.htm 2. sennheiser HD-212 PRO http://www.sennheiserusa.com/pages/products/headphones/212.htm אז דבר ראשון מה אתם חושבים על האוזניות האלה ודבר שני אם הם לא נראות לכם אז תציעו לי דברים אחרים. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  16. נהרסו לי האוזניות שבאו עם הנגן ואני צריך אוזניות כפתור (עדיף אלא אם יש משהו ממש כדאי שהן לא) עד 250 שקל עם אפשרות חריגה, לא חשוב לי שום דבר מיוחד רק שיהיו נוחות וכמובן איכות הכי גבוהה שאפשר. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  17. שלום, אני רוצה לקנות אוזניות, למחשב נייד, בתקציב המוגבל שציינתי, עם חריגות קטנות במידת הצורך. אני אפילו לא יודע אם מקובל להשתמש באוזניות שנכנסות לתוך האוזן עבור נייד או לא. על מה אתם ממליצים? תודה :]

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  18. היו לי סקולקנדי GI ועכשיו גם SRH750dj של שור ושתיהן נשברו לי אחרי כמה חודשי שימוש ( פחות מחצי שנה כל אחת ) בחלק שמכוונים את גודל הראש. מהאחרונות אני מאוד מרוצה. שומעים טוב וחזק ויש גם בידוד מעולה. חיסרון קטן זה הכבל הענקי אבל התמודדתי איתו. אשמח להמלצה לאוזניות יותר חזקות אבל לא אטומות מדיי. בעיה גדולה שלי זה שאני לא רוצה שהאוזניות ישבו על האוזניים אלא מסביב ( ככה שזה פוסל את רוב הAKG לצערי ). השימושים זה בעיקר מוסיקה מהנגן והמחשב אבל גם סרטים במחשב לפעמים. תודה רבה מראש עריכה: עכשיו ראיתי א הv700DJ של סוני והן נראות טוב. הן חזקות? לא ראיתי כלום לגבי החומרים שמהן הן עשויות.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. =כותרת לציין שאני רוב הזמן נמצא בחדר ולכן אין ממש צורך לאוזניות שמבודדות רעש (אם כי זה יהיה בונוס נחמד). אני מחפש משהו שיהיה הכי טוב שאפשר במחיר הזה. תודה מראש. *עריכה: האוזניות יהיו מחוברות למערכת בחדר שלי (Panasonic SA-AK630). אין לי מגבר אז אני מעדיף שהאזניות ישמעו מצויין גם בלעדיו.

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. קשה לי להחליט אם אני מגביל את עצמי לסוג אזניות מסוים, כרגע אני משתמש באזניות כפתור סנסהייזר. עיקר השימוש האזנה למוזיקה וצפייה בהופעות חיות במחשב נייד ובסמרטפון GALAXY בדרכים (אוטובוס, רכבת,מטוס...) חשוב לי שהבס יישמע ושהווליום יהיה כמה שיותר גבוה שניתן. מאיפה להתחיל והאם יש המלצות? תודה!

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  21. Started by מאפיונר,

כבל מהרייסיבר למחשב 2 בננות לאחד למחשב באורך 5 מטר עד 200 שקל תודה מראש!

22. Started by A.j.23,

אני צריך כרטיס קול שיתאים לרמקולים 2.1 משהו שם ALTEC למשל... אני לא קולט בזה כלום.... אז תנו כמה המלצות

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  23. עיקר השימוש שלי הוא בסדר הזה א. מוסיקה ב. סרטים ג. משחקים אני רוצה לקנות מערכת 2.1, חשבתי ללכת על הכרטיס החדש של קריאטיב X-fi XtremeMusic, הוא לא זול.. זה שווה את ההשקעה הנוספת עבור סט של 2.1? עכשיו הרמקולים עליהם חשבתי Z-2300 Z-4 I-Trigue 3500 I-Trigue 3400 אפשר אולי משהו של JBL במקום אני רוצה שהמערכת הזאת תהיה איכותית וחזקה מספיק ולא אכפת לי להשקיע קצת עבור זה, העיקר שיהיה שווה את זה אשמח לקבל גם המלצות אחרות

• 47 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. שלום שלום.. בזמן האחרון אני חושב להחליף את הכרטיס קול שיש לי (onboard) באחד נורמלי. כרגע יש לי מערכת סטראו של איווה שמתפקדת בתור רמקולים (ושומעים ממש טוב.. בדיסקים וכאלה). עכשיו, חשבתי לקנות כרטיס קול ועוד מערכת 2.1 זולה כדי לחבר כסנטר וסאב(שכן סאב זה מה שיותר משמעותי לי כרגע) ולהשאר עם האיווה כרמקולים קדמיים. נראה לכם בסדר? השימושים העיקריים הם משחקים ומוסיקה (שמיעת שירים.. לא הקלטות או משהו כזה..) התקציב הוא בערך 500 ולנסות לא לחרוג יותר מדי... תודה רבה,רבה!

• 6 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.